Dec. 28, 2010

Wow.. It's been a while! Men nu är jag väl typ tillbaka!

Julafton spenderades först med frukost hemma hos mamma, stallet och sen hemma hos mamma igen med släkten! Min morbror fick vara tomte i år och jag tror att Tindra hade en jätte mysig dag! På kvällen gick vi hem till min pappa och firade och det fanns en tomte även där!! Fast jag tror inte att Tindra är så lättlurad, hon fattade nog att det var både Mattias och Norfar! haha! Men hon hade skoj och fick jätte bra julklappar! Jag kunde inte önskat något annat!




Andra, mindre bra saker, har väl hänt oxå. Jag och Tobias har tex gjort slut. Det var mitt val efter mycket tänkande och övervägande och även om det känns väldigt ledsamt så är det nog för det bästa.

I natt
fick Tindra någon typ av nattskräck.... Hon skrek i panik och skakade av skräck och var alldeles speedad. Fjärilarna som hänger i hennes gardiner attackerade henne och flög runt, dalahästen i hennes fönster rörde sig, nappen svävade, gosedjuren pratade och rörde sig, det var lejon och gröna djur på golvet (Snälla!) och spindlar i sängen. Så vi somnade inte förrän strax innan 7 och vaknade runt 11.... Hon var inte okontaktbar, utan vi förde en konversation, så jag vet inte riktigt om det var nattskräck, men jag måste ju hålla koll nu ett tag framöver.
Fick lite tips av Ida att byta påslakan, bädda bort spindlarna och kanske ta bort fjärilarna om hon vill det och av byta plats på sängen. Nu ligger hon i sin säng och kollar på film, så jag tror inte att hon är för skärrad av nattens bravader. Men hon minns allt som hände och det jag sa... Men som sagt, får hålla koll!

Idag blir det nog inte många knop.. Skulle gått ner på stan, men det får nog vänta tills i morgon.... måste till apoteket och banken... men banken får nog vänta tills jag vet om jag år pengar av soc eller inte. De är ju så sjukt bra på att höra av sig... Inte....

Nu ska jag ta det riktigt lugnt, är så sjuuuukt trött!!

Puss och kram!
抱擁とキス

Merry x-mas!!


Jag önskar er alla en riktigt God Jul!

Och ett Gott nytt år!

Puss och kram!
抱擁とキス

Merry x-mas to ya all!

I tisdags var jag på arbetsintervju, eller det var inte så mycket intervju, mer att jag fick skriva kontrakt! ;) jag ska jobba extra på Tio100 som personlig assistent! På onsdag ska jag träffa min brukare. Sen hade jag och Tindra en mysdag på stan, var och skällde på Nordea (Fick 250 kr i ersättning för besväret!) och böt bank till Swedbank istället! Sen fyndade jag en kofta och en baströja på H&M! Koftans kostade 499 kr men var på rea, 150 kr! Och tröjan gick på 99 kr - 50 kr på rea! Sen handlade vi lite mat och sen hem. Hemma gjorde vi marsipan tomtar, eller Tindra gjorde marsipan "klumpar" ;) som vi doppade i smält choklad! Och mot kvällen slog vi in julklappar och åt middag. En bättre dag än i måndags iaf!
[Klickbar]
Igår var vi iväg med Madde till Stockholm! När vi kom ner på byn var det strömavbrott i hela byn!! Mötte Madde på stationen och åt lite lunch när strömmen kommit tillbaka. Sen tog vi bussen in till storstaden. Bör jade få lite panik när vi kom in och det var massa bilar överallt och kaos. Men det vart bättre när vi kom till T-centralen och det inte var så hemskt mycket folk. Madde köpte en sylta och sen gick vi runt i butiker. Var in på H&M på Drottninggatan och kollade in Divided avdelningen. Plockade på mig en heeeeeel hög med kläder att prova! hehe! Men eftersom pengarna inte räcker till allt man vill ha så fick det bli en icke svart kjol! Som jag har letat efter en kjol som inte är svart, brun, vit eller någon annan tråkig färg. Den var dessutom på rea den med! 100 kr. Och så vart det en lång bas t-shirt för 50 kr! Åt en dyr och smaklös middag i Hötorgshallen och Tindras halsduk som låg i vagnen försvann spårlöst! Vi letade överallt men hittade den ingenstans! Helt skumt... Kom hem ganska så sent och Tindra fick hoppa i säng på en gång. Hon fick en Bamse tidning på vägen hem och med den kom en sago-CD som hon fick lyssna på tills hon somnade! ;)
Idag ska vi packa med "alla" julklappar och tomtar och ta oss till mamma! Vi ska sova där i natt och äta jul-frukost i morgon. Jag måste även tydligen till stallet fast det är julafton så jag ska knata iväg dit efter frukosten och snabbt som fan mocka och göra i ordning allt och se om jag hinner rida innan mormor och gänget kommer. Sen blir det snabbt att byta om och göra sig fin och fira jul med familjen! På kvällen går vi till pappa och firar!
Nu ska jag snart klä på mig och fundera på vad jag ska göra idag. Madde ville gå ner på byn, men jag är fortfarande förkyld och det är kallt ute. Igår frös vi nästan ihjäl!! Vi får se vad som händer och fötter! Just nu är jag arg på Skype som legat nere sedan igår. jag måste ringa dagis och jobbet... Men får väl ringa från mobilen...

