Grattis till mig?

NU har jag något roligt att berätta för er!
Det var ju ett tag sedan jag skrev, men det händer inte så mycket just nu och jag antar att det är rätt så tråkigt att läsa: "jag gick till skolan, kom hem, lagade mat, sov..." varje dag!? Det jag har sktivit hittils är nog ganska tråkigt...

Men åter till det roliga: Jag har fått mitt slutbetyg i svenska A!

*Trumvirvel*

VG!

*Tadaaa*

Woho! Jag kunde absolut inte gissa betyget eftersom läraren var lite sådär.. Virrig?! Man fick aldrig några direkta svar från henne. Men!! Nu har jag börjat engelska A, vilket är skitkul! och samhällskunskap A, vilket är rätt så långtråkigt när man inte diskuterar, då är det kul. Men den läraren är en sån som avbryter mitt i diskusionen och säger något helt annat mot vad "jag" menar och så har vi en "know it all guy" som faktiskt går våran lärare på nerverna redan efter 2 lektioner! haha!

Nej nu ska jag inte tråka ut er mer!!

Puss och kram!

Klad påst!

Vad tycks om min söta påskhälsning?

Igår, söndag, var vi ju och firade farmor som fyller 80 år på tisdag! Vi åt god mat på "Bröder på G" nere på byn och Tindra var så duktig så och satt still och tyst i två timmar och höll sig glad hela tiden! Hon fick massor av beröm av alla. Jag tror de flesta trodde att det skulle bli skrik, gråt och härjande bara för att hon följde med. Men hon var så dutti så!

Och "idag" har jag varit dutti!! Idag fick jag nämligen reda på mitt slutbetyg i Naturkunskapen!

M V G ! ! !

Woho! Det firade jag med spagetti och köttfärssås och en hårinpackning när jag badade! Lyx!

Jobbigt värre det var i morse då när tempen var på -9 grader och jag satte på mig dunjackan och gick till skolan. Två timmar senare var det +5 grader och jag höll på att svettas ihjäl! Halkade X-antal gånger på vägen till och från skolan, men jag gjorde det med stil!
Ingen hade någonsin trott att jag halkade om de inte kollat vääääldig noggrannt! ;) Yes!

Hoppas verkligen att snön försvinner snart! Katterna hade för övrigt vårkänslor idag! Speciellt Ceacar. Han sprang runt och slickade sig på benen, tassarna och baken samtidigt som han sprang runt och jamade och hoppade runt som en tok! Knasboll.... Han behöver röra på sig så han blir av med lite mage!

Vilket spännande liv jag har! haha!

Jag har kommit fram till en sak... Jag klarar mig inte utan Tobias! Så fort jag är ifrån honom så saknar jag honom så att det gör ont.. Nu har det bara gått en dag och nu är det 2 veckor kvar tills vi ses igen. Jag vill ha honom nära hela tiden... Så.. Jag får inte flytta till Uppsala förutom för de som redan bor i Uppsala och Tobias är inte så happy på att flytta till Norrtälje, vilket jag förstår eftersom han inte känner en kotte här och han kommer en bra bit från sin mamma, pappa och vänner m.m...
Så hur ska jag göra? Klona mig och låta ena jag flytta dit och ena bo kvar!? Undrar vilken som skulle vara lyckligast? Jag måste ju klona Tindra då oxå ju.. Henne klarar jag mig inte utan, klon eller inte klon!

Thorn between one love and another...

Nej nu blir det hopp i säng för min del! I morgon börjar ju de nya kurserna, samhällskunskap och engelska!

Puss å kram!

Ps: jag kommer bara uppdatera när det händer något som är värt att skriva om framöver!

Naaahh...

Hej alla 6 läsare! Jag får inte gnälla och klaga för mamma, men jag tänker göra det ändå!!

Jag är så sjukt jävla stressad och paniken kryper i kroppen på mig... Jag är på pissigt hummör, har ont i magen konstant, kan inte äta, är konstant trött, har fått halsbränna och är på vippen till en panikattack!

Så.. Nu vet ni varför jag inte hör av mig till Er mina vänner och ni som bryr er! Förlåt...

