Helgen!

I torsdags kom ju äntligen mitt ♥ hit på besök! Jag har ju saknat honom som en dåre!

I fredags knatade jag iväg till skolan och Tobias fick vänta hemma. Sen efter så hämtade vi Tindra och gick å handlade! Först var vi inne på Ö.B och skulle köpa godis och kolla på andra grejer. Vi var väl där i lite över en timma! haha! Sen bajsade Tindra så vi var tvungna att gå till Coop och byta. Sen vandrade vi runt på Coop i ca en timma oxå innan vi gick hem!

Åt fläskkotlett, klyftpotatis och bea-sås till middag! MUMS! Sen kollade vi lite på film när Tindra lagt sig.

Igår
gjorde vi inget särskilt. Var å handlade lite till och sen beställde vi hem sallad till middag. Kollade på film på dagen oxå och jag "tvingade" Tobias att kolla på alla avsnitt av Ponnyakuten! haha! Fast han verkade inte tycka att det var så hemskt! ;)

Idag ska vi åka till morbror Göran på Lidingö och fira mormor och lillebror som fyller år idag! ♥ Tobias följer inte med och jag och Tindra får åka buss medan de andra åker bil.... Lite trist och kallt.. Men vad gör man inte? ;) Jag har ju visserligen mina nya TERMOBRALLOR som jag köpte på Nightmare Outlet för 150 kr i fredags! :D
Vi får hitta på sätt att roa oss på bussen! Ta med lite snacks och kanske lite kritor eller något.

Nej nu måste vi börja klä på oss!

Puss å kram!

Irritationsmoment!

Och bara för att irritera: (hahahahahahahahahaha!!!)

Jag skulle inte klivit ur sängen... -_-

Ännu en hemsk morgon....
Och i natt vaknade Tindra och var jätte ledsen! Hon hade mardrömmar så jag lade mig med henne ett tag.

Vaknade efter ett ha znoosat alldeles för länge... Varenda fiber i kroppen på mig sa: "Stanna i sängen, somna om, idag är ingen bra dag". Men jag är ju envis och vi hade matte idag som jag inte får missa så jag pallrade mig upp...
Tindra ville inte gå upp hon heller. Och när jag skulle klä på henne kläderna brakade helvetet loss!

Först ville hon inte ta av pyjamasen = jag fick ta av den medan hon sprattlade som en fisk.
Sen ville hon kissa, vilket hon fick. Men då ville hon inte kissa så jag sa att vi skulle sätta på blöjan. Då skulle hon helt plötsligt kissa igen. Sen inte kissa, kissa, inte kissa... Sen kissade hon på golvet så jag satte henne i duschen och hon var rasande!
Sen ville hon kissa igen, men när jag sa att hon fick ville hon inte igen. Då sa jag att jag skulle bära henne till soffan och ta på kläderna och då satte hon sig och kissade.

Sen när hon var klar där efter mycket om och men så var det dags för kläder. Men det ville hon inte heller. Men vi var sena så jag fick brotta på henne kläderna och hon gallskrek! Sen när jag klätt på henne skulle hon klä av sig igen för hon skulle minsann kissa igen!
Men den här gången var det dags för ytterkläderna, som jag fick brotta på henne även där...

Inte förrän hon satt i vagnen slutade hon gråta. Då var vi sena och när jag skulle öppna dörren till cyckelförrådet gick den inte upp... Fick springa ut till hissen och gå runt. Pulsade genom halvplogade vägar och det gick väl i en rätt så bra fart, tills vi kom fram till dagis. För där var det minsann inte plogat! Alla vägar utom den runt/till dagiset var plogade!
Så jag fick vända vagnen och dra den genom den höga snön. En tjej med hund gick förbi och tyckte synd om mig... Jag tyckte hon skulle vara tyst och hjälpa till istället...

Allt som allt tog det oss 30 min från ytterdörren till dagis... Vilket vanligtvis brukar ta 5-7 min.
De hade precis börjat plocka bort frukosten när vi kom, men Tindra fick en macka ändå. Jag var helt slut i benen och dyngsur av svett! Sa hej då till Tindra och gick till skolan.

Jag kom "bara" 30 min sent! Men.. Eftersom jag ligger före alla i matten så gör det ju inget! hehe! ;)

Sen när lektionen var slut ringde de från CSN och sa att jag baskemig visst har komplitering! Jag vart arg och sa att jag ringt tidigare och då hade de sagt två gånger att jag inte hade det! Hon tyckte det var jätte konstigt eftersom hon började med min ansökan igår. Sen hade även skolan slarvat och glömt skicka in nåt betyg så det saknades 15 ynka poäng!

VAD I HELA HELVETE KAN INGET FUNGERA I MITT LIV FÖR?

Jag skulle iaf få en NY ansökan som jag ska skicka in IGEN! Jag ska ta mig fan begära pengar för alla kuvert och frimärken jag spenderat på dom... Men jag skulle iaf få pengarna så fort kompliteringen kommit in! Så jag måste inte vänta 4 veckor till iaf!

Snart landar Tobias på busstationen! ♥ Åh vad jag har saknat honom! Sitter i princip och väntar på att det ska plinga på dörren snart! haha! Men han är inte inne förrän om 5 min och sen tar det ju ett tag att gå oxå... Skynda skynda! ^^

Nu ska jag titta på när Tindra leker kylskåp med mina nytvättade lakan i torkstället... haha!

Puss å kram! ♥

Never ending winter....

Fy vilken hemsk morgon.....
Vi kom upp i tid och åt frukost. Men när Tindra skulle kissa som hon alltid gär när vi byter blöja så fick hon något raseriutbrott för att hon inte fick torka näsan med samma papper som hon hade torkat... Eeh... "Framstjärten" (hahahahahaha!!!) med! och skulle fiska upp pappret ur toan, eftersom jag slängde i det där och hon skrek och skrek och slängde sig ner på golvet så jag trodde hennes knän skulle gå sönder!

Sen tillslut så fick jag med henne till soffan för blöja och påklädning. Vi var lite sena, men bara lite. På med ytterkläder som hon absolut inte kunde ta på själv! Nu skulle mamma klä på.... Tillslut var vi påklädda och på väg till dagis. Då började Tindra prata om skolan och jag sa att jag skulle till skolan och Tindra skulle till dagis som är som hennes skola! En föreberedande skola inför den riktiga skolan!

Hon var jätte glad för att hon skulle få gå till skolan! Men när vi kom fram till dagis och kommit innanför grinden insåg hon väl att det inte alls var den skolan hon hade tänkt, utan att hon ville gå med mig till min skola, så hon satte klackarna i backen och vägrade gå. Jag bar in henen i kapprummet och klädde av henne medan hon grät och skrek: "Vill inte, vill inte"

Det skär ju i mamma-hjärtat när de små gör sådär.... Hon klamrade sig fast i mitt ben och försökte ta sig ut utan kläder... jag fick sitta en stund i dörren medan hennes frökan föröskte locka henne med roliga saker att göra och jag försökte få henne att gå och leka med Nova som hon tycker så mycket om att leka med (Tyvärr är hon inte där så ofta..) Efter att jag suttit i ca en kvart så slutade hon gråta och gick med Nova och hämtade papper för att torka sin egen och de mindre barnens näsor. De började gråta i kör allihopa när vi kom nämligen...

Och DÅ fick jag en puss och en kram och kunde gå! Kom lite sent till skolan, men det gör ju inget eftersom jag inte MÅSTE gå på den lektionen, utan jag gör det frivilligt!

Kallt så in i helvete! Är så less på nön och kylan nu och så ska det komma ännu mera snö och bli ännu kallare! Jag står inte ut längre!!!!

Kom iaf fram och räknade ganska många tal. Många tal var väldigt svåra! Ett var så svårt att inte ens läraren visste hur vi skulle lösa det så vi fick sitta ett tag med det innan vi (hon) kom på hur man skulle göra!
Nu har jag bara en sida kvar (ca 10 tal) innan jag är på nästa kapittel som vi börjar med på måndag! Och det är bara repitition! Sen börjar vi med %-räkning!

Nu har jag dessutom kommit på hur jag ska tacka mamma och Bosse! Lite lamt kanske, men ja... Jag ska iaf göra mitt bästa och klara kursen! PUNKT! Jag tror de skulle bli glada om jag klarade den så jag ska göra det för deras (och min såklart!) skull! Jag har t.o.m börjat räkna matte i sömnen! haha! Jag drömmer att jag gör det!

Nu har jag bara svenskan kvar, men den går fort, snart klar!

Nej... Om man skulle hämta Tindra lite tidigare i snöstormen...? Innan den blir värre kanske?

Puss å kram

´λ_λ
( °
ω°)
-" - "-

Jan. 26, 2010

Jag vill verkligen flytta... Så fort jag pluggat klart packar jag väskorna och drar! BASKE MIG!

Idag har jag vart duktig i skolan och räknat massor med matte och t.o.m fått räkna på naturkunskapen! Pris på KwH som sveriges befolkning gör av med i snitt per år jämfört med vanliga glödlampor och lågenergilampor! jag säger ju bara en sak!
BYT TILL LÅGENERGI! Man sparar som fan!! och Plasma är billigare i drift än LCD! ;) hehe! Han vet allt han, Jens!
Hade ett roligt samtal efter lektionen med en kille från klassen om hur smart vår lärare är! haha! han sa att han som brukar vara smart i vanliga fall känner sig så dum när han är i samma rum som Jens (Läraren)! haha!
och jag sa till Tobias, tror jag, förut att jag hade verkligen inte velat vara hand fru! haha!

Jag tycker att det är jobbigt att vara med folk som är smartare än mig själv! haha! Fast alla är ju det... Så det är jobbigt jämt! ;)

Sen har jag och Tindra lagat mat ihop! Hon fick en matkniv att skära med och var jätte duktig på att hjälpa till! Hon älskar ju att hjälpa! Fått från mig kanske? ;) höhö! och efter maten vilade vi (jag! hehe!) på soffan innan vi brottades och busade ett tag!

Precis när jag skulle börja med nattningen så ringde det på dörren!!!
Det var nån jäkla försäljare som försökte lura på mig nån brandsläckare och skit för asmycket pengar i månaden! Först trodde han dessutom att jag var BARN och när han frågade vilka som bodde här och jag svarade "jag och lillan" så såg han ut som att han skulle tappa hakan i golvet!

