In how many ways can YOU smile? :D

Jag har bestämt mig och jag hoppas att det går vägen för annars är det kört för en bra tid framöver! :D Så nu kommer ni se en ännu mer happii Teri-chan!! :D :) :)))
Ai?


Nu saknas bara ett jobb så är mitt liv komplett! Eller det kan ju såklart bli bättre, men blir det inte det så är jag ju nöjd ändå! Jag är nöjd med det jag har och jag är lycklig och jag fortsätter att kämpa för att få ett jobb och körkort! Det finns ju såklart ytterligare en sak jag vill ha men det får komma om ett par år om det så sker! En eller kanske två saker... ;)


I promise I will be good!!

Jag hoppas att den här veckan går fort! Vi får ha mycket att göra så tiden flyger förbi! Det blir plusgrader from torsdag oxå! Eller ja iaf tills på lördag. Såhär ser det ut för Norrtälje iaf!

Oj vad dålig den blev... Aja, men ser iaf på ett ungefär! +3,3 grader på torsdag och 2,7 på tisdag! :D Förhoppningarna inför våren ökar! Inte under -10 sträcket iaf och det är ju NAJS!!
Nu är jag super törstig igen... Ska dricka en halvliter vatten och sen gå å lägga mig för jag är lite trött efter helgen bravader...

Så....

Mata ne sweethearts!


Drawing my life away!

Iiiiiiiiiii'm baaaaack!
inget roligt som händer... Fick inte jobbet på babyproffsen.... Har inte fått något annat heller och har inte fått jobba alls.... Har mailat 7 hantverkarfirmor i Norrtälje om lärlingsjobb och har fått nej från 2 än så länge.... Sökt jobb som lärare och soctant t.o.m för att jag måste söka NÅT och man kan ju hoppas...

Tindra är lika underbar som vanligt, utom här om dagen då hon hade en negativ dag och bara grät hela dagen.. lite jobbigt... men myspysig är hon! Hon har oxå ledsnat på vintern nu tror jag för det är så tråååååkigt att vara hemma... och det tycker jag med.. orkar inte skriva med sor bokstav så ni behöver inte klaga... :P

Annars är livet rätt så härligt! Förutom kylan som jag ledsnat totalt på.... så idag hämtade vi ett element hemma hos Tindras farfar! vart lite fika där ett tag och kolla på slutet på avatar. Sen fick vi skjuts hem och Tindra var lite trötter så hon kollade på film och jag ritade lite! Detta blev resultatet:

[Ja den är lite.. NAKEN!! Och klickbar]
Sen har vi lagat middag ihop (Korv med bröd! haha!) och kollat på "vem vet mest" (Jag vet mer än Tindra enligt mig, men inte enligt henne! haha!) och sen har vi mysbusat innan hon lade sig!

och nu sitter jag här.... Och vill in i det väldigt varma sovrummet! var nyss in och stängde av mot Tindras vilja.. haha! Ska bara ta mig ett glas te, kolla på kuroshitsuji oxh sen krypa ner och längta till på lördag och nästa helg! ;)

(1 tim senare...) Fast nu glömde jag bort inlägget och hann inte se kuroshitsuji... men ska snart krypa ner i den varma sängen... Myyyys!! Haha!

Mata ne loved ones!

Jag lever jag lever! Hurra?

Oj, här drar dagarna iväg utan uppdateringar! Har inte hänt så mycket... Jobbat lite, stressat lite, ridit lite, busat med min älskade dotter lite...  Festade lite igår, är lite trött och kall idag.... -10 grader ute.. Hua hua! När ska våren komma?
Såhär säger SMHI:


The bue makes me sad..... :(


Jag fick ena halvan av min första halva av min andra cosplay igår oxå! Så sjukt roligt!! :D Så sjukt glad! Igår var verkligen en bra dag!!!!

Ja jag lever iaf, men har inte så mycket att uppdatera för tillfället! Eller jo egentligen massor, men det är hemligt och jag  håller det för mig själv 'n så länge! ;)

Mata ne honeys!

Kvällshumor!


Kvällshumor! hahaha! I do need help.. hehe!

Ghostly terrifying!

Både i förrgår och igår började jag på ett inlägg, men vart distraherad och skrev aldrig klart dom! Så nu orkar jag inte skriva om igen! Men jag har övningskört i helgen, 2 ggr! Behöver fortfarande öva på att växla ner! Men är stolt över min tur till stallet som jag tyckte gick väldigt bra! TACK BOSSE! Jobbat kväll i lördags oxå! Och jag red barbacka i solen i söndags, en kortis bara men det var mysigt! Tur att Ini är "bred" ;).

