Scary shit!

I natt såg vi filmen "Paranormal activity".
Jag tror ju stenhårt på sånt där, med andar och demoner. Medan Tobias är värsta skeptikern. Så han trodde filmen skulle vara skit dålig men såg den ändå för min skull.
Och jag kan ju lova att det var det läskigaste jag sett i mitt liv! Eller ja.. Den läskigaste filmen! Och jag blir sällan rädd för "skräckfilmer"! T.o.m Tobias vart lite skraj!

Jag hade lampan tänd och vågade inte kliva ur sängen!! och jag vågade inte sova för så fort jag blundade så såg jag bilder från filmen framför mig! Stackars Tobias var ju jätte trött och ville sova! hihi!

Men tillslut, runt 6 tiden så somnade vi!

Men fy fan säger jag bara! Denna film bör ses i dagsljus med minst en person i sällskap!

Trailer:

 

HAPPY HALLOWEEN!


Kompisar!

Sorry för dålig uppdatering!
Men när jag kommer hem från jobbet så vill jag bara umgås med Tindra och sen är jag helt slut och ligger mest i soffan och glor på TV och orkar inte göra så mkt... Sen har det inte hänt så mycket heller. Fått jobba några extra dagar och det är bra! Igår och idag!

Idag ska jag till AMS innan jobbet på möte med min handläggare. Hoppas jag får fram något vettigt då.. Men man ska inte hoppas för mkt med AMS!!
Sen jobbar jag till 18.00 och ca 18.15 kliver Tobias av bussen på busstationen! hihi! Det blir ju perfekt!

Jag har ju saknat honom så mycket så det ska bli skönt att få träffa honom igen! Bara mysa hela helgen!

Igår storstädade jag hemma! Jag menar verkligen storstäda + "piffa"! Jag tror jag kastade ut ännu 3 påsar med skit jag sorterat ut och kastat! Jag känner mig så duktig så!
Och sen är det ju underbart att dammsugaren fungerar som den ska igen!

Jag köpte ny kattsand från Eldorado förra veckan... och igår såg jag att ceacars söta små vista tassar var alldeles oranga! Sanden är nämligen röd/orange! Typiskt... Det kostade ju bara 20 kr för 8 liter så jag tänkte att det kunde vara värsta klippet! Så jag köpte två! Men så får kattstackars röda fötter av den...
Ja ja han får väl stå ut tills jag blir niljonär!
Då kan han få kissa i diamantsand! ;)

Och så har jag kommit på en eventuell lösning på Tarzan problemet! Jag hoppas verkligen att det går!

Nu är det 40 min kvar tills vi ska vara på dagis och vi är klara för länge sedan! Jag som ALLTID är ute i sista sekunden! haha! Men idag vaknade jag med massor med energi och t.o.m dammsög en gång till på morgonen efter att Tindra ätit frukost!

Tindra vill gå nu hon! Men får vänta lite och vart sur på mig och kastade sina skor på mig! Knäppa unge! nu står hon i hallen och gråter för att hon inte får klä på sig! haha! Snacka om att gilla dagis! ;)

Hon berättade för mig här i veckan vilka som var hennes kompisar på dagis! ^^
Tindra - "Kompis"
Jag - Vem är din kompis?
Tindra - Nova kompis!
Jag - Är Nova din kompis?
Tindra - Saga Li Kompis. Samuel kompis.
Jag - Hihi är dom dina kompisar på dais?
Tindra - Malin kompis! (Mailn är en av "fröknarna")

Tindra gillar Malin bäst tror jag. Innan hon började i deras grupp var Tessan favoriten. Men nu är det Malin! ;) Jag gillar oxå Malin! Hon har så bra hand med barnen och man ser verkligen hur mkt hon tycker om dem allihopa! :)

Nej nu ska jag gå å pussa på lillan! Hon försvinner ju till sin pappa i helgen...


Puss å kram!

*Sjunger borr-sången*

JAG KAN INTE HÖRA MIG SJÄLV TÄNKA!!!!

Så less på allt borrande som vart de senaste månaderna! Visst, jag vaknar innan de börjar.. Men det är inte så härligt att lyssna på ändå! Nu är det tredje gänget här och borrar!

Jag sover så förbannat dåligt nuförtiden! Vaknar av minsta lilla!
i Morse vaknade jag fem i halv sju av att telefonen ringer! Det är Patrik så jag trycker bort samtalet. Sen kunde jag inte somna om och en timma senare skickar jag ett sms om varför han ringer så tidigt! Får ett "?" tillbaka så jag ska ringa upp istället. Men när jag försöker ringa på det nr han ringde från sist (Sista mottagna) så står det "Det finns inget telefonnr till kontakten" VAD I?

Men ringer från telefonlistan och han säger att han inte har ringt! Jag säger ju att det är någon som försöker ta kol på mig....

Hopps jag får komma till Sirkku snart så kanske hon kan tala om vem som vill se mig död.... Eller om inte, vad det betyder!!

Oh my god! Jag vill ju bara sova ordentligt en hel natt! Det enda jag vill!! FAst.... Sov väl 5 tim och 30 min i natt iaf! Inte dåligt! Sov ju 3,5 igår!
Ja ja...

Nu ska jag väcka Tindra! Ska ju som sagt börja jobba tidigare idag......

kram...

Duktiga jag!

Idag har jag vart duktig!

Först har jag storstädat! men det var inge kul för dammsugaren suger! (Haha!) Och jag vart så förbannad på den så jag bankade röret i golvet/mattan och då började det ramla ut saker ur det! Så jag fortsatte att banka och det kom mer och mer och tillslut kom det ut en stor bit torkat bröd! Så det var DET som hade satt stopp i röret!

Och det var UNDERBART att dammsuga med en dammsugare som fungerade! fast jag fick byta dammsugarpåse för den blev full... Men man vet att den funkar när munstyckat verkligen suger sig fast i golvet! hihi! RENT!!

Jag är sååå glad att jag kan få min matta helt ren nu igen! Nu är det sååå fint här hemma! ^^
Jag satte även upp min "ljusslinga" i v-rummet! Jag tyckte att dte var så mörkt där och det känns så onödigt att ha golvlampan vid datorn tänd när man siter i soffan. Och man vill ju inte ha taklampan tänd heller.. Då blir det inget mysigt! Så den åkte upp!

Såhär mysigt är det nu!


Kanske ser lite "julafton" ut? Eller vad tycker ni? Jag vill ju egentligen ha två lampor hängandes i fönstret, men har inte hittat några som passar.. Eller jag hittade på MIO som dessutom var billiga, men de var såklart slut! Ska kolla på IKEA oxå.... Men nu har jag ändå inte råd med några...

Och jag har dessutom tvättat idag! Eller jag håller på nu! Skönt att få lite rent och fint överallt här hemma nu! ;) Har t.o.m passat på att tvätta lite filtar!

Kom just på att jag saknar farmor... Undrar när jag ska hinna hälsa på henne?

Nu låter det som att Tindra vaknat!!

Puss!

Stressad katt!?

Kollade runt lite om "stressade katter" och det här var vad jag hittade:

Stress

Vår stressade värld påverkar också våra husdjur. Orsaker till stress hos en katt kan variera. Den kan bero på sjukdom, smärta, rädsla, eller en förändring i hemmet. Förändringar som påverkar kan vara en ny baby i familjen eller ett nytt husdjur som flyttar in. Andra orsaker kan vara om katten förlorat sin ägare eller flyttat.

