Hur ska man älska någon som har älskat någon förut?

Idag har det vart storstädning hemma! Jag har t.o.m skurat i ugnen och ordentligt skrubbat alla plåtar! Det enda som är kvar nu är att skura golven men det gör jag när Tindra lagt sig för annars springer hon runt och halkar i det blöta hela tiden...

Sen ska jag bada, eller kanske duscha? Vi får se.. ;) Och lägga mig tidigt idag! I alla fall försöka... För det säger jag varje dag men somnar ändå aldrig innan 01.00... Nu har jag dessutom kommit till värsta spännande delen i boken, "Dean Koontz's Frankenstein - Dead and alive". Sista delen så nu är det sjuuuukt spännande och se vad som händer!
Den har vart stundvis långtråkig och för många karaktärer på en och samma gång som han hoppar mellan, men när man fattar varför man måste läsa om alla dessa tråkiga gubbar och gummor och "figurer" så blir det sjukt spännande sen!
Inte många kapitel kvar nu....



WOW! När jag googlade efter bilderna på böckerna så såg jag att det finns "Comics" med samma titel! Fan vad ballt! Måste hitta, köpa och läsa!! Se bilderna som man sett i huvudet på papper och jämföra hur de ser "honom" och hur jag ser "honom"!! GRYYMT!!

Kolla bara här:



IIIIH!!!! Extas eller vad? Jag känner mig lite töntig.... haha!

Men jag tänkte mig Erika med Brunt långt hår, och Deucalion som korthårig... Men Carson tänkte jag mig faktiskt rödhårig i page! hihi! men i mitt huvud när jag läser kommer de fortfarande se ut som jag tänkte mig innan! ;)

HAHA! Michael är dessutom (Ursäkta) neger! haha! Det tänkte jag mig aldrig!! haha!

Men grynt kul! Jag vill verkligen ha de där serierna!!

Nej nu är det dags att laga lite middag och det låter som att diskmaskinen är klar!

Puss och kram!

Nov. 29, 2009

En samanfattning av helgen som varit:

Fredag:
Laddade för Horse Show hela förmidagen. Lämnade Tindra hos hennes farfar vid 4 för det var då Kim skulle åka hemifrån. Sprang ner på stan för att hinna ta ut pengar och ge mamma för kläderna hon "köpte ut" åt mig! Och när jag är där, på jobbet, så skickar jag sms till Kim och frågar vart hon är. Och då har hon inte ens åkt än! Fick vänta jätte länge och vi kom lite sent till Globen och missade början, som är det roligaste tycker jag... :(
Det och julavslutningen som jag var lite besviken på för det var lite tråkiga nummer....

1) 2) 3) 4) 5) 6)

Klickbara Bilder!
1: Sanna och Maria på T-banan
2: Kim på  T-banan
3: Pegasus precis innan han/hon sprang ut! Det enda vi hann se typ...
4: Sjukt snygga körhästar (
Hästen på bilden heter Tobias! hihi!). vart sugen på att börja köra!
5: Mitt favvo hinder! ROSA! hihi!
6: Helt fantastisk vad han kan göra med sina hästar! Man blir tårögd!

Men kvällen var kul och sent vart det! Halv 3 klev jag innanför dörren här hemma och damp i säng vid 4...

Nästa år blir det Horse Show med Li (Och fler om någon mer vill med då?) och då ska vi se på matinén! :D

Lördag: Vaknade först halv 10 och insåg att jag behöver faktiskt inte gå upp nu! Så jag sov ett tag till (Ja, jag somnade faktiskt om!!) och vaknade halv 12 och låg kvar i sängen till halv ett, tills min kissblåsa nästan sade upp sig. Satt hela dagen och gjorde ingenting. Bestämde mig för att handla lite och sen till kyrkogården och hälsa på farfar. Det var ju två år sedan han dog... Meckade cyckel och insåg att någon idiot snott bulten som håller fast sadeln så den är längst ner och rör på sig när man cycklar! Sjukt störande!

♥I miss you every day...



Det började spöregna när jag cycklade hem från affären så jag bestämde mig för att vänta med kyrkogården tills det slutade, men fastande framför Horse Show på TV.... Sen ringde pappa och frågade om jag ville komma ner till PubHörnet där han satt med sina vänner, så efter Horse Show cycklade jag ner dit. Det var väl halvt trevligt faktiskt! Drack ett glas vin som jag smuttade på i 1,5 timma! haha!
Men jag skulle ju jobba dage nefter så man tar det ju lugnt då!

Söndag: Vaknade rätt så utvilad men ändå trött! Är inte van att sova så mycket som jag gjorde i natt! Hela 8 timmars sömn fick jag! Cycklade till jobbet och det var inte så mkt folk idag men det var kul! Jag tycker om att jobba med Sara och Bea! :)
Började få lite huvudvärk sista timmarna på jobbet och efter jobbet cycklade jag till mamma för att lämna cyckeln där och gå och hämta Tindra på en gång. Men mamma och Bosse skulle handla så jag bestämde mig för att åka med och handla, passar på när man får skjuts, och så hämtade vi Tindra när vi var klara!

Inne på Flygfyren kände jag att huvudvärken vart värre och jag fick den där förbannade pricken framför ögonen som betyder att jag kommer att tappa synen! Körde in i lite folk och saker för jag såg ungefär 1/3 av det normala synfältet. Men när vi var klara gick det typ över.

När jag och Tindra kom hem skulle jag städa var det tänkt! Men efter att jag ätit lite keso till middag dök den där förbannade pricken upp igen och nu vart det värre än tidigare! Jag vart yr och mådde illa och ett tag trode jag att jag skulle svimma!
Tog en diclofenac men inte ens det hjälpte! Fick gott vänta ut skiten och det är inte det lätaste när Tindra klänger på en och vill att man ska läsa böcker som man inte ens ser texten i för att man är halvt blind.

Så det vart ingen städning... Hann plocka undan lite skit, men inte mycket... Så i morgon bitti blir det storstädning direkt efter frukost! Hade vart skönt om någon kunde tagit Tindra medan jag städar för hon plockar ju fram mer än hon plockar undan! haha!

För att ni ska få en liten överblick (haha) över hur det är för mig så har jag försökt återskapa mitt synfält i en bild: (Klickbar)

Samtidigt som ni tittar på bilden så tänk er att allt det gula snurrar i sig (
Inte runt, utan formen är den samma) och tryck med ett finger på vänster sida av vänster öga... Det är väl ett ungefär hur det känns....

Sen vart det läggdags för Tindra och jag satte mig framför TV'n en stund. Nu är huvudvärken bättre, men lite sent att dammsuga nu! Har pratat med Tobias oxå! Lika mys som alltid! <3

Snart dags för sängen!

Puss å kram!

Another good day!

Ännu en bra dag med fika på byn med Madde och Tindra, shopping och lite fritid med Madde och käka middag! Tindra fick äta hemma hos mormor och vart jätte ledsen när vi gick därifrån! haha! "Mooormooooor", jag tror hon gillar mormor! ;)

I morgon är det Globen Horse Show, eller som det egentligen heter: Stockholm International Horse Show! Eller om man vill starta en ny trend så kan man kalla det för: Ericsson Globe Horse Show! haha!

Men det ska bli mycket skoj så det ser jag fram emot! Massa bilder skall tas så ni som ska med, ni får vara lite förberedda och sminka er snyggt! hehe! Ni vet vart bilderna hamnar! Moahahahahahaha!

Nej nu blir det sängen! Helt galet sjukt att jag som vart så trött hela dagen blir så förbannat pigg på kvällen!!
När vi käkade middag var jag så trött att ögonen gick i kors! Nu skulle jag kunna städa hela lägenheten om jag kunnat!
Men får försöka sova lite ändå!!

Natti natt!


Puss å kraaaaaaaaaaam!

Good days!

Igår var en bra dag trots regn! Även om jag gick ner till AMS i onödan för att han hade glömt.... Men det gick ju bra ändå tillslut! Fast! Dom ska inte tro att dom kommer undan med det! Aja baja!

Som Tobias sa igår; de blir skitsura och nästan kickar ut en från AMS om man missar ett möte med dom, men när dom gör det så är det skit samma! Och så ska det ju inte vara!! Och det ska dom få veta!!

Sen fikade jag och Tindra med Popo (Morbror Nicklas) och Johanna på café Hörnan! Sveriges mysigaste café om jag får säga det själv! Även om personalen kan vara lite udda ibland! Men den här gången verkade dom ha anställt någon med hjärna! :)

Sen en tripp in på Åhléns och då tappade Nicklas tålamodet totalt och ville hem! haha! Så när han och Johanna gått vandrade jag och Tindra runt där själva. Tindra är så super snäll att ha med sig in i butiker! Visst pillar hon på saker, men hon går alltid i närheten av mig, kommer alltid när man ropar efter henne, är alltid lugn och tyst och hon slutar (oftast) pilla när man säger åt henne! Eller ja, hon börjar pilla på nästa sak istället! hehe! ;)

Sen vart hon trött så vi gick hem och hon somnade i vagnen.

Jag gjorde lax och kokt potatis till middag, sen lekte vi, klippte luggen på Tindra och sen vart det pyjamas och Greys! Tindra fick lägga sig i första reklamen! hehe!

Igår var en bra dag som sagt! Jag var faktiskt glad hela dagen och inte en enda dum eller jobbig tanke på hela dagen!
Sen kunde man ju inte avsluta dagen på ett bättre sätt än med ett samtal med Tobias och säga god natt! <3

Fast det får jag väl igen idag! haha! För Tindra vaknade halv 6 i morse och skrek "aj aj aj aj!" så jag rusade ju såklart upp (I kylan! Man blir ju iaf lagom pigg av det!) och trodde hon höll på att dö! Men så hade hon bara rivit sig på läppen och ville att jag skulle blåsa......... *suck* Sen somnade hon om, men inte jag inte!

Nej för Therese har slutat sova!!!!! Jag kan inte somna på kvällarna/nätterna och vaknar jag en gång på natten/tidigt på morgonen är det kört! Då kan jag inte somna om! Och strax efter 6 tror jag det var fick jag ett sms av Tobias som fortfarande inte hade somnat och kunde inte göra det heller! Så han skulle gå upp och dricka kaffe...

Jag funderade på det samma (fast te!) men jag envisades med att ligga kvar och somna om! Och tillslut somnade jag ju, i ca en kvart, innan klockan ringde för det var dags att gå upp! *Woho* SJUUUUUKT trött i morse så vi sniglade oss på morgonen och kom lite sent till dagis men det gör ju inget!
Nu är jag galet pigg istället, i alla fall i huvudet! Men kroppen är trött....'

