Bilder!

Passade på att fota hästarna oxå!
Bilden på Nadja är lånad från Lindas mammas hemsida,
samma med infot,
för bilderna på henne vart inte bra! haha!
Ingen fotomodell där inte!!



Born In Happyinge "Bosse"
Född: 1991
Ras: Varmblodig travare
Mankhöjd: 150cm
U: Shane Gould
E: Pay Nibs
UE: The Prophet (US)


Nadja "Naddis", "Naddie"
Född: 1986
Ras: Svenskt Halvblod
Mankhöjd: 164cm
U: Okänd
E: Okänd
UE: Okänd


Ini Mini Moe "Ini"
Född: 1990
Ras: Varmblodig travare
Mankhöjd: 163cm
U: Evy Ayres
E: Super Play (US)
UE: Chaco S. (US)


Nellie
Född: 1989
Ras: Norsk Fjordhäst
Mankhöjd: 135cm
U: Lunita 2057
E: Stasmann 146
UE: Frej 76


Pim-Pim "Pim"
Född: 1992
Ras: Connemara
Mankhöjd: 138,5cm
U: Pip RC 604
E: Kimble RC 22
UE: Golden Rover RC 18

Ridning och bebis!

Igår var det iväg till stallet "tidigt" på morgonen (Enligt Marie iaf! haha!) Eftersom hästarna skulle till "tandläkaren" Flört kl 13.00 så var vi tvugna att rida tidigare!
Nadja ville inte komma in *Dumma häst* Räcka ut tungan så jag fick muta med en del av min frukost (Digestivekex) och då kom hon! hehe!

Red ut bakom Görla, samma slinga som sist! Eftersom jag inte hittar så bra än så fick det bli samma! Men den här gången vart det trav eftersom hästarna inte fick styltor (Ingen kramsnö!) så vart det två sträckor med trav!
Naddis tyckte det var kul att springa lite och hon och Ini "tävlade" om vem som kunde springa fortast! hehe! Sen "studsade" hon den sista biten hem! haha!

Att så gamla tanter kan vara så pigga! Flört

Sen kom man tillbaka till verkligheten (Hem altså) och lillsnuttan sov när jag kom! men när hon vaknade kort därpå så klädde vi på henne och gick och handlade! Först till Ö.B och handlade tvättmedel å så! Billigare där! Och sen till Rusta och köpte tallrikar och skedar till Tindra! Rosa å fina! hihi!
Efter det till Willy:s och handlade lite mat.. Men vi kunde inte köpa så mkt för vagnen var full! Så full så jag fick bära Tindra en bit på hemvägen för Patrik inte orkade bära kassarna! Så kassarna fick åka vagn och Tindra fick "åka mamma" vilket var super kul tydligen! Flört
Kanske ska sätta henne i bärselen lite oftare! Bara det inte blåser så är det ju OK! Och om min rygg håller.... Fundersam

Tindra somnade vid halv 10 igår! Vaknade vid 4, 6 och vid halv 9 för att äta! Så jag fick lite sovmorgon! Patrik var på jobbintervju idag och fick bråttom i morse! Men han hann! Sen kom Linda (Hon med hästarna!) och hälsade på! Hon skulle hämta mig och skjutsa mig *Snällt!* Åkte förbi biblioteket oxå och lämnade en bok om spädbarns massage som jag bara öppnat! haha!

Linda skulle rida Bosse ( Born In Happyinge, ett varmblod) men skulle skjutsa en kompis till bussen så jag fick ta in både Naddis och Bosse!
Red bort bakom Görla igen, men nu visade hon en annan väg man kunde rida som var lite mer i "skogen"! Vi hann även med en del (snabb och hetsig!) trav och en (okrontrollerad och snabb/glad) galopp! haha!

Glada gamla tanten! Räcka ut tungan Hon gick fint på tygeln innan vi travade, efter det var hon som en tonåring mitt i trotsåldern blandat med ett varmblod på travet! haha! Galet!
Efter ridturen smörjde vi träns! Ini fick vila för jag var alldeles skakis i benen efter ridturen! haha!
Vart är mina muskler? BORTA!! Fundersam Sen fick jag skjuts hem efter att vi krattat hö, jag hade "fixat" gödselstacken, vi mockat och sopat! *Duktig*

Kom hem och Tindra låg å sov.. Men hon vaknade efter ett tag! Så jag kramades med henne och gosade! Då säger Patrik att hans bror Fredrik ska ha typ nån slags fest eller nåt... "Jagmen gå dit då" sa jag för jag visste (Även om han sa att han inte ville) att han vill gå dit för han såg ut som en hund som låtsas att inte tigga godis fast den eg. jätte mycket vill ha den! haha! Räcka ut tungan

Fast det ångrade jag sen.. För jag ville bada.. Luktar häst! hehe! Gör inget för min del, men allt annat kommer oxå börja lukta = min säng o.s.v..

Tindra låg naken på sin "Kissfilt" på golvet! Hon låg jätte länge utan att kissa och jag ville ha på henne en blöja, men inte att hon skulle kissa i den på en gång, så jag sa: Kisse kissa då TinTin!
Och så kissade hon! haha! Så fick hon ligga på mage ett tag å torka rumpan sen fick hon blöjan på sig! Då var hon jätte gnällig och trött! Och då var klockan bara 19.30! Förvånad

OJ! Glömde förresten berätta att igår vände sig Tindra om från rygg till mage! Först en gång i sängen, men det såg varken Patrik eller jag, så det räknas inte! hehe! Flört och sen när hon låg på filten på golvet! Min duktiga tjej!
Nu rullar hon lite då och då! Men hon gillar mest att ligga typ; Halvt vänd, med rumpan upppåt och överkroppen på sidan! haha! Som en korkskruv! Räcka ut tungan

Nu lade jag henne vid 20.30!! För hon var jätte trött! men hon vaknade igen vid 21.20 så jag tog upp henne! Då var hon glad ca 10 min innan hon började gnälla och tillslut gråta massor igen! Inte hungrig, så jag lade tillbaka henne och så somnade hon om! Fot i munnnen Sen vaknade hon 30 min senare igen och ville ha nappen! Och så ler hon jätte stort när man kommer in och kikar ner hos henne! hihi! Lillsnuttan! Sen tog det ca 5-10 min innan hon somnade igen och vaknade bara en gång till och ville ha nappen men utan att vakna till ordentligt!

Nu har hon sovit nån timma utan att vakna och jag ska väl oxå sova! Pratade med Linda på msn nyss och hon sa att jag gärna får komma och rida i morgon me! Och hon sa att jag fick ta med mamma med om jag ville! hehe! Får väl fråga då!
Ne nu ska jag nog ta och lägga mig!
BYE!


Jag vill..

Jag vill flytta... Gärna ifrån Norrtälje.. Även om jag trivs här, det är en jätte mysig stad, så finns det ingen framtid här.. Inga jobb, inga vänner... Jag vill absolut inte bo i Sthlm!! Jag hatar att ens gå på gatorna där när man shoppar o.s.v..

Jag kan tänka mig "utanför" Norrtälje, en bit ut på landet.. Men då måste man oftast ha körkort...
Och eftersom jag har en sån "dum-lat" pojkvän så får vi inte ens knappt ihop till hyran och maten varje månad... Men nu har han iof garanterat sommarjobb på systembolaget (Tack vare mitt tjatande att gå dit!!) och han var på intervju på Contiga idag! De skulle höra av sig i slutet på April.. Om en månad altså (Låter det inte lite skummt?) Och så ska han på intervju på Anstalten här i Norrtälje på fredag! Ett välbetalt jobb, men säkert inte så kul...

