Aug. 24/25, 2010

♥ We wander among the clouds. Like rain, we return to the sky.♥

Jag har gått å blitt förkyld.... Det värker i halsen och upp i öronen och det känns som att jag har svalt två golfbollar. Igår kväll var det tennisbollar så en bättring i alla fall! Lite snorig är jag med men är ganska så trött oxå så det kan bero på det med. Ska ta mig en Baffucin snart, krypa ner under täcket och kolla på TV en stund innan jag förbereder mig för att gå ut i kyla, regn och rusk för ett möte på AMS....

Igår kväll mediterade jag en stund innan läggdags för att skingra tankar och kunna sova avslappnat. Det gick så bra att jag höll på att ramla omkull när jag mediterade, för jag blev så avslappnad! Kanske ska börja meditera liggandes? haha!

(Inlägget skrev jag igår men glömde publicera! ^^ )

Gick över till Linda för att se hur det såg ut i stallet nu! Var så fint så, blått har det blivit! Hälsade på Bosse (Och de andra hästarna såklart!) oxå som tror att han är en hingst emellanåt! ;) Tindra skulle följa med men när vi kommit nästan ända fram hade de grävt bort vägen så vi kom inte över... Så Tindra fick vara hos pappa en stund!

I natt hade jag en hemsk dröm. Jag tänker inte skriva upp den här, men hemsk var den och visar hur man egentligen skulle reagera i en sån situation... Själviskt! Jag var tvungen att drömma klart slutet och styrde faktiskt lite själv i halvvaket tillstånd för att det kändes bättre då.

Ska snart gå å hämta henne, vill egentligen göra det nu men igår blev hon så ledsen när jag hämtade henne tidigare så jag får gott vänta tror jag tills hon lekt klart och klockan faktiskt är 14.00 då hon SKA gå hem! Funderar på vad vi ska göra idag.... Finns ju inget att göra här...
Kanske hälsa på kusinerna eller farmor? Men jag vet inte vad jag ska säga eller göra...
Ja jag är nog lite självisk.

Nej om man skulle ta å göra nåt vettigt i en timma nu då?'

Puss och kram!

Henskt...

Fick just hemska nyheter.... Den här dagen kommer bli hemsk.....
Jag hoppas farfar är där och tar emot henne
... <3


Älskade barn och fartfylld helg!

Jag stod och tvättade håret över badkarskanten,
Tindra kommer in med en smörgås i handen.
Jag tittar på henne och säger:
"Akta så inte mamma får mackan på rumpan!"
Då tittar hon på min rumpa och säger:
"Mamma din rumpa är randig!"
Haha! Ärliga härliga barn! ;)


Helgen har varit mycket rolig!
Först kom Ida hit i fredags. Vi åt middag hemma hos min mamma och sen åkte vi hem till mig och drack lite vin och snackade skit. Ida sov jätte bra i min soffa! Inga spöken alltså! ;)

Sen på lördag "morgon" plockade jag ut lite hästar att spela på, vi hade tävling innom familjen. När Ida åkte gick jag till pappa och spelade! Mina hästar kom alla 1:a eller 2:a utom två... En galoppade precis innan mållinjen och en kom på så dåligt spår och kom typ på7:e eller 8:e plats.... Annars hade jag haft alla rätt och vunnit lite mer än 70 + 17 kr.... Tror jag det var!?
Sen åt vi middag, stark gryta som jag ska fråga efter receptet på! Efter middagen lekte vi dumma leken "Master".... Men det var inge kul för det gick så dåligt för mig och Mia! haha! Sen spelade vi kvinna mot man eller vad det hette. Jag, Tove och Andreas gick ut till på G efter och det var trevligt!


Nu kom Tindra springande och sa:
"Jag har tvättat håret!!"
och mycket riktigt har hon stoppat in håret under kranen
när hon påstod sig tvätta händerna!
;) Busunge!

Idag ska vi på möte med soc. Jag hoppas det går bra och att hon förstår mig...

I natt sov jag jätte dåligt! Eller jag hade svårt för att somna och tror inte jag somnade förrän någon gång efter 2. Försöker att inte kolla på telefonen när jag inte kan sova.... Men jag funderade redan i torsdags natt om det var dags för fullmåne snart och mycket riktigt så är det fullmåne i natt!
Så om 3 dagar kan jag sova ordentligt igen! Det brukar vara några dagar innan och 2-3 dagar efter som jag har svårt att somna.
Och innan jag somnade vart jag alldeles kall om foten och det sticktes på vaden, som om någon lade en hand på mig. Jag vart inte rädd, utan snarare tänkte jag såhär: "Åh nej, nu måste vi ta hit Micke igen! Och jag måste sluta med pendeln ett tag tror jag.... Var vänlig och försvinn härifrån, du får gärna vara här om du inte tar energi från MIG eller TINDRA och om du låter bli mig när jag ska sova!" haha!
Ingen pendel igår och inte idag! Men ska försöka prata med farfar någon kväll! :)

Nej nu ska jag göra mig i ordning och klä på Tindra skuttan!

Puss och kram!

Nu har han varit här!

Wow... Nu har Micke varit här, mediet! Det gick fort fram i början, han fick direkt kontakt med en gammal kvinna. Hon hade arbetat med att tvätta mattir i sitt liv och var lite trött på det! ;) Hon tyckte att det var orättvist och ville inte gå över till andra sidan för att hon var rädd att hon skulle behöva tvätta mattor där med. Anledningen till att hon var hos oss var för att Tindra är/var väldigt öppen och ser mer än vad hon borde, så hon hade sett den här kvinnan och hon märkte det, så hon följde helt enkelt med oss hem.
Han var en rar gumma, hon gillade vår familj och tyckte mycket om mamma! ;) Det kändes som henens familj hade hon sagt, som att hon passade in här. Därför stannade hon kvar här. Men hon tog massor med energi från mig för att kunna vara kvar, därav anledningen till att jag varit så trött och inte trivs så bra här hemma.