VARFÖR MÅSTE JAG SE UT SOM EN 14 ÅRING?


Jag 17 år gammal! (Hehe!)


Jag för 3 veckor sedan! xD

Men iaf... När jag sa att jag pluggade och tyvärr inte hade råd (Jag var ta mig fan snäll och trevlig mot honom fast han kommer sent på kvällen och ringer på!!) så vart han typ sur och bara gick!
BITCH! Hade inte Tindra vart med hade jag sagt lite fula saker till honom! Nej det hade jag inte.. Men jag hade velat! ;) hehe!

I morgon ska jag gå till skolan fast jag inte behöver! Ska räkna lite extra matte! Det är bra för det är lite dåligt med diciplin på matten här hemma... 3-5 tal brukar det bli bara innan jag ledsnar eller fastnar.....
Så två lektioner extra i veckan är super!

Jag är sugen på något... Hmm.. Glass!? Nej... Hmm.... Frukt! Ja! Men det har jag ingen... Jo clementin, men de är Tindras... Ja ja...

Jag ska iaf hälla i mig lite Mollipect och bubbelvatten! Sen sova!

Buss å krääm!

klockrent!

"Pratade" med Tobias igår.. Redde ut en del missförstånd som uppstod... Men det gjorde ju inte att jag saknar honom mindre för det! haha!

Idag har jag räknat matte mellan 8.50-10.50 och 11.40-14.10 haha! (internt..). Efter skolan gick jag ner på byn och skulle fixa min klockan, men när jag kom till klockdoktorn var det en farbror där som tog sååååå mycket tid på sig och jag höll bokstavligen på att kissa på mig, så jag gick till biblioteket. Växlade så jag kunde kissa och sprang till toan! Sen kom jag tillbaka med ett smile! haha!
Lånade en mattebok, men de hade ingen naturkunskaps bok.. :/ De sa att jag skulle prova på Rodenskolans bibliotek...

Men gick till klockdoktorn först, fixade armbandet.. 80 spänn! Mer än vad klockan kostade säkert! haha! Men nu sitter det bra! Han ville ha den lösare... Men jag sa att det skulle ju bara vara ett mirakel om jag gick upp i vikt.. "Men på sommaren så sväller man..." HAHA! Ja men om jag sväller så pass mkt att jag måste sätta dit en länk till då blir jag fan rädd!

Sen gick jag till Roden.. Fick inte låna bok där för att de inte lånade ut till komvux elever över 20... Men måste man inte vara över 20 för att plugga på komvux? haha!

Gick till Ö.B och köpte bubbelvatten! 6 kr + pant och det är as gott! Hämtade Tindra tidigare på dagis och sen gick vi hem och lekte häst! Jag fick ont i knäna så hästen (jag) fick sova i stallet (under min säng på golvet..) haha!

När vi gick från dagis så var det bara Tindra och melissa som hade vart där hela dagen själva! och när vi skulle gå sa Melissa: "Puss puss" Till Tindra och så satt de och gjorde slängkyssar till varandra medan jag klädde på Tindra och hela vägen ut från grinden! Så sött!! ♥

Efter att vi lekt betalade jag räkningarna och det räckte t.o.m till att köpa/beställa matteboken och naturkunskapsboken! Så jag hoppas de kommer i veckan!
Patrik är även snäll nog att betala hälften av Tindras dagisavgift! 600 kr kom vi fram till så bjuder jag på 30 kr! ;) haha! Ibland är jag snäll!

Sen vart det spagettiringar till middag! Såg att mamma köpt det! ;) Det är ju så gott! Det är lixom spagetti i små ringar och tomatsoppa typ.. Men ändå så förbannat gott! Skulle kunna äta det varja dag! Eller iaf varannan! ;) Man blir ju inte så mätt på det direkt... Och så vart det grönsaker till som Tindra mest lekte med! Hon satte körsbärstomat-halvorna på ögonen och sa: "Ser inte mamma" haha! Sen busade vi lite till innan det var dags för pyjamas och sängen! Som hon såklart inte ville.. Meeeen somnade ganska snabbt ändå! haha!

Jag ska hoppa i säng snart jag med! *Gäspar* Ska bara äta lite (Blir super hungrig strax innan mens så jag bara äter och äter och äter och blir aldrig mätt!!) mackor och te och kanske se ett eller tre avsnitt av Naruto! ;)

Snart ikapp! Då kan jag bara se ett avsnitt i veckan.... :( Men det är nog bra det! haha! Jag har lite Fullmetal att ta igen oxå och så har jag fixat en ny serie att se på ca 25 delar, Asura Crying.. Får se om den är bra eller inte!

Nu blir det mums i magen!


Puss å kram!


Utan min mamma....

Vad skulle jag göra utan min mamma? Hon är bäst helt enkelt! ♥

hand + betong = smärta!

Jag slog just handen i betongväggen och nu gör det satans ont....

Jag funderar och tänker alldeles för mycket igen.. Men nu tänker jag åtminstone i rätt banor! Förutom ibland då ilskan tar över och min hand går sönder... Fan vad ont det gör! Men det går över....
Lite arg är jag för att mamma alltid har rätt! Men samtidigt glad för att hon alltid har rätt! Svårt det där med känslor! haha!

Ja du.. Med åren så har jag ju lärt mig den magiska konsten att förtrycka känslor! Inte många som kan begrava en så stark känsla som kärlek och saknad på 12 timmar! Men jag är lite orolig att, ju längre jag håller det nere, desto svårare blir det att få allt tillbaka upp igen... Redan efter 3 dagar nu så har jag lite problem med det...

Och anledningen till att jag gör såhär undrar ni då säkert?


Jo såhär är det.... Jag saknar Tobias alldeles för mycket för att kunna koncentrera mig på annat, eftersom han är det enda jag kan tänka på... Jag har gråtit tårar av saknad...
Och för att kunna "gömma" känslan av saknad så måste även en del av känslorna för honom följa med... Älska och saknad går ju hand i hand... Eller?

Men när jag gör såhär så blir jag väldigt kall istället... Och en del av de negatvia tankarna jag hade innan försöker ta sig upp igen. Jag kom och tänka på en sak mamma sa förut... Och efter den här helgen så börjar jag nästan tro att det kanske kan vara sant...

Så jag kanske ska fortsätta såhär och se hur allt utvecklas, tänker jag då.... Kanske har mamma fel.... Kanske har jag fel.... Vi får se helt enkelt!

Damn vad känslokall jag känner mig nu! Undrar om det här verkligen är rätt? Jag kanske ska sakna? Det kanske är bra att sakna?
Nu vart jag förvirrad istället.....

Ja den enda som skulle förstå mig nu vore ju Tobias, av alla människor.... Men eftersom han inte vet hur det ligger till, eftersom jag är för stolt för att tala om hur det är, så får jag vara den enda som förstår mig! haha!

Meningslöst inlägg.....

POWER TO ME!!!

Adios!

De bästa som finns!

TACK! Underbara Ida för de fina orden på din blogg!
Men som sagt så är det jag som är avundsjuk på dig som är så stark! Du är bäst!

Igår så kom Linda förbi och vi åt lite sallad ihop. Det var mycket trevligt! När hon var tvungen att åka sen så gjorde jag mig "fin" för att gå på fest hos Love och Gabriella!

Det var mycket trevligt och jag hade jätte kul hela kvällen! Sprang till Statoil för fyllekäk mitt i natten! De har ju världens godaste toast och det enda som är öppet!!

Kanske inte världens trevligaste eller varmaste promenad! Men jag gick så fort jag kunde och försökte att inte halka och slå ihjäl mig! Glömde bort att jag inte hade kängorna på mig...

Kom iaf hem tillslut, hel och ren! Tack och lov! Kollade så att katterna hade det bra och sen gick jag och lade mig (Läs: Tokstörtade i säng och somna som en gris!)...

Drömde en massa sjuka drömmar.... Jag tror seriöst att jag tittar för mycket på Naruto.... Eller.. Inte! haha!
Jag drömde b.la att jag jobbade på en cirkus på ett rymdskepp! haha! Och en dröm handlade om att jag och några andra skulle tämja vilda hästar i dalarna! Och en annan var såklart ninja baserad! haha!

Sjukt...

Vaknade först vid 9 efter bara 4 timmars sömn.... Hämtade cola, drack ett glas och somnade om!
Nån timma senare ringer telefonen och väcker mig! Det är mamma. Hon frågar vad jag gör och jag var seriöst tvungen att tänka efter! haha! "Eeeh... Jag sover!"
Kanske brände för många hjärnceller igår! haha!

Men hon och Bosse kom iaf över en stund senare och hade handlat massor med mat, toapapper, blöjor m.m! Mitt kylskåp har aldrig vart såhär fullt! Är dom inte de mest underbara människorna på jorden?

Jag är evigt tacksam och sitter och finular på hur jag ska tacka dom....

T.o.m jag vet att hur mycket man än vill klara sig själv så måste man ta emot hjälp ibland! Även om jag får dåligt samvete för allt dom gör för mig... För jag kan inte göra något tillbaka! Än...

Men jag försöker och börjar med att visa hur mkt jag uppskattar att jag har dom och hur mycket jag älskar dom!

Härmed nominerar jag: Mamma och Bosse
Till: VÄRLDEN BÄSTASTE, UNDERBARASTE och SNÄLLASTE MAMMA och BOSSE!!

Jag och Tindra älskar er massor!! TACK! ♥ ☺<--- En väldigt liten smiley!
Idag har jag inte fått mycket malt... Funderat, förtryckt, kollat på Naruto, funderat lite till, saknat en smula, pratat med Tindra i telefon, tittat på mer Naruto, ritat, Naruto....


Kissing Love!

Jo jag åt någon gång oxå!

Nu så börjar jag bli sjukt trött så jag ska nog sova nu!

Puss och kram!


WTF! :D

Oki... Jag måste antingen.. Ja jag vet inte... Men jag fick ett mail från läraren nyss:

Hejsan,

Det var ju inte alls så mycket som du hade glömt….jag misstänker att ni (elever) alltid tror att svaren måste vara mer komplicerade än de faktiskt måste vara…

I alla fall fick du 18/21 MVG-

Mvh

Jens


MVG-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag som knappt trodde jag skulle få G!!