Vänner ja... De finns det inte många av här... Antingen är alla så "pinsamma" och fega, fjortisar och omogna idioter (Fjortis är ingen ålder, det är en livsstil!) eller så är de argsinta bitchar (D.v.s osäkra på sig själva!)! Vart finns de normala människorna?

Jag har ledsnat lite på mitt liv.. Jag vill börja om på nytt (Märks det??) Men hur gör man?

Relationen med Tindra är så mkt bättre nu! Ååh jag är så lycklig varje gång jag ser henne och det pirrar i mig! Så som det ska göra! Så nu känns det ändå enklare på nåt sätt! Jag står lixom ut ändå!

Mamma ringde idag! Vi pratade om när jag ska till Sirku! Hon som ska spå mig! Mamma sa att jag kan fråga om farfar! Då började jag nästan gråta och jag har vart jätte känslig hela dagen idag! Flera gånger idag har jag tänkt på farfar och andra saker så att tårarna vällt upp... Undrar varför... Kanske behöver gråta ut?

Var ner på stan med Li idag me! Henkes tjej! Hon skulle kolla lite bebis och mammakläder! Gav lite tips! me njag tror inte hon gillade min stil på kläder! haha! Gick till pappa sen och lånade telefonen! Ringde farmor men hon var inte hemma... Skulle ju hälsa på henne idag, men det blidde inte så då..

Ja så mkt har det inte hänt idag... Inget kul iaf.. Undrar när jag skulle till BUP igen.. Hmm.. Blir nog sista gången där nu.. Kanske jag blir skickad vidare till vuxenpsyk. istället... För nu handlar det ju inte om Tindra längre, inte så mkt iaf! Hoppas bara att det är gratis.. Annars så blir det inget av det!

Ne nu ska jag leta lägenhet!
BYE!

UPPMANING!

Jag har en liten uppmaning till alla er läsare!!

KRAMAS MERA!


Hihihi! ^^,

Ritat!

Den här har jag ritat i Photoshop..
Inte så fin och den är inte klar än!
men jag orkar inte göra klart den! haha!



KOM IGEN NU!

Jag har haft över 60 besökare flertalet gånger nu.. NÅGON av er måste ju ge er tillkänna!

Vem är du som läser?

Skriva gärna en kommentar och berätta!
(Er som jag känner som jag vet läser behöver ju inte, typ mamma, Bosse, Pernilla m.f.l..)
Hehe!

Kom igen nu!!


Dagens blogg (Kom inte på nåt fiffigt namn!)

Idag var vi iväg till Kärnan på morgonen! Höll på å komma lite för sent för jag "försov mig" (Läs: Orkade inte gå upp ur sängen!) och dessutom var bussen för tidig! Altså jag och bussar funkar verkligen inte ihop.. Som tur var hann jag bort till hållplatsen vid skolan, där bussen vänder! Men jag fick springa!

Jag hann iaf i tid! Började dagen som alltid med att sjunga! Sen vart bebisarna hungriga! Sen vart vi hungriga! Vi fick inga våfflor idag.... Men vi fick spagetti, köttbullar och hemmagjord "Sweet'n'sour" sås, med rivna morötter, palsternacka och vitkål bl.a.! Jätte gott!
Måste provas nån gång!

Efter det skulle jag till mamma för att ringa massa samtal! Men då var inte lillebror hemma!!! Han var fortfarande på "Lan" hos Peter.. Attans!! *Svär massor* och mamma hade mobilen avstängd, Patrik ringde fast han inte hade batterier så när jag ringde honom var hans oxå avstängd.. Så nu har jag inga pengar kvar på min mob....

Så jag sprang runt och letade efter honom för Johan sa att han kanske var hos Henrik, som sa att han kanske var nån annastans, och så ringer Johan och säger att han kanske tränar... Sen ringer Patrik och säger att han är hemma! *Snurrigt*
Jag kommer hem, slut som bara den! Skäller på Patrik för att han inte gått till systembolaget som han lovat så han går.. Jag som velat rida då om jag inte jag skulle ringa.. Men inte då...

Jag och Tindra busade som två dårar här hemma medan! haha! Vi skrattade båda två så vi höll på att storkna! Jätte kul hade vi! Sen åt hon lite pureé, Potatis och brockoli den här gången! NÅN GÅNG MÅSTE man ju prova annat oxå! Jag gjorde bara lite åt henne ifall hon inte skulle tycka om det!
Vilket hon inte gjorde! hehe! Men hon åt ändå!
Nästan hela portionen! Ganska bra med tanke på att hon åt ca 140 ml ersättning innan!!

Sen busade vi lite till och patrik ringer och säger att han är på väg till Fredrik.. Han är sur för att jag "tvingar" honom att söka jobb.. *Konstigt!?!?!* Jaha vad skönt då!

Jag och Tindra fortsatte busa tills hon vart alldeles trött och somnade i sin säng! *Gosunge* Sen sov hon i 3 timmar!! hehe! Helt utpumpad stackarn!

Men det var bra, för då har hon sovit 2 längre stunder på dagen och sen nu har hon lagt sig för natten! Hoppas det håller i sig att hon gör så! Istället för en massa småstunder här och där...

I morgon ska vi till Gammelfarmor! Och sen kanske fika med Li! Får se om hon hör av sig! Jag har ju inga pengar på mobilen så..
Och pappa ska komma och hämta min cyckel och köra den till Sivan så jag kan få den pumpad! Får se hur det blir med det..
Jag har Mia´s cyckel i gisslan! haha!

Nu på kvällen har vi kollat på Sjukhuset och TinTin har legat naken och buset! Hon låg först med huvudet mot tv'n (På rygg).. Men så gick jag iväg en stund (typ 3 min) och när jag kom tillbaka låg hon med fötterna mot tv'n!! På rygg altså!
Hur det gått till har jag ingen aning om! Jag är helt förbryllad!! Och så vände hon sig nästan hela vägen från rygg till mage, men ångrade sig eller nåt och rullade tillbaka.. *Typiskt* och samma sak när hon låg på mage! Hon började och var nästan ända runt, så tittade hon på mig och vände tillbaka.. Som om hon trode att hon inte fick för mig! haha!

Nu sover hon sött i sängen! Hoppas hon sover bättre än i natt! Hon hade lite magknip och vaknade 2-3 ggr mellan halv 5 och halv 8... Stackarn...

Ne nu ska jag gå å sova eller nåt...
BYE!

Hästar!

Tänkte lägga ut lite bilder som jag fått skickade av hästarnas ägare! Det är Nadja och Ini.

NADJA. Sv.Halvblod född ca 86.

 Nadja hoppar, "Ungefär" 21 år gamla tanten!
 Högutbildad gammal dam! Önskar att jag oxå kunde göra sånna där fina skolor!!


INI MINI MOE, varblodstravare. Född 90.

 Ini i hagen!
 Ini Löshoppar i paddocken!

Söta små tanter va? hihi!

Nytt igen!

ny design

Ja vad tyck om den nya designen då??

Glat Påsg!

Ja det var ju ett tag sen jag skrev nu!