När vi skulle få över henne till andra sidan ville hon hålla min och mammas hand, som att tacka för att hon hade fått vara här med oss. Micke brukar inte låta andar röra människor, men han tyckte att vi var så pass starka och öppna att vi kunda klara det. När hon satte handen på min hand så började det pirra och stickas i handen och upp i axeln. Det var så coolt! Och när hon gick över så försvann det. Mamma kände ingenting tror jag, men han sa att det är kanske 1 av 100 som känner något!

Sen var även mammas mormor där. Men det visste mamma redan! Hon hjälpte till när vi fick lite healing och påfyllnad av energi som tagits ifrån oss. Och hon bad om tillåtelse att få vara med mamma, vilket hon självklart fick! ;)

Han berättade även om min "guide", en ung, vacker kvinna som han liknade vid Tingeling, så det smaknamnet fick hon! För det strålade lixom om henne.
Micke frågade även om han fick prova lite saker med mig. Först fick jag prova att heala mamma. Jag bad "Tingeling" att föra över enegin mot mamma. Det gick ganska så bra, mamma kände att det stack lite när jag satte mina händer över hennes!

Sen plockade han fram en pendel och sa "alla kan få en pendel att röra sig, det är bara att röra handen såhär. Men om man ber guiden att hjälpa till så får man rätt svar." Sen visade han mig, ja, nej och fråga om (Typ om man inte vet svaret eller om det är både ja och nej svar). Sen fick jag prova själv!
Jag koncentrerade mig på pendeln, bad "Tingeling" att hjälpa mig och visa mig ett JA... Då började den pendla höger till vänster. Sen bad jag henne visa mig NEJ, då pendlade den fram och bakåt. Sen bad jag henne visa mig FRÅGA OM, och då snurrade den runt. Och jag SVÄR på att jag inte rörde handen! Jag kände lixom hennes energi flöda genom mig, som om man hade varmt vatten i kroppen och det sticktes i händerna,ansiktet och axlarna.
Han sa oxå att det var väldigt starkt den pendlade för att vara första gången! ;)

Vi pratade lite om tarot en stund och han spådde mig för att visa. Sen var det dags att stänga ner Tindra lite. Han satte sin hand över min och jag skulle blunda. Jag skulle tänka mig henne framför mig, sen skulle jag tänka att det var som blommor över olika mediala punkte över hennes kropp som jag skulle sluta så att de blev som knoppar. Det var svårt, vissa blommmor ville inte alls stänga sig och jag fick kämpa lite. Men det gick! Så jag hoppas att Tindra ser och känner mindre nu!

Sen skulle han gå runt och ta bort det sista "dammet" av den gamla damen och då fick han även kontakt med farfar ♥! Det som jag var så orolig över... Men det gick bra! Farfar frågade om det var ok att han kom närmre och stannade här med mig, och självklart fick han det. jag fick även känna hur det kändes när han var i närheten. Jag kände alla känslor, han var ledsen och glad på samma gång. Jag fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna! Sen kände jag bara lycka och glädje.
Sen ville även farfar tacka mamma och hon fick en kram! Det gjorde att mamma började gråta... Vilket jag förstår.. Det kommer jag oxå göra ikväll när chocken lagt sig! Sen gick han iväg en stund.
Då frågade Micke om han hade gått bort hastig, för farfar hade inte alls velat tala om det! Men han frågade inte mer än så av respekt för farfars önskan.

Han pratade även mycket om mitt förflutna, saker han omöjligt hade kunnat veta om. Han pratade även om Patrik och Tobias. Han sa att det är sällan man hittar någon som inte är far till barnet som det klickar med mellan barnet och "den nya", men att så inte var fallet med Tindra och Tobias. Det gick jätte bra där! :D Och han var trygg för både mig och Tindra! ;)
Han frågade om Tindra såg saker borta vid Varghedsbron och längs Lommaren och jag har ALDRIG sagt till någon att hon flera gånger inte velat att vi skulle gå den vägen för att det var läskigt och hon har även nämnt "den" ett par gånger där... Det var tydligen mycket andeväsen just runt Lommaren!
Så ni vet alla som nattbadar där! ;)
Det var ju även där den här gumman följde med oss ifrån! Han nämnde även mina funderingar om framtiden, på PRICKEN! Och han sa att han sällan talar om framtiden, men att mina mår var rimliga och kunde uppnås! Skönt! Men jag måste ta rätt väg och sortera bort de tunga sakerna och börja med de lätta!

Han berättade även att både jag, Tindra och farfar är sånna som ska bo ute i skogen typ (och att mina funderingar på det stämde, för Tindra var en sån som ville springa på gräsmattan!)! Att vi behöver stora ytor. När han pratade om farfar så nämnde han havet, klippor och skogen.. Och det var precis farfar, han älskade det! ♥ Det var då jag blev säker på att det var farfar han pratade om!
Han sa så mycket som stämde....

Sen vart jag strängt beordrad att sluta experimentera hemma.... :( Men det var tydligen farligt så jag ska lyda! Lite fick jag prova på, men inte healing!

