Love you!

Jag tar tillbaka det jag sa tidigare om Tindras utbrott... ;)

Jag saknar Tobias... Massor... Beroende på när han fick pengar så skulle han kanske komma hit i veckan! Men det beror ju som sagt på när han får pengarna... Är det på torsdag så är det ju ingen idé.... Jag vill ju åka till honom i helgen.. Så skönt att få komma bort från allt...

Jag tycker om att vara med honom. Vi behöver inte prata jämt, vi måste inte göra saker jämt, vi kan bara vara och jag är lika lycklig för det! Att få vara i samma rum.. Nej, samma stad! Gör mig otroligt lycklig! En blick kan säga så mycket, en rörelse.... Varje gång han tar min hand eller när vi pussas, det finns inte ord nog att beskriva!

Are there any limits to the emotions called 'love'?
Loving someone so much... Just so much...
Never again will I experience
this kind of love!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag har aldrig käns mig så trygg hos någon som jag gör med Tobias. Trots det kan jag inte fullt "öppna mig" för honom än... Inte muntligt iaf! haha! Jag skriver sms om det är något jag vill "diskutera" för jag har lite svårt för det där med att prata om känslor.... Speciellt med den jag älskar! Men det ska jag bli bättre på, det lovar jag!

Jag kom just på vad jag ska göra! :)
Sen ska jag sova för jag är sjukt trött! Måste bara 'god natt smsa' med Tobias först! ;)

Puss och kram!

Melodifestival?

Igår gick vi hem till mamma och kollade på melodifestivalen! Först åt vi god middag (Som alltid!) och efter melodifestivalen (som toksög!!) så sov vi över! Mys mys!
Idag efter frukost ville Tindra sova i vagnen så hon och jag promenerade till Rusta medan mamma och Bosse tog bilen! Hittade inget på Rusta, men på Jysk hittade jag påslakan till både mig och Tindra! Och på Ö.B hittade jag billiga grytlapar och grytvantar, så jag köpt en av varje (En lapp och en vante!). Börjar man bli gammal när man gillar att köpa sånt? haha!

Nu är jag jätte hungrig, men vi kan inte börja med middagen än... Det blir lax och potatis idag tror jag! Ska nog ta mer Alvedon och Ipren snart... Jag hatar att ta piller.. Får kväljningar varje gång, oavsett hur stora eller små de är... Men jag vill ju bli av med det här nu... Är less på att ha ont och framför allt, att inte kunna sova ordentligt! Jag är konstant trött och jag som alltid haft svårt att sova kan somna var som helt när som helst nu för tiden!
Igår somnade jag bara några sekunder i soffan innan vi skulle lägga oss, mamma skrämde livet ur mig genom att banka på mig och sa åt mig att gå och fixa Tindras säng! haha!

Nu har Tindra stängt in sig i sitt rum och leker! Undrar vad hon gör!? :P
Sötnosen... Min lilla prinsessa.... Hennes utbrott har blivit lite bättre, eller så har jag bara kommit på hur man ska hantera dom! jag tror hon behöver sova på dagarna oxå oxh när hon inte gör det på dagis så blir hon jätte jätte trött och förbaskat grinig! Jag vet inte hur jag ska få henne att sova på dagis... Vill hon inte så vill hon ju inte...

Saknar Tobias gör jag oxå.... Och jag vill möblera om här hemma men vet inte hur.. Kan ju bara ha på två sätt.... Typ... Jobbigt värre.... Ska leka lite på papper först innan jag bestämmer mig tror jag!

Puss och kram!

Såhär ligger det till...

Så, nu ska jag berätta lite mer om vad som hände igår.
Jag vaknade med extrem värk i revbenen som jag gör varje morgon (Eftersom man är så stel när man ligger stilla) och satte mig upp med möda! Då kände jag att jag fick en liten hjärtklappning som gick över ganska snabbt. Väckte Tindra och allt det där.. Och när vi skulle gå och jag lyfte i henne i vagnen fick jag igen hjärtklappning som höll i sig lite längre men som slutade.
Sen när jag var på väg till skolan hade jag igen, en lång. på matteprovet hade jag svag hjärtklappning lite då och då och på lunchen hade jag jätte mycket och funderade på att gå hem eller till akuten. Men så slutade det och höll upp i ett bra tag. Det var inte förrän provet var avklarat och jag började gå hemåt igen som det började och det vart mer och mer och oftare och oftare...

Så jag gick ner till mamma på H&M och frågade och hon sa som jag antog, att jag vet bäst själv! ;) Sprang och bokade tid på Kikidé för klippning och gick till banken och löste in min check eller vad det var jag fått från csn. Och på banken så slog det så jag vart kallsvettig!

Men jag satte mig och fick håret tvättat, det var inte så farligt då, men när hon började klippa så slog det konstant och ibland svartnade det för ögonen. Det tog en timma allt som allt med klippningen och när hon nästan var klar så slutade det slå så hårt... Hade jag dött då hade jag åtminstone dött med snyggt hår! ;) Så jag gick hem, ringde mamma, hämtade mobilen, skickade sms till Madde och gick till akuten.

Vart inlagd och fick ligga ute i korridoren först. Sen kom Madde och Robban. Fick ett rum och en grinig sjuksköterska och en doktor som var som en liten blyg skolpojke... Han bara stod där och gjorde inget! Han vart t.o.m generad när han skulle sätta EKG på mig! haha!
EKGet visade inte mycket, ett extra slag då och då men inte tillräckligt ofta för att det ska vara allvarligt. Den sura sköterskan och skolpojken försvann och lämnade oss ensama väldigt länge. Robban åkte och gjorde lite ärenden och Madde satt och läste om bantning för mig som försökte sova! haha! Men det gjorde inget, det var roligt! haha!
Sen kom en annan läkare in. Han var jätte bra och undersökte verkligen allt! Lyssnade på hjärta, lungor, njurar och kollade köldkörtlarna och halsen. Allt lät bra förutom då att hjärtat slog lite i otakt ibland.
Fick remiss för tränings-EKG eler vad det hette, där man får sitta och cykla med EKG och så kollar de hur hjärtat slår då och så tog dom 4 rör med blod från min stackars arm! Det var den sura sköterskan som helt plötsligt var jätte glad!
Mina teorier till det var:
* Hon fick ligga.
* Hon tycker om att sticka folk i armar och ben och gillar synen av blod!


Sen var det klart och jag fick gå hem. Hämtade Tindra hos mamma och vi gick till Pizzeria Esplanaden och åt. Tindra somnade på vägen hem och vi sällskapade med Madde.

Hjärtat slår fortfarande lite hårdare och i otakt lite då och då, men inte som igår. Nu har jag funderat och det är nog garanterat stress, för det börjar varje gång jag tänker ungefär: "Just ja, jag måste ju lämna in det där och jag måste gå dit och göra det och jag måste..." och så slutar det när jag tar ett djupt andetag och splappnar av i hela kroppen och tömmer tankarna....

