The end is comming soon!

Jaha så var det snart slut då....

Idag har jag jobbat! Heldag! Känns i benen ska jag tala om! haha! var ner till AMS på lunchen och bad dem boka tid med min handläggare, men hon hade semester.... Så de skrev till henne att hon skulle höra av sig!

Och inte har jag svurit idag! Inte en endaste gång! Eller jo, en gång tyst i huvudet.. ;) men det var ju bara jag som hörde ifall det inte finns någon som kan läsa tankar! ;)


Ida!!! Ring mig snarast! jag har en sak att berätta för dig! ;)


Jag känner mig mer och mer motiverad att plugga klart de sista ämnena jag har kvar i B&F! Jag ska gå ner på lunchen i morgon och kolla på kompassen vad som finns! ;)

Idag blir det sova tidigt! Har gäspat hela dagen idag! haha!

Nej.. KEEP ON MOVING BITCHES!! Love ya!


XOXOXOXOXOXOXOXOXO!!

På date med Tommy Lee!

Jag är liiiite stolt över mig själv!
För idag har jag badat (Utomhus!!) för första gången sedan jag var i Thailand för ca 4 år sedan! ;)
Jag har legat och stekt i 4 timmar nere vid Lommarbadet och träffade på P's syrra och vi tog ett dopp!
Jag kände, efter 3 timmar, att det kunde behövas! ;) Så jag har doppat mig ända till axlarna! hihi! Jag som är värsta badkrukan!!

Annars så låg jag i solen och åt kanelbullar, drack VARMT vatten och var på date med Tommy Lee!! ;) Jag fick nämligen av bok av världens bästa Bosse i helgen! Tommyland!! Så den har jag läst medan jag solade och hade Mötley i hörlurarna!!

Kan det bli mer najs än så?

Jo det kan det......

Sen ville jag bara tala om att jag har världens bästaste bästa kompis!! Ida - min älskade älskade vän! Ingen annan bryr sig som du! Jag önskar att vi kunde bo lite närmre varandra! Men snart så! ;) Hoppas jag! haha!
vad var väntetiden på en lägenhet i city sa du? 11 år? hahahaha! Bara 9 år kvar då! ;)

XO

Helg party!

Ja helgen har vart riktigt skoj!

Först Teatern med Linda, Jonko, Sussie och Lindas arbetskamrat (jag och namn ni vet..)! det var kul fast man var "nykter" (Jag drack 2 cider för syns skull! ;) !) och sen hem till katterna och mysa!



Sen igår var jag iväg med en av Grabbarna grus, från Cinderella kryssningen, och hans polare till Storstaden Stockholm på Strandfest.
Arrangerad av "Tillsammans", massa folk, mysigt väder och najs musik.



Kan det bli en bättre helg?

Saknar såklart min älskade lilleskrutt som är hos sin pappa och ska vara där hela veckan!!!!
Jag ska ju jobba nu igen och Patrik har semester så hon får vara där....
Men JÖSSES AMALIA vad jag saknar henne!! Igår när jag kom hem från Sthlm var jag t.o.m tvungen att gå in i hennes rum lite....


Jag har vart jätte glad hela helgen och så, men så fort att är slut och man blir ensam igen så sjunker allt ner i botten igen och man blir skit deppig! Gillar INTE att vara ensam... Inte jämt iaf...

Ni som har SPOTIFY kan gå in på den här länken och lyssna på en skapligt bra låt! -----> HÄR <-----

Störtskön!

Nu ska jag deppa ihop lite.. :P

XO

Booob! Eeed!

Fruktansvärt kul! hahahaha!


Sorry, uppdate!

Jag vet, jag har inte skrivit på länge.. Men det har inte funnits någon ork till det eller så har det vart för fint väder för att sitta vid datorn!

Midsommar
spenderades halva dagen med Tindra hos mamma och halva dagen + natten hos Ida i Uppsala! Mycket trevligt! Fast Tindra hade lite feber då och då så tankarna vandrade ju iväg lite ibland.. Men jag vet att hon har det bra hos sin Mormor! ;) Hon är bäst! Och Bosse oxå såklart! ;D

Sen har det hänt jätte mycket med Tindras utveckling! Hon var på BVC i förra veckan och fick sin vaccin spruta. Och sköterskan frågade: kan hon säga 8-10 ord?
Eeehh... Det kunde hon när hon var ett! haha! Nu kommer både två och tre ords meningar! ;) Min älskade, intelligenta dotter! Hennes mamma är inte lika smart, minns inte ens hur intelligent stavas! haha!