Men alltså.. Wow! T.o.m jag som var lite skeptisk till det här... Wow... Det här var awesome! Jag ska LÄTT gå på några kurser för att lära mig mer! Det vill jag ha i julklapp! Tack! ^^ Ska iaf försöka prata med "Tingeling" och farfar lite här hemma, lära mig att känna igen dom!
Så om någon har lust att följa med på en gratis (tror jag det var?) prova-på-kurs med mig så säg till! Jag ringer på direkten! Ju fler desto bättre sa han för det blir roligare då! Kom igen nu! ;) Det blir kul! Man behöver inte vara medial, bara man är öppen för det!

Jag har säkert glömt att ta med något och nämnde inget av det som sades till mamma för det vill hon nog hålla privat!

Efter att han gått så skakade hela kroppen på mig. Jag vart som en kamin när farfar var här och när det släppte så kom chocken istället... Men åh!
Tack mamma för det här!!

Puss och kram!

Ett långt och tråkigt inlägg!

Ok.. Nog för att jag gillar radikala förändringar och häftiga detaljer.... Men det här är bara för mycket!!


Denna (klickbara) bild är från bloggen Bokkei som hade gjort om sitt vardagsrum inspirerat efter filmen Kickass. Sorry Bokkei, Maria, men jag tycker faktiskt att det är skit fult! Dessutom är det ett motiv man kommer att ledsna på ganska snabbt... Hoppas du har mycket pengar så du kan göra om när du ledsnat på det!
Och det värsta är att ALLA gillade det! Jag undrar hur många som EGENTLIGEN gillade det och hur många som skrev att de gillade det för att få uppmärksamhet...
Men men, smaken rä som baken! Och tur är väl de? För tänk om alla tyckte lika, hade sett likadana ut och tänkte likadant. Åh vad jag hade hatat alla då... haha! Hon skulle säkert tycka att mitt vardagsrum är skitfult! ;) Fast det tycker jag med så... Äckliga rökgula tapeter som snart tar självmord och trillar ner... Jag hatar att bo i hyresrätt...



Jag vill bo på landet! Och snart vi fann det, att vi behövde nånting i stallet! Å jo förresten, vi köpte hästen. och gnäggilignägg från lilla stallet hörde vi på varje dag... na na na nana.. na na na nana....
Ja men jag vet, jag är trött, nervös, uttråkad och allmänt dum i huvdet... Men visst är bilden fin?
Jag ritade den i photoshop typ 2005/6 nångång. Länge sedan var det i alla fall!
Ett sött litet welsh föl! Undrar om jag ska leka med mallen lite och göra det i fler färger!?


Hur som helst... Jag är hemst ledsen fär vad jag tycker om väggen, men alla har väl rätt till en åsikt!? Jag brukar inte klanka ner på andra, men ja... Det där var bara för mycket för mig för att klara av. Modigt!

Jag ska vara modig och klippa mitt hår såhär! Ja håret på (den klickbara) bilden är ju förstår stylat, men samma uppklippta frisyr ska jag ha! Sandra ska klippa mig så att löshåret passar in bättre och färga håret på mig! Många snällt av henne tycker jag! Billigare än att gå till frisören! ;) Hoppas hon kan klippa sådär nu bara, men det ror jag! Är nog inte så svårt! OCH jag ska inte ha kort hår, bara uppklippt!! Så ingen missförstår! ;)
En blandning av "Emo-Rock-Visual Kei" typ...

Nu skiner solen! Ska fylla i lite papper och göra mig i ordning, sen ska vi gå ut!!

Puss och kram!

G- g- g- gh- gh- ghost!

Jag börjar bli lite nervös inför i morgon... Så pass att jag börjar fundera på att städa en gång till här hemma! Haha! Jag funderade lite.. Undrar om man kan fråga om katten känner av energierna här hemma och om det är .... shit jag såg just något litet och vitt sväva förbi i ögonvrån!! *Scaaaryyy!!* ja ja, om det är något som påverkar honom? Att det är därför han "tussar" och kissar inne!?
Sen är jag faktiskt nyfiken på om han nämner den "vita katten" som jag brukar se! Det tror jag inte, men det skulle vara skoj att veta vem det är! Det är nog den enda "vålnaden" som jag faktiskt sett på riktigt så det är lite häftigt, och att det just var en katt!

Det vart inget tvättande, för jag vill inte ha en stor torkställning stå mitt i v-rummet när han kommer kom jag på.. Kan bli lite trångt då... Så det får bli på fredag om jag inte har annat för mig! Men dammsög gjorde jag! Äntligen! haha! Vet ni hur svårt det är att städa och hålla det snyggt när en galen unge springer runt och sliter i sakerna? Jag vet inte hur många gånger jag plockat i soffan, hindrat henne från att sno mitt tempel och grejerna till det och plockat upp saker som bara tar fram för att visa mig och sen lägger på golvet för att hämta en ny.... *suck* Jag blir matt bara av att tänka på det! haha! Sen är jag ganska bra på att plocka fram glas!! vad är mitt problem lixom? kan jag inte bara använda ett och samma glas eller bara plocka undan efter mig! Allt annat plockar jag bort, men inte glasen! Har två st framför mig nu på databordet som jag ska ta med nu när jag går och släcker i köket! ;)

Puss och kram!

Prinsessan är sjuk...

