Jag har världens bästa Boss och har vart på äventyr!

Ja jobbet går bra och jga trivs bara fint där! Så skönt att känna sig som en i gänget och att man kan ha roligt på jobbet! och så fick vi en liten suprice här i fredags! En present av "Bossen" ;) Fett najs!
Vad det var vette fan om jag kan skriva här, men om någon är absolut super intresserad så finns jag på mobilen! hehe!

Jag red i torsdags och fredags och insåg att 2 vardagar i rad inte fuknar.. Så antingen med nån/några dagars mellanrum eller en helgdag och en veckodag! Ska kolla med Amanda om hon vill byta bort sin söndag! För hon har ju inget jobb (Skolan är ju bara till 2, inget jobbigt eller sent direkt!) eller så där det blir sena tider! Så om jag fick önska blir det kanske söndag och torsdag!
I fredags provade jag att rida Nadja på banan med Hackamore! ANDRIG IGEN!!!! En mer framtung häst får man leta efter! Jag hängde i tygeln för att ens svänga häst &%@#"!!! Inga ställda hörn, inga "böjda volter"... Fy f*n...
Jag hade träningsvärk i ryggen dagen efter!

I morse (Läs natt) gick jag upp (Efter mycket om och men!! haha!) vid halv 4 tiden... Ut i bilen till Linda och Marie och iväg mot Uppsala!
Dimman var så tjock då vi fick hålla typ 50-70 hela vägen! När vi väl kom fram så skulle vi lasta Nellie i transporten (Hon är svårlastad ibland!) och hon gick bara rätt på!! Utan bråk!!
Mot "Storstaden" och Hufvudsta Ridklubb där Fanny skulle tävla Nellie!
Första starten var en Clearround och den gick galant! felfritt och en rosett!
Andra starten kom hon på 14 plats av (Jag tror det var över 20 starter iaf!) många startande! Och Nellie gick 0-0!! Duktig ponni!

AS trötta rullade vi hemmåt, med en "powernap" på Ica Rimbos parkering! haha! Ja vi lämnade förstås av Fanny och Nellie i Uppsala först då! ;)

Kom hem och busade med min lilla snutta som jag saknat sååååå under hela dagen! Synd att det var så tidigt vi åkte och att det var typ fullt i bilen, annars hade hon kunnat åka med!
men det var mysigt att gosa och busa med henne medan Patrik var på gymmet!

Tindra har börjat bli stadigare när hon "går" nu! Hon har som max tagit ca 6 steg på raken nu! hihi! Min duktiga tjej! <3 *Mamma älskar dig och är sååå stolt över dig!*

Lite irriterad är jag att Patrik aldrig berättar något om Tindra, om vad de gjort under dagen (inte för att de någonsin ens går utanför dörren!!) eller så... Hon har hostat lite förut och han har inte ens märkt det.. Om det fortsätter så måste han ju ringa läkare!
Och han har inte bokat tvättid (Har inte tvättat på över 2 veckor snart och jag har INGA rena kläder!!), inte ringt kommunen (Det är ju hans ansvar nu när han är "mammaledig"..) eller gjort något produktivt överhuvudtaget!
Tindra får inte ens byta kläder på dagarna och ingen frisk luft! Bara pyjamasen och innomhus.. Stackars min lilla snutta.... Får hon ens mat om dagarna? Jag ska nog räkna barnmatsburkarna.....

Nej nu ska jag sova för jag är skittrött! Jobba i morgon!
BYE!

Haaard work work...

..Eller inte?
Det var ganska soft idag att börja jobba! Vi hade typ 3 kunder i timmen?
Skönt att slippa hoppa in ny efter ett års "arbetslöshet"/ledighet mitt i värsta stressen! Det var riktigt skönt att jobba när det var så lungt! Lite långtråkigt sista timmen bara!
Och Tommy är typ den bästa chefen jag haft (Hittils iaf!) någonsin! Han liksom kan skämta med en och berömmer en ofta och tycker att det är bra att jag är så frågvis och nyfiken! haha!

OH! jag har lärt mig en ny grej idag! Lyssna nu allihopa:

"Man ska icke tvätta jeans med mjukmedel! Speciellt inte strech!
För gummitrådarna i dem mjukas upp och man vill inte ha
mjuka trådar!"