Rädsla kan få en katt att kissa på fel ställen, markera revir inomhus eller bita och riva. En annan variant är att katten börjar slicka sig intensivt. Katten kanske rentav slickar sig på en särskild fläck på pälsen. Det kan leda till hudåkommor som eksem och kalhet t ex. Då kanske katten behöver lugnande medel som veterinären skriver ut.

En katt som börjar göra sina behov på golvet eller i möblerna kan ha nåt fysiskt fel som kräver veterinärbehandling. Men om katten är frisk kan det bero på stress. Håll kattlådan ren tills problemet är löst. Ett förslag är att man kan täcka över stället olyckan skett på med aluminiumfolie eller plast om det är en möbel som är drabbad.  Ge din katt så mycket uppmärksamhet som möjligt. Lek med den och hjälp den att känna sig hemma, om den nyligen flyttat till dig.

I komplicerade fall kanske din veterinär skickar din katt till en djurpsykolog. *hahaha*


I'm not insane!

Undrar om någon försöker ta kol på mig!

Igår hade jag hjärtklappning hela vägen från dagis till jobbet. Inte förrän jag satte mig ned och gjorde som jag brukar göra för att det ska gå över, på golvet i omklädningsrummet på jobbet, så gick det över.
Och nu kommer det lite då och då och jag är lite orolig att det ska komma en sån där attack igen och jag måste åka till akuten... Igen....
För så här mycket har det inte vart på många år nu!

Vad gör jag med Tindra då lixom? Ska hon åka med?

Jag vet inte om det beror på stress i kombination med att jag är deprimerad. Eller något annat....



Och nu har de börjat borra här igen! De där jävla ventilerna! Och varje gång jag hör det där ljudet så, vare sig jag vill eller inte, kommer tårarna! Jag orkar inte med mer borrande! Det är som att de borrar på mina nerver!!

Jag somnade 3 i natt och sov väldigt dåligt. Sen 5 över 8 i morse började dom borra... I LOVE IT!
Idag vill jag egentligen bara ligga i sängen och gråta... Men det går ju inte... Jag måste ju städa och tvätta!
Sjukt mkt kläder är det nu som måste tvättas!

Jag har iaf löst problemet med Tarzan om dagarna! Han får gå ut så fort jag går hemmifrån! Ska bygga en liten låda till vintern sen! Men jag vet inte hur jag ska göra om jag åker bort över natten eller i två nätter....
Då brukar de ju få massor med mat och vatten så de skulle kunna klara sig i en vecka! haha! Så de lider ju inte av DET! Det är ju bara det att jag inte vet vad jag ska göra av Tarzan! Han kan ju inte vara ute i 3 dagar i sträck!
Och jag kan ju inte ställa ut mat på altanen åt honom för då är ju hela grannskapets katter där och äter upp det!

Feliwell (Stavas?) kanske när jag är borta? Hmm... Får gå till apoteket och köpa en såndär refill och låna mammas "dosa" och prova helt enkelt! Funkar det så är det ju super!!

Nej nu ska jag ta ett stort glas thé och sätta mig och kolla påBollibompa med Tintin!

Kram...

Förbannad!!

Sökte efter hjälp eller svar på "Hittekatter.ifokus" nyss och det enda jag fick var negativitet så nu är jag förbannad oxå!

"hoppas det här är ett dåligt skämt,, man avlivar väll inte en katt för att man ibland åker bort elr jobbar, han stannar nog hellre inne den dan än att bli avlivad om han själv får välja, Och kräva kattlucka, hallå, hur många bor i hus på kattvänligt område långt från vägar tror du"

...är b.l.a ett svar jag fick.... Det ENDA jag ville var att han skulle få ett hem hos någon med kattlucka så han kan få gå ut! Och då blir folk sura för det?

Och de måste ju förstå att jag inte kan ha en kissande katt hemma!! WTF IS WRONG WITH PPL!?!?!?!


Nej nu har jag aggro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vill du ha en katt?

Jag börjar inse att mitt liv är ganska trist när jag sätter mig och ska blogga och det är bara blankt.....

No money = No fun!
All work = No time for fun, but money!

Ja Tindra kan jag ju skriva om, men det "viktigaste" vet ju de som bryr sig redan om! Sen att jag saknar Tobias är det väl ingen som missat? Så det behöver jag ju inte skriva igen!

Vad ska jag skriva om då?

Är det någon förresten som vill adoptera en svart, kastrerad hankatt? En jätte rar och gosig katt (När han fått förtroende för dig, annars kan han vara lite skygg!) Ett MÅSTE är att du har kattlucka så att han kan gå ut och komma in när han vill!
Om ingen vill ha honom så måste han tas bort eftersom han inte trivs här hemma när han måste vara instängd (T.e.x om jag åker bort en dag eller två) och jag tycker synd om honom!




Skriv om du är intresserad eller vet någon som är!

Han skulle passa utmärkt som stallkatt!


Puss!

Hårfärgningstips!

Madde gnäller på att personalen på H&M inte kan något om hårfärg...
Men jag ska ändå ge några tips! ;)



Håll i er nu!


Är du blond och vill färga håret brunt eller mörkare så använd en hårförg med en rödbrun ton innan du har i den mörkare färgen eller ta en brun färg med röd nyans i redan från början. Annars är risken att håret blir grönnyansigt och det är ju inte snyggt!? Eller hur?

Jag säger inte åt er alla nu att springa och färga håret knallrött!! Så läs vidare innan du springer och köper hårfärg!

Här är några nyanser som jag tycker är snygga som de är eller funkar som "grund" för det bruna.
Beroende på vad man ska ha för färg.

Dessutom är det ju hörst nu! Då passar röda nyanser utmärkt! ;)

  • Har du mörk hudton passar kallare färger, som ljusbrunt, brunt och mörkbrunt!
  • De med ljus hudton ska helst undvika röda toner. Blond och ljusbrunt med varmare toner passar bäst där!
  • De med beigeaktig hudton passar i det mesta. Där får man testa sig fram! Man kan t.e.x gå efter sina smycken! Föredrar du guld framför silver kanske du ska ha varmare toner! Eller varför inte mixa? ;)
  • Du med ljus hudton bör även undvika för mörka färger eftersom det kan få dig att se äldre ut!
Hmm... Nu kommer jag nog inte på fler tips....

Jo.... Ett till!

Är du inte Gothare och vill se ut som ett spöke eller vampyr bör du vara mörk (Tan >) i hudtonen innan du färgar håret svart! Det ger väldiga kontraster i ansiktet och är inte så snyggt....
Tro mig, jag vet.. Och jag har ändå rätt så mörk hudton....

Tyvärr har jag inget snyggt foto att visa! haha! Men jag kan visa några "snygga" (Misslyckade) färgningar jag haft!

Ok.. Såhär låg det till....


Jag var rödhårig, som syntes (Bild 1), men fick för mig att bli BLOND av någon konstig anledning.... Jag kan ju tala om att utväxten och lite av över håret blev blont, sen vart det orange och sen röd/brunt (Bild 2)

Men av någon konstig anledning fick jag faktiskt en kommentar av en kund när jag jobbade på Willy:s som frågade om det var min naturliga hårfärg! hahahahaha!

Nej nu skäms jag ju! haha! Nej då... Men jag hittade inga fler bilder där jag kan ha före/efter...

Men jag har bl.a vart lilahårig, blå/svarthårig (Fast det var meningen!!) och haft rosa slingor/lugg! ;)
Jag har experimenterat rätt så mycket med hårfärg!

Och en sak till!
TONA håret första gången du färgar det och om du har en ljusare färg under! Ljus utväxt är inte snyggt!! Man ser flintskallig ut, speciellt om man är väldigt ljustblond!!



