FUUUUUUCK!!!!

Ja nu har jag lyft ordentligt på ögonlocket och kollat (Det var inte skönt!!) och visst fan är det en äcklig vagel! Det stod, när jag Googlade (Jag googlar alltid mina diagnoser! haha!) att "inflammationen" sitter i upp till 2 dagar innan den avtar... Men jag har ju haft ont i 4-5 dagar nu och inte fan blir det bättre! Det äckligaste är det här:

Behandling

Den inflammerade körteln brister ofta av sig själv och det brukar komma ut lite var och blod. Man behöver bara tvätta rent med vanligt vatten. Så småningom skrumpnar vageln ihop.

EEUUUUHH!!!!
Jag ska iaf gå till läkaren i morgon eftersom det har suttit i så länge nu och det gör fruktansvärt ont! Hoppas man kan få nån salva eller nåt, åtminstone nån smärtstillande salva för jag kan ju inte blinka! Det som de beskrev så var det vanligast med vagel på undre ögonlocket men jag har ju min på övre ögonlocket och ganska långt in och det skaver lixom på pupillen och sånt....

Jag blir så trött! Varför måste allt hända mig? Varför varför varför? Varför kan jag inte få vara frisk och normal i mer än 4 dagar? Jag ska även passa på att fråga varför jag blir sjuk hela tiden! Har jag något slags superdåligt immunförsvar eller är jag bara allmänt kul för universum att mobba?  Så trött.... trött på livet... Allt tjat och gnäll och alla motgångar och fan det gör t.o.m ont att gråta.....
Jag orkar inte mer... Det enda jag vill göra nu är att ligga i Tobias famn och vara frisk och glad och veta att min älskade prinsessa har det bra. Jag kan inte skriva mer för det gör som sagt ont att gråta så jag ska sova nu.....

Hej då....


Broken!

Hello... I'ts me... Broken again.... Jag har bitit av mig alla naglarna. Jag som inte bitit på naglarna på snart 2 år.... Det gör ont...  Har ringt och fått en tid hos husläkaren i morgon fast de ville att jag skulle ringa ögonläkaren. Ringde ögonläkaren som inte hade några tider den här veckan så de sa att jag skulle ringa husläkaren som inte fattade varför jag skulle ha en tid där men jag fick en ändå.... Så vi får väl se vad de kan göra! Hoppas bara att mitt frikort inte gått ut.
Tindra hade feber i natt. Vaknade flera gånger och fick tillslut komma upp till mig och fick lite alvedon. Då vart hon bättre men ville inte sova utan låg och petade och sparkade på mig i en och en halv timma tills hon själv frågade om hon fick gå tillbaka till sin säng.

Vi ska snart klä på oss och gå och handla. Inte en blöja kvar i huset så det måste köpas så hon kan sova i natt! Och lite mat måste vi ha med! MEN JAG ORKAR INTE!!! Jag vill bara ligga och sooooooova! Och i kväll ska vi äta hos mamma.... Får se om jag orkar..... Varför just jag? Varför åker jag på all skit?

Och jobbet på Skokanonen skulle jag inte berättat om för någon för det kommer ju skita sig.. Jag har ringt flera gånger och bett henne ringa mig men ingen ringer upp! Eller så ringer de i morgon bitti när jag är hos doktorn..... Med massa skit i ögat.

Har börjat kolla på en serie (inte anime, tro det eller ej!) som heter "You're Beutiful" en Koreansk serie om en tjej som vill bli nunna men det slutar med att hon måste låtsas vara sin tvillingbror i ett känt band. Nån sån där drama komedi tror jag det är! Rolig är den i alla fall, fast jag har bara kollat på ett avsnitt än! Fick tips från:
[Klicka på bilden för att komma till sidan]

Nej om man skulle ta och sätta fart nu då.. *suck*


Puss och kram!
抱擁とキス

Pirate! Arrrg!

Alltså... I morgon har jag en sak jag måste göra.... Jag måste ringa läkaren och boka en tid så någon får kolla på mitt öga! För nu gör det fan ont!! I några veckor nu så har det känts som att jag har grus i ögat. jag har sköljt med vatten och gråtit men inget har hjälpt. Här om dagen kände jag att jag börjar bli ljuskänslig, kan knappt kolla in i skärmen och det gör ont när jag kollar in i ljuset! Och nu gör det ont ändå.... Jag vet inte vad som är fel. Jag är inte röd i ögat eller så, förutom när jag kliar... Det värsta är att jag inte vill gå till någon läkare för jag vill inte att de ska pilla i mitt öga med massa grejjer och tänk om jag måste ta en spruta eller nåt!!
Ögonlapp ska införskaffas i morgon, speciellt om det är sol ute! jag har precis sköljt ögat med vatten, massor med vatten. Men det gör ont ändå och jag kan knappt kolla in i skärmen. Men det grusiga känns inte lika mycket längre...

Har ingen vidare lust att skriva mer nu... Har blivit förkyld igen lagom till min och Tobias ettårsdag.... I just LOVE my life....

Nej inget japansk idag så ni slipper... Förutom pussen och kramen....


Puss och kram!
抱擁とキス

Haaaiiiaaaaaaah!! *Karatesparkar*

Woop woop! Så har man misslyckats med ännu en slingning! Men den här gången fick jag åtminstone EN slinga fast i fel färg.... Jag ville ha mörka slingor, men det blev en ljus från originalfärgen! haha! Härligt härligt! Här får ni en superbra bild från min suveräna mobilkamera *Ironi* Ser ni den härliga ljusa slingan? hihi! Aja huvudsaken är ju att det är mörkare, håret! Passade även på att färga löshåret mörkare och det gick super. Hade bara i färgen i 10 min (Halva tiden) och det vart ändå bra färgat. Förlåt, tonat.... Jag är inte van att ha toning... hehe!

Det var INGEN som kommenterade min lilla korta historia... Var den så dålig? :( Eller är det ingen annan än mamma och Bosse som läser min blogg? haha!

Åh nu kom "Highschool of the dead" introt på MP3an! Jag vill bara sjunga med jätte högt varje gång jag hör den! Sjukt bra! haha! Skrika ut allt! Ja det jag kan av texten då....
Ja men om ni tjatar så lägger jag väl ut ett litet Youtube klipp då... ;)



Fantastiskt! Eller hur? Sen är ju serien så sjukt jävla bra och jag längtar till januari... Eller var det februari? Då den börjar igen! Vad kan vara bättre än tuttar/ecchi och zombies i samma serie? I klass med Elfen Lied! Där det är tuttar/ecchi och massa blod! ^^ MASSA blod.... Efter 5 min in i första avsnittet har hon redan dödat 50 pers... naken... ;) AWESOME! Ja jag gillar tuttar, våld och bögporr! Så nu vet alla det! ^^ Eller det är ju inte bögporr, det är... Jo det är bögporr... haha! Yaoi med andra ord.... Ingen idé att försvara det för hur man än försöker så är det bögporr i slutändan... Kärlek mellan män.... Junjou Romantica *Aaahh...* <3 Fan nu blev jag ju sugen på mer Yaoi!! *Morrr* Får leta upp nån bra serie....