WOHO! Ut och fira ikväll kanske? hehe!

Det suger fortfarande att vara jag!

Full volym (Eller så högt det går med mina gamla go'a grabbar från 90-talet!) på högtalarna, cola (Ville ha doodleys, men det får bli till kvällen isåfall..) och pissed off mode!

Sitter och planerar en hemsk hemsk hämnd....  *I will kill you* Nej då, jag är inte sån! ^^
Men jag är arg! Riktigt arg!!!

Vaknade på väldigt gott hummör, utvilad och fick kramas med Tindra! En bra morgon helt enkelt! Laddade inför provet jag hade senare på dagen men var sjuuuuuuuuuuuuuuukt nervös och hyperventilerade nästan på vägen till dagis!! Lämnar Tindra och tanten från soc ringde!

"Hej jag är en kärring från helvetet! Du får inga pengar och csn vill ha en komplitering på din ansökan sa dom när jag ringde och frågade! Sen när du skickat in den så kan du ju ringa alla du betalar räkningar till och be att få dem framskjutna till i fabruari, du kan ju betala dubbelt så för det är ju sååååå kul! Sen får du inga pengar härifrån heller för du klarar väl att köpa mat o.s.v på bara 2500 kr? Eller hur? När du gjort allt det här så kan du ju gå och hänga dig i ett träd eller något..."

Ja det var väl ungefär sådär hon sa... Enligt min tolkning alltså... (Ja vi pratar ju om tolkningar på svenskan nu så jag måste ju öva!).. Sen gick jag vidare till skolan och försökte att inte börja gråta där mitt på gatan...

Super duper att få dessa glada nyheter precis innan ett prov som jag knappt hunnit läsa på något inför! WOHO!

Sen gick ju provet åt hellskotta för det vart blankt när jag väl satt där... Men G kan jag väl hoppas på åtminstone.... Kanske... Har inga direkta förhoppningar.... men med min MVG uppgift och visat intresse så lär inte ett IG på ett prov dra ner mina betyg så att jag inte klarar kursen!

Funderade t.o.m på att sluta skolan för att jag inte orkade bråka med csn och soc, bli knarkare å bara gå på soc hela mitt liv.. Då får man tydligen mer pengar.... Men nej! Jag är bättre och envisare än så!

Så jag gick till expeditionen på skolan och frågade vem i helvete man ska prata med om man hade problem med Csn! (ja jag sa det kanske lite snällare.. ;) hehe!) och så förklarade jag situationen och det tog ett tag innan hon fattade (Tror hon fattade tillslut iaf!) vad mitt problem var och så ringde hon till csn!

Som sa att jag inte alls hade någon komplitering att skicka in! Och att jag skulle få besked om pengar innom 3-4 veckor från när ansökan kom in (Den 20:e) Woho! Hoppas de har brains nog att skynda sig på! Så jag kan betala räkningar i februari oxå!

Sen var det prov........ -___-

Sen fick jag massa sms, från mamma och Patrik. "Det löser sig" skrev dom.... Det är ju min replik! ;)
Mamma berättade även att jag får strax över 7000 i lön från H&M oxå!! Och det är sjukt mkt mer än jag räknat med! Jag hade gissat på 1-2000 kr...
Men jag antar att det är med semesterersättningen?
Jag hoppas och hoppas att jag ska slippa skjuta upp räkningarna iaf! Ska ringa kommunen om barnomsorgen eftersom jag inte har någon inkomst/låg inkomst och be dom ändra det för jag fattar inget på deras hemsida...

Nej nu ska jag ringa och tracka försäkringskassan oxå! ;)

Adois!

Inte...

Det blir inget åka till Tobias i helgen.... :(

Det är jobbigt det här.... Jag menar, det är ändå inte SÅ långt bort... Men ändå så ses vi nästan aldrig efttersom det kostar så mycket att åka... Och nu tänkte jag ta mig råd, men så gick det inte ändå...

Och näste helg om vi ses så fyller ju Nicklas och mormor år.. Då hade Tobias tänkt åka med och fira dom! Men eftersom vi ska fira på söndagen så vart det lite jobbigt för honom om han ska ta sig hem på kvällen... Men men... Jag får helt enkelt vänta...
Hur jobbigt, tråkigt och ledsamt det än är.....

Jag tänkte ju att det vore bra att passa på när jag inte har Tindra, så vi får tid bara för oss själva, eftersom det var så länge sedan vi sågs.. Och om han kommer hit nästa helg så har jag ju Tindra och det är ju inte så roligt för honom kanske och vi kan inte få så mycket tid tillsammans då, eftersom Tindra tar ju upp ganska mycket av min tid....

Så kanske helgen efter det då om vi båda har tid....

Jag hatar långdistansförhållanden.....

Hell yeah!

Idag fick jag tillbaka mitt arbete om solsystemet! M V G ! ! ! ! *Woho*

Och idag har jag läst igenom första kapitlet som vi har prov på i morgon och skrivit ner lite viktig fakta så jag kan läsa den istället för allt flera gånger! Jag hoppas det går bra i morgon med tanke på att jag började läsa idag. jag har ju inte boken.. har ju inga pengar att köpa någon bok för... :( Men läraren kopierade hela första kapitlet åt mig idag!
Han är snäll! Jag gillar honom! :)

Jag blir glad om jag får VG i alla fall! Men jag tror det blir G... Med tanke på att jag inte läst så mycket än..
Men jag vet ju inte vad provet kommer att handla om än! Kanske är jätte lätt eller så kanske det är jätte svårt med alla namn på alla upptäckare, månar och årtal!

Vi har vart hos mamma idag oxå som ÄNTLIGEN är hemma från Thailand! Åt lite mat och pratade! Jag fick en jätte fin klocka och en söt BH och Tindra fick en liten ask med snäckor på, en t-shirt och ett smarties rör av mamma och Bosse! Det tackar vi för!
Klockan var lite stor så jag måste gå till klockdoktorn och göra den mindre! Men den var jätte fin! Helt i min stil!

Jag funderar på om jag ska ta mig råd att åka till Tobias i morgon eller inte... Problemet ät ju att det är så dyrt att åka.... Men när jag ligger och nästan gråter av saknad så känns det som att det är värt pengarna... Jag både vill och inte vill åka.... Inte för att ja... Jag har ju knappt några pengar! Men hjärtat talar nog starkare än hjärnan... Så vi får se!

Tindra sitter i soffan och äter lite smarties nu, men hon börjar bli trött så det blir pyjamas nu! Och så luktar det prutt... Så jag ska kolla om det är prutt eller bajs! hehe!

Önska mig lycka till i morgon! :)

Puss å kram!

Lååååångt!

Idag var vi hemma "ifall att" från dagis! Men Tindra var pigg och inget mer kräk kom.
Hon åt ingen middag mer än några tuggor/en halv macka igår.. Men hon var ledsen och trött oxå så då brukar hon inte vilja äta! Men hon åt bulle och macka på dagen innan hon sov så hon var nog inte så hungrig heller!

Och till frukost idag, som jag fick göra under hot från Tindra att hon skulle skicka (po)lisen på mig om jag inte gjorde frukost på en gång, så åt hon 2 mjukmackor (polarbröd) och en halv frukostknäcke! Så någon magsjuka fanns det ju inte där precis!

Hon hade helt enkelt bara inte lust att äta igår och att hon spydde kan ju bero på massor! Att hon ätit något, hostar så att hon kräks (Det har hon gjort förr) eller att hon svalt saliv på något konstig sätt och fick kväljningar (Har hänt mig! haha!).. Ja man kan ju spekulera massor i det där... Men magsjuk är hon då inte!!

Och strax innan lunch idag som kom Ida och Lucas förbi! Hemskt trevligt med besök! Jag som hade bullar och allt! haha! Bjöd på lite lunch gjorde jag med, fast glömde bort att Ida inte äter annat än hemmagjorde köttbullar, så hon fick äta bara potatisklyftor och beasås! ;)

Tindra och Lucas lekte en hel del. Fast Tindra är ju i den åldern då ingen annan än hon får röra hennes saker, så vi fick förklara att man måste dela och så fick hon "laga mat" åt Lucas istället! Hon ville att han skulle gå med henne överallt, men han kan ju inte gå än! haha! Så det var lite svårt, men efter ett tag förstod hon nog det oxå!

Efter mellis vart de båda lite trötta! Lucas ville inte sova i vagnen så han fick sova i min säng, medan Tindra promt skulle sova i Lucas vagn... Men när hon legat en stund och inte låg stilla eller försökte ens sova så fick hon välling och ligga i sin säng istället. Stora protseter från prinsessan som absolut inte var trött och skulle absolut inte sova! Gissa vem som somnade efter 2 min? haha!

Vi "stora barn" kollade lite på tv och pratade lite som bara vi kan medan de små barnen sov. Lucas vaknade först och vi busade med honom innan det var dags för Lucas middag och för Tindra att vakna! Men hon ville INTE gå upp.. Hon låg kvar och somnade om efter varje gång jag var in och väckte henne. Tillslut kom Ida in och sa att de skulle gå och ville att vi skulle säga hej då. Då kom hon upp, men var väldigt trött.

Vi klädde på oss vi oxå (Efter att Ida sagt till Tindra att hon/vi skulle gå med ut till bilen!!!) och gick ut. Sa hej då till Lucas och Ida och gick sen på en promenad eftersom vi (Tindra!) ändå var påklädda.
Men det började bli sent och efter att vi gått två varv i kvarteret så tyckte jag att det var dags att gå in och fixa middag. Men Tindra höll inte med! Hon skulle vara ute!

Så hon kastade sig på marken och skrek och skrek. Jag bar in henne i hallen och hon hängde på handtaget och ville ut. Jag fick inte klä av henne kläderna så hon fick stå i hallen och skrika medan jag började med maten. Tillslut var hon dyngsur av svett så jag fick klä av henne vare sig hon ville eller inte! Jag fick hålla fast henne för hon höll envist kvar i varenda plagg! haha!
Jag satt mest och skrattade åt henne... Fast inte så hon såg såklart.. Men tillslut lugnade hon sig och vi fick torka snor och hon vart på bättre hummör lagom till att maten var klar!

