GOTT NYTT ÅR!!

GOTT NYTT ÅR ALLA!!

Mitt 2008, ja vad kan man säga?
Jag minns inte ens halva! haha! Början av 2008 är som ett enda blur för mig! Kanske för att jag mådde så dåligt då... Inget man vill minnas kanske!?

Men saker jag minns är:

  • Tindras första Nyårsafton 2007/2008
  • Tindras första tand/tänder
  • Kärnan-tiden
  • Tindras första midsommarafton
  • Sirkku
  • Hästarna
  • Casper
  • Vännerna
  • Landet
  • Tiden med familjen
  • Buskörning
  • Fester
  • Tindras första steg
  • Nya jobbet
  • Julafton 2008
Sen är det lite mindre glada minnen oxå, men det är inget som jag vill tänka på nu!

Nu kommer det ett nytt år, med nya minnen och upplevelser!

GOTT NYTT ÅR!!!

Mama! Shopping shopping!

Oj sicken dag!
Började med att Madde hörde av sig på Msn och frågade om vi ville ta en vända i byn med henne! Klart som fan! hellre det än att sitta här hemma och ruttna!
Trots att alla butiker i byn inte är öppna på söndagar *Skithåla* så hittade vi några roliga saker!

 

Så här ska fixas inför nyår!

Hittade även dessa snygga läs-glasögon!!

 

JAG är väl inte riktigt lika snygg dock! haha!

Efter vår hårda shoppingtur så var vi tvugna att fika! En Cola, en thé och en äckligt sötsliskig kaka till mig, en lussebulle och äppeljuice till Tindra och Madde åt en smörgås och appelsinjuice!
Intressant va? haha!

 

Vännen och Dotra Mi!

Sen var det dags att gå hem till min kära mamma! Hon skulle bjuda oss på middag! Det vart potatisgratäng och fläskfilé! Mumsigt värre!

När vi satt oss och börjat äta så hörde vi ett konstigt ljud från granen... Ja men då var ju katten där och klättrade!

 

Dumma katt... Haha! Men söt är hon i alla fall!
Synd att hon inte vill vara vän med mina små kisar!

Vi gick ifrån mamma ganska sent.. Kom hem efter nio på kvällen... Kom på att jag hade glömt köpa välling!! PANIK! Men det fanns så det räckte till en "god natt drink" och sen fick hon lite saft istället för en portion till... Sen somnade hon sött kramandes med flaskan! hihi!

Fy fan vad bra jag ser nu med mina glasögon! Snygga är som ju oxå! Ville eg ha ett par röda som jag såg hos optikern, men det var lite dyra för att jag ska ha dem.. Inge bra med små klåfingriga, kladdiga barnfingrar och klantiga, slarviga mig! haha!

 

Nej nu fryser jag snart ihjäl här hemma! Fortfarande 18 grader.... Kräva hyressänkning?

BYE!


Tomgång...

Jag har haft ett trevligt samtal på MSN nu!
Tack Sandra för att du piggar upp mig! Det var kul att skratta med dig! ;)
Vi MÅSTE ju ses snart! Säg bara till! ;)

Nu ska jag nog gå och lägga mig.. Konstigt nog känner jag mig inte trött längre.. Kroppen har väl lagt av och går på tomgång nu... Hatar att lägga mig, för alla tankar kommer fram då + alla j*a reklamlåtar som vägrar försvinna ur mitt huvud! haha!

Fryser som en gris på nordpolen gör jag oxå! *Brr* Hoppas dom kommer å fixar värmen snart!!

Nej.. Natti natt på er!

BYE!

Nyår..

Nyårsafton kan ta sig där bak! Jag tänker sitta hemma ensam och supa skallen av mig framför något dåligt program på tv och sen lägga mig ensam i sängen och gråta...
Och han får fanimig ta Tindra hos sig för det är MIN lägenhet och jag vill inte att han ska vara här på nyår....

Det verkar inte hända då mkt på nyår, alla vill göra nånting, men ingen vet vad och ingen tar tag i saken... Och när jag gjorde det ville ingen vara med ändå.. Kul, känns uppskattat....
Om ingen ändå ska göra något så kan de väl !Inte göra något" med/hos mig?

Eller är det bara så att ingen vill ha med mig eller vara med mig? Antagligen....

Fan vad deppig jag är... Kan ingen bara skjuta mig?

De enda som riktig ställer upp för mig är Pernilla och Ida! Mina älsklingar!
Och min söta familj såklart! (Inte Patrik inräknad!)
Jag älskar er alla!

Jag önskar att jag hade chips så jag kunde tröstäta... Men jag var för upprörd när jag gick från jobbet idag så jag glömde köpa det och sen tänkte jag be pappa åka, men så har han tappat sin mobil och säger att jag kan ringa till Mias mobil! men den är ju AVSTÄNGD!! Så hur fan ska jag kunna nå honom då?!?!?

Pratar med pappa nu! han kunde inte köra för han deppar efter att han inte vunnit på hästarna (igen..) och hade druckit! ;)
Ska ringa lillebror, han har jouren på jobbet så han har iaf inte druckit! kanske kan muta honom till att handla chips åt mig! ;)

BYE!

GOD JUL PÅ ER!!

GOD JUL ALLA GLADA NISSAR OCH NISSOR!!

