Work it....

NEJ NEJ NEJ NEJ!!! Hur svårt ska det vara att säga nej? Speciellt till någon man inte känner! haha!
"Vi kanske kan ses någon gång? Vad gillar du att äta?"
"Pizza är gott, och grekiskt..." *Undviker frågan*

Ja det är väl bättre att undvika frågan än att säga ja och sen bara skita i personen? Eller? Ja alltså, det bästa vore ju att säga nej! haha! Men jag verkar ha super problem med det! Istället kommer jag på undanflykter oh så vidare... Sjukt... haha! Jag får gå på kurs och lära mig säga NEJ!! På fyllan kan jag säga nej utav bara helvete!! hahaha! Jag får vara full hela tiden helt enkelt.. ;) Nej det ska jag inte... fan jag vill träna, men inte med låg musik.. har jag hög musik så hör jag inte om Tindra ropar att filmen är slut (Som jag eg borde gå och stänga av nu ändå!!!) och så är det så sent nu att jag inte kommer kunna njuta av ett bad utan bara får ta en snabbdusch....

Nej nu jäklar!! TRÄNA NU!! Tindra var ju på sin gympa idag så då får jag sätta fart jag med, som har slappat hela helgen!!

Mata ne!

:D

Jag sov så fruktansvärt bra i natt! Så bra att jag är trött nu! haha! Jag ska dricka upp mitt te, ladda med en bra låt och sen ska jag sätta fart och ringa! Tindra har suttit och musgnagt på sin smörgås i en timma nu.... Så hon lär ju sitta i en timma till minst! haha! Sen ikväll är det gympa för Tindra!

Min kära lillebror Nicklas fyller år idag!! Och så gör även min kära mormor! STORT GRATTIS TILL DOM! ♥

Den här videon hade Nicklas lagt ut på FB och jag tyckte att den var riktigt rolig!
Varför går det inte att bädda in från Youtube längre? Är det bara jag som inte kan? Aja, men klicka på länken så kommer klippet upp!! PYTT I PANNA, SWEDISH WAY!

Jag behöver fortfarande tips inför lördag!! Tipsa på!!

Nu ska jag tagga och sätta fart med att ringa för mitt te är snart slut! ;)

Mata ne!

Yeay me! ^_^

Har ni tänkt på en sak? När ni åker bil, buss eller sitter i stilla skitt på en häst. Ja någonstans där någon annan har kontrollen och inte du, så slappnar man av så mycket mer och ser så mycket mer än vad man annars gör i sitt liv. Så är det iaf för mig! Det jag gillar att titta på mest just nu när det är vinter är alla avtryck, spår... Från människor, djur och fordon. jag gillar att se hur de har rört sig, mönsterna de bildar och man kan fantisera ihop en liten historia om ett längre spår. "En räv, den har fångat ett byte och man ser släp spåren och vart den fångade bytet. En hemsk fight, blodig men snabb. Räven vann. Bytet kunde ha varit en liten kanin eller en större råtta." Det låter kanske inte så happy happy, men att kunna fantisera sig bort i kontroll av någon annan. Det är härligt! Därför gillar jag att åka buss. Speciellt om jag åker själv och/eller får lyssna på musik och kolla ut genom rutan! På sommaren kan man se undanskymda djur i skogen om man kollar riktigt noga.
Jag tror att många glömmer bort ibland att slappna av och låta någon annan ta kontrollen. Folk har kontrollbehov, tänker för mycket och är alldeles för stressade idag. För stressade för att se allt det underbara som finns utanför bussen full med stressade människor... Vår vackra natur!

Jag längtar så till våren kommer. Såg en massa videung som börjat knoppa redan när jag var ute och red. Började sjunga "Sov du lilla videung" och blev deprimerad för att det fortfarande var vinter! haha! Inis var pigg idag så jag hann inte njuta så mycket av spåren i snön, men jag såg rävspår, rådjur, hund, häst, mus/liten råtta, hare och jag tror att ett av spåren var från en ekorre! Ett roligt spår var :::::::O    O:::::: En liten gnagare, sork eller något, som sprungit på snön, hoppat ner i ett hål eller grävt hålet och kommit upp igen i ett annat hål en bit längre fram! Sånt kan få mig att börja fantisera. Varför kröp den ner? Kom det ett rovdjur? Lekte den? hihi!