Kyckling, ris och currysås vart det! Tindra åt bra med mat och jag räknade matte under tiden.... Sen vart det jätte sent så direkt efter maten vart det pyjamas, ny blöja och välling! Sedan bums i säng och ringa pappa och säga god natt!

Nu har jag gjort klar min svenska uppgift och ska precis skicka in den! Ska bara vänta på att en fil ska bifogas i ett mail jag håller på å ska skicka till NK läraren för de kom inte fram när jag skickade i Fronter tydligen så jag skulle skicka via hotmail istället!
Men filerna var för stora så de får bara plats en så det fick bli 3 mail till honom! haha!

Oj så långt det vart!


Och ett stort grattis till Kim och Sebbe oxå som fick en pojke (ja jag gissade fel! Första gången någonsin!!) igår! Han kom ut med snitt kl 23.01 och han vägde 3850 gram (Tindra vägde 3960!) och var 54 cm lång (Tindra var 53!). Han heter Viktor och jag har inte än sett någon bild på lillen så jag väntar spänt på att det ska komma och hoppas att Kim inte har för ont! Men hon hade fått morfin så hon ska inte klaga! haha!

Grattis grattis! Ni kämpade på väl, alla tre! hehe!

Nu ska jag sussa snart... Trött i ögonen...

Puss å kram!

Snitt

Nu har jag fått reda på att de ska snitta Kim! Jag som hoppats på att hon skulle slippa.... Men men! Nu får hon ju i alla fall snart sin efterlängtade bebis! :)
Men lite läskigt att jag drömde om det innan!! Hoppas man får se bild på miraklet snart då! ;) och jag VET att det är en flicka! ;)

Överraskning!

Idag har jag fått två överraskningar!
1: jag öppnade fakturan från Norrtälje kommun, barnomsorgsavgiften, och jag höll på att svimma!! 1260 kr!!!!
2: jag öppnade elräkningen som jag tydligen betalar per kvatal och jag höll på att svimma igen! 381 kr!!

Och då har jag ändå kört massa maskiner med tvätt och disk! Jag har ju fast elpris och behövde inte oroa mig när elpriserna steg där ett tag, så det var ju skönt! Men jag trodde ändå inte att det skulle vara så här lite!
Nästan så jag sitter och väntar på att nästa halva av elen ska komma.... För bra för att vara sant lixom!
Och det är el från vindkraft så det är miljövänligt oxå! :)

Men att barnomsorgen skulle vara på så mycket hade jag aldrig gissat! För bara några timmar mer! Jag tror jag skrev på 50 timmar.... Kanske skulle räknat på hur många timmar hon går istället för att skriva mer för säkerhetsskull? Jag hade ju iof inte fått schemat då och visste inte vilka tider och hur mycket jag skulle hon skulle behöva gå på dagis! Kanske ska ändra igen då? Undrar om de blir sura om man gör det?

Vad betalar ni andra med barn på dagis?

Tänker mycket på Kim och Sebbe nu! Sist jag pratade med Sebbe, vid halv 4, så var hon bara öppen 5 cm och bebisen hade inte fixerat sig.. Stackarn har legat i 1,5 dygn nu! Har inte hört något sedan dess och kollar både hennes blogg och snokar info från hennes mamma på facebook!

Jag hade ju en sån konstig dröm om henne i natt så jag är lite orolig oxå... Eller inte orolig så...
Jag drömde att jag stod och pratade med henne och hon stod och diskade en nappflaska. Hon hade fått bebisen men den var i ett annat rum. Jag frågade om hon tyckte att det gjorde ont och hon lyfte upp tröjan och sa: "Jag vet inte, jag sov." Och så hade hon ett stort ärr på magen! Hon hade alltså fått göra kejsarsnitt!

Och frågan är ju, om inte bebisen kommer idag, kommer hon få behöva göra det då?
Jag håller verkligen tummarna på att hon slipper det, för att föda vaginalt är något alla tjejer måste få uppleva! Ja om man absolut inte kan så kan man ju såklart inte.. Men jag hoppas det går bra för henne!
Men den powern man får av det är otrolig! Något jag aldrig kommer få uppleva igen på annat vis!
Att känna sig så stark och när man är klar så... Den känslan går inte att beskriva!

Både jag och Tindra håller tummarna och Ceacar och Tarzan håller tassarna! ;)
HEJA HEJA KIM!!

Typiskt....

Ja inte blir mitt liv bättre heller! När jag precis stoppat lunchen i micron på skolan (Smakade skit för övrigt..) så ringer dom från dagis och säger att Tindra har kräkts lite och att de hade en kille för ett tag sedan som kräktes lite och sen var pigg, men var sjuk i en vecka sen... Så de ville att jag skulle hämta henne!
Vilket betyder att jag missade den enda lektionen jag inte får missa!! Matten!!

Dessutom var jag ju tvungen att springa till banken innan, så jag sa att jag kommer så snabbt jag kan! Slängde i mig hälften av den äckliga maten, sprang ner och skulle prata med läraren men han var på lunch så jag lämnade ett meddelande. Sprang ner på byn och först till Nordea och hämtade kontoutdrag. Sen snabbt över till Roslagens Sparbank där jag hämtade ett (Världens längsta? 2 rader!) kontoutdrag där med samt avslutade mitt Swedbank konto i Uppsala och fixade nytt på Roslagens sparbank! Snabbt bort till Ica och köpte frimärke.

Kutade (Så fort man kan kuta i lössnö!) snabbt till dagis och hämtade Tindra. Sen hem, hämta papper och räkningar, bussen till Soc för jag är sjukt less på att gå i snö nu! Går inte att ta sig fram!
Fylla i papper och hela väntrummet var fullt med folk.. Sjukt pinsamt.. Gömde mig i hörnet.....
Lämna in, kopiera och skriva lapp! KLART!

Sen har jag världena bästa mormor med som skickade 500 kr fast jag säger åt henne att spara sina pengar! Men hon är rädd att jag ska tyna bort! haha! Så vi kunde handla lite toalettpapper (ÄNTLIGEN!!) och grönsaker!
Var även in på Ö.B och köpte bullar för jag är ju så sjukt sugen på semla, och jag och Tobias bestämde att vi skulle ta årets första semla tillsammans....
Så jag köpte ett substitut för semla! haha! Köpte även balsam.. För det tar slut mycket snabbare än shampoot eftersom det är 50 ml mindre!! LURERI!! haha!

Ikväll blir det köttfärssås och spagetti till middag! Pasta... ;) MEN! Det är min favvo rätt så det gör inget! hehe!

Massa matte bli det att räkna idag!

Kram!


NU JÄKLAR!!

Jag hat tappat orken.... Men som tur är så är jag envis som en åsna!
Jag ska lämna in papper till soc i morgon... En extremnödlösning! Jag hatar att behöva ta hjälp därifrån, men nu är det för Tindras skull...
När jag ringde så var min kontakt jag haft tidigare på SEMESTER! Så jag fick prata med nån slags jour!
Först sa hon att de inte brukar ge pengar till studerande och lät väldigt negativ... Då började jag gråta igen och hon vart nog lite chockad och sa att hon skulle hjälpa mig och skulle t.o.m skynda på ansökan lite!
Det var ju tur....

Men jag kommer inte få mycket därifrån... Bara jag klarar att betala räkningarna och köpa lite mat så.. Vi får helt enkelt fortsätta äta pasta och pulvermos!

Man kan variera på några olika sätt:

Måndag: Pulvemos med korv
Tisdag: Pasta med köttbullar
Onsdag: Pulvermos med korv
Torsdag: Får vi mat hos mamma som tur är!
Fredag: Pasta med köttbullar
Lördag: Pasta och korv
Söndag: Pulvermos och köttbullar.

Sen börjar man om på samma lista.... Har man tur kanske man har sås oxå!

Ja för det är ju ungefär vad jag har råd med... Tur att Tindra får lite nyttigare och godare mat på dagis! Just ja, jag har lite ris kvar oxå! Så en dag kan vi lyxa till det med ris!

Så det blir ingen hälsa på Tobias den här månaden för mig... Hoppas han har råd att ta sig hit åtminstone en helg... Nu har det gått så lång tid sedan vi såga att jag håller på att dö av saknad!

Gaah jag kan inte sluta gråta.... Fan oxå! Min typiska otur....

Jag borde ha listat ut det här... För varje gång jag börjar känna "Yes! Nu mår jag bra! Nu är jag glad!" Så kommer det skit och nockar mig ner igen.... Jag antar att jag tänkte att "Den här gången kanske det inte händer..." Men ack så fel jag hade....

Men! Vi tar oss igenom det här! Tack för underbara vänner och en underbar familj! Och framför allt en underbar unge och en underbar pojkvän! Jag ska kriga med Csn! Jag ska, SKA, ha retraktivt och de ska få eld i baken så de skyndar på lite! För det är ju inte mitt fel att ansökan jag skickat in "kom bort"... Så då ska inte jag få lida för det! KRIG!!
Och jag ska bita lite i hälsenorna på dom på F-kassan oxå! Typ.. Ringa varje dag eller nåt...

Det här är bra! Nu är jag arg.. Eller inte arg, snarare bestämd, istället för ledsen! Nu jäklar!

Hör ni det? KRIG!! Jag ska ha mitt bostadsbidrag den 27:e januari och jag ska ha mitt CSN bidrag i februari!

Jag ringer F-kassan igen på onsdag.. För i morgon kan jag inte... Eller jo, de har ju iof öppet till 22 så det går nog!
Nu jäklar! NU JÄKLAR!!!!!!

Saknar mamma oxå... Skulle behövt henne nu.. Varför ska hon åka just när det är som värst för mig? Skolan och allt! haha! Men på tordag kommer dom hem igen!

Nej.. Naruto och gråta... Nej... Inte gråta mer! bara Naruto, sen sova! Hungrig som en gris är jag med....

NU JÄKLAR!!!


Ps: Är sjukt nyfiken hur det går för Kim! Har inte hört nåt på ett bra tag nu!!!