Men men.. Ska snart ta mig en Ipren och två alvedon! Tog två alvedon i natt för jag vaknade och hade ont... Så jag måste vänta ett tag innan jag tar nästa dos.

Ikväll ska vi till mamma och kolla på melodifestivalen! Det var ju tänkt att vi skulle till Havspiren och kolla på HEAT, men eftersom jag har så ont fortfarande och hjärtat inte riktigt vill lugna sig (Jag tror det saknar Tobias hjärta! ^^) så får vi se hur det blir. Nu har det vart lugnt ett tag men man vet ju aldrig, jag har dessutom bara suttit ned.

Kollar på ett naturprogram på svt1 och hur farsinerande är det inte? Helt otroligt! Och Tindra springer helnäck och är som en isbit men vill inte ha kläder på sig!

Nu ska jag kolla mer på TV!

Puss och kram!

Akuten...

Jaha, så hamnade man på akuten idag.... Inte så roligt.. Skriver mer om det senare!
Men jag hann med 2 prov, Matte som jag fick G på, Naturkunskap som jag fick MVG på! och jag hann gå till banken och lösa in min check eller vad det var och jag hann (med nöd och näppe) klippa mig! Satt i en timma i stolen när hon klippte mig och försökte att inte svimma... Jobbigt...

Madde var snäll och höll mig sällskap och även Robban, hennes kille, var med ett tag! Det var snällt! Annars hade jag haft dötråkigt och gråtit ögonen ur mig när de skulle sticka mig! haha!
Stackars Elsa... Undrar hur det gick för henne....

Nej jag är förbannat trött nu så jag ska sova.. Eller försöka om det går, det är värst när jag ligger ner nämligen! men jag kom på ett tips jag fick första gången jag var inne som jag ska prova!

Skriver mer i morgon!!

Puss...

Thank you doctor!

Jaha så var man tillbaka från Doktor Fredrik! Jätte trevlig och en icke-tafsande doktor! Det gillar vi! haha!

Och såhär lyder domen:
  • I bästa fall; Inflammation i revbenen, precis där skelettet går över till "brosk" som snabbt går över med medicinering.
  • I värsta fall; Spricka i två revben och det kommer bli värre innan det blir bättre, men eftersom jag har haft ont i 2,5-3 veckor så är det här väl det värsta (Hoppas jag!!) och det går oxå över med medicinering men inte lika snabbt.
  • Lungorna; Litet andningsljud på vänster lunga (Känner själv att den är slemigare!) och kan ha med den ev. infektionen att göra men inte nödvändigtvis! Annars lät dom fin fint! ;) Undrar om han sagt samma om han hade lyssnat för > en månad sedan när jag rosslade och pep som mest! haha!

Medicinering:
  • Cocilana mot hostan 1-3 ggr dagligen och ett måste innan lägdags! Eller ja, om jag vill sova bättre..
  • 8 Alvedon 4 ggr dagligen tillsammans med
  • 3 Ipren dagligen.
Jag hoppas verkligen att det bara är en infektion så att det går över snabbt! Doktor Fredrik var jätte jätte bra! Nu har jag fått tillbaka mitt förtoende! Han var försiktig och tyckte nästan synd om mig när jag gallskrek när han trykte på mina revben! haha! Fick ta ett stick i fingret oxå för att utesluta lunginflammation, men det såg normalt ut där! Tjejen som tog sticket satte det på sidan av fingret och det gjorde satans så ont! Hon måste träffat någon nerv eller nåt för så ont brukar det inte göra! Och så blöder jag ju alltid som en styckad gris! haha!

Och en rolig sak till, jag berättade om min medicin, den hostdämpande... "Nä sånt funkar inte!" haha! nu har jag 3 olika hostmediciner i kylskåpet!

Nu ska jag vila en stund medan jag läser naturkunskap! Prov på fredag om miljöpåverkan! Väldigt intressant ämne som verkligen får en att öppna ögonen! Sen blir det lite matte! Ekvationer! Åh så spännande!
Kanske ska äta något först? Jag är hungrig.....
Powernap mellan NuA och MaA oxå kanske!?

Ska leta upp Alvedonen oxå.. Undrar om jag har någon? Och jag som inte få pengar förrän fredag tidigast! Aja... Nånstans har jag nog en karta eller två! Annars får jag råna pappa igen! haha!

Puss och kram!

Zleeping pain!

Nu är klockan 05.23 och jag har vart vaken sedan 03.30 ungefär.... Det kryper i kroppen på mig av "syrebrist" eller vetskapen att det gör ont som fan om jag tar ett djupt andetag!
Jag tror mamma har rätt i att det är ett revben som är av.. Igår kväll råkade jag komma åt ett av revbenen med knogen och det gjorde så ont att det blixtrade till för ögonen!

Kan ju även tala om att citodon inte fungerade alls.... Så här kommer min fråga: HUR I HELA HELVETE SKA JAG KUNNA TA HAND OM MIN DOTTER? Jag kan inte lyfta, jag kan ju knappt andas! Hur ska jag få på henne kläder när hon protesterar? Hur ska jag få i henne i vagnen och hennes matstol (Hon kan visserligen sitta på vanlig stol..) hur hur hur? Jag antar att bita ihop och svälja är det enda som finns.... Om jag inte kan få riktigt starka piller, men då tvivlar jag på att jag kan ta hand onm henne ändå p.g.a det! haha!

Aj så ont det gör att skriva med vänsterhanden lite för mkt till höge! haha! Nej nu ska jag ta och göra mig lite te och försöka klä på mig (hahaha!) innan jag väcker skruttan om en halvtimma! Så hinner hon vakna innan vi ska till dagis och inte är lika tjurig!

Ps: Jag känner min som en gammal kärring när jag ska kliva ur sängen och sätta mig upp från liggande! Men det är enda sättet som går! Ligga på höger sida och resa mig med höger arm och andas ut + hålla andan!

Puss och kram!

Aj aj fucking aj!

Vaknade halv 4 i natt av smärtor och tårar i ögonen.... Det blir bara värre och värre och nu har jag även svårt att andas, speciellt när jag stressar till skolan fullt påklädd med tung väska.. Då känns det som att jag ska svimma ibland för jag hyperventilirar och får hjärtklappning (hjärtat slår oregelbundet och jag måste sätta mig ner och hålla andan tills det slutar/slår normalt!)!! Jag kan inte ta djupa andetag för då gör det ont, jag kan inte lyfta tunga saker, jag kan inte snyta mig, jag kan inte skratta, jag kan inte hosta, inte nysa, inte sitta still, inte vrida överkroppen, inte ligga ner....