Just nu är den enda jag vill prata med Tobias och de inom familjen. Eller jag vill ju såklart prata mer er alla, men jag kommer inte höra av mig till er antagligen, eftersom jag är för stressad och min hjärna är stekt...
Tobias är förmodligen den enda människan på jorden som gör mig lugn.. På något konstigt sätt...

Skit samma, glöm vad jag skrivit, eller ta till dig det du vill och tycker är intressant jag lägger av nu!


Off...

tråkigt inlägg

Nu är jag frisk från magsukan! Idag åt jag mat för första gången sedan i måndags, en liten portion wok med ris och sötsur sås. Åt 3 mackor efter skolan oxå!
Gjorde om matteprovet idag med och fick G. Svenskaläraren var sjuk idag så det var bara matte idag. Fick veta att jag har räknat en massa tal i onödan hemma för vi skulle tydligen hoppa över kapitlet med geometri den här gången! Gaah.. Jag som gjorde allt för att inte hamna efter så blev jag jätte mycket efter ändå... Typiskt..

I morgon har jag prov i naturkunskap sen åker jag till Tobias!

Har inte så mycket mer att skriva... Jo Tindra har börjat gå utan blöja på dagis och var tydligen jätte duktig på att gå på toaletten! Stolt mamma! Hon gör ju det hemma oxå, men oftast vill hon ha blöja på efter att hon kissat...

Tindra är trött nu säger hon, men får vara vaken ett tag till.... Hon hade för en gångs skull somnat på dagis men efter 20 min så var det nån unge som vaknade och gallskrek så alla barnen vaknade... Till 19.00 måste hon vänta åtminstone innan hon lägger sig!
Jag ska bada ikväll! Fryser så jätte mycket nu när jag inte ätit på ett par dagar... Så jag ska värma mig och nuuuuuta läääänge!! ;)

Puss och kram!

Magsjuka

Igår, ca 2 min efter att jag skrev senaste inlägget, började jag må illa. Jag drack vatten och trode att det skulle gå över, att det bara var luft i magen som det brukar vara. Men strax efter att jag lagt mig i sängen, ca 5 min efter att jag drack vatten, så var jag tvungen att gå upp och spy.
En engångsgrej tänkte jag, något jag ätit, och så somnade jag. En timma senare vaknade jag av att det bublade i magen och det var dags igen. Skickade sms till P att om det vart värre så skulle han få ta Tindra för jag vill inte att hon ska bli smittad och jag skulle nog ha lite svårt att ta hand om henne o.s.v..... Han förstod.

Hela natten spydde jag. Satte en hink med lite vatten nedanför sängen för jag hann verkligen knappt till toaletten, och jag har bara 3-4 m till toan från sängen! Men jag behövde gå på toan oxå ibland för det kom inte bara uppifrån....

Innan P kom och hämtade Tindra så gjorde jag lite nyponsoppa. Började med att bara doppa skeden och sätta den i munnen för att få i mig så lite som möjligt. Sen fyllde jag skeden och kunde äta mer och mer. Efter att Tindra och P gått  kunde jag dricka upp halva glaset långsamt och inget kräk! Men jag mådde lite illa så jag lade mig i sängen och kollade på serier. Somnade en stund och nu vaknade jag för ett tag sedan och är grymt hungrig!

Ska ta mig lite mer nyponsoppa och prova med en banan! Jag brukar ha så att jag mår bra en dag och så äter jag massor och så mår jag illa och kräks igen. Så nu ska jag ta det lugnt även om jag är jätte hungrig!
Nä nu måste jag på toa och sen fixa lite att "äta"..

Puss och kram - icsh....

Hjärnan är med, som vanligt!

Sitter här och "torkar håret" lite efter badet innan jag ska lägga mig... Lyssnar på skruttan som hostar så.. Stackars liten... Hon fick lite Noskapin innan hon lade sig och funkar det bra så är det ju toppen! Det funkade inte för mig men man kan ju alltid hoppas!
Idag var det mysigt att lägga henne! Först ville hon inte alls och då sa jag att jag skulle lägga mig i hennes säng och sova istället då och DÅ vart det fart på henne! hehe! Sen läste vi saga och hon sa god natt till Patrik (I telefon) och så gick jag ut och började fylla upp mitt badkar. Då hörde jag henne ropa så jag stängde av och gick in till henne. Då ville hon att jag skulle "flytta", vilket betyder att jag ska flytta gosedjuren, men nu ville hon att HON skulle flytta och jag skulle ligga brevid.
Vilket jag gärna gjorde och så låg hon och smekte mig på kinden och fnissade, gullapan! ♥ Sen fick jag tillåtelse att gå och bada!