Btw! Jag har inte gråtit idag! Även om jag varit på väg ett par gånger! Men inga tårar har trillat på min kind idag. Kanske blir jag frisk från mitt hysteriska gråtande snart? Kollade upp lite vad en resa till Japan skulle kosta för mig och Tobias igår. Först höll jag på att gå under när jag räknade ut att det skulle gå på 16800 för båda... Bara flyg!! Men vart lite gladare när jag hittade på Expedia och då skulle det gå på ca 14000-16000 med flyg och hotell! Jag är inte så kräsen på hotell för jag ska bara sova där! Jag tänker inte sitta inne på rummet en sekund mer än jag behöver! Då var det alltså i Tokyo.. Men man kan säkert boka en dags hotell i Kyoto om man ska åka dit! En dag åtminstone måste jag få vara där! Eller om man kan komma med någon uppgörelse med Expedia om att boka två hotell olika veckor! Bör man ju kunna göra? Och så måste man ha lite (Mycket!) att shoppa för! hehe!
Så nu ska det sparas! För jag ska dit, med eller utan Tobias! ^^ Fan nu höll jag på att börja gråta igen.... Bara av tanken på att åka till Japan! haha! Jag är inte frisk....

Tindra har börjat med låtsasvänner nu! Hon bjuder in dem hem till oss och jag blir lite orolig varje gång att det ska vara en osalig ande som hon bjuder med hem! haha! Här om dagen så sa hon att henens vänner stod ute på ängen borta vid varghedsbron och ville följa med oss hem. Men ICKE SA NICKE! Eftersom det var därifrån den gamla damen kom med oss ifrån sist! Nojjig? JA! Orkar inte med den där tröttheten igen.
Sen har vi haft vårt vanliga gräl, jag bestämmer men inte hon.. men hon håller inte riktigt med! Idag sa hon: Pappa skriker aldrig på mig!
Nehej, men hemma hos pappa kanske det är någon annan (Tindra?) som bestämmer... Men inte hemma hos mig! Hon ville att jag skulle be henne om ursäkt för att jag skällde på henne efter att hon dunkat huvudet i golvet (Lång historia....), kastat pennor, hotat att slå mig och slår på saker. Jag förklarade 14 gånger för henne att det var hon som vad dum och inte jag... Efter den 14:e gången tror jag att hon fattade men ville ändå inte förlora så hon envisades om att jag skulle säga förlåt. Jag bad om ursäkt att jag höjde musiken, inget mer.... Det är jobbigt med trotsiga små barn!!! Men det blir lättare och lättare för varje fight jag vinner och jag försöker vara pedagogisk och inte tappa fattninge nsom jag känner att jag är nära att göra ibland. Därav den höga musiken... Jag höjer volymen, andas ett tag och sen tar jag tag i saken igen.... Jag är fortfarande sjukt rädd att tankarna från förlossningsdepressionen ska sitta kvar och att jag en dag lappar till henne... :( Kanske ska fortsätta gå till BUP? Fast jag har ju inga problem med känslorna för henne längre och jag har ju faktiskt aldrig slagit henne och det är bara frustration som sitter inne... Inte bara för henne utan mycket annat.. Skulle behöva en dag med mammas boxsäck tror jag! Hög jävla musik och slå skiten ur den där säcken! Jupp det är vad jag behöver.... Ta det på onsdag kanske? Medan Tindra är på dagis.

Oj vad tiden skenar iväg när man har roligt!!

Puss och kram!
抱擁とキス

I'm just a blond girl!

Idag är jag inte så Nyappy.... Vart bjudna på middag av Patrik igen, tack så mycket. Börjar känna mig som ett välgörenhetsfall... Fast det är bara för att jag hatar att inte kunna klara mig själv och det känns som att folk tycker synd om mig eller stöter bort mig, vilket som.... Jag måste lära mig att ta emot hjälp när hjälp erbjuds... Men spagetti och köttfärssås vart det och Tindra var glad att få träffa sin pappa igen! Två gånger på en vecka! woho! Upptäckte även att jag tydligen har HÅL i sulan på mina kängor så de går inte att använda i sånt här blött väder.... Kul, jag som verkligen har råd med skor.... Jag har ju mina rejäla vinterkängor, men de är inte så snygga och speciellt inte till stuprörsbyxor! Hello Mr Bigfoot! Jag får ha plastpåse på foten jämt....

Jag vet att det är mitt fel att det är som det är idag, men man måste få skylla ifrån sig lite för att inte känna sig som en misslyckad, värdelös idiot! Skulle jag gå och anklaga mig själv för allt jag har gjort i mitt liv skulle det sluta i självmord.... Det är mitt sätt att hantera saker och plocka upp mig själv igen och borsta bort mina misstag och göra mig redo för att göra nya misstag! Ja man lär sig ju av sina misstag! Eller hur? Fan vad klok jag måste vara nu då!? Fast som rubriken säger; I'm just a blonde girl....

Jag har lite skrivsug, så jag tänkte bjuda på en kortis direkt ur huvudet bara sådär. Jag är skit dålig på namn så klaga inte på det tack! Och om det finns stavfel så är det för att jag inte orkar tänka idag.... *Hämtar glasögonen, stoppar in ett niko-tuggummi, kopplar in hörlurarna, spotify på och knäcker fingrarna*

She stood outside her door, smoking a cigarette in the cold winter breeze. Her hands where shaking from the cold and her nose was red. She had butterflies in her belly, thinking about him. He was the one she met yesterday in a bar, stumbling over him on her way to the bathroom and again on the way back. He had caught her in his arms the second time and his dark brown eyes had pierced her. She was hooked. He and his friends had come over to her and her friend and joined them for a drink. They talked all night and he gave her his number and she gave hers to him. He had called her just an hour ago and said to wait for him outside her house. Twenty more minutes to go before he would show up, but her nervousness made her go outside for a smoke and to sheck just in case if he would be early. Just before she was about to tur around to go inside a car pulled up in frot of her. A handsome man stepped out and smiled at her. Her knees got week and the butterflies had gone wilde in her belly. He was her prince sharming and he didn't even know it yet.

She got into the car and the drowe away. None of them said a word for several minutes, until he cracked up in a adorable laughter made her blush. They started talking about the day before and laughed at her stumbling in to his arms. Thinking of it made her blush ever more. Her face was buring up, her heart was beating hard and she didn't even notice if she was breathing or not. The stoped at a small restaurant where they served sushi and chinese food. He got out of the car and opened the door for her. "What a gentleman" she thougt and he took her arm in his and the went inside. The atmosphere was romantic and cozy and a single candle was light on teir table. They talked for a long time, drinking coffey after dinner and opened their fortune cookies. "You will find great adveture in a man" hers said. She didn't show it to him, she was ashamed for some reason. After dinner they went to a bar and had some wine. She felt her face still burning, both from the tension between them and the wine.