Här om dagen så var vi ju i lekparken och Tindra slog i läppen. På kvällen sen sa hon att hon hade ont i tungan, så jag tänkte att hon råkat bita sig när hon slog i läppen. Men igår morse hade hon fortfarande ont och hade även sagt på dagis flera gånger att hon hade ont. Så på kvällen kollade jag efter på tungan och den var full av små små vita blåsor! När hon inte kunde sova för att hon hade så ont i munnen så ringde jag sjukvårdsupplysningen/vårdguiden för att fråga hur man kunde lindra, för nån medicin tror jag inte finns mot sånt om man är 3 år gammal... Alvedon och kallt vatten fick det bli och så sa hon även, sjuksköterskan, att det kunde vara så kallade höstblåsor! Vilket jag aldrig hört talas om. Vid halv 11 på kvällen somnade Tindra tillslut. Stackarn....
Jag satte mig och rita och glömde helt bort tiden så jag lade mig inte förrän vid ett tiden!! Men jag är nöjd med resultatet! ;)
Originalbilden! Och i färg! ;)
I natt kom Tindra in till mig strax innan 3... Hon försöke sova brevid mig i sängen men varken hon eller jag kunde sova, så hon gick tillbaka till sin säng och somnade om vid halv 5... Vaknade trött i morse och ringde till dagis för att fråga ang. blåsorna. De visste precis vad det var för något och det var tydligen smittsamt, så det var bäst att vi stannade hemma idag och då tyckte jag att hon kunde vara hemma i morgon oxå!

Idag är det bättre! Efter lunchen idag fick hon lite glass och efter det har hon inte sagt något om tungan. Jag kollade även på den och blåsorna var nästan borta. Det var bara i kinderna det fanns lite blåsor kvar men hon sa att de inte gjorde ont.
Jag vet ju själv hur ont det gör att ha EN blåsa på tungan så man kan ju tänka sig hur det är att ha så många...

I morgon kommer ju Micke, mediet, hit! Jag är lite orolig att det inte ska finnas något här! Jag har inte kännt något alls på en hel vecka.... Jag som annars får kalla kårar varje gång jag går på toaletten på natten eller bara ändå.
Och mamma ska på storseans med Terry Evans i oktober.... Sjukt avundsjuk! Det fanns bara en plats kvar. Han är ju typ min idol! *Morr* Inte visste jag att alla i Norrtälje var intresserade av sånt...

An awesome man!

Men jag får väl flirta lite med Micke för han hade tydligen gått på kurs hos Terry så jag får väl fråga om han kan lära mig lite! ;) hehe! Nu när jag faktiskt bestämt mig, efter 2,5 år, att öppna mig igen så kan man väl köra stenhårt på en gång!? Eller? ;) Jag har börjat med min medition igen och funderar på att fördjupa mig i healingen igen, vilket Micke egentligen håller på med! Två smällar i en! ;)

Idag ska det dammsugas och tvättas! Nu sover Tindra, eller ligger och vilar i alla fal, så jag passar på att ta det lite lugnt nu jag med.

Puss och kram!


Ingen Gevalia reklam det här inte!

Jag måste börja skriva samma dag som jag gör något för jag minns baskemig inte!
Igår gjorde vi nog inget särskilt, åt pannkakor till lunch, lekte inne och ute, kollade på hästarna, åt middag.... Ja jag tror det var vad vi gjorde! Men en sak minns jag... Ett ganska så otrevligt besök!

Jag var ju tvungen att fotografera och jämföra storleken med något. Så jag rullade fram ett batteri och zoomade kameran så mkt jag kunde (jag vågade inte stå för nära!)... Jo det var en GIGANTISK SPINDEL!!!


Med respekt för ev. spindelrädda gör jag den liten och klickbar
! Så vill ni se större, klicka på bilden. Observera att det är ett AAA batteri som är lite mindre och inget AA. Men stor var den ändå! Jag såg något röra sig i ögonvrån och trodde först att det var en goda som smitit in (Jag har minst 3 grodor per somma inne!) men nej, det var super spindeln från helvetet!
Och det värsta är.. Hade det varit en tarantella hade jag lungt slagit nr till polisen och bett dem skicka någon för att hämta den. Men den här, vad gör man åt den? Den kan ju krypa på en när man sover, kanske in i munnen! Så ja, jag tog fram dammsugaren. Den jäveln var snabb som satan och kutade iväg i 180 ut i hallen, men jag fick den när han kröp på mina (älskade) skor! "Slurp" sa det sen var den borta! Sen satt jag och sneglade på dammsugaren tills jag lade mig. Jag hoppas att den dog och dog snabbt... R.I.P "lilla" spindel....

Idag var vi ner på stan och mötte upp med Madde! kollade runt lite, var till banken, gick i affärer och sen gick vi ner till lekplatsen i Socitetsparken. Tindra slog sig i läppen så det började blöda och var lite trött och grinig, jag och Madde frös som tusan. Snuttan somnade nästan direkt i vagnen när vi gick hem. ;) Handlade lite, lagade potatisgratäng och fläskkotlett med sötsur sås till middag! *Mums*

Mamma ringde idag oxå och sa att vi inte kunde äta hos dom på torsdag för då kommer Micke, ett medium, hit och ska driva ut våra onda andra! haha! Nej men det ska bli spännande att se/höra om han hittar något och vem/vad i så fall! Jag känner mig lite ledsen över att han ska hit, jag vet inte varför....
Ska försöka ta mig ett snack med grabbarna senare ikväll! ;) Åh jag kommer sakna dom..... Vad ensam jag kommer att bli!!
Så nu måste jag städa som en tok! Mest för att mamma kommer hit! ;) hehe! fast Tindras rum... *Pjuh* Det är så mycket saker!! Allt får inte plats! Så om någon snäll människa vill så får han/hon komma över och hjälpa mig att flytta lite tunga saker ut till förrådet! :D

Nej... Om man skulle meditera lite och försöka få sig ett snack med grabbarna!