Det sötaste var nog när hon och jag var i köket och såg en myra på golvet. Jag sa till henne: "Kolla myran Tindra! En myra!" och pekade på den. Hon spanade på den jätte länge och följde efter den ett tag. Men så kom katten och hon tappade koncentrationen. Då frågade jag henne: "Var är myran då Tindra?" Och hon kollade runt omkring och fick syn på den, gick fram till den och pekade och sa: "Däää är Pyja !" hahaha! Gullepluttan!

Sen har vi vart på Skansen oxå!
Jag, Tindra och Patrik åkte dit. Först åkte vi till Aquaria och kikade. Tindra härjade runt som en galning så jag var rädd att hon skulle ramla ner i vattnet!
Sen gick vi vidare till Skansen. Då var Tindra jätte trött, men höll sig vaken och kollade lite på djuren. Men efter att vi vart på LillSkansen så var hon sååå trött och sååå grinig och ville inte alls vara med, så tillslut somnade hon i vagnen. Vi hade ju inte vart inne på Akvariet än så vi fick vänta ett tag tills hon vaknade. Vi passade på att äta glass och lyssna på Allsången från Entrén! ;)
Efter en timma ungefär så väckte vi Tindra, böt blöja och gick till Akvariet! Där fick hon oxå springa vilt, men där finns inga farliga "sjöar" i golvet! ;) Tindra hade jätte skoj! Och Patrik köpte en gosedjurs älg till henne i presentshoppen! Hon ville ha ALLA gosedjur, men det fick hon inte! ;)

Jag har ju semester nu, men idag har jag semester på riktigt! Tindra är hos sin pappa och får vara lite ensam och bara vara! Skönt, fast jag saknar lillpruttan!

Det är jobbigt att vara mamma ibland! Speciellt när man känner att man inte riktigt orkar vara med henne jämt och när man äntligen får vara ensam så önskar man att hon var här! haha!

Hoppas alla blir nöjda med uppdateringen! Finns massor mer att skriva om, mest om Tindra... Men det skulle bli så himla långt då!
Lite bilder ska jag publicera sedan oxå!
Love ya all!

XX


Inte lätt..

(Det är inte kul att vara jag....)

Jag vill sååå mycket ta en kvällspromenad nu.. Känna den fuktiga skogsdoften när man går längs elljusspåret och bara filosofera... Men det går inte....

Massa vill och massa kan inte...

Skulle vara najs att ha någon att prata med nu... Prata om allt som händer och allt man känner.... Sitta med en kopp thé och bara snacka.... Gråta ut på någons axel....

Jag får flytta till Uppsala helt enkelt... Jag saknar alla mina vänner så fruktansvärt mycket!!!

Pernilla, Niclas och Rasmus - Jag har nog inte träffat dem sedan vi var hos dem på Ralles födelsedagskalas... Eller jo, nisse träffade jag ju när han var här och drack äckligt kaffe en snabbis! Men Pernilla.... Henne saknar jag massor! Umgås bara hon och jag en dag skulle vara underbart!!

Ida och Lucas - Träffade dem för inte så länge sedan ju, men det hade vart trevligare att kunna besöka varandra lite oftare! Och att  JAG kunde ta mig till henne! Hon ska ju inte behöva åka hit varje gång ju...

Arvid och Sofie - Ja det var väl ett tag sedan jag träffade dessa två oxå! Och dom ska ju få bebis oxå! Saknar faktiskt tiden då jag och Arvid kunde prata om allt när som hellst... Och Arvids mamma! <3 hihi!

Och alla andra som man typ aldrig träffar!!

Vi får ta och styra upp ett jätte kalas så alla kan träffas och mysa! ^^ Men jag vill även träffa alla en-och-en....

Nä jag ska försöka lägga mig tidigt (Lite sent för det kanske? haha! 23.04 är klockan) och gå upp tidigt så jag kan lägga mig tidigt i morgon istället! ^^ haha!

Min älskade!

Jag hatar regn.. Eller jag hatar inte regnet.. Jag hatar att det inte finns något att göra när det regnar! Jag måste skaffa ett riktigt regnställ till både mig och Tindra, med regnhatt och allt, så vi kan vara ute i regnet och leka!