Vad i helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kan jag ha mer otur? Just nu sitter jag och storgråter för jag okar inte mer!
Ringde till csn nyss för att jag har inte fått något besked eller hört något alls därifrån sedan jag skickade in min blankett! Och gissa vad?

BLANKETTJÄVELN HAR INTE ENS KOMMIT FRAM!!!


Vad gör de på posten egentligen? Är det någon där som hatar mig? Det är andra gången viktiga papper jag skickat in "kommer bort"....

Och nu får jag inga pengar vaken i januari eller fabruari! KANSKE i Mars.... Beroende på hur deras jävla maskin läser min handstil!!!

Vad fan ska jag göra? Jag har varken råd att betala räkningar eller köpa de böcker jag behöver i skolan....
Jag har redan levt på mindre än existensminimum i två månader och jag orkar inte tre månader till med pasta och pulvermos!!

Så jäkla typiskt!!

Ska ringa försäkringskassan om bostadsbidraget oxå... Det har väl säkert oxå "kommit bort".....
Ska bara sluta gråta först...

.....

Edit:
Jag har pratat med F-kassan nu oxå och deras handläggningstid är på 35-40 dagar så jag får förmodligen inget bostadsbidrag den här månaden heller... Om jag ens får något....

Snälla skjut mig.....

Hela dig?

3:e inlägget idag! hihi!
Ska hålla det kort! ;)


Jag är nu klar med mitt arbete och jag har skickat in det (Hoppas jag!?) till läraren! Ska bli kul å se resutltatet på papper sen! Och framför allt.. Vad jag har glömt... -_-

Sen har jag fått veta att jag har anlag för healing! Jag frågade på en site och förklarade den konstiga känslan jag får i bröstkorgen, armarna och till sist handen...

Eller vi gör såhär:

Jag har länge känt att jag har kunnat samla någon slags energi i händerna. Jag har märkt att vänsterhanden går det lättast i så jag har koncentrerat mig mest på den på senare tid.

Det som händer är att jag känner energin (Eller vad det nu är?) strömma från bröstkorgen (ungefär) och ut i armen, handflatan och till sist fingrarna. Det är svårt att förklara den strömmande känslan, men det sticks även lite i fingrarna och nedre delen av handflatan och det pulserar.

Jag har ingen aning vad det här kan vara bra för! Men jag känner att på något vis måsta jag använde det här... För när jag bara slutar och försöker dra tillbaka energin får jag oftast väldigt ont i handen och armen.


Vad är det och var är det bra för? Någon som har samma/liknande?

Det här var inlägget jag skrev in! och svaren var ju lite roliga! Men jag har fortfarande inte fått svar på HUR.... Hur gör man? Så jag ska googla lite sen eller kolla på bibblan om de har någon bok där man kan läsa! För det hade vart kul att utveckla det här!

Någon som vill vara försökskanin?

Puss å kram!


Ge mig semla!

Jag skulle kunna döda för en semla just nu!
Varför blir man alltid sugen på saker man inte har hemma? Och speciellt när man inte har pengar?
Jag hatar att inte ha pengar...

Min kära mormor ringde idag! Hon verkade glad och pigg och vi pratade massor! Det var hemskt trevligt!
Jag satt och höll på med mitt arbete när hon ringde!
Det är snart klart! Jag har lite fakta kvar att lägga in.. Men jag vet inte hur jag ska få plats och har två alternativ:
1) Jag hoppar över lite information, om Kuiperbältet t.e.x.... (För det har jag inte skrivit om än! haha!)
2) Jag skriver ALLT och det får bli en uppgift på 4 st A3 papper!! (De andra har bara 1 eller 2 A3)

Jag ska skicka det ikväll eller senast i morgon bitti..... Eftersom läraren ska skriva ut det i färg så måste jag sicka det till honom.. Annars hade jag kunna skriva ut det själv...

Fick mail av mamma oxå! Hon sa att de inte var bruna alls för de hade 50+ i solskydd.... JO MEN TJENA MAMMA! haha! Men jag hoppas att dom haft det super trevligt iaf! Och skönt att de kommer hem nu när det inte är -28°C utan "bara" -2 till -5°C! Saknar dom båda massor nu! På torsdag kommer dom hem och då var vi bjudna på vår vanliga torsdagsmiddag!

Jag vill ha vår nu! +20°C!! MINST!

Nej nu är det snart dags för middag! Det luktar gott från ugnen! ;)

Och i morgon kl 08.00 åker Kim och Sebbe in till Danderyds BB för igångsättning! Jag kommer ju vara så nervös och inte kunna koncentrera mig på lektionerna! haha! Jodå, jag måste! ;)
Men jag håller tummarna på att TJEJEN (Jag vet att det är en tjej!!)  kommer snabbt!

Så Lycka till i morgon Kim och Sebbe!!


Puss å kram!


Jan. 17, 2010

Två av mina kusiner har börjat blogga! Jätte kul!
Jag önskar att jag hade lite mer kontakt med mina kusiner... Regina och jag "umgicks" ju mycket i skolan även om det var mer hatkärlek där! haha! Och det var ju i högstadiet så det var ju ett tag sedan!
Sandra och Peter (Dom som börjat blogga!) har jag ju aldrig riktigt umgåts med, förutom när vi var mycket små!

Fast jag försöker prata så mkt jag kan med dom båda! Kanske ska fråga Sandra om hon har lust att hitta på något nån gång?
Regina har jag gett upp med, hon säger att vi ska höras och hitta på saker men så svarar hon inte när man ringer eller skickar sms eller så har hon annat att göra hela tiden. Så jag har bestämt att har hon lust och tid får hon komma till mig! haha!

I morse vaknade jag av världen underbarasta unge låg och snackade i sin säng. Jag sa inget till henne för jag skulle se hur länge hon låg kvar. Det är nämligen så att hon nästan aldrig kliver upp om jag inte ropar på henne!
Men efter 40 min tyckte jag nästan synd om henne så jag ropade på henne att komma upp, men hon kom inte! Istället sa hon att hon ville ha välling, men jag sa att hon fick frukost om hon kom upp. Så höll vi på i ca 10 min innan det blev tyst från hennes rum....
Sen efter 5 min kom hon utspringande med världens leende och jag fick en kram innan vi gick och fixade mackor!

Underbara unge!



Fast igår var hon inte lika underbar, men det vill jag inte tänka på nu! Nu vill jag tänka på den mysiga kramen! ♥

Tindra sitter i soffan och äter kaviar och ost macka och jag sitter här med min kaviar och ostmacka. Vi fick båda nyponsoppa att dricka, fast den vart lite tunn eftersom jag delade med Tindra... Men det är hon värd, min skrutta!

Jag funderar på vad vi ska göra idag. Jag frågade pappa i torsdags vad de skulle göra i helgen och om vi fick komma förbi. Och det fick vi! Men när jag ringde igår hade Mia fått någon slags magsjuka.... Jag tycker hon är magsjuk väldigt ofta.. Hon kanske skulle kolla upp sin mage! Det kanske är något problem med tarmarna!?
Vore ju inte så kul om det var nåt sånt....

Men han skulle kanske komma förbi här idag istället... Men om hon är magsjuk vet jag inte om jag vill ha hit pappa, ifall han bär med sig bacillerna.... Fast jag vill ju träffa honom och att Tindra ska få träffa honom mer... Ja ja vi får se hur det blir!

Annars får vi väl... Gå ut och leka och gå till affären och köpa mjölk! haha! Så spännande liv vi har! ;)

Jag måste göra klart mitt arbete om solsystemet oxå! Och räkna några tal! Har inte många kvar nu, men jag har ju hoppat över 2-3 st som jag inte förstår... Och solsystemet är i princip klart förutom lite text som ska in och uppiffning med bilder! :)
Kanske gå till Nicklas om han är hemma och tvinga honom att hjälpa mig!? haha!

Jag vill ha mer nyponsoppa... Men nu är det slut på pengar... Fick plocka ur alla 5:or och enkronor ur burken för att ha råd att köpa kattmat i veckan! Lite pinsamt att betala med småpengar, speciellt när det är större summor, över 30 kr... Och jag skulle kunna döda någon för en Red Bull på morgonen! Speciellt mån och tis-dagar! haha!

Jahopp, nu ville Tindra ha en macka till.. Jag som hade så bra uträknat att om jag inte åt frukost på onsdag så skulle det räcka, men jag antar att jag får skippa frukosten hela veckan.. Vi äter ju lunch så tidigt i skolan så det gör nog inget! och Tindra vill ju oftast ha två mackor... Nu finns det 3 kvar.... Fast.. Måndag och tisdag så äter hon ju iof frukost på dagis!! Hihi! Det kanske finns hopp för min frukostmage ändå!

Nej nu ska jag snart plocka ur tvättmaskinen och stoppa i en ny omgång! Jag ska tvätta väskan jag fick från J.C så jag kan ha mina skolböcker där i! :) Och trosor... För det har jag inga kvar! haha!

C-ya!

Puss å kram!


Saknad...

Det är inte bara jag som saknar mamma och Bosse! ;)
Tindra satt och pratade i sin "telefon" tidigare och låtsades att hon pratade med mormor och Bosse! hihi!

Och jag saknar Tobias! Vi har ju inte setts sedan nyår... Och förmodligen kommer vi inte ses på ett bra tag till....

Jag har inte hört ett ord från Csn heller! Jag ska döda dom!! Jag vet att jag inte får nåt i januari, men vad fan, de borde ju åtmionstone skicka studieförsäkran och/eller höra av sig om jag bli beviljad eller inte!
Och inte har jag hört nåt från försäkringskassan heller om mitt bostadsbidrag!
Är det samma som innan? Ändrat? Får jag något överhuvudtaget? Det är ju frågan....

Ja du.. Dessa folk...

Sitter och pratar med Tobias på msn! Jag har kommit på värsta briljanta idén! Jag kom på att han skulle passa alldeles utmärkt som lärare! Jag sa att han skulle fundera på det! Kanske kolla upp någon KY utbildning eller nåt!
Han skulle passa så jäkla bra som lärare, på högstadie eller gymnasie, med hans tålamod och lugn.
Sen är han ju väldigt bra på att förklara så t.o.m. JAG förstår och är man bra! hahahaha!