Puss och kram!

En läxa lärd!

Igår åkte jag och Tindra till Täby C för att gå i lite affärer och kolla! Vi mötte upp med Patrik som jobbar i Täby och jag ska ALDRIG mer åka tåg med barnvagn!!! Först åt vi lite "mat" på McDonalds och när batterierna var laddade gick vi runt och kollade! Fastnade i leksaksaffären i typ en timma... ;)
Jag: "Är vi klara nu?"
Tindra: "NEJ! Lite till..."
Sötnosan! Sen vart jag akut kissnödig och de har bara 2 toaletter på hela TC och en av dem var mystiskt försvunnen.... Så jag var tvungen att springa genom hela centrumet! Tur att man inte hade rännskita! ;) haha! Tindra tittade på fiskarna i det stora akvariumet under tiden, med Patrik såklart!
Sen var Patrik så snäll och köpte en försenad födelsedagspresent åt mig!!! :D

De här sötnosarna!! <3

Jag som varken gillar kilklack eller öppen tå! Men de var SÅÅÅ snygga så det gör inget! ;) hehe! De var såklart på rea annars hade han nog inte köpt några skor åt mig! hehe! Och det var tur att han köpte dom åt mig, för vet ni vad? Det gör ont att gå i pumps i 28 graders värme i flera timmar! Utan dessa hade jag gått barfota hem...
Jag har en blåsa UNDER foten från pumpsen.... En läxa lärd!

Sen när vi skulle hem så var bussen full så vi fick vänta på nästa, som oxå var full men de som satt vid barnvagnsplatsen fick flytta sig! hehe! ;P Och när Patrik klev av blev Tindra så ledsen så ledsen... Alla på bussen sa: Naaaww! När hon skrek efter pappa och ville med honom hem.... Alla utom jag, för till mig sa hon: Jag vill inte vara hos dig, det är jobbigt hos dig! Jag vill till pappa!! :(

Idag har vi städat lite, tvättat och sprungit i pyjamas hela dagen! Skönt med en slappar dag ibland! Vi tänkte gå ut men jag stack huvudet utanför altandörren och kunde knappt andas, så jag tänkte att vi skulle vänta tills det blev svalare. Det blev det inte... Värmderekord i lägenheten idag oxå! Hela 25 grader!!

Tindra var ut en stund men hittade glas i gräsmattan så hon fick komma in (Hon var barfota!), det var ändå dags för middag. Hon hjälpte till att laga maten idag! Hon är så duktig så. Hon tycker om att hjälpa till, utom när det kommer till städning! ;) Det blev wok idag. Smarrigt värre! Köpte Sukiaki förut som jag hade i. Mmmm!
Sen hade Tindra haft ut alla sina pärlor på golvet, så jag sa att det blir ingen efterrätt innan hon plockat upp dom! Först ställde hon alla på rad och sa att hon var klar, men jag bad henne plocka upp dem och lägga i burken. Då tog hon alla pärlor och lade i tältet istället! Efter ännu en förklaring om hur det gick till så fick hon äntligen pärlorna i burken och glass och bulle till efterrätt! ^^,

Nu ligger hon i sängen och kollar på film, snart dags att sova tror jag för hon sov inget på dagen idag. Jag ska nog lägga mig i sängen jag med och sakna Tobias... Det gör jag hela tiden, men på kvällarna är det värst. Han skulle se om han kunde komma hit nästa helg, jag hoppas det! Annars kommer det gå flera veckor innan vi kan ses... Jag hatar det här... Men jag älskar honom så jag ger inte upp! ♥ Någon dag ska vi, om inte bo ihop, så åtminstone bo närmre varandra!

Nej dags att natta lilleskrutt!!

 

Puss och bamsekram!


Barbie girl?

Ibland när man ser tjejer på stan eller läser bloggar här på blogg.se så undrar man:
Varför vill alla se ut som Barbie? Plastig, äcklig och blond....
Jag menar, har någon egentligen funderat på VARFÖR vi vill se ut sådär?
Visste ni dessutom att Barbie inte är anatomiskt korrekt byggd och omöjligt skulle kunna stå upp ens om hon hade funnits på riktigt. Och så strävar tjejer efter att vara......

Ja jag kan erkänna att jag tagit till "plastic fantastic" för att se bättre ut... Eller ja, jag köpte lösögonfransar men jag fick aldrig på dom så jag har aldrig använt dom! Och jag har löshår! Men vem vill inte ha långt fint hår som man kan frisera? ;)

Ok, jag erkänner... Barbie är het-isch! MEN!! Bara för det så behöver man ju inte VARA Barbie! Jag tycker att man ska vara sig själv! Det tog mig många många många år att hitta mig själv, våga vara jag, se ut som jag vill och skita i vad andra tycker om mig. Varför? Jo för att fler ville att jag skulle vara någon annan än vad som ville att jag skulle vara jag. Mina "kompisar" ville ju att jag skulle vara som dom och de flesta trivdes (Enligt mig!) med att umgås med "den" (Som jag kallar det nu, eftersom det inte var jag!) så jag fortsatte att vara "den".... Sen insåg jag att man faktiskt inte behöver knulla med alla killar, att man inte behöver puta med rumpan och läpparna och man måste faktiskt inte sminka sig som en rabarb!!

Varför jag valde rabarb var för att dölja ett fult ord... Men jag skrev knulla så då kan jag lika gärna skriva hora...