Jag älskar naturen! Och ska jag bo i storstaden så vill jag gärna ha nära till natur. Annars kommer jag nog gå under.... -__-

Nu längtar jag som f*n till sommaren och Uppcon! Min hemliga cosplay är avslöjad lite granna pga att jag trodde att en kompis skulle ha samma! Men som tur var skulle hon det INTE! Men däremot från samma serie! xD Så det blev awesome ändå!!
Jag längtar till lördag oxå men är lite orolig oxå... Måste hitta något bra att göra i Norrtälje en hel dag utan att dö av tristess! Haha! Vart är alla museer och andra roliga saker? Det finns ju bara caféer och pizzerior i de här staden! haha! TIPS MOTTAGES!! Och tips på en god middag! Äta ute vet jag inte om jag har råd med tyvärr... T__T *Gråter* Så jag måste laga något riktigt smarrigt! Italienskt kanske? ;) Eller japanskt! TIPS TIPS TIPS!!

I morgon ska jag vara effektiv som attans! Jag ska ringa jobb, söka jobb, ringa sökta jobb, ringa alla förskolor i kommunen (typ!) och skicka mail till så många företag jag kan! jag ska höra med mamma och Bosse oxå när de kan övningsköra med mig. En måste ju vara hemma med Tindra och det får inte bli för sent! kanske kan planera in 1 eller 2 daga i veckan då man kör och sen sover kvar eller nåt....om det skulle bli sent! De kommer ju hem från jobbet runt halv 7 på kvällen och sen måste man ju äta middag oxå!

Nej nu ska jag gå och sova och se slutet på Chicken Little (fast på svenska). I morgon ska jag träna igen, har inte gjort det sedan i torsdags! Är det förresten nyttigt att träna varje dag? Jag menar, jag kör ju väldigt lätt träning ändå eftersom jag aldrig tränat förut! haha! och 6:e dagen rökfri idag! ^_^ YEAY ME!

Mata ne!

Åååhhh!!!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vad jag hatar den här hålan!!! VARFÖR VARFÖ VARFÖR ska allt vara så krångligt i den här förbannade äckliga hålan!! Varför kan man inte få ett normalt jobb, med normala tider och normal lön så man kan ta ett körkort och sedan kanske kunna ta de andra, knäppa men roliga jobben!? Varför är den här hålan så överbefolkad men ändå lyckas alla gå i konkurs?
Jag vill flytta! NU! NU! NU! NU!!!!

Nyss var jag världens lyckligaste, men nu vill jag bara gråta. jag vill inte lämna iväg mina katter till någon, jag vill inte flytta från min lägenhet, även om det är hem till mamma och bara för tillfället. Jo jag vill från lägenheten, men ni förstår vad jag menar, men vill ha sitt eget, sitt privatliv, sina egna saker osv.... Visst jag får jobba, jag får övningsköra.... Men kommer jag få jobba så mkt att jag har råd att betala en tom lägenhet och ett körkort på så kort tid? om inte så är allt i onödan!

Jag vill bara ha ett jobb! Inte långt ute i trollskogen dit inga bussar går, inte med skit dåligt betalt och tungt arbete och INGET JÄVLA VIKARIAT!!!! Hur svårt ska det vara? Jag är en utmärkt anställd. jag har erfarenhet från många olika ställen, jag har andra bra förmågor.... Så varför är det så svårt?

Det borde finnas en sida på AMS där de som SÖKER ARBETE kan lägga in annonser om sig själva för arbetsgivare att se! För ett mail eller brav försvinner så lätt i mängden och glöms bort.
HUR SVÅRT SKA DET VARA!?!?! GAAAH!!! Ge mig ett jobb! Jag nöjer mig med 100.. Ja t,o.m 90 kr timmen om det är så, bara jag slipper åka 10000 mil för jobbet och ha Tindra på dagis i 12 timmar varje dag!! Det är det enda jag vill... Sen är jag nöjd. Jag skiter i om jag måsta tvätta gubbsnoppar, torka bajs, städa toaletter eller krypa i avlopp! GE MIG ETT JÄVLA JOBB, gärna i närheten och med bra tider!
Eller: ge mig en lägenhet i någon större stad där chansen att hitta ett jobb är större än 2%....