Så idag efter skolan ringde jag till husläkarmottagningen och fick en tid i morgon bitti kl 09.15! Manlig läkare ofc... Får ha stål-BH på mig! Önskar att jag kunde haft någon med mig....

Fick iaf klartecken på att ta en Citodon i natt innan jag lägger mig så att jag får lite sömn. Hon sa att det egentligen inte var bra när man hade hosta, men det gör för ont för att jag ska bry mig om hostan! Men EN fick jag ta (Som om jag vågar ta två!?!?) så jag ska förbi pappa ikväll och hämta för mina var slut... Tills dess får Ipren duga, men det hjälper inte särskilt bra.... Har haft på Voltarensalva oxå utan att det hjälper särskilt mycket....
Igår gick jag t.o.m och gnällde att jag ville ha en spruta så att jag inte hade så ont! Och när jag frivilligt tar spruta.. DÅ har jag ont!
Jag har ganska hög smärttröskel (jag gnäller bara för att jag vill oxå bli tyckt synd om ibland!!) men nu har det gått över gränsen... 3,5 vecka har jag haft ont nu och det blir bara värre och sprider sig... Så nu ger jag upp! Förut var det 3 knivar i sidan, nu är det 8-10 st över hela vänster bröstkorg och sida!

Slutgnällt om det..... Hoppas bara Tindra är snäll och inte så tung idag! haha! Ska plocka ur och i diskmaskinen nu medan jag gråter (tyck synd om mig!)!

Puss och kräm!

Trevligt!

Idag umgicks jag lite med Madde! Vi åt en väldigt sen lunch, matade ankorna med pizzabröd och kollade när de stackarna halkade runt på isen och frös om fötterna (jag ska sy små ank-skor till dom!), kollade i den där "mode" butiken i hörnet på Posthusgatan/L-brogatan där det fans råsnygga skor (Köpa när pengar finnes!) och sen gick vi faktiskt och solade!
Är så less på att vara blekfis och så less på vintern så det är skönt att få lite färg och iaf låtsas att man låg på stranden i en solstol med en piñja colada i handen! ^^

Sen hämtade vi en trött Tindra på dagis som somnade i vagnen när vi handlade! Köpte mig en body butter på Ö.B som luktar cocos, så nu luktar jag gott av cocos efter mitt bad! :D
Det är glassiiiigt!

Nu ska jag sova! Saknar Tobias.... Jag tycker att vi ska få en trea snart så han kan flytta in! ;)
Ja för vi fick inte trean på Bolka... Som jag gissade! Men pengar från CSN får jag, men bara hälften för det är massa annat som saknas som jag måste ordna... Men jag FÅR pengar! Och jag får inom 2-3 dagar! Så jag slipper skjuta på räkningarna! Om inget annat dyker upp då....

Tobias... Tobias, Tobias, Tobias..... Min älskade älskade Tobias! Jag är tok-kär! Och besatt nästan! haha!
Men nu ska jag sova, på riktigt! Ska bara sätta på mig ett par trosor och dricka lite vatten eller nyponsoppa först!

Pyss å kram!

Ice age!

Är nu hemkommen från Tobias.... Jag saknar honom redan...♥
Kollade på Melodifestivalen igår som var helt OK den här gången och fick även träffa Tobias kusin! I Just Love Him! Underbar människa! Så härlig! Vi bjöd på bananasplit och vin! Riktig mysdag!

I natt låg jag och tänkte på hur lycklig Tobias gör mig. Jag kunde inte låta bli att pussa och krama på honom fast han ville sova! haha! Hur kan man lixom sluta? Han fick mig att sluta ändå tillslut! Typ.. ;) Lite får man ju pussa i smyg sen oxå! hehe!

Idag gick vi till svärfar och firade hans frugas ena unge som fyllde 20! GRATTIS!(inte för att han läser.. men ändå..) Vi åt smörgåstårta och princesstårta och lite bullar! Mycke trevligt! Men jag måste verkligen lära mig finska! haha!

Sen gick vi till svärmor en stund! Hälsade på vovvarna! De måste få ett nytt varsitt ben nästa gång jag kommer! Nu hade de bara en liten bit kvar och Pysen snodde den från Sune och så gick han och trykte upp den i ansiktet på Sune som om han sa "Titta vad jag har som inte du har!" haha! Elaka Pysen!


Pysen och Sune

Sen var det dags att åka hem... Kallt som fan och jag vill inte åka... Jag tycker att jag och Tindra kan flytta dit! ;) Synd bara att det blir lite trångt i en etta! haha! Nä han får flytta till mig istället! Eller så flyttar vi båda till Uppsala som vi båda vill!
Jag är inte speciellt motiverad att gå till skolan i morgon.. Jävla istid! JAG HATAR DET! Snö snö snö snö snö... kallt kallt kallt kallt kallt..... HATA HATA HATA!!! Jag vill ha SOOOL och VÄRME! Det gör mig lycklig och stark nog att gå upp på morgonen kl 06.00.....

Hopaps min studieförsäkran kommer i morgon! Då får jag pengarna senast nästa vecka förhoppningsvis!

Nej nu har ag tagit min superäckliga medicin (Smakar som jätte söt sötlakrits!) och ska smörja in bröstkorg och rygg med Voltaren! Hoppas det fungerar för det gör så in i helvete ont! jag är rädd att jag ska förstöra musklerna för gott om det inte bli bättre snart.... Ja ja...

Puss och kram!

Melodi nr...

Sitter hemma hos Tobias och väntar på att han ska diska klart så vi kan börja med maten! Grekisk sallad blir det idag! Sen till efterrätt så blir det banana splitt! hihi! Så det blir först nyttig mat för att sedan avsluta med massa onyttigt! ;)

I natt kunde jag inte somna för att jag hostade så! Somnade väl strax innan 4 tror jag.. Så jag gick till apoteket i morse och köpte medicin, Noscapin ACO. Och självklart så får jag biverkningar av det... Och det hjälpte väl inte så mkt, det dämpade hostan lite iof så det är väl bra, men hostar gör jag ändå! Har ju fått sjukt ont i bröstkorgen (musklerna) på vänster sida så varje gång jag hostar så känns det som att någon sticker mig med en kniv eller tre!
Köpte även en sån där inhalator med mint i som man andas in genom näsan igår! Funkar skitbra!

Igår var jag även förbi Ida och Lucas en stund innan jag åkte till Tobias! Det var såå trevligt så att få prata skit med Ida och leka med Lucas! Fast Lucas hade antagligen får charlakansfeber och hade utslag, stackarn, men han var pigg ändå och busade för fullt! Mycket trevligt!

kväll är det melodifestivalen. Massa snack om Darin, så om han inte går vidare nu så.. haha! Ja då blir det pinsamt! Men jag antar att eftersom media skriver så mkt om honom så kommer ju alla rösta på honom för det.. De kan ju påverka folk så pass... Så oavsett om bidraget är bra eller inte så får media det att låta som att det är det och då tror folk på det.. Själv är jag mest nyfiken på Crusified Barbara och Elin Lanto! Johannes Bah Kuhnke ska bli spännande att höra oxå!