Och om mina tips inte fungerar så får ni komma och kasta sten på mitt fönster så gör jag om och gör rätt på er!
;)

Puss å kram!

Myshelg!

Det har vart en ganska så mysig helg ändå!

Fredag:
Var ledig så jag tvingade in Kim till Norrtälje så vi kunde köpa en present till Rasmus. Men var inte klara när hon kom! haha! Så det vart lite stressat ner på stan. Men vi hittade en "Rorri racerbil" som pratar (Skriker!?) och sen var Kim tvungen att åka igen...

Då gick jag till Å-villan och bokade tid hos Sirkku. De hade snart fått ihop en hel dag så de skulle ringa sen! Hoppas de får ihop en dag snart! *Längtar*

Efter det gick jag till H&M (jag kan ju aldrig slita mig från jobbet! haha!) och köpte ett par vantar, en mascara och hängde undan en stickad tröja.
Då vaknade Tindra som hade somnat på vägen ner och fick hejja lite på mormor innan vi bestämde oss för att gå å fika på Hörnan.

En bulle och äppeljuice till Tindra och en daimkaka och en cola till mig! Fast Tindra tyckte min daimkaka var godare än hennes bulle och jag tvärt om så vi åt hälften av varandras saker! hihi!



(Sen dog batteriet till kameran...)

Sen ringde vi P och han skulle till systemet så vi gick dit och mötte honom! Efter det gick vi hem och på kvällen hade vi myskväll med popcorn (Sockorn) och godis (Gosis) och började kolla på filmen "Bolt". men vi hann inte se klart hela för det vart dags för Tindra att sova och för mig att ta ett bad.

Lördag: Lämnade Tindra till min pappa (!!) innan det var dags att gå till jobbet. Det var full fart på jobbet hela dagen och tiden gick fort som tusan ena stunden och sniglade sig fram den andra.
Efter jobbet fick jag gå till mamma och hämta bilbarnstolen och Kim kom och hämtade mig. Sen hem till pappa och hämta Tindra!
Vi hade lite problem med att få in bilstolen i Kims bil. Den är tydligen inte byggd för bilstolar! haha! Men tillslut löste vi det med hjälp av pappa. Och så åkte vi.

Ja vi skulle då alltså till Pernilla, Nisse och Rasmus som hade fyllt två, på kalas! Men eftersom det blev så sent så vart det pizza istället för tårta! Rasmus och Tindra lekte så fint tillsammans! Tindra lagade mat och rasmus sågade ved! haha! Synd att jag glömde ta med kameran.. Men Pernilla tog en bild eller två!
Det var så mysigt så! Ville nästan inte åka hem! ;)

Jag satte på Tindra pyjamasen och gjorde i ordning välling åt henne och så satte vi oss i bilen. Vi tog en sväng in på grannbyn oc hälsade på min söta Tobias!

Ååååh så mysigt det var att få träffa honom igen! Och han frågade så snällt om han fick hälsa på Tindra och det fick han ju såklart! ;)
Kim berättade att Tindra hade suttit i bilen och sagt "mamma pussar Bias" haha! Hon såg oss ju genom rutan!
Kändes lite när vi åkte därifrån.. Ville ju pussas mera, men det skulle bli så förbannat sent om vi hade stannat längre!

Tindra somnade i bilen tillslut och när vi kom hem så bar jag in henne i sängen på en gång och hon somnade om så fint så. Sen bar vi in alla saker från bilen.

Tack så jätte mycket Kim för skjuts och all hjälp med saker o.s.v! ♥

Idag ska vi bara mysa och sen gå och handla lite!

Nu ska jag lägga mig i sängen och brottas med Lilleskrutt! ;)

Puss och kram på er!


Fjortis!

Jag ska oxå tuppera håret och sluta borsta det (Knullruffs?) och har för mkt foundation och ha det på läpparna och lämna en ful rand längs hårfästet och på hakan! För jag tycker att det är så GRYMT snyggt!!

Man får inte glömma att ha minst 4 nyanser brunare än sin egen hudfärg så det verkligen syns att man har sminkat sig!

Jag är sååå glad att min mamma lärde mig hur man ska sminka sig! Och jag tänker lära Tindra samma sak när det är dags!
Visst har jag väl oxå experimenterat med smink! Men nu ser alla likadana ut = det är en trend? WHY OH WHY? Det är ju så fult!

Och när ska folk lära sig färga håret rätt? Är man osäker när man ska köpa färgen så fråga PERSONALEN för de vet vilken färg man ska ha, vilken som passar just dig!

 

Soooo hot! NOT!


Mamma är bäst!

Jag har världens bästa mamma!! ♥

jag sa att hon skulle strunta i allt på min önskelista och att det enda jag ville ha var en timma hos Sirkku, "spåtanten"! Och idag ringde hon och sa att jag skulle gå ner och boka en tid för hon skulle bjuda på en timma! Att gå till Sirkku i en halvtimma är som att gå till en psykolog i ett halvår! Då måste väl en timma vara som ett år? haha!

Det är sjukt skönt att gå till henne och få svar på frågor man har! Och jag har många! Så en timma bli perfekt!

♥Tack mamma du är underbar!!♥

Puss!

isglass!

Åh vad jag tycker om Tobias! ♥

Igår när jag var lite ledsen och när jag tänkte alldeles för mkt som vanligt så ringde han upp och vi pratade om allt mellan himmel och hav, som vi brukar! Det är så skönt. Så slipper jag tänka så mkt!

Han är den där lugna, sansade och coola typen. Medan jag är den där hysteriska, stressade typen! haha! Jag hoppas vi kan lära oss lite av varandra med tiden! Jag skulle behöva coola ner lite så jag kan focusera på en sak i taget istället för att ha 4711 (Fyrahundra sjuttio elva) saker i huvudet på samma gång och så får jag INGET gjort istället!



Jag vart helt plötsligt väldigt sugen på glass!! Sjukt....

Idag ska vi gå och handla! Jag och Tindra! Och så ska jag betala räkningar.. *Blä* och igår fick jag första fakturan från det nya elbolaget och de var ju inte alls billigare än Norrtelje-energi! Men det är miljövänlig el så det är ju bra iaf! Men de lovade att de skulle vara minst 20% billigare än Ne-el och nu var de t.o.m dyrare! Ska man ringa och klaga?
Eller blir elen automatiskt dyrare på vintern? För jag har verkligen inte "slösat" någon el. Aja.. Får ringa upp och fråga....


Jag fryser ihjäl fast jag sitter i mjukisar och tjocktröja! Nu ska jag sätta på mig lånkallingar under mjukisarna och dra på en till tröja under tjocktröjan.... Kanske leta upp mina mysstrumpor oxå och tofflorna är alltid på!

Tindra vill oxå ha tofflor! Iskallt på golvet ju....

Nu ska vi mysa i soffan!

Puss puss!

Helvete oxå!!

Jag är så ledsen! Jag vet inte vad jag ska göra....

Idag när jag var på jobbet så fick båda katterna vara inne. Och när jag lade mig i sängen nyss så märkte jag att Tarzan kissat i min säng igen.... Igen... Jag hann ha mitt nytvättade täcke i två dagar innan han kissade på det igen....

I morgon ska jag ringa veterinären och fråga vad jag ska göra.... Jag vill ju egentligen inte ta bort honom.. Jag räddade ju honom från döden och så ska jag döda honom själv... Känns som världens svek..
Men om ingen vill ta honom så vet jag inte vad jag ska göra....