God jul på er alla läsare!! ♥

Puss och kram!
抱擁とキス

My weeeeekeeeend!!

Fullt upp var det här! Har jobbat hela helgen.

Fredag:
Demade leverpastej på Coop forum. Sålde slut på skiten och fick gå hem tidigare! ;) Kallt även denna dag då jag fick stå vid kyldiskarna, vilket resulterade i ännu en förkylning!

Jag och Tindra knatade hem till Patrik där vi sov över eftersom jag är morgontrött och lat och inte orkade ta mig dit på lördag morgon när han skulle ha Tindra medan jag jobbade.

Lördag: Jobbade på H&M och det var riktigt kul! Jag och mamma "tävlade" i vem som kunde sälja flest klistermärken för Unicef. Ett klistermärke för 10 kr ger rent vatten till ett utsatt barn. Jag sålde fler än henne! hehe! Och tillsammans sålde vi för över 1000 kr den dagen! Good work!!

Hämtade Tindra hos Patrik och for i snöyran hem till mamma och Bosse. Bosse hade födelsedags middag och hans släkt kom förbi. Mycket trevligt! Vart chilliconcarne till middag! Sen sov jag och Tindra kvar där eftersom Bosse skulle ta Tindra på söndagen när jag och mamma jobbade! ;) Jag var hem och bytte om och glömde mobilen hemma.. Kändes mycket naket!! Jag sov på golvet!! Mycket hårt....

Söndag: Vaknade ganska pigg ändå och det var inte riktigt lika mycket fart på jobbet så tiden gick inte så fort. men det var kul ändå! Snöade som tusan när jag gick hem och det fanns typ bara en liten smal stig på trottoaren som man halkade runt på.... Fick middag hos mamma även idag (igår) och sen på kvällen gick vi hem.

Måndag: Katastrofdag!! Vaknade mycket tidigt (I onödan!) och insåg att det inte alls var idag jag skulle på intervjun... Hade ett tråkigt samtal... Skulle till Soc och lämna papper och bestämde oss för att ta bussen eftersom det är så in i helvete mycket snö ute = jag kommer åka buss överallt resten av vintern! I alla fall... Skulle kliva av bussen men den var full med fjortis ungar som inte har vett och etikett och de flyttade sig inte fastän jag sa "Ursäkta kan jag få komma förbi" och puttade undan dom.. Så busschauffören som hade 0 koll stängde dörrarna och började åka så jag fick skrika på honom för fulla muggar att stanna och släppa av mig. Under tiden skällde jag på barnen.... Av med vagnen och in på soc. Lämna in papper och skulle gå men dörren gick inte upp, fick öppna den andra dörren som går inåt, som tur var stod det en snäll människa där ute och höll upp dörren åt mig! (Ger mig lite hopp om mänskligheten iaf!)

Knatade iväg till Ö.B och köpte toapapper för det är inte så kul att torka sig med våtservetter.... Kom in på Coop och körde min "spion grej" för jobbet och plockade på varor som vi behövde köpa. Skulle betala.... "MEDGES EJ" what the fuck? Provar igen.. "FEL KOD" Vad i hela... Provar igen.... "FEL KOD" Nu bombsäker på att jag INTE slog fel kod, går till bankomaten "DIN BANK MEDGER INTE UTTAGET. INGET HAR DRAGITS FRÅN DITT KONTO" *Suckar* VARFÖR I HELA FRIDEN.......??? Provar igen i kassan, ber alla i kön om ursäkt och går halvt gråtande därifrån utan varor... Ringer pappa och ber honom kolla mitt konto. Jodå pengar finns det....