Myst med skruttan har jag gjort! Badad jacuzzy, matat fåglar och busat och myst! Igår var hon på gympa och grät hysteriskt hela passet för hon var för det första nyvaken när vi kom dit och för det andra hade de förbjudit föräldrar i salen och det var inte populärt hos Tindra... Patrik kom med den andra vagnen så jag släpade 2 vagnar hem. Kallt och jävligt, men nu har jag äntligen fått tillbaka den "normala" vagnen så man slipper bli puckelryggig och gå dubbelvikt när man ska svänga... Superfjädring på skrället ju! haha! Tindra gillar den inte heller jämt: "Mamma varför skakar och guppar det så....?" haha!

Kallt som tusan ute så vi håller oss inne idag! Tills ikväll iaf när vi ska till mamma och äta! Då blir det termobrallor på! Samma till jobbet i morgon! Termobrallor på! Enligt SMHI ska det vara lika kallt en heeel vecka till! Woho...
Katterna är oxå trött på kylan och lever rövare hemma!!

Idag såg jag på tv4 play, avsnittet av "Det okända" från igår som jag missade för att Tindra inte ville sova.... Det var från Finsta och ett "nytt medium" som de hade "lånat" tillfälligt! Och det var AWESOME! HAN var awesome! Jag fick så mkt inspiration att jag plockade fram min pendel t.o.m som jag inte använt sedan i början av hösten.
intressanta svar där kan jag ju säga... Jag litar på min pendel, för den har "sagt saker" som har hänt efter att jag frågat utan att jag ville att det skulle hända! Så nu är jag lite chockad för jag ställde en fråga som just nu för mig är NEJ med stora bokstäver och den pendlade ja.... På två frågor t.o.m!

Och det uttalas Finnsta, inte Fiinsta! haha!

Nej nu är det inget roligt att blogga längre.. Lite besviken på denna dag och denna kyla... Men ska göra det bästa av den! Tvätta tex!!

Mata ne loved ones!

Love vaccine!

Idag har varit en väldigt oeffektiv dag! Men med tanke på snöstormen igår så gick det ju inte att gå ut! RB (Hyresvärden) var inte här och plogade förrän efter 11-12 nångång och all snö på fönstret fick mig att deppa ihop... Jag sliter med att inte gå in på SMHI's hemsida och kolla vädret, för jag vet att jag bara blir besviken.... VAR ÄR DU VÅREN?

Det enda vettiga vi har gjort idag är att rita, jag och Tindra! Hon är en riktig konstnär min lilla prinsessa!! Jag har 2 bilder som hon har ritat som jag skulle kunna rama in! Och idag målade hon en till, jätte fin. Men den har jag ingen bild på. Här kommer de andra två!

Klickbara såklart!

Den första minns jag inte vad den föreställde... Den andra är botten på havet! :D Snart blir det vernissage! ;)

Själv så ritade jag idag en seriös bild för en gångs skull! Dvs ingen manga! Det blev en liten sjöjungfru! När jag ritat klart så fotade jag och lekte med den lite i datorn oxå, som vanligt! ;) Här är resultaten!

Klickbara!

Färgerna är "ditsatta" från ett gratisprogram från en websida, Picnik.com. SJUKT drygt att färgsätta med ska jag få be att tala om!! Så jag är extremt nöjd me dhur det blev. Tog en jävla lång tid bara.... Man ser att marken bara blev tråkig och brun för jag var så less och orkade inte mer.. haha!

Jag ser fram emot nästa vecka! Av många anledningar!

I'm finding out that you can't mess around with saliva.
And I drive a lot, 'cause I can't stop thinking about her.
(I'm in your hands).
I'll be yours, you'll be mine.
It'll be fine. Intertwined.
Wet your dried out lips with saliva.
What's more strange than this? Your saliva.
If I did not miss your saliva,
if my lips could kiss your saliva still.

Jag har lite ont i magen, men det ska inte vara några problem! Man får vara lite nervös! jag hoppas bara att vädret bli fint och att jag inte gör bort mig, för det är jag tydligen bra på... -___-
Fick ett samtal idag att jag inte fick jobbet i Finsta.. Lite trist, men jag kämpar vidare! Snart kommer jobbet ämnat för mig!! I morgon ska vi se om jag kan övningsköra. Lite nevöst i snön med halka och grejjer...
Jag tror det är trauma som sitter kvar sedan jag och Kim åkte av vägen!! När jag får körkort sen hoppas jag att jag kommer våga köra vintertid! haha! Jag som såg fram emot halkbanan mest av allt förut tycker nu att det kommer vara det värsta av allt.... Kanske ska gå någon slags terapi för det? Annars kan man ju lätt själv bli en fara i trafiken!