Kan ju inte ha en katt som kissar i min säng hela tiden bara för att han inte får gå ut när han vill...

Jag har legat och gråtit ett tag nu....
Det här gör ju inte allt bättre... Jag har ju dessutom en massa andra tankar som surrar i mitt huvud... Och flugor runt det....

I LOVE BEING ME! Not.....

I wake up all alone, somewhere unfamiliar.
Been gone so many days, I’m losing count.
When I think of home, I see your face.
I know I have to wait…

(Chorus)
So close, yet so far
It’s tearing me apart
What I would do to be there with you
So close yet so far
It’s tearing me apart
What I would do to be back with you

I miss hearing your laughter
And all the little things
Forgotten what it’s like to hold you
Cause where I am right now so unforgiving
It’s numbing everything

So close, yet so far
It’s tearing me apart
What I would do to be there with you
So close yet so far
It’s tearing me apart
What I would do to be back with you

So promise
No matter how long it takes for me to get back to you
You’ll wait for me.

I Promise
No matter how far away I go I’ll come back for you
Just wait and see

I miss being at home
I miss your face
Don’t think I can wait...

We’re So close, yet so far
It’s tearing me apart
What I would do to be there with you
So close yet so far
It’s tearing me apart
What I would do to be back with you

I promise,
It’s tearing me apart
No matter how far away I go I’ll come back for you
I promise
Its tearing me apart
What I would do-
What I would do-
What I would do to be there with you


Jag önskar att jag var miljonär.... Och lycklig...

Never Gonna Be Alone – Nickelback


Never Gonna Be Alone (Spotify) – Nickelback

Time is going by
So much faster than I
And I’ve started to regret not spending a little with you

Now I’m
Wondering why
I’ve kept this bottled inside
So I’ve started to regret not telling all of it to you

So if I haven’t yet
I’ve gotta let you know

You’re never gonna be alone
From this moment on
If you ever feel like letting go
I won’t let you fall
You’re never gonna be alone
I’ll hold you until the hurt is gone

And now
As long as I can
I’m holding on with both hands
Cuz forever I believe that there’s nothing I could need but you
So if I haven’t yet
I’ve gotta let you know

You’re never gonna be alone
From this moment on
If you ever feel like letting go
I won’t let you fall
When all hope is gone
I know that you can carry on
We’re gonna take the world along
I’ll hold you until the hurt is gone

You gotta live every single day
Like it’s the only one
What if tomorrow never comes
Don’t let it slip away
Could be our only one
You know its only just begun

Every single day
May be our only one
What if tomorrow never comes
Tomorrow never comes


Time is going by
So much faster than I
And I’ve started to regret not telling all of this to you

Your never gonna be alone
From this moment on
If you ever feel like letting go
I won’t let you fall
When all hope is gone
I know that you can carry on
Were gonna take the world along
I’ll hold you until the hurt is gone

I’m gonna be there all the way
I won’t be missing one more day
I’m gonna be there all the way
I won’t be missing one more day



♥I'm so totoally in love with this song!♥


This one's for you sweetheart!

Puss!

Nu är det uppdaterat!

Nu har jag ju inte upppdaterat på ett tag.
Men jag har vart upptagen med att jobba! Och sen så har jag inte haft lust att sitta vid datorn när jag kommer hem. Då vill jag hellre umgås med Tindra! Nu sover hon så jag passar på...

I veckan har det inte hänt så mkt än. Har vart lite nere men jag tror det är på väg upp igen.. Jag var djupt nere där ett tag... Illa illa.... Då är det skönt att jobba så man slipper tänka! Hjärnan går på högvarv nuförtiden! Behöver något som tar bort dessa tankar! Svårt att sova när man tänker hela tiden...

Börja supa kanske? haha! Nej då.. Men det skulle vara skönt att komma ut lite! Kanske festa lite? Men det får vi ta om.. Hmm..... En månad!
Skulle vara skönt att få dansa av sig lite energi och frustration! Rejv kanske? haha! Är Tindra hemma så kan jag ju inte ha hög musik på, annars hade jag kunnat träna och/eller storstäda... Då menar jag verkligen skura listerna med tandborste! Jag har faktiskt riktigt god lust att göra det! Men det får jag ta... Hmm.. Om en månad! haha!
Eller när jag har barnvakt en hel dag....

Ser fram emot Rasmus kalas och Globen Horse Show iaf! Lite kul att göra!

Jag har kommit på lite saker som jag vill ha i julklapp!
  • Systemkamera
  • Nya högtalare till datorn
  • En ny/en till hårddisk till datorn (Min är full!)
  • DVD-brännsivor
  • Körkortskonto med pengar på!
  • Körlektioner på trafikskolan
  • Ett Wii + singstar
(OH MY GOD! Jag har bara önskat mig teknikprylar! hahahaha! Måste vara första gången någonsin! Kors i taket!)
Sen har Tindra även kommit på vad hon vill ha i julklapp:
  • En växasäng
  • En rutschkana (Stavas?)
  • Pyjamaser och kläder
  • Varma, mysiga tofflor att ha inne när det är kallt (Jämt alltså!)
  • Böcker
  • Sängkläder
Hon vill INTE ha så mkt leksaker och gosedjur för det har hon redan i överflöd! haha!

Snart är det jul!!


Puss å krääm!

jag undrar jag...

Jag kanske inte är stark nog att klara det här själv...
Ibland känns det som att jag kan ta mig an världen ensam! Som att jag är världens starkaste!!
Och ibland känner jag mig som världens minsta varelse och alla motgångar krossar mig....

Undrar om jag kanske ska ta och prata med någon?

Helgen!

Det här var då min helg i snabbhet:

Lämnade Tindra hos hennes farfar som var glad att få ta henne en stund. Synd bara att hon var så trött när hon kom dit.... Åkte bussen till Uppsala och mötte Tobias. Sen kom hans bror och hämtade oss, handlade lite och hem till honom för hemmagjord ost-och-skink-paj som var jätte god och lite vin. Spelade Wii och övade lite inför kvällen bowling! hehe!

Tog en taxi ner på stan och till Bowlaget. En varsin drink och sen var vi igång med spelandet! Jag började med att skrämma skiten ur dom (jag hade ju skrytit om hur duktig jag var *Harkel*) med en spärr och två strike! hehe! Men sen gick det bara utför... Och mot slutet vart vi väldigt oseriösa och kastade kloten hej vilt, under benen, bak-och-fram och jag provade vänster hand och det allra tyngsta klotet.. Kan ju tala om att det gick inte så bra att lyfta ens! haha!

Sen ville T's bror och hans flickvän gå ut och festa. Men vi kände att vi hade en del att göra nästa dag så vi tog bussen hem. Bussen som för övrigt höll på att åka ifrån oss!!

Vaknade rätt sent på lördagen. Kollade bussar och pratade med Pernilla, men kom fram till att bussarna där ute går lite... Inte alls typ... haha! Så Nisse fick komma och hämta oss! Fikade lite och pratade skit! Vart väl mest prat om barnen! hihi! men det var mycket trevligt! Har saknat både Pernilla och Rasmus!
Lilleman Rasmus verkade gilla Tobias iaf för han ville leka med honom! hihi!
Efter ett tag så körde Nisse oss tillbaka igen och vi "storhandlade" (Enligt Tobias! haha!) lite ingredienser till middagen!