Klippte luggen efter badet oxå! Vart inte så snyggt och jag ångrar mig, som vanligt! Men nu är det gjort.... Sen var jag ju så dum att jag smörjde in mig INNAN jag klippte mig.. Bra där Therese!!

Nej nu ska jag dricka lite vaten och sen sova!

Puss och kram!

Min tråkiga dag...

Jag glömde ju berätta vilken god husfru jag var i lördags morse som bakade scones och gjorde kaffe åt min man på morgonen! Den ni!

kl 04.00 (På ett cirkus) vaknade Tindra i natt/morse... Och ville komma upp! Efter att vi diskuterat om att jag var trött och hon envisades med att jag minsan INTE var det! haha! Så kom vi fram till att hon fick komma upp och ligga i min säng om hon var tyst och inte tog med sig alla gosedjuren (Tror det är typ 6-7 st hon sover med nu..) utan max 2... Hon tog med sig 3.. ;) haha! Hon var tyst, förutom en del grodor som hoppade ut, men hon kom på sig själv då! Men katterna härjade och hon sparkade på mig hela tiden och jag fastnade i mitt påslakan och det var bara kabalik! Så halv 6, en halvtimma innan vi skulle upp sa jag att nu går vi upp och tände lampan. Jag sträckte lite på mig och låg och blundade ett tag och märkte att det vart stilla och tyst brevid mig....

Ja men då hade hon somnat 5 min innan vi skulle kliva upp.. Och inte har man då hjärta (Eller ork) att väcka henne så vi sov vidare. Vaknade kl 9 och kl 10 var hon på dagis. Höll på att vurpa utanför med henne i famnen 2 ggr för de hade inte sandat och det var isgata!
Kom hem, funderade på om jag skulle gå till skolan ändå, men insåg att det tar för lång tid att gå så jag skulle bara hinna vara med på lektionen i max en halvtimma och hade dessutom inte ätit frukost. Men jag var duktig och tog fram matteboken och satte mig för att räkna omkret och area på massa konstiga saker! Satt och räknade i 2 timmar, plockade i en maskin tvätt, räknade några tal till, åt lunch, softade, plockade ur tvätten och hände upp, slängde i en maskin till, kollade på matteboken för att se om den blivit roligare (Det hade den inte) och tillslut gick jag för att hämta Tindra!

Och hon var ju inte så rolig.. Hon somnade i vagnen som vanligt och jag är fortfarande uttråkad... Ska plocka ur andra maskinen nu för jag tror den är klar. Men hade velat att Tindra var vaken så hon kunde hjälpa för hon tycker att det är så kul att hjälpa! :) Utom när man städar då.....

Sen ska vi äta hemmagjord pizza till middag! Mumsfillibaba!

Pappa ringde i morse oxå och berättade att Mia halkat och brutit handleden. Den var helt av och hon skulle opereras... Stackarn... Så nu skulle han stämma RB för deras vän som precis flyttat hit till mina kvarter halkade för några veckor sedan hon med och bröt handleden även hon för att de inte sandra och sköter snöröjningen ordentligt! Jag håller med om att de suger på det, men stämma dom kanske är att gå lite för långt? Eller? OM han nu gör det så hoppas jag ju att han vinner!

Sen funderar jag på att unna mig ett 3 dagar ridläger i sommar!! 1500 kr kostar det iof... Men jag får rida, det är sommar och jag nehöver bara gå 300 m så är jag hemma/där! Ja på Vigelsjö alltså... Jag vet att de inte är så bra där, ridlärarna, men jag rider på mitt sätt och jag vill inte åka till Jukkasjärvi eller skåne för att få vara med på ett vuxenläger som man dessutom inte får övernatta på!
Jag har kollat upp om det finns vuxenläger men alla är långt bort och övernattning ingår inte då! Så Vigelsjö är det enda alternativet om jag inte vill betala lika mkt för lägret som jag får för hotell! Det fanns ett dressyrläger som jag ville vara med på och det var nästan bara vuxna med på det! Vi får se...