Sen är det intro på kvällen! 4 timmar bara, alldeles lagon på en lördag! Åh fick mitt anställningsbevis igår med! Får tydligen mer lön än hon sagt så jag är glad! Även om det fortfarande är mindre än det jag fått innan så är det bättre än det jag trott! Så det ska jag skriva på och posta i morgon!
Sen hoppas jag att mamma köpt gottis till kvällen så vi kan mysa med snacks innan vi lägger oss och trängs i 90-sängen! ;) men Tindra har ju gosa-feber nu för tiden och vill bara goa hela tiden! Inte mig emot... ;) Sötfia!

Jag älskar den där ungen så fruktansvärt mycket! Synd att man inte får jobba på samma förskola som man har barnen för jag hade älskat det! henne + alla andra underbara barnen där på svalan hade ju varit en dröm!

OJ! Här får man överraskande mail på Facebook! :O Oj oj oj.... Vad svarar man på sånt? Aja tar det sen....
Idag har jag fått en papercut under pekfinger nageln för att jag får och pillar på tapeterna!! Jag vill att de ska falla ner så jag kan få nya! haha!

Haha nej jag är helt ställd nu av det där mailet.. Så jag ska väl börja fundera på refrängen nu och börja dra mig mot sängen, väntar på Linda som tydligen anser att 10 min är lite längre än så! haha! Och hon är bara några våningar ovanför! aja, hoppas hon kommer snart annars går jag och sussar utan henne... ;) haha!

Ps: Lite besviken på min lillebror som inte bjöd mig på inflyttningsfest idag... :(

Mata ne honeys!

I just can't get enough....

...Av min underbara älskade dotter... Hon vet hur man ska manipulera mamma hon! haha! Hon har alltid kört den här: "Mamma jag vill sova med dig! Jag drömmer mardrömmar" Men då har jag sagt att de går över om hon somnar om och att hon kan sova i sin säng. men nu har hon istället börjat med:

Ti: "Mamma jag vill sova med dig..."
Ja: "Nej sov i din säng du..."
Ti: "Men jag vill GOSA med dig..."
Ja: "Men... Ååh... Ja men kom då..."

Man kan ju inte säga nej till att gosa! haha! Så hon kommer och ligger och myser som värsta kattungen brevid mig, gnuggar näsor, kramar om och smeker i håret. Hon är så mysig hon!

Igår dök den gråa hankatten upp igen på min altan och sökte skydd för snöstormen. Jag sällde ut mat åt den, men jag tror att den blev så rädd när jag öppnade att den inte kom tillbaka. Sen när snön blåste på tvären och rutorna skakade så tänkte jag på den lilla kissen... Den var där ute i snön, ensam, kall och hungrig.... Det var ganska svårt att sova då ska jag få be att tala om. Det sved i mitt hjärta. Sen började jag ju såklart tänka på ALLA hemlösa djur där ute som oansvariga människor lämnat och/eller orsakat lida för. Då var tårarna nära....

Sen när jag vaknade i morse var rutorna vita av snö... Woho... Bussarna är inställda och vi som hade tänkt ta bussen till P och hämta vagnen. Tindra orkar ju inte gå hela den långa vägen, speciellt inte i den här snön. Ska ringa SL sen och höra om stadstrafiken kommer igång iaf. Skulle behöva handla lite oxå. Eller så sparar jag pengarna till cosplay! Moahahaha! För mat har vi ju faktiskt så det räcker den här månaden ut! men mjölk och sånt hade ju vart bra att fylla på. Jag sparade ju massor på att betala 2 interneträkningar förra månaden och leva lite snålt  och spara lite pengar i smyg. Synd bara att dte kostar 100 kr att få pengar kontant från check... -__- Det var ju lite negativt från Sparbanken, för på Nordea kostar det 50 kr tror jag... Jag ville inte att det skulle synas på kontoutdraget, men men.. Förhoppningsvis slipper jag soc snart!