When it was midnight he called a cab for them both, asked her to come to his apartment for some midnight tea. She coldn't say no. They got out of the cab and she looked at the tall building, sveral floors tall, all cowered in glass. "Who is this guy?" she thougt to herself. He turned to her and said "Pleace look beside the building and the fancy interior. I'm not a wealthy man, but I live good. My heart is richer than my wallet." Her eyes almost teared up and her heart was pounding hard in her chest. She was in love. They stepped into an elevator and he puched the 11'th button. They both stood silent till he turned to her, put his hand on the wall above her shoulder, put his lips near her ears and whispered "I like you." She could smell him, feel his warmth and hear his heavy breathing. The elevator stopped and the doors opened. He took her hand and led her to his door. She followed him like she was a zombie or paralyzed, like her body didn't want to obey her. He opened the door, almost pulling her in and when he shut the door he took her to him and kissed her gently....

The end!

Det finns säkert en låååång fortsättning men nu är klockan snart 01.00 och jag måste försöka sova. Längtar till om 2-3 dagar då jag kan sova normalt igen!


Puss och kram!
抱擁とキス

Ohayou!

Ohayou! Det är jobbigt att vara jag.... Haha! nej då. Men det skulle vara kul med en vän som faktiskt förstår mig... Eller har samma eller liknande intressen som jag.
Anledningen till att jag lyssnar på japanska band, är förutom att jag gillar Japan och kulturen där, att man blir så himla glad! Det spelar ingen roll vad de sjunger, man bli glad! Dessutom är ju japanska ett av världens vackraste språk, kanske t.o.m DET vackraste språket i världen! Ja, enligt mig i alla fall. Höra någon viska:
Daisuki... I ditt öra... *Ryser*

TOBIAS DU MÅSTE LÄRA DIG JAPANSKA! ^^ <3

Sen gillar jag ju även manga och anime men det har jag gjort väldigt länge även om det blivit mer tydligt på senare år eftersom det är mer tillgängligt nu tack vare internet. Innan var det Sailor Moon och Pokémon på barn TV och lillebrors manga som han köpte! På den tiden tog det ca en vecka att ladda ner EN LÅT så en hel serie eller film var uteslutet! Sen tror jag inte att det fanns så mycket sånt då... Den fösta animen jag laddade ner var Vampire Hunter D Bloodlust och det var 2002! haha! Men då hade vi oxå modem...  Ni ungdomar som inte vet vad ett modem är - Googla! hahahaha! *Känner mig gammal*

Och det här med Cosplay är något jag blivit intresserad av de senare åren. Jag har alltid tyckt om kostymerna och jag tycker att det är skit kul att "klä ut mig" som många vet. Så Cosplay var ju perfekt för mig! Hur sött är inte det här liksom? Det är dressen jag funderar på till i sommar och Uppcon 11! :D Som Misaki Ayuzawa från Kaichō wa Maid-sama! (Class president is a maid! tror jag det översätts som?)

Igår var Tindra dålig i magen och jag hade träningsvärk efter att ha puttat vagnen i snö/slask... Idag har jag fortfarande träningsvärk, Tindra är bättre i magen men inte jag istället.... Tindra är världens bästa unge och gav mig sovmorgon idag! Jag har så sjukt svårt att sova när det är fullmåne på G och i natt var det väl fullmåne helt va? somnade strax efter halv 02.30 i natt tror jag och jag vaknade 09.20 i morse och hörde Tindra leka i sin säng, så jag gick in till henne och gosade lite! ^^ Nu är det bara 2-3 nätter kvar sen kan jag sova normalt igen!

Idag regnar det....  2+ ute och 19+ inne.... I morgon är det löning och det betyder att jag även kan köpa lite mat! Woho! Lycky me!

Puss och kram!
抱擁とキス

Love it or don't....

Jag har suttit och kollat in lite Youtube klipp under kvällen som störde mig i mitt "jag skulle ju bada och raka benen".... Det här var det bästa, från en radio intervju med Versailles medlemmarna Kamijo (Vo) (Med världens sexigaste röst!) och Hizaki (G)

Intervjuaren frågade Hizaki vad han tyckte om att gå klädd som en kvinna, i klänning: (Hizaki är alltså man!)
Hizaki: Det är min jobb dress, det är som att ha en kostym för mig!
Kamijo: (Dör av skratt) Vi skulle ju inte prata om det! (Diskuterar något om i omklädningsrummet)
Intervjuaren: Eftersom Hizaki är så söt, blir det inga konstiga vibbar mellan er?
Kamijo: (smeker Hizakis axel ömt och svarar med djup sexig(are) röst) Vad tror ni....? Nej! (Klämmer Hizaki på bröstet)
Haha!
Just gotta love them! <3
<3


Hizaki [Klickbar]

Kamijo [klickbar]

Jag behöver massor med massor med pengar! Hur får man så mycket pengar? Mengar mengar mengar! Shoppa shoppa shoppa! Så mycket kul jag vill ha men även mitt lilla hus på landet och körkortet! Och min resa!! Vi får inte glömma min resa! kanske ska sälja min själ på E-bay för att få ihop lite extra pengar? Man kan ju tydligen sälja det mesta nu för tiden!!

Idag
fick Tindra följa med till stallet! Det gick så bra så med bussar och allt! Sen hjälpte hon till i stallet med hö och mat! Mocka fick jag göra ifred medan hon lekte i snön! Sen tog vi in Bosse och borstade, satte på sadel och träns. Sen fick Tindra skritta på Bosse ett varv runt åkern (Tar väl ca 15 min) och när vi var klara hade en av Medryttarna kommit dit som rider Pim och hon hade sina barn med sig som fick ta ett par varv på Bosse på ridbanan. Bosse fick en riktigt barnridnings tur idag! hihi!
Men Tindra var jätte duktig och blev inte rädd eller tappade balansen när han snubblade eller blev rädd för fallande snö... *Suck, hästar* jag är så stolt över henne! det blir nog hästtjej av henne oxå! ;)


Nu är det väldigt sent och jag skulle ju bada.... Men kan inte slita mig från musiken! jag vill ha en musikspelare inopererad i huvudet så jag hör musiken i öronen hela tiden! Music addict!

Puss och kram!

抱擁とキス

Oyasuminasai. おやすみなさい。

Om man är positiv som fan så går allting bra! Var det inte Magnus Uggla som sa det? Ta mig fan, positivare än mig kan man inte bli *Gråter ögonen ur mig* Ja ja.. :)

Ja snart är det då JUL mina vänner och dags för en liten önskelista!
  • Den här DVD'n tack!
  • En resa till Japan/resepresentkort!
  • En cykel!
Det var allt! Resan är det jag vill ha allra allra mest!
Domo Arigato!!
--> ありがとうございます!

Massa massa pengar behöver jag och hur får man det? Vikariat (Åh jag är så trött på vikariat!!) får man ju oftast inte så mkt för och fasta jobb i Norrtälje är svåra att hitta! Jag vill flytta! Jag vill shoppa!! Rosa, lila, grönt! Jag vill haaaaa!! Smink (Som om jag inte hade tillräckligt? haha!) jag vill ha ROOOOLIGT! jag minns inte när jaf hade roligt sist.. Jo när jag var på Liseberg i somras med Tobias och hans bröder! Fick ju det i födelsedagspresent! <3 Älska dom!
Det finns ju så mycket jag vill göra men det enda som sätter stopp för ALLT är pengar.... Jag hatar pengar och allt och alla som har med pengar att göra! Vems dumma jävla idé var det att uppfinna pengar? Byteshandel fungerade väl bra? FÄRGA HÅRET måste jag göra med, mörk som satan, nästan svart! Hur ska jag ha råd med det? Och Tindras tårta? Ponni tårtan....