Han jobbade/hade praktik som bildlärare förut och det låter på honom när han pratar om det som att det inte var världens tråkigaste jobb direkt! ;) Fast han har svårt att prata inför en grupp/klass tydligen. Men det måste man ju träna bort oavsett om man bli lärare eller inte! ;)

Gosch vad jag saknar honom...... *Gråter* Det gör ont i magen och hjärtat.. Så mycket saknar jag honom...
Han sa att han skulle försöka låna pengar av sin mamma för att kunna komma hit nästa helg, men jag tycker inte han ska låna pengar för något sånt! Hur mycket jag än vill ha honom här.....

Så vi får helt enkelt stå ut tills någon av oss har råd.... *suck*

Och min matte är ju inte lika lätt när man inte har någon hjälp!! Satt igår och försökte räkna och jag fastnade totalt!! Försökte förklara för Tobias men det är nog lättare att läsa uppgiften än å höra min bökigt förklaring! haha! Men jag vill verkligen ha hjälp!
Vi har haft två lektioner i matte på ca 3 timmar och sen säger han att kapitlet ska vara klart till nästa vecka! GAAAH! Jag har inte räknat matte sedan jag va 17 och nu ska jag hinna ett helt kapitel på 3 timmar!! Och vem ska jag få hjälp av när jag räknar hemma? Tindra?

Det här kommer ju skita sig om det krånglar såhär redan nu... Men jag är bestämd på att jag SKA klara av matte A om jag så ska behöva gå en termin till!!
Och sen när det är klart så har jag ju bara de roliga ämnena kvar! :D

Nej nu är det snart dags att börja tänka på middag!

Pyss å kräm!

Mamma kom hem!

Jag saknar mamma..... De får ta å komma hem nu..
Och GUD NÅDE DOM om dom är för brunbrända och glada! haha!

Nödvändigt?

Inte nog med att jag hade en hemsk morgon, jag gick till skolan och hade en helt onödig lektion dessutom! Vi skulle bara fortsätta med vårt arbete... Som jag hade hemma.... Så jag hade kunnat stanna hemma.... Men men...
Jag gick dit och så jag får +poäng!

Nu har jag precis ätit lite pasketti (Spagetti) och ska strax plocka fram allt jag skrev på papper och skriva ner på datorn... Skriva allt två gånger! Woho! haha! Sen ska jag räkna ett tal elelr två om jag hinner... Vilket jag inte tror, så det får bli när Tindra lagt sig!

ADIOS!!

Puss!

Hemsk morgon!

Fy vilken hemsk morgon!
Vaknade av att det pep och jag trodde det låg någon under sängen! Först vart jag jätte rädd, tills jag insåg att det var jag själv som pep när jag andades! Hostade massa slem. Sen när jag sträckte ut benen kände jag att jag hade jätte ont i mitt vänstra ben oxå. I knävecket.
När jag reste på mig kunde jag knappt stödja på benet och höll på att ramla ihop när jag skulle gå ut i köket.
Och inte nog med det så har jag fått en finne på läppen som blivit inflammerad och gör ont ända in i tandköttet!

Tur att jag bara har en lektion idag och att det är naturkunskap! För det är åtminstone roligt!
Bara datorerna i skolan vill lyda mig idag... Igår kunde jag inte spara något på datorn för jag hade tydligen ingen behörighet till varken skrivbordet, delade mappar eller "den här datorn".

Jag saknar det här gamla hederliga, "lämna in papper till fröken". Nu ska vi först spara vårt arbete, lägga in det i rätt fil på en sida som heter Fronter, sen ska vi maila den filen till rätt lärare och kontrollera att den verkligen kommer fram. Sjukt krångligt! Speciellt för mig som är helt tekniskt inkompitent!

Jag menar, om de ändå skriver ut arbetet sen, varför kan vi inte bara få lämna in det på papper?


Igår när jag hämtade Tindra på dagis så var hon så fantastiskt underbart söt så mitt hjärta smälte! Hon skulle gå själv och putta vagnen. En tjej med hund gick förbi oss och Tindra började prata om hunden som letade efter Tindra för den såg inte henne bakom vagnen. haha! Sen skulle hon hålla koll framför vagnen så att hon inte körde på hunden! haha! Fast den var jätte långt fram! ;)

Sen kom pappa (Noffra/morfar) med bilen och sa hej. Då satt Tindra i vagnen alldeles knäpptyst. Pappa sa att han skulle hem och äta och sen sa han hej då. Och så fort han åkt började hon prata igen och sa att hon oxå skulle hem och äta.
Och sen frågade jag henne vad vi skulle äta:

Ti:
"Makajoner!"
Jag: "Oki, vad ska vi ha till det då?"
Ti: "Makajoner!"
Jag: "Men vad ska vi äta mer än makaroner?"
Ti: "Makajo... Eeh... Köttbullar!"

Så det vart köttbullar och SPAGETTI till middag! Vi åt makaroner i förrgår så det fick bli spagetti istället! haha! Och sen var hon dessutom pussig och kramig! Och det är hon inte ofta, så man får passa på när hon är det. ;)

Nej nu måste vi sätta fart så vi kan gå till dagis innan lunch! haha! Alltid sena!
;)

Puss å kram!

Jan. 14, 2010

Igår har jag vart duktig! Först vart vi lite sena till dagis, fast det gör ju inget. Men Tindra åt ju ingen middag igår för hon var så ledsen och hade ont så hon ville inte. Så det fick bli TVÅ mackor till frukost i morse! Därför tog det lite längre tid.

Sen gick jag hem och började på mitt arbete i en timma innan det var dags att gå till coachen för "avslut"... Kändes lite onödigt då vi bara snackade skit i en timma och jag fick läsa igenom ett papper där det stod vad vi gjort som skulle in till AMS (Hon sa att ingen läser ändå så varför skulle jag då komma dit och kontrollera?). jag hade hellre vart hemma och fixat med mitt arbete!

Men jag kom hem och fortsatte skriva och skriva! Det är sjukt kul med rymden och planeter tycker jag!
Nu har jag pulat och skrivit lite om vartannat (För att inte ledsna på skrivandet!) och det börjar arta sig! Det kommer bli 3 st A3 sidor om solsystemet!

En sida ser ut såhär:

Jag är faktiskt rätt nöjd! ;) Men det blev lite mer än jag trodde det skulle bli! Det här är bara första sidan och de minsta av planeterna! hehe! Sen ska det vara en fördjupning i något vi tycker är intressant, en diskussion om liv på andra planeter och något mer som jag inte minns just nu....

Idag så hade vi matte på morgonen och jag räknade faktiskt på riktigt bra! Men jag måste räkna hela helgen för det här kapittlet ska vara klart till nästa vecka. Då börjar vi ju med brååååk.
Sen fick vi en hemuppgift i svenska idag oxå! Läsa en novell och utvärdera den. "Det osynliga barnet" tror jag den hette... Om Mumintrollen.... Tror jag har läst och utvärderat den förr... Så det går nog bra!
Sen ska vi läsa en roman och utvärdera! Undrar om man får ta någon man redan läst!? haha! Eller håller på med.. fast jag läser ju en självbiografi nu... Hmmm....

Men just för tillfället så är jag så slut att jag knappt orkar titta på papperna! Så det blir att räkna lite matte på morgonen i morgon och sen på kvällen i morgon får jag göra klart naturkunskapsuppgiften och läsa novellen!

Jag hoppas att jag vänjer mig med de tidiga mornarna snart (yeah right!) så att det inte blir lika jobbigt! Eller att det blir vår! Det är roligare att vakna till solsken, värme och fågelkvitter! ♥

Ska snart gå å hämta Tindra, lite tidigare idag eftersom jag inte tänkt plugga nu... Så hinner vi mysa och busa lite innan middag och läggdags! :)

Ska bara ta igen mig lite och ladda inför kylan.... Huvudet värker oxå...

Puss å kram!

När olyckan är framme!

Jag stod och lagade mat, eller skulle precis börja, och Tindra skulle promt stå på stolen brevid mig fast jag sa att hon skulle stå längre bort. Och rätt som det var så tippade hon och på nåt vis satte hon handen mot sidan av en varm platta och brände sig! Plattan var ändå rätt så långt ifrån henne.
Jag tog snabbt tag i henne! Spolade med vatten, satte på salva (lite tidigt kanske?) och ringde vårdguiden!

De sa att hon skulle ha handen i en våt handduk ett tag och svalka lite (Först sa de en skål med ljummet vatten.. Men hallå! 2 år!) och sen skulle hon få alvedon, vilket hon fick, och sen skulle jag sätta på salva och kompress! Men eftersom jag inte har någon kompress hemma så ringde jag pappa, som inte heller hade någon (Av någon konstig anledning.. Kanske för att han alltid gör sig illa?) så Mia skulle ta med sig salvkompress från jobbet i morgon och så skulle jag sätta plåster så länge. Bättre än inget!

Nu ligger hon i soffan och kollar på Benny (ovanligt va?) och har fått en kaka som tröst.

Det var "bara" på utsidan av lillfingret och lite lite på sidan av handen hon brände sig. Inte så farligt, men det gör ju såklart ont!

Nu ska jag fortsätta med maten.. Tindra lär ju inte gå i närheten av spisen något mer förhoppningsvis!

Ha det!

Nu har Teri börjat skoooolan!

Helgen spenderades i sängen framför Naruto (Medan jag kan!) och en sväng hem till Madde där vi spelade Wii tills min axel gick sönder och drack gott! Tindra var hos sin pappa!

I måndags "började" skolan! Informationsträff där vi fick lite papper och schema och så! Träffade Sandra, en gammal klasskompis från B&F! Lite kul, för jag drömde samma natt att jag tänkte: "Hoppas att Sandra är där! Det har vart kul!" och så var hon där! Lite läskigt men kul!

Träffade även Ela lite senare en snabbis! Det var kul! Vi har ju inte setts sedan typ... Jällatiden?

Sen på kvällen kom även Linda förbi en snabbis! Så det var en allmänt trevlig dag!