Nej nu har jag enna riktiga bröstsmärtor.. Men de går över av sig självt efter ca 3 timmar stod det på bipcksedeln! haha! Dricka lite ska jag göra iaf! Cola! ;) Sen blir det vin till maten!

Puss å kram!

Mumiefierad!

Idag fick jag svar på ett mail från CSN! Jag får beviljat studiestöd! WOHO! Det var på tiden! Frågan är bara när jag får pengarna!? Hade ju vart skönt om jag kunde få dem ganska snart så jag slipper skjuta på räkningarna så länge! Eller alls!
I morgon får man väl barnbidraget va? Eller kommer det på måndag? Ska spara så mkt som möjligt tills jag vet hur det blir med CSN!

Idag är vi hemma oxå... Jag är grymt förkyld och Tindra är nog lite less på dagis så hon fick vara hemma hon med! Jag ska kurera mig hela helgen! Massa C-vitamin och sömn! I natt fick jag sova i alla fall! Somnade redan vid 22 tiden igår och när klockan ringde i morse bestämde jag mig för att stanna hemma eftersom jag kände mig som en förtorkad mumie som inte fått lufthål för näsan (Brukar de ha det? haha!) och jag tror jag behövde sova lite till efter att bara ha sovit 2 timmar igår! Men jag känner mig fortfarande förtorkad och när jag snöt mig i morse så kom det MASSOR med GUUULT snoooor! hahaha!

Vi har precis ätit frukost och jag ska sätta mig och kolla lite i matteboken snart! Tindra kanske kan hjälpa mig! ;) hehe! Just ja... jag skulle ju få hjälp med mitt projekt idag... Ja ja jag får försöka själv eller kanske ringa och fråga? Nej det vågar jag inte! haha! Mamma eller Bosse kanske fattar? ;)

Nej man kanske skulle sätta sig under filten och kolla på barnprogram? Ska bara kolla SMHI först och hoppas på vår.. Jag tror jag är beroende... Måste gå på SMHI rehab! Men vem är inte less på den här istiden nu?

Kram kram!

Sova? Aldrig hört talas om!!

Johanna skrev:
Well, när barn drömmer kan det vara rätt verkligt. När jag var liten vaknade jag också sådär i panik och skrek... Jag hade sett en spindel i min dröm och trodde den var kvar, jag var livrädd och skrek åt mamma att hon inte fick ha fötterna under täcket för spindeln var där (jag sov i mammas och pappas säng)... Jag var livrädd och det slutade med att mamma var tvungen att sova i soffan med mig. Jag var ungefär 2-3 år då... Så ja, det kan ju ha varit något sådant? För spöken finns ju inte ;)

Fast hon hade ju varit vaken i 1,5 timma när det började... Så det kan ju inte varit en "plötslig dröm"! Och "spöken" finns inte, men andar och andeväsen gör! ;)


Idag var vi hos Sirkku då, jag och mamma. mamma var först med sin halvtimma sen va rdet dags för min timma.
Jag fick så många bra svar på så många frågor. Hon var dessutom väldigt nyfiken på Tobias! Vilket var lite kul eftersom han inte tror alls på sånt där! haha!
Jag fick 99% all good och såg tydligen väldigt glad ut när jag kom ut därifrån! hehe! Jag vet inte hurmkt jag vill skiva ut här, ska nog skriva ner allt på papper åt mig själv först. Men först ska jag sova!

Och för att få sova så måste jag lägga min extremt motsrträviga tvååring som skrikit non-stop i en timma nu och vägrar allt! Så jag ger upp.. Hon får gråta och så får jag väl vara vaken ännu en natt och så får vi se hur många människor jag dödar i morgon med mitt härligt underbara hummör jag kommer att ha!

F**k this....

ZzZzZz.... Va? Vem är du?

2 Timmar! Det är vad jag har sovit i natt! Jag somnade vid 24.00 och Tindra vaknade kl 02.00 (Exakt!) och skrek! Efter 45 min fick hon komma upp i min säng och låg och pratade och sparkade på mig. När hon sedan äntligen blev lugn och jag precis skulle till att somna så skriker hon i panik rätt ut, klänger sig fast i mig och lägger sig på mig och sedan pekar hon ut i luften mot vardagsrummet.

Ti: "Mamma! Där!"
Jag: (kollar men ser inget...) "Vad är det Tindra?"
Ti: "Där! Hon!" (Hon säger hon till både tjejer och killar)
Jag: "Det är inget där Tindra, sov nu..."

Sen ligger vi ett tag, Tindra sparkar och klänger på mig och killar mig på ryggen så jag bli allmänt irriterad. Sen tar hon min hand och säger:

"Kläderna ramlar!" Hon menade torkstället antagligen och jag kollade och sa "Nej det gör det INTE" Mer till "den där ute" än till Tindra! haha!
Sen efter ett tags klängande och sparkande till så börjar hon igen.

Ti: "Vill inte mer.."
Jag: "Vill inte vad?" (Sömnigt..)
Ti: "Hon. Där borta!" (Pekar ut i luften igen)
Jag: (Mitt hjärta slår som en hammare!) "Vaddå stumpan?"
Ti: "Den åker! Runt runt runt! Där! Jag vill inte!"
Jag: "Säg åt den att gå här ifrån, snällt! Gå bort snälla!"
Ti: "Gå bort... Snälla.."
Jag: "Är den borta?"
Ti: "Nej... Där!" (Pekar igen!)
Jag: (Livrädd!) "Ska vi tända lampan så kanske den försvinner?" (hahahah!)

Så tände vi lampan och nu är vi vakna och pigga (??) och förhoppningsvis ensamma! Det kan ha varit hennes fantasi, det kan ha varit någon/något här! Allt jag vet är att hennes panikskrik och paniken efter var äkta och "jag vill inte mer" var ärligt menat... Resten kan ha varit fantasi, men DET var på riktigt!

Får fråga Sirkku idag! ;)

Tindra är skitgrinig och kommer nog sussa gott på dagis idag! Jag får väl sova på bussen eller nåt...
Nej om man skulle gå upp och kissa och ta sig lite te? Om jag vågar! haha! Shit jag kommer aldrig mer våga vara ensam hemma!!! Tur att jag ska till Tobias i helgen!

*Pust* Blir en Red Bull idag! Eller två.... Tindra tittar på Benny nu igen och härmar alla repliker! haha! Nej upp ur sängen!
"MAN ÄR ODÖDLIG SÅ LÄNGE MAN LIGGER UNDER TÄCKET!
UNDER TÄCKET KAN INGEN TA DIG!!"

hahaha!