Går upp till Willy:s istället. Går inte att ta ut i bankomaten där heller. Träffar på Patrik och hans pappa, ber att få låna pengar av hans pappa men han kan inte heller ta ut, men de hade betalat med kort så de tyckte jag skulle prova. Så det gjorde jag.. "MEDGES EJ"... Jag börjar koka.... Som tur är har jag en 50-lapp i plånboken och köper smör och mjölk åtminstone så vi har frukost.... Tar bussen hem, rasande på Nordea. Tur att jag har min skrutta som gör mig glad!!
Kommer hem, kollar kylen *tom* kollar frysen *tom* blir knäckemacka och te/oboy till middag.... Men det var gott och Tindra var nöjd med det och vart t.o.m jätte glad för att hon fick knäckemacka! ;)
Tindra är mitt ljus i tillvaron och utan henne hade jag inte orkat! Även om hon är ganska duktig på att ta musten ur en ibland.. hehe!

Den här texten fick jag av en vän tillsammans med några kloka ord. Det hjälpte mig en hel del faktiskt! Jag ser mer positivt på livet nu! Det är iof bara en mycket liten del i en stor och omfattande text om Buddhismen o.s.v... Han var klok han den där Buddha! Kanske ska konvertera till Buddhismen? Nää... Men man kan följa lite av den!

Nu ska jag lägga min skruttis för i morgon ska vi upp tidigt på RIKTIGT och gå på intervju. Tindra fick följa med. Jag hoppas även på att få se Månförmörkelsen som skall ske i morgon, kl 08.40 tydligen. Då står vi på busstationen och jag hoppas HOPPAS att man ser! Den ska vara stor och röd då! Jag älskar universums mysterier och allt som händer med- och i det! Fantastiskt!

Nej, natta var det ja!! Oyasumi!

Puss och kram!
抱擁とキス

The nameless Monster

A beautiful and sad story from a japanese picture book, called The nameless monster...

Once upon a time, there lived a nameless monster.

The monster was dying to have a name so badly.

So the monster decided to set out on a journey to find itself a name.

But the world was such a large place.

So the monster split into two and went on to two seperate journeys.

One went to the East and the other went to the west.

The monster that went to the east found a village.

There was a blacksmith at the village entrance.

"Mr.Blacksmith, please give me your name" said the monster.

"I can't give you my name" replied the blacksmith.

"If you give me your name I will jump inside you and make you stronger in return." said the monster.

"Really? I'll give you my name if you can make me stronger.", the blacksmith told the monster.

The monster jumped inside the blacksmith.

The monster became Otto the blacksmith.

Otto the blacksmith was the strongest man in the village.

But one day he said:

"Look at me! Look at me!"

"The monster inside of me has grown this big!"

*Chomp, chomp, munch, munch, gobble, gobble, gulp*

The hungry monster ate Otto from the inside out.

The monster then went back to become a monster without a name.

Even though he jumped inside Hans the shoemaker....

*Chomp, chomp, munch, munch, gobble, gobble, gulp*

He went back to being a monster without a name again.

Even though he jumped inside Thomas the hunter.....

*Chomp, chomp, munch, munch, gobble, gobble, gulp*

He still went back to being a monster without a name.

The monster then went to a castle to find a wonderful name.

Inside the castle, there was a very sick boy.

"I'll make you stronger if you give me your name" said the monster

In reply, the boy told him "I'll give you my name if you can cure my illness and make me stronger."

So the monster jumped inside the boy.

The boy became very healthy.

The King was delighted.

"The prince is well! The prince is well!" said the King.

The monster became fond of the boy's name.

He also grew fond of his life inside the castle.

That's why he endured even when he became hungry.

Every day, even when his stomach became very empty, he endured.

But then he became so hungry....

"Look at me! Look at me!" said the boy.

"The monster inside of me has grown this big!"

The boy then ate his father, servants, and everyone.