Ska snart vrida upp musiken till MAX och städa skiten ur den här lägenheten! Ni anar inte hur mycket jag bara vill ta tag i de här äckliga tapeterna och bara dra ner dom!! Dom faller ju av snart ändå av sig själv.....

Nej! STÄDTAJM!!

Puss och kram!

Till Tobias


Jag skänker dig mitt hjärta. Mitt hjärta som jag värdesätter mer än något annat.
För mitt hjärta delar du med någon annan, min dotter.
Jag litar på dig att ta hand om det. Att vara varsam med det.
Förvara det varmt och tryggt.
Att jag litar på dig ska du känna dig stolt över. För mitt förtroende är svårt att få och lätt att bryta.
Jag lär känna dig mer och mer för var dag som går och min kärlek bara växer.
Saknaden efter din famn är stor och varje dag utan dig tynger mitt hjärta.
Jag hoppas för allt i världen att du är den, den jag ska spendera mitt liv med framöver.
För du gör mig glad, rent av lycklig.
Och jag hoppas att jag en dag kan göra dig lycklig också. För det förtjänar du!

Jag älskar dig!

Svar 2

Svar till Johanna: Nej jag har inte gjort någon utredning och jag tänker inte göra det heller! ;)
Jag vet varför jag mår dåligt och vad jag ska göra åt det! Och jag gör något åt det! Trappsteg för trappsteg! ;)

De som kännt mig länge vet att jag inte alls var som jag är idag för några år sedan! Så de kan tala om hur mycket jag har utvecklats och jag har gjort det själv! :) Fråga mamma! ;) hehe!

Jag har väl kanske kommit halvvägs, men jag tar mig framåt!

Jag måste bara få gnälla av mig och tycka synd om mig själv ibland för att må lite bättre! Därav allt tjat om hur dåligt jag mår i bloggen! Då kan jag läsa det jag skrivit igen och inse att så är det inte alls och ta mig i kragen och göra något åt det istället! :)

Svar

Svar till Cicci som skrev:

cicci om Depp inlägg...:
Men det är ju inget fel att ta antideppmedicin. Har man för låga nivåer av serotonin så är ju SSRI jättebra! Medicinen ser ju till att signalsubsanserna hamnar på rätt nivå. Precis som att man tar järnmedincin om man har lågt blodvärde.
Anledningen till att jag inte vill ta mediciner är för att, visst de hjälper vid depression, men det finns biverkningar som jag inte vill ha och dessutom har jag klarat mig själv så pass länge utan och det har gått bra hittils eftersom jag fortfarande är på väg upp! Så jag känner inget behov av att ta några piller!
Dessutom tycker jag att det är dåligt med psykiatrin att det är det första de erbjuder, piller, när det skulle kunna hjälpa med bara samtal och terapi! Och om inte DET fungerar DÅ kan man erbjuda piller!

Visst finns det de som behöver pillerna! Jag har aldrig sagt att det är fel att ta antidepressiva! Och jag skulle säkert behöva dom om du frågade en psykolog... Men jag vill inte! Det är min sista utväg isåfall!
Jag har gett mig fan på att jag ska ta mig ur det här själv! Jag tror att man blir starkare som individ om man får jobba för det istället för att ta den "lätta vägen ut".

Ibland känns det som att "Fan, nu ger jag upp det här" men när jag tagit mig ur det så känner jag istället "Shit vad jag är stark" och den känslan är 10000000000 ggr bättre än att bli bedövad av piller!!

Där har du min anledning till att jag vägrar antidepressiva! Jag tror inte att det skulle hjälpa mig i längden....

Edit:
Man kan väl säga såhär att jag tar inga piller överhuvudtaget i onödan! Inte ens Ipren om jag inte måste, t.e.x om jag har extrem huudvärk/migrän.
Jag anser att det är vi själva som skapat dessa problem! Det blir mer och mer "sjukdomsproblem" och fler och fler piller.

Även om jag är lite kär i Diclofenac som hjälper extremt bra mot mesnvärk/huvudvärk och min ryggvärk! Eftersom den hjälper så fort! Men om man räknar på det här året så har jag kanske tagit 6 st Diclofenac ca 4 Eeze och några Ipren som mest! Annars använder jag smärtstillande salva eller "walks it of"....

Depp inlägg...

Jag vet inte varför jag vill att tiden ska gå fortare! Vad har jag att se fram emot lixom? Att se min dotter växa upp alldeles för fort och bli en odräglig tonåring? Att kliva upp tidigt på mornarna IFALL ATT någon skulle ringa in mig som vikare? Att vakna ensam? Att lägga mig ensam? Och även om vi skulle lösa det så att Tindra skulle få plats och sova hos Tobias så skulle det inte gå IFALL ATT någon skulle ringa in mig som vikarie...

Jag försöker! Jag försöker verkligen att se det positiva i mitt liv! Jag har en underbar dotter, jag har en bra lägenhet i ett jätte bra område, jag har en underbar familj, fantastiska vänner (Som jag dock inte träffar så ofta eftersom de bor så långt ifrån...), en underbar pojkvän och även om jag inte jobbar så mkt som jag vill eller med det jag egentligen vill, så har jag ett jobb!

Så varför kan jag inte bara vara nöjd och njuta av tiden istället för att vilja att den går fortare!?

Jag har verkligen tagit mig i kragen och försöker ta tag i mitt liv för att kunna göra det jag verkligen vill! Jag söker jobb aktivt, jag ska kolla upp studier, jag har skickat in papper till A-kassan som jag ändå inte kommer ha någon nytta av om jag börjar plugga (Ifall att..) och jag har ringt samtal efter samtal. Och jag gör det själv!

Samtidigt som jag tar hand om Tindra och hemmet! Och det är jobbigt!
Från att aldrig någonsin i mitt liv ha varit ensam... Till att vara ensam med barn.... Det är en helomvändning för mig och väldigt jobbig, psykiskt!

Eftersom jag är en social människa som älskar att ha folk omkring mig, även om man bara sitter tyst och kollar på film eller om man är ett gäng som dricker vin och snackar skit.  Jag kan inte vara ensam! Jag klarar inte av det!
Just nu är datorn min enda vän.... Woho! Vilket liv jag har! Min enda kontakt med mina vänner är genom datorn...

Jag ska kolla upp vad ett såntdär SL/UL kort kostar och så kanske jag kan åka nån dag i veckan och träffa mina vänner.... Lite jobbigt för Tindra bara att behöva åka buss i 3 timmar per dag bara.... Men hon får stå ut så att hennes mamma kanske kan bli lite glad igen!

Jag måste skriva listor för att klara av mitt vardagliga liv! Vilken patetisk människa är inte jag då?
Men! Jag vägrar ta hjälp av nån idiot som skriver ut ett recept på antidepressiva under första samtalet! För jag tänker aldrig i hela mitt liv börja med antidepressiva! Har jag klarat det själv såhär långt så kan jag ta mig fan klara resten oxå! Hur länge nu det är....
Inte så länge hoppas jag....

Undrar om det är för att jag hoppas på något bättre, som jag vill att tiden ska gå fortare?
Nu känner jag att jag behöver lätta lite på trycket så jag ska ska tappa upp ett varmt bad och sätta på lite musik.... Och gråta lite! Bästa terapin ever!!

Kanske ringa Tobias så han får muntra upp mig lite! Ja så gör jag! :) Min älskade underbara!

Tack för att du vill vara en del av mitt något vridna liv! Älskar dig så!

Nej badet var det! Nej telefon först! ;)

Kram!


Massa!

Varför ska det vara så svårt att få hjälp här i Sverige? Först AMS där ingen kan något om något, sen ringde jag vårdcentralen för Tindras hosta som hon haft till och från i två månader nu. Där fick jag svaret: Barnläkarmottagningen. Men inget nr finns dit i Norrtälje! Ska jag ringa till Barnl.mott. i Sthlm då? För där fanns det massa nr! Jag trodde ju att man ringde vårdcentralen och fick en tid på barnläkarmottagningen därifrån!

Men tydligen så har de slutat med att boka dagar i förväg och man får bara tid samma dag. Och dessa tider tar slut 08.30 på morgonen, 30 min efter att de öppnat telefonväxeln! Så har man sjukt barn gäller det att ringa prick 08.00 för annars får man kanske ingen hjälp! Helt sjukt ju!
Fick annars nr till Primärvårds Jouren.... Vad det nu är? Men det är ju lixom inget akut och Jour låter akut! haha!

Ja ja får ringa i morgon bitti igen då och se om man får någon tid....

Nu väntar jag bara på samtal från CLL/Gamla Komvux/"vad de nu heter nuförtiden" ang. grundämnena jag måste plugga upp! Hoppas att de kan svara på det här om Matten och Dyskalkykli frågan! Om jag måste göra en utredning först eller om man kan få hjälp ändå!

Jag kan ju passa på att berätta lite om gårdagen oxå!
Den var rätt så mysig! ^^
Först var det massa mys och bus hemma innan vi knatade ner på byn för jag skulle kopiera papper och sånt. Rena rama rånet att gå till Ingenjörskopia! 3 kr per kopia tar de! När P jobbade där var det 2 kr... Jag tyckte det var dyrt redan då!
Han svindlar ju så man blir yr!
Jag lyckades trots det pruta två kronor! haha! Även om han gick i vinst med minst 80% på det ändå....

Men jag fattar inte hur han kan tro att han har så bra rykte! Enda anledningen till att hans företag går runt är ju för att det inte finns något annat!

Men Tindra somnade på vägen ner så hon var lite tråkig! Sen mötte vi Tove efter att jag fått mina papper kopierade och blivit rånad! Umgicks med henne ett tag och det var trevligt för det var länge sedan!
Efter det gick vi upp till H&M och jag kollade på lite kläder jag ville prova. En klänning, ett linne, en skjorta och ett par byxor. Hängde undan byxorna och skjortan tills i morgon när lönen kommer! hehe!
Linnet var konstigt... Man måste nog ha tuttar för att det ska sitta snyggt.. Och klänningen var för stor i stlk S! haha!

Sen när mamma slutade kl 5 så var det hennes tur att prova klänningar och jag och Tindra var smakråd! Hon hittade en som var jätte fin tillslut! :)
Sen gick vi in på Lekplaneten och kollade på kök åt Tindra! Hittade ett fint från Brio som jag ska köpa! Mamma/mormor får köpa kastruller och sånt till! hihi!