Sen så tjatar ju folk på mig att jag måste få bättre självförtroende... Eller mamma tjatar i alla fall! ;) Så jag får väl bli en sån där hemsk sak som springer runt och tycker hon är skitsnygg *Ryser av bara tanken* nej fy sån är inte jag... Ja jag ser väl bra ut, jag har väl inte sagt annat och skulle väl inte lägga ut bilder på mig själv annars om jag inte tyckte det? "Öööh kolla vad ful jag är! Och den här! Och den här..." Nä jag vet att jag ser bra ut jag vill inte bara "rub it in" så att säga och verka som en uppblåst, egocentrisk, självupptagen "tittapåmigjagärsåjävlasnygg" för jag hatar sånna. Jag tackar för komplimangen och sen är det punkt. Punkt. jag behöver inte gå och skryta med att jag är snygg, det syns väl? ;)

Vilket rörigt inlägg.... Men nu ska jag gå och lägga mig tror jag!

Bjuder på Aki i bar överkropp! ^^ hehe!
[Klickbar]

Puss och kram!
抱擁とキス

Tack SCN!

Jag fick ett brev hem från SCN att jag har 215 poäng som saknas för att kunna få studiemedel. Detta är alltså från de kurser jag läste i somras och inte klarade trots att jag gjorde mitt bästa när datorn pajjade 2 ggr och jag kom efter. Detta var tydligen inget godkänt skäl till att de ska förbise dessa poäng och nu vill de att jag ska läsa upp de här poängen utan studiemedel i 10 veckor för att kunna få studiemedel. Vilket inte kommer fungera eftersom jag har räkningar att betala och behöver en inkomst och jag får ju inga pengar från Soc om jag pluggar! Min framtid och mina drömmar går upp i rök för att jag inte är ett geni!

Men.. Igår ringde de från Skokanonen och sa att AMS hade skickat ett brev till dom att jag kanske skulle passa för dom. Jag tackade nej för att jag skulle plugga men ringde upp dom igen idag och ska komma på intervju nästa vecka! Inte riktigt den framtid jag hade tänkt mig, men jag kanske kan plugga på distans samtidigt som jag jobbar och läsa upp de här poängen för att sedan kunna fortsätta! Om jag får jobbet dvs!

Jag försöker vara positiv som fan nu efter att ännu en gång suttit i tårar och önskat livet ur mig pga alla motgångar jag har jämt och ständigt! Jag undrar om det bara drabbar mig eller om det är fler som har det som mig? Vad vill dom mig? Varför finns jag här om jag ändå bara ska må dåligt hela tiden?
Jag funderar på att passa på att gå till psykolog nu innan mitt frikort tar slut... Kanske skulle vara bra?

Fan vad jag hatar mitt liv.....

What?

Ja såhär går det när man lyssnar på Versailles när man sminkar sig! Ah lite roligt har väl ingen dött av! Skulle vara sjukt intressant att veta vad folk tycker om mig egentligen! Inte så att jag bryr mig, jag är ju mig själv och skiter i om andra snackar skit eller så... Men det skulle vara intressant att veta ändå! Så jag kan göra dubbelt så mycket av vad jag brukar göra... Eller ja.. haha! CHOCKA folk är jätte kul! Min kusin blir alltid chockad av mitt utseende varje gång hon och jag träffas när vi hämtar barnen på dagis!
Och undrar vad folk tänker när de ser mig gå med barnvagn dessutom! Ja faktiskt så ser jag inte "normal" ut varje dag, tro det eller ej! haha!

Två exempel... ;) Klickbara! (Och stora!)

Fast de där var väl relativt normala.... problemet är bara att nu är det vinter snart och då går man ju typ i jätte tjock (och snygg!) vinterjacka och få kan man inte ha roliga kläder på sig! Det är ju ingen som ser!! Så oftast blir det bara varma och goa kläder på vintern!

MINST en dag i veckan måste jag få klä ut mig! ^^

I sommar sen ska jag gå på Uppcon 11 i Uppsala och jag ska cosplaya! Jag är inte riktigt säker än men det blir ev Misa från Kaichō wa Maid-sama! Det vill säga att jag måste införskaffa mig en Maid outfit, skor och peruk om jag inte kan fixa håret själv.... Och glöm inte bruna linser!! Ska bli sjukt kul! Ska gå med mina INTERNET VÄNNER!! ^^ Eftersom ingen annan av mina IRL vänner har samma intresse... Skulle vilja gå på Whatewercon oxå... Får se... ;)

Oj vad tiden gick!! Jag som inte ens ätit lunch än.... Aja... Jag är van att svälta! haha! Nej då, jag har ätit 3 mackor till frukost! ;) Jag får ta en satsumas och en macka till!

Puss och kram!
抱擁とキス

Flip the bird!

Nu har Tindra varti hos tandläkaren för första gången och hon var jätte duktig! Hon gapade fint och lät dem titta i munnen på henne. Jag var oxå duktigt! Först för att jag ens klev innanför dörrarna men jag *Wait for it....* Satte mig i STOLEN med Tindra i knäet!! Är jag inte duktig? Jag tror inte att hjärtat slog alls på de 5 min vi satt där och jag hade en tår i ögonvrån men VI SATT DÄR!! Tindra hade fina tänder men de gnällde såklart på att hon har napp, men jämfört med många andra så syns det faktiskt inte så mycket längre för hon somnar med nappen men spottar ut den under natten och tar i den igen när hon vaknar. Sen fick jag skäll oxå för att jag småäter (Jag och min stora trut) och började nästan gråta igen! haha! Vad är det med mig och mitt gråtande?

Sen lämnade jag skruttis på dagis och hon berättade stolt att hon varit hos tandläkaren och fått en tandborste och en gnuggis/tatuering! :) Så min rädsla smittade inte av sig. Tur det! har precis ätit frukost och känner mig rätt så positiv idag! Jag pendlade nämligen igår och fick prata med en manlig guide. "Tingeling" har väl ledsnat på mig! haha! Men det var trevligt även om jag inte fick de svar jag ville ha... Bad om lite positiv energihealing och det fick jag. Somnade faktiskt gott med ett leende på läpparna för första gången på en månad! Det var coolt att känna energin börja i tårna (Först som ett slag under fotsulorna!) och sen pirrade det sig hela vägen upp till hjässan. Det tackade jag så mycket för!

Vet ni? Jag är inte en Pinky Lovey Dovey Lady hela tiden! Jag har en mörk sida oxå! En mycket mörk sida.... Moahahaha! Nej då, jag har bara kommit för att gilla just den här gruppen och den här låten är en av favoriterna! Tyvärr hittade jag inte någon med engelsk text när han sjunger men det är fula ord och död mestadels typ.. ;) Awesome!
Versailles - The Red Carpet Day [Enjoy]



PUSS OCH KRAM!!!
(Överröstar den höga volymen du bör ha på när du lyssnar på den här!)