Helgen har varit sådär.. I fredags var vi ner på stan en sväng, föbi jobbet och sen åt vi lunch med min söta kära lillebror, kusin Peter och deras kompis Jonte! Sen köpte lillebror jorgubbar till mig! *Söt* Jag önskar att vi kunde umgås lite oftare!
Efter det gick vi hem till mamma. En sväng förbi Blomsterlandet och handlade blommor till mamma att ha på tomten! Hon är så duktig på sånt där.. Jag vill oxå ha en trädgård att påta i.. Eller åtminstone ha råd att köpa blommor till min lilla rabatt på altanen...
Jag ville ju ha murgröna som kunde växa upp i taket på balkongen ovanför.. Men mamma säger att verenda granne kommer ha en murgröna på sin balkong då! haha! Men alla gillar väl växter? Eller?

Sen bjöd mamma på middag som jag fick laga! Haha!

Igår kom vi bara ut en snabbis på kvällen och gick till Coop (Eller Domus som pappa säger!) och handlade. Passade på när det inte öste ner. Men idag har det öst ner hela dagen!

Idag har vi bara vart inne hela dagen och myst, busat och tråkat.. Vi har kollat på min anime serie (Eller jag kollade och Tindra sov i min famn!) och så spelade jag lite Sims 3 medan hon sov i sin säng. En riktig tråkdag alltså!

Visst, jag kan leka med Tindra.. Men det är ju inte så kul att bara leka hela dagen heller.. Man vill ju göra annat! Vi har lekt, ritat och jag har föröskt lära Tindra att känna igen bokstäverna i sitt namn! Hon är så fruktansvärt smart!
Det har hon garanterat inte fått från mig i alla fall! haha!

Men hon lärde sig snabbt att se skillnad när jag skrev tre ord: Kisse , mamma och Tindra. Hon pekade på sitt namn och sa: Tinna! Sen skrev jag samma 3 ord i en annan ordnig, läste upp och pekade på dem. Och samma sak igen, hon pekade på sitt namn och sa: Tinna!

Min älskling! Jag är så stolt över henne! Det bästa jag har gjort i mitt liv! Jag ska göra ALLT för att hon ska få det bästa i framtiden! ALLT!

Nu ska jag spela lite Sims tror jag.. Eller kolla lite FMA? Det såterstår att se...

XO!

Klad hest!

Jag är så glad! ^^
Jag "hittade" andra delen av min serie "Full Metal Alchemist"! Jag kollade klart på "I my me - Strawberry eggs" igår så jag hade inget mer att kolla på.. men så råkade jag "snubbla på" den här tvåan och så glad jag blev! Hoppas den är lika bra som ettan! ^^

Nu ska jag kolla första avsnittet sen sova!

XXo

Lilla hjärtat.. ;)

spotify:track:1r1wQwRoftOMx0rvxiRDzR  <---- Asbra låt för er som har spotify! haha!

Ja du.. Igår var det en tråkig dag på jobbet! Trist...
Det var bara en sak som var rolig... När X's kompisar kom in och skulle vara "roliga" och sa: Jag vill inte köpa något, men vill du gå på middag med mig?(Etremt icke seriöst)

Jag asgarvade bara och sa: Nää-äää!!!! Hahahahaha! Då frågade han varför då men jag bara skrattade.

Jag tänkte säga något i stil med: Du är inte tillräckligt snygg för mig! Eller: Ring mig när du blivit vuxen...

Men så tänkte jag att han kanske blir ledsen och får dåligt självförtroene! ;) och sitter och gråter i timmar för att an inte fick bjuda mig på middag! Moahahaha!

Vilken looser! ;)

Idag ska jag ringa massa samtal och sen kanske gå ner på stan en sväng...

OoOo


Kaos...

Allt är kaos....

Från :( till :)

Jag hatar kvällar....
Mörkt, ensamt och deprimerande.... Fy...

Jag önskar att jag kunde ha högre volym i hörlurarna (ja jag har det nu mer på kvällarna så jag kan spela lite högre!) så min hjärna smälter ut genom näsan eller nåt! hahahaha!

Jobbat heldag idag! Tessan var sjuk så det var bara jag och Tommy! Kul att äntligen få chansen att visa vad jag kan!! Jag sålde som fan och jobbade arslet av mig ska jag få be att tala om! Och jag hoppas att han såg det och inser att jag är bra att ha! ^^
Jag sålde t.e.x jeans för 3900 till en kund idag!! Weeei me!