*Chomp, chomp, munch, munch, gobble, gobble, gulp*

Because everyone was gone....

The boy left on a journey

He walked and walked for days.....

One day the boy met the monster that went west

"I have a name" said the boy.

"It's a wonderful name."

And then the monster that went west said...

"I don't need a name."

"I'm happy even if I don't have a name."

"Because we're monsters without names"

The boy ate the monster that went west.

Even though he now had a name....

There was no one left to call him by his name.


Hjärna på högvarv!

Jag har funderat lite nu på morgonen såhär, ja jag vaknar med en hjärna på högvarv jämt så jag är van, på pensionssparande och månadssparande. Hur går det till när man pensionssparar? Ska man välja PPM fonder eller vad det heter eller ska man spara själv? Vad är bäst? När ska man  börja spara? Känner mig lite stressad eftersom 1/3 av mitt liv snart har gått! haha! Sen månadssparande, ska man välja en fond eller räntekonto?
Ja jag måste ju såklart skaffa mig ett jobb oxå! Men det är ont på den fronten.... Eller ja, på pengafronten oxå! haha! Så hur ska man då göra när man inte kan plugga och få pengar eller hitta ett heltidsjobb som man faktiskt står ut med? Sjukskriva mig skulle jag säkert kunna göra, men jag är inte så dum! Starta eget? Det hade ju vart najs att jobba utomlands, men det går nog inte med Tindra. Typ Australien i ett år eller nåt kul!

En sak är iaf säker, jag vill flytta! I Norrtälje eller från Norrtälje spelar ingen roll! Jag vill bara inte bo kvar i den här lägenheten! Jag har nämligen RÅTTOR i väggarna och under golvet! Så fort jag städat fläckfritt här hemma ska jag ringa och be dom skicka någon. Kan ju inte ta hit folk när det är smutsigt! Dessutom är det kriminellt kallt även om det har varit varmare i år än förra året. Så idag blir det:

Ringa i jobbet.
Söka lite jobb.
Dra på musik och städa.
(Ringa RB om det blir rent hemma! haha!)
Ut och åka pulka.
Pulka hem till mamma.
Äta middag med familjen <3
Gå hem.
Mysa innan läggdags.
Kolla på mina serier... hehehehhe! <3

I just den ordningen! ;)

Igår tog vi fram granen i hopp lite julkänsla. Men nej, jag hittar den inte... Jag hoppas att den kommer på julaftons morgon hemma hos mamma sen. Tindra hjälpte till, hängde alla kulor på samma gren! ;) Sen skulle hon pilla och pilla... Passade även på att städa mitt databord som varit mer kaos än en organiserad o-ordning den senaste tiden! Hittade en CD som jag letat efter! Bra va? haha!

Nej nu ska jag ringa Göl och Coop forum.. Dema leverpestej på fredag, jag som ÄLSKAR leverpastej! Haha! Men hon sa att jag inte behövde smaka! Ska ha kock kläder på mig oxå. ;)

Puss och kram!
抱擁とキス

Kyoto ga suki!

Idag har jag vandrat i Kyoto. Ja, med Google Maps alltså. Så otroligt vackert det är där. Det var med ett lite ledset öga som jag "vandrade" där, eftersom jag aldrig kommer få se det... Det är synd bara att man bara kan "gå" på bilvägarna, men jag tog mig genom en fantastiskt vacker park. Husen, träden, ja allt var fantastiskt. Tänk om man kunde bli miljonär, bara sådär.... [De små är klickbara]


Toji templet, tror jag det hette....

Alla dessa vackra tempel, byggnader ja t.o.m gatorna var vackra... *suck*
Kure-kun säger ofta till mig att om jag önskar mig tillräckligt mycket, föreställer mig att jag är i Kyoto varje dag, så kommer jag att vara där en dag. Men när är en dag då? Han har sagt att jag får bo hos honom i hans pyttelilla lägenhet och att jag t.o.m får mat serverad av hans mamma! Haha! Men trots det så behöver man ju ändå pengar. Jag tror att det lär kosta en del att åka fram och tillbaka från Kobe till Kyoto, även om det är ganska så nära! Och eftersom jag kommer vara själv, troligtvis, så är det ju bra att ha "nödpengar" ifall man går vilse och behöver en taxi eller nåt! haha! Jag behöver inte shoppa, jag behöver inte ens ÄTA bara jag får se Kyoto! Ja och självklart åka det där roliga tåget upp för berget i Kobe! hehe! En resa dit kostar, med bara flyg, ca 6000-10000 kr + pengar att leva för där nere i en vecka, låt oss säga ca 10000 kr max! Det är en del pengar! Så om jag sparar 500 kr i månaden....  Ja då har jag råd att åka om 40 år!! Woho!!