Puss å kram!

Stackars mig.... ;)

Förkyld... Jag är förkyld....
Idag på mattelektionen fick jag sitta med en tuss papper i näsborren för att varje gång jag kollade ner i blocket så rann det! Och pappret de har i skolan är sånt där budget papper som känns som sandpapper! Så min näsa är alldeles trasig... Svider och har sig...

Igår var Madde över och hjälpte mig att räkna KwH på kvällen! Vi fikade lite och kollade några klipp på Youtube när vi var klara! Det var mycket snällt gjort av henne och mycket trevligt! Nästa gång får jag och Tindra komma till henne! ;)
Och på torsdag ska jag få hjälp av min naturkunskapslärare med en av uppgifterna som jag inte förstod riktigt! Madde kunde inte heller förstå helt men hon hade delvis rätt i vad hon sa!

I morgon ska jag och mamma till storstaden och till Sirkku! Ska bli skönt att få svar på lite frågor och spännande att höra vad hon har att säga! För er som inte minns eller vet vem hon är så är Sirkku "spåtant"/numerolog.

Jag har även fått erbjudande att komma och kolla på en 3:a! På skyttegatan i Bolkaområdet! Det är skitfina lägenheter där (De två jag har sett! haha!) och det är på våning 2 med egen ingång så det är säkert mycket varmare och katterna kan fortfarande gå ut! Det enda jobbiga är dagis....
Vi trivs ju så bra båda två på Blåklinten, där hon går nu! Och jag har ju ingen aning om hur det är med dagis och platser där i närheten...
Men jag är ju inte den enda som ska kolla så det är ju inte säkert att just jag får den!

Men men! En dag i taget! Snart ska vi äta! Vart sent idag...

Puss och kram!

Lång mysig dag!

Igår kom Pernilla med lilla Tilde på besök! Vi gick ner på byn och skulle kolla på en present till lilla Victor och lite andra grejer. Först var vi in på H&M och kollade, men Tindra fick ett "litet" raseriutbrott! Vi var hungriga allihopa så vi gick till Dejva och skulle äta! Tindra var fortfarande arg! Vi beställde mat och började äta medan Tindra satt på golvet och vägrade klä av sig ytterkläderna och tjurade. Inte förrän jag tog av henne alla kläder ändå och hon sa att hon hade gjort sig illa på fingret så vi gick och fick ett plåster på det så vart hon nöjd. Då fick hon lite glass och pizzakanter som hon älskar.

När vi var klara gick vi till Kappahl och hittade ett jätte fint set till Victor och Pernilla köpte ett par byxor i present till Tindra och jag köpte ett par trosor för 19.90! haha! Sen stängde dom så vi satte oss i bilen och stryde mot Grisslehamn!

Vi körde lite vilse men tillslut hittade vi hem till Kim och Sebbe och lilla Victor! Vi fick lite fika och pratade och Tindra kollade på fiskarna och "lekte med Disco" deras hund! haha! Det var jätte trevligt, men det vart lite sent. På vägen hem så stannade vi på Ica i Älmsta och köpte lite mat eftersom Tindra inte ätit ordentligt på hela dagen.

Hemma hos oss fick Pernilla och Tilde Tindras gamla overaller som hon hade när hon var bebis! Och Tindra fick hoppa i säng direkt när de hade åkt.

Det vart en lång dag, men det var mycket trevligt! idag har jag träningsvärk i armar och ben efter att ha burit runt på Tindra! Vi tog inte med vagnen eftersom den är lite stor och bökig och hon ville inte åka i Rasmus sulky som Pernilla hade med. Så jag fick bära henne när hon bråkade eller inte orkade gå i snön. Men det var mys att få "kramas" med henne! ;) Så det är värt träningsvärken! hehe!

Idag ska vi inte göra något speciellt. Gå och handla lite kanske och städa!
Jag känner mig faktiskt helt omotiverad till allt just nu... Även skolan... Känns så pissigt alltihopa just nu...
Men jag måste stå ut!

Puss å kram!

I ♥ 2-års trots!

Trotsåldern! Vilken underbar tid! haha!

Igår hade vi en lååååång "diskussion" om Tindra och vällingflaskan som hon slängde i golvet 6 ggr så att vällingen sprutade över hela v-rummet! Och nu när jag gjorde mackor så frågade jag 2 ggr vad hon ville ha på mackan. Hon var säker på att hon ville ha skinka så hon fick skinka!
Men när jag tog salami på min macka eftersom skinkan då tog slut så ville hon ha salami oxå! Alltså både skinka och salami! Men det fick hon inte och jag förklarade varför. Då ville hon inte ha skinka alls! Utan då skulle hon ha bara salami!
Jag höll fast vi att har man valt en sak så får man hålla sig till det! Och det var lite protester och "Jag kommer börja gråta om jag inte får som jag vill"-ansiktet kom fram! haha! Sen satt hon på golvet med mackan i ena handen och skinkan i den andra. Tillslut åt hon upp skinkan och nu sitter hon i soffan och äter mackan! haha!

Det är sjukt svårt att inte ge henne vad hon vill ha! Men hon måste ju lära sig! Jag vill inte ha någon bortskämd skrikande unge! Jag hoppas att Patrik kör på samma. Han sa att hon inte hade vart trotsig alls i helgen, men då var hon ju lite dålig och trött och då brukar hon bara vilja bli ompysslad! ;)
Jag och Tindra har kommit varandra mycket närmre den sista tiden! Hon är mycket kramigare oxå! Det är super mys! ^^ Igår bar jag upp henne och fick en super kram och vi kramades jätte länge!
Fast det allra bästa var ju när hon låg på min mage och så tittade hon på mig och sa: "Jag älskar dig mamma!" ♥
Det vill man ju höra varje dag! ♥

Jisses jag måste verkligen gå till optikern.... Jag ser ju inte vad jag skriver längre! Och så får jag sån där darr på ögonen! Det är skitjobbigt när man läser, för man tappar bort vart man var! haha!

Men åter till Tindra... Nu ville hon ha en macka till nyss och det fick hon ju såklart!
Ti: "jag vill ha lami mamma"
Jag: "ja du får salami på mackan! För skinkan är slut."
Ti: "Aaa... LAMI!!" (Ser jätte glad ut!) :D

Sen fick hon sin lami! Fast jag förstår ju varför hon hellre ville ha salami... Finns det något godare? ;)

Tindra har förresten en ny hobby! Hon går runt och klickar med tungan i gomen. Sötnos ♥. Hon börjar bli riktigt duktig!

Nej nu är iaf jag färdig att klä på mig! Vi ska ju bli hämtade av Pernilla och Tilde senare och så ska vi först gå på byn för Pernilla behövde lite grejer och sen ska vi åka till Kim och Victor! Ja Sebbe oxå antar jag! haha!
Nu ska jag bajsa och sen klä på mig! Och plocka fram kläder till Tindra som sitter och doppar handen i saftglaset när hon tror att jag inte ser! BUSUNGE!!