Jag hoppades att Tessan skulle vara sjuk i morgon oxå så jag kunde få jobba då med, men hon skulle komma i morgon.. Attans....

Får hålla tummarna på Projekt nr 2 istället!!

Nu kom Tingaliin på i hörlurarna! ^^ Den blir man alltid glad av! hehe! *Dansa dansa dansa* hahaha!

Åååh jag har förresten världens sötaste dotter!! Ni anar inte!! Det finns inget underbarare än min skrotunge! Min lillstrumpa! Min lilla kyckling! Min sockertopp! Min.. Ja ni förstår... ;)

Varför tänker jag alltid på min mamma när jag hör: Magaluf - Orup? haha! Samma med Ace of Bace! ;) Jag minns när vi åkte Fiestan till kärleksudden med mamma och poppade Ace of Bace med nervevade rutor! Jag minns t.o.m hur bilen luktade! hahaha! Helt sjukt vad musik kan väcka minnen! Skitbil, men vi "älskade" den! ;)
*Älskar dig mamma* (Om mamma inte kan läsa det här så får Bosse hälsa vidare! hehe!)

Nu vart jag genast mycket gladare! :) jag ska tänka på min mamma varje kväl! haha! Vad knäppt det lät... Tindra tänker jag ju på jämt! ^^

Jag har förresten börjat drömma igen! Det var ett tag sedan! Eller ja, sedan jag minndes vad jag drömde menade jag.... Mina vanliga helt sjuka drömmar! Jag älskar dem! haha!
Några exempel är:

Piratstad - Nät och segel överallt och Fredrik (Patriks brorsa) försökte döda mig och vi började fäktas i ett av näten och jag föll i vattnet och det fanns jätte fiskar där som jag tyckte var läskiga och jag försökte klättra upp på den jätte höga muren upp till land!

Spökhus - En grön vålnad jagar mig genom oändliga korridorer tills jag ledsnar och vänder mig om och skriker: UUUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHH!!!! och börjar jaga vålnaden med en ljusstake istället! haha!

Ja det finns så många mer knäppa drömmar jag skulle kunna skriva om men ni skulle tro att jag var sjuk i huvudet och låsa in mig i ett vadderat rum! haha!

Om å om å om igen - Pelle Almgren och Wow liksom

Så jälka bra! Jag hittade en bra sommarskiva på Spotify!! "Svensk sommar" heter den! Tyvärr minns jag inte hur man länkar! haha!

Nä nu ska jag... Göra något annat....

XOXOXOXO!

En timmas tiominuters promenad?

Jaha ja vad folk i den här staden är mogna och uttråkade... Inte konstigt att man inte vill umgås med hälften av dem!
Jag ska tydligen bli polisanmäld på onsdag! bara så ni vet.... Så om vi inte ses på ett tag så sitter jag inne i 4 år! hahahahahahahahahahahaha!

Sen är jag tydligen en dålig mamma för att jag har dåligt med pengar... Jag försöker ju i alla fall, till skillnad mot vissa andra! Men men.. Nog om det!


Helgen då!


Jo Custom Bike Show i lördags med mamma och Bosse! Kallt som fan, men det visste ni ju!
Sen träffade jag Madde och vi gick hem till Tomas och satt där och drack hela kvällen! Lite tråkigt, men mysigt på samma gång! haha! Jag ville ju upp till Twin Club men grabbarna var för fega för att planka.. haha!

Vaknade sent på söndagen! Det var skönt att få sova ut lite! Sen kom Patrik över med Tindra och busade. De tog även ett bad tillsammans! Patrik gnäller ju att han aldrig får bada (De har dusch!) och sen tyckte han att Tindra behövde tvätta håret! Så då slog vi två flugor i en smäll!

Sen när han gått så var Tindra jäääääätte trött! Hon hade inte sovit något på dagen! Så vid 19 tiden kom hon och kröp upp i min famn i en liten boll med huvudet på mitt knä och jag kliade henne i håret ett tag tills jag upptäckte att hon somnat!
Mysan! Så hon fick sova utan välling och med sin stickade tröja på sig! Hade ju inte hjärta att väcka henne för att sätta på pyjamas! Tur att jag böt blöjan precis innan!!