En trött, men härlig julafton har det varit! Trött för att Tindra vaknade kvart i ett i natt och skrek i 1,5 timma utan att något hjälpte! Tänderna som bökar tror jag, eller så har hon separations ångest/Nattskräck.....
Hur som helst så vart det sent (jag hann precis lägga mig i sängen innan hon vaknade!) men morgonen började inte förrän vid 10 tiden i morse!

Lite panik då eftersom vi skulle vara hos mamma kl 13.00 och innan dess måste vi äta frukost, klä på oss och packa med allt som skulle med!
Det hann vi med utan stress och var t.o.m tidiga! Najs!

Började med glögg! Hann ta en kopp innan Bosse började spetsa den utav bara he***te! haha! Tyckte jag i alla fall, som inte gillar spritsmak i glögg!
Sen vart det lunch med god julmat! Mysigt!

Efter maten såg magen ut som om jag var gravid! haha!

Oki jag spänner väl ut magen lite då, men större vart den!
Sen var det dags för mys i soffan! Jag hittade godiset direkt!!





Haha! Som om magen inte var full nog?


Tindra sprang runt och prasslade i julklapparna!


Efter en stund var det dags för klappöppning! Lillebror ställde upp och "gick ut för att köpa tidningen" Gulle han! Kommer han få göra varje år nu! hihi!

 

 

Snygg tomte med långt lila hår och peircingar!
*Pussa på honom* Bästaste lillebror som finns!

 

Tindra fick massa roliga klappar! Och även jag! Vann 100 kr på triss, fick skönaste fårskinnstofflorna från shepherd (Tindra fick ett par rosa hon oxå!), kokböcker, presentkort på IKEA och 500 kr från mormor! Säkert något mer som jag glömt...
Tindra fick klossar, pussel, en "Bollkastar leksak" (??), tofflorna, morgonrock med Tindra broderat på och en massa andra roliga leksaker! Hon fick även vinterstövlar (Kavat) från mormor och morfar Bo , pyjamas och strumpor från mig och mockasiner att ha på dagis från Mormor och Bo igen! Säkert något annat som jag glömt där med...
Men jag är trött så jag kan skylla på det!

 

Sötaste, underbaraste Tindra!!

Sen vart det avfärd till min pappa! Där var min älskade farmor och plastbror! Ringde även till kusinen och pratade i exakt 4 min... Så mkt hinner man när man är 2 barns mamma! haha! Klockan var typ 7 och de hade inte ens börjat med klapparna än!

 

Älskade farmor och älskade TinTin!

Sen var Tindra jätte trött... Hon hade bara sovit ca 5 min på hela dagen! Så vi gick hem!
Men väl hemma vägrade hon sova och bara skrek och skrek! Tog upp henne efter 20 min för det var för hjärtskärande att höra henne skrika!
Hon busade och var glad fram till 22.45!! Sen började hon gnälla och gnugga sig i ögonen.... Men när jag lade henne igen så skrek hon igen! Helt hysteriskt!
Och inget funkade! Inte ens välling ville hon ha!
Men efter att ha legat i min famn ett tag och jag sjungit för henne kunde hon ta flaskan och somnade tillslut i sin säng!
Nu sover hon äntligen och jag hoppas hon sover hela natten....

Det ÄR nog nattskräck hon har.... Måste ringa BVC och kolla upp det där, hur man ska göra o.s.v.. Tror dock att dte inte finns så mkt att göra. Bara finnas där...

Ska börja läsa "Mötley Crüe - The Dirt" nu! Det är eg. Patriks bok som han fick förra året i julklapp, men eftersom han aldrig läst en bok i sitt liv och förmodligen aldrig kommer att göra det så tar jag mig friheten att göra det åt honom! Bosse sa att det var förbannat rolig så jag hoppas han har rätt!

Så nu ska jag sätta mig å läsa!

 

 

Bjuder på den! haha!

 

BYE!


AP-ROLIG!!!

Är du ledsen och behöver muntras upp?
Älskar du katter? Eller hatar du dem?
Då kan jag varmt rekomendera det här klippet från RixFM!

Högtalare eller hörlurar bör vara på!

Lyssna här!


Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!

Hiphop? Vad är det?

Idag var det lite fart jobbet! Stötvis i alla fall!
Det är kul! Med mycket folk!

Jag älskar människor, att prata och studera dem! Speciellt ungdomar!

Idag kom det en tant in och ville ha hjälp;
Hon: Hiphop!?
Jag: Va?
Hon: Ja mitt barnbarn vill ha hiphop stil!
Jag: Jasså!? Vad har man på sig då då? Haha!
Hon: Det trode jag du visste! Haha!

Altså, "på min tid" var hiphop något helt annat än vad den är nu! Då var det typ bombarjackor, stora hoods och mjukisbrallor!

Men jag plockade fram ett par Crocker baggy jean med stora fickor och en snygg stor t-shirt åt henne så jag hoppas barnbarnet blir nöjd! ;)

 

Efter jobbet gick jag upp till P's brorsa och hämtade Tintin! Sen promenerade vi ner till min mamma och firade Bosse! Mamma var inte hemma, men det gjorde inget för vi hade kul ändå! Var såååå sugen på vin, men det fick bli julmust istället, för jag hade ju Tintin med och ja.. Alkohol och barn ska inte blandas!