Dagens lyckokaka på Facebook:
A pleasant surprise is waiting for you.
I read my daily fortune cookie!
Lucky Numbers:52 99 26 65

EXIGHTING!! I love surprises!! Speciellt om det gäller jobb!
Jobbade ju igår! Det var spännande! Fick börja frukosten på småbarnsavdelningen och lekte lite med mammas grannes yngsta son Oliver! Så rackarns söt! Sen gick jag över till "mellanbarnen" och de var faktiskt inte alls så roliga som jag trott... haha! Antingen för att det är den åldern då trotsen börjar och konflikter löses med naglar och tänder och genom att kasta saker! Jag fick hejda ett barn att välta ett bord över 2 andra barn. Dela upp "sallad" och bestick mellan dom i lekhörnan och samtidigt ringa krokodiljägaren för jag vart attackerad av en argsint krokodil som klängde sig fast på min rygg.. En vass krokodil... Farligt med leksaker!! Men självklart älskade jag det ändå! Det är lite svårt bara i den åldern tycker jag, eftersom det inte spelar någon roll vad JAG som vikarie säger eftersom jag för dom bara är någon som är där.. Jag bestämmer lixom inte över dom! haha! Så man måste komma på andra sätt att säga åt dom, än att "säga åt dom"... haha!
De större barnen kan man förklara för att så gör man inte, de mindre tar man bara bara därifrån och ger dom något annat att göra istället... De här.. Ja då får man leka sig in konflikten och lösa den genom lek och uppmuntran istället tror jag!
De bråkade om en gaffel, så jag hittade en till... De bråkade om en "grönsak" så jag hittade en till, men den var inge god, så jag åt upp den och hittade en ny... haha! Jag hoppas att det var ett bra sätt att lösa konflikten på iaf!

I morgon ska jag jobba på 10100 och gå kvällsintro! Känns skönt att det kommer mer och mer jobb nu! Pengar pengar all I need and want is pengar! haha! Massa massa pengar! Funderar tom på att flytta till en mindre lägenhet för att spara pengar.. Jisses jag börjar bli snål!!
Kollade på lägenheter i Sthlm och det är INTE billigt att bo där! 2:or går på mellan 3000-12000 kr!!! En etta kan du få för mellan 500 och 7000 i månaden... Etta eller rum, same same... haha! jag såg en etta på 10 kvm! Måste ju ha varit ett rum! Men de skrev etta... Aja...
Och jag hittade en stor nybyggd 4:a nära centrum i Uppsala för bara 3000 mer än vad jag betalar för min skruttiga gamla fallfärdiga 2:a här i Norrtälje... Så.. Vart ska man bo?


Åh åh! Jag behöver barnvakt tisdag em/kväll om någon vill ställa upp? Typ 14.00 - 20.00? Plz? *Puppy eyes*

Nej nu ska jag sätta mig med skruttan och rita för jag fick plötsligt en väldig inspiration!

Mata ne loved ones!

En bra rubrik!

And lovesongs are playing on the radio....

Mer jobb åt folket! (Mig!
) Jag ska jobba i morgon på Palettens förskola, dock på en annan avdelning.... Men det blir nog lika roligt där med! ;) Sen ringde de även från Tio100 och ville att jag skulle jobba den 16:e oxå! Det gör jag så gärna så! Det enda jag oroar mig över på det jobbet är att mina fogar ska klara de tunga lyften i konstiga ställningar.... Det värker t.o.m lite bara jag tänker på det! haha! Graviditets biverkningar är inte kul!! Ömma fogar och täppt näsa är vad jag fick.. men jag fick även världens bästa prinsessa så det gör inte så mkt, iaf inte den täppta näsan.. Fogarna gör riktigt jävla ont! Undrar om man får ta citodon under tiden man jobbar! Någon som vet det? Jag blir inte påverkad av dom mer än jag blir påverkad av en alvedon! Aja....

Förhoppningsvis får jag jobbet på förskolan i Finsta eller i butiken på babyproffsen! Jag håller tummarna för båda för båda hade varit skitkul! jag trivs ju både i butik och på förskola! hihi! Jag ska passa på att fråga på måndag oxå om AMS kan hjälpa till med körkort om chansen att man får ett jobb ökar! Annars finns det ju stipendier att söka tydligen.

Kan FORTFARANDE inte bädda in youtube videos! Varför!? Någon annan som inte kan? Eller är det bara jag..... Sjukt irriterande... Aja, Band of Horses - Factory, länkat.