När helt plötsligt folk ville umgås med mig fast jag var osminkad, att jag fick komplimanger när jag satt i kläder fulla med kobajs, när folk umgicks med mig fast jag inte var "plastic fantastic" och tyckte om MIG! DÅ insåg jag att det inte är värt att låtsas vara någon annn. Då blev jag JAG!

Ja, tiden på Jälla ändrade mig faktiskt mycket! Det är därifrån jag har mina bästa vänner, som gillar mig för mig. Jag saknar den tiden för det var då mitt liv vände som en handvändning, jag saknar den tiden för det var de underbaraste människorna jag någonsin träffat!

Så varför vill man inte vara sig själv?
"Jag ÄR mig själv" säger alla "plastic fantastic" tjejer nu... Men fråga samma fråga om 5 år och se om de verkligen tycker DÅ att de var sig själva... Jag trodde att jag var jag, men jag var "det".... Som alla andra ville att jag skulle vara!
Så tänk efter! Gillar du det du ser i spegeln när du inte är sminkad? Det gör jag! Jag är nöjd med den jag är. Och är du inte det, då är det för att andra påverkar dig att vara något du inte är.... Du är vacker! Glöm inte det!

Sen att jag älskar att "klä ut" mig och sminka mig massor och färga håret och fixa och greja har inget med det bakåtflutna (Som Pumbaa sa) att göra. Det har med mitt nya jag att göra, jag vågar vara jag! ;) Jag gillar att vara jag och om någon inte tål det så får de skylla sig själva. För jag är en rolig person att umgås med och är en bra vän. Det törs jag faktiskt säga utan skam!

Nu ska jag försöka få Tindra att gå med på att städa! Hahahahahahahahahahahaha!!!!! Oki, JAG ska städa och hon leker... ;)

Puss med läppglans och putmun och kram!

Gone, gone, gone!

Jag är så.. Borta.... Jag vet inte vad jag ska göra eller ta vägen! Det är som att slitas mellan en kärlek och en annan! Att vara andra till lags för att de ska må bra, eller vara självisk och må bra själv. Ja jag har tänkt på allt! Jag har planerat i minsta detalj och jag kommer orka! För jag kommer att ha mina vänner....

Jag har så jäkla mycket skit jag vill bara ösa ur mig, men jag vill inte hänga ut någon eller säga något så någon tar illa upp. Tydligen är jag lätt att misstolka och har svårt att förklara på ett sätt så att alla förstår.. Så då skiter jag i det istället....

Jag vill bara ställa mig på ett berg och skrika rätt ut! Jag vill ta en slägga och... Nej då kommer jag bara skada mig själv förresten.. Jag vill bara slå skiten ur en boxningssäck eller något liknande och sedan sätta mig ner och gråta..

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nu ska jag ta mig en treo och sen... Sova eller nåt..... Funderade på ett glas vin, men jag dricker inte en hel flaska själv på så kort tid.. Eller? Alltså, inte på EN DAG, utan under flera dagar, för er som missuppfattar saker lätt.... Jag dricker inte en flaska på en vecka och måste då kasta! Vilket känns onödigt om jag bara är sugen på ett glas! Get it?

En bra sak är i alla fall att jag har mina vänner! ♥ jag har sagt det förr och säger det igen: Jag ska försöka bättra mig på att ses! Ska bara ringa SL och UL och hota dem så de sänker priserna på bussresor! ;)

Nej, fuck off....
Puss och typ kram...

Deep deep ocean....

Jag undrar ibland hur mycket man ska tänka på och bry sig om andra egentligen. Jag försöker att alltid finnas för dem som behöver det, jag går över min egen olycka för att skapa andra lycka. Mamma säger att jag måste tänka på mig själv och hjälpa mig själv i första hand. Men hur ska jag kunna göra det? Det gör ju mig glad att se andra glada... Då kommer jag till min första fråga: Blir jag bara utnytjad?
Är jag den som alla kommer och pratar med, men när jag behöver prata, finns du där för mig då?

Jag vet att många har egna problem, eller till och med egen lycka som de inte vill förstöra med andras problem! Men ett "Hej hur mår du?" ibland skadar inte.... Det kan vara ytligt, jag svarar: "Jag mår bra..." sen är det bra med det! Bara man visar att man finns, att man bryr sig...
Att ställa upp för någon när man själv tycker att det är bra eller för att man vill stötta i beslutet/frågan... Det leder till fråga två: Även om du inte tycker att din väns beslut är bra, stöttar du henne i det beslutet om det får din vän att må bättre?
Detta kan jag ta upp exempel på, både bra och dåliga. Men det tänker jag inte göra. Jag bara undrar egentligen... Alla är ju olika.
Sen är det ju släkten oxå, vänner och familj. Jag vill självklart att alla ska ha det bra, må bra och vara glada! Men jag då? Är jag glad? Mår jag bra? Tänker någon på att det jag gör för att göra DIG glad kanske får mig att må dåligt?

Det finns alltid en lösning på problemet, det enda jag minns från mattelektionerna. Frågan är bara: Orkar man lösa det även om det tar tid?

Nej just nu är jag orkeslös, jag har gett upp och orkar inte kämpa mer. Det enda som glädjer mig är Tindra, Tobias och vetskapen om att mina vänner och familj mår bra. Jag kommer snart tillbaka, starkare än förut. Men det kommer att ta tid, det kommer att vara jobbigt, ni kommer hinna hata mig och bli besvikna på mig... Ni kommer fundera på vad jag håller på med, vem jag är och varför.
Men jag har min anledning.... Jag laddar, som ett batteri, från att vara tomt till att vara fullt av energi. Och som ni vet så laddas inte batteriet på 3 min, utan det tar ett tag... Så snälla stå ut, jag kommer tillbaka! OK?