Så det så! Haha!
Fii fan.. Lära sig typ 100 jeansmärken och varje märke har typ 7000 olika modeller, färger, former.... *Yr*
Men jag ska bannemig bli jeansspecialist och bli jeans chef! haha! Njae..
KOM OCH KÖP JEANS PÅ J.C I NORRTÄLJE SÅ JAG KAN FÅ LITE CRED AV CHEFEN! hahaha!
Nej nu är jag väldigt trött känner jag.. Börjar gå överstyr! Flummigt...

Min älskade mamma fyllde år idag! *Grattis mamma älskade!* och jag hann inte köpa något (Ärligt talat så hade jag helt glömt bort för jag var så inställd på nya jobbet!!) så Bosse skjutsade mig upp till Flygis och jag köpte Orchidéer till henne och lila/vita krukor! En från mig och en från Nicke nyfiken (Lillebror!) *Tack Bosse för skjutsen*
Patrik lämnade över Tindra till mig efter jobbet och hon och jag åt middag hos mamma, fast hon var på jobbet!
Men hon slutade tidigare och kom hem lite tidigare än beräknat så hon hann träffa Tindra (Och Tindra hann träffa henne!) och jag oxå! Det var kul!

OOH! En sak till! Tindra gick idag igen! 2 steg! Utan att jag stod och "uppmanade" henne! Hon gjorde det heeeelt själv! Och Bosse, Nicklas och Johanna såg det allihopa! Min duktiga tjej! Snart springer hon! hihi!

Nej nu ska jag dricka lite vatten och sen ska jag sova! Helt sluuuuta i benen och fötterna! haha!
BYE!

Jag vill inte! Jag vill vara med mitt barn!

Jag har lite panik.... Jag vill inte jobba!
Nu när det äntligen börjar kännas bra med mig och Tindra, när jag äntligen kan älska henne som en mor ska älska sitt barn! Då vill jag vara hemma med henne och ta ikapp tiden jag har missat med henne!
Jag har missta typ 7-8 månader i hennes liv då allt bara kännts som ett helvete, jag har mått dåligt och inte kunnat älska henne.... Och nu när allt äntligen känns bra får jag inte vara med henne!
Jo jag får ju träffa henne efter jobbet, men inte på samma sätt som om jag skulle vart hemma med henne!

Men samtidigt.. Den här chansen får jag bara en gång!

Sitter och gråter och funderar över mitt liv. Över den tid med Tindra som gått förlorad som jag aldrig kommer få tillbaka! Jag vill vara där när hon tar sina första riktiga steg, jag vill vara där och trösta när hon faller och slår sig, jag vill vara där och se hennes leende när hon ser på mig medan vi busar, med kärlek i blicken, och veta att jag ärligt kan säga att jag älskar henne... Jag vill vara där när hon går sin första tid på dagis, jag vill vara där och diskutera med dagisfröknarna om hur vi ska göra i framtiden, jag vill vara med henne och se henne busa med de andra barnen, jag vill se henne lycklig... Men allt det där kommer jag att missa...

Men som sagt.. Bara en chans....

Fan!
Fan ta Patrik! Fan ta honom för att han inte skaffade sig ett jobb när han skulle! Fan ta honom för att han är så oförsiktig och inte engagerar sig som jag! Fan ta honom för att han får vara hemma med min älskade dotter utan att ens bry sig om vad som händer eller engagerar sig i hennes framtid..... Och inte jag.....

Tindra höll på att ramla ur vagnen idag... Vi var på coop och handade.. Vi köpte en leklåda i plast till Tindra och han ställde den brevid vagnen, som han vänt bort från sig när hon inte satt fastspänd. Självklart ville ju Tindra känna vad det var för något roligt och böjde sig ner för att ta på den och började tippa!
Patrik stod och packade varor ca 1,5 m från henne och jag vid kassan ca 3,5 m från henne.. och vad gjorde han då? Han stod bara och tittade medan jag rusade fram, nästan kastade mig på golvet, och fångade henne precis innan hon hann slå i marken...
Och vad tror ni han säger då?
"Jag trode du satte fast henne när du satte ner henne i vagnen" HAN SÅG ATT HON INTE SATT FAST! HAN VISSTE! Men ändå är det alltid mitt fel!!