Torsdag: Var ner på stan och köpte present till Rasmus! Köpte en prasselbok "Tummen" och en månadssten med Delfiner i guld! Hoppas han blir glad för dom! En kedja får han sen till den! hehe! Det vart för dyrt med kedja oxå!
Gick runt på stan och insåg att alla Norrtäljebor är så "svenska"... Allt är pinsamt.. Det fick mig att vilja flytta för här kommer jag inte hitta några kompisar, för det är ju så "pinsamt" att prata med nya människor... Det är "pinsamt" att titta på någon annan! *Suck*
Det är nästan så man vill flytta.... Men vart lite gladare när jag kommit hem och det ringde på dörren!
Två söta små Påskgubbar stod där! De fick lite godis och jag fick ett fint kort med ett färgglatt ägg på som det stod "Glat Påsg" på! hihi!

Fredag: Åkte tidigt till Uppsala för att gå på Namngivningscermoni för Rasmus! Det var jätte fint! Jag var Rasmus ena fadder och fick ett jätte fint hemmagjort fadderbrev! Rasmus "döptes" i de 4 elementen! Jätte fiffigt och fint!
Sen åt vi jätte god tårta! Jag var jätte hungrig och åt en stooor bit eftersom vi inte ätit lunch! Sen måde jag illa...

Men när vi tagit bussen från Björklinge till Uppsala så hade vi en halvtimma på oss innan Norrtäljebussen gick, så vi köpte oss en varsin korv!
På bussen ville inte Tindra alls sova! Hon satt i mitt knä nästan hela resen! Vi busade och gosade och efter lite över en timma fick patrik ta henne för jag fick så ont i ryggen!
Från mellan kl: 07.00 till ca 21.00 sov hon sammanlagt 1,5 timma!!

Hon vaknade, trots det, kl 2 och igen kl 6!! Sen ville hon inte somna om, men vid 7 somnade hon igen och sov till halv 9!

Lördag: Mötte lillebror på busstationen och så tog vi bussen in till Sthlm! Vi åkte till mormor på Lidingö för påskmiddag! Det var gott gott! hihi! Tindra åt lite Majs&Potatis pureé, eller ja, lite och lite! haha! Det var en halv burk! Hon brukar inte äta allt, men nu verkade hon vara hungrig! hehe!
Hon t.o.m åt 150 ml typ en timma senare!! Hon har aldrig ätit 150 ml på en gång!
Sen sov hon hela bussresan hem!!

Och var jätte trött när vi kom hem! Sov lite till innan vi väckte henne vid 20! Annars skulle hon aldrig somna i natt sen! Var så trött så trött så... Hon gnällde och ömsom skrattade ända fram till 21.30 då vi lade henne! Sen låg hon i sängen och "Gnällpratade" i några minuter för hon tappade nappen när hon bökade med sin kanin i nasiktet *Tokunge* men somnade direkt när jag satte tillbaka den i munnen på henne!

Har pratat med en tjej som jag ska hjälpa med lite hästar idag me! 2 hästar, ett halvblod och ett varmblod. Halvblodet, Nadja, är typ 20+ (De säger född ca 86) men kan hoppa lite lågt och ridas dressyr på! Hon har gått 150 hoppning i unga dagar samt LA dressyr!
Varmblodet kallas eller heter Ini, är f.90. Har tjänat in massa pengar på travet, närmare 1,5miljoner. Gick som tävlingshäst på travet tills hon inte fick längre, vid 10 års ålder. Så hon slutade 2000. Sedan efter det blivit enbart skogsriden i 6 år hos en fodervärd vid eskilstuna, kom tillbaka till ägaren 2006, första vintern 06 så blev hon totalt söndersparkad av deras fjording vid ett missförstånd vid ett "ihopsläpp" och fick griffelbenet avsparkat!
Så med henne är det bara promenadridning och lättare longering för hon kan inte ridas på böjt spår!

Ska bli kul!! Längtar massor!! Måste bara låna Mia´s cyckel för min måste pumpas och Sivan har stängt på helgerna....
I morgon fyller Farmor år me! Jag ska dit med pappa och Mia (Och TinTin såklart!)! De ska hålla mig sällskap! Eg skulle de ta bilen (Latmaskarna) men när jag sa att jag skulle gå så ville pappa gå med oss istället och så vart det så!

Ne nu ska jag sova! Natti natt!
BYE!

Lite bilder!

   

Klicka för större!!

Käsnligt....

Oj oj vad alla blir gravida... haha! Nästan så man saknar att vara gravid själv.. haha! NEEE! Räcka ut tungan

Minst 3 år ska jag vänta innan nästa kommer! OM det blir någon nästa!! Är ju lite skraj att det ska bli precis som med Tindra...
Även om det är mycket bättre med mig och Tindra nu!


På en skala 1-10: 1 2 ?3? 4 5 6 7 8 9 10 (Första månaden)
På en skala 1-10: 1 2 3 4 5 ?6 7? 8 9 10 ( 3:e månaden )    

På en skala 1-10: 1 2 3 4 5 6 7 8 ?9? 10 (Idag 19 Mar-08)   


Så en klar förbättring är det ju! Jag kan känna kärleken, pirret och allt det där som jag förväntade mig från början men som aldrig kom! men det finns fortfarande stunder så jag inte känner mig som en mamma, när jag känner att jag vill "lämna tillbaka" Tindra.. Men då får jag sånt himla dåligt samvete och kramar henne och får tillbaka kännslan!

Det är en underbar kännsla och det är lite ledsamt att jag har "missat" den här kännslan i nästan 4 månader!! Jag har "missat" att älska Tindra...
Jag får tårar i ögonen när jag tänker på det....
Undrar om hon vet.. Om hon vet att jag inte älskat henne? Han hon känt av min "negatvivitet" eller vad man ska kalla det för, under de här månaderna?
*Dunkar och skakar bort negativa och sorgsna tankar*

Nej nu ska vi tänka glatt!
Vi var ju på Kärnan igår! Sjöng och masserade bebisar! Myspys! hihi! fick lax till lunch! har blivit mycket lax på sista tiden! hehe! kanske är bra för min virriga hjärna! Flört Efter lunch vart det bara jag och Tindra kvar så vi satt och pratade om Landet i Sättraby! Flört Måud är därifrån nästan så hon berättade lite om byn och så! Kul att höra på alla historier! Hon spelar tydligen dragspel på midsommrarna där borta! Måste man ju komma och kolla i sommar sen ju! Räcka ut tungan

Sen gick jag till glasmästeriet och hälsade på pappa som busade massa med Tindra! Han lyfter henne över huvudet jämt! haha! Jag tror jag ska mata henne innan nån gång så hon kräks på honom! haha! Nee.. Taskigt! haha!

Sen var jag och bokade tid hos Sirku (Stavas?).. Hon är "numerolog" och jag fick tid nästa månad! Ev. om nån avbokar kan jag få tid nu den här månaden för jag står på "standby"!
Har ju så många frågor.. Måste skriva ner och sortera ut! haha!

Annars så har det inte hänt så mkt... Snöat och vart solig om vartannat.. Inte så kul..

Parar med pernilla om Dagmammor.. jag vill ju bli dagmamma.. Jag är inte färdigutbildad än, men Pernilla sa att i Uppsala (vet inte om det är så överallt!) så var det enda som behövdes ett "säkert hem"!
Får väl ringa å fråga då!
För då behöver vi "bara" en större lägenhet så är biffen fixad + att jag får vara hemma med Tindra "No mather.." Det vore ju en dröm!!