Puss och kram...

Top 3!

Nu har jag sorterat top 3 av de bästa kommentarerna jag fick igår!

  1. Jag står i kön till baja majan i spöregnet, två killar kommer fram: "Hej! Vi måste bara få säga att du är otroligt vacker!" *Smickrande* :D
  2. Springer in i kön till drickat, en kille tränger sig och jag vill oxå med: Jag: Får jag låtsas känna er? Han: ja ja kom du! Är du blöt? Jag är blöt! Kolla in brösvårtan! Styyyyv!
  3. På väg hem och frågar en funktionär efter snabbaste vägen till bussen, en halvt onykter kille kommer fram och säger: Men gumman! Varför har du gråtit? (Det ösregnade!!) ;)

    Hahaha! Awesome!!
Sen chockade jag tydligen min mamma oxå! Vi stod i kö och var nästan framme för att beställa. En tjej kommer springande och frågar om jag kan beställa åt henne oxå. "Nej ställ dig i kön som alla andra!" Sen frågade jag henne om hon kunde kissa åt mig, så mkt ville jag köpa åt henne! ^^ Men har man stått i kön i regnet så är det sista man vill att göra en tjänst till någon annan som vill fuska! Vill hon supa får han fanimig göra som alla andra och köa! PUNKT!

Nu ska jag plocka ur löshåret, fixa te och krypa ner i sängen! Bara grannungarna slutar härja så kan man sova sen!

Puss och kram!

SONISPHERE!

Jag, mamma och Bosse åkte till Stockholm och Sonisphere festivalen! Mötte upp morbror Göran och nån kompis till Bosse. Det var lång kö in men jag tyckte inte det tog allt för lång tid med tanke på hur många människor det var. Vi kom in och gick direkt till öltältet där vi köpte dricka och korv! hehe! Jag och mamma gick för att se Hammerfall, men gick efter halva spelningen tillbaka till öltältet.



Bosse förklarade för mig att i 99% av fallen när en okänd kille pratar med en tjej så raggar han! jag som alltid trott att de pratar för att vara trevliga, eller ja, oftast i alla fall! Så jag lärde mig något nytt! haha! Sen spelade Iggy and the Stooges och det var grymt att se! Trots att han är så gammal! ;) Mitt i spelningen vart jag kissnödig och när jag stod i kö till baja majan så kom det två killar fram och sa att jag var "otroligt vacker"! Smickrande med tanke på hur jag såg ut! Det regnade ju massor! haha!


Efter Iggy spelningen började det spöregna så mamma och Bosse bestämde sig för att åka hem. Ensam gick jag i regn och lera bort till andra scenen för att se Alice Cooper spela!Stod nästan längst fram på sidan! Det var GRYMT! Han showar ju så och det är kul att se, jämfört med de som bara står och headbangar i 40 min!


Sen hittade jag på Nisse i ett annat öltält stå och skaka! ;) Så jag hängde med honom resten av kvällen. Vi gick för att se mitt älskade Mötley Crüe!! Vi hittade ganska bra platser långt fram på sidan.





Mitt i Crüe spelningen fick jag hjärtklappning, men det struntade jag ju i såklart! :p
Men när de var klara var jag tvungnen att gå till sjuktältet (efter att ha smörat för funktionären att få komma in bakom scenen, men det fick jag inte...) där jag fick lägga mig ner i några minuter tills det gick över. Sen var jag så trött och kall så jag bestämde mig för att åka hem!

På bussen började de åska och blixtra som bara den! Jag satt med solglasögon, MP3 i öronen, lera upp till knäna och ett stort leende på läpparna. När jag klev av bussen hemma så började det ösregna! På med ponchon igen och knata hemåt. Blev dyngsur igen men var glad ändå. Kom hem, slet av alla blöta kläder (Mina vita skor har nu mera fått en gråaktig färg!), på med nattlinne och kröp ner i sängen med ett glas te!

Dagen kunde inte bli mer perfekt! Trots regnet! Jag var lycklig från att jag vaknade tills jag somnade. Åskan och blixtarna var bara ett plus! ;) Vaknade med halsont igår men det vart bättre under dagen, eller så tänkte jag bara inte på det? Men idag gör det ont som fan och mamma trodde att det kunde vara halsfluss på G.... Men det var värt det!! Ont i hela kroppen och trött... Men det var värt det!!

Nu har jag fått mersmak och vill gå på ZZ Top den 26/11 om någon vill med? Annars åker jag själv! :p
Idag ska jag och mamma till Hööks och sen hämtar jag Tindra. Hopas att halsen blir bättre snart.

Puss och lyckliga kramar!

Förfest! ^^

Förfest för Sonisphere ikväll! Hade jag vetat att Nisse var i Sthlm redan hade jag kanske åkt dit.. Fast vart skulle jag sova då? Men men, i morgon gäller det och jag längtar så! ^^

Puss!!

Spöken?

Den senaste veckan har det hänt lite saker här hemma. Här om dagen gick Tindras McDonalds leksak igång som låg på dolvet (En Dart Vader kul-labyrint som låter när man öppnar/stänger den) och jag trodde att det var någon av katterna som kom åt den.
Men idag hände det igen! Och båda katterna låg brevid mig! Jag vart såklart rädd (Vem är inte rädd för Dart Vader?) men gick ut i mörka köket för att stänga av den med Tobias i luren. Sen satte jag mig vid datorn igen och då började en penna som låg plant framför mig att rulla... Jag rörde den inte eller rörde något som kunde komma åt den!