Nu behöver jag en cigg... Eller ett glas vin... Det enda jag har just nu är vin.. Så det får väl kanske bli det då.... Fast det orkar jag inte...
Ja jag har förresten slutat röka nu ju, 3:e dagen och jag kreverar inte, men JUST NU skulle jag behöva EN ENDA!

Jag har sökt lite mer jobb nu, miss i nassen sådär! Jag hittade två jobb i Norrtälje som jag ska RINGA till i morgon! Rusta och Hyreshuset! Och så ska jag ringa runt till ALLA förskolor i Norrtälje. Nu jäklar!!
Ju mer förbannad jag blir desto mer GO får jag! Tydligen... haha!

Nu håller jag på att kissa på mig. Ska snart sova med, men kommer bara ligga och tänka... Men blev lite gladare nu iaf!

Mata ne~

Still happii as hell! ^_^

Goddamnit! Det är bara ett jobb som saknas så är mitt liv komplett! Jag ta mig fan även funderar på att kanske kunna bo i utkanten (Men ingen slum förort sådär..) av Stockholm!! Kanske t.o.m i.. Om det är ett lugnt område! Inga självmordsbombare, inga frekventa mördare, inga våldtäktsmän, inte invandrartätt (Inte för att jag är rasist, utan för att jag vill ha det tyst omkring mig och invandrare är högljudda!!) och det får gärna vara lätt att ta sig hem till mamma därifrån! hihi!
Men ställa sig i bostadskö nu är väl ingen idé antar jag... Och frågan är om jag EGENTLIGEN vill eller bara måste... -__- För jag vill ju inte bo i Stockholm... Men får jag inget jobb här i skithålan så måste man ju flytta härifrån! Uppsala tar ju 10000 år innan man får lägenhet verkar det som! Jag har stått i bostadskö sedan 2006 eller 2007 tror jag.... Och jag har fortfarande minst 3 år kvar innan jag kan få en lägenhet som INTE ligger i Gottsunda!!

Jag får skaffa mig lite kontakter!
NÅGON SOM HAR EN STOR 2:A ELLER EN 3:A ATT HYRA UT NÅGONSTANS INTE ALLT FÖR LÅNGT BORT FRÅN NORRTÄLJE? Gärna mer än ett år eller så då såklart....
Sen vill jag ju gärna ha ett jobb... Så.. Om någon har ett jobb att tipsa om tar jag tacksamt emot! Fast problemet är.. Kan jag börja jobba i Uppsala och/eller Stockholm innan man flyttat, eller åtminstone vet när man kan flytta?

Jag måste sluta vara så trångsynt... Stockholm är säkert en bra stad... Hua för all stress bara.. Pallar inte stressade människor!! Hellre Uppsala än Stockholm!! Jag hade gärna bott kvar.. Nej jag skojade bara, jag vill inte bo i Norrtälje! haha! Hellre komma på besök på somrarna (Eller såklart året runt men längre tid på sommaren!) och bada och så vidare!

Jösses jag är faktiskt lycklig! Hur länge sedan var inte det lixom? Jag skuttar fram när jag går, ler nästan hela tiden och SJUNGER högt på stan, i stallet, på busstationen osv.. haha! Men som sagt, med ett jobb vore livet perfekt! Jag letar med ljus och lykta och ska kolla efter lägenheter i storstaden oxå......

Och! I morgon börjar mitt nya hälsosamma liv! haha! Jag har bestämt mig för att börja träna! Hemma till en början, tills jag kommer på var jag ska göra av Tindra under tiden. Inget mer godis på vardagarna, förutom cola! För jag måste ha cola! Och håning i teet! Och... INGA MER CIGARETTER!!