No Ondo...

Det här är inte roligt... Jag är röksugen HELA TIDEN och tuggummina har jag fått så ont av att jag inte kan tugga... Dessutom är jag på gränsen till att gråta hela tiden och jag vet inte varför! Jag kan se en söt bild, en sorglig film eller läsa en fin text och börja störtböla!! Och allt känns som motgångar.... Jag är på gränsen till att börja gråta nu!!

Jag vet inte längre vad jag håller på med... Vad jag ska göra. Jag känner mig helt handfallen! Alla mina vänner lever sina drömliv, eller ja nästan i alla fall. Och här sitter jag som ett misslyckat pucko utan vänner, eller jag har vänner, som jag aldrig ser eller pratar med längre för jag har inte råd... Det enda som håller mig vid gott mod, eller ja, vid liv rättare sagt, är Tindra, Tobias, Familjen och min fantasidrömvärld som jag lever i varje kväll innan jag somnar...

Vad är det för fel på mig?
Idag hörde jag en mening, en titel på en låt faktiskt, som jag fastnade väldigt för och som beskriver mig på något sätt.

Namida no Ondo - Temperature of Tears

Jag ritade av kanjit för att få en egen stil på det och jag SKA tatuera in det här. I nacken tror jag!?
Jag fastnade för den för det känns som mig, jag har gråtit mestadelen av mitt liv. Om inte synligt så har jag gråtit inombords. Många tårar i många år. Jag känner igen känslan av varma tårar som rullar ner för mina kinder allt för väl. Därför fastnade jag för den här.

Vad tycks?

Sen tänkte jag bjuda på låten jag nämnde, Namida no Ondo - SID.


Det är en väldigt vacker låt. Tog en till live video med engelsk text så man förstår vad den handlar om. Jag tycker att alla ska läsa texten han sjunger minst en gång! och sen kan jag ju tala om att jag har gråtit sedan jag började på andra stycket in inlägget och har däremellan även lyssnat på 3 låter på youtube och letat upp den här....
Patetiskt va?

Nu ska jag kliva in i min pyjamas och min drömvärld innan jag ska sova.

Ha det....

Nikotintuggummi tuggande!

Jag tugger och tuggar och tuggar och tuggar och tuggar och tuggar....... Jag har fått ont i tinningarna!! Så ont att jag inte kan tugga längre! haha! Igår vart jag och Tindra njudna på lunch av snälla låtsasbror Andreas! Det var mycket snällt av honom! Annars hände inte så mycket igår. Jag var super trött efter två nätter dåligt sovande...

Jag känner att jag är lite tjatig (För er som följer på Facebook, Bilddagboken och Bloggen!) men jag bara ÄLSKAR den här låten! Man blir så glad av den!! :D Så därför lägger jag in den här oxå!!

Sådär ja!

Och sen så har jag den här som jag vill tillägna min Tobias! ♥ Tog en live spelning för det var enda jag hittade som hade engelsk text, så ni alla förstår (och även jag! haha!) vad den handlar om!

Det här var ett tråkigt inlägg (För er!) men jag skriver nog lite mer ikväll om det händer nåt roligt idag. Vilket jag inte tror för det regnar ute..... Blää..... Kallt.....

Puss och kram!!

Ps: <--- HOT! ^^


En hel helg med Linda!

Jisses! 4 dagar sedan och ingen har saknat mig! ^^ Det har inte heller hänt så mycket som kan vara av intresse, tror jag. Jo faktiskt så känner jag mig lite stolt för jag, dressyrmuppen, har faktiskt HOPPAT! Första gången på 2 år! haha! Började med cavaletti så Bosse fick lyfta på benen lite och sen satte jag upp ett kryss på 50 och hoppade 3-4 språng i trav och galopp! Blev väl mest arbete mellan gångerna för stresshästen tyckte att det var roligt och ville galoppa/passa/trava, ja allt på en gång mot hindret, och vi fick gå tillbaks till basics och träna på att trava! Men jag hoppade! :D Sen på kvällen kollade jag på Idol med Linda och Minna! De bjudade på litte gootis och swips! Många gott! ♥ Nattade hästarna i pausen och fick skjuts hem miss i nassen när röstningen var avslutad!

I lördags städade jag som bara den! Dammade och donade och fixade i 6 timmar i vardagsrummet och 1 tim i köket. Sen på kvällen kom kära Linda över med sin "lilla" bror Pontus över för lite fika och tv-tittande! Det var mycket trevligt! Sedan bestämdes det, väldigt sent på kvällen, att vi skulle vara hästfolk åt Kim som skulle på tävling! Så det var bara att ställa klockan på 05.30.....

Dålig kvalité... Klickbara bilder!
...Och tror ni att jag kunde somna eller? nej jag vred och vände på mig till ca 02.30... Sen var det bara att kliva upp och se glad ut! Linda hämtade mig runt 06.00 och så åkte vi till Älmsta och Kim som inte var där än! Så vi fodrade hästarna och satte på täcken tillsammans med hennes pappa och när hon kom fixade vi lite till innan vi kom iväg 07.00. Då bar det av mot Lidingö! Linda var mamma och hade packat med matsäck! 8 st mackor! haha! Men de räckte inte till oss.... Nej, jag och Linda var hungriga, kalla och trötta. Kim rev ett hinder i första omgången, blev felfri i andra och fick tillsammans med sitt lag rida omhoppning. Vilket slutade med att deras lag vann med typ 1 100-dels sekund eller något! Tight var det iaf! GRATTIS! På vägen hem var jag och Linda som hungriga vargar och hade bara ett mål i sikte! Mc Donalds! haha! Vi fick vår mat tillslut och efter att vi släppt av Kim och häst så blev jag avsläppt hos Patrik för att hämta Tindra.

Tindra var trött och super duper gnällig! Men eftersom mamma ringt och sagt att jag skulle få en tidig julklapp så skulle vi förbi där först innan vi gick hem! Varför? Jo för att det är jul! Jag fick först en present av Bosse: Nikotintuggummin!! haha! Och av mamsen fick jag en snygg jacka som täcker rumpen! Kostade 1900 kr tydligen! Det hade jag aldrig haft råd med så TACK TACK TACK för den!!! ♥ ♥ ♥ Dyrt med jackor nu för tiden tydligen!

När vi kom hem hoppade Tindra bums i säng och jag satte mig här för att uppdatera. Så nu vet ni allt! ^^ Ska strax sova jag med, ska bara ta ett glas thé innan så jag tinar efter denna frusna dag! *Burr*

Puss och kram!


Ps: Det är bra nu! Det enda som fattas är min prins.. Pengar.. De ger inte så mkt lycka som man tror!

Får jag döda dig?