Det vart:
  • Rostad franska med tonfiskröra till förrätt
  • Kycklingwok med "peanut sataysås" och cocosmjölk. Och så nudlar till det, till varmrätt.
  • Sen köpte vi muffins till efterrätt, men vi orkade inte äta upp dom! haha!
Kollade på film. Wrong Turn 3. Den var rätt så bra faktiskt! Uppföljare brukar ju inte vara bra men den var faktiskt helt ok! Sen vart det mys och sova! Tobias låg och läste och jag sov! haha! Men rätt som det var vaknade jag av att jag kom på att jag inte sagt god natt så jag for upp och pussade gonom, sa: "God natt" och somnade om lika fort igen! haha!

Söndagen spenderades mest med prat, mys och youtube! Lite ledsamt att åka hem och veta att man inte kommer ses på två veckor igen.... :'(
Men då kommer han till mig! Fast... Jag tycker om att åka till honom... Vill inte vara här hemma... Så less på att vara hemma... Men någon gång så måste han ju oxå komma hit och jag har faktiskt inte råd att åka till honom jämt....Men det finns ju lixom inget att göra här...
Fast han skulle bränna lite filmer som vi kunde kolla på! haha! Får se om Madde har nåt roligt på G kanske.. ;) Annars blir det väl det vanliga.. Mysa och film! hihi!

Och Tindras raggsockor var klara oxå! Dom var en aning för stora, men då kan hon ju ha tjocka strumpor under! Nu provade jag dom bara över hennes strumpbyxor!

Sen kommer man hem och det är KAT(T)ASTROF!!!
  1. Katthår/tussar överallt.
  2. Ser en fluga - Bli glad (Flugis lillebror?)
  3. Ser en fluga till... Blir fundersam...
  4. Märker att katten kissat i sängen och blir arg! Byter allt.. Har inget täcke.... Får sova med filtar....
  5. Ser 6 flugor till!! Får panik!!
  6. Slår ihjäl ca 20 slugor samtidigt som jag sitter i sängen och gråter!!
  7. Letar igenom hela lägenheten, gråtandes, efter vart i hela h****te de kommer ifrån! Hittar inget...
  8. Surrandet och flugorna verkar ta slut och jag somnar tillslut av utmattning...
Vaknade i morse av att jag höll på att frysa ihjäl. 18 grader i lägenheten.... Trött så jag knappt får upp ögonen sätter jag mig och försöker varma mjukisarna under täcket. Går inte så bra....
Sätter på mig dom kalla och bestämmer mig för att jag behöver kaffe!!!
Kokar kaffe och det luktar gott (Ska nog sätta på kaffe varje morgon bara för att det är så mysigt!) men när jag haft i mjölk och socker och tar första klunken så är det inte alls lika gott som det luktar! Dricker halva koppen och gör thé istället....

Tänder lampan över diskbänken och det kommer 5-6 flugor till.... VAD I HELVETE!!!!!!!!!!!
Har någon nr till anicimex?
Soporna kommer dom inte från för dom... Eller? Nu blev jag osäker på om jag har matrester där i.... Springa å kasta!!!!! *Springer*

Så... Var inga matrester förutom mitt bananskal och clementinskal sedan i morse... Hmm...

Vad gör man när man har fluginvasion? Förutom att sitta och gråta hysteriskt med flugsmällan i högsta hugg!?!?
Jag hittar ju ingenstans de kan komma ifrån! Om det inte är allra längst in under diskbänken eller nåt? Och jag har ju sköljt av alla disk innan jag ställt in i maskinen.... Och det finns inget framme som de kan äta, förutom möjligtvis katternas torrfoder... Men SÅ gott kan ju inte det vara att de förökar sig så!?!

Jag får panik snart! Det är ju grymt äckligt!
Ska man ringa anticimex? Eller hyrsevärden? Nä då får man väl inte bo kvar! haha! Nä jag vill bli av med dom NU! Gärna innan läggdags!

Nej nu måste jag sluta för jag ska till tvättsugan om en kvart och tvätta täcken och kudde....
*Döda kattfan, fast jag älskar honom ju*

Ha det! (
Ni  får ingen puss idag för jag är inte på humör!)

Växeln hallå hallå!

Nu är jag ju trött så det skvalar om det! Jag var nyss och lämnade Tindra på dagis! En timma för tidigt!
Men då hann jag hem och äta lite frukost och skicka iväg en arbetsansökan eller två!

Börjar jobba om en timma så jag ska väl snart klä på mig igen och gå. Men först ska jag ringa Roslagsbo. och fråga om de här ventilationssystemet som ska inslalleras.... Om det blir kallare här när de sätter in det. För då vill jag att de sätter in extra element och betalar en del av elen eller sänker hyran! För 18-19 grader är fan inte humant i en lägenhet!


Och nu har jag ringt och fick inte mycket ut där.. Inget svar  "ja eller nej" utan snarare: Det är 20 grader som gäller...

"Ja men jag har 18-19 grader! Och vill INTE att det ska bli kallare!"
"Jag hör vad du säger.. men det är 20 grader som gäller..."
"Så det blir inte kallare?"
"Du får ett bättre innomhus klimat"
"Men det blir inte kallare?"
"Får vi ta oss in till dig idag?"
"ja visst"
"Då ska vi kolla det. Det låter i fläktsystemet så det ska ordnas."
"inget jag störs av, jag vill bara inte ha kallare!"
"Vi återkommer..."
*klick*

Ja du, ibland undrar man!

Ikväll kommer en uppdatering om helgen oxå! Det var en riktigt rolig helg!

Puss å kram!

Tiden går.. inte....

Tiden gick inte så fort som jag trodde den skulle göra... *suck*

Myyys!

Igår hade jag och Tindra "Mys-torsdag" eftersom hon ska till sin pappa idag! Och då får vi inte ha vårans obligatoriska "Mys-fredag" så vi tar den på torsdagen istället de helger hon ska till sin pappa! :)
Men den här gången utan pizza.. Jag var inte sugen alls.....



Istället vart det spagetti och köttfärssås som Tindra bestämde sig för att färga håret med! Riktigt snygg röd/brun/blond färg fick hon! Så det var bara att hoppa ner i badet! Hon vart jätte arg när jag doppade hennes öron under vatten, men någon gång måste hon väl vänja sig?
och hon skriker "aj aj aj aj" när man doppar bakskallen på henne! hahaha! Vatten gör inte ont (om det inte är skållhett då eller om man faller från väldigt högt avstånd då! Eller om det år fryst... haha!) men det gick bra ändå! Fast vattnet var så oljigt, trots att jag tömde och fyllde nytt, så hennes hår vart lite knasigt och inte helt rent heller tror jag! Så jag får be P tvätta hennes hår sen...

Sen hoppade vi ner i våra morgonrockar (Jag i min kimono för jag HAR INGEN MORGONROCK...:( ) och ner i "Foffan" med "sockorn" och "Gosis"! hihi! Vi kollade på "singing bee celeb" och fy fan vad dåliga dom var! De kunde inte ens texten till "jag vill ha en egen måne"... Jag ska fan vara med där! Jag är ju bäst! Om det inte är sånna där jätte gamla låtar eller gamla dansband/folksånger... haha!

Sen kom Madde förbi och då vart Tindra helt rabiat och hoppade, snurrade och busade som bara den! haha! Jag trodde aldrig attjag skulle få henne i säng! Men när jag gjort välling och satt på henne pyjamas gick hon själv och hämtade sina gosedjur och ville sova! Min duktiga tjej!

Jag och Madde satte oss och kollade på film på min dator! (Såg du något Madde? haha!) Vi kollade på "Flight of the living dead" trots att Madde inte ville se Zombie filmer! Men jag hade vart intelligent nog och laddat hem TRAILERS till två filmer! hahaha! Jag MÅSTE lära mig att kolla vad det är jag laddar ner innan jag bara klickar...