Vi åt smörgåstårta och lyssnade på Bo's favvolåtar på datorn! Jag fick även lyssna på några av mina! ;) Just nu är det The Hives! Och dem gillar Bosse oxå så det var ingen snack om saken! :P

Sen lekte vi med Tintin och jag fick sparka och slå lite på min lillebror (På ett kärleksfullt sätt altså!) innan Tindra vart jätte trött och vart helt förstörd när jag stängde dörren för att gå på toa!
Så vi gick hem och hon somnade direkt när jag satte fart på vagnen!

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra på nyår! Har fått lite inbjudningar från olika håll, men ingen är riktigt säker på vad de ska göra! Jag vet bara att det är min tur att festa och jag ska ge 100%!
Skulle vara kul med någon slags middag och klä upp sig fint i klänning och glitter/glamour!
Men då måste man ta det lungt och vara försiktig så man inte förstör kläderna och det förstör för mina planer: Full som en kastrull!

Nej vi får väl se vad som händer!
Nu ska jag iaf ta ett varmt bad!!

BYE!

Blogglovers där ute!

För er som älskar att läsa andras bloggar kan jag rekomendera
Finest
där man kan läsa kändisbloggar och även "Vanliga svensson" bloggar!
Du kan t.o.m skaffa en egen!

Rubrik?

Glömde ju berätta igår att jag sydde 3 par jeans till 2 kunder!! Mina första "riktiga" jeans! Och jag fick massor med beröm och det känndes bra! :) Jag älskar mitt jobb!

Idag på min lediga dag har jag busat med Tintin på morgnen, sen klädde vi på oss och vandrade ner på stan! Mötte upp min mamma och handlade lite på H&M! Köpte julklappar till Tindra och till mig själv! Bl.a en flytande kajal! Har velat ha en sån jätte länge, men har aldrig tagit mig tid att köpa en....
Ska testa den i morgn! ;)

Sen åt vi lunch hemma hos mamma innan vi gick till Coop och handlade! Det vart lite godis, en påse Gott och Blandat och en Cola... Men annars var jag duktig och köpte bra och billig mat! Inget färdigt tjafs!

Sen hemma så satte jag och Tindra oss i soffan och mös! Riktigt gosig var hon! Ett tag iaf tills hon ledsnade och sprang runt och skrek och härjade! Sen satte jag på lite musik och då stog hon och snurrade runt runt runt tills hon ramlade! hahaha! Sen headbanagde hon oxå! Söta stumpan! Vi dansade lite och busade på golvet (Som för övrigt är iskallt!) tills hon började bli gnällig och hungrig! Så jag fixade lite gräddstuvad pytt i panna och en pepparkaka till efterrätt!

Satt och sms:ade med vänner och det var trevligt!! ;)
Sen efter att Tindra lagt sig för kvällen ringde även Ida och vi bestämde att jag ska ta med Tindra och komma dit i morgon över dagen! Vi ska shoppa lite! ;) Eller iaf jag! Har en bestämd sak jag vill ha....
Ska höra om Pernilla är ledig och vill komma med in!

"MILF'arna intar staden!"

Hahaha!
Nej men nu ska jag nog ta ett bad och äta lite glass, sen ska jag gå och lägga mig!
Men det känns som jag har glömt något.... Något jag skulle skriva om.. Ja ja det kommer väl sen!

BYE!

Like a puppet on a string....

Jahopp.. så har den ekonomiska krisen hunnit ifatt mig oxå....
Fick se mitt schema idag från v:3 t.o.m 13.. Inte kul kan jag säga!!
Ca 2-3 dagar i veckan ledigt och aldrig en hel dag! Bara typ 11-18 eller 11-17.... Kul lön man får då liksom.....
Dessutom har jag skulden till CSN på 600 kr i månaden + fackavgiften utöver hyran, elen och internet att betala...

Blir väl antagligen så att jag får säga upp internet och facket och dra ner på allt skoj som min obligatoriska kogkväll en gång i månaden med mina vänner.... och allt godis, kläder och allt annat onödigt....
För flytta till en etta tänker jag inte!! Det är trångt nog som det är!!

Jag kan tänka mig en inneboende (En vän!! Någon jag känner!!) som kanske vill dela hyran och elen med mig och som står ut med lilla stökiga jag och busiga Tindra! hihi!
Eller så flyttar jag hem till Ida i Uppsala!
Är lite rädd bara att vi ska gå varandra på nerverna om vi bor ihop för länge... Vi vart ju osams förut och det vill jag aldrig i hela mitt liv uppleva igen!! Jag har aldrig vart så ledsen som jag var då....

Sitter och små kollar på dokumentären om den gravida killen! Jag blir tårögd när jag hör allt han får utstå stackarn.. Hot, slagord... Allt han och hans fru ville var att få ha ett barn tillsammans och hela världen går emot dem....

Är lite kännslig just nu.... Det kommer bli en tuff tid framöver...
Berättade förresten för Tommy idag och han försökte muntra upp mig med ett roligt mms! haha! Kan man ha en bättre chef? ;)


"Puppet On A String"

Like a puppet on a string you hold on tight
You hold on tight like a puppet on a string
Like a puppet on a string you hold on tight
You hold on tight, you hold on tight

Got your education from just hangin' around
You got your brain from a hole in the ground
You come up, look around, for a will of your own
But you're mine yeahhhhh

Like a puppet on a string [x4]

With porcelain eyes and the mind of a monkey
Rode into town on the back of what looked like a dead donkey
So I do, to you, what a puppet master would do
Can you tell? Yeahhhh!!!