Min älskade älskade dotter! Finns inget bättre! Hon får mig att skratta hur arg eller ledsen jag än är! DET är kärlek!! <3

Och idag var vi lite trötta båda två så det tog ett tag innan vi kom ut. Men vi gick och handlade lite MAT och på hemvägen så fick Tindra gå en bit och vi fastnade vid en lekplats! Gullungen älskar ju att gunga! Haha! Snart har hon kommit på hur man gör fart själv oxå! ;) Och rutschkana är ju kul det med!
Så det tog oss en timma att komma hem från coop som vanligtvis tar ca 10 min om hon sitter i vagnen!
Men hon utforskar ju omvärlden och jag hade inga frysvaror så då fick det gå.. ;)

Det är ju underbart att se henne glad!!

Nej en snabbdusch kanske och sedan sängen?

XOXO!

Het! ;)

Custom Bike Show idag!
Var ner med mamma och Bosse! Först åt vi på Åtellet! jag åt en god Sagen toast! Massor med skagen! haha! Ploppmätt vart jag i alla fall! ;)

Sen var vi ner till parken och kollade! Letade efter lillebror som skulle vara där, men inte var där... Kollade lite på Heat som spelade! Jag är såååå svag för killar med långt hår! haha! Men de var bra! Spelade lite svängiga låtar.
Jag har bara hört deras tidigare album och det var nästan bara ballader...

Sen försökte de få publiken att sjunga med.. Välkommen till Norrtälje säger jag bara!! Nästan ingen sjöng för det är ju så piiinsamt! ;)
"Sweden rock skrattar åt er" sa han! haha! så sant så.. ;)

Sen skulle mamma och Bosse handla och sen hem. men jag ville vara kvar ett tag och kolla, men frös så efter ett tag så jag gick hem jag med!

Ikväll ska blir det ferre! Jag och Madde! Hon trotsar sin förkylning och vi ska ut och partajja! Mitt hjärta! <3

Hoppas på att det blir Twin Club! Jag har bara vart där en gång med mamma för massor med år sedan! Nykter d.v.s.. ;) Så det kommer nog bli kul om vi kommer dit!

Weay!!

XXXXo

Leka?

Jaha så var man ensam då....
Och allt som fanns att göra i helgen bara.. *Poff* Borta...

Parken i morgon.. Sen då? Inge att gå ut med + en påse med cider.... Kul kul... Jag får väl supa mig full ensam och gå upp till knuttekåken ensam och hitta någon som vill leka med mig där istället!
Eller gå till trädgården och kolla på fotboll...
Eller sitta hemma och deppa....

NÅGON SOM VILL LEKA MED MIG?

Jag vill ha fler vänner.....

Sött!

Jag har världens sötaste Mormor!! ^^
Hon skickar brev till mig där det står: Det fanns 500 kr över trots allt! Och behöver du inte pengarna så kan du använda dem som "lyxpengar" nu när det är Sveriges nationaldag!

Jag tjatar på att hon INTE behöver skicka pengar! Men så gör hon det ändå.. Hon tycker väl om att känna sig lite behövd! ;)

Nu har jag försökt få Tindra att somna för hon var jätte trött och klängig... Lade henne nu utan välling. Men hon skrek mest bara! Nu är hon tyst så hon lär väl somna snart!

Sen ska vi knata över till mamma!


Pratade med min soc kontakt idag oxå! Fick äntligen tag på henne! Hon hade "missat" att ge mig en utbetalning! Men jag får 4990 kr i morgon eftermiddag....
Det räcker väl till hyran, dagis och elen iaf med de 3000 jag har kvar nu och det är ju skönt!
Och jag har handlat lite mat redan och betalat internet oxå så det blir ingen panik med pengar den här månaden! Skönt som attan ska jag tala om!
Men lite trist att de ska slarva så och att jag ska behöva få betalningspåminnelser för det!

Nej nu ska jag slappa medan Tindra sover! kanske lägga mig i soffan och vila lite?

xOxO

Gaaaahh... *Dregel*

By the way....
Den här mannen....



Är ju bland det sexigast som vandrar på denna jord!! <3
*Dregel*

Mask?

Jag är inne i någon slags "nere period".... Jag är hyper känslig för allt och känner mig ensammast i hela världen.... Jag är deppig och överreagerar på allt!

Nog om det...

Jobbade idag! Tiden gick relativt fort fast det fanns inget att göra...