Idag har jag och Tindra haft en mysdag på byn! Först letade vi efter solglasögon åt mig för mina har pajjat och har värsta super repan, som om någon dragit med sandpapper på dom. Det fanns bara dyra så det vart ett par lagom snygga på H&M! Sen gick vi till skoaffären och hittade ett par Gore tex stövlar på rea till Tindra! Hon valde själv ett par röda fina! Kostade 700 kr originalpris och 200 på rea! Värsta klippet! Det behövdes för hennes skor vart blöta, kalla och höll på att falla isär. Så de hamnade i soporna direkt. Nu är det bara jag som behöver skor.. Önskar att snön kunde försvinna så jag kan använda mina tygskor och lite stövlar och stövletter! Måste laga lite skor oxå... men iaf.. Gick till banken och växlade lite pengar osv och sen fikade vi. Jag åt en semla och Tindra åt en blåbärsmuffin! Och så delade vi på en varm choklad med grädde på! :D
Sen visade vi mormor de nya skorna och sen somnade Tindra. Så jag passade på att prova lite kläder. 3 par byxor och en skjorta! Byxor.. Ja jag har insett att jag inte kan ha stuprörsbyxor, för jag har för stora vader (jag kan inte heller ha stövlar med dragkedja för den går alltid sönder...) men skjortan satt bra och var snygg i färgen och modellen! Den vart jag riktigt nöjd med! ;D
Sen tog vi bussen hem och jag lagade panerad flundra, stekt potatis och kall kaviarsås till middag medan Tindra satt och målade med vattenfärgerna.

Snart ska jag gå och sova jag med! Så fort grannen slutar borra och banka... -____-
Sov så dåligt i natt. Kändes som att jag inte sov alls, bara blundade och vaknade... Och hade typ vakendrömmar! Att folk jag inte känner ens skällde på mig och jag försökte vifta bort dom ovanför mitt huvud men så fort jag började somna om så kom de tillbaka... Dumma dom.... Skäller på mig, fast jag vet inte vad de skällde om! Jag vet bara att de var arga och hytte med fingrar och nävar åt mig!! :S

Jag är helt förälskad i det här bandet! Eller banden! Och så skickar Totte en bra låt på Spotify med ett annat band oxå som skulle ha samma stuk! Spotify länkar allihopa! Sen är jag ju alldeles kär i Erasure - Always! haha! Även om det mest är 2009 mixen till Robot Unicorn Attack, som f.ö är det bästa spelet ever och jag hatar det så in i helvete! hahaha!
MUSIC IS MY LIFE!!
Ja jag lyssnar fortfarande på j-rock/pop.... ;) Men på kvällarna är det skönt att varva ner med lite annat! Nej om man skulle ta och kräkas lite.... Fy vad mätt jag är! Maten blev ju så fruktansvärt god så jag åt ju upp det Tindra inte orkade oxå! haha! Nej jag ska inte kräkas, men däremot ta en avocado! hahaha!
Har faktiskt lite dåligt samvete att jag inte tränat idag och kommer inte hinna det heller, för jag vill inte bli pigg och så precis innan jag ska lägga mig om jag ska upp 06.00 på morg..o..ne...n..... Oj vad det tar emot.... Jag hatar att gå upp på morgnarna!

MmmmmmmMMMMmmmmmm så gott det är med avocado!

Jag har aldrig varit så glad, pirrig och livrädd på samma gång som jag är just nu... Tar det väldigt väldigt väldigt långsamt nu.....

If I don't make it back from the city,
then it is only because I am drawn away.
For you see, evidently there's a dark storm coming,
and the chain on my swing is squeaking like a mouse.

So are you my lady, are you?
Are you my lady, are you?
---------
Sometimes life isn't easy...

Och haft så bra läkkött som jag har nu! Undrar om det är för att jag slutat röka? På torsdag är det 3 veckor! Har man klarat krisen då? Självklart längtar jag efter en cigg, nästan hela tiden! Men när jag har smakat av kompisar så har det bara smakat illa så jag vill inte ha.... Ja jag har "fuskat" om du vill kalla det så, men det smakade som sagt bara illa och jag ville inte ha mer... Jag har bestämt att det blir snus om jag festar, för det är då det är som svårast att hålla sig ifrån! Och kan jag sen även hålla mig från snuset när jag festar så är det ju bara bra och jag tror inte det tar så lång tid!

Åh Tindra sa det sötaste jag hört på länge idag. Hon satte på sig sina coola Hello Kitty solglasögon och lutade sig bakåt i vagnen och sa att hon solar. Sen tittade hon upp på mig och frågade: "Mamma, har vi solkräm med oss?" haha! Min lilla älskade diva! ;) och när det blivit mörkt ute efter middagen sa hon: "Åh solen har gått ner! Jag som ville till stranden..." Hon tror att bara för att solen skiner är det sommar! Om det ändå vore så bra!