Nu ska jag börja plocka ur tvätten och sedan plocka ut diskmaskinen (och i den igen!) innan jag börjar med maten! Ska ringa pappa oxå.....

Puss och kram!!

Bilder!!

Här är lite klickbara bilder på Tindra när hon rider!!




Sötaste ungen i världen! ♥

Helgen!

I fredags så tog min kära mamma Tindra en stund så att jag och Madde kunde gå och sola! Var på Meddo och solade och jag tycker faktiskt inte att det var så jätte bra där.. Dyrt och bökigt och det fanns ingen som kunde hjälpa en om man behövde..
Sen hämtade jag Tindra och vi gick och mötte upp Tobias! ♥ Vi gick och handlade lite innan vi gick hem och sen mös vi i soffan. Jag somnade ganska tidigt medan Tobias var vaken ganska så länge! Och det var ju dumt gjort hemma hos mig! hehe! Katterna rejsade hela natten och sen vaknar ju Tindra tidigt, så han var lite trött! hehe!

På lördagen gick vi ner till Vigelsjö ridskola och Tindra fick rida lite ponnyridning! Hon fick rida på ett av deras Gotlandsruss TiGer! Den minsta ungen på den stösta ponnyn de hade med! hehe! Men hon var duktig, satt upp rakt och höll i tyglarna. Vi övade på att säga "ptroo" när hästen skulle stanna och att smacka och sparka med benen när hästen skulle gå. Någon trav blev det inte. Men jätte duktig var hon och hon tyckte att det var kul!


TiGer.
Bild lånad från ridskolans hemsida!

Fler bilder när Tindra red kommer när Tobias skickat dom! Han fotade med sin kamera!

Sen gick vi till Daisys och åt lite mat och sen hem för att mysa i soffan igen. Tindra satt faktiskt en hel timma i mitt knä och gosade och kollade på melodifestivalen!
Synd att inte Salem al Fakir vann... Han var den enda som var bra och som hade haft en chans i Eurovision.. men Sverige kanske inte vill vinna eller ens vara med i Eurivision längre? För Anna var INTE bra, har aldrig tyckt och kommer nog inte tycka det heller...
Jag ska heja på något annat land i Euorv. som vanligt... Sverige skickar ju bara bottennapp och kommer alltid sist...

Efter melodifestivalen lade vi oss i sängen och kollade på Naruto och en film! Mitt i filmen vaknade Tintin och var lite ledsen och jag gick in till henne. Hon var varm och lite slö sådär.. Så jag öppnade vädringsfönstret för att kyla ner henne lite och sen somnade hon om. När filmen var slut så gick jag in igen och stängde fönstret och då var hon inte varm längre.
Jag vet inte varför hon får sånna där febertoppar då och då... Det håller i sig i knappt en timma och sen går det över igen... Ingen aning...

Idag var det dags för Tobias att åka hem. Innan det så åkte vi med mamma och Bosse till Flygfyren och storhandlade! handlade mest städgrejer och tunga saker men även en hel del mat! 1333 kr gick det på allt som allt! Men nu har jag tvättmedel, skurmedel, maskindiskmedel, kattsand och annat så det räcker ett bra tag!!
När vi var klara släppte vi av Tobias på busstationen.... Lite trist att han åkte..
Men jag är glad att han kom hit!! Jag behövde det!

Sen har vi inte gjort så mycket... Ätit lite och myst/lekt "bara". Nu vill nog skruttan sova tror jag och jag är lite trött jag med (Ovanligt va?). Hon leker med hästarna och har en prinsesskrona på huudet! Min älskling!

Nej, nu gör vi annat tycker jag...

Puss och kram!

Sorry!

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev.. Förlåt alla min 12 läsare! haha!

Det har egentligen inte hänt så mkt.. Tindra har vart lite hängig och har haft febertoppar och jag fick IG på mitt matteprov! Som vanligt med andra ord! ;)

Igår hämtade jag Tindra direkt efter att jag gjort provet och sen städade jag hela resterande dagen! Storstädade i köket och torkade luckor och alla småskrymslen o.s.v... Sen kom Madde över på kvällen och vi åt varma mackor! Mycket trevligt, synd bara att jag hade en sån huvudvärk så jag inte var så rolig...
Men ett varmt skumbad med babyolja senare så var det bättre och dags för sängen!