Jag undrar om någon vill mig något. Jag är lite skakis nu och kommer ha svårt att sova av två anledningar:
1: Det är skrämmande! Jag vet inte vem/vad det är!
2: Jag nyfiken på vem/vad det är!

Jag har en stark känsla av att det är någon här, det har jag känt hela dagen fast jag inte ens vart hemma!

Ska jag fråga något trots att jag är lite rädd? Vill jag veta?

Tobias säger att leksaken "buggar"... Men pennan då? Och känslan av att någon smyger på mig som jag haft hela dagen?

Jag bestämde mig ju för här om dagen att "öppna dörren" för det mediala igen. Men jag tror jag ångrar det nu! haha! Ska försöka sova nu med TV på och lampan tänd! haha!

Puss och spökiga kramar!


Tindra och ölen!

Idag när jag hämtade Tindra på dagis skulle de precis äta mellis så jag satt med dom under tiden. Det var en tjej som skulle sluta idag så hon bjöd på bullar och hennes mamma gav deras fröken en flaska vin eller något sånt (En stor glasflaska var det i alla fall!) och Tindra sa till mig:

T: "Mamma vad är det? Öl?"
J: "Shhhh!! nej, nej nej!"
M: "Vad sa du?"
T: "Vad är det?"
M: "Det är väl någon dricka av något slag.."
T: "Är det öl?"
J: "Neeeeej! Det är ju inge gott! Saft är mycket godare! Eller hur?" *Nickar instämmande*
T: "Aah!"
M: "Vilken saft gillar du bäst då?"
T: "Den rosa!!"
M: "Hur smakar den då?"
T: "Som öl!"

Nu har jag skällt på pappa P och sagt att prat om öl är förbjudet! ;) haha! Undrar vad de tror på dagis! haha! Tokiga unge!

Idag på kvällen har vi lekt i Tindras prinsess tält och bakat chokladmuffins! Mums! Snart ska jag lägga Tindra och skriva lite mer skolarbete. Sen måste jag sova jag med för jag är sjukt trött.... *Gäsp*
Sen har jag vart ut till hästen idag oxå! Det gick väl sådär... Bara å läsa!

Puss och kram!

Samanfattning!

Tänkte släga in ett litet inlägg med en kort samanfattning såhär på kvällskvisten! ;)

3 härliga veckor hemma hos Tobias i Österby! Tarzan rymde men kom tillbaka, Tobias mamma, min svärmor, Gunilla fyllde år, vi åkte på en överrasknings-födelsedags-resa till Göteborg och Liseberg med Tobias halvbröder som var skitkul (Åkte 06.00 hemifrån och kom hem 04.00!), Tobias fyllde år och jag fick baka tårta (Äntligen!), den bärbara datorn gick sönder och min dotter växte minst en halvmeter under dessa 3 veckor som jag inte såg henne! Åh som jag saknade henne då!

Nu är vi hemma och jag har fyllt år! Firade med en resa till Åland fram och tillbaka och det skulle bli krogen men var alldeles för gammal trött! Kalasade i söndags och det var många som kom! Jätte kul att se alla igen! Tindra fick presenter hon oxå, en rosa sparkcykel som hon tjatat om och ett prinsess hus/tält. Jag fick massa pengar som ska sparas till körkort, en trisslott som jag vann 50 kr på, massa fina blommor som står och luktar gott i köket, presentkort på H&M 500 kr och den bästa presenten EVER: Biljett till SONISPHERE FESTIVALEN!!! Jag ska se: Mötley Crüe, Alice Cooper, Iggy and the Stooges och eventuellt Hammerfall!
Morbror Mattias hjälpte mig med den stationära datorn! Jag som trodde det var värsta felet och så var det "bara "lite" damm".... ;)
Tobias kom över oxå och träffade tjocka släkten! Jag tror de gillade honom. Jag vet att han gillade dom iaf! ;)


Tobias... Jag är så stolt över honom så det finns inte! Han kämpar så för att bli bra och det syns på honom att han mår bättre för var dag som går. Även om han kanske inte tycker det själv så märks det på honom. Jag längtar bara till den 16:e så jag kan få lite smaskig info! ;) Kanske ska man blir psykolog istället? Fast det är ju dubbelt med plugg....

Plugga ja.. Det går sådär. Tycker att miljökunskapen är rolig men alldeles för komplicerad för min lilla hjärna! Mediekunskapen är kul och går faktiskt riktigt bra! Jag kämpar vidare!

Tindra, ja hon växer och växer! Hon är inne i nån period där hon pratar mycket om döden och att dö. Jag tror inte hon förstår än att man inte finns mer när man dör (Hon tror att döda grodor kan bitas fortfarande, fast inte ens levande grodor bits!) men hon vet att man är död. Vi ska ha ett samtal om döden och jag ska prata med dom på dagis om de oxå kan prata om det med henne lite. Eller är det en dålig idé? Och efter att hon varit hos P har hon återigen slutat vilja vara utan blöja. Det funkar ibland, men hon vill helst ha blöjan på. Så där får vi börja om igen, igen! Annars (??) är hon världens härligaste unge! Slänger ur sig saker, ord och meningar som får en att bara dö av skratt och hjärtat smälter!


Nej nu ska jag dricka upp mitt té sen ska jag sova!

Puss och kram ~ Love ya all!

RSS 2.0