Men med min tur så lär det ju inte bara vara så lätt... Fundersam
Nej nu måste jag gå och kissa (Kul va?) sen ska jag sova!!
BYE!


Namncermoni?

Jag sitter och planerar en ev. namncermoni! Eftersom jag inte vill döpa Tindra i kyrkan (Eller överhuvudtaget!) och har sagt till Patrik (Som vill döpa henne) att då får han fixa det själv om han vill det! Men det kommer ju aldrig ske så.. haha!
Men jag sittar iaf och planerar... Jag har på ett ungefär kommit på hur jag ska göra! Jag har kommit på "grunderna" och behöver bara hitta de små sakerna som gör cermonin speciell!

Jag vill gärna ha den i början av sommaren/slutet av våren då det blommar som mest!
Och gärna ute på landet! Men problemet då är: Hur ska alla ta sig dit? Parkeringsplatser? (Fråga Lasse kanske? haha!) och platser inne om det regnar? Hur många får plats?

Annars blir det ute på gräsmattan, men jag vet inte riktigt hur mormor ska ta sig ner dit bara... Rullstol kanske? Och två starka karlar? haha! Eller något slags provocoriskt räcke som hon kan hålla i och gå? Det är ju en ganska så brant sluttning där ju... Hmm... Får fundera på det lite.. I värsta fall får vi väl ha den ute på gräsmattan vid sidan av huset, men då kommer bilarna åka förbi och föra oljud....

Skulle vara kul med ponny och vagn! hihi! Den kan dra mormor kanske? haha! Men typ: komma ner med ponny och vagn med Tindra..
Ne det var ingen bra idé förresten.... För var ska jag göra av ponnyn sen då? Parkera den i vedboden? haha!

Tindra har kommit åt nån knapp nu så texten vart STOR!!
Hmm.. Måste fixa så den blir normal igen, men vågar inte göra det förrän jag sparat det här! haha!

Hon åt gröt i morse! jag fick "tvinga" Patrik att mata henne.. Han vill ju bara göra allt det "roliga"... Det vill jag oxå! men man måste ju faktiskt göra det "tråkiga" oxå! Och jag tycker faktiskt att mata Tindra är roligt! hehe! Men han måste ju oxå "lära sig" hur man gör!

Hon vaknade nyss efter att ha sovit i ca 1,5 timma! Tröttsnuttan! Så jag ska väl umgås lite med henne nu då!
BYE!

Så nu fixade jag det! hehe!
Texten altså!

Igår kom snön..

Igår sopade dom bort allt grus på gatorna, då kom snön! haha!
Det snöar som bara den ute nu! hihi!

Tindra vaknade vid 10 i 7 i morse och sjöng!  Min lilla skrutta! Jag tog upp henne och lade henne brevid mig! Då vart hon nungrig och åt 90 ml ersättning! Efter det låg vi och snackade och myste och sen somnade hon!
Precis när jag äntligen blivit lite pigg!
Typiskt... Flört

Vi ska till Kärnan idag! Mår lite illa nu, men det beror nog på att jag inte åt middag i går och inte har ätit än! *Antagligen! DÖÖH!*. Tänkte ta bussen för det snöar så...

Igår var vi över till Fredrik, Patriks bror! Jag är lite less på att vara hemma, så jag vill gärna gå ut och Patrik ville inte "bara gå" så vi gick dit och lekte med Fredrik och Johan!
Vi kollade på nån film, The Eye, med Jessica Alba! Har ju sett bättre filmer... Men den var väl OK! Bra handling, men dåligt gjord kanske man ska säga!

Tindra fick pillijamasen på sig på kvällen hemma hos dom! Och tur var väl det för hon somnade ca halv 10 i vagnen!
Sen packade vi in henne i en filt och lade overallen på henne bara och gick hem! Och hemma så lade vi henne direkt i sängen bara!

Sen vaknade hon inte förrän 4 i natt! Glad Nej jag tror att jag måste äta lite frukost nu....
BYE!

2 barn knivhuggna tilldöds...

Sånt här borde inte hända.... ------> Länk <-----



Pappaledigt på landet!

Jag och Pernilla tog med oss våra små, Rasmus och Tindra, och drog ut på vischan i torsdags! Till mammas landställe!
Hon kom hit och hämtade mig, Tindra och kattskrällerna!  Tindra och Rasmus hälsade på varandra. De har träffats förut, men då var de sååå små!Räcka ut tungan



Körde till Rimbo och handlade på ICA! Jätte dyrt! Fast iof köpte vi liiite onödiga saker, som choklad och kex å ost! Oskyldig Aja..  

Sen kom vi fram till huset!
Började med att elda som göälningar (ska stavas så!) för att inte frysa ihjäl! Bebisarna låg brevid varandra på golvet om myste på fårfällen med en filt över sig!

Tillslut fick vi varmt både i köket och vardagsrummet! Vi åt lite god middag som jag lagade, stekt lax och kokt potatis! Men på nåt sätt vart det förvirring för jag trode att Pernilla stängde av plattan till potatisen efter att hon sagt att den var klar! Men det gjorde hon tydligen inte... Och så började det ryka...

Vi trode det rykte in från spisen i vardgsrummet, men det gjorde det inte.. I köket? Inte där heller... Så går brandvarnaren igång... Hemlis 
AHA! Potatisen! Förvånad
Vattnet hade kokat bort och potatisen har blitt lite bränd! haha! Kastrullen vart alldels svart i botten (Lugn mamma, vi fick bort det!! Flört ) och potatisen smakade som bakad potatis! Riktigt gott faktiskt! haha!

Sen sov vi! Pernilla och Rasmus i "lillebrors rum" och jag i "Mitt rum". Räcka ut tungan

Frukost, först till bebisarn och sen till oss!
Lite bebisbus! Rasmus och Tindra satt i fotöljen tillsammans och busade! Tindra slog Rasmus, men när Rasmus så mkt som ens kom i närheten av henne så gallskrek hon typ! haha! "Jag får slå dig, men du får inte slå mig! Jag är tjej!" hehe!




Kokt korv med bröd till lunch! Och bebisarn fick lite mat de med!
Till middag gjorde Pernilla jätte goda ryggbiffar (var det väl?) med hemmagjord klyftpotatis! *Gottigt!*

När bebisarna busat sig trötta och somnat så plockade vi fram osten och kexen! Sen kom jag på att mamma hade lite vin kvar så vi tog ett liiiiiiiiiitet glas i var! hehe!


Foto: JAG!

Sen kollade vi på film oxå, The Libertine, med Johnny Depp i huvudrollen! Den var OK, men lite jobbig att kolla på för ljudet låg en sekund efter hur läpparna rörde sig.. Hmm.. jaja..
Men vi lade oss väldigt sent! *Gäspar* och jag hann bara lägga mig så vaknade Tindra! Men nappen och ca 60 ml ersättning funkade fint och hon somnade om igen!

Sen vaknade hon kl 7... *Gäspar* Åt ca 140 ml ersättning.. jag låg och halvsov och pulade in hennes napp emellanåt, medan hon låg vaken och bökade och sprattlade som en liten fisk! Flört Hon hade somnat lite inna 21 kvällen innan så självklar tatt hon var pigg! Bara dumma mamma som inte kan lägga sig i tid!
Vid 8 vart hon gnällig igen! Provade med mer mat ochdet ante mig att det slank in ca 130 ml till!! Förvånad Herre jösses! Nästan hela flaskan!!