Like a pupper on a string
Like a puppet on a string
Like a puppet on a string
Just like a puppet on a string
Like a puppet on a string
Like a puppet on a string
Like a puppet on a string

Got your education from just hangin' around
You got your brain from a hole in the ground
You come up, look around, for a will of your own
But you're mine yeahhhhh

Like a puppet on a string you hold on tight
You hold on tight like a puppet on a string
Like a puppet on a string you hold on tight
You hold on tight, you hold on tight
Like a puppet on a string you hold on tight
You hold on tight like a puppet on a string
Like a puppet on a string you hold on tight
You hold on tight, you hold on tight


Nej nu ska jag slänga mig på soffan och kolla klart på dokumentären!

BYE!

Tick..... tack... Tick.... tack....

Idag har tiden gått så långsamt att hade den gått långsammare hade den stått stilla!!!!
Jag var suuuper trött och ville bara stoppa huvudet i en hink med isvatten för att vakna till!!
men det gick ändå ganska bra.. Inte mycket att göra idag bara...

Det är bara i morgon kvar till 19.00 sen är jag ledig i två dagar! Ska bli skönt efter 8 dagars härligt arbetande! ;) Jag älskar faktiskt mitt jobb!! ^^,
Även om drömjobbet är något helt annat, men det här är det bästa jag kan få! Med underbaraste erbetskamrater och bästa cheferna!

Jag kom hem och det var städat hemma! Det var väldigt snällt gjort! Ville eg. bara att han skulle plocka undan lite efter sig som han dragit fram förut, men så städade han allt istället och det var väldigt snällt gjort!
I natt ska han sova här oxå... Han bara antog att det gick bra... Men efter att han "frågat så snällt" så ja visst.. Bara han inte gör det till en vana bara för att det är jobbigt att gå fram och tillbaka till flygfältet....
Hoppas han hittar eget snart, för sin egen och Tindras skull!

Tindra tog ett bad med Patrik efter maten! Och när jag tog upp henne så skrek hon: mela mela mela mela! hahaha! Undrar om det betyder mera? Sötnosen!


Bjuder på en badbild från i höstas! hihi!
Såhär glad blir hon när man tar upp henne!
Min lilla badfia! hihi!


Jaha nu är mormor förkyld oxå så jag vet inte om det blir en "lilla julafton".... Det märks i morgon....
Jag ska tvätta oxå på fredag för det behövs!
Julklappar verkar det inte bli några i år för jag får lön den 23:e och jag jobbar då så jag kommer inte hinna handla då.... Får ju visserligen barnbidraget den 20:e men den måste jag handla mat för! För vi har bara pasta, potatis och en j*a massa korv hemma!! Och såser av dess olika slag....
Och inte ett öre har jag kvar..... *Gråter*
Vill ju inte låna pengar av Tindra heller.... Det är ju hennes pengar!!

Men det löser sig nog... Måste räkna lite på hur inkompst och utgifter kommer gå ihop... Jag hatar att vara vuxen.....

Nej nu ska jag deppa lite....

BYE!

Levi's!!!

Levi's! hahahaha!



Så grym... *Fniss*

Önska kostar ingenting...

Idag var det lungt på jobbet!
Vi hade öppet till 19.00 och har det hela veckan nu! Men ingen verkar veta det än för vi hade typ 2 kunder på en timma! men det var ganska skönt ändå, för nu är alla förkylda! Aaron har oxå blitt förkyld nu och  Tessan har ont i bihålorna och fick gå till äckelgubben i hälsokostaffären! haha!

Gick upp till flygfältet och hämtade Tintin efter jobbet! Sen bar det av hem till "morfar" Bosse! Fick lite mat! Det var snällt! Tack så mycket! Sen busade Tindra runt som en galning ett tag och sen kom även mamma hem! Tindra visade sin nya "grej" hihi! Men säger: Stampa! så stampar hon! hihi! Som en dresserad häst! haha!
Och så kan man säga: Stampa Stampa Stampa... Och så stampar hon massor! hahahahaha! Söta unge!

Kom hem vid halv 10 kanske så det vart bums i säng med Tindra!
Nu ska jag sätta upp lite gardiner som jag fick/fått låna av mamma! Kommer nog bli fint här om jag bara får ett nytt, passande Tv-bord och får ut en säng här istället så Tintin kan få eget rum!

Pernilla skrev en önskelista på sin blogg, så jag fick lust att göra det samma! ^^,

  • Tv-bord
  • V-rums lampa (Ingen som hänger!)
  • Golvlampa
  • V-rumsmatta
  • Stekpanna
  • Blåa badlakan och gästhandduk/ar
  • Stereo med CD spelare
  • Tavlor och nån som hänger upp dom!
  • En större TV!
  • Slevar, vispar och annat köksligt
  • Köksgardiner
  • Hallmatta
  • Tuch(Stavas?)pennor!!
  • Körkortspengar
  • IKEA presentkort (Så jag kan köpa allt jag vill ha?)
  • Och någon som kommer och städar hos mig ett par dagar i veckan.....
För patrik har slutat städa efter sig bara för att han inte bor här längre.... :/

Nej nu ska jag sätta upp lite gardiner! Önska mig lycka till!!

BYE!

Vad säger dom?

Satt just och lyssnade på The Clash - Guns of Brixton på youtube och jag insåg efter ett tag att jag HÖR INTE VAD DOM SÄGER!!! haha! Jag hör bara "bla bla bla no mercy bla bla bla guns of brixton bla bla bla..." hahahaha!