Puss och kram!

CSN...

Jaha så har jag fått en fakturapåminnelse som jag måste betala in på 1640 kr från CSN! Kan alla säga samma sak istället för att alla ger olika information! Och så har jag fått nedslag på min ansökan!!

ADJÖSS SKOLAN! HEJ SOC!

Nu jävlar är det krig! Sitter i kö för att få prata med någon om min ansökan. Tanten jag pratade med om fakturan var trevlig men jag fick inget vettigt svar på vad jag skulle göra.. Tydligen så måste jag väl trolla fram pengar och betala den där....

Återkommer med mer info när jag pratat med dom om ansökan!!

Edit:

Nu har jag pratat med en mycket otrevlig och överlägsen man på CSN som säger att jag fått avslag på ansökan för att jag inte kompliterat med en anledning till varför jag bara har 15 ynka poäng som fattas. Så de har alltså inte fått mitt brev än! Och när det fått det så tar det YTTERLIGARE ETT PAR VECKOR innan jag får besked om jag får avslag eller inte!!

Vad fan är det för fel? Varför kan det inte bara lösa sig! Nu började jag gråta medan jag pratade med honom och det gjorde honom mer överlägsen!

Nu har jag pratat med mamma och hon skulle ringa och prata med dom! Det är nog lika bra eftersom jag är så arg, trött och ledsen... jag hoppas att det löser sig, jag vill ju inte behöva hoppa av skolan igen! För 3:e gången!!

long time ago...

Jag har inte skrivit på ett tag, jag vet... Men jag har inte så mkt att skriva om just nu... Det är mest bara skolan och Tindra!
Fick VG på naturkunskapsprovet och matteprovet igår gick väl sådär...

Igår var Tindra dålig i magen. Först när jag hämtade henne på dagis bajsade hon, när jag klätt på henne allt... Så vi fick ta av allt och byta! Sen bajjade hon igen när vi kommit ut, så vi fick byta hos mamma. Där bajjade hon även 2-3 ggr till... När vi kom hem somnade hon nästan på en gång, jag somnade strax innan 12 tror jag.

Kl halv 2 vaknade hon igen och ropade på mig. Då hade hon tappat nappen sa hon, men när jag kom in hade hon den i munnen. Jag gick och lade mig igen, men 5 min senare ropde hon igen. Hon ville ha den vita katten (Gosedjur) och vart helt hysterisk när jag inte hittade den och sa att vi fick leta på morgonen. Böt blöja oxå för hon ville ha salva och hade ont i rumpan. Sen ville hon ringa pappa mitt i natten oxå!

Det tog väl 1,5 - 2 timmar innan vi båda somnade om. Sen vaknade hon en gång till och var ledsen, men då låg jag kvar och hon somnade om efter 5 min, jag somnade om efter en halvtimma kanske. Sen vaknade hon oförskämt pigg kl halv 8 i morse!

Vi blev hemma idag eftersom jag inte vill chansa och låta henne gå tilll dagis ifall hon blir dålig i magen igen. Hon hade så ont och det är nog inte så kul att inte vara hemma då! Plus att vi inte har sovit så mycket i natt! Mailade min lärare och hoppas att han säger vad som ska läsas o.s.v så jag inte kommer efter!

Nu ska vi tydligen mysa! ♥

Puss å kram!

Love is in the air... ♥ ≈ «----­{

Svar till Anonym som skrev:

Anonym om Melodifestivalen:
Tänk på att man ska vara hemma MINST 48 timmar efter sista kräkan. Så många föräldrar är dumma nog att gå ut tidigare och smitta vidare.

Jag är väl medveten om detta och därför fick jag i princip "tvinga" (förklara en extra gång!) hennes pappa (Som lovat att vara hemma med henne när hon är sjuk!) att stanna hemma med henne på måndagen den här veckan. Han tyckte att det hade vart OK att hon gick till dagis på måndagen för hon hade bara kräkits på morgonen på lördagen och sedan inget mer! Men jag håller fast vid 2 kräkfria dagar!
Ps: jag skrev även i inlägget att hon skulle vara hemma på måndagen och ev tisdagen om hon skulle kräkas mer!


Men tack för att du påminde mig! :) Och glöm inte att skriva namn eller signatur nästa gång! Gäller alla! "Anonym" är så tråkigt! ;) Bara å hitta på något om du inte vill/vågar/kan skriva ditt riktiga namn! X - kanske?


Nu är jag hemma från Tobias! Saknar honom redan massor! Men nu får det gå två veckor innan vi ses, om han inte vill komma hit i helgen... Det är en jobbig dag för honom i helgen så jag vet inte om han vill vara ensam... Men jag skulle gärna vilja finnas där för honom.. Det gör jag väl ändå, även om han inte är här eller jag där! Men jag personligen tycker att en riktig kram är bättre än en kram i ett sms när man är ledsen!

I love you with 2/5 of my heart! (The rest is Tindras och my familys!) hehe!

Och så ska vi åka till Kim och hälsa på i helgen om dom har tid för oss! Och då kommer förmodligen Pernilla dit oxå med lilla Tilde! Så jag får träffa två små bebisar! Undrar vad Tindra kommer tycka! haha!

Sen måste jag bara tala om hur lyckligt lottad jag är som har en sån fantastisk släkt, familj. En liten glädjetår rullade ner för min kind i fredags när jag satt på bussen och tänkte på hur alla ställt upp! Jag kan inte vara annat än lycklig!
Jag tror att mitt liv är komplett! Det finns inget mer jag vill ha! Jag har redan det bästa! ♥

Sen idag på hemvägen så funderade jag lite sista biten (Jag lyckades lägga ifrån mig boken en stund..Lägesenergi, rörelseenergi, kärn....) på allt som händer i mitt liv, allt det "negativa"...

Jag tror ju stenhårt på ödet och karma! Framförallt Karma!! Och jag tycker att jag har varit en god medborgare, jag har hjäpt de som har behövt hjälp och ställt upp så gott jag kunnat för allt och alla. Och ändå så får jag bara skit för det käns det som!
MEN!!
Kanske är det så att någon vill hjälpa mig? Att allt det här händer för att jag ska bli starkare, kämpa mer!!
Jag vet att jag är svag... Jag är sjukt svag!! Haha! Jag är så svag att jag springer till min (älskade!) mamma så fort något händer!
Och det här kanske ska lära mig att bli stark? Isåfall antar jag utmaningen! BRING IT ON!! Nu ska ni få se på... Vad heter det? Anamma? Ja eller... Nu ska ni få se på fan!

Åh vad jag känner mig upplyst! Rena rama Buddha! haha!