Ja som sagt.. Jag kommer aldrig till Kyoto, hur mycket jag än fantiserar, drömmer, önskar och föreställer.... Vilket jag gör varje dag. Och det hjälper ju inte att Kure-kun visar bilder och berättar vackra sagor om alla tempel och tehus och grejjer... Då vill jag ju bara dit ännu mer!! Ja ja jag fortsätter drömma och önska av hela mitt hjärta och hoppas på att jag får komma dit en dag snart...

Puss och kram!
抱擁とキス

LuCia!

Hej och hå lång stortå!/Ohayo! Vad skrev jag sist? Och när? Tiden går så sjukt snabbt och det är bra. Då blir vintern snabbt överstökad. Bara det inte går lika snabbt i sommar sen.... Jag har inte tänt vaken den 2:a eller 3:e advents ljuset eller plockat fram granen! Jag vet ju inte vart stöttorna är till den så jag skulle behöva någon slags fot åt den...

Känner mig inte så kry idag. Mådde illa igår kväll och dricker massor med vatten, vilket brukar betyda att jag är på väg att bli sjuk eller att det är varmt ute. Och varmt ute är det ju inte! Och i morse var tungan som sandpapper, jag kunde inte röra den alls... Mår lite illa igen oxå....

Jag känner mig faktiskt väldigt efter så jag sitter och tittar på nyheterna nu! Satte på det vid 9 och kollar fortfarande för att hålla mig "up to date"! På tal om up to date, vad svårt det blir ibland att komma på ord på SVENSKA ibland när man pratar och skriver mycket på engelska! haha! Jag jobbade på H&M igår och en kund frågade om en hudkräm och jag kom verkligen inte på ordet! Svenska som är mitt modersmål lixom. haha! Jag kom på det engelska ordet, men inte på svenska.. Illa!

Jag behöver ett nytt headset till datorn! Kattjäveln tuggade sönder sladden så mikrofonen inte fungerar! Dvs att jag inte kan ringa till jobb, dagis osv...

Idag är det lucia och jag har verkligen inte lust att gå ut idag.. Men för Tindras skull gör jag allt! Jag hoppas bara att jag hittar lucia linnet!! Glitter har vi! ÅH! Måste ladda batteriet till kameran!

Nej... Nu ska jag lära mig lite mer japanska! Och söka fler jobb!
Jag vill ha en biljett till Uppcon i julklapp! ;)

Puss och kram!
抱擁とキス

Working....

Efter att ha ringt till kommunen och gnällt lite fick jag äntligen rätt! 15 timmar i veckan även de veckor jag inte jobbar! Nu ska jag bara skicka en klagan på deras "tim-borttagning" när man får hoppa in extra... Och jag hoppas fler tycker som jag! Eller har alla föräldrar i Norrtälje heltidsjobb? Skit kommun....

Jag är skit trött och ska snart lägga mig och sova, men hjärnan går på högvarv... Sitter och minns tillbaka på "gamla goda tiden" (Som inte var så god för mig!) med gamla låtar från 90-talet. Jag önskar många gånger att mitt liv blivit lite annorlunda, att jag hade stått på mig när jag var yngre och satsat tidigare. Att jag vetat då det jag vet nu, tex vad jag vill göra med mitt liv. Jag är som en låda full med hemligheter. Så mycket som jag aldrig sagt till någon, inte ens viskat det ut i mörkret för själarna att höra. Men först av allt måste jag hitta mig själv innan jag börjar driva något framåt. Jag vill bara, kliva ut ur mitt skal, öppna blixtlåset, slå mig fri och *TADA!!* Där är jag... Men tyvärr är det inte så lätt... Hur hittar man sig själv?
Det är många som inte bryr sig om att hitta sig själv, de accepterar den de är. Men det kan inte jag göra... För att jag är inte den jag är! Trots att jag inte vet vem jag är, vet jag att jag inte är jag. Krångligt? Då skulle ni veta vad som försiggår i min hjärna, det är ännu krångligare!!