OJ! Nej jag menar.. KÖPER! hehehehe! Jag köper mina filmer från en såndär sida.. Fast då laddar man ju ner dom... hehehe! (A)

Men den var mer rolig än läskig! Eller hur Madde? hahahaha! Speciellt den gamla tanten *Fniss* "She's gumming me to death.." hahahahahahaha! Ja du.. Sjukt kul! haha!


Idag ska Tindra få hälsa på sin farfar! Hon började prata om det redan igår när jag sa det! hihi! Fast hon blandar ihop farfar och morfar.... Men man får bara säga farfar så får hon det rätt sen! :)
Han lät både förvånad över att jag ringde och att jag frågade hur det var med honom! "Eeh... bra..." hehe.
Ja ja.. Men han ville gärna ha henne en stund tills P slutade jobba!


Och så blev det ändrade planer för kvällen igår! Tobias brorsa hade föreslagit Bowling! Det var ju sjukt länge sedan! Och ska man gå tillsammans så är det ju både roligare och socialare att bowla än på bio!
Dessutom finns ju filmen att ladda ner, jag menar, köpa!
Sen skulle vi få paj och vin hos hans bror oxå! hihi! Mysigt!            

Nu sitter Tindra i mitt knä och headbangar till musiken! hihi!



Nej nu ska jag nog börja göra oss i ordning!
Tiden går ju fortare än man tror ibland, lika bra att vara redo i tid! ;)


Puss å kram!

Okt. 14, 2009

Den 27 (Var det väl?) Nov ska jag åka med Kim och några andra till GLOBEN HORSE SHOW!
Ska alldeles strax föra över pengar till henne! Ååh jag älskar ju den där förbannade showen! haha! Jag tror jag blir åtminstone tårögd varje gång jag ser på det där! haha! Sååå mys!

Det känns som att lite i mitt liv börjar lösa sig nu!
Fick ett litet "mental brakdown" igår av alla borrar, allt damm och skit på golvet och Tindra slet i mig och grät... Jag har som sagt haft huvudvärk i 2,5 vecka i sträck nu! Så jag var inte på världens bästa humör... Men jag tror det beror på att jag sovit dåligt för igår gick jag och lade mig innan elva och sov hela 8 timmar! Och idag har jag inte huvudvärk! *Woho* (ÄN!)
Fast jag hade säkert kunna sova mer! Jag hade ställt klockan på 7 så att jag kunde snooza en halvtimma.. Men det blev en timma istället! haha!
Fast vi kom i tid till dagis ändå! Ibland är jag duktig! ;) Dock åt jag ingen frukost.. Bara thé... Halsen gör inte ont längre, men däremot har jag förbannat ont i lungorna! Det är bättre nu, men när man vaknar kan man knappt andas! Och hostan är inte så farlig som tur är! Undrar om Mollipect hjälper mot den här "hostan".. Det är ju ingen slemhosta så att säga....

Jag saknar min husfluga, "Flugis".... Han var alltid efter mig.. Antingen på dataskärmen eller vid sängen när jag sov! haha! Jag hade honom i två veckor... Sen åt Ceacar upp honom här om dagen...!!!

Nej nu ska jag ta ett skållhett bad och se om det "mjukar upp" lungorna lite! haha!
Snart är det fredag oxå! ♥

Puss och kram, ses på stan!

Okt. 13, 2009

Min kära dotter är så duktig!
Idag har hon, själv utan att jag sagt något, gått på pottan när jag tagit av henne blöjan! Just nu springer hon naken och nyss sprang hon in på toan och kom ut med pottan som det var kiss i! hihi!

---- Skrivet lite senare-----

Jag har börjat fundera på att gå till en läkare och kolla upp min huvudvärk! Jag har haft den i 2,5 vecka nu! Bara på höger sida och mot ögat/pannan... kan ju bero på stress, att jag är spänd eller vad som helst! men man kan aldrig vara nog försiktig! Eller?
Eller det kanske inte är något? Nä jag skiter i läkaren! Får iaf bara betala massa pengar och bli stucken med massa nålar.. Nej tack....

Jag hade ett samtal med P idag och det kändes bra! Jag är faktiskt lite förvånad! På ett bra sätt! *Tummen upp*


Nu ska jag, min hals och mitt huvud gå och sova!


Puss puss på er!

Drill my head!

Det känns som att jag har en halv meter borr i mitt huvud!
Fast den egentligen är i min vägg, som för övrigt faller isär när han borrar... Ja "han" är alltså nån snubbe som är här och ska fixa super snabbt super telefoni/bredbands tjosan! Det låter som fan och jag kan ju tala om att jag kommer få STOR städa här hemma hela dagen idag för det är DAMM överallt!

T.o.m i min garderob..... *suck*

Jag har betongsmak i munnen och han har hörselskydd och jag har Queen i högtalarna! haha! Skåning var han oxå så jag hörde inte riktigt vad han sa när jag frågade vad det var han gjorde! hahahaha! Hoppas han är klar innan jag ska hämta Tindra iaf.....

OOH NO! Nu är ju mina posters dammiga oxå... Åååh... Och tavlorna....

Jag hade ju tänkt gå ut idag och fota lite men det SNÖADE ute och sen regnade det! Och kallt var det! Så det vart inge mysigt alls.....

"Borrar borrar borrar överallt! Hoppas att det aldrig någonsin mera bli modernt med snabbare bredband och skit" *Sjunger*

Undrar om han gillar min musik! Moahaha! Kanske ska fråga om det är nåt speciellt han vill lyssna på? hehe! NOT!!

Nej fy nu är jag på sånt humör.... Hoppas ingen bråkar med mig idag för idag är jag BITCH!
Och jag saknar Tobias....

Nu kommer det flera killar hit!! Söt var han oxå! hihihi! Men inte lika söt som min Tobias! ;) hehe!

Nej nu skriver jag bara meningslöst crap!

Puss på er!

Jag VILL!!

Var inne på blocket och kikade lite om någon hyrde ut någon billig lägenhet i Uppsala!
Hittade det här huset!
Det hade ju vart en dröm att bo där! Även om det är väldigt litet.. Men jag vet iaf en liten svart kisse och en liten unge som skulle bli lyckliga av att bo där! hihi! + Att det finns hästar och man kunde få hjälpa till på gården (mot betalning eller inte stod inte men jag antar att det är någon slags betalning.. Annars är det ju inte lönt!)

Jag kommer nog inte få flytta dit, men drömma kan man ju! ;)
Det hade ju vart perfekt.... Men men...

Idag ska jag och Tindra ut och fota hade jag tänkt, men vädret verkar inte vara på min sida idag + att jag är tok förkyld och har ont i hela kroppen....
Jag "fick"(låna) en kamera av Tobias så nu kan jag fota igen! Min kamera suger ju... Kul kul!

Åååh jag har sååå ont i kroppen.... Och snoret bara rinner.. Så nu har jag gnällt lite! ;)

Nä om man skulle mysa ner sig i sängen en stund... Bara 19 grader här hemma idag.. *Brrr* Elementen är på men bara ljumna... Och det drar ju som satan från varenda fönster.. men de skulle bara fixa i köket.. Där det är som varmast?! :S
Tofflor, långkallingar och tjocktröja + kimono på idag! Tindra har sina mjukisar! Hon skulle behöva ett par tofflor hon med... Men snart får hon ju raggisar! hihi!

Mys på er!

Puss och kram!

Lördag/söndag!