Hämtade Tindra på dagis som var jätte glad åt att se mig! Känns så underbart när hon lyser upp sådär! ^^
Sen busade vi heeeeela kvällen! Eller vi åt lite pannkaka som blev över till middag! Jag gjorde en pannkakstårta! hihi! SEN busade vi! Mysungen är ju så söt!

När jag skulle klippa Tindras naglar så såg jag att hon hade en sticka under nageln! Stackarn.. Fick ut en liten bit, men den satt rätt så djupt.. Inte rätt ner utan snarare sidleds.. Men i alla fall.. Jag fick inte ut hela så den får väl växa ut med nageln. Så länge det inte blir inflammerat så är det ju ingen fara!

Ringde mamma för att fråga vad jag skulle göra och Tindra fick prata med henne! Hon satt med värsta smilet medan mamma pratade med henne och när jag tog telefonen så vart hon jätte ledsen och sa "Mommo"! haha! Hon ville prata mer med mormor! <3 Hjärtat!

Men vi ska till mormor i morgon och baka! Jag har bestämt att vi ska baka i alla fall! haha! Det ska ju regna i morgon så vi måste hitta på något man kan göra innomhus.

Jag tror dessutom att mina katter har mask.. Eller man kan tro det så som dom äter!! Jag måste i vilket fall avmaska dom.. Undrar om avmaskningsmedlet jag har fungerar fortfarande? Har det något bäst före datum? Måste kolla det... Det är ju så dyrt med avmaskningsmedel!!

Och jag såg igår att jag hade en sårskorpa på magen som jag inte visste hur den kommit dit.. Och så kliade jag bort den som jag gör med alla sårskorpor.. Och nu är det en bula där som är röd och kliar!
Och jag som har värsta fästing fobin är helt säker på att jag haft en fästing där!!!

Nu har jag inget mer att berätta...
Ska försöka somna tidigare idag.... God natt!

XO

Hmmm....

Jag gjorde ett försök till att städa här hemma medan Linda var på besök.. Socialt va? Men i alla fall... Lite disk försvann och jag dammsög! Fast det såg likadant ut en kvart senare när vi sprang in och ut från altanen.... Det sprang nämligen en pigelkotte (igelkott) utanför och mina kattern var på stackarn...

Idag har vi även gjort pannkakor... Färdiga äckliga poulver pannkakor med lite "piff".... och så hade jag ingen syltjävel hemma! Jag som var bombis på att jag hade det! Jo men lingonsylt.. Herre jösses amalia.... Som sagt är inte humöret på topp idag... Alls!

Sen finns det ju människor som gör en på dåligt humör och folk som gör en på gott humör!

Seriöst.. jag börjar tro att jag har dyslexi!! Ni skulle bara se min stavning!! Antingen det eller så skriver jag på tok för snabbt! Eller så kan jag inte styra händerna dit jag vill... Hmm.... Neurologisk sjukdom kanske? CANCER??

Här nedan ska jag nu skriva utan att rätta stavfelen så ni får se hur det kan se ut när jag skriver!

Haha vad ska jag skriva om nu då? bara för dte kommer jag inte på något.....
Tindra har vart extremt mammig idag! hon har suttit på mig som en igel och jag har knappt fått gå på toaletten! Hon har hängt i mina byxor och min tröja hela dagen! tur att jag har mjukisar!!

nu har jag ju rättat ändå av gammal vana! haha! aja..

Men iaf... Hon somnade i min famn idag nrä vi låg i sängen och kollade på filmklipp! Milton! ^^ jag grät! haha! lite töntigt kanske att gråta över en häst som dog för 10 år sedan men han var verkligen magisk! Fantasktisk häst! <3

Jag flyttade henne från min mage till min säng, men då vaknade hon direk och vilel till mig igen.... det var hart lite jobbigt med henne runt mig, speciellt idag eftersom jag får panik när någon håller fast mig eller jag känner att man blir för nårgången! och så var det verkligen idag!! Och jag vet inte hur många gången jag var nära på att börja gråta bara för att hon hängde i mina byxor...

Shit jag vet inte... jag kanske ska ringa tanten på BUP igen? jag som trode det började bli bättre!!

ja och nu börjar jag gråta bara för att jag skriver om det!! nej det avgör saken.... Jag måste prata med någon.. jag måste ju kunna vara nära min dotter!!! jag skrämmer mig själv......

nej nu ska jag försöka sova lite..... Så många stavfel det blev förresten! haha! Ja ja....
Ta en pannkaka med glass innan läggdags kanske? jag kan ju ändå inte sova.....