Jag känner för att skada någon! I morse slog jag nävarna i garderoben.... Jag har aggressivitet som jag grävt ner och satt lock på under några års tid och är rädd att allt ska komma till ytan. Jag har ofta funderat på en sak, nämligen att jag skulle vilja prova att döda någon! kanske någon dömd förbrytare som ändå skulle dö i dödsdom eller något. Jag väntar nästan på att någon ska försöka våldta eller råna mig så jag kan döda dom och skylla på självförsvar! Frågan är bara om jag är tillräckligt, fysiskt, stark för det!
En sak jag skrattade åt när jag åkte buss (Jag tänker mycket när jag åker buss!) var att när jag tänkte mig scenariot att jag kört på ett rådjur som lider och jag hade varit tvungen att vrida nacken av det så fick jag rysningar och mådde illa bara av tanken på ljudet av nacken som knäcks på det stackars rådjuret. Men när jag tänkte på filmer där man vrider nacken av människor och tänkte på att göra det i verkligheten så var det inte alls lika hemskt!
Hur kommer det sig? Är jag psykopat eller är det fler som tänker såhär?
Eller det här begäret av att skada någon. Jag kan tänka för mig själv, se framför mig hur jag slår till någon med något hårt, hugger ner någon o.s.v... Men i verkligheten står jag bara där och ler eller något...
Shit jag kanske ska gå och prata med en psykolog? haha! Fast då kanske jag blir satt på anstalt! Jag har ju faktiskt aldrig gjort slag i tankarna, men tänk om det en dag brister för mig!?

Det är ju faktiskt bara det normala vettet som hindrar oss alla från att göra saker som är moraliskt fel i vårat samhälle. Vi har lärt oss att så gör man inte! Men jag har nog utvecklat något slags hat mot människan.
Det är som när jag sa att jag hoppades (Vi diskuterade teorier om 2012) att det skulle ske en massiv naturkatastrof över hela världen och mer än 50% av jordens befolkning dör. Gärna fler och att de som vet hur man överlever kommer att överleva. Dvs de som inte betalt för sitt liv! Alla vart helt hysteriska!! Varför? Jorden är överbefolkad och vi behöver avverka ett par st människor för att jorden ska återfå sin balans. Jag tänker bara långsiktigt.... Människan har ju förstört så de ska offras!

Vilket negativt inlägg.. Eller ja.... Skriver nog ett till senare! :)

Puss och kram!

Messing with my brain?

I'm like a frickin' monster! Attackerar folk utan anledning och är allmänt en bitch! This sucks....
Jag har just smällt i mig 6 knäckemackor med ett ton smör på. Jag är hungrig konstant så jag tror att det snart är dags för "den tiden i månaden" eller så är det för att jag inte får röka längre som man ersätter ett beroende med ett annat... Hade jag haft råd hade jag köpt nikotin tuggummin, cola och massor med frukt och så hade det varit bra sen... Men nej jag måste pina mig igenom den här förbannade jävla skiten utan hjälpmedel och utan TRÖST!!!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag önskar att jag kunde låsa in mig i ett rum på nåt lyxigt rehab och bara rida ut stormen, ta ut aggressioner på något och sen är det bra! Men istället tar jag ut aggressioner på folk omkring mig och då även stackars Tindra som fått sig en eller två rejäla utskällningar för småsaker hon gjort med en puss, kram och en ordentlig ursäkt som efterföljd. Stackarn...

på tal om Tindra, idag var hon vaken hela dagen och gick och lade sig strax efter 19! Det var duktigt efter vår fartfyllda dag som vi har haft idag. Efter dagis (Och det måste jag tala om senare!!) så gick vi från lekpark till lekpark på vägen hem. Tog en sväng i skogen, hälsade på hästarna på ridskolan (Tindra ville ju rida och saknar att få rida, men jag har ju inte råd...) och sen gick vi hem för att äta lite mellis, leka lite och sedan ta ett bad efter middagen. Så vi har haft det fullt upp med andra ord!



Just ja.. Dagis... Vi kom försent i morse IGEN! Jag SVÄR på att all elektronik i mitt hem börjar, en efter en, vända sig emot mig! jag tänkte på det i somras när först den stationära krånglade och den bärbara datorn pajjade. De senaste veckorna har:
  • Vattenkokaren satt på sig själv och stått och kokat torr i 3 dagar innan jag märkte det! (Den klickade hela tiden så jag undrade varför, därför märkte jag det och jag hade hört klickandet i 3 dagar!)
  • Tindras tv satte sig på standby fast jag är 100 på att jag stängde av den!
  • Tindras tv bytte kanal, igen, avstängd!
  • Mobilen stänger av larm och byter datum av sig själv.....
Jag dubbelkollade larmet igår innan jag lade mig och ÄNDÅ vaknade jag kl 9.00 (När vi ska vara på dagis!!) och larmet var av! VAD ÄR PROBLEMET!?!?!?! Andra gången på 2 veckor nu! Och nej jag har inte stängt av det i sömnen för jag är extremt lättväckt och vaknar av minsta lilla.... Dessutom har jag inprogrammerat i hjärnan att trycka på snooze och inte på "av" knappen!
Tobias skämtade om att min tvättmaskin var en tranformer, och just nu skulle det inte förvåna mig!

Och inte kan jag sova om nätterna heller.... Förut var det Tindra som höll mig vaken, nu vaknar hon ju visserligen ändå, hon har en period med mardrömmar tydligen.... Men jag är vaken när hon vaknar oftast eller så vaknar jag på 3 röda och är pigg som en lärka efter bara 40 min sömn! I natt tog det mig 2 timmar att somna, sov 40 min, vaknade och var vaken i 1 tim innan jag somnade om igen och sen har jag vaknat till och från hela natten...

Men jag ska väl försöka sova ändå nu....

Puss och kram...

Börjar bli gammal?

Igår natt sov jag super dåligt, vaknade hela tiden och kvart i 6 vaknade jag av att
katten krafsade i golvet nedanför sängen, vilket brukar betyda att den kissat! Vilket katt fan hade gjort, precis bredvid mina tofflor så att det runnit in under dom. Så det var bara att kliva upp och börja torka kiss. Sen vaknade jag kl 7 igen och var kissnödig och halv 9 kom Tindra upp. Det var en trött förmiddag men fick en timmas vila senare.
Sen var det dags för Tindra att gå till mormor för jag och Madde skulle ut. Vi gick till Mobergs men det var inge kul för jag var alldeles för full, så full att det inte blir roligt längre och jag kände mig ganska "gammal". Det är inte lika roligt längre att gå ut och festa har jag märkt. Men jag hade ganska trevligt med Madde innan vi gick ut iaf! haha!


Vaknade oförskämt pigg i morse! Kollade på lite Naruto och Kaichou wa Maid-sama (Anime) och drack massa juice för att inte torka ut och bli trött. Efter ett tag saknade jag Tindra så mycket att jag klädde på mig och gick till mamma för att hämta henne. Hon var på gnäll-humör och var väldigt trotsig. Och så var hon hela dagen! Men hon åt duktigt till middag och snart är det dags att sova! För oss båda tror jag... *Gäsp*

I morgon hoppas jag på fint väder så jag kan glädjas åt åtminstone det! Ja jag ska nämligen sluta röka.... WOHO! *Hela familjen jublar!* Jag har inte råd så jag måste sluta vare sig jag vill eller inte.... Tydligen så ska Tobias oxå sluta snart så jag blir inte ensam i alla fall! Fler har slutat röka oxå, det verkar vara en trend nu! ;)

Oj, nu gjorde Tindra så att jag fick rättstavning på bloggen! haha! Ungar kan dom. Jag har ingen aning om hur hon gjorde, hon bara lutade sig över tangentbordet och musen och så vart det så! Det är bra för jag vill ha det! hehe! Nu ska jag natta Tindra!