Gårdagen (och idag med!) var massa med mysig!
Först igår var vi in på någon "nörd-butik" *hihi* för att Tobias skulle ha sprayfärg till sina gubbar! ♥ Kände mig lite vilsen där inne men hittade faktiskt lite kul! Typ manga och gamla serietidningar!
Nicklas hade älskat stället! haha! De stod t.o.m och spelade War Hammers där! ;)

Efter det gick vi en sväng till Lustgården och spanade lite! Jag önskar att man var miljonär så jag kunde köpa alla snygga skor de har! Moahahaha!
Sen vart vi hungriga och gick till MAX och åt! När vi ätit upp så vi gick förbi Bion och kollade lite vad som skulle gå. Kom väl inte fram till så mkt... Jag gick bara på toa... haha! Sen så ringde jag Ida men hon skulle bara vänta på att Mattias skulle hämta Lucas sen kunde vi komma förbi. Så vi tog ett varv på Åhléns och hittade massa söta saker som jag vill ha! *Miljonär igen!?*

När vi strosade runt och kollade på leksaker och filmer så ringde Ida och sa att vi kunde komma så vi gick dit!
på vägen dit träffade vi på Jonte, Nicklas kompis! Bara sådär! Men det var skoj! Pratade en stund med honom tills hans buss kom. Sen till Ida och dricka kaffe/thé en snabbis.

Nä vi satt på bussen till Österby ringde pappa. Samtalet var väl sisådär... Men men.. Jag tänker inte ta upp det här... Men om jag säger att det var ett samtal på ca 4 min och det är det längsta vi pratat med varandra på.. Hmm.... 3 månader? aja...

I Österby fick vi köpa tandborste för jag är senil och hade glömt både tandborste och hårborste! Sen hem och mysa under ♥FILTEN♥ *Moahaha* och kolla på Cry Baby! Tobias hade inte sett den! *Förvånad min* Sen vart Tobias sugen på jordgubbar och jag på Cola så vi sprang till ica och handlade lite! Dyra jordgubbar, men Tobias betalade! hehe! Sen hem och äta mums och efter det var vi så trötta att vi lade oss i sängen och "pratade"! haha! Vi somnade rätt fort sen...

Vaknade lite för sent.... Hann inte till Pernilla.. Så vi ska ta det på lördag istället om hon hinner då! ;) Fikade med Tobias mamma istället! Hon är så rar! Ska sticka raggsockor till Tindra! ♥ vart bara en snabbfika. Sen skulle jag med bussen hem... :(
Men jag saknade ju Tindra oxå! Jag tror Tobias har ledsnat på mitt prat om "Tindra gör alltid... Tindra säger alltid..." hihi! Nej då!

Efter nästa helg är det fanimig Tobias tur att komma hit! ;) Och hör sen!

Nu ska jag ta ett varmt baaaad!! Sen sängen och sova! Börjar bli förkyld.. Inte kul alls.. Hatar kyla/hösten/vintern... Jag är typ konstant sjuk då....

Ha det super!! Puss och kram!! ♥


Morr'n!

God morgon!
Inte för att den var så god kanske.... Hade svårt att somna.. Det pirrade i benen och jag hittade ingen skön ställning att sova i! Dessutom tänkte jag för mycket! Somnade nog strax efter 2 tror jag... Och sen drämde jag en massa konstigt!

Och jag vaknade av väckarklockan och trodde att det var någon som skulle mörda mig! hahaha! Snoozade ett tag tills Tindra började ropa. Skulle tända golvlampan som vanligt men då pangade glödlampan.... För 312:e gången i år... Behöver ändå en ny lampa för Patrik kommer och hämtar den + sina köksprylar (Säger han iaf men han gör det aldrig...)

Min nacke har börjat krångla och huvudvärken sitter fortfarande i... men bara yte pytte lite så att man precis känner den.. Irriterande mer än att det gär ont.. Men nu är det snart två veckor det har vart så! Bara på vänster sida!

Vad jobbigt det är att skriva i mörkret... JO! Mina glasögon har gått sönder oxå.. Så det behöver jag nya oxå om jag ska läsa på t.e.x bussen o.s.v. där jag inte kan sitta med näsan i boken! haha!

Är lite smått orolig för Tindras vikt.... Hon väger väl ca 11,5 - 12 kg.. Är det normalt för en 2 åring? Jag tycker att hon har vägt så ett tag nu!  Då är hon vägd på IKEA vågen hemma alltså.... Och hon är så mager! men det är ju både jag och Patrik... Men ändå.... Hon äter ju nästan inget och nu är hon ju dessutom förkyld och hostar. Till frukost äter hon: Osten på mackan och kanske två eller tre tuggor på mackan.
Lunch: Om det är något riktigt gott så äter hon oftast mycket (För att vara Tindra, kanske en liten portion!) annars bara några tuggor.
Middag: Oftast inget mer än ett par tuggor... Hon dricker mer till middag.. Vatten, saft eller mjölk..  Och om hon inte får dricka så vägrar hon äta totalt... Ibland kan hon glömma bort att hon inte har dricka och hinner äta en del innan hon börjar tjata om dricka....

Aja ska ringa BVC och höra med dom. Hon ska väl ha en vaccination till oxå va? Om jag inte minns fel vilket jag säkert gör för jag är senil nuförtiden...

Ja ja... Nu ska vi äta vår frukost (Tindra håller på men det går långsammare än för mig.. Fast.. Hon äter iaf!) och sen ska Tindra till mormor och jag åker till Uppsala och ska träffa mina bästa vänner och söta Tobias!

Ha en bra helg!!

Puss puss!

saturday=♥day!

I morgon är det lördag!
Och det betyder att vi ska åka till Uppsala en snabbis! Eller ja, över dagen är väl ingen snabbis.. Men ändå! haha! Det ska bli såååå härligt! Träffa Tobias och även Pernilla som ville ses en stund! Längtar!

Vad vi ska göra idag vet jag inte... Handla lite mjölk skulle behövas! Kanske ta en sväng i lekparken. Mamma skulle iväg på något idag så henne kan man inte hälsa på och min pappa är det inte ens någon idé att fråga....

Jag är så arg på min pappa så det finns inte! Han har inte hört av sig på jätte länge och sist han ringde var det för att fråga om det regnade i Norrtälje! Inte ens: Hej hur mår du?
Jag vet att det egentligen inte är hans fel... Men vad fan.. GROW SOME BALLS FFS!
Den enda gången vi hörs är när jag ringer och då har han aldrig tid att prata eller bara bråttom att lägga på av andra anledningar....
Ibland önskar jag att Bosse var min pappa för han är 1000 ggr bättre! Men nu är ju min pappa ändå min pappa och jag älskar honom ändå... Även fast jag hatar honom...
Ingen kan ju egentligen ersätta ens pappa hur mycket man än vill och försöker...

Men men... Nu får ni absolut inte tro att min pappa är en dålig pappa! Det är han inte! Han är bara lite för korkad för sitt eget bästa ibland.. Han har en stor jävla bussratt på ryggen med andra ord....

En passande låt för det här är Hoobastank - Never There. Länkad till spotify!
Nog om det....

Jag längtar tills i morgon! Hihi!
Och nästa helg ska vi gå på bio! Jag, Tobias, Tobias bror och hans flickvän! Vet inte vad vi ska se än men det spelar egentligen inte så stor roll bara det inte är något jag absolut inte vill se! haha! Det var bara så länge sedan jag var på bio så det kommer bli skit kul!

Jag väntar med att skriva mer om T av respekt för någon jag vet läser min blogg.... Så det får ni vänta lite till på!