Sen fick bebisarna gröt till frukost. Tindra åt "bara" en halv smakportion! men det var bra med tabke på all ersättning hon ätit innan!
Nån timma senare så vart hon trött och gnällig! Provade med mer mat, för hon brukar somna medan hon snuttar, även om hon inte kanske äter!
Men tror ni inte att den lilla bebisen smäller i sig 135 ml till!
Min lilla tjockis! hihi!

Sen var det dags för lunch, men innan det kom mamma och Bosse förbi och lämnade deras nya cyckel som dom köpt! De åkte lika snabbt som de kom typ, men de hann hälsa på både Rasmus och Tindra! och Pernilla då såklart!
Åt tagliatelle med ostsås och kokt korv (igen!) till lunch! det var gott!

Efter det städade vi och fyllde på med ved och packade ihop både barn och djur för att åka! Tarzan ville inte åka och var väldigt motsrtävig! Tislut vart han rädd och kläste och fräste när vi skulle ha in honom i buren! jag fick en klo in i tummen och ett rivsår på handen! Men det var iinte hans fel, han är ju så rädd och ängslig av sig och vi stressade honom ganska mkt.. Vi "tappade" honom när vi skulle lägga in honom i buren och han kom "lös" (Vi höll i båda två men på nåt konstigt sätt  så det gjorde väl kanske ont eller kändes obehagligt!).. Men tillslut fick vi ner honom i buren genom att ta honom i nackskinnet och stänga burdörren snabbt som satan!



Kom hem, packade upp katter och bebis! gav Tindra lite potatis/majs pureé! Mmm så gottigt tyckte hon1 det är typ den enda pureén jag provat som hon äter! Förutom sötsaks pureé då! men det vill jag inte gå så mkt av! Hon fick lite till efterrätt (På pekfingret och typ 4-5 ggr!) och så drack hon 50 ml pärondricka! Så det fick räcka som sötsaker! Hoppas att hon bajjar ordentligt nu i morgon då!
För det har bara kommit "skvättar" idag...

Päronet ska ju få fart på magen tydligen enligt BVC! Hoppas det!

Sen kollade vi på Melodifestivalen!!

Tindra somnade efter 3 bidrag.. Då hade jag ingen att diskutera med längre.. Så jag sms:ade med mamma! hihi!
Röstade på BWO och Rongedal! Men ingen av dem vann ju så det var kanske lite onödigt då! men Pirelli var iaf bättre än Sjögren! haha! Att han ens kom vidare.. Man undrar...

Tíndra sov bra i natt! Vaknade vid 2 och jag somnade vid 1.. Lite jobbigt att gå upp och mata henne då, men jag måste ju nu när Patrik inte är hemma! Jag tänkte sparka på honom, men kom på att han inte var där! haha! Men hon åt lite och somnade om igen! Sen vaknade hon igen vid 7 och jag var fruktansvärt trött!!
Gav henne flaskan och medan jag matade henne så somnade jag!! Förvånad Och när jag kom på det och vaknade till så låg hon och höll i flaskan själv! Min stora tjej!  Inte behöver väl jag hålla flaskan åt henne, det kan hon ju själv så bra så! hehe!

Mamma blir så stolt!
Nu har hon på morgonen bajjat 2 ggr och nu sover hon! Mamma var här och hämtade kylskåpet idag me!
Nej nu ska jag äta lite lunch!
BYE!

kommentera!!

Kommentera gärna den nya designen!!

stavfel?

Om ni ser en massa stavfel beror det på att jag sitter vid min dator och inte Patriks! Mitt tangentbord är "lättare" än hans och därför känsligare, så jag trycker antingen för hårt och det blir en masssa bookstäveer, eller för löst och det blr iga boktvr!! Eller så "drar" jag fingrarna över dom av misstag och bokstäver hoppar in där de intre skla varas!!

bara satt ni vet!
puss!

Bebisgnäll....

Måste bara få gnälla lite, för jag tycker synd om mig själv!

Tindra somnade som sagt 23,20 igår, jag själv somnade inte förrän 01.00 ungefär, lite innan kanske...
Men iaf...
Sen vaknade Tindra;  02.20 ,  04.10 ,  06.05  och till sist  07.55.... Sova? Vad är det?

Stackars lilla snuttan hade nog lite ont i magen.... Och det finns ju inte så mkt att göra då.... Men hon fik lite mat, snuttade mest, tog väl nån klunk sådär....
Nu har jag kokat lite vatten som jag ska ge och se om det blir bättre! ch till lunch ska hon få lite pärondricka! På bvc sa dom att det det var bra mot tröga magar!

Hon vill ju inte rapa efter maten....  Jag försöker allt, byter stälning, klappar, smeker, böjer henne framåt och bakåt, guppar henne.... Det kommer kanske en liten en, men hon brukar rapa som en hel karl! ja ja.. Kanske bebisar rapar mindre när de blir större??

Jag hoppas hon blir bättre och sover bra i natt sen! Jag är trött....
Nu ska jag packa klart inför landetresan! hehe! Hörs om några dagar!
BYE!

Of to the landet!

Nu ska jag sova! Ska till landet i morgon! Så jag kommer inte skriva eller kika in här på ett tag!

Ni som verkligen vill veta vad jag gör och som känner mig kan ringa! haha!

BYE!

Nytt igen! ^^,



Ny design igen! hihi!

Vad tycks??


Kärlek!

Tindra strumpan ville inte somna! Hon var trött vid 20 tiden, då packade jag henne i vagnen och gick till mamma för att hämta bilstolen och låna kattburen! Gick i rask takt för att det regnade och Tindra var lite gnällig! Hon somnade precis innan vi kom fram men vaknade i trappen...

Sen somnade hon igen sista 5 min hemmåt! Lite mysigt var det att gå i regnet måste jag få säga! Hade luvan på mig och det smattrade sådär mysigt som det gör mot rutan! hehe! Flört

Sen trode jag hon ville sova eftersom hon vart så trött och gnällig! Men när jag lade henne så låg hon bara och pratade, HÖGT, för sig själv! hehe! Flört Så jag tog upp henne en stund.. Trode det skulle vara en stund iaf!

Hon somnade nyss... Kl 23.20 ungefär! Så inte var hon trött inte!
Men hon hade lite magknip oxå... Stackarn... Ville inte rapa efter att jag matat henne, hon var bara ledsen! Och jag provad rapa henne igen efter att jag lagt henne på mage och vänt henne och tagit upp henne igen! Hon vart tyst ett tag, men började gnälla igen!

Och när jag tog upp henne för att kolla om hon behövde rapa för 3:e gången så kom det en liiiiten rap och så fick jag en kram!! En mysig, hård kram!! Och jag kände! Jag kännde pirret och kärleken!
Helt underbart och jag började nästan gråta! Av lyckla såklart! Flört

Nu kan jag somna med ett leende på läpparna! hihi!
BYE!

Tindra glitter!

Glitter Words

Glitter Words
Glitter Words


Glitter Photos

[Glitterfy.com - *Glitter Photos*]

Idag:

Idag:
Tindra sov mellan 22-05 & 05.30 - ca 09.30 efter att ha ätit gröt kvällen innan! Flört
Skulle gått till Kärnan idag men eftersom vi fick "sovmorgon" så ringde jag och sa att vi inte hinner komma! Men vi var hjärtligt välkomna ändå om vi skulle hinna! Me like!