Bosse! Vad säger dom??



Du lever bara en gång...

Julmiddagen i fredags var helt underbart kul!
God mat och gott dricka! Men det bästa av allt var nog sällskapet! ;)
Jag älskar mina arbetskamrater! Och jag tycker att det är jätte kul att lyssna på Tommys historier! haha! Och guuuuuuuu'  vad han pratar när han dricker! haha! Men det var kul ändå! ;)

Lördagen var det fart på jobbet! Massa kunder och mycket att göra! Skönt som bara den! ;) Man glömmer att tänka.... Jätte trevligt för en gångs skull! Men det var en bra dag iaf!

Idag var det lite segare på jobbet, men vad kan man förvänta sig på en söndag liksom? Det var ändå ganska mycket folk för en söndag! Och systemet i kassa som visar hur mycket vi fått in under dagen visade fel så vi har ingen aning om hur mycket vi sålde för idag... Men det var säkert bra! ;)


Jaha... Så nu bor man själv oxå.. Läskigt!
Men man lever bara en gång och man måste våga ta klivet nån gång!
Jag vet inte riktigt säkert vad jag vill få ut av det här för min egen skull.. Men det kommer jag säkert på under tiden!?

Nu börjar kännslorna iaf landa... Allt städande, pillande och petande överallt har liksom vart min "täckmantel" som dolt mina riktiga kännslor... Jag ska ta ett bad nu och tvätta håret, hann ju inte det igår....
Och fundera lite...

BYE!

JulMIDDAG!

Glömde ju tala om att vi ska på julMIDDAG (Inte julbord! haha!) i morgon med jobbet!
Trevligt trevligt!
Tommy hatar julbord, han säger att han får tillräckligt med julmat! Haha! Så det blev bara julmiddag!
Det på "På G" direkt efter jobbet! Synd att man ska jobba på lördag annars hade man kunnat röja lite! ;) Se Tommy onykter hade vart kul!
Tessan säger att han är jätte roligt då! haha!

Men det ser jag fram emot!!

Nu ska jag sova! Knarka lite först kanske...?

BYE!

SHIT!!!!

Hur fan kan elräkningen ligga på 777 kr!?!?!? Altså, när vi flyttade in här låg den på kanske 360-400 kr! MAX!
Och så säger de att elen blivit billigare!
Måste fan ringa N-E energi och fråga om det är något fel!? För 777 kr i månaden är ju typ vad ett stor hus drar! Eller nåt.... Mycket är det iaf för en liten 2:a! Visserligen har de senaste legat på runt 700 kr, men ändå! Nånting måste ju vara trasigt eller nåt?

Idag gick tiden längsamt på jobbet, men inte så långsamt att man inte stod ut! Längtade hem till Tindra mest...
Jag undrar när han ska flytta oxå... Hoppas han gör det innan söndag, så hinner jag fixa alla saker jag måste fixa på söndag.. Jag är ju fullbokad i 2 veckor framåt nu! Och söndag är mamma ledig tror jag så hon kan ta Tindra då så jag kan få ordning på allt här hemma! Söndag är det ju bara till 16.15 jag jobbar så då har jag lite tid att städa och flytta i ordning lite saker!

Den 18:e är det "lilla julafton" som sagt! Hoppas Tindra gillar sina julklappar! Själv måste jag handla mina i sista sekunden, men det hon ska få av mig är något som jag vet inte kommer ta slut i första taget! Jag hoppas jag får fina presenter oxå! ;) Jag vet iaf en jag kommer att få! hehe!

Jag vill färga håret igen! Vet bara inte vilken färg! Jag trivdes inte så bra i det röda.... Vet inte varför jag väljer rött jämt när jag vet att jag inte passar i det!?
Det bruna var ju fint, men det är lite tråkigt..... Men ja, det får väl bli brunt igen! Det blir kanske en finare nyans med det röda under? Eller så blir det totalt miswslyckat! Who knows?

Ja jag ser iaf fram emot nästa vecka! ;)
Nu är jag kissnödig och ska snart sova! Man blir trött av att knarka hostmedicin.... haha!

BYE!

"Lilla julafton"

Bara 7 dagar kvar! Sen är det "lilla julafton" hos mormor!
Då ska jag få en rolig julklapp förhoppningsvis! ;)

Tog upp Tindra 06.22 i morse och hon har sovit jätte dåligt i natt! Vaknat flera gånger och en gång var hon nästan tröstlös! Men när hon fick komma och sova mellan oss och hålla i min hand somnade hon om tillslut och jag bar över henne till hennes säng!
Det är tänder på G nu nämligen....

Nu står hon i soffan och kollar på Teletubbies!
Hjärndött barnprogram altså!! Och så sliter hon lite i Tarzan, men han verkar inte ha så mkt emot det! haha! Knäppa katt! Ceacar blir jätte arg bara Tindra tar liiiite för hårt i honom medan Tarzan typ gillar det!? haha!

Nu har jag börjat knarka hostmedicin! Nu ska jag bli frisk! Orkar inte med en vecka till med snor och hosta! Det har redan gått 2 veckor liksom!! Det tar så på krafterna och jag är trött jämt!! Inge kul på jobbet liksom att gå runt å gäspa, hosta och snora om vartannat!
Igår frågade Nina varför jag såg så trött ut.... Och då hade jag ändå sovit bra på natten och var utvilad! Men jag sa som det var, jag har vart förkyld i 2 veckor, och hon har typ oxå vart det så hon förstod....