Puss och kram!

LOvE! ♥

Put me in a strait jacket, tie me down, beat me, spit on me ... You can take my body but my soul and my heart is forever my daughters'. I will fight! To my last drop of blood ... Fight, for her sake. Through pain, through fire, through ice, above the highest peak down to the deepest of valleys. My knuckles will bleed, blood taste in my mouth for you to live as the princess you are! ♥


Boss in the woods!

Nu har jag varit i stallet. Hann inte med någon långtur på Mellinge så det blev en kortis i skogen istället. Mockade Bosses box super noga och "bäddade om" för han stod i en backe stackarn... Sen hade någon lämnat 2 kakor hö och inte tagit ner nytt så jag fick slänga ner 6 nya balar, gjorde i ordning foder och sopade. Nu är jag helt slut, men jag hade gärnat stanna en timma till eller två! ^^ Så mysigt att vara i stallet. Konstigt att det är roligare att städa i stallet än vad det är att städa hemma!? Haha!

Sen hämtade jag min övertrötta och speedade prinsessa hemma hos hennes farfar. Hon ville inte ha mat när vi kom hem, bara macka och yoghurt så det fick det bli. Jag åt risgrynsgröt oxå ,men hon ville inte ha. Sen var det bums i säng för hon hade varit vaken hela dagen! Duktig sessa! ♥

Jag är oxå trött och funderar på att äta lite marknadsgodis i soffan under filten. Nu är det sådär kallt här hemma igen. Är så glad att jag fick den där filten av svärmor! ♥ Nu saknar jag min älskade prins och lite pengar på kontot.... Hade varit kul att kunna göra något roligt i helgen men det går ju inte och inte i veckan heller.... Aaaaand there's the depression....

Nej, godis var det och gråta en skväll....

Ja, kram då...

Rubrik

Kurser fr o m augusti 2010 för kommande intag:
  • Psykologi (25 Yh-poäng)
  • Etik, förhållningssätt och säkerhet (25 Yh-poäng)
  • Medicinsk grundkurs (15 Yh-poäng)
  • Psykosocialt behandlingsarbete med inriktning barn och ungdomar (30 Yh-poäng)
  • Droger, drogberoende och behandlingsmetoder (25 Yh-poäng)
  • Socialpsykiatri (15 Yh-poäng)
  • Handledning och samtalsmetodik (20 Yh-poäng)
  • Kriminalitet och avvikande beteende (15 Yh-poäng)
  • Social dokumentation (15 Yh-poäng)
  • Fördjupningskurs (20 Yh-poäng)
  • Social kompetens (15 Yh-poäng)
  • Lärande I Arbete LIA (130 Yh-poäng)
  • Det sociala arbetsfältet * (50 Yh-poäng samt 15 högskolepoäng)
De markerade med stor text är de ämnen som jag tycker verkar roligast! Som Syon sa så är det ca 75% av kursen som mest som man gillar och jag tror det stämmer! ;) Detta är alltså för Behandlingsassistent! Om jag bara kunde sluta ha ångest och söka kurserna så hade de ju varit så mycket lättare. Men jag har en fruktansvärd ångest av så många anledningar..... Men det kommer gå bra!

I morse vaknade jag först själv, efter en stund ringde klockan som jag inte ens ställt på ringning!! Jag har så att den ringer tis-ons-tor, de dagar Tindra är på dagis. Så jag undrade varför den ringde. Det visade sig att jag satt fel datum här om dagen när jag tappade telefonen i golvet, fortfarande insnurrad på september månad! haha! Srax efter det kommer Tindra springande och hoppar upp i min säng. Just när vi håller på att somna om båda två skicka mamma sms så Tindra vaknar till. Efter en stund vill Tindra ha frukost, telefonen ringer och det är någon IGEN som inte kan läsa ordentligt och vill KÖPA biljett till Terry Evans av mig fast det står: KÖPES! Och under rubriken: Övrigt köpes. *Suck* Det är den 4:e nu som ill köpa, men hon bad mig inte åtminstone att försöka få tag i biljetter till henne. Det var ju skönt det!
Allt detta på den enda dagen vi faktiskt KAN ta sovmorgon på!!! *Suck*

Nu har vi ätit frukost och det gick ovanligt snabbt för Tindra idag! Jag hann inte ens äta upp min macka innan hon ätit både sin macka och yoghurt!! Hon måste varit väldigt hungrig idag. Nu sitter hon och bajsar på toaletten.
Min lilla prinsessa har börjat bli stor!
Hon ska inte längre åka vagn, utan ska gå. Hon pratar så förståndigt och härmar fröknarna på dagis och använder deras kloka ord! haha! Massa små saker som inte gör henne till en liten bebis längre.... Slutat med blöja på dagen, med napp på dagen och hon har en stor egen vilja! haha! Oj oj oj... Snart är hon tonåring. Bästa att njuta bäst det går tills dess! ;)

Idag ska Tindra vara hos sin farfar en stund så jag kan vara i stallet lite! Om han mår bra så att säga, farfar alltså. Han fick tydligen åka till akuten igår kväll med någon allergisk reaktion. Men det ska väl inte vara några problem! Jag ska rida en sväng på Mellinge tror jag om han inte fått gått där hela veckan för då hittar vi väl på något annat. Ska bli spännande om någon, efter 2 veckors pikande, fattat och smörjt det andra tränset som hade möglat. Jag gissar på att det fortfarande är lika mögligt så jag får väl smörja det ändå. Men det gör inget, det är kul med stallpyssel som sagt, jag skulle kunna vara i stallet hela dagen om jag kunnat!

Nej nu måste jag städa lite innan vi ringer "farfar" och går!

Puss och kram!

Detta fält måste fyllas i.

Det finns en KY utbildning på distans i Forshaga. Det ligger lite närmre och har en psykosocial inriktning. Det lät mycket bättre än Kalix! Men då har de vad de kallar "Lärande i arbete" i 24 veckor och jag är inte säker på vad det är! Om det är att man ska vara där och ha lektion eller någon slags praktik!? Jag chansar och hoppas på praktik för man skulle få lämna urdrag från polisens belastningsregister! och jag är prickfri så det har jag inga problem med! ^^ Men den utbildningen har redan börjat så jag måste vänta på nästa.... När det nu är? För det står inte....
Man kan ju hoppas att det är snart i alla fall!

Ansökningsblanketten var på PDF fil så den kan jag inte öppna och dessutom inte skriva ut så jag måste göra det hos mamma sen! Om Bosse skaffat rätt patron till skrivaren nu! haha!

Lite mer hopp har jag fått nu! Har slängt i en maskin tvätt nu och nu förtjänar jag en timmes fritid innan jag hämtar skruttan! Min älskade prinsessa!!! ♥

Puss och kram!

Ångest!!!!