Sen ville jag inte gå hem, för det är så tråkigt hemma, så vi gick till ridskolan och kollade på hästarna och matade kaninerna! Tindra ville ha alla hästar! haha!
"Tinna ha den!" Sa hon och pekade på hästarna en efter en! ;) Jag sa att det får du prata med pappa om han tjänar mer pengar än mig! hihi!
Vi var kvar där ett bra tag men hann inte se någon lektion för de hade teorilektion när vi kom och det var så långt till nästa så vi (jag) orkade inte vänta!



Vi kom hem och pratade med P på MSN! Han har rakat av sig håret!!!!! Jag trodde han hade lite hår kvar åtminstone men han är HELT SKALLIG!!! Tindra verkade inte reagera på det iaf (Vi pratade över cam) och om P tycker att det är snyggt så är... det... väl.... det.....
HAHAHA! Nej seriöst... Ska han ha sådär måste han åtminstone ta bort pollisarna! Det ser ju kul ut! Själv föredrar jag ju hår! Tycker alltid att det är snyggast!

Sen var det dags för läggning.... Tindra VILLE INTE!! haha! Helt hysterisk när jag skulle byta blöja och sätta på pyjamas! Vi brottades i soffan och sen i sängen! Och hon gallskrek: "Vill inte! Vill inte! Vill inte!" Haha! Jag kan ju inget annat än att skratta åt henne när hon är sådär!
Min lilla skrutta är stor och har fått egen vilja! ;)
Hon höll på i en timma ungefär innan hon somnade! Jag skulle sova med henne tillslut och hon vart rasande när jag gick ut för jag var ju tvungen att bada och tvätta håret och jag kan ju inte göra det missi nassen! Men somnade gjorde hon iaf tillslut!
Och jag fick mitt bad!


Oj vad långt det blev! Men ska avsluta snart! ;)

Jag hade sjukt svårt att somna i natt igen! Började inte gäspa förrän vid 2 tiden och halv 3 tror jag ungefär att jag tvingade mig själv att somna! Men upp kom vi i morse och nästan i tid till dagis! Ca kvart över som vanligt! ;)
Hoppas att jag kan sova i natt nu...

Nu ska jag äta lite lunch!!

Pussen och kramen!


Ps: Visste ni att jag saknar min älskling? Tobias? ;) Nu vet ni!!

Helgen!

Helgen har varit underbar!
Först en härlig fredag med min älskade Tindra! Trots regn och rusk! Vi gick till affären och handlade lite. Vart lite godis och popcorn till kvällen som vi åt och mös tillsammans i soffan.
Sen lördag med jobb och efter jobbet åkte jag ju till min älskade Tobias! Kollade på en "dvd" med Eddie Izzard som är jätte rolig! Skrattade så jag satte min mat i halsen! haha!

Sen höll jag ju stackars Tobias vaken för jag kunde inte sova och han var jätte trött... hehe! Men vi somnade tillslut.
Söndagen var både härlig och tråkig. Jag diskade lite åt Tobias medan han var och handlade frukost åt oss och sen mös vi lite. Missade bussen oxå för.. Ja vi var upptagna helt enkelt.. hehe!
Men sen var det dags att åka hem och det var ju lite ledsamt...

Men att komma hem till min mysiga unge är ju så underbart! Hon hade bakat pepparkakor hos mormor och vart på kalas hos min morbror som fyllt år! Hon hade fått ett gammalt troll av gammelmormor som både jag och min mamma lekt med när vi var små! ;)

Nu längtar jag tills på fredag! Till Globen Horse Show med Kim och två andra tjejer! Kommer bli sååå kul! Det dumma (Eller ja..) är ju att varje gång jag är på det där så gråter jag ju! hahaha! Det är ju fantastiskt! Jag längtar tills Tindra kan följa med och kolla och vekligen uppskatta det!
Nu skulle hon nog ha lite svårt att sitta still och kolla. Och hon förstår nog inte riktigt vad det är än.

Massa bilder ska tas! För nu har jag ju en lite bättre kamera än jag hade innan! ;)

Just ja, fick ett fint meddelande på msn igen av Tobias:

"I woke up early.. no sun.. and you are not here.
A bit gloomy and lonely. But I know you are behind the computer screen, not far away, but there.
I look around.. something to do.. Maybe a cup of coffe to drink??
My eyes sees the bed. It´s empty.. "You where there yesterday, but now in yours" I think..
Soon.. soon we will meet again my dear.
And that I swear"


Gud vad jag älskar den där människan!

Som jag skrev till honom igår; Du är en man av få hadlingar och ord. Men när du väl är där, tar du mig med storm!

...och det stämmer verkligen!
Han är verkligen ett stöd för mig. Och trots att jag är lite psykopat ibland så står han ut med mig och finns där för mig. Jag önskar och hoppas att en dag kunna finnas där för honom som han finns för mig. Han är ju speciell på sitt lilla speciella sätt! ;) Inget jag tänker ta upp här för det har ingen annan med att göra!
Jag älskar honom så!

Idag har jag och Tindra lite att göra! Kopiera papper och skicka in! Samt köpa frimärken och kuvert så att jag KAN skicka in papperna! haha!

Igår köpte jag ett kollegieblock och gjorde en "Mål bok" för 2010! Satt i en timma på bussen igår och skrev upp några mål och under varje kategori ska jag skriva hur det utvecklas!
Jag satte upp realistiska mål som kan uppnås under ett år och gjorde även en "att göra" lista för den här veckan och jag ska försöka göra en för varje vecka! Och även en "pepp lista" där jag skrev upp några saker som jag faktiskt är bra på!
Jag hoppas att den ska hjälpa mig framåt under resterande 2009 och 2010!

Nej nu måste jag göra mig i ordning så vi kan gå ner på byn och göra alla saker som skall göras idag!!

Puss och kram!

My love is winglisch! ;)

hihi! Nu är min älskling lite på lyran! Tur att jag kommer sent i morgon så han hinner piggna till lite! ;)

Jag har precis badat! Ska packa lite grejer tills i morgon SEN ska jag äntligen sova! Om jag kan....

Hoppas dagen går fort i morgon! :) Iaf tills kvällen! Sen får den gärna stå still ett tag! ;)
Nej, dags att sätta fart så jag kan hoppa i säng!

Puss å kram!

<3

Lycka! Nu har jag något att se fram emot den här helgen oxå!
Jag ska nämligen åka till min älskade Tobias i morgon efter jobbet! Och nästa helg är det Globen Horse Show! Woho! Sen skulle Tobias eventuellt komma hit veckan efter det! Vilket jag verkligen hoppas! Skulle vara kul om han fick träffa Tindra oxå! Hon tjatar ju hela tiden om "Bias"! haha!

Igår t.e.x när vi skulle hem till mamma och äta så sa hon:
"Åka Bias?"
"Nej vi ska inte åka till Tobias..."
"Inte åka Bias? Nej.."

Och ibland när vi åker buss frågar hon samma sak! haha! De har setts i 5 min genom en bilruta/bildörr en gång och hon har bara pratat i telefon med honom en gång i 3 sek (Fast hon hade mycket att säga då!) och på den lilla stunden har hon tydligen fastnat väldigt mycket för honom! Det är lite kul!

Hon saknar sin pappa oxå. När hon är ledsen ibland vill hon ha pappa. Lite synd att de inte ses så ofta... Men det konstiga är att när jag ringer honom så att hon kan prata med honom, då vill hon inte prata alls! Ja ja det är väl bara en fixidé att hon inte vill det, förhoppningsvis.

Idag har vi haft mysfredag som vanligt! Och Tindra har haft otursdag idag!
Först har hon snubblat på ALLT! Sig själv, mig, trösklar, leksaker och t.o.m mattkanten! Sen skulle hon sätta på sig mitt diadem som är gjort i stål och råkade snärta det rakt på örat så att halva örat vart alldeles blått och ömt. Och sen efter att vi handlat och skulle äta mat så skulle hon promt klättra upp i sin stol själv fast jag sagt åt henne 10000 ggr att hon inte får det för att hon kan ramla ner! Och gissa vad som hände? Jo hon ramlade ner.... Som tur var så slog hon sig inte!

Sen åt vi mat. Tindra åt väl sådär bra... Men efter maten vart det "gosis och pockorn" och det åt hon inte heller mycket av. Åt mest popcorn och lekte väl mest med godiset! hihi! Sen hämtade hon kastruller i köket och lagade mat av popcornen! haha!

Jag skulle vilja köpa ett sånt där litet kök åt henne för hon tycker ju att det är så kul att laga mat nuförtiden! De hade extrapris på ett sånt här på leklpaneten så jag tänkte kika på det när jag fått lön! Ska höra med P oxå om han kanske vill vara med och dela för det kostade en del ändå... Jag tror hon skulle älska det!

Nej nu ska jag kika lite på bussar och sen ska jag väl sova! Jobb i morgon som sagt! :)

Min mage har förresten vart bra idag! Eller ja, bättre! Jag har iaf inte behövt göra nr 2 idag! haha!
En sista koll på internet och bussar sen sova!

Puss och kram!

Rubrik

Jag vill ha sol och sommar så man kan bli lite gladare.... Den här årstiden får mig nästan att vilja ta livet av mig! Nej inte riktigt... Men jag blir sjukt deprimerad och det är så långt till sommaren och ska jag må såhär så länge så kommer jag gå under en regnig dag....

Jag vet vad som skulle få mig att må bättre, men det är inget jag kan göra åt.. Eller jo en sak av två kan jag göra....

Sen har jag dessutom bestämt mig för det här: Om inte Patrik kan fixa så att han har Tindra varannan vecka eller åtminstone någon dag mer än varannan helg, så flyttar jag!
Fixar han det så stannar jag kvar!

Jag är hellre lycklig i Uppsala med Tindra varje dag, själv, där jag har mina vänner jag kan umgås med om jag har tråkigt någon dag. Än att sitta här hemma själv med Tindra varje dag och inte ha ett skit att göra vilket gör mig olycklig... Jag har ingen att umgås med här...

Men jag ska även göra mion "läxa" och se vad den visar sen!

Idag är magen lite bättre! Bättre än igår iaf! Det vart nyponsoppa till frukost och wokade grönsaker och kokta nudlar till lunch. Inget stekt.  Jag vill att det ska gå över nu....
I morgon blir det nog bara nyponsoppa till frukost och sen inget mer äta förrän jag jobbat klart! Kul att spendera hela jobbdagen på toa...

Nu ligger Tindra och sover. När hon vaknat sen tänkte jag att vi skulle ut en sväng i regnet *Woho* och kanske handla lite.