TinTin hade lite feber igårkväll, 38,6 och lite i morse; 38,3.. Ledsen Men inget på förmiddagen efter en Alvdon (Som jag fick tvinga Patrik att ge, han tyckte det var äckligt! haha!).
Och så fick hon äta lite potatis/blomkåls pureé!
Det var väl sådär tyckte hon, vart lite godare när jag kryddade med Timjan! Finsmakare min lilla tjej! Flört

Sen skulle vi möta min mamma på busstationen och hämta ut ett paket på ica med sängkläder som hon beställt åt oss!
Jätte fina var dom! Satt hemma hos henne ens stund tills Patrik gymmat klart och sen gick vi hem för att laga mat!

Jag gjorde jätte goda kycklingspett med "indian curry" sås! Åt couscous till, vilket Patrik inte gillar! Men han äter det som serveras! Därmed basta! haha! Skrattande

Tindra har vart jätte trött hela kvälllen men har vägrat att sova! Hon brukar sova vid 19 tiden, men ville inte trots att hon var super trött! Ingen feber, ingenting... men tillslut fick jag hene att sova, men på filten på golvet! Och då var klockan kvart över 9 redan så en halvtimma senare lade jag henne i hennes säng!

Då passade jag på att ta ett bad! Låg och lyssnade på mp3:n och sjöng! haha!
Nu ska jag kolla på "Sjukhuset" som jag missade eftersom jag lagade mat!
BYE! Kyss

Veckans: "What´s hot or not"!

What´s Hot:

  • Killar med jobb, gärna hantverksjobb! Fl&ouml;rt
  • Pengar!
  • Respekt.
  • Initiativtanagnde.
  • Empati.
  • Ansvar!
  • Djurälskare!
  • Körkort!
  • Blogg! Fl&ouml;rt
  • Killar som städar!
  • Kärlek.
  • Sol
  • Hästar!
  • Sömn!
  • Listor! Fl&ouml;rt



What´s not:

  • Egoism.
  • Respektlöshet.
  • Ignorans!
  • Knark!
  • Våld.
  • Spelberoende.
  • Alkoholism.
  • Självupptagna människor (Räknas kanske till Egoism?).
  • Hat.
  • Svek!
  • Mörker.

 Det var veckans "What´s hor or not" lista!!

             


Tankar...

Hur illa är det, om man inte kan komma på 3 positiva saker om ens respektive?

Patriks kompis frågade mig om jag kunde näma tre bra saker om Patrik: Han är snäll..

Jaha.. Och sen då? Borde det inte finnas en hel lista på saker som är bra? Det fanns det förut.. Men vart har de tagit vägen?
Förr kunde jag skriva A4 efter A4 med saker som var bra med Patrik! Nu kommer jag bara på en enda sak!

Och dessutom har det "dykt upp" saker i mitt huvud som gör mig mer förvirrad än någonsin... Och jag kan inte sluta tänka!! "Tänk om", "Hur då?" eller "Vad händer då?"...





Var ner på bvc idag med TinTin! Hon har växt! Fl&ouml;rt 66 cm lång! Och så väger hon 6380 g nu! Hon följer viktkurvan perfekt så vi hade inte behövt oroa oss att hon åt så lite när hon var sjuk! Men hon vart förvånad av hur lång hon var! Fl&ouml;rt Min stora tjej! Hon är ganska mycket över "normal" på kurvan!
Vi pratade om mat oxå! Det är ok att ge en smakis på dagen och en gröt-smakis på kvällen så hon blir mätt på natten!

Nu fick hon ingen smakis på dagen idag! Men gröt åt hon på kvällen! En hel smakportion! Hon tyckte det var så gott så och hon satt och skrattade och "prutt-pratade" med mat i munnen så det flög gröt till höger och vänster! R&auml;cka ut tungan Jag var alldeles gröt-prickig i nasiktet afteråt! haha!

Så vi får se hur bra hon sover i natt nu då! Eller hur mkt hon äter! Hon äter ju så fruktansvärt mycket om nätterna! F&ouml;rv&aring;nad

Pratar med Pernilla nu om att ta en "mamma weekend" ute på landet! Så jag tänkte fråga mammsen om vi fick låna huset ett par dagar!?!?!
Hon ville komma bort lite och jag är ensam och vill ha sällskap! + Att vi är båda "landet tjejer" så det skulle vara perfa!
Hon kan ju det där med eldning och sånt! haha!

Då blir det tor-fre eller lör! Fl&ouml;rt För Pernilla hade lite andra planer oxå!
Funderar på hur vi ska ta oss ut bara... Hon har ingen bil och jag har varken bil eller körkort! hehe! me ndet löser sig! Pappa eller Andreas ställer kanske upp!

Och på onsdag ska Kim komma hit och leka med mig! hihi! Så jag kommer ha en "totoally girls weekend"! hehe! Fett najs!

Nu får jag hungriga blickar från Ceacar.... haha! Dax för kattmat och fixa nattmålet åt TinTin! Sen måste jag väl sova!
BYE!

Modeakuten!




det fanns en tävling där på Www.modekauten.se  som jag gärna skulle vilja vinna! Man kan kolla på bloggen oxå!
Ta med bilder å visa.. Hmm... ja eftersom jag är så vädelös på made och grejjer nu så vet jag ju inte vad jag ska ta för bilder! jag är inte ens säker på vad jag har för "stil".... kan väl välja en eller två bilder då kanske...



Aja det får väl räcka kanske!! ;)

Nu fattas bara kroppen att ha kläderna i! haha!
men jag lovar att om jag vinner så ska ja träna så jag får plats i dom!

Länge sen nu!

Oj! Det var länge sedan jag skrev nu! F&ouml;rv&aring;nad

Det har inte hänt så mkt egentligen... Har vart på promenader ensam, eller jag och Tindra, mest....

Igår var vi hos Fredrik, Patriks storebror, och hälsade på hans "sambo" Johan! Fredrik kom lite senare, efter jobbet... Bakis! haha! Han hade vart på firmafest i torsdags! R&auml;cka ut tungan Men vi kom dit vid ungefär 12 tiden och gick inte förrän vid 23.40!
Vi, eller iaf jag, hade väldigt roligt! Glad

Tindra var jätte snäll hela tiden! Hon tyckte nog som jag, att det var skönt att få komma hemmifrån lite! Hon var vaken mellan ca 08.00 till 22.00 och sov bara mindre än 1,5 timma på hela dagen!! F&ouml;rv&aring;nad
Jag trode hon skulle sova som en stock på natten eftersom hon vart vaken så mkt, men hon sov som hon brukar...
Vaknade halv 5 och runt 7 som vanligt...

Idag var jag iväg ensam med mamma till storstaden Stockholm! Skrattande Tindra var hemma med Patrik!
Först åkte vi till stinsen för att kolla på en barnstol som mamma sett som var billig och fin!
Och det var den! men vi tyckte den såg så låg ut!
Så vi bestämde oss för att vänta lite.. och så åkte vi till Plantagen där mamma var blind och inte hittade fröerna hon skulle ha! hihi! Tur att jag var med! Eller hur mamma? hihi! Fl&ouml;rt

Sen gick vi till Jysk och Bbyland och kollade på barnstolar! Fanns inga på Jysk och på Babyland är de svindyra! Men vi kollade om de var lika låga som den på stinsen! och det var de nog...
Men för säkerhetsskull så åkte vi till IKEA! Där var vi tvugna att leta upp ett matbord så vi kunde se om stolarna var små eller om vi bara inbillade oss!
Vi inbillade oss...