Nu ska jag börja göra mig i ordning för nu ringde väckarklockan!
Have a perfekt day!

BYE!

Jag vill...

Jag vill ha och behöver:


I mellanbrun!

Och så vill jag ha:

De här gardinerna!

Jag behöver lite annat oxå... En matta, en kaffebryggare (För gästerna) och säkert lite till.... En 120 säng....

Idag har jag plockat i diskmaskinen, lagat mat, dammsugit och skurat!
Det behövdes verkligen! Det var så kladdigt på vissa ställen så trumporna fastnade! TinTin springer ju runt med nappflaskan upp och ned hela tiden och kladdar ut överallt och Patrik är jätte duktig som dammsuger, men man behöver ju skura ibland oxå!!

Tindra sprang ju självklart runt medan jag skurade och tror ni inte att hon halkade! 2 ggr dessutom! Hon slog i huvudet i golvet och vart jätte ledsen, men det gick ganska snabbt över! Men hon såg ut som Bambi på hal is när hon halkade runt på golvet! haha!
Och när det torkat och hon skulle gå igen gick hon jätte försiktigt! haha!

I morgon börjar min 8 dagar i rad.... Det känns lite jobbigt, speciellt nu när det är såhär... Sen när allt ordnat sig och TinTin är på dagis så kommer det vara mycket lättare! Då kan jag jobba 10 dagar på rad om det så! Men just nu känns det motigt... + att jag är sjuk..
Har börjat med Mollipect (Hostmedicin) nu så får vi se om det hjälper! Kan ju inte hosta på alla kunder och dessutom tror jag att jag smittat en tjej på jobbet.... Inte bra!
Men jag har tyvär inte råd att vara hemma! Speciellt inte nu!


Jag har kommit på oxå att jag måste måla om lite... Typ kortsidan/orna.. Funderar på brunt, en lite mörkare caffe latte! Eller nötbrun? Passar väl bra med gardinerna? Och med brunt soffbord! Sofforna är ju en annan sak.. De är ju beige med typ orange/brun, blå, grån, svart, gröna mönster på.... Men de kanske passar med den fula beige (Ska nog vara vit?) tapeten?
Sen kom jag på att jag ska bygga mig en sänggavel, så behöver jag bara köpa en 120 madrass och "fötter" till den! Kommer sakna min säng.. Farfar och farmors säng.... Det är tryggt at sova i den när jag vet att farfar legat där innan mig!
Men jag måste ju göra plats för TinTins alla leksaker!!

Oj nu var klockan mycket! Tiden har ju sniglat sig fram idag, men nu har den minsanbestämt sig för att snabba på! SOVDAGS!!

BYE!

Statistiken!

Ser i statistiken att jag har en ganska jämn ström av läsare. Undrar vad det är för människor som läser?
Några vet jag ju efter att ha frågat X- antal gånger vilka som läser! ;)

Men det är bara 5-6 st som vill erkänna! De resterande då? Vilka är dom?

Skulle vara kul med fler läsare! Men hur gör man då?
  • Är det jag skriver intressant?
  • Ska jag skriva mer?
  • Vad ska jag skriva om?/Vad vill ni läsa om?
  • Fler bilder i bloggen?
Tips mottages gärna!

Host host host!

Igår var jag över till Madde en stund! Det var kul! Vi pratade lite gamla minnen och och annat!
Jag passade även på att hämta hem mina vita kängor som stått där i typ 2 år! haha!

Pratade med min söta Ida i telefonen på vägen till Madde oxå! Det är såååå skönt att jag "hittat" mina vänner igen och att de stöttar mig så mycket! *love*

Var å hälsade på hos farfar och morfar igår oxå! Det var fint med alla tända ljus, även om min krans till farfar var lite förstörd... :( Men jag får köpa en fin i gran sen och lägga där istället!
Hos morfar hade farmor gjort det jätte fint med en fin lykta!

Idag är sista dagen ledigt på 8 dagar.. Vet inte vad jag ska hitta på idag!
Min hosta blir inte bättre och i morse tog jag lite Mollipect (Hostmedicin) och hoppas att den ska hjälpa! Patrik har oxå börjat hosta nu så han får väl ta lite han oxå!
Bara inte Tindra blir sjuk!!

Det är lite jobbigt här just nu, så om jag glömmer att höra av mig till någon får jag be om ursekt! Hör gärna av er till mig för det skulle jag nog behöva! Prata om lite annat än det som sker just nu skulle vara skönt....

Nu ska jag leka med Tindra ett tag!

BYE!

Dagis!

Besöket på dagis gick bra!
Tindra trivdes som fisken i vattnet! hihi! Några av de lite större barnen puttades med Tindra och en gång ramlade hon hårt in i väggen! Men fröknarna sa till dem (Och jag!) så slutade de puttas och lekte med henne istället!
Sen vart Tindra jäääääääätte trött och gnällde och grinade och ville inte alls vara med längre... Så vi packade ihop och gick till Coop istället!
Vi var ju trots allt där i nästan 2 timmar!

Hon kommer gå på samma avdelning som sin syssling! Min kusins lilla dotter! Kul! :)

På Coop somnade Tindra tillslut efter att ha fått en banan att tugga på... Men jag var tvungen att väcka henne för hon hade somnat med banan i munnen, så jag fick ta ut det! Då vart hon lite arg, men somnade ganska snabbt igen!
Nu ligger hon i vagnen och sover!