Idag ska jag städa klart! Plocka upp allt som på ett mystiskt sätt kommit fram igen efter att jag plockat undan det igår, dammsuga och skura! Hur jag nu ska lyckas med det när Tindra är vaken...
Ikväll kommer Tobias oxå! ♥

Nu har jag inget mer att skriva....

Puss och kram!

Can somebody tell, is it heaven or hell?!

Helgen har gått och här är jag! Levande och... Ja jag är glad!

I fredags
åkte jag till Tobias ♥ och vi lagade en god pasta carbonara till middag, efter lite om och men! hihi! Sen vart det mys i soffan till filmen 'Upp', som var jätte rolig, innan vi gick till sängs ganska så tidigt.

I lördags
var vi ut en sväng på förmiddagen i solen och promenerade. Jag skulle åkt till Ida och fira Lucas, men jag har fått "problem" med käken och kan inte gapa (Äta) och det skulle bli lite dyrt med buss fram och tillbaka (160 kr) så det fick bli att jag vart hemma. Men vi promenerade i solen runt om i Österby, som faktiskt är riktigt mysigt! Sen åt vi mat på grillen... Tobias bara skrattade åt mig när jag spillde och maten ramlade ur munnen på mig o.s.v... Inte snällt... ;) Men jag älskar honom ändå!
Sen gick vi hem till hans pappa som fyller år i morgon så de bjöd på tårta (Woho, när man inte kan äta!) och jag fick väl i mig en liten bit. Sen satte han igång bastun och jag och Tobias satte oss och bastade ett tag. Riktigt skönt faktiskt! Efter att vi bastat gick vi hem och myste lite innan melodifestivalen! Jag är lite smått besviken på vilka som gick till Globen! De första två var rätt, men jag vet inte.. Jag gillar inte Pernilla....
Sen skulle vi somna tidigt igen, men jag var övertrött och mobbade Tobias istället! haha!

Söndag och dags att åka hem... Vi gjorde inte så mkt alls, kollade lite klipp på youtube och räknade lite matte... Sen åt vi lunch på pizzerian, en varsin sallad som vanligt! haha! Jag åt inte mitt bröd man fick till, så vi gick ner och skulle mata änderna. Först såg vi 5-6 änder, men när jag började plocka fram brödet hörde jag fler och gick fram till kanten och garanterat upp till 30 änder kom flygande mot mig!! Lite läskigt var det och lite dåligt samvete att man inte hade mer så det räckte åt alla... Men nästa gång jag kommer dit ska jag köpa en hel limpa åt dom! ^^ Sen gick vi hem och hämtade min väska och så gick vi till bussen och sa hej då....

När jag kom och skule hämta Tindra hade de inte ätit middag än, men väntade på maten. Så jag stannade kvar så Tindra fick äta lite. Men vi behövde handla oxå och då kom vi hem lite sent.... Men Tindra protesterade inte mycket mot att sova så det gick bra!
Nu sitter jag här och saknar Tobias.... Vill bli klar med plugget så jag kan flytta till Uppsala och plugga vidare där istället! Då blir det närmre till både mina älskade vänner som jag saknar så och till Tobias!
Vi har diskuterat det här med att flytta ihop och kommit fram till att vi har samma åsikter om det! Så det är bra! haha!!

Nej nu måste jag dricka lite och sen ska jag skiva lite vindruvor! Så gott med vindruvor! Sen ska jag lägga mig och läsa och drömma mörka drömmar....

Puss och kram!

Bilder!!

Här kommer lite söta bilder på Tindra tagna idag efter badet!

Får jag presentera: the many faces of Tindra!
Klickbara bilder!

1)  2) 3)
4) 5) 6)

1: Glad! :D
2: Förvånad! :o
3: Sur! :/
4: Ledsen! :(
5: Busig! :]
6: Den bjuder jag på! ;) Man blir som man umgås?

Sen får ni två bilder på hennes fötter och hand efter badet! hihi!


Russin!!

Tindra mår mycket bättre nu, hon hade pytte lite feber/var varm efter att ha sovit men nu är hon inte varm alls längre och hon har inte fått alvedon! Det gick över på en halvtimma ungefär.. Hon har inte kräkits alls och äter bra. Så det var nog bara något tillfälligt (Forstätter att hoppas!).
Köpte balsamspray till henne igår (Som jag har letat!) och nu har hon super lent och fint hår! Ja jag är lite avundsjuk på hennes hår....