Och sen när vi ändå var där, så köpte vi en varsin barnstol!
ANTILOP Barnstol med säkerhetsbälte

Jag köpte även ett bord at sätta på, till, men inte mamma! mamma köpte även sänggrejjor till spjälsängen på landet!
Efter det så gick vi till MAX!!
 

hihi! Gotti gott gott!! jag älskar MAX och har saknat min smältost! hihi!
Sen åkte vi hem med fulla och mätta magar!

Vi bestämde att jag och TinTin skulle komma över till mamma och kolla på melodifestivalen! Så det gjorde vi!

Och fy f*n vad glad jag vart när Carola inte gick vidare!!
"Carola gick inte vidare! Carola gick inte vidare! Carola gick inte vidare!"
Moahahaha! *Dansar "the running man"*
Så går det när man är självgod och tror att man är världens bästa och populäraste när man egentligen inte är det! Såååå snooooopet va?

Gick hem vid 22 och Tindra var färdigklädd med pyllijamas så när vi kom hem var det bara att fösa över henne i sängen..
Jo visst "bara"...
Hon var så snorig stackarn så jag fick hälla saltlösning i hennes näsa och hon hatar det! Ledsen Sen fick hon sitta ett tag så det rann ner, slemmet altså.. Sen lade jag henne i sängen, som jag höjt upp ännu mer nu! Lade henne på sidan och hon somnade direkt!

Jag är oxå skit trött... Skrev ett jätte långt inlägg tidigare idag, men när jag tryckte på "spara" knappen så stod det "Datafilfel" och allt försvann!! Skrikandes Orkade inte skriva om då, så jag gör det nu istället...
Men hu ska jag gå och sova!
BYE!!

Ps. Nån som har en ponny eller häst de vill ha hjälp med 1-2 dagar i veckan! Gärna i Norrtälje med cyckel- eller gångavstånd! Fl&ouml;rt Hör av dig isf! R&auml;cka ut tungan Ds.!


Kul!!

Hej! Jag heter Therese, men ni kan kalla mig för äckel. Jag gillar Naken Janne så-in-i-helvetes-mycket nästan lika mycket som Kyrkokören. En gång kom Rektorn på mig I duschen när jag misshandlade pensionärer inför gosedjuren. Men jag sa att jag bara motionerade. Nu ska jag be en bön så att  jag får stånd i kyrkan.

(1) - DITT NAMN

(2) DIN SKOSTORLEK
under 36 - söt
36-37 - bajs
38-39 - äckel
39-40 - snorkråka
41-43 - älsklings
över 43 - emo

(3) DITT MOBIL MÄRKE
Simens - Pappa
Samsung - Naken Janne
Nokia - Lordi
Sony Ericsson - Hitler
Motorola - din mamma
LG - HIV-anders
Apple - Jultomten
Annat - Barnen i bullerbyn

(4) DIN ÖGONFÄRG
grön - lite
grannblå - jätte mycket
grå - så-in-i-helvetes-mycket
brun - lagom mycket
olika på båda ögonen - att jag dog
annat - inte det minsta

(5) DIN TRÖJAS FÄRG
Blå - Robbie Williams
Vit - Westlife
Orange - Abba
Grön - Pikku G
Blå - Sven-ingvars
Svart - Lill-Babs
Lila - Markoolio
Grå - Vikingarna
Rosa - Roger Pontare
Annan - Kyrkokören

(6) TV-PROGRAM
Aktuellt - Pappa
Fråga doktorn - Mamma
Lilla sport spegeln - Brorsan
Lost - Syrran
Bolibompa - Morfar
House - Grannen
2900 Happyness - Rörmokaren
På spåret - Chefen
Simpson - Rektorn
Efterlyst - Polisen

(7) GODIS
Choklad - På bussen
Lösgodis - I duschen
Surt - I skafferiet
Salt - På jobbet
Sött - I provhytten
Rostat - I soptunnan

(8) FÖDELSE MÅNAD
Januari - kissade
Februari - härmade Danny
Mars - Runkade av en man
April - Hånglade med en spegel
Maj - Onanerade
Juni - Stjäla pengar
Juli - Misshandlade pensionärer
Augusti - Hade sex med Bosse Bildoktor
September - Provade min nya BH
Oktober - Läste Porrtidningar
November - Petade mig i näsan
December - Dödade lillebror

(9) ÅRSTID
Vinter - Påven
Vår - klasskompisarna
Sommar - Gosedjuren
Höst - Green Peace

(10) FRISYR
Halvlångt - Motionerade
Långt - Kastade lasso
Kort - Förhindrade växthuseffekten
Skallig - Letade efter knark
Page - Lekte kurragömma
Axellångt - Utövade yoga

(11) LÄNGD
Under 140cm - Min gris knivmördar mig ikväll
141-155cm - Gubben i månen vill ha sex med med mig
156-165cm - Ingen damsugarförsäljare hoppar fram ur garderoben
166-175cm - Jag får stånd i kyrkan
176-185cm - Mina kaktusar dör
186cm - Mormor viker ut sig i Play Boy

Hata röda tanten!

Mensvärk är fan värre än att föda barn!!!!!!!!!

Nej men nästan.. det gör inte ondare, men är hemskare!! Gaah! Jag hatar tant röd!!

Hata hata hata röda tanten!!!


Soligt idag!

Igår gjorde vi inget speciellt.. Hade tvättstugan och tvättade 3 maskiner. Inget kul alls...
Busade lite med Tindra, som mår mycket bättre nu!

Hon sov bra i natt! Vaknade en gång vid 4 som vanligt och då gick Patrik upp och matade henne! Sen vaknade hon igen vid halv 7 och då matade jag henne! en sen ville hon inte somna om och låg å pratade för sig själv en halvtimma. Sen började hon gnälla så jag fick ta upp henne!

Sen skulle jag precis ringa Kärnan när de ringde mig! hihi! Jag hade ringt igår, men då var inte de där som jag skulle prata med! Så de ringde upp mig i morse så att jag skulle slippa ringa dom igen! Jag ville bara fråga om det var OK för oss att komma trots att Tindra är lite hostig fortfarande! Men det var det så vi klädde på oss och gick dit!

Vi kom dit och dom är ju så trevliga där! Möter en i dörren och hälsar en välkommen, hjälper till med vagnen och så! Man känner sig verkligen speciell där!
och det är skönt!
Skönt att få tänka på lite annat än mat, städning och pengar... Man får ju maten serverad och de tar hand om bebisarn om man vill/behöver det! Så himla underbart! Sen kan jag bara focusera på Tindra! Och det är exakt vad jag behöver! Utan att tänka på annat!

Började med sångstund och sen hade vi lite bebis massage! Tindra tyckte det var mysigt men ledsnade att ligga på rygg på golvet! Så jag fick avsluta hennes massage med henne liggandes på mage! hehe! Men det gick ändå!

Gick ner på stan en sväng i solen efter träffen på Kärnan! Köpte 5 st pyjamaser till TinTin! Förvånad Det var: "Tag 3, betala för 2" och det var 2-pack på vissa! Så jag tog altså 2 st 2-pack och en "ensam" Jätte söta!

Vi såg nämligen igår att INGEN av hennes pyjamaser sitter bra!! Förvånad Hon har växt som en.. Ja, jätte! haha! Nästan alla pyjamaser är för små! Och några bodys oxå...
Mammas lilla tjej håller på att bli stor!! 4 månader snart!