Idag är jag ledig som sagt var! och även i morgon Sen börjar mitt låååånga arbetspass på 8 dagar i sträck!! varav 2 helgdagar.... Bra pengar, men inte så kul att jobba så många dagar i sträck! Vill ju leka med Tindra lite oxå och när jag kommer hem fån jobbet har jag oftast så ont i knät om jag jobbat några dagar i sträck och då kan jag inte sitta på golvet å leka.. :( Inte länge iaf...
Men men jag måste jobba på som en galning nu och försöka spara så mkt pengar jag kan!

Nu ska jag äta lite!

BYE!

5.55...

..Väckte Tindra mig i morse... *Gäsp*
Vet inte varför hon börjat vakna så tidigt nu.. Förr sov hon till 8.00 så vi var tvugna att väcka henne!
Idag är det studiebesök på dagis! Ska bli kul!
Jag kommer sakna att jobba på förskola som bara den när jag kommer dit! Jag tror att det är vad jag är menad för? Men jag måste ju göra klart min utbildning för att få jobb och 1: Min utbildning finns inte i Norrtälje längre (tror jag iaf!) och 2: jag har inte råd att plugga!

Och nu kommer det bli ännu mer knapert... P.g.a ändrade familjeförhållanden, nerdragningar på jobbet och fler utgifter....
Vet inte hur tusan jag ska klara mig.. Men jag har ju min familj som jag VET ställer upp till 100% för mig! *Tack*

I värsta fall får jag väl skaffa mig ett jobb på förskola ändå? Det är ju bra tider iaf, men sämre lön.. Men det är fruktansvärt roligt! Jag älskar barn! Men då får det ju bli en annan förskola, som inte Tindra går på.. För det får man ju inte....

Min förkylning vill inte ge sig heller... 2:a veckan nu.... Eller ja, jag går in i den 3:e.... Hostan är värre, mer slemmig.... Och snorar gör jag mer än någonsin! Jag har ont i lungorna och rosslar som fan...
Men jag har inte råd att vara hemma från jobbet och bli frisk... Så jag måste jobba och hoppas på att det försvinner snart...
Dessutom tror jag att jag är på väg att få öroninflammation oxå! Jag får ständigt lock för öronen och när det släpper så gör det skit ont!

Nu måste jag göra mig i ordning för dagen.. Mycket smink så att man inte ser hur dåligt jag mår...

BYE!

My Sacrifice!

Nu börjar känna igen mig själv.. Den gamla jag! Innan Patrik.... Efter Stampe (Eller i slutet av Stampe...)...
Jag kände det medan jag färgade håret idag... jag funderade lite undertiden och kom fram till att jag faktiskt är 23 år gammal! Inte 83 som jag brukar känna mig- och bete mig som!
Jag MÅSTE inte vara vuxen jämt! Visserligen har jag barn, men jag är nog inte den enda mamma som vill ut och festa och hitta på roliga saker!? Jag menar, jag är inte ute så ofta och festar... Jag är liksom ledig var 5:e helg och det  plir i princip den helgen jag är ute....
Men nu menar jag inte att man bara måste festa jämt! Man kan resa, åka på kryssningar, hänga med vännerna m.m. och utan att dricka alkohol!

Gamla jag... Den gamla Therese som tyckte att hon åtminstone var lite snygg ibland! ;) Och som mådde bra med sig själv (Förutom de "vanliga" skavankerna!) och hade bättre självförtroende....
Nu är jag på väg tillbaka!!

Hello my friend we meet again! Its been a while, where should we begin? Feels like forever!

Hehe...
I morgon är det jobb igen! Good money! ;)
Nu ska jag laga mat åt slashaken och min älskling! Tindra altså! ;)

BYE!

Huh?


Kom å tänka på en sak.. Varför skulle han, doktorn altså, kolla höften på mig när det var knäet jag hade ont i? Lyfte upp mitt ben högt och bakåt... Och där låg jag lixom i bara trosorna!!!! ´(O.O)`
Fyyy......

Nej... Ska jag gå till läkare nästa gång ska jag vara döende.....

BYE!

You're obsessed that's how it goes....

Jaha så har man vart hos doktorn och kollat knät då... Men kan ju säga att jag har slängt 140 kr i sjön...
"Ja det är inget fel på det, det gör bara ont ändå" Jaha tack.. och vad ska ja ta mot det då? "Alvedon eller voltaren salva (Som han inte ens hade hört talas om verkade det som!!)"
Alvedon funkar inte för mig.. Jag har provat alvedon och Voltaren salva, men salvan dämpar bara det onda, det tar inte bort det!

Och när han kände igenom knäet så knakade det flera gånger, eller ja iaf minst 2, och ha sa inte att jag skulle säga till om det gjorde ont.. Han bara klämde och sa "jaha det gjorde inte ont nej"... vad ska jag säga? JO!!
Men men... Skulle det bli värre skulle jag komma igen, men då kommer de ju bara säga samma sak.....

Jag kunde inte fråga om förkylningen heller för han verkade vara någon slags expert på typ leder och sånt... Dessutom var han förkyld själv, så jag tror det är sånna tider!
Men fy vad det kliar PÅ halsen och bröstkorgen! Och jag är så öm i halsen efter att ha hostat.... Och jag har ont i lungorna men det beror nog på att jag hostar så hårt....

