Update! Finaly! ;)

Oj.. Nästan 3 veckor sedan sist!
Vad har hänt då? Jo...

Midsommar spenderades med Tindra, mamma, Bosse, Mattias, Slangen och Nicklas (Inte bror) och två arbetskamrater till mamma + Madde en stund på dagen! Det var mys mys!

För en vecka sedan packade jag ned katterna och en stooor väska med kläder och for på en mycket varm resa till Österbybruk. Fick hälla min Ramlösa över katterna på sista bussen för att de inte skulle dö av värmeslag! Ingen AC på bussjäveln.... Satt och viftade med mitt pass på som oxå så de skulle få luft... Men vi kom fram och kissarna dog inte! Men hem vill jag nog inte åka buss igen! Pappa kanske kunde köra hem oss eller så kunde Gunilla (Svärmor) offra sig! Snällt!

Katterna har i alla fall installerat sig väl och sover mest hela dagarna eftersom det är så varmt!

I helgen var vi iväg till Fredlarna! Äntligen, efter 12 år!! Det var jag, Tobias, Andreas (Låtasabror) Nicklas (Bror), Johanna (Brors tjej) som åkte och pappa och Mia var redan där. Vi åkte buss till Norrtälje (2,5 timma) sen åkte vi bil till Blidö (40 min) och sen tog vi passbåten till Rödlöga (1 tim?) och sen hämtade pappa oss med båten och åkte till Fredlarna (30 min?)... Lååång resa! Men det var värt det!
Gud vad jag saknat det där stället! Fast det såg inte riktigt ut som sist jag var där, köket var ändrat! hihi! Och Klockare, den andra familjen som har stället har försökt modernisera huset, vilket vi Nordqvistare inte går med på riktigt.... Vi solade, bastade och BADADE!
Ja jag badade, fast mot min vilja... Jag skulle bara gå ut en bit i vattnet och när jag stod upp till knäna med vatten puttade Andreas i mig... Sen skulle jag göra samma sak, eller jag tyckte att jag och Tobias skulle doppa oss samtidigt. Men när jag vände mig om mot honom tappade jag balansen, sträckte mig mot Tobias för att han skulle hjälpa mig att inte falla, men han skrek "Rör mig inte!" och drog undan händerna så att jag föll i... Taskigt... ;)
Det var ISKALLT i vattnet så det var tur at vi hade bastun att värma oss i!

En mysig helg var det i alla fall och tråkigt att åka hem, men katterna var ju hemma och saknade oss! Gunilla var snäll och kollade till dem under helgen så de hade mat och vatten. Mycket snällt av henne tycker jag!

Igår på kvällen så bestämde vi oss för att gå och bada (igen!!), jag, Tobias och Robbin (Tobias kusin) och efter mycket om och men kom jag faktiskt i! HELA JAG! Jag gick t o m upp och hoppade i igen! Men det var 25 grader i vattnet så man kunde ju stå ut... ;)


Får uppdatera mer sen när det händer något!
Saknar min lillskrutta så mycket... :'( Men hon har roligt med pappa och hade varit på Furuvik med mormor (Mamma) och Bosse! Så hon saknar nog inte mig alls! ;) Men det gör ont i hjärtat att inte se henne.... Nästan så jag vill åka hem... Kanske bara stannar en vecka till, vi får se! Måste ju vara här på Tobias födelsedag iaf! Så jag får väl åka över helgen bara då om jag åker hem tidigare. Skruttan... ♥

Nej nu ska jag återgå till att göra ingenting!!

Pöss å kram!

RSS 2.0