Dessutom saknar jag ju Tobias så fruktansvärt mycket just nu!! Bara att få en kram av honom gör mig så glad.... Jag behöver det nu.... Vara glad.... Om Tindra oxå ville kramas lika mkt som jag hade jag blivit glad av det med! haha!

Kram.......

Coach!

Jag fick finaste lilla.. vad ska man säga? Dikt? text? Ja i alla fall.... ... Av Tobias idag på msn!

Jag var inte inloggade men fick meddelandet när jag loggade in nyss!!

"Like the stars shine eternal, I dont´t.. But I still want to spend some of my time in your light. Se the glow you share with everybody around you. Bask in the energy that flow from you. And enjoy all of what you are :D In many ways ;) Love ya babe"

Ååh är han inte underbar? hihi! (Jag vet jag tjatar om det, men han ÄR underbar!!) ;)
Jag skrev ett sms på rim i natt till honom. Men det här är ju mycket finare! Jag kan inte skriva fina saker om det inte är på rim! haha! Jag är skit dålig på sånt....

Men det kom från hjärtat det jag skrev, så det var väl kanske lite fint ändå! ;)

Försöker förresten komma på vad jag ska köpa till Tobias i julklapp! Och jösses vad svårt det är! Andreas tyckte att jag skulle fråga Nicklas vad han vill ha i julklapp och köpa det till Tobias! haha! Men riktigt lika är de ju inte! Jag har en idé om vad jag ska köpa... Men det är svårt ändå!

Och så berättar han idag att hans mamma har gett (Ska ge) Tindra ett smycke! Jag måste ju köpa en julklapp till henne med ju! Sockor, tekula och smycke.... Snart får hon sluta ge bort saker till oss för jag har ingen idé vad jag ska ge tillbaka! haha! Låter som småsaker kanske, men det var ju tanken bakom dom var stor! Och hur ger man tillbaka?
Jag får tänka på det med ett tag tror jag.... Tobias får luska lite åt mig tror jag! ;)

Idag har jag vart på möte med en jobbcoach! Jag hade inga större förväntningar och trodde det skulle bli lika långtråkigt som alltid. Men hon var faktiskt riktigt bra! Hon ställde rätt frågor och reagerade, eller vad man ska säga, på rätt saker jag sade. Fick en uppgift av henne till nästa gång (om två veckor) och ska även boka tid hos AMS yrkesvägledare och prata om KY utbildningar, Socionomutbildningen, grundämnen och även prata om att jag kanske har Dyskalkyli och få hjälp med det!
Hon skulle leta upp några KY utbildningar hon trodde att jag skulle gilla! och jag skulle även maila mitt CV och personligt/a brev till henne för hon sa att om de var så bra som jag sa att de var så ville hon ha dem som exempel till andra! hihi!
Tänk om hon tycker att de suger nu då? haha! Fast jag tycker att de är riktigt bra faktiskt! Så många personliga brev som jag skrivit så har man ju lärt sig...

Vi pratade även om att skriva lite! För hon skriver böcker och jag berättade att jag oxå börjat skriva lite! det var kul! jag skulle vilja läsa hennes ena bok som kommer ut nu i April, tror jag det var....

Nu ligger Tindra och sover, eftersom hon inte sover på dagis längre.... Och jag måste gå på toa känner jag! Ifall ni ville veta? ;)

Pyss å Kräm!

Händelselös dag...

Inte så mycket har hänt idag...

Just nu funderar jag på om jag ska vräka ur alla känslor jag har i bloggen, skriva på min historia igen eller söka lite jobb...
Svårt val, jag önskar att jag skunde göra alla samtidigt.. Men det går ju tyvärr inte...

Jo pappa och Mia var över en snabbis idag med presenter till Tindra. Två pyjamaser, en kattgose och en bok fick hon! Pyjamaserna var i storlek 92 sa pappa men jag måste kolla det sen för den var GIGANTISK på henne! Ja men hon har iaf något att växa i då!
De sa inte så mkt när de var här, pappa kollade mest på tv'n eller på Tindra. De var väl här i 20-30 min kanske. Bättre än inget iaf!

Jag hann ju inte städa innan heller så det lär väl snackas om det efter nu oxå...

Men vad fan... Jag har ingen ork alls.... Jag kan inte sova.. Jag ligger och vrider och vänder på mig till 2-3 på natten, jag gör inget vettigt om dagarna, är ensam (Förutom Tindra då!) och uttråkad och deprimerad utöver det... Hade dom/pappa ens brytt sigom mig lite så hade han frågat hur jag mådde, på riktigt. Det har han nog aldrig gjort tror jag....
Han ringer väl och frågar hur det är sådär, men då svarar man ju alltid: Bra! För det var ju inte därför han ringde!
Han bryr sig nog säkert och vill veta, men jag tror inte han vet hur han ska gå till väga... Vi har ju som sagt aldrig pratat så... Utom på fyllan och hur bra är det då?

Ja ja... Jag har iaf kommit fram till nu att jag ska åtminstone läsa igenom min historia och se om jag finner någon inspiration!

Hoppas på några rader!

Kram!

Onsdags fräckisar!

En son frågar sin pappa;

- Pappa, vad kallas det när två människor ligger uppepå varandra? Pappa svarar;

- Älska. Nej, säger sonen, nåt annat.

- Samlag, svarar pappa. Nej, nåt annat säger sonen...Pappa funderar

- Knulla, säger han till slut.

- Nej Pappa, säger sonen. Nu kom jag på det, det heter våningssäng!



Lille Kalle sitter i stora rummet och leker med en tågbana.
- Här kommer tåget från Örebro lastat med 100 kukar. Säger Kalle.
Mamma som står i köket hör vad kalle säger, och springer in till Kalle.
- Så får du inte säga Kalle, nu får du stanna på ditt rum i fyra timmar.
Efter fyra timmar får Kalle komma ut. Han fortsätter att leka med tågbanan.
- Här kommer tåget från Örebro lastat med 100 kukar fyra timmar försenat p.g.a. av en stor fitta.



- Hur gammal är du då, min lille vän?
- Sex år, men jag skulle ha varit sju om inte pappa varit så blyg, säger mamma.



Lille pelle var ute och promenerade med sin pappa

Då pekar pelle på en "bordell" och frågar pappa

-Vad är det där för ställe?

pelles pappa var så ställd så han visste inte vad han skulle svara så han sa

- Pelle,man får valuta för pengarna där

Två dagar senare så får pelle sin veckopeng och åker iväg och cyklar. Han åkte till stället där man fick "valuta för pengarna". Tjejerna som jobbade där var så ställda att en liten 4årig pojke kom dit, så dom visste inte vad dom skulle göra. Pelle lägger en 5krona på disken. Och får 2st ostsmörgåsar + en skinkmacka.

Det har gått några timmar och pelles pappa är orolig när pelle kommer hem.

-vad har du varit ? frågar pelles pappa

-Där man får valuta för pengarna svarar pelle

-va ?? vad fick du då?

- Jag fick två st men den tredje orkade jag inte där slickade jag bara lite på skinkan.



En penis säger till sina kulor:
kom igen grabbar jag ska på fest.
Kulorna säger:din jävul du ljuger. Du går in själv och vi får stå ute och knacka.


Hoppas ni fått ett gott skratt nu! ;)

Puss!


:/ + :) = :S

Jag HATAR att inte få svar från de jobb man sökt! De kan väl åtminstone besvära sig med att skicka ett mail där det står: "Tyvärr du är för korkad för att jobba här! Vi gav jobbet till någon smartare!"

Sen hatar jag dessutom mig själv.... Av 10000000000000000000000000000000 olika anledningar!

Sen hatar jag att jag inte trivs.... Jag har aldrig, på de 3,5 åren jag bott i den här lägenheten, kännt mig som hemma.... Jag vill aldrig vara hemma om jag inte måste... Jag försöker göra om här hemma så som jag vill ha det.. Men inget funkar....
Jag känner mig mer hemma hos Madde, Ida, mamma, Tobias eller ta mig fan vart som helst utom här!
Jag älskar området och jag älskar grannarna! Och lägenheten är super (om man byter ut lite tapeter o.s.v...) men trots det så trivs jag inte....

Jag har ingen ork till att städa, för jag har ingen lust! Det gör mig inte gladare om det är rent eller skitigt! Jag städar bara för att jag måste, för Tindras och katternas skull...

Nu stör Tobias mig i mitt skrivande så jag tappar koncentrationen! Han är.. ÅÅH SÅ UNDERBAR! hihi! Men jag skriver nog hellre med honom än i bloggen! han förstår mig bättre! haha!



Puss puss!

Bättre!

Nu är Tindra bättre!
Igår kväll så var hon nästan feberfri men fick en alvedon innan läggdags för säkerhetsskull! Hon t.o.m dansade och busade lite på kvällen så pigg var hon! Men hon hade sovit helva dagen så det var nog därför!
Idag är hon helt bra och har lekt, bajsat och ätit frukost som hon brukar!

Jag somnade sent igår. Var hungrig så jag låg bara och tänkte på det och låg och funderade på hur Tindra mådde. Somnade strax efter ett i natt. Men jag sov ju oxå samtidigt som Tindra igår på dagen, eftersom jag inte fått så mkt sömn på natten innan. Så det kan ju ha vart det med.

Vaknade i morse av ett sms från mamma och såg att klockan var kvart över 9! Halv 10 väckte jag Tindra oxå! hehe!

Blir nog hemma från dagis i morgon oxå men får nog gå på torsdag för hon verkar så pigg nu. Hon ser lite sliten ut men det tar ju på kroppen att ha så hög feber som hon hade. Tur att hon inte är sjuk så länge när hon är sjuk!

Nu springer hon runt och lagar mat och sitter i mitt knä och matar mig! haha! Mysunge! ^^

Men nu känner jag mig lite hängig så jag hoppas att inte jag blir sjuk igen bara!

Sökte 4 jobb igår! B.l.a på teknikmagasinet! Jag är duktig jag! :D
Jag har bestämt att jag ska söka minst 4 jobb i veckan! Det beror ju på hur mycket det finns att söka oxå!

Idag ska jag slänga in en maskin tvätt för alla Tindras pyjamaser är skitiga....

Skulle behöva handla lite med....

Nu ska jag tydligen äta hamburgare med Tindra! hihi!

Puss å kram!

Tillbaka från Akuten!

När jag äntligen kom fram till vårdcentralen (Efter 57 minuter) så hade de inga tider kvar idag! Men när jag berättade om Tindras tillstånd tyckte de att vi skulle gå till akuten iaf så att en läkare fick titta på henne!