Nu blir det bus och mys!
Ps: jag är så lycklig att jag har Tindra och Tobias (Även om Tindra ibland går mig på nerverna så är hon sötaste ungen i världen!) ;)

Puss och kram!

Kräk...

Kl 02.30 i natt vaknade jag av att Tindra gallskrek, tänkte först ligga kvar men så hörde jag att hon hulkade.... Hon kräktes lite och inget  "blött" kräk. Och efter det kräktes hon 3-4 ggr till och då var det mest luft och galla som kom.. Stackarn...
Vid halv 7 tiden fick hon lägga sig i soffan och kräktes inte mer förrän jag gjorde "banan-pengar" till henne och hon proppade i sig och drack massor med vatten alldeles för fort. Men sedan dess har hon inte kräkits alls. Hon har ätit nån "banan-peng" då och då och nyss åt vi stuvade makaroner och inget kräk har kommit än.

Jag tror inte att det är magsjuka för då skulle hon ha kräkt mer tror jag. Hon bajsade i morse oxå och det var normalt, inte löst eller så. Nu var det så pytte lite kräk så det är nog bara något hon har ätit eller liknande. Men vi var hemma från dagis idag och jag ska ringa i morgon bitti och höra vad de tycker att jag ska göra om hon inte kräks mer idag.
Nu verkar hon vara lite trött för hon ligger i mitt knä och vill sova! hihi! Vi sov ju inte så bra i natt så jag förstår henne... Sen ska vi bada för hon luktar kräk och hade kräk i håret... Men jag vill vänta tills hon har smält maten i magen lite först.
Hon har verkligen blivit en mamma-gris de senaste dagarna/veckan. Fast jag får ändå inte bestämma!! Jag ska göra allt hon säger åt mig annars blir det hus i helvete! haha! Men mammagris är mysigt! ;) Hon som aldrig annars vill kramas och vara nära!

Nej nu ska jag försöka få nakenfisen att sova i soffan istället så hon inte fryser ihjäl!
Har ni förresten kollat ut genom fönstret idag? DET SNÖAR!! WOHO!!....... När i hela helvete ska det sluta snöa? När ska det bli +grader? Så sjukt less nu!!!

Puss och kram!

På besök i Uppsala!

Idag har det varit en minst sagt trevlig dag!
Trots att Tindra vägrade sova igår så vaknade vi glada båda två, hon kom och kröp ner hos mig i sängen och vi kramades (Så gott det går med henne!) innan vi åt frukost. Efter frukosten gjorde vi oss i ordning och gick ner på byn och köpte en födelsedags present till lilla söta Lucas som fyller ett år idag! *Grattis!! hurra hurra hurra hurra!!* Missade precis bussen till Uppsala, med 1 min!! Så vi åt lite lunch på busstationen.
Sen satt vi äntligen på bussen och det hela började med att Tindra inte ville sitta i vagnen, men när vi satte oss på ett säte vägrade hon ha på sig bältet och så ville hon sitta i vagnen igen. Men när jag satte henne i vagnen ville hon inte sitta i vagnen och hon ville inte sitta på sätet eller i mitt knä.
Så vi bråkade om det tills vi kom till Rimbo ungefär. Då var hon jätte trött, men ville inte sova. Hon var tyst ett tag och höll nästan på att somna tills hon kom på att hon minsan inte alls skulle sova!
Då vart det hus i helvete och inget dög alls! Jag tror alla på bussen hatade oss för att hon skrek så....
Men tillslut så somnade hon, när det var ca 15 min kvar tills vi var framme.


Vi mötte Ida och Lucas utanför Ica i Kvarnen, där de bor, när vi kommit fram, handlade lite fikabröd och när vi kom upp till dom så vaknade Tindra igen. Hon var lite kinkig men vart gladare när hon fick bulle och kex. Tindra och Lucas "lekte" (D.v.s Tindra tog alla leksaker Lucas hade och Lucas tog alla som Tindra hade! Haha!) ett tag och mot kvällen var det dags att åka hem. Jag var beredd på att resan dit skulle upprepas på vägen hem, eftersom hon inte sovit så länge. Men hon var lugn och lekte med sitt lilla emo-troll som jag köpte till henne samtidigt som vi köpte Lucas leksak. Det var bara när vi kom up på E18 som hon började gnälla, men då kom jag på att jag hade en godis-klubba i fickan (som för övrigt är jätte god... tror jag...) som hon fick och den räckte precis till det var dags att sätta på vantarna! Sen höll hon sig vaken i vagnen hela vägen hem oxå!