Oj jag skulle skriva ett kort inlägg om dagen, men det blev ganska långt! ;) Gladerlig är jag iaf och vill gärna göra hoppsasteg på stan med Tindra och sjunga högt. Eller ja... Det gör jag ju redan! hahaha! Fast det glädjer nog bara folk omkring hoppas jag!
Jag har en sjuk träningsvärk i vaderna efter att jag fick en väldigt bra idé igår att springa hemifrån mamma och hem! Efter halva vägen tar lungorna slut men benen skulle nog orkat en bit till om jag verkligen ansträngt mig... Eller ja, med tanke på träningsvärken så kanske inte... hahaha!

Gahh får man sjunga högt? Högt högt så alla hör! Jag vill ha vår och sommar och sjunga högt! Jag vill ha kort kort och bara ben och sjunga högt! ^_^ Dansa barfota på mjukt sommarvarmt gräs och sjunga! Känna doften av solvarm skog och bark och skratta.... Kom vår! KOM! Ta med dig sin vän sommaren och kom!

Jag vill bara tillägga att jag har världens gulligaste lillebror oxå, Andreas, som bjuder mig och Tindra på lunch! Igår åt vi "På G" och det var super mysigt! Han gör det då och då och är så söt så man får hål i tänderna! ♥ Bästaste lillebror ever (Tillsammans med andra lillebror då såklart!) *Pussa på*

Nej nu ska jag sluta! ;)

Mata ne sweethearts!

Don't touch her there...

..She's blindfolded
She remembers on the bus
Into my heart, don't remember
Like you left us, without notice
Now you've come back
Like you left us, like you owe us
Into my heart


It's not me! It can't be! It's not you!
I can't do what i do if it's you!
This is not happening


Det känns som att livet äntligen är på väg åt rätt håll nu och jag ska hålla mig positiv "what ever happends". Jag har ju sagt tidigare att jag funderat på att flytta till Stockholm men det är tydligen omöjligt att få ett förstahandskontrakt där... Och jag vet inte om jag litar på andra hand.... Men får väl ställa mig i någon slags bostadskö eller nåt! Eller kolla blocket! haha! Uppsala har jag ändå några år kvar på där med så... Jag hoppas att jag hittar något i Norrtälje så man kan komma ikapp med livet snart!

Vart uppringd i morse av Janne på AMS som frågade om jag var intresserad av att komma på en intervju som de från Babyproffsen anordnat. Det blir 5 st totalt så mina chanser är väl rätt så bra ändå? Jag har ju trots allt ca 2 års butiksvana (Räknat i timmar) och jag är en jävligt trevlig och charmig tjej! ;) Jag kan ju sälja brallorna av nästan vem som helst! jag har tex: Sålt kaffe till en kille som inte dricker kaffe, sålt på en familj 4 rör pringels, sålt 3 paket äsklig(t god?) leverpastej till en tant som egentligen inte gillar leverpastej! Osv...

Jag ska jobba på lördag, gå kvällsintro så kanske man kan få jobba lite mer? Sen ska jag jobba den 17:e oxå! På söndag är det stallmöte. Allvarliga ämnen som skall tas upp! Sen nästa vecka ska jag på studiebesök hos en person jag tycker lite om.... ;)
BLÄ! Jag kräktes just i min mun! För mkt Proviva!! haha!

Tog lite roliga och söta bilder idag! Jag som har sådär tråkigt ibland när Tindra "vilar" hehe! Jag "lekte" otaku! ;) + en bild jag tog och redigerade för nån vecka sedan eller så!

Klickbara allihopa!!

Oh! Jag har "anmält" mig till en dokumentär som Tv3 ska göra om cosplay! Fast jag förstår inte riktigt vad de är ute efter.. För vill de bara veta vad någon som är intresserad av cosplay gör på fritiden osv så är jag nog körd... ;) Jag sitter ju bara och drömmer om alla möjliga cosplays och köper prylar jag behöver till mina cosplays! Även om jag än så länge bara har min maid att ta hand om.... Har hittat awesome linser! Men de var lite dyra så de får vänta.... Annars är mitt liv ganska tråkigt och vanligt! Men jag är ju lite "äldre" så det kan ju kanske vara intressant? Vi får se! Jag kommer nog inte våga ändå sen, men det är bra psykisk träning!!
Undrar om det är någon i min ålder som håller på? hahaha! Oj vad gammal jag känner mig! Jag kommer fylla 26 2 mån efter Uppcon! Aja, det är hur man känner sig i själen som räknas!