Igår var det marknad i Norrtälje! Jag, Tindra, Gabriella, Nova,

Love och Madde gick ner. Barnen fick åka lite karuseller, "peka på påse" (Vinst varje gång lotteri) och jag köpte godis och en korv! :D kallt som satan var det och det blåste som fan! jag som hade fixat håret och allt! ;)

Sen åt vi middag hemma hos mamma, god fläskfilé gryta! Mumma! Stressade sen hem för att se premiäravsnittet av Greys Anatomy som jag lika gärna kunde ha missat för det var skit tråkigt.... Sen deppade jag som sagt ihop på kvällen.

Nu har jag lämnat Skruttan på dagis, tagit en promenad med Gabriella och Malte och nu sitter jag och samlar mod för att ringa till högskolan i Kalix... Hua.... Har ändrat min ansökan till Nkv och nu ska jag prova på att läsa Matte B!!! Jajemen! Och jag har räknat med att inte klara av den så jag har sökt studiemedel för nästa period oxå så jag kan läsa Matte B igen tillsammans med Psykologi A, så man är förberedd lite när man börjar på högskolan! Faktiskt är jag taggad som fan nu!! Vill börja plugga NUUU!!! Det känns lite konstigt att se/höra mig själv skriva/säga så... Jag som hatade skolan förut! Jag skulle ALDRIG mer i mitt liv plugga och nu kan jag inte vänta på att få börja! haha!
Ska be min morbror skicka över några gamla högskoleprov till mig så man kan träna lite och lära sig systemet.

Om jag nu åker till Kalix så skulle mamma ta Tindra de veckor jag var där. Lite sorgligt, för jag kommer sakna henne så... Och missar så mycket. Det är ändå 13 veckor på 2 års tid! Om jag inte får det ändrat och kan få färre veckor. Men jag vill verkligen gå den här utbildningen. Socionom kan jag ju bli efter ifall jag märker att jag vill vidareutbilda mig! Men ska självklart söka socionom oxå, även om det är svårt att komma in. Söka så mycket jag kan!

Nu börjar jag bli hungrig oxå, ännu mer när jag tänker på att jag har kalops i kylen! *Mums*
Ja så får det bli... Äta... En sak i taget.. Stress, nervös, ångest.... ÄTA!! Inte tänka....

Puss och kram!

Empty feeling....

Jag känner mig tom... Jag är omringad av kärlek och mitt hjärta är fyllt med kärlek. Men trots det har aldrig känt mig såhär tom förut, min själ är tom. Jag saknar så många... Så många platser.... Känner mig bortglömd av många och bortglömd av universum. Jag vill härifrån....

Har just hostat tills jag spydde och tog en skvätt Cocillana. Ska lägga mig i min säng, tycka synd om mig själv och äta mitt marknadsgodis...

kram...

Norrtäljes asätare!

Här om dagen lade jag ut en annons i Norrtälje tidning
att jag ville köpa en biljett till Terry Evans seans den 19:e oktober. Och helt plötsligt hör halva Norrtälje av sig och undrar om jag kan fixa biljetter till dom oxå!!! SKAFFA ERA EGNA JÄVLA BILJETTER!! Jag betalade 60 kr för den där annonsen! GAMAR!!! Lägg ut annonser själva om ni så gärna vill ha en biljett..... Jag har en plan redan som jag ska försöka med, vilket säkert fler andra redan tänkt på de med men jag ska vara först! Moahahaha!

Kanske ska annonsera sällskap till Globen Horse Show i år oxå för Kim ska gå på fredagen och jag vill gå på söndagen! Så... Vem vill gå med mig?!?!? :DD

Det händer inte så mycket här.. Åh jo! Berättade jag att jag fick pengar av soc? 2500 kr mer än förra månaden! Hur kan det komma sig när jag hade färre inkomster förra månaden.. Hmmm... Det tåls ju att tänka på... Fittor... But still, jag har bara 500 kr kvar nu att leva på. Men det funkar! Det är 500 kr mer än förra månaden och jag har faktiskt handlat mat så det räcker ett tag iaf.
Jag måste ju säga att jag är SJUUUKT sugen på vin!! Så sugen att jag och Madde ska till MOBERGS på lördag! Hahahaha! Kick some fjortis ass!! Om Bosse gick med på att de tar Tindra lör-sön dvs.... Men det tror jag nog! Eller? ;)

Sen har jag pratat med min morbror idag och fått lite hjälp med mina ångestfyllda funderingar om framtida studier... Så jag har bestämt mig för att göra som han sa: Ringa skolan, förklara situationen och försöka komma fram till en lösning som pappas oss båda och söka kursen!!!

Future miss Behandlingsassistent! ;)

Puss och kram!!

Full of LOVE! ♥

Helgen har spenderats hos min älskade som stod ut med mig trots min hemska hosta och snorande! Vi myste med film och serier och god mat. Helt underbart! Och helt otroligt att det snart gått ett helt år sedan vi bestämde ett random datum som vår "första dag tillsammans" ;) Eller random var det ju inte, bara välplanerat... :P

♥ ~ 30 Okt 2009 - 30 Okt 2010 ~ ♥


Den här bilden togs för nästan ett år sedan, någon gång i oktober i alla fall. Jag älskar honom fortfarande lika mycket som första dagen jag träffade honom, fortfarande nykär och jag kommer älska honom i resten av mitt liv! Det näst bästa som hänt mig. Tindra är ju såklart det bästa! ;)

På tal om Tindra. Min älskade goa prinsessa. Hennes pappa lade henne för att sova igår ganska så sent på kvällen, även om det bara var en liten stund så kommer hon ha svårt att sova på kvällen sen, vilket var exakt som hände. Efter 2 timmars gnäll fick hon komma upp till min säng, då var klockan 23.30, och så lade vi oss för att sova tillsammans. Han tog tag i min hand och lade sin andra arm runt min hals och så somnade vi så. Jag vaknade flera gånger i natt av att jag höll på att ramla ur sängen! Hur kan någon så liten ta så mycket plats? ;) Hon vaknade någon gång och hostade lite oxå och jag var tvungen att kissa, så jag fick ligga kvar tills hon somnat om så vi inte fick morgon halv 4... Haha! Och så vaknade hon en gång och verkade lite förvirrad och satte sig halvt upp, sen sade hon: Men mamma? Var är hästen?... Och så somnade hon om! haha! Morgon fick vi inte förrän halv 9!!
Efter frukosten fick vi en varsin kanelbulle (Tyvärr inte hemgjorda...) eftersom det är kanelbullens dag idag! ^^ Mumsfilibabba! Det blåser storm ute idag så vi stannar nog inne så mycket det går idag. Men vi måste köpa lite mjölk så ut måste vi ändå idag.

Jag är så full av kärlek så jag tro ratt jag spricker!! ^^ Underbart! Nu ska bara förkylningen gå över och ekonomin fixas tillbaka så är allt perfekt! Men den där förbannade förkylningen kämpar emot.. 10 ml Cocillana 3 ggr om dagen står på schemat nu och 1 tabl Sinova Forte 3 ggr dagligen likaså. Nu jäklar!!

Nej nu ska jag äta upp min dessvärre torra Satsumas och sen börja med lunchen tror jag!!

Puss och kram!! ♥

RSS 2.0