Vart finns den där guiden, där allt står?
SÅHÄR GÖR DU:
  1. Hitta blixtlåset.
  2. Dra ned blixtlåset.
  3. Kliv ur ditt skal.
  4. HÄR ÄR DU!
Med bilder och allt så att man lätt förstår. Varför kan inget vara lätt? Varför kan man inte bara öppna dörren till världen och säga: Hej världen! Här är jag! Vad ska jag göra nu? Och så öppnas ännu en dörr framför mig och där finns allt jag behöver och vill ha.... Men hur vet man vad man vill ha då? Jo det vet världen och ger dig det!

Nej... Lite måste man väl  kanske behöva kämpa, för att lära sig överleva.

Nej nu somnar jag snart på tangentbordet.....

Puss och kram!
抱擁とキス

Nu är jag arg!!!

Nu är jag arg! Jag blir sällan riktigt arg, men nu är jag det! Det är helt sjukt hur dåligt förskolorna i Norrtälje fungerar! Jag har Tindra 15 timmar på dagis, dels för att jag inte arbetar och dels för att jag faktiskt gör det! jag arbetar alltså 15 timmar MAX i veckan så jag känner inte att jag behöver gå upp i tid med henne. Men det går inte sörru, för då får inte Tindra vara på dagis om jag inte jobbar en vecka! Dvs, jobbar jag en fredag en vecka får hon BARA vara där på fredagen, jobbar jag inte alls nästa vecka så får hon inte vara där ALLS! Då måste jag ringa någon och BE OM LOV att få ha min dotter där på förskolan! Och då blir det mellan 9-12 två dagar i veckan... Helt sjukt! Jag trodde att förskolan var till för barnen, att de skulle få gå där för att lära, socialisera och utvecklas. Även om föräldern bara jobbar 25%.... Har jag inte rätt till 15 timmar i veckan? Ida som jobbar på förskola i Uppsala berättade att även om föräldrarna där få hoppa in extra och jobba så får fortfarande barnen gå 15 timmar i veckan. De tar inte bort timmar på nästa vecka om det råkar bli fler timmar en vecka och de får ha sina barn de 15 timmar de har rätt till även om de jobbar eller inte jobbar! Varför är Norrtälje en sån pissig kommun när det gäller barn? Vår framtid lixom! Sjukt....

Idag var jag på utvecklingssamtal på dagis, Tindra fick leka under tiden. Sen tyckte de att vi skulle gå hem, när hon hade som roligast. Så jag frågade om hon fick vara kvar. "Nej det går inte, du vet med platser och så när man jobba osv..." Då vart jag arg och sa att det är ju dumt att de har det så, jag trodde att det var för Tindras skull, inte deras eller min.  Då ringdes det samtal och det skulle pratas med rektorn.... Tillslut fick hon ju vara kvar, men bara till 12... Fast vi har varit hemma i veckan eftersom 8,5 timma förra veckan gick plus och vi har varit hemma 10 timmar så jag tycker att 5 timmar bör hon ju då ha kvar av sina 15 timmar! Eller? Nej.. Tydligen inte! Då måste jag ringa en tant på kommunen och be om lov... Gaah! Idioti!
Förskolan ska väl funka för barnen vare sig föräldrarna jobbar heltid, deltid, extra eller är helt arbetslösa! Men nej, man får inte jobba extra! Antingen måste man vara arbetslös eller jobba mer än 50%.

Ännu en anledning för mig att flytta härifrån.... Skit kommun!

Hjälp! PROBLEM!

Det ligger en And på min altan som gått dit och självdött.... Man ser att den släpat sig dit, med en vinge i "släp" och den måste ha frusit så, stackaren, innan den dog... :'( Vill inte släppa ut katterna medan den ligger där, vill inte att de skändar den... men jag vet inte riktigt vart jag ska göra av den... Man kan ju inte gräva ner den, och slänga den i skogen känns så.. taskigt på nåt sätt + att katterna säkert kommer hitta den och släpa tillbaka den... Så vad gör man?