OoOo

Mental breakdown...

Jag vet inte om Soc vill att man ska ha skulder upp till öronen och vara orolig och ha ångest hela dagarna för att räkningarna inte är betalda! jag har fortfarande inte fått några pengar!!
Vilket betyder att jag inte betalt några räkningar!! Den enda räkningen jag har betalt just nu är internet, för jag vet inte om hon betalat räkningarna elelr om jag får pengar för att göra det.. Det har ju vart så olika med olika kontakter och det här är min tredje kontakt nu....

Jag skulle ringa, från Skype... Men sladden hade trasslat in sig i hjulet på databordet och jag vart galen och skrek så att Tindra vart jätte rädd och kröp ner i min famn.... Jag ville inte fortsätta att dra i den ifall jag skulle ha sönder något och sen så satte jag mig och började gråta....

Ett glas vin och en snus hade inte suttit fel nu..... Eller något stark lugnande..... Sova bort alla problemen.... Shit vad jag hatar att vara vuxen!
Jag kommer få en psykos och gå tillbaka till barndomen och sitta med napp och få ha blöja och skit....

Nej men seriöst.... Jag har -0 stubin idag och ingen lust till nånting alls! Det ser ut som ett helvete här hemma för Tindra har slitit fram alla Patriks speltidningar och spritt runt i hela v-rummet, jag har ställt fram allt julpynt som jag skulle ta ut i förrådet men har ingen ork alls.... Jag vill bara sitta i min säng och gråta....

Jag vill inte äta för jag mår illa... Men jag måste ju såklart, annars kommer jag försvinna totalt...
Jag vill inte gå ut, för då kanske folk ser mig och det orkar jag inte....
Jag vill inte mer alls....

<3 Day!

Jag har sömnproblem!
Jag vet vad problemet är men det finns inte mycket jag kan göra åt det tyvärr.. Och Sömntablett är ju uteslutet när jag har Tindra här! WTF...

Idag har vi vart nere i parken och lekt med min kusin Regina och hennes två små! Nova är ju ett halvår äldre än Tindra och de lekte fint för det mesta! Tindra ville mest vara i lekparken och inte alls vara med mamma och de andra! haha!
Hon bara kutar iväg och lyssnar inte alls på mig när jag skriker på henne så jag måste springa 10000 ggr efter henne! Skitunge... ;)


Nova och Tindra!


Sen vart jag så kissnödig att vi var tvugna att gå och hälsade på Andreas på glasmästeriet där jag passade på att kissa. Pratade med honom en snabbis innan han skulle hem.
Efter det gick vi till Ica och handlade! Det vart så tungt att vi fick ta bussen hem!

Väl hemma så busade vi en stund i min säng så den ser ut som om någon har försökt döda någon i den! Madrassen på sniskan och lakanet i ena änden av sängen! ;) Men vi hade kul!

Sen var det dags för middag! Och jag satt och läste tidningen och när jag tittade upp.....
Så låg Tindra och sov i sin mat! haha! Stackarn hade ju inte sovit något på hela dagen så hon var helt slut! jag var ju bara tvungen att ta ett kort på henne! hahaha!


Sötis!

Men jag väckte henne.. Eller jag torkade av henne medan hon sov och lyfte upp henne och la henne i min säng och då vaknade hon. Pigg som en lärka!

Så vi tog ett bad! Ett låååångt bad! Mysigt som attan! Vi bubblade och hade vattenkrig! Tvättade håret med hennes nya schampoo! Och försökte få henne att doppa huvudet (Tippa henne bakåt) men hon totalvägrar!! Så jag fick lära henne att titta upp i taket så hon inte får allt vatten i ansiktet! Annars har vi bara tagit en svamp med skum schampoo från apoteket och tvättat med, men då blir inte hela håret riktigt rent!
Men nu schamponerade jag in hela håret och så hällde jag vatten över henne med svampen! Någon gång måste hon ju lära sig! Nu vågar hon åtminstione sitta i vattnet! ;)

Sen var det läggdags strax efter badet!

Och nu sitter jag här och kan inte bli trött.. Eller trött men inte kan sova....
Men jag ska väl försöka...

xOXo

RSS 2.0