Så det gjorde vi. Lindade in henne i filtar för att slippa klä på henne och böka när hon hade ont. Kom dit och fick ett rum. Fick träffa en jätte trevlig sköterska som förklarade för TINDRA vad hon skulle göra! Och det tycker jag är toppen!
De mätte puls, tog temp, lyssnade på hennes hjärta och lungor, kollade öron och halsen och tog ett stick i fingret.
Och Tindra var så duktig så! Hon vart bara lite ledsen när de stack henne och skulle kolla öron och munnen. Det ville hon inte alls...
Hon gnällde lite på ont i magen innan vi gick och ville inte ha vatten, men lite välling drack hon (och pruttade lite!) och läkaren berömde henne massor! Dom var så trevliga så!!

Läkaren sa att det var en kraftig infektion, men det var svårt att säga om det var influensa. Jag hoppas att det betyder att det inte var någon influensa, för det borde väl vara lätt att se om det skulle vara så? Eller?
Men vi vart hemskickade igen med ordination på mycket vätska och fortsätta så som jag gjort.. Vilket inte är det lättaste med min envisa tvååring!!

Men vi skulle komma tillbaka om det vart värre!

Nu ligger hon i soffan och har ätit lite glass. Hon fick nog lite frossa tror jag för hon vart knottrig och började skaka. Så jag lindade in henne en stund. Ska snart försöka få i henne lite välling... Fast nu somnade hon visst....
Ska väl passa på jag med....

Skriver mer senare!

Kö..

Nu har jag snart suttit i telefonkö i en timma till vårdcentralen! Det är tydligen 20 min per person! Och en verkade ge upp för de hoppade från 8 till 6 personer före mig!
På den här tiden har jag hunnit: klä på mig, kissat, skrivtit blogg och sms.at, gett katterna mat, bajsat skrivit blogg igen och nu ska jag göra te och äta pepparkakor!

Tur att Tindra somnat iaf!

Feber....

Tindra är inte bättre..... Hade 40,2 i temp vid 5-tiden i morse. Det har inte blivit mycket sömn för någon av oss.
Nu sitter jag i telefonkö till vårdcentralen. Jag ringde vårdupplysningen i natt igen och de tyckte att jag skulle ringa nu på morgonen.
Jag hoppas att vi får tid och hjälp. Jag får inte i henne något vatten alls knappt och hon är varm som en stekpanna! Och hon ligger och säger: "aj aj aj aj" för hon har ont. Antagligen i huvudet.

Nu ligger hon i min säng och är tyst och lyssnar på rösten och signalen från Skype, där jag ringer ifrån.

Själv fryser jag som en apa och är hungrig. Men inte kan jag äta.... Ska klä på mig när jag ringt dom på vårdcentralen. Jag hoppas vi får komma dit snabbt.

Ska höra om lillebror är vaken och kanske kan köra oss....

Nu mår jag illa oxå... Typiskt....

....

Mys och Panik!

Igår hade vi en slö/mysdag, jag och Tobias. Först gick jag som en zombie hela dagen och vet ni varför? Jo jag tänkte inte en enda tanke på två timmar!! Vet ni hur länge sedan det var? Och hur skönt det var att inte tänka?

Stackars Tobias vart ju lite orolig för jag var som i koma, fast levande.. Eller ja.. Zombie tillstånd! haha! Men sen kom dom ju tillbaka tankarna och då räckte det med att han kom och kramade mig i sängen så vart jag glad igen sen! :) Han är underbar min Tobias!

Sen delade vi en pizza hos hans kusin (Tror jag det var? Svårt att hålla reda på alla! haha!) och spelade lite tv-spel. Jag trodde jag skulle Kick-ass, men jag dog bara hela tiden.. Inge kul alls... Haha! Fast jag dödade båda en gång var! Moahaha! Det var faktiskt ett svårt spel och det är alldeles för många knappar på konsollerna nu för tiden! Så det så!

Vart slickad i stjärtskåran av hans iller oxå, kusinens alltså. Nikita tror jag hon hette. Söt liten sak faktiskt! Även om hon envisades med att killa mig under fötterna! Jag som är dödligt kittlig under fötterna!! Fick jaga iller i badrummet oxå! Hon slickade på toaborsten och drack avloppsvatten! blä! Tur att jag är smartare än en iller! hehe! Fick ut henne tillslut i alla fall!

Sen gick vi tillbaka hem efter en stund. Jag fick ont i magen av pizzan, men inte som jag haft i veckan! Utan mer... Magknip i nedre delen av magen! Och jag har inte haft ont varken igår eller idag i övre delen.
Men i alla fall!...

Vi kom hem och skulle dricka lite vin. Men hade ingen skruvis så vi gick över till hans mamma och lånade en. Fick jag mysa lite med hundarna med! hihi!
Fick upp flaskan tillslut! Vi drack Piccini Chianti medan vi pratade och myste. Började med sanning och konka men ingen av oss orkade konka så det vart bara att vi frågade varandra saker ändå! ;)

Ett riktigt gott vin som jag rekomenderar om man bara ska ha för att dricka. Alltså inte till mat. Och kostar bara 75 kr på systemet!

Pratade fram till ca halv 2 på natten. Kollade på ett avsnitt av Smallville och sen hade vi mys innan vi lade oss! ;)
Sen var det dags att åka hem idag. Inte så kul, men jag saknade ju lilla Tintin och katterna!

Jag försökte få Tobias att gå med på att komma hit nästa helg och umgås med min lillebror! hehe! Vi får se hur det blir med det!

Kom hem efter att ha hämtat Tindra som hade däckat i vagnen när jag kom. Kollade sängen först, sedan soffan och resten av lägenheten! Inget kiss! WOHO! Läs mer om det här!

Och Tindra vart helt hysterisk när jag väckte henne. Det brukar hon ju bli, men nu kändes hon lite varm. Men hon vart lite gladare efter ett tag när hon fick pepparkakor och saft. Men var fortfarande smågnällig till och från.
Läste lite saga för henne och då var hon lugn och lite gladare. Men sen kom hon och sa att hon hade ont!
Jag frågade vart hon hade ont och hon pekade på höften, magen och huvudet!

Och flera gånger kom hon och sa att jag skulle blåsa på hennes huvud. Så jag ringde mamma och frågade vad jag skulle göra. Tog tempen på henne och hon hade 39.9 grader!!!!
Tänkte att det kunde inte stämma för hon kändes inte SÅ varm! Så jag tempade igen och då var det 39.7 grader!

I med en alvedon, ligga i bara blöjan och lite glass och saft. Fast först ville hon inte ha någon glass alls! Bara skrek och skrek. Jag ringde sjukvårdsupplysningen vart nya kort-nr inte funkar på Skype så jag fick fylla på mobilen under tiden jag satt i kö! Och när jag äntligen kommit fram och förklarat allt för 2 olika personer tycker dom att jag ska ringa upp Patrik och fråga massa saker de ville veta och sen ringa tillbaka! Så det gjorde jag.. Telefonkö och samtal tog samanlagt en timma! Vågar inte ens kolla saldot på mobilen....

Men de tyckte att om hon inte blev rosslig, pipig och hes eller fick över 40 graders feber så skulle jag bara fortsätta med alvedon och ge henne mycket vatten. Annars skulle vi ta oss till akuten!
Och så skulle jag kolla upp hennes hosta hon får varje gång hon är förkyld för det gick att göra något åt.

Nu ligger hon och sover i soffan. Har ställt bordet mot så att hon inte ska trilla ned. Vill inte bära in henne i hennes rum riktigt än ifall hon vaknar. Hon får hamna lite djupare i sömnen först.

Ska ställa klockan på väckning runt 3-4 tiden i natt och gå upp och kolla henne. *Gäspar* Men vad gör man inte för sitt älskade hjärta!
Hoppas att det gått över i morgon!

Nu ska jag...... Ja tv kan jag ju kolla på från sängen då... Eftersom soffan är upptagen.... Ta en Ipren och dricka lite vatten kanske för jag är lite uttorkad idag känner jag....
Oj vad långt det blev! Sorry!

Ha det!

kram!

Fredagen den 13:e. My lucky day!

Igår var det fredagden den 13:e! Vilket brukar vara min turdag!
Gårdagen var faktiskt rätt så rolig! Jag och Tobias fick skjuts in till Uppsala av hans kompis, lite tidigare än vi egentligen behövde vara där. Men det gjorde inget. Vi gick runt lite på stan och kollade in lite saker innan vi gick till en kina restuarang som hette "Bamboo nånting" eller nåt.

Vi skulle äte buffé och när vi skule beställa dricka till så sa jag att jag ville ha ett glas rött vin. Och servitören höll praktiskt taget på att tappa hakan i golvet! haha! "eeh.. har du leg?" sade han sen och jag och Tobias började as garva. Hans min när jag sa det var obetalbar! hahaha! Han såg ut som om jag vart en 12 åring som frågat efter vin! Men när han fick se leg sen så fick jag mitt glas vin! ;) Men kul var det!

Sen fick vi vänta i två timmar på bion. Det gick trots allt ganska fort fastän vi inte hade något att göra.
Vi skulle se "2012", filmen om världens undergång. Den var rätt så bra! Lite lång bara och jag är alldeles för mager för att kunna sitta bekvämt så länge på de där stolarna! Så efter halva filmen började jag skruva på mig och hade väldigt ont i svanskotan!

När filmen var slut så trodde vi inte att vi skulle hinna med bussen hem. För filmen började lite senare än planerat för det var några som kom sent till bion. Men vi chansade och nästan sprang bort till busshållsplatsen och vi hann faktiskt!
Och när vi klev på fick jag åka på barnbiljett, vilket inte är så ovanligt! Men när Tobias skulle betala fick han oxå åka på barnbiljett! hahahaha! DET var roligt! *Där fick du för att du kallade mig liten flicka!*

Kom hem runt ett tiden och jag var rätt så trött. Kollade på ett avsnitt av någon serie som Tobias följer innan vi lade oss. Jag somnade väl rätt så fort medan Tobias låg och läste en stund.

Sov rätt så oroligt och har vaknat till då och då. Försökte somna om och lyckades ett par gånger men sen gick det inte mer. Nu har jag vart vart vaken en stund och Tobias sover fortfarande. Jag hade tråkigt så jag satte igång datorn och nu väntar jag på att han ska vakna! Kanske kan hoppa på honom lite så han vaknar? ;) hihi!

Nej... Nu får jag nog väcka honom med lite kaffe!

Puss och kram!

Ont!

Tack alla för svaren om "Den nya influensan"!
Fast jag vet fortfarande inte hur jag ska göra! haha! Jag får tänka på det ett tag!