Pratade med pappa nyss och han sa "Ring RB så får de ta handom den!" Smaaaart! Fast de har ju inte öppet nu... Ska man ringa för "akuta ärenden" då? Hmm... Den lär ju inte ruttna över natten, speciellt inte i den här kylan! Men ändå... Är det akut eller inte? Katterna vill ju gå ut.... ;)

Idag åt vi lunch med Andreas! Han är snäll han som bjuder på lunch då och då! Mest antagligen för att han inte vill äta själv, men ändå! ;) hehe! Hemskt snällt av honom! <3
Nu sitter Tindra och leker med en hund som hon fick i present när hon fyllde eller eller två, som kan sjunga och dansa. Som hon är livrädd för men ska ändå ha den sjungandes! haha! Så fort jag lämnar henne med den springer hon efter mig, livrädd! hihi!

Idag fick jag min efterlängtade Maid-dress!!! :D :D :D
Det ringde på dörren och ett bud stod där med ett paket som jag med min x-ray syn såg innehåll min klänning! hehe! Nej det var faktiskt den kinesiska texten som avslöjade den.. ;) Men jag var ju tvungen att prova den på en gång såklart!! Lite smått besviken på att ärmarna inte var som de skulle.. Jätte konstiga, så de måste jag sy om! Och bandet runt halsen var gigantiskt och mameluckerna för långa! Så det ska oxå fixas. Kanske måste fixa så den sitter åt lite mer upptill, utan att sy in den, för då kommer jag inte få på den...
Men såhär ser den ut på än så länge [Klicka]!! ---------------------->>

Mer händer nog inte idag... Ska fundera över anden och kanske städa lite för det behövs!!!!
I morgon ska jag tydligen på ett litet möte på dagis. De ringde idag. Har en känsla över att det kommer sägas något negativt om MIG på det mötet... Men vi får väl se...

Är sjukt sugen på pepparkakor och mjölk nu! Så jag ska nog... Nej jag väntar förresten... ;)

Puss och kram!
抱擁とキス

Med måtta?

Länge sedan... Men i fredags jobbade jag ju! Ja det var ju.. Kul..De satte mig att sälja chips vid MEJERI AVDELNINGEN! Vilket ledde till, förutom att tiden sniglade sig fram, att jag frös så jag skakade!! Vilket förmodligen hjälpte till att jag blev förkyld i lördags.... Tindra var hos sin farfar under dagen och kräktes två gånger där. Men sen kom det inget mer som tur var!

Patrik är fotografen.
Visst ser jag måttligt road ut? haha!

Vaknade med halsont och ont i kroppen i lördags. Skulle till Ida på ljusparty, men kände mig inte kry. Då ringer hon och övertalar mig med samvetes metoden! Fy tusan! Haha! Så jag åkte dit ändå och det var riktigt kul så det ångrar jag inte! Köpte en ljusstake med Sakura flowers (I love sakura flowers) på så var så fin och passar så bra på min Asien hylla!! Men jag fick offra mitt busskort för det... Men den var fin och på rea! Tror den kostade runt 700 kr annars...

På kvällen hämtade vi Lucas och sen handlade vi lite middag och kvällsmys, som var tänkt med ost och kex och vin! Efter maten drack vi lite vin, spelade Jatzy och sen kom jag ju på.... Köpte vi verkligen kex? Nej... Det gjorde vi inte! haha! Men som tur var hade Ida några gamla krackers kvar! Jag och Betsy fick dela säng, ville ju inte vakna halv 7 på morgonen av Lucas i soffan! ;) Men det gick så bra så trots att hon slåss och sparkas och jag rullar! Inga blåtiror! Sen åkte vi till Ikea efter frukost. Jag kände mig lite som en zombie och när vi åt lunch vart jag lite piggare men fick istället världens magknip...