Idag började skolan på riktigt! Vi började dagen (Sjukt tidigt!) med Naturkunskap! En jätte trevlig lärare hade vi och en kille i klassen som ställde massor med konstiga frågor om universum! haha! Vi fick en uppgift som ska vara klar tills nästa tisdag! Vi ska skriva om Solsystemet och så! Jätte kul tycker jag för jag har alltid tyckt att rymden och stjärnorna vart intressanta!
Så det ska hela min "lediga" onsdag gå till! Jag ska satsa på MINST VG på det här projektet och på hela kursen! ;)

Sen hade vi matte efter lunch! Matteläraren var lite virrig, men han var trevlig! haha! Jag satt och kämpade mig igenom med matten i 3 timmar och började nästan gråta av frustration (haha) men jag är bestämd och SKA klara det! Och när jag var klar och skulle rätta alla mina fel (haha!) så säger han att man FÅR använda miniräknare!!

Och där har jag suttit och kämpat med att räkna på fingrarna och ritat sträck på hela pappret och överansträngt mitt stackars psyke! Sen var lektionen slut, så jag tog hem mitt arbete och räknade rätt hemma och gjorde även B-uppgifterna (VG!) och jag är sjukt stolt över mig själv! men det var ju grymt mycket lättare med miniräknare! haha!
Tänkte nästan pröva mig på C-uppgiften, men jag får nog ta babysteg! hehe! Iaf i början! Nästa vecka ska vi börja med bråk... Och jaha.... VAD FAN ÄR BRÅK?

idag har vi räknat:
12 * 3 - (14/2) + 2 * 8 = (36 - 7 + 16) 45! (Hoppas det är rätt nu, annars blir det pinsamt! haha!)
Och även:

b - b = 0
a + a = a


DEN DU!
hehe!

Måste till jobb-coachen i morgon oxå... Jag som hade velat sitta hemma med mitt arbete men jag måste tydligen "avsluta" där... Skulle gått idag men jag var ju i skolan och hade inga pengar på telefonen att ringa och meddela det till henne för.. Så hon ringde upp och var lite sur.. Men vad ska jag göra då? Skicka röksignaler?
Jag har 0,01 kr kvar på telefonen!! Och har hon inte comviq får hon skylla sig själv!

Nej nu ska jag laga middag! Undrar vad det blir.. Hmm...

Puss å kram!

We fight, we make up... I go to work....

Jaha! Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 20.00 så jag kan koppla in den andra tv'n och kolla på Let's Dance! Kommer bli jobbigt att pula med tv'n varje fredag! haha!
Men förhoppningsvis är det värt det!

Tindra är hos sin pappa nu och jag har jobbat idag. Lite frussen är jag för det var kallt när jag gick hem och jag har fortfarande inte tinat!

Igår kväll skulle jag lägga Tindra tidigt (Eller ja.. 20.00) eftersom vi skulle upp och gå till dagis och jag skulle jobba. Men icke sa nicke! Hon ville minsan inte sova! Hon skulle ligga i soffan och kolla på Benny! och när vi bråkat i en halvtimma i sängen så tog jag upp henne, satte henne i soffan, stängde av tv'n och släckte alla lampor (Hon ville upp sa hon, då fick hon komma upp...) och började fylla på mitt badkar som jag planerat när hon (Skulle) sov... Och då gick hon fram till tv'n och satte på den. Då stängde jag av den på knappen i eldosan. Hyterisk unge försöker trycka och trycka på tv'n.... Tillslut ställer hon sig och bankar på glaset....

Jag sitter bara och tittar på henne och skrattar. Finns inte mkt mer man kan göra när hon är sådär. Sen satte hon sig ner framför mig och sa:

Ti: "Titta Bennu mamma"
Jag: "Nej, du ska sova nu! Du ska ju till dagis i morgon!"
Ti: "Till kompisarna?"
Jag: "Ja, och då måste du sova så du är pigg i morgon."
Ti: "Vart är solen?"
Jag: "Solen sover.."
Ti: "Moonen då?"
Jag: "Månen sover oxå.."
Ti: "Nallen då?"
Jag: "nallen sover oxå! Den väntar på dig i din säng."
Ti: "Aah.. Titta Bennu?"
Jag: "Nej sova! Tv'n är trasig!"
Ti: "Tv'n trasig.. aahh.."
Jag: "aah.."
Ti: "Laga tv'n mamma?"
Jag: "aah i morgon. nu ska du sova.."
Ti: "Moonen sover!"
Jag: "mmm.... Månen sover! Och det ska du med nu!"
Jag: "Du får titta Benny i morgon. Vi tar med den till pappa! Det blir väl bra?"
Ti: "aah. Titta Bennu morgon!"

Sen gick hon äntligen till sängs och vi ringde Patrik och sade god natt! Så jag fick ta mitt varma bad och sen krypa ner i min sköna säng för att....... Inte sova... Nej jag var gärna vaken till halv 2 och blev väckt igen kl 6 av katterna... Men lyckades somna om den här gången och sov till 8 då klockan ringde! Men jag var sjukt trött!

Sen pallrade vi på oss massa kläder för att gå ut med soporna och boka tid i tvättstugan... Onödigt att klä på sig så mkt när man bara ska gå 10 m.. Ännu en anledning att hata vintern!
Sen en timma senare så var vi på väg till dagis! Kom i tid för en gångs skull! Typ.. hehe!

Sen vandrade jag runt på byn ett tag innan det var dags att jobba!

Var in på Expert och kollade på en sån där MP3-spelare som kan spela upp videor. Kostar ca 2000 kr... Men jag vill ha en.... Sen när jag blir rik kanske! ;)

En av killarna som jobbar där, som är lite jobbig ibland och bara pratar om sånt jag inte vill prata om.. Mitt privatliv t.e.x.... Gjorde mig nästan arg!
Jag är fakiskt lite less på att folk säger "Skaffa en rik pojkvän istället" när jag säger att Tobias är sjukskriven och därför inte har så mkt pengar....
För mig är det inte pengar, inte utseende, utan KÄRLEK, ömhet, ärlighet och uppskattning som är viktigt i ett förhållande!

Och jag vill inte att någon annan ska betala för mig! Visst, OM jag hade haft en rik pojkvän så hade han väl fått köpa något då och då, eftersom han då hade haft råd! Men då lär man sig inte meningen med pengar, allt det speciella med att få saker försvinner och man blir bortskämd och egoistisk!
Sån är inte jag och vill inte bli!

MEN!! Däremot om vi hade bott ihop hade jag KRÄVT att han jobbade! Eller iaf på något (lagligt) sätt fått ihop pengar till hälften av alla räkningar! (Helst inte soc...)

Men så länge vi inte bor ihop får han göra vad fan han vill med sina pengar! Om han vill köpa saker som hjälper honom och gör honom lycklig, hellre än att åka till mig, så fine! Bara han blir frisk och glad av det så är jag glad!

Jag åker faktiskt hellre till honom än att vi är hos mig... Och jag lägger hellre ut pengar på att resa till honom än på att gå på krogen eller något annat tråkigt.... För det gör MIG lycklig!
Och det som gör honom lycklig gör mig lycklig och den som inte kan förstå det är puckad!
Visst är det dyrt att åka för mig hela tiden.. Men JAG känner att det är värt det! För det gör MIG lycklig!

Nej nu är det dags att langa upp den andra tv'n!

Puss å kram!


Ps: Det är FÖR ALLTID!

Jan. 7, 2010

Nu är jag less på vintern! Sjukt less! Iaf på snön! Lite plusgrader skulle inte sitta fel!
Och mamma och Bosse är på väg till Arlanda nu för de ska åka till Thailand i två veckor! Jag är inte alls avundsjuk...

En lycklig jag i Thailand för massor med år sedan!


Och eftersom de skulle åka idag så fick vi ta vår middag igår istället. Så vi fick pallra oss ut i kylan. Det var så kallt att näsborrarna förs ihop när man andades och det var snäppet på att ögonlocken frös ihop när man blinkade! Det var 25- på dagen och 19- när jag gick till mamma på kvällen... Fy fasen....

Tappade telefonen på vägen oxå, så när jag kom fram till mamma så var det bara att gå tillbaka och leta efter den! Men den var bara strax utanför som tur var!

Vi åt tacos till middag! Det var gott!
En rolig sak som hände när vi hade ätit klart var, att Johanna var i köket och busade med Tindra som satt vid matbordet. Hon kikade fram bakom ett skåp och Tindra skrattade sitt fake garv! haha! Och helt plötsligt utbrister hon: "Jag äter!" och vart jätte allvarlig för att Johanna busade med henne! haha!
Vi skrattade allihopa!

Tindra var lite trött för att hon hade inte sovit något på dagen.
Hon är så söt när man ska natta henne. Hon vill ringa pappa/Patrik och säga god natt! hihi! Och så ska hon säga god natt till Fegit (Fredrik) oxå! Så vi ringer och så pratar hon med pappa och säger god natt! :) Gullunge! Jag tror att Patrik oxå tycker om det!

Jag ser faktiskt fram emot helgen trots att jag blir alldeles ensam... Att bara ligga under täcket och kolla på Naruto! Det är faktiskt det enda jag ska göra!

Nej.. Vintern är ingen favorit direkt..

Här är en underbar låt att lyssna på som kanske värmer upp i vintermörkret (Inte till mamma och Bosse för de åkte till Thailand! haha!)

 

Vacker låt.. Aaah...

Jag saknar Tobias nu oxå.. Typiskt... Hehe! Men snart har vi pengar igen, någon av oss! Förhoppningsvis... Det är ju faktiskt inte avståndet som är jobbigt (tycker jag!) utan det är att det kostar så pass mkt på den "lilla biten" man åker bara för att det är länsgräns o.s.v...! Först Norrt -Upps 80 kr och sedan Upps-Ö-by 80 kr! 160 kr enkel resa! bara för att Sthlms län/SL slutat att ta betalt på bussen! Annars hade man kunnat köpa en biljett direkt på bussen som hade kunnat räcka iaf från Åby till Ö-by för 80 kr! Då hade man sparat 40 kr åtminstone! Tror jag det blir.... Aja..

Dyrt är det iaf!

Nu ska jag tvinga Tindra att gosa! hehe!

Puss å kram!


Mannen i Bannern!

Kan ju även tillägga att "mannen" i bannern är en del av en bild jag har titat i Photoshop för ett tag sedan! Såhär ser den bilden ut! Klicka för större!