I natt hade jag jätte svårt för att somna.. Låg och vred och vände på mig och tänkte alldeles för mycket. Vet inte när jag somnade men jag låg ett bra tag efter att jag släckte lampan kl 00.45 ungefär...

Sen kl 8 i morse ringde det på dörren och det var från Friska Fläktar som skulle kontrollera ventilationen o.s.v... Bad dom vänta ett tag så jag kunde klä på mig och sen fick jag sån jäkla magknip att jag satt i soffan med fötterna uppdragna och kallsvettades! Det gjorde sååå ont! Hade inte dom vart här och kollat hade jag nog gråtit oxå!

Ska ta en Novalucol snart (Mamma sa att det fungerade?) och jag vet inte om man kan ta Ipren när man har problem med magen? Borde väl haft såndär nässpray mot huvudvärk! Bara det att jag får huvudvärk av nässpray! haha!

Jag hoppas magknipen går över snart för det här är inte kul!! Vad mer kan man ta som är bra för magen?

Nu ska jag.... Sätta mig på toaletten! ;)

Ha det!

Tarzans blogg!

Jag har skapat en ny blogg enbart för Tarzan!

Länk finns här!

Panik!

Jag har funderat lite på det här med vaccinet för svininfluensan.
Jag är helt säker på att jag inte ska vaccinera mig! Det är fler biefekter och chanser att bli drabbad av dom är chansen att just jag ska få vininfluensan! MEN så har jag ju tänkt på Tindra oxå! På dagis är hon ju extra utsatt för alla möjliga sjukdomar och hennes lilla späda kropp kan ju inte hantera en svår influensa, svin eller inte!
Men sen läser man om 4 åringar som hamnat i koma, nån som dött o.s.v... Av vaccinet alltså!

Vågar man då chansa och vaccinera sitt barn? Eller chansa och låta bli och hoppas på att hon inte får någon influensa?

Är det någon som läst på om det där med biverklingar och så vidare för barn? Hur ska ni göra med era barn?

Jag tycker personligen att det är skit svårt! I sånna här lägen önskar man att man inte var mamma.... Det känns som att vad jag än väljer finns det en liten risk oavsett! Som att välja mellan pest eller kolera!

Om jag skulle få SI så skulle jag ha för mkt att leva för... Jag skulle kämpat till sista svettdroppen och överleva! Punkt slut! Därför behöver jag ingen spruta! Dessutom tror jag att med alla förkylningar och influensor jag haft i mitt liv så borde jag vara halvt immun vid det här laget! haha!

Och detta handlar inte om min rädsla för nålar! Jag är mer rädd för döden är för nålar, så hade det gällt livet hade jag åkt och tatt den där sprutan för länge sedan! Men nu anser jag att chansen är rätt så liten.
Jag är ung och frisk och jag skulle nog klara av den där förbarannade influensan!

BRING IT ON BITCH!!!

Seriöst... Jag tänker inte ta den.... Men vad gör jag med Tindra! De hade diskuterat det på dagis, men jag tror inte de kom fram till något.... SHIT vad svårt!

Nu ska jag ta ett värmande bad och fundera lite....
Hade ett litet mental breakdown igår, men det var bra.. Fick ur lite undertryckta känslor! Det är bra att gråta!
Satt i nästan två timmar och grät! Men det känns skönt idag! Även om jag känner att jag skulle behövt lite mer än bara gråta...
Ja jag menar alltså typ något sätt att ta bort myrktypningarna och stressen! En joggingtur i skogen eller slå något sönder och samman!

Har någon en bil som ändå ska skrotas så slår jag mer än gärna sönder dem med en slägga! Eller nävarna om det så krävs!!
shit jag känner ilskan och frustrationen byggas upp bara jag tänker på det! Jag är nog lite psykopat! haha!
JAG VILL SLÅ SÖNDER!! GE MIG NÅGOT ATT SLÅ SÖNDER!! GAAAAHHH!!!



Nej ett bad var det!!

Kram!

Det är kul med fotboll!

Den här är till Bosse och alla andra fotbolls fanatiker där ute! ;)


You're the one

my life began
the night we spent together
now i cannot live
i'd die any other way

i'm not afraid

you're the one
-
Hoobastank


billig billig?

This is a mad world!
Igår ringde mamma och sa att jag skulle ta med mig min gamla lönespec och komma till jobbet, för det kanske var så att det inte stämde! Och för att säga att jag borde ha två års erfarenhet (Lön baserat på två års) istället för en!
Så sagt och gjort! Fick några tider då jag skulle jobba oxå! Bara helger! Men det är bra för då är det OB! ;)

Sen sulle jag gå hem till mamma och hämta påslakan.. men gick in en sväng på Expert och pratade med Henrik och hittade en dator som jag vill ha.. "Bara" 5000 kr..... Får köpa en Harry Boy! haha!
Men jag fastnade där inne och stod och pratade i en timma med honom typ. Om allt och inget!

Sen hade jag dödligt ont i ryggen och huvudet känns som om någon har en fjärrkontroll och höjer och sänker volymen på huvudvärken.. Helt sjukt! Så jag tog bussen hem. Men så kom jag på att det var ganska onödigt att komma hem, vara hemma i 15 min och sen gå och hämta Tindra igen, så jag hoppade av utanför dagis och hämtade henne på en gång istället. Bara 30 min tidigare så det gjorde ju inte så mkt!

Fick ett fint litet "födelsedags kort" som de gjort på dagis! hihi! Och så hade de gillat glassen, marängerna och bären! Men inte så mkt att glassen hade tagit slut, så vi fick ta med oss lite hem. haha!
Gör iof inte mig nåt då kan jag äta den ikväll! hihi!


Innan jag åkte hem gick jag ju förresten till apoteket och skulle köpa fellivell (vet fortfarande inte hur det stavas! haha!) och DRA MIG BAKLÄNGES! Den kostade 210 kr för en refill!!
Så jag hoppas VERKLIGEN att den funkar nu!

Tänkte sätta i den redan på torsdag så den hinner verka lite innan jag åker på fredag... Jag håller alla tummar och tår på att det funkar för jag vill inte ha en katt som kissar inne så fort jag går hemifrån och som mår dåligt....
Funkar det så är det lätt värt de där 210 kr! För jag behöver ju inte ha den i jämt så den lär ju räcka ett tag iaf!

Nu ligger Tinna och sover och jag äter pepparkakor (Inte så många som jag hade velat dock, p.g.a magen...) och dricker rabarber te! Men det är värt det om det gör ont för det är så gott!!
Aj nu vred någon på volymen i skallen igen.... Det gör ont ovanför ögonen lixom.. Och baktill på skallen! Och så håller det i sig nån minut och så går det över igen....

Nej nu ska jag mysa ner mig i sängen och läsa (eller somna)! haha!

Puss å kram


Skitsnack!!

Tydligen så har det blivit en "missförstånd" p.g.a ett tidigare inlägg som någon läst "fel" och fått det till något helt annat och nu har det blivit pannkaka av det hela och gjort mig förbannad!
Jag tycker inte om när folk "ser en sak" och håller fast vid 'att så är det' och sen gå och prata om det som de har missuppfattat till andra och sen går nästa person och tror att det är så, utan att ta reda på fakta eller kolla upp det själv!

Hur svårt är det att antingen fråga mig om det verkligen är så som de tror eller bara LÄSA EN GÅNG TILL och se det rätta i det! Gärna INNAN man går och talar om för hela världen det man tror!

Jag hoppas allt blir löst i morgon för det blir inte roligt för någon om man skulle bli osams med någon över en sak som någon annan misstolkat!
Skitsnack är något jag verkligen inte tål! Speciellt inte när det gäller Nära vänner eller familj!

Ja ja nu har jag fått avreagera mig lite... Ska kolla nån Mötley video till och prata med Amandah nån minut till sen ska jag sova!

....

Dumma mage!

Min mage och jag kommer inte överrens alls! Och inte huvudet och jag heller (Fast det har vi aldrig gjort! haha!)!

Jag har ont precis där revbenen "går ihop" och jag gissar på magkatarr och det är ju inte så kul! Känner mig inte alls pigg! Sov en stund på dagen nu medan Tindra sov oxå. Det hjälpte bara mot tröttheten, i alla fall lite. Är fortfarande tok trött! Men inte lika tok trött som innan!

Nu måste jag laga middag oxå. Det blir nog korv och mos! Det ska jag nog kunna få i mig?
Åt lite nudlar till lunch och det var inte så farligt. Nu gör det bara ont...

Nej.. Middag var det!

Kram!

Stora tjejen!

Nu är Tindra stor tjej på riktigt!
Idag har hon bajsat på toaletten för första gången! Hon var så stolt så! hihi!

jag har fortfarande huvudvärk. Det är sån där tung huvudvärk, inte som migrän. Och jag har fortfarande ont i magen. INge kul alls! Jag vill inte bli sjuk igen så jag ska göra allt för att hålla mig frisk! har inte vågat äta än men har druckit te! Sen ska vi handla lite så jag ska köpa blåbärssoppa.

Vi ska köpa glass och maränger oxå för dom ska fira Tindra på dagis i morgon! :)

Nej nu måste jag på toa känner jag.. Fy....

Bye!

Dop!

Nu är vi hemkomna och mätta efter dagens bravader!
Dopet var jätte fint. Jag sjöng inte med i psalmerna för det känns så fel att sjunga om "gud" när jag inte tror på någon "gud"... Men Tindra gillade när de sjöng någon psalm med 'blinka lilla stjärna' som melodi och skrek: IGEN!! När alla sjungit klart! haha!
Vi kom en aning sent, precis när de börjat. Hade lite problem med att hitta! haha! Men det gjorde inget eftersom de bara precis börjat!

Sen åkte vi hem till Ida och åt jätte goda kakor! Tindra ville ha mat sa hon så vi gick ner till ica och handlade. Men när hon väl fick maten ville hon inte ha! Hon vart lite trött och kinkig men höll sig ett tag till med lite lek med ballonger medan de öppnade presenterna!

Men sen vart det nog för mkt för henne så vi gick ner till bussen. Fick vänta ett tag på bussen men hon somnade så det gjorde inte så mkt!

Hon vaknade strax innan bussen kom till Norrtälje. Jag fattar inte vad dom som designade bussen tänkte med! Både på dit och hemvägen var det en annan (Samma båda gångerna! haha!) barnvagn som skulle på och de har ju plats på sidan av bussen och man får INTE plats med två vagnar där om inte ena eller båda ska stå rätt ut i gången så man inte kommer förbi!
Är inte det farligt? Ifall det skulle börja brinna eller man måste evakuera snabbt av annan anledning?
Dessutom är sätena där (Sånna man fäller ner) sjukt obehagliga att sitta på om man ska åka långt!
Jag tänker även på de gamla och handikappade (Det är ju en handikappsplats) som måste få plats där! Ja ja...