Nej nu är det sovdags!
Men först, bara en sak till: JAG ÄLSKAR ER!!!

Puss och kram!

Melodifestivalen

Inte bjöd vi svärmor på middag! Hon bjöd oss på middag istället! haha! Hemmagjord pizza vart det! Och hundarna fick varsit tugg"ben" i form av små små skor! hihi! Dom vart så glada så! :)

Vi har nyss kollat på Melodifestivalen! Och jag kan ju bara säga såhär: Den där jävla rapparen.. Jag har aldrig skämts så över en människa jag inte känner, i hela mitt liv! Hur kan man vara så pinsam? Tur att han inte gick vidare!

Salem var ju underbar! Jag är glad att han gick vidare! Men väldigt besviken att "you make me Hot-hot-hot" röstades ut! Det var de två låtarna som jag tyckte var bäst!
Fjortis-Ola hade ju en fartig låt, men inte en bra låt! Men men, Salem gick vidare och det är jag glad för!

Dessutom höll jag på att sätta i halsen när en man i publikan, med rosa luddig cowboyhatt, satt med fingret under näsan som en mustasch när kameran gled förbi! Jag var nog den enda som såg det! haha! Men precis när jag tog en mun med cola såg jag det och började asgarva och fick hålla för munnen så inte colan skulle spruta överallt! haha!

Nu ska vi kolla på Avatar! Det är min läxa! ;) Eller kanske räkna lite matte först?
Jag drömde i natt att jag räknade massor med procent! haha! Världens tråkigaste dröm! ;)

Tindra hade kräkits lite lite igår kväll och lite lite i morse oxå... Stackarn... Patrik får vara hemma med henne på måndag och kanske tisdag om hon kräks mer i morgon. Han vill ju egentligen inte, men han får ju mer VAB än vad jag får och jag har prov och massor med uppgifter att göra i skolan... Det är ju ett ansvar man får ta som förälder! Jag har ju vart hemma med henne jämt annars och missat jobb och grejer. Nu är det hans tur!
Jag hoppas hon blir frisk nu.... Skruttungen..

Nej, mys!

Puss å kram!

Bättre nu!

Tindra mår mycket bättre nu! Inte kräkits på hela dagen och är pigg och glad! Undrar om det verkligen var/är vinterkräksjukan? har får iaf ta det lugnt ett tag nu i helgen!

Vi har precis badat och ska snart börja packa och städa! Tindra får åka till pappa över helgen som planerat, men får ta det lite lugnare bara! Hon vill inte äta för hon hade bitit sig i tungan riktigt ordentligt igår på dagis så hela tungen är svullen och hon har sår....


The force is with her!


Hon har fått i sig lite kakor och välling (Kakor går ju alltid i, oavsett om man har ont eller inte! haha!) och har inte sagt att hon mår illa eller nåt! Alltid bra! Och kakor är ju bättre än inget!

Jag sa till Patrik att han inte fick ge henne stekt eller stark mat! Korv med bröd kan ju funka! Alltid en hit hos Tindra! ;)

Nej nu blir det plock!!

Puss å kram!

vinterkräkis!

Jahopp... Det här var ju väldans roligt! Jag lade mig tidigt igår för att jag var så sjukt trött! Jag tror jag blundade och hann precis somna så vaknade Tindra. Först gnällde hon som vanligt så jag låg bara kvar, men så hörde jag att hon hulkade så det var bara att klä på sig och gå upp...

In i duschen och tvätta håret på Tindra som var alldeles nedkletat med spya. Sätter henne i soffan efteråt och hon somnar bums. Går och lägger mig igen efter att ha bytt sängkläder och bäddat om Tindra i soffan.
Sover en timma ungefär innan jag vaknar av att Tindra hulkar igen!

Springer upp och hämtar handdukar. En att ligga på och en att torka med. Det kom mest bara luft. Hon somnade om efter att jag satt på tv'n och jag hade svårt att somna om p.g.a tv'n... Somnade tillslut och vaknade ca 40 min senare av att Tindra kräks igen. Torkar, byter och grejar och så somnar hon om igen.

Vaknar en timma senare av att hon dricker välling (Nu är jag på helspänn och vaknar av allt!). Somnar om båda två efter ett tag.

Ca 1,5 timma senare så vaknar jag igen av att hon kräks upp all välling hon ätit. Tröstar, bytrer, torkar.... Sen ville hon inte somna om och jag som hade stängt av tv'n fick sätta på den igen. Tillslut somnar vi om igen båda två.

Sen vaknade vi halv 8 och Tindra är jätte pigg medan jag är halvt döende! Huvudvärk och ont i magen. Jag vill verkligen inte spy jag oxå! Förösker få Tindra att inte hoppa runt som en galning så att hon inte ska spy igen! Speciellt inte i min säng eftersom jag bara har ett påslakan och orkar verkligen inte klä på oss upp till tänderna och springa till tvättstugan för att hoppas på att ingen använder torktumlaren!

Jag hatar vintern... Jag hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar, hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar,hatar, hatar, hatar, HATAR VINTERN!!!!!!!!!!!!!!!!!11!!!!!!!!1!!!!!!!!!1

Jag missar min naturkunskapslektion, jag missar att leka med Ida och Lucas, jag missar att mysa med Tobias, jag missar att kanske hälsa på fam. Eriksson och jag missar mina 2 lediga dagar att slappna av på!!!!

Det är ju egentligen Patriks helg att ha henne och vi har ju kommit överrens att han ska vara hemma med henne när hon är sjuk.. Jag har ju prov på tisdag och torsdag som jag absolut inte får missa! Så han måste vara hemma med henne måndag och tisdag om hon kräks mer nu!
Så han borde ju egentligen hämta henne idag som planerat....

Hans pappa fyller år i morgon, men hon MÅSTE ju inte gå dit just då... Men men.. Han kommer aldrig gå med på det så vi får väl se vad som händer...

Den ultimata religionen!

God damn I hate snow!

Så nu var det sagt än en gång! Jag orkar inte med mer snööööö!! SNÖÖÖÖ!! DÖ SNÖ!! I HATE YOU SNÖÖÖ!!!

Sådär ja...

Har väl inte haft tid att skriva eller göra något roligt att skriva om! *Ber om ursäkt* Bråkar vidare med CSN och pluggar på i skolan!

I morgon åker jag till Uppsala! ♥ Först hälsar jag på söta Ida och lilla söta Lucas innan jag åker vidare till Österby! Skulle ju vilja åka förbi Pernilla med familj och titta på lilla Tilde oxå! Men jag är ju inte helt frisk än (Vet inte om det smittar efter 8 veckor?) och Tindra vart ju förkyld för några dagar sedan och jag kanske bär med mig bacillerna... Men hon (Tindra) är bättre nu! Ska höra vad Pernilla säger, isåfall kanske vi/jag kan ta en sväng förbi där på lördag! ^^ Och om dom har tid då såklart!