Nu är klockan massor, men kroppen pirrar (mot min vilja) och jag kan inte slita mig från musiken som är fruktansvärt lugnande... Kan man ta med sig den stationära in i sovrummet tro? haha! Nä krama kudden... Slita sig från Liss spännande kommentarer på Facebook och Bilddagboken oxå! haha! Vill ha nästa helg nu....  Och studiebesök! :)

Halfway through
flight there-to
Where will you go?
Falling down
on the ground
Where will
you go now?
Do you remember
what made you fall?
And does it matter to you at all?
You wanna go, you wanna see
What lies could set you free
You wanna see, right?
You'll know this
night...

Mata ne~ my darlings!!

In the darkest flight of my career
I am made blue all through
On my dark descend I persevere
I am thinking of you
It's a nice way, I think
To wake up with you
A nice way
I'm separated
from you....

Awesome weekend! ^_~

Fredag: Mys på morgonen med skruttan, lämnade på dagis och åkte på intervju på förskola i Finsta! Det gick faktiskt bra och jag hoppas att de vill ha mig, men jag var bara 3:e personen de intervjuade av ganska många.... Men jag håller hoppet uppe och kollar vidare ifall att!
Sen hämtade jag skruttan, gick ett varv på byn med henne tills hennes pappa kom hem från jobbet! Då möttes vi vid flygis, Linda hämtade mig och vi fixade i stallet och red en sväng. Jag fick rida Bosse och Linda red Ini den här gången! Det var myspys med kvällsritt! Sen åkte vi och köpte sallad, åkte hem till mig och kollade på let's dance!
Linda hade sina hundar med sig och det här var vad ceacar tyckte om det.... ;)

Foto: Linda


Lördag: Städade lite på morgonen, duschade och sånt där som tjejer gör ni vet... ;) Sen satt jag vid datorn för att fördriva tiden som gick väldigt långsamt. Sen kom jag på att jag skulle baka muffins, men hade inget margarin och fick jaga rätt på det. Andreas vart min räddare i nöden och hämtade mig för att åka till Coop och handla och då fick jag plötsligt bråttom!
Bakade muffins i 190 medan Andreas satt och skrattade åt mig.. haha! Sen hände det lite saker, mat, melodifestival och sånt... ;)

Söndag: Mamma och Bosse hämtade, hämtade Tindra, åkte till Lidingö och firade mormor med MASSA tårta och sockerkaka! Tindra var en liten prinsessa som vanligt i en jätte fin klänning som hennes kära mormor hade köpt!

Dåligt mobilfoto.. Men söt var hon iaf! Och åt massa tårta! Sen skulle hon åkt till sin farfar som fyllde år men jag fick sms om att vi inte behövde komma, så vi åkte till Arninge och åt på MAX ♥ och kollade in XXL innan vi åkte hem till Popo och kollade hans nya lägenhet! Jätte tjusig!!
hittade massa saker på mormors vind som vi "tog hand om" och delade upp mellan oss! haha! Massa praktiska saker, som kakformar och serveringsfat m.m. Sen vart det lite rita och mysa innan läggdags.
-------
Jag var nyss på väldigt extremt bra humör, men det finns fan personer som verkligen tar musten ur en... Och jag "diskuterar" med en sån nu... *Suck* Nu önskar jag att jag inte slutat röka, för nu skulle en cigg sitta som smör på en smörgås! och jag kan inte sluta "diskutera" med personen eftersom den personen är "viktig"... men en sjuhelvetes energitjuv!!! Aja, jag ska iaf gå och sova nu och försöka bli glad igen.....

Mata ne!

Det går bra nu!

My hard work is giving results! Jag ringde och mailade alla förskolor i Norrtälje innerstad i måndags och i tisdags morse ringde de från Palettens förskola och frågade om jag kuna hoppa in och vikariera! ;) Yeay! Jobbade 9-13 och ville INTE gå hem! Men var ju tvungen såklart... Sen fick jag jobba igår 07.30-15.30 och jag trodde att det skulle bli en låååång dag. men det enda som var tråkigt var att vi var 4 "fröknar" och "bara" 10 barn.. Fröknarna tyckte att det var lugnt och skönt och jag tyckte det var tråkigt att inte ha fler att leka med! hehe!
Ett barn kom på morgonen igår och sa till sin pappa:
Pojke: "Titta Therese är här!!"
pappa: "Men sa du inte hon skulle komma kl ett?"
Jag: "Nej jag är här nu! *Smile* Kom och ät frukost med oss xxxx!"