Jag har inte vart okej i magen idag! Hoppas verkligen att jag inte blir sjuk nu! Och både jag och Tindra har börjat hosta lite igen....

Jag är sjukt trött oxå så idag blir det i säng tidigt!!

En sak till..... JAG SAKNAR TOBIAS!!!!!!!!

Nu är det snart dags att natta Tindra! Hoppas det går lika bra idag som igår!
I morse fick jag ju väcka henne klockan 9!! haha! Hon sov visst gott i sin nya säng! Eller så var hon uppe och lekte hela natten medan jag sov! ;)
Nu lagar hon mat! Det blir häst med sås och hö på sidan! ;) haha! *mmmmm....*

Nej! Mys med lillstrumpa nu!!

Puss å kram!

Sovit på saken!

Nu har jag sovit på saken! Jag chansar och åker med den senare bussen! Jag tror jag kommer hinna hitta hållplatsen på en kvart! Det kan inte vara så svårt tycker jag?

Antingen är det vid Vakasalatorg, som det står på kartan (Men jag tycker att det är lite konstigt för det står att den ska gå på vänster sida av vägen när bussen går på höger) eller så är det vid Siviatorg. Kanske hållplatsen bakom Kvarnen! Men nånstans där omkring är det iaf! Och på en kvart hoppas jag på att hinna! Annars får jag komma för sent för så kul är det inte att vandra runt utan mening i två timmar (Sorry Ida!) och dessutom är det kallt!

Vaknade av världens magknip nyss och lite smått huvudvärk.. Hoppas det går över!!

Puss

2 år har gått!

2 år har gått. 2 år sedan min lilla tjej kom till världen!

Det är svårt att förklara dessa två år som har gått. Det har vart både upp och ned. Vi (jag) hade det lite knackit i början men det löste sig och nu finns det ingen i hela världen som jag älskar som min lilla Tindra!


Idag, kl 23.28, är det exakt två år sedan. Jag kan inte säga att jag tycker att tiden har gått fort! det har vart alldeles lagom tycker jag! jag har hunnit se henne växa och bli en "stor tjej". idag fick hon en ny säng av sin mormor och Bosse (och popo?). En "stortjejs-säng".
Och vi kalasade hemma hos gammelmormor med god tårta och många fina presenter!

Jätte mysigt!



När hon skulle lägga sig var jag lite orolig att hon inte skulle kunna somna i sin nya säng. jag hörde en gång att hon var uppe och pillade på sina leksaker. Då ropade jag på henne från vardagsrumet och hörde att hon sprang till sängen! haha! Men hon vart nog lite rädd/chockad när jag ropade för hon började gråta. Så jag gick in till henne, pussade henne god natt igen och sen har det vart tyst från hennes rum sedan dess! Så det gick ju bra!

Vi får se hur det blir i morgon bitti! hihi!

I morgon ska vi på dop! Min kompis idas lilla Lucas är det som ska döpas! Så vi ska åka till Uppsala!
men tyvärr går ju bussarna så dumt härifrån så att vi måste åka mycket tidigare härifrån än vi egentligen skulle behövt. Vilket resulterar i att vi måste vandra runt på stan i Uppsala i två timmar innan vi kan ta bussen som går till kyrkan!
Jag är liiiite orolig att vi ska hamna fel! haha! jag hatar att åka komunalt när man inte hittar! Jag har ju iaf två timmar på mig att hitta hållplatsen! haha!

Men vi kommer nog på något att göra under tiden!

Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag får träffa Tobias oxå! *Woho* Saknar honom så!

Och i morgon är det även fars dag! Pappa får väl ett sms, eller nåt...

Jag känner mig så stressad! Jag som aldrig brukar vara stressad! jag vet inte varför! det känns som att jag har så många "måsten" hela tiden och jag får aldrig en chans att slappna av!
Det här låter kanske fel, men jag skulle väldigt gärna få vara barnfri mer än varannan helg. Få lite tid att få vara "Therese"... Men ni som är ensamstående föräldrar med barn på heltid borde förstå lite vad jag menar!
Åtminstone EN vecka hade vart trevligt! För jag skulle nog sakna henne så mkt annars! hehe!

Jag undrar hur mkt ett psyke tål!? Det lär väl märkas....
Jag vill ju inte be någon om hjälp, eftersom jag är i den här situationen av "egen vilja" (Som "någon" så fint sade en gång) och jag vet att jag kan klara det här själv om jag bara "put my mind in it" så att säga!
Men samtidigt så tycker jag att man är två som förälder till ett barn!

Nu säger jag inte att Patrik är en dålig pappa! Det är han verkligen inte! Men jag skulle inte bli ledsen av att se lite mer vilja och "go".... Han gav ett jätte bra förslag förut. Men mer än så vart det inte.... Lite synd tycker jag. För både hans och Tindras skull! men det är ju han själv som väljer vad han vill!
Jag har ju aldrig nekat honom något! Snarare tvärt om! Jag har gett honom otaliga chanser!

Men han får väl firas på fars dag med ett sms han med! Ett mms om han är snäll! ;)

Nu fryser jag arslet av mig så jag ska krypa ner i sängen tror jag! Vi måste ju upp onödigt tidigt oxå bara för att bussarna inte vill gå oftare än med två timmars mellanrum... *suck*

Natti natt!

Puss!

2 år idag!!


♥Hipp hipp hurra för Tindra som fyller två år idag!!♥


Positivitet!

Förra helgen drömde jag 2 ggr på samma natt, i två olika drömmar, att jag var gravid.
Jag frågade på Övernaturligt.ifokus.se om någon kunde hjälpa mig att tala om vad det kunde betyda.

Detta var några svar jag fick:

"Det kanske kan handla om pånyttfödelse för dej. Att en förändring på nåt kommer att ske.
Bara en tanke jag fick när jag läste om din dröm."

"Läste om det. Och att drömma om att man är gravid har positiv betydelse. Jag håller tummarna för att det är så."


"Något nytt är på gång i ditt liv, något som just nu växer, det behöver inte betyda att du är gravid på något sätt, utan det finns ju annat som kan vara på G"

Åååh jag hoppas verkligen att det är så och att det är positivt! För jag behöver verkligen lite uppgång nu!

I morse släppte mitt lock i vänster öra som jag haft så länge nu! Det är ju positivt! Nu hör jag bra på ett öra i alla fall! haha! Och det var mitt "braiga öra" dessutom så nu hör jag superbra!
B.l.a hör jag att jag skriker ibland när jag pratar! haha! Och det resulterar i att jag pratar jätte tyst istället! hehe!

Men jag är inte säker på om jag har lock i höger öra eller om det är så att jag förlorat så pass mkt av min hörsel på det örat! Locket i vänstra örat har jag haft sedan i somras tror jag... Och höger har jag inget minne av att jag ens hört bättre eller sämre på! haha!
Kanske ska kolla upp det någon dag?

Den här veckan har faktiskt gått förvånsnsvärt fort tycker jag! Trots att jag längtat efter Tindras födelsedag, dopet och efter Tobias!

OH OH! En positiv sak till är att NU ÄR DET SLUT PÅ BORRANDET!!!!!!!!!! *Whoho* (Gör volter och hjular) men en negativ sak är att det är fult i badrummet.... Den "nya kåpan" eller vad det är är JÄTTE FUL! jag kommer störa mig på den hela tiden.... Sitter och tittar på den nu och börjar nästan gråta för att den är så ful! och den låter ännu mer än den förra! (Vi skulle få nya för att de gamla lät så mkt!?)

Men min nya spisfläkt är fin! :D Det gillar vi!

I natt sov vi hos mamma eftersom dom skulle hit och borra i morse! Det var skönt att få komma bort lite från borrandet! Och när vi låg och myste som allra bäst i morse så ringde de från jobbet, så det var bara att stressa upp och slänga in Tindra på dagis!

Hämtade Tintin efter jobbet och hon somnade direkt i vagnen! Och har sovit fram till nu när Patrik kom och hämtade henne! De ska ha kalas hemma hos honom! Så nur får Tindra kalasa tre dagar i rad! haha!

Nu ska jag ringa Oma och sen ska jag städa! De har ju gått med skorna på här inne så det är grus och damm överallt.. *suck*

Puss!

Oljud!!

INTE god morgon!
Nu är dom hos grannen ovanför och borrar! Och det låter som f*n!! Jag hör inte ens mig själv prata!
Jag vaknade precis innan de började borra och hörde att katten hoppade ner från soffan och var på väg till min säng. Sen satte de igång.
Och en stund efter såg jag att Tarzan blivit så rädd när de började att han kissade på golvet! Tur att han inte hann hoppa upp i min säng!! Tindra låg i sin säng och stirrade upp i taket och sa: "Det låter" när jag kom in till henne.

Man blir ju hörselskadad!! Jag frågade mamma om vi fick sova där i natt för jag vet inte vart vi skulle ta vägen kl 7 i morgon bitti innan de börjar.. Vandra runt på byn tills de öppnar kl 10 är ju inte så kul i kylan! För NÅGON!
man kan ju inte vara hemma då, dels för att det låter och dels för att det blir iskallt inne när de har alla fönster öppna!

OM de nu börjar här i morgon! De skulle vara klara i morgon så jag hoppas fanimig det!!

Ska bli skönt när allt det här är över! Det går en verkligen på nerverna att vakna varje morgon av borrljudet och att höra det varje förmiddag! Nu har de borrat i 45 min och jag har redan fått huvudvärk.. Stackars Tindra....
Hoppas hon inte vart rädd när de började....

Jag önskar att ni kunde höra hur det lät här hemma så ni kunde förstå hur jobbigt det är! Jag HATAR Roslagsbostäder! Jag vill ju inte ens ha den här förbannade ventilationen!! Jo den nya kåpan till spisen, men inte det i väggen!

Nej nu ska jag dricka te sen får jag väl leta upp de där förbannade gubbarna som borrar och fråga om de kommer hit i morgon! Ska sätta upp en STOOOOR lapp på dörren att de MÅSTE släppa ut katterna innan de börjar borrar! Vill inte ha mer kattkiss överallt... Stackars katt....

Ha d'!

All done!