Och sen undrade han varför jag var sur när vi gick hem! Mitt barn hade kunnat slå ihjäl sig och han skyller ifrån sig! Inte ens en smula av oro!
Jag undrar jag om jag vågar lämna henne själv med honom varje dag sådär... När hon ramlar här hemma så förväntar han sig att jag automatiskt ska springa fram och trösta! Han rör sig inte ens ur fläcken! Och ibland är han så inne i sin dator eller i tv'n att han inte märker att hon kryper iväg ut i köket, hallen eller in på toan! Gud vet vad som kan hände då! En kniv, en lite för stor bit av något som hon kvävs av... Han såg inte ens när Tindra drog ett nylonsnöre i munnen så hon fick brännsår i munngiporna och han satt 3 m ifrån henne! Han vill att hon ska sova hela tiden så att han kan få göra "sitt"....
Jag antar att datorn är viktigare....

Men men.. Nu ska vi inte vara elaka mot Patrik... Han är ju sjukskriven p.g.a psyksik sjudom.. Det är ju så synd om honom! Han är allvarligt sjuk! Han har ju haft en hemsk uppväxt och har en flickvän som inte vill ha sex och som är grinig och tjatar jämt! Stackare...

Nej... ta mig i kragen.. Lägga mig... Sova (???) och upp och jobba..... Undrar vad fan man ska ha på sig! vad är modernt nuförtiden? Ja ja.. det löser sig nog...
BYE!

Long time ago..

Ja nu får jag väl blogga lite eftersom Linda tjatar så! haha!

Jag vet inte ens vart jag ska börja... Det händer ju lixom inget roligt i mitt liv! Inget som intresserar andra iallafall!

Jag rider fortfarande, men bara 2 dagar nu! Umgås en del med Linda och Marie <3 och min älskade Tindra!
Jag och Patrik har det fortfarande lite knackigt men det går väl åt rätt håll nu tror jag... Jag har fått jobb på J.C här i Norrtan men har lite panik över att jag kommer missa allt det roliga med Tindra som jag sett fram emot så mkt; Hennes första steg (Fast jag tror att jag inte missat det eftersom hon tog ett "steg" mot mig idag!!), inskolningen på dagis och allt annat i hennes utveckligt som jag vet kommer ske under de kommande 4 månaderna och garanterat när jag är på jobbet!

Men någon måste ju dra den här familjen framåt.. Vi var ju hos Patriks psykolog på "familje terapi" men hon var lite udda den där tanten och jag tror vi behöver någon som inte "känner" någon av oss för hon verkade mest stå på Patriks sida och det hjälpte ju inte mig så mkt! Eller honom.. Inte för att jag tror att han bryr sig så mkt men ändå...
Bara det är mest synd om honom så är han glad...?

Är lite nervös inför i morgon, första dagen på nya jobbet! Altså shit! Det är 6 mån provanställning sen får jag FAST TJÄNST! Ja om dom är nöjd med mig då vill säga!
Det känns lite skumt.. Nu är man typ vuxen på riktigt!!

Jag får väl skirva i morgon om jag orkar, hur det gick första dagen på jobbet! ;)
Idag vet jag inte vad som händer.. Kanske går vi till badhuset med Tindra eller nåt.. Ska ringa lekland som ligger uppe på Görla och fråga hur det är där, om de har något för "små barn" som Tindra och om det kostar något, öppettider o.s.v... Det stod på en skylt "0-10 år" eller nåt, men man vet ju aldrig...
Ska försöka få Patrik att gå antingen på Kärnan istället för mig, eller på pappa öppet på Familjecenter! Men det är väl för jobbigt och för pinsamt för honom.. Men det är ju faktiskt för Tindras skull han borde göra det!

Tindra kommer väl vakna snart så vi ska väl (Eller jag ska för Patrik spelar och då har han inte tid!!) göra i ordning för att gå ut.. Måste ju röra på sig lite och Tindra behöver frisk luft!
Nu är det ju inte så blött ute, men ganska kallt.. Lekparken här är för stor för Tindra.. Men den i parken kanske fungerar om jag är med och går med henne!?!?!? Det märks!

Nej... Nu drar jag!
BYE!

RSS 2.0