Har jag berättat för er att jag hatar snö förresten? Jo, jag HATAR snö! En sträcka som normalt (Sommartid/snöfritt) tar 15 min att gå tar numera 30 min!!! Jag missade början på greys anatomy och slutet, men det var bara för att jag nattade Tindra som inte gjorde så hemskt stora protester idag!
Hon var nog ganska trött! ;)


Men det var super trevligt hos Ida och det är verkligen jätte tråkigt att vi inte syns oftare! Men på lördag ska jag dit igen på Lucas riktiga kalas, så då ses vi igen!

Sen måste jag än en gång tala om hur glad jag är över att ha Tobias! Han verkligen lyssnar på mina "problem" och ärligt bryr sig. Han försöker så gott han kan med att ställa upp på olika sätt. Härligare kille finns nog inte!
Ååååh vad jag älskar honom!!

*Tack än en gång älskling för att du älskar mig!!*

Nu ska jag sova! Mina äckliga piller ska intas först... Jag hatar att svälja piller, speciellt alvedon för det smakar apa!! Och så blir det en skvätt cocilana för nu börjar hostan bli värre igen.... Håll tummarna på att hjärtklappningen inte var en biverkning av cocilanan och att jag inte får det igen! Cocilana smakar som en träbit som legat och dragit i rom och tequila och så suger och tuggar man på träbiten sen... Blä! men det hjälper! Tror jag... Nä... Natti natt nu!

Puss och kram!

Woho!!

Jag ÄR så lycklig! Den lyskligaste, gladaste, spralligaste och mest avslappnade människan på jorden! *Försöker intala mig själv..* Tindra vägrar sova igen, jag har inte badat sedan i torsdags tror jag... Men nu ligger hon i soffan och tittar på TV... Ja jag har gett upp... Hon får härja bäst hon vill nu för jag MÅSTE bada!!

Har gjort nytta idag oxå! Jag har storstädat badrummet, tvättat, städat och dammsugit resten av lägenheten och jag har räknat matte!
Tack mamma och Madde för hjälpen! Nu slapp jag döda massa människor! ;)

Nej nu blir det bad och hoppas på att Tindra låter bli mitt godis som står framme... kanske ska ta bort det först? Ja ja...

Puss...

Mordisk mattematik!

Nu är Tindra på dagis, jag ska ta mina piller och börja städa lite! Sen ska ska jag försöka räkna lite matte utan att döda en massa folk! haha!

Jag hade en lite halvt rolig dröm i natt nämligen....
Jag drömde att jag satt och räknade mina ekvationer i mitt häfte och tillslut fick jag psykbryt och gick ut för att döda folk. Jag gick till simhallen och på vägen dit dödade jag en kille och slängde honom i buskarna innan jag gick vidare. I simhallen hoppade jag i basängen och började simma och tillslut hittade jag mitt offer. Jag började tracka henne och tillslut vart hon sur och sa att vi skulle ha en simtävling för att se vem som var bäst. Och när vi båda dök i vattnet så dök jag mot henne, kom under henne, vände mig om och skar upp hennes mage så att inälvor rann ut och det var blod överallt....
Sen gick jag helt enkelt up ur poolen med alla skrikandes i panik runtomkring mig, tog min handduk, gick och klädde på mig.. Helt oberoende som om inget hade hänt...

Sen vaknade jag!

Helskum dröm! haha!

Idag börjar jag med cocilana igen dessutom! Då kommer jag inte drömma något alls! Skönt.. ;)

Jag vill möblera om här hemma, men det går inte... :( Jag ska försöka fixa så gott det går iaf! Jag trivs inte.... Storstäda i badrummet ska jag göra iaf! Men min badrumsspray är slut så jag måste putsa allt med Vim... men det ska nog gå, tar lite längre tid bara...

Nej nu ska jag sätta fart!!

Puss och kram!

RSS 2.0