Nu ska vi busa, jag och min lilla isglass som vägrar ha kläder på sig! Själv sitter jag och fryser arslet av mig!

Puss och kram, underbara barn!

Söt!

Glömde ju visa den här söta filmen på Tindra när hon sjunger!!
Mammas superstjärna! Idol nästa? ;)

Lyssna och njut!

 


Vill oxå!

Mein käre lillebror ska tydligen åka och se på Rammstein..... Utan mig.... Igen.... Han frågade inte ens om jag ville följa med!! Taskmört! Jag som försöker komma på något vi kan göra tillsammans! Ja ja han ska väl dit med grabb-polarna och då kan man ju inte ha syrran med! ;) hehe!
Även om jag tror att jag är den som kommer "inte fatta ett skit" när dom umgås som vanligt! haha!

På lördags ska jag och Tindra in till Uppsala över dagen! Jag ska kolla lite butiker (Bara kolla för jag är fattig!!) kanske fika (Vatten och ett mariekex) och träffa Tobias♥! Och så tänkte jag höra om Ida hade tid att ses en stund! Så kanske Tindra och Lucas kan leka lite! ;)

Undrar hur seg min dator är egentligen när Spotify hakar upp sig och lägger av ibland när datorn tänker... Jag måste hitta någon som kan hjälpa mig och fixa den! Det här funkar ju inte!

Sandra du ljög för mig när du sa att det var en skitbra dator! hahahaha!

Idag är det marknad!!! Inte för att jag kan köpa något.. Eller brukar köpa något.... Men en munk måste jag ha! Och jag ska även träffa Danne idag som jag senast träffade utanför Coop en snabbis för typ två år sedan (Eller var det ett år?)! Och innan dess var det ca 4 år sedan... Så det var ett tag sedan man träffade honom! Så det kommer bli jätte kul!

Jag och Danne (och några andra såklart) umgicks mycket när jag gick på Jälla och ett tag efter det! Varför vi slutade umgås vet jag inte.... Lite synd.... Det bara blev så.... Ja ja! Men idag ska vi ses iaf! Mycket att prata om! hehe!

Jag har super duper ont i nacken idag! Vaknade och lyfte huvudet från kudden och trodde jag skulle dö! Aj...
Skullle behöva det där varma badet nu..... Och massage..... Och en naprapat!

Just ja! Finns det någon vänlig själ som vill betala en naprapat åt mig så jag kan börja leva som en människa igen? hehe! Min jävla ischias tar kål på mig!! "Träna" säger mamma.. Men det gör ju ont när jag rör mig!! Jag får googla på "alternativ behandling" annars får jag väl börja köpa piller på svarta marknaden! haha! Nej då...

Nu ska jag.. Gissa.....? STÄDA!! Det enda jag gör om dagarna numera känns det som! haha! Städade så fint igår och så kom Tindra hem från dagis och så såg det likadant ut igen! Ja ja....

Puss å kram underbara människor!

Krig?

Är det så du vill ha det? Då är det så du ska få det!
Jag har aldrig hindrat dig från något, någonsin! Och nu börjar du tjafsa för att du är svartsjuk på något som inte alls hör till det du tjafsar om! Lägg ner, tänk efter och fundera på vad du faktiskt håller på med!

Okt. 5, 2009

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev något!

Helgen har vart mysig! Spenderat den i Uppsala! Mycket revligt!

Jag har funderat lite på vad jag egentligen har. Och jag har mycket att vara glad för!

Tindra:
Min älskade dotter som betyder allt för mig och förgyller min vardag totalt med alla tokigheter hon hittar på! Älskar dig!

Mamma: Finns det någon bättre mamma? Jag tror inte det! Hon ställer alltid upp och är bara bäst helt enkelt! Älskar dig massor!

Bosse: Han är som min "andra pappa"! Den snällaste som finns! Jag är glad för att du gör min mamma (och mig!) glad! Du är bäst! Älskar dig med!

Nicklas: Min söta lillebror! Trots att vi inte umgås så mycket och nästan alltid "bråkar" när vi väl ses så är han underbar! Ställer upp när han kan och jag vet att han vill mer/oftare. Älskar dig lillebror!

Ida: Vi borde träffas oftare! Jag har så kul när vi ses! Henne kan man lita på i alla väder och hon finns där trots att jag är knäpp ibland! haha! Älskar dig så mycket min vän!

Madde:
Vi har alltid kul tillsammans! Man kan lita på henne och man kan prata om vad som helst med henne! Älskar dig gumman!

Pernilla:
Jag vet att hon alltid ställer upp när man behöver henne. Det är tråkigt att vi knappt pratar längre. Nu ska hon ju bli 2 barnsmor så hon har massa annnat att tänka på! ;) Men jag vet att hon finns där om man skulle behöva henne! Vi får ta och ses snart! Ses visserligen på Rasmus kalas! men vi borde ses mera ändå! ;) Älskar dig vännen!

Sen har vi ju några andra vänner o.s.v.

Patrik: Du är en bra pappa till Tindra! Även om jag inte riktigt förstår mig på hur du tänker ibland... Och ibland går du mig verkligen på nerverna....

Roger:
Förlåt att jag pratar så mycket! haha! Men det är skönt att du lyssnar! Du är en bra vän!

Kim: (Förlåt att jag glömde dig gumman!!) Min älskade hästvän! Vi ses inte heller så ofta men sen när hon fått sin lilla parvel så kanske vi kan ses lite mer hoppas jag! Underbar tjej! Pussa!

Linda: Det är lite synd att vi börjat tappa kontakten... Men du har ju massor att göra nu så! Med flytt och jobb och allt! Lycka till!

Ronny:
Det vart lite knasigt där ett tag. Men vi har väl löst det? Eller? Skönt att kunna prata med dig igen i alla fall!

Arvid och Sofie: Vi måste se oftare! Det var ju ett bra tag sedan sist! Ni är underbara människor och förtjänar verkligen varandra! Fantastiskt att ni är förlovade! Grattis igen! Love ya!

Tobias: Han har kommit att betyda väldigt mycket för mig! En kille man kan lita på till 100% och som alltid är ärlig och man kan prata om allt med honom. En underbar människa som jag tycker om väldigt mycket! Tack för att du finns! Puss!

Johanna: Nicklas flickvän som jag trots det inte känner så bra! Jag tycker att vi får ta en dag och umgås bara vi två. Ta en fika eller något och bara prata skit! Men jag gillar henne massor! Jag är glad att hon är tillsammans med min bror! Hon gör honom glad så! ^^


Se där! Jag har en del att vara glad för va? Och jag kan ju säga att just nu är jag väldigt glad! Rent av lycklig!
Jag hoppas jag får in en fot på H&M och får jobba mer tills jag kan hitta ett "riktigt" jobb. Och jag ska söka vidare efter en lägenhet antingen här i Norrtälje eller i Uppsala.
Jag vill bo närmre mina vänner och så...
Men det känns lite dumt att flytta från familjen.... Från mamma.... Men jag tror faktiskt att jag skulle trivas bättre i Uppsala. Jag har alltid längtat tillbaka dit ända sedan jag flyttade därifrån...

Bara 4-6 år kvar innan jag kan få en lägenhet där! hahaha! Förbannade bostadsköer! Men jag har stått med i 2 år nu och fick ett tips om Vasakronan så när jag skrivit klart här så ska jag in där och ställa mig i kö! ;) Najs!

Nu ska jag prata mer med Tobias på msn!

Puss puss!


RSS 2.0