Nu sitter hon i Patriks knä och han spelar upp sina ringsignaler på mobilen för henne! haha! men hon är jätte intresserad, så det är väl bra då! haha!

Hon har ätit lite bättre idag! Och vi ska till BVC nästa vecka och väga henne! Och då ska jag även fråga om smakisar och så.. Partade lite om det på Kärnan idag... De har ju en sköterska där.. Men det är lika bra att ta det med Karin ändå!

Ne... nu vet jag inte vad jag ska skriva mer!!
BYE! Kyss

Party? ZzZzZzZzZzzz......

I förrgår kom Patrik hem tidigare så att jag kunde gå ut och partajja! Snälla Sandra hade bjudit med mig ut till Mobergs! *Tackar för det*
Var värsta skitnervös medan jag klädde på mig, för jag har ju inte vart ute på över ett år!! Förvånad

Jag gick hem till Sandra i värsta blåsen, snacka om att frillan var totaltförstörd.... men men... Hon hade en kompis där oxå, så vi satt alla 3 och pratade bebisar typ! haha! Hennes kompis hade oxå en liten bebis, så vi alla 3 var "Mammor på party"! haha!

Vi kom till Mobergs! Var värsta på G och det var spännande å så! Drack en Rosa Pantern (Har saknat den!!)! Åååh så gott det var! De tipsade om en "nyare, godare" variant av den och fy f*n vad god den var!!

Men efter nån timma, nå de öppnade andra dansgolvet och vi gick upp och dansade så kollade man sig omkring... Alla var så... Små... De såg så unga ut.. Några såg inte ens ut att ha fyllt 18!! Förvånad Och man kände sig inte direkt "fit" när man stod där.. Fick håll av att bara stampa fram och tillbaka! haha!
Och efter ett tag började jag gäspa, tänka på Tindra och hur jag skulle göra när jag kom hem... Kul va? haha!

Sandra mådde inte så bra och hon var lite trött hon me så vi satte oss ett tag. Sen bestämde vi oss för att åka hem (Efter att jag hade gäspat typ 10000 ggr!) och ringde en taxi!
Vilket var tur för när jag kom hem så höll jag på att somna i soffan!! Förvånad Jag var sååå fruktansvärt trött! Känndes lite som jag förstörde Patriks kväll, eftersom jag, inte tvingat... Men bönade och bad honom, att komma hem så jag kunde få gå ut..
Men jag har bestämt mig för att inte gå ut och festa förrän jag har sovit åtminstone en hel natt!!

Men igår sa han att det var tur att han inte gick ut och festade igår för då hade han vart ännu "sjukare" (Lite ont i halsen, stackarn!)
Gick upp tidigt på morgonen igår! Och sparkade upp Patrik så vi kunde äta frukost (igen!)! Och sen klädde vi på oss och gick till Coop!
Tindra sov ca 40 min i vagnen medan vi handlade. det småsnöade när vi gick hemmåt och Tindra hade vaknat och satt upp och tuggade på sin filt! Gott! hehe!

Vi hade köpt lite gott till kvällen, för vi skulle ha filmkväll! och det hade vi! Vi kollade på typ 4 filmer på raken! Satidigt som jag busade med Tindra! hihi! Hon låg i soffan på sin fäll och ibland satt hon med oss i knäet och kollade på filmen hon oxå! Hon vart helt galen ibland och bara toksparkade och "pratade" jätte högt! haha! Sötsnuttan!

Sen somnade hon i ca 30 min i soffan och det var allt hon sov på hela dagen! Förvånad Ca 40 min i vagnen och 30 min i soffan! Så vid 21 var hon jätte trött! Så jag lade henne och hon somnade direkt!! Konstigt!? Flört

Och hon sov ända till kl 4, då "petade" jag på Patrik så han fick mata henne och sen vaknade hon ingen vid 6 och då var det min tur att mata!
Annars när hon somnar vid 22 brukar hon ju vakna kl 02 och 07! Och ibland somnar hon även om efter det och sover till 8-9..
Och nu somnade hon om, men vaknade kvart i 8 igen och låg och pratade med sig själv! Och hon åt bara 200 ml i natt igen..

Är lite orolig för att hon äter så lite.. Ska ringa BVC idag och kolla om man kan komma och väga henne och så..

Hon rosslade väldigt mycket så jag tog upp henne efter en stund så hon fick sitta upp lite! Då gick vi upp, jag och Tindra, och nu sitter hon i babysittern! Jag har lagt dit fårfällen så hon håller sig varm och Go´!

Ne nu ska jag ta mig lite frulle och TE! Köpte mjölk igår! hehe!
BYE!

En ny liten bebis kom till världen idag!

Glömde ju förresten att en gammal klasskamrat till mig som jag kännt sen lekis fick sin lilla son idag! Vet inte hur stor- eller lång han är! Eller exakt vilken tid, men runt 13 tiden iaf kom han!

Grattis Carro till lilla Emil!!


Har alla kul utom jag?

Igår kom Ida och Arvid förbi! Fy f*n vad jag har saknat dom! Så mkt som jag skrattade under den lilla stunden som dom var här har jag inte skrattat på.. Säkert 6 månader!! Sen Ida var här sist!
Jag och Tindra fick fina presenter oxå! Tindra fick fina kläder och jag fick en söt bikini (Vet bara inte när jag ska ha den? År 2012? haha!) och ett par söta skor! Tack!

Och innan dom kom så städade vi som galningar! Det började med att jag fick nåt ryck och började dammsuga och torka skåpluckorna i köket.. haha! Då hängde Patrik på och så städade vi hela lägenheten!

Och TinTIn var feberfri från förmiddagen och har vart det sen dess! Men hon är fortfarande snorig och hostar...
Så därför fick hon sova med mig i min säng, så att jag kunde hålla koll på hennes andning! Vilket även betydde att jag inte sov mkt.. Hon vaknade och hostade, var igensnorad och tappade nappen typ 24 ggr och var hungrig 3 ggr.. Men hon åt typ bara 190 ml på hela natten! Förvånad

Annars så har hon vart ganska glad idag! Vi åt frukost hela familjen (Ja, även Patrik!!Förvånad) och sen fick snuttan lite gröt! *Gottigt* hehe!


Bildbevis!!


Äter själv!


Och Tindra höll själv i skeden!Men hon stoppade den mest ner i halsen! hehe! Så jag fick hjälpa till! Räcka ut tungan

Sen vart hon trött och jag lade henne i hennes säng! Och hon sov i 2 timmar utan att vakna! Sen när hon vaknat så klädde Patrik på henne den nya klänningen jag köpte förut! Den fick hon ha i typ 1 timma innan hon kräktes ner den.. *Typiskt*

Patrik gick hem till sin pappa och skulle fira hans födelsedag! Jag och Tindra stannar hemma för hon är inte frisk än...
Alla ska tydligen festa idag.. Alla utom jag... Gråter Jag vill oxå ha roligt.. har inte haft roligt på över ett år.... Ledsen
Ja ja..
Men när han gått så tog jag och TinTin oss ett bad! Vi sjöng (Jag sjöng!) och plaskade (Jag plaskade!) och hade kul! Sen lade jag Tindra på fårfällen och hon tokslocknade! Så nu gör jag lite "middag"...
Fiskbullar....

Patrik ska äta anka och god potatis och öl att dricka.. Och jag får fickbullar och vatten.... Kul....
Nej jag ska väl äta mina fiskisar nu...
BYE....

RSS 2.0