Åkte sedan hem till mamma där jag tvingade dem att bjuda oss på middag! ;) Myspysigt! Efter maten gick vi hem, igen med magknip! Kände mig inte riktigt 100 i magen och på kvällen mådde jag lite illa men det gick över innan jag lade mig. Somnade efter 01.00 som vanligt nuförtiden, och vaknade runt halv 5 på morgonen av att jag drömde att jag mådde illa. Låg en stund och kände efter, inget illamående. Försökte somna om... Försökte.... Försökte... Började må illa... Somnade.... Vaknade i halv panik halv 7 av att jag höll på att kräkas, snabbt i med hårsnodd (Den är viktig!!) och till toaletten! Spydde som en gris, grät lite, försökte somna om.. Hann precis somna när en jätte glad och pigg Tindra kommer utrusande och hoppar i min säng så magen börjar skvalpa igen, men jag klarade mig. Gjorde med nöd och näppe frukost till Tindra och nyponsoppa till mig själv som det tog ca 2 timmar att få i mig, vågar inte chansa! trodde att jag skulle bli bättre under dagen så jag kunde gå alla ärenden jag har att göra, men icke! Så jag ringde Deson som fick åka och köpa skorpor åt mig! Snällt av honom!! Så skorpor, lite yoghurt och nyponsoppa har jag fått i mig idag iaf! Och nu provade jag lite julmust för jag är så satans sugen! haha! Magen är inte helt 100 än! Men det funkar iaf!

Jag ska till AMS i morgon bitti dessutom.... kl 9.30.... Hoppas att jag mår bättre i morgon, annars har jag ju spypåse! ;) Värre blir det om man måste skita.... Aja det ska nog gå hoppas jag. Får ta med lite skorpor!

Nu ska jag bajsa sen ska jag försöka sova!!
Åh fick förresten ett mail i morse med en härlig video med Sakura flowers!


Mycket vackert och avslappnande! Tänk om man kunde få se det där live!!

Puss och kram!
抱擁とキス

Fun day!

Ja.. Jag har något tråkigt att berätta... Det är nämligen så att jag har FÅTT JOBB! hihihi! (^_^) Som "demo tjej" i butik. Jag börjar i morgon med att dema Pringels nya chips på ICA Flygfyren! Jag är sjukt nervös!! (=_=) Jag hoppas att det kommer gå bra iaf, det blir nog bättre när man väl satt igång och allt är uppe! Det är bara 1-3 dagar i veckan men det är bättre än inget! Det värsta är att jag typ inte handlar på Flygfyren så jag känner mig inte så hemma där. Hade det vart på Coop så hade det känts lite bättre, känns mer hemma där på nåt vis.. Men jag kommer nog få vara där oxå sen!
Så.. På i morgon (fredag) måste ALLA komma och köpa Pringels nya chips och säga att jag är den mest trevliga demo tjej ni träffat! hehehe! De sätter nämligen betyg på mig... (-__-')

Idag har jag även Skypat med min nya vän/penpal Kure! Sjukt trevlig kille, vi pratade i ca 1,5 timma!! Tiden lixom bara sprang iväg. Spännande att se hur andra ser oss svenskar faktiskt. Han sa att i Japan ser de Sverige som det perfekta landet! Visst är Sverige ett bra land, men långt ifrån perfekt! Satt och pratade lite psykologi snack och han höll med mig om att människor lätt kan jämföras med apor! haha! Försökte även förklara "Advents kalender" för honom.. hihi! Efter mycket om och men förstod han vad jag menade! (^_~)


Sen gick jag och Tindra ner på byn och lämnade pengar till min mami, jag köpte fina ögonskuggor och sen gick vi och handlade lite mat. Vi tog bussen hem och nästan hemma kom jag på att vi glömt köpa blöjor! Tindra har ju bara blöja på natten, men vi hade slut. Så vi hoppade av bussen vid Coop och handlade blöjor och hittade även ett par billiga vinterdojjor till mig som är snygga att ha när man har stuprörsjeans istället för mina stora klumpfots kängor. De vita kängorna har ju hål rätt genom sulan... Billiga och snygga-isch. Sen tog vi bussen hem igen! hihi! latmaskar idag!


Nu sitter jag här och fryser arslet av mig... Ska man behöva ha vantar och halsduk inomhus lixom? Jag hatar vintern... Jag önskar mig ett element som inte drar 10000 Kw ström i timmen i julklapp! haha! Värme... Åh! Eller en resa till något varmt ställe i ca 3 månader! Jag har nån slags nerv ryckning i magen så det känns som att jag har en bebis i magen som sparkar! haha! Läskigt....
Tindra gör allt nu igen för att slippa sova.. varannan dag verkar det som att det går bra att sova... Cyotto matte!!

Sådär ja nu är hon tyst.. (^_^) Hon fick lite välling och massor med pussar, så nu ska hon väl sova!

Och jag ska snart krypa ner i sängen och läsa lite. Så...

Puss och kram!
抱擁とキス

RSS 2.0