Ska iaf vila idag och hoppas på att bli frisk snart....

BYE!

London is calling....

Jaha då har man jobbat en dag till och sjuk som fan är jag oxå! Börjar nästan tro att det är influensa eller typ lunginflammation!! Får fråga doktorn i morgon! Ska ju kolla mitt knä då ju....

Ja ja dör jag så dör jag... Just nu vill jag bara dö för jag mår så dåligt på alla sätt och vis! Sjuk och jävlig + alla mina "problem"... Men ett av "problemen" har jag lagt åt sidan så länge tills resten löser sig.... Sen kan jag börja nysta i det problemet! Om det ens kommer bli något nystande eller problem det återstår att se....

Klockan är 00.05 just nu och jag är inte ens trött.. Jag har inte ätit ordentligt på minst 4 dagar och har gått ner 3 kg i vikt.... Jag BORDE vara död eller åtminstone TRÖTT!!
Men med så många tankar surrandes i skallen så blir man ju mer galen än trött....

Nej jag måste väl kanske gå å lägga mig ändå då.. Och hosta sönder mina lungor och smitta ner min älskade Tindra... :( Hoppas verkligen inte hon blir sjuk!!
Ja ja.. natti natti... if you care.....

BYE!

Kolla in den här!!

Smaka på livet...

Livet är inte lätt och det har jag fått lära mig, den hårda vägen känns det som! Visst har jag haft ett rätt så bra liv! jag har en underbar familj som gör allt för mig och ställer upp till 100% och jag lika för dem!
Jag har underbara vänner som gör det samma! Även om vännerna är få, så är de sanna!

Sitter och funderar på hur jag ska göra med mitt liv, min framtid... Alla säger: Tänk på dig själv, vad DU vill!
men det är svårt att tänka på sig själv när man aldrig gjort det förut och när man bryr sig för mycket om andra, oavsett vilken människa det är och vad denne har gjort... För mig är alla människor lika värda!
Man kan säga att man hatar en pedofil.. Och det den människan har gjort är väldigt fel, men det kan ju även vara så att den människan har vart utsatt för samma saker eller liknande och mår dåligt själv, vill ha hjälp o.s.v.... Ja ni förstår säkert vart jag ville komma? det finns oftast en förklaring till allt, allt har ett motiv....

Och mitt motiv? Ja det vet jag inte, för jag ser inte på mig själv på samma sätt som jag ser någon annan! Jag kan försöka ställa mig framför en spegel och säga till mig själv vad jag skulle sagt till någon annan i samma sits som jag.. Men jag vet att det inte funkar!
Jag kan verkligen inte hjälpa mig själv! Hur mycket tips och råd jag än ger till andra och hjälper dem... Kan jag inte lyssna på mina egna råda och hjälpa mig själv... Ja vad komplicerat det blev nu....

Men jag tror att jag kom fram till en lösning medan jag pratade med Ida idag.... En lösning som inte skadar någon annan eller mig själv.... Min underbara Ida! Tack för ditt stöd!

Varför är livet så komplicerat? Och varför är det så komplicerat att stava till komplicerat?

Jag har bitit ner naglarna typ till nagelbanden igen, har så ont i min mage och har halsbränna....
Men jag tror det löser sig.... Det löser sig nog....

Nu ska jag fundera ett tag och sen ska jag sova!

BYE!

LOVE!


Music & Lyrics: Genners Wade
Vocal: Michelle Pfeiffer


If you really want to know
What I want in a guy...
Well, I'm lookin' for a dream on a mean machine
With hell in his eyes.
I want a devil in skin tight leather,
And he's gonna be wild as the wind.
And one fine night, I'll be holdin' on tight...

To a coooool rider, a coooool rider.
If he's cool enough,
He can burn me through and through.
Whhoa ohhhh
If it takes forever,
Then I'll wait forever.
No ordinary boy,
No ordinary boy is gonna do.
I want a rider that's cool.

That's the way it's gonna be,
And that's the way that I feel.
I want a whole lot more than the boy next door,
I want hell on wheels.
Just give me a fine motorcycle,
With a man growin' out of the seat.
And move aside, cause I'm gonna ride...

(Chorus)

I don't want no ordinary guys,
Comin' on strong to me.
They don't know what I'm lookin' for,
They don't know what I need.
They're gonna know when he gets here,
Cause the crowd will be shakin'.
I'll do anything to let him know,
That I'm his, his for the takin'.

I want a coooooool rider,
A cool, cool, cool, cool rider.
I want a coooooool rider,
A cool, cool, cool, cool rider.
I want a C-O-O-L R-I-D-E-R.
I need a C-O-O-L R-I-D-E-R.

Klockan rusar som min hjärna just nu....

Jahopp!
Den 20:e smäller det igen då! ;) V.I.P.. Typ! haha!

Idag har tiden gått ganska fort på jobbet! Vi har hängt ut och prismärkt alla reavaror, packat upp alla nya varor och hängt om i heeeela butiken! Typ...
Men fort gick tiden iaf och det var skönt! I morgon är det 11-18!

Nu sover Tindra och jag har precis badat för att värma mig lite! Har skickat lite sms till några men fick inge svar så nu är jag uttråkad.... Kan visserligen gå och lägga mig! Men jag kom just på vad jag ska syssla med! ;)

Nu ska jag syssla!

BYE!

RSS 2.0