Lyssnade på Inoue Kazuhiko medan jag gjorde bannern så det kan vara därför den är lite.. Hmm... Ja.... Anime/manga inspirerad? haha!

Ny header...

Jaha nu har jag fixat en ny header för bloggen..
Men är inte så nöjd med den... Och jag får inte till storleken...


Ja ja det får duga tills vidare! Klicka för större!

Jan. 5, 2010

Igår sken solen!
Så jag och Tindra gick ut för att åka pulka (Eller Pyulka, som Tindra säger!). Efter att jag dratt upp henne för hela backen i pyulkan så insåg jag att det inte kommer att funka att dra upp henne hela tiden för jag är gammal och orkar inte! haha! Jag skulle dö av hjärtsvikt eller nåt!

Så det fick bli halva backen bara och då kunde hon åka själv oxå! Första gången hon skulle åka själv så siktade jag till höger, för det fanns ett litet gupp till vänster som några barn hade byggt. Men tror ni inte pyulkfan böt håll och åkte till vänster ändå så Tindra FLÖÖÖG över guppet! Men hon satt kvar i pyulkan och verkade t.o.m tyckta att det var lite roligt!

Hon fick åka några gånger och en gång till drog jag upp henne heeeela vägen upp och där hittade jag, naturmänniska som man är ;) , rådjursspår som jag tvunget måste följa in i skogen. Vi hittade massa spår och stället där rådjuren ätit rönnbär.

Jag: Åååh! Titta Tindra, här har rådjuren ätit maaaat!
Tindra: *Tittar upp i himlen*
Jag: Titta Tindra! Kolla! Rådjuren har bajsat där!
Tindra: *Stirrar ut i tomma intet*
Jag: Titta! Titta! Så mycket fotspår....
Tindra: *Tittar på marken*
Jag: Ja ja vi går väl och åker pyulka då...
Tindra: Jåjuren äter där!
Jag: *Överlycklig*

Haha! Hon lyssnade ändå! Men hon var ju så trött oxå. Så när vi åkt ner en sista gång så gick vi och hämtade vagnen och gick till affären! Först gick vi in på MIO där jag hade hittat ett AS SNYGGT SOFFBORD som jag ville kolla på!

Men de hade det bara i svart och jag vill ha det i brunt... Och de hade det bara för 3000 kr och jag vill ha det gratis! ;) Eller iaf billigare än 3000 kr! haha!
Men det står iaf på min önskelista till min födelsedag! ♥ hihi!

Och när vi stod i kassan på Coop träffade vi även min kusin, Regina. Det var ett tag sedan vi sågs. Skulle vara lite kul om man kunde ses lite oftare.. Men men..

När vi kom hem började jag bli lite konstig i magen och mådde jätte illa. Så det vart bara middag till Tindra. Och efter maten vart jag så sjukt trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Så Tindra var snäll och bäddade ner mig och läste saga för mig! hihi! Och strax innan Tindras läggdags så började jag må lite bättre. Så jag tog ett glas te och fixade Tindras välling. Sen mös vi i soffan tillsammans medan Tindra drack sin välling och jag mitt te.


Idag har vi lekt "laga mat" fast det enda jag får göra är att sitta på Tindras säng och äta och dricka det som serveras.. Jag får inte laga mat.. :( Då blir Tindra jätte arg! haha! "Mitt mat!".

Och alldeles nyss och även just nu bråkar vi om att Tindra vill ha tejp för att laga sin klase vindruvor (I plast) som hon bitit på så ena druvan vart platt. Men jag försöker förklara för henne att den inte går att laga och speciellt inte med tejp!
Och då BET hon mig i fingret! Jag vart såklart arg och förklarade att man INTE får bitas. Så hon sa förlåt och jag fick en puss och en kram.
Men så ville hon ha nappen för att hon vart ledsen och jag sa att nappen har man bara när man ska sova och hon ska inte sova nu! Då började hon storgråta istället och gick in på sitt rum och stängde dörren.

Hon gör så ibland för att jag sa åt henne att göra så en gång! haha! Och så är hon där inne och gråter tills jag ropar på henne och så torkar vi snor, pratar ut och sen är det bra!

Satan vad ont i fingret jag fick när hon bet mig!!!

Nej nu får vi väl bli sams igen.....

Puss å kram!


Edit: Jag tog nappen ifrån henne och vi är tillbaka på ruta 1... Hon är på rummet och gråter och jag sitter här med en napp... haha!

Samanfattning av jul & nyår

Oki här kommer en uppdatering! Har försökt samanfatta kort. Det förra inlägget jag skrev (Som jag inte publicerat) vart så himla långt!

Julafton: Mysigt att vakna upp och äta grötfrukost med familjen, klä upp sig, vänta på resten av familjen, dricka glögg (Förutom när jag smakade på romglöggen som var.. BLÄ!) och öppna paket med hela familjen! <3

De som var där var: Mamma (Såklart), Bosse (Såklart), Nicklas (Såklart), mina två morbröder Göran och Mattias, kusin Sara, mormor och Patrik.

Tindra fick massor med julklappar!
  • Dammsugare
  • Kundvagn med matvaror m.m.
  • Spis
  • Kastruller och vispar m.m.
  • Ritplatta
  • gosedjur
  • Lastbil
  • DVD-filmer
  • En cyckel
  • Massor med kläder
Har säkert glömt något.....Och även jag fick julklappar:

  • Aladdin ask
  • Vinställ
  • Vinkaraff
  • En flaska rött ;)
  • En mysig morgonrock <3
  • Ett Arne Weise julspel (Eller vad det nu heter, har "för stunden" tappat minnet...)
Efter paketöppningen med Nicklas som tomte så var det dags att äta! Åt så mycket att jag höll på å spricka och t.o.m inte orkade min egen cheesecake och allt godis efteråt... När Patrik gått med Tindra och resten av familjen åkte hem kollade vi på tv en stund innan jag gick till bussen mot Uppsala!

Kom hem till Tobias sent på kvällen efter mycket "om och men". Gav svärmor hennes julklapp, en ask med gröna marmeladkulor, som hon älskar!
Sen böt jag och Tobias julklappar. Han fick forstsättningen på boken han läser nu och ett paket med kolastänger! hehe! och jag fick ett jätte fint armband i silver som han hade gjort själv! Sen vart det mys och gos hela kvällen! Mysigaste julen ever!

Juldagen: Vi åt julmiddag hos svärfar och hans familj. Janne och Johanna var där de oxå. Sedan följde vi med dem till Östhammar där vi första förfestade hemma hos Johannas föräldrar och sen gick vi ut till bowlinghallen och fortsatte festandet! Det var riktigt kul faktiskt! Sen fick vi skjuts hem av svärfar som var snäll nog att komma och hämta oss. Skönt det så man slapp sova över, vilket jag inte är så förtjust i.

Lördag: Vi tog en slappardag och bara var och kramades! Skönt det med.

Söndag: Åt julgröt och knäckemacka med skinka som lunch hemma hos svärmor. Gick ut med hundarna och busade med dom inne sen innan vi gick hem igen och packade, för det var dags att åka hem... Men jag saknade ju Tindra och katterna oxå!

Hämtade Tindra hos Patrik och sen gick vi förbi mamma som fått vattenskada i hallen så de hade stängt av vattnet och behövde duscha hemma hos oss så då fick hon göra det! Passade på att ta med lite av julklapparna oxå!

Resten av veckan var vi mest bara hemma och busade med de nya leksakerna och kollade på "Benny" på DVD. I onsdags fick jag jobba lite oxå! Skönt med extra pengar!

Nyårsafton: Jag och Tindra gjorde oss fina med glitter i håret innan vi gick hem till mamma där Tindra skulle få vara medan jag var i Uppsala. Tog emot lite att åka men har man sagt att man ska komma så kommer man! Det känns taskigt att avboka samma dag... Men när vi väl kommit dit så vart det mycket bättre! Vi fick jätte god mat och sällskapet var trevligt!

Firade 12-slaget på balkongen med pussar, kramar och t.o.m hångel.. Men inte från Tobias, uten Johannas rätt så överförfriskade tjejkompis! haha! Men jo, från Tobias oxå! ;)
Det var faktiskt första gången i mitt liv jag har fått pussa den jag älskar på 12-slaget!

Och jag och Tobias hade slagsmål under kvällen! Jag älskar våra slagsmål! Istället för att slåss med knytnävarna så slåss vi med munnarna! ;) Pussfighter är det bästa som finns! ;)

Fick även kramas med svärfar som kom för att hämta en av Tobias småbröder! :)

Vi somnade inte förrän riktigt sent på natten/tidigt på morgonen.

Nyårdagen: Vaknade vrålhungrig och jag och Tobias gick till MAX och åt efter att ha tackat för allt och sagt hej då. Efter det fick vi gå skilda väger. Tobias gick till sina vänner som han skulle få skjuts hem av och jag gick till stationen där jag fick vänta i en timma innan bussen gick. Men det gjorde inte så mkt.. Dumt var bara att när det var 30 min kvar kom jag på att jag hade kunnat ringa Ida och höra om hon var hemma! Men men.. Nästa gång så..
Var in på Pocket shopen och såg två böcker jag ville ha! Den ena kostade bara 69 kr men den andra kostade 119... Det får bli sen när jag blir lite rikare! haha!

Kom hem och hämtade Tindra hos mamma. Vi tog med oss resten av julklapparna hem och plockade ihop spisen tillsammans. Tindra var jätte duktig och hjälpte till! Och vi fick ihop den trots att jag satte ena sidan.. Ja ok båda sidorna... Upp och ned! Sen lekte hon för fullt med sin nya spis och hon gör det nu med! Och hon kör runt dockorna i kundvagnen!

Idag
vart även Pernilla och Niclas, mina älskade vänner, tvåbarnsföräldrar! Så grattis till dom!! :)



En lyckad jul och nyår med andra ord!
Jag hoppas att 2010 blir ett fantastiskt år!
Och om det blir ens hälften av var slutet på 2009 var
så blir jag lycklig!

:-)



Snart kommer det en uppdatering! Till dess får ni njuta av denna härliga låt! <3 ^^

RSS 2.0