Inventeringen gick bra! :) Tiden gick fort!
Hämtade Tindra och gick hem! Direkt i säng när vi kom hem, färdig i pyjamas och allt! Bosse hade satt på henne den och borstat tänderna! Och fixat välling! Snällt!! :)
Nicklas och Johanna (Mest Johanna kan jag tänka mig?) hade det oxå gått bra för innan Bosse kom hem!

Min söta Tobias ringde på vägen hem från mamma oxå! Stackarn är förkyld... Jag hoppas han kryar på sig snart!

Jag saknar honom massor!! :D 12 dagar kvar! Ååh det hade ju vart underbart att fått träffas lite mer än bara en helg... Hmm... Ja ja.... Då har han ju iaf 12 dagar på sig att bli frisk på! BASKEMIG! ;)
Eller 11 dagar blir det ju i morgon!

Miss you så my ♥


Jag funderar på vad jag ska göra nu... ta ett snabbt bad och krypa ner och kolla några avsnitt av "Fullmetal Alchemist" kanske? Började ju läsa sista "Frankenstein" igår med... Hm.... Jag är nog för trött för att läsa... Men vi får se efter badet!! Blir bara ett snabbad utan att tvätta håret, det får jag göra i morgon för jag blir så torr i håret på vintern...
Vill färga igen, för det blir så mjukt och fint då! hihi! Vet inte vilken färg jag sta ta bara! Funderar på att gå till frissan och kolla vad det kostar! Vill ha mahogny eller kastanj med nötbruna slingor! Och det är ju lite svårt att fixa själv.... Eller svart/Mörkbrunt med röda slingor som är ännu svårare!
Men jag gissar på att alt. #1 är det som skulle bli bästa på mig....

Nej nu vet jag inte om jag vill bada längre..... Nu vart jag så trött.... *Gäspar* Kanske bara FMA och sängen på en gång tror jag! Jag är hungrig oxå! Aja...

Natti natt!!

Puss!

Jaha....

Oki nu har jag ringt och det var en annan faktura som de hade slagit ihop med den här.. Av någon konstig anledning... Elnät och bredband är väl inte samma sak? Ja ja.. Jag ska iaf bara betala såhär mkt en gång så det är inte månadsvis iaf!

Och sen fick jag även hjälp med att sänka hastigheten på bredbandet eftersom jag egentligen inte behöver såhär snabbt (Det var Patrik som ville ha det när vi var tillsammans) så nu har jag 10 istället för 100 och betalar mindre!
Hade jag valt 2 hade jag bara behövt betala 199 kr i månaden, men jag kollar ju på film på Youtube o.s.v så jag valde 10 och får betala lite mer då.. Fast... Nu kanske jag ångrade mig... Hmm.... Ja men nu vet jag ju iaf hur man gör för att ändra om det skulle behövas ändå! Nu kommer det sänkas med 100 kr iaf!

Åh! Nu vart det tyst en sekund här! Skönt!

Tindra tycker att det är "farligt" när de borrar... Det är inte så kul....

Jahopp nu började de igen.....

De ska vara klara den 6:e... Så 3 dagar till ska jag få stå ut med det här helvetet!

Just ja, de ringde igår från det här nya elbolaget som jag har skaffat nu och frågade om jag fått erbjudande på fast pris i Kwh.. Nej det hade jag ju inte... Jag frågade om det skulle bli dyrare då på somrarna eftersom på sommaren har jag haft knappt 300 kr i elräkningar tidigare. De sa att det inte skulle bli så, men att det kunde bli billigare på vintern.. KUNDE BLI! Ja ja vi får väl se! Jag tackade iaf ja... Har det inte blivit billigare än med N-e-energi efter/under ett år, som de lovade att det skulle bli, så kan man väl säga upp avtalet? Eller?

Shit jag kan ju inte ett skit om sånt här!! *Mammaaaaaa!!!*

Gosch, jag hatar att vara vuxen!!

Nu ska jag surfa in på AMS igen och kolla lite jobb! Får inte glömma att skriva upp alla sökta jobb nu....

Bye!

WTF!!!

Snacka om att jag höll på att få en hjärtattack när jag öppnade brevet med fakturan från Norrtelje-energi idag!
De har, utan att förvarana eller säga varför, höjt priset för mitt bredband som jag har skrivit på ett fast avtal för med ca 90 kr! Får man göra så? Nu ska jag alltså betala 452 kr för internet!!!

Jag ringde nyss och skulle skälla på dom men hon jag skulle prata med var på lunch! Visst jag har fått nåt supernsbbt bredbands/tv-tjosan installerat men det är inget jag använder! Så varför ska jag betala mer då? Jag har ingen HD tv så jag har ingen användning av den där förbannade lådan i hallen!

Varför packar dom på en massa skit? Sen kommer de säkert höja hyran oxå nu när de installerat de här ventilerna, för det är ju inte gratis att göra! Jag börjar tycka mindre och mindre om den här byhålan på såååå många olika sätt! Snåla jävla kommun! "Det är för att göra inomhusklimatet bättre, men du får betala mer för det!"

Jag tycker inte att det är något fel på inomhusklimatet nu och jag har redan iskallt här hemma!

Om en halvtimma ska jag ringa igen och höra vad de har att säga!

och så är jag så förbannat less på det här borrandet!!!! Först elen, sen det här internet/tv skiten och nu ventilerna!! Vad kommer härnäst? Det går en verkligen på nerverna! Jag hör inte radion, tv'n eller vad Tindra säger! Jag hör fan inte ens vad jag tänker!!
Och hur ska jag kunna ringa när det låter såhär? *Huvudvärk*

Tindra skriker: "Sluta sluta sluta!!" när de börjar borra, så hon är nog inte så förtjust i det heller....

Kan jag inte få lite  medgångar nu när jag bara haft motgångar i mitt liv? Och kan de inte ringa och säga att jag kan komma till Sirkku nu!?
Kan man gå ut och be dom sluta borra ett tag för jag måste ringa?

GAAAH! Jag vill flytta!!!!!

Återkommer efter att jag har ringt!!

......

Thnx!

I♥U


Helgen som kom och gick alldeles för fort!

Nu är helgen över och min söta Tobias har åkt hem igen... :(

Jag önskar att han hade velat/kunnat stanna längre, men man får väl ta det lugnt i början! Även om det är väldigt jobbigt och tråkigt att bara kunna ses på helgerna eller varannan helg... Nu kommer det vara 2 veckor igen tills vi ses eftersom min lilla skrutta fyller två år på lördag och på söndag är det dop för lille Lucas i Uppsala!

Det hade vart skönt att kunna åka iväg en veckodag om jag ändå var ledig, men det går ju inte... Jag får vänja mig helt enkelt! ;)

Här kommer helgens bravader:

Fredag:
Tobias skulle komma med bussen 18.15 och jag jobbade till 18.00. Men strax innan 17 så dök han och hans pappa upp inne på jobbet! han hade fått skjuts av sin pappa hela vägen! Snällt! Min första tanke var: "Vad f*n har jag glömt bort mitt kassapass?" haha! Men han fick snällt vänta för jag hade ju en timma kvar att jobba. Under tiden hade han gått runt på byn och kikat lite och strax innan 18 kom han in med en blomma åt mig! hihi!
Han vart även "attackerad" av mamma på övre plan och pratat lite med henne! :)

Sen när jag slutat jobba så gick vi och handlade. Skönt att slippa stressa hem för en gångs skull! Vi köpte lite gott som vi åt på kvällen medan vi kollade på film!

Vi såg "paranormal Activity" som sagt och ja den var bra och läskig som fan! Somnade vid 6 tiden på morgonen.

Lördag: Jag vaknade väl vid 11 och klev väl upp vid halv 12 medan Tobias låg kvar i sängen en stund. jag drack lite thé och lyssnade på "Barnaministeriet" på P4 innan jag kröp ner i sängen med Tobias en stund igen innan han vaknade ordentligt.

Mamma hade bjudit över oss på middag på kvällen. Vi skulle äta kl 19. Och fram till dess så gjorde vi nog inte ett skit! Det var skönt att bara mysa och kolla på klipp på Youtube o.s.v.

(Klickbara bilder från i lördags, på väg hem till mamma!)

Middagen var jätte god! Förutom att det var musslor i den! *Blä* Det vart "fisk-gryta"-isch! haha! Och en hel del vin efter det! Det var mysigt och kul! Jag hoppas alla tyckte det! Jag var super trött och vi gick inte hem förrän rätt så sent. Och när vi kom hem så... Ja.. Vart det "film" ;) Sen slocknade jag som ett ljus! Medan Tobias låg vaken ca en timma till.

Söndag:
Vaknade vid 9 tiden. Tobias en stund efter mig. Gnällde på huvudvärk som gick över efter lite vatten som tur var. Vi mös mest och kollade på klipp som vanligt. Lyssnade på musik och gosade med Ceacar!

Jag tror Tobias vart lite kär i Ceacar! ;)

Sen var det dags för honom att åka hem... :( Jag blir allid lika ledsen när vi skiljs åt... Jag är så glad när jag är med honom.. Inga dumma tankar och hemska känslor! Bara kärlek, trygghet och mys!
I morgon är det en månad sedan vi träffades första gången och jag har redan så starka känslor för honom. Saknar honom varenda sekund vi är ifrån varandra.

Jag önskar att jag kunde vara lika chill som honom och tänka att två veckor går fort istället för att tänka att två veckor är en evighet! En vacker dag kanske jag lär mig! haha!

Sen när han åkt gick jag hem till P för att hämta Tindra! Som inte alls ville krama mig! haha! Hon var trött för hon hade inte sovit och vaknat tidigt. Så hon fick sova en stund och då passade jag på att låna P's dator och sökte 6 st jobb!! *Duktig jag får själv-klapp på axeln* och det var verkligen jobb som jag tror att jag skulle tycka var roliga att jobba med! Ett var perfekt med tider och allt om jag skulle pendla så det håller vi tummarna för! Förmiddagar och varannan helg! Kan det bli mer perfekt?

Sen åt vi lite mat när Tindra vaknat innan vi gick hem. Hemma satt vi och läste sagor! Första gången hon suttit stilla och verkligen kollat på bilderna i boken och lyssnat på mig när jag läst för henne. Så det var mys! Sen sjöng vi medan vi satte på pyjami och fixade välling. Sen vart det sängen. Lite sent, men vi hade så mysigt med sagoläsandet att tiden bara rusade iväg!

Bild från i fredags!



Nu har jag badat och håret är väl halv torrt, men jag ska nog lägga mig ändå för det är sent nu!

Natti natt!!


Puss och kram!!

Saknar dig så Tobias!!	

RSS 2.0