Tobias ska få hjälpa mig med skolarbetet i helgen! hehe! Jag har ju prov, i naturkunskap - energi, på tisdag och prov i matte på torsdag....Och så måste vi kolla på MINST två filmer! För det är mitt svenska-arbete! hehe!

Det om energi är ju inte lika kul som planeterna! Men ganska intressant om man skulle börja diskutera det! Läsa om det är inte lika kul! haha!
Och jag bråkar vidare med bråken på stödlektionerna! Jag som aldrig trodde jag skulle komma iväg på onsdagarna.. Men jag har vart duktig och gått varje onsdag! Liiiite sen igår, men det berodde på snön och de inkompitenta idioterna som (inte!) plogar i den här byn!

Ikväll ska vi äta hos mamma! Glömde ju det förra veckan.. *skäms* Men nu går jag med Tintin direkt efter dagis så KAN vi inte glömma! haha! Hoppas bara att det är någon hemma! Kanske ska ta termosarna (heter det så? haha!) på ifall vi måste leka i snön sålänge!

*Byta samtalsämne*

Jag funderar på.. Om man nu MÅSTE ha en religion, så skulle jag utan att tveka välja Buddhismen! Läste om det lite mer ingående idag och det är ju faktiskt liknande det jag "tror på" idag! Men jag skulle nog välja den lite mer moderna Buddihsmen isåfall! haha! Man kanske kan ta lite av varje? Varför inte?

Jag ska skapa den ultimata religionen!!!! Meeeen... Det får jag nog göra när skolan är slut! haha! Har inte tid nu! ;)

*Byta igen*

Förresten så sa Lasse, min mattelärare, att man kanske måste läsa matte B för att läsa vidare till socionom... Jag kände bara hur min framtid seglade iväg.... Men han var inte säker så jag hoppas, hoppas, HOPPAS att man inte ska behöva det! Visserligen är matte B i princip "bara" repetition på A-kursen säger dom! Men det är ju knappt att jag klarar A-kursen ju! Jag sliter som ett djur för att fixa det!

Vi får iaf välja nivå på provet! Antingen G, VG eller MVG! Jag ska ju såklart välja G, men om jag hinner så kanske man kan räkna några VG uppgifter! Man får ju inte minus om man gör fel!
Dumt för mig att chansa och göra VG.. Iaf första provet och när det är BRÅÅÅÅÅK med! haha!

Nej nu ska jag snart gå å hämta lilleskrutt! ♥ och hoppas att hon sovit idag så hon inte blir en hysterisk unge igen! ;) Min fot sover så jag kommer ramla när jag reser mig upp..... Ifall ni ville veta!?

Puss å kram!

I ♥ My Mom!

Jag är så glad att jag har min mamma som lugnar mina nerver! haha!
Nu har jag suttit i 1 h 14 min i kö till fitt-kassan och jag är kö nr 36! Här går det undan!
Jag har massor med frågor så jag hoppas att dom inte är trötta och griniga! hehe! För det är jag oxå så det kommer bli fight om dom är otrevliga!

Saknar Tobias gör jag oxå! Redan! haha! Men jag ska åka till honom på fredag! Skönt att få komma bort lite! Funderar på om vi ska bjuda svärmor på middag oxå! Hon förtjänar det! :)
Behöver lite tips bara på vad man kan laga.... Inget för dyrt bara!

Vill ju bjuda mamma och Bosse på middag oxå! Men det är ju så trångt hos mig.... Kanske kan laga hemma hos dom? ;) hehe!

På tal om "I ♥ my mom".. Kanske ska ta å tatuera in det? ;) hehe! En sån där klassisk med hjärta och grejer!
Oj nu har jag massor med tatueringar jag vill göra! :P

Oj! Plats 24 i kön nu!! 1 h 22 min! Jag tror jag började på 116....

Ikväll ska jag läsa min novell som vi har i uppgift att läsa på svenskan i skolan!
Agatha Christie - ABC-morden
Med Hercule Poirot som huvudperson! ;)

jag ville inte ha någon sliskig kärleksroman, så när jag såg den här så paxade jag den på en gång! man var ju tvungen att läsa något som hon redan läst. Hon kan ju inte läsa 8-9 nya böcker bara för att vi ska skriva om dom... och hon läste så sjuuuukt tråkiga böcker! haha!
Men den här fick det bli!

Nu har jag plats 17! WOHO!

Ska väl sluta skriva nu då? Näää... ;)
Matten i skolan går bra! pricenten var inga problem alls! 2 timmars konstan räkning utan att behöva fråga om hjälp eller mer än 3 fel!! YES!'
Det är bara bråken som jag brottas med.... Det räknar jag på stödlektionerna som repetition. Idag lossnade det lite, men jag behöver nog lite mer! Vi har prov nästa torsdag så jag måste vara helt 100% eller åtminstone 70% till dess! Nu ligger jag väl på, på en skala mellan 1-10, på 4.. Och jag vill åtminstone komma över 5! haha!
Får hoppas på att det är lite bråk och mycket procent på provet! Men eftersom vi räknat mest bråk så lär det ju vara det som det är mest av... Repetera repetera!!

Plats 9 nu! Och så ringde Patrik! Plats 6 nu då! kanske dags att sluta då!

kram...


Varför?

Varför finns jag?
Jag är så less på allt... Less på livet.... Less på att allt skit händer mig gång på gång på gång.
Hur ska jag orka med allt, skolan, Tindra, vardagen, när inget fungerar?

Jag har tappat lusten totalt... Jag vill bara ta med mig Tindra och fly till något ställe där man kan börja om på nytt. Försvinna från jordens yta, bli någon annan...

Jag vill inte gå till skolan längre.. Jag har ingen ork att sitta där och försöka konsentrera mig på mina uppgifter när det enda jag kan tänka på är allt skit som förstör mitt liv!
Jag tror jag har en enda nervtråd kvar... När den brister vet jag inte vad som händer...

Jag ska leta upp nr till psykakuten ifall jag behöver ringa dit... För jag vet allvarligt talat inte om jag klarar det här...
Jag förösker hålla mig stark, inte gråta... Speciellt inte när Tindra ser på.. Men det är svårt....
Alla undantryckta känslor kommer att komma upp till ytan och den som kommer att lida av det är jag.... Aldrig att jag låter Tindra lida... Hon ska aldrig få veta hur dåligt jag egentligen mår och hur vårat liv egentligen är. Jag försöker hålla in tårarna och har en klump i halsen...

Jag ska snart ringa fitt-kassan igen men deras kundcenter var överbelastat (no shit!) och jag vill gärna behålla min dator hel så jag förösker senare så jag inte slår sönder något (Eller någon)...

Helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0