Redan efter första dagen blir man omtalad! Känns kul! ;) Samma pojke var alldeles orolig att jag inte skulle se något när min lugg hängde för ögonen och gick hela tiden och drog den åt sidan åt mig! haha! ♥ Och igår hade jag kramkalas med en annan pojke som hela tiden kom och lade sitt huvud på min axel när jag satt ned och ville kramas! Söta ungar! Och tjejerna igår (De var bara 3 tjejer igår) och jag satt och pysslade ett tag. Resulterade i 2 armband, 3 ringar, en vårteckning och en dinosaurie teckning!

Och när jag skulle gå hem fick jag en stor kram av alla barnen som kvar kvar och de frågade när jag skulle komma tillbaka.... Tror ni att jag ville gå hem då eller? NEJ!! Sötungar! Jag hoppas verkligen de ringer in mig många gånger till!

I morgon ska jag på arbetsintervju i Finsta på en förskola! Är det mer än vikariat så är det ju toppen om jag får den tjänsten! Om de öppnar tidigt så löser vi ju det genom att vi sover hos mamma de dagarna jag ev måste öppna! Jag ska göra en sjuhelvetes intervju så jag får jobbet! Deltid eller heltid spelar ingen roll! Tindra får helt enkelt gå långa dagar på dagis, trots att JAG tycker att det är skitjobbigt.. Men det är lika skitjobbigt att inte ha pengar....

Ska jobba för Tio100 den 12:e oxå, kvällsintro och den 17 ska jag jobba min första dag alldeles själv! Det är tydligen mest kvällspersonal de behöver så varför sa hon då att det inte var några problem om jag ville jobba dag? Aja, jag är glad bara jag får jobba! MAMMAAAA!!! BARNVAKT? Lördag 12:e? ;)

Och har ni märkt en sak? Våren är på ingång! Jag ser gräs utanför mitt fönster! Nu är det 3,7+ här på min termometer. Fast det skulle ju komma snöblandat regn nu i 2 dagar och bli runt 0+- i helgen. Men det gör inget! För vet ni vad?
Jag kommer sitta inne under en filt och kolla på melodifestivalen delfinal 1, dricka vin och mysa! ;)

Det enda negativa (Ja man MÅSTE få ha LITE negativism i bloggen mamma!!) är att min mage dummat sig i ett par veckor nu! Jag trodde att den var på väg att bli bättre men den lurades bara... Jag är typ förstoppad och inte ens 2 dl katrinplommon om dagen har funkat. Ja jag har iof bara provat i 2 dagar nu för de tog slut.. hehe. Men vad ska man göra? Klunka i sig lite olja så man får fart på magen? Fibrer funkar inte heller... Dricka mer kanske? För det är jag dålig på. Jag har inte varit hungrig på över en vecka och äter bara för att jag måste eller för att det är gott. Sen ser jag ut att vara gravid i 3:e månaden!!! Som att allt bara byggs på och fylls på och inget kommer ut! haha! Inte ens träna och allt sånt funkar... "Motion, vätska och fibrer" säger alla internetsidor.. Men det funkar ju inte! Ska man gå till läkaren då?
Jag har Lactulos som man kunde ta men jag tror den är gammal.... Jag får kolla. Annars är den ju rexeptfri! ;)
På tal om apoteket, igår ville Tindra gå och låna böcker! Men jag köpte en fantastisk nässpray istället! Sjukt obehagligt med nässpray, men det hjälper ju så why not lixom?

Och på tal om träning! Igår hittade jag en super bra träningsvideo på Youtube med magträning! Jisses vilket pass det blev! Det var 20 min långt och efter 15 min var jag DÖD! haha! Orkade inte med alla konstiga, akrobatiska övningar i den farten! Men det var roligt och det KÄNDES i magen! Men ingen träningsvärk än! Jag är ganska bra på att stretcha! Faktiskt!! Bara lite dålig på att dricka vatten, så jag fick kramp i båda låren igår när jag skulle resa mig från golvet och låg och vred mig i smärta! haha! Ikväll hoppas jag att hitta något för armar och rygg!

Igår blev det mage + rumpa/ben.
Idag blir det armar och rygg.

Jag ska nog göra upp ett schema för vad jag ska göra så jag får lite organisation (tycker fortfarande att det är ett felaktigt ord! haha!) i träningen och inte bara planlöst träna... FOKUS!!
Jag har varit rökfri i 9 dagar nu oxå! (Eg 10 men jag feströkte lite på lördag kvällen... *Dumma*) och jag slarvar fortfarande lite med maten... Eller det som inte är mat, tex chokladkakor, marabou, cheeseballs osv... Men men... haha!

STILL HAPPII!!!!

Mata ne~

RSS 2.0