Så stå ut med mig i en eller två veckor, att jag är sur och grinig och vresig.. Jag är bara det i ett par sekunder sen kan jag börja skratta igen! Så reta mig inte så jag blir sur och om jag blir sur så skratta bara åt mig! ;)
Jag börjar min nya hälsolivsstil med att svulla kvällen innan! hahaha! Glass, kalaspussar (jag låter det vara felstavat för det var så sött! hihi!) och fil och tacochips (Choklad hade inte suttit fel oxå!)...
Men jag har tränat på kvällen i 50 min och sprungit runt nästan hela dagen idag! Doktorn, soc, hem, knattegympa, hem... I morgon funderar jag på att gå hem till mamma och sno deras Wii och köra lite yoga eller step-up! hehe!

Jag ser fram emot helgen oxå men det får ni inte veta något om än! Mamma ska få veta på onsdag för hon är en del av min plan, eller hon och Bosse är! hehe! Allt hänger faktiskt på dom... Eller ja... (Få dåligt samvete nu och ställ upp! OK?) haha!

Jag har faktiskt haft riktigt roligt de senaste 2 veckorna! Kanske beror på att jag är gladare om dagarna, trots att Tindra är ett trotsigt monster hela tiden nu! Haha!
Men jag är HAPPII HAPPII HAPPII!!! Det kan bara gå bra härifrån nu! Jag känner att Ä N T L I G E N ! ! ! Börjar mitt liv vända! Jag vill mer, jag känner mer, jag kämpar mer och framför allt så ler jag mer! :D

Nej, snart börjar mitt hälsosamma liv så jag måste röka min sista cigg och sen gå och sova! Jag har 10 min på mig! ;) hehe!!

Matane~ sweethearts, LOTS of love is flowing from my heart! :)

Ureshiiiiii!!!

Oj vad länge sedan det var jag skrev nu... Men orken och lusten har bara inte funnits där.
Jaha vad har hänt sen sist då... Jag har jobbat 3 dagar med intro för Tio100 som personlig assistent. Det gick bra! Tindra har börjat på knattegympa på måndagar och hon tyckte att det var kul! Lite blyg de första 2 min sen sprang hon runt med de andra barnen! haha!
Idag fick jag ett mail från ett jobb som jag sökt att de ville att jag skulle ringa upp och boka tid för möte. Bara ett problem.. Det ligger i Rånäs och bussarna går jätte knasigt... Så jag måste försöka fixa något, tider och dagis och sånt måste ju passa.. Börjar jag klockan 07.00 blir det ju lite svårt eftersom dagis inte öppnar förrän  06.30 och bussen går 06.00.... Oj vad tidiga mornar.. -__- Men men det får lösa sig på något sätt!!
Skaffa en inneboende som kan gå med Tindra till dagis kanske! ;) haha! Men jag ska iaf dit på torsdag på intervju!

Annars då.. Hmm... Jag söker vidare efter jobb, kämpar på och är fortfarande trött på dagarna och pigg som en lärka på kvällarna! Fast jag tror det börjar vända nu för de senaste 3 nätterna har jag sovit som en gud (Så gott att mina ögon vägrat vakna på morgnarna!) och igår somnade jag strax efter halv 2! Dvs en och en halv timma tidigare än vanligt! Och jag börjar bli tröttare på kvällarna oxå. Jag hoppas så att det vänder nu!

Sen finns det personer som gör mig glad om dagarna! Det är härligt! Och stallet såklart! Linda! ;) Och i helgen ska jag till Uppsala och hälsa på Ida som har ljusparty igen! Fast den här gången har jag faktiskt inte råd att köpa något... :(

Idag ska jag ner på stan och prata med dom på banken och aktivera mitt kort! Skulle behöva städa.. Jäkla unge, hon är som en gris!! Stökar ner och städar aldrig trots att jag säger åt henne.. Vad tusan ska man göra?

Men jag försöker hålla mig glad glad glad!! HAPPIIII!!!! URESHII~ Även om min kära dotter gör allt för att irritera mig.... -__- tex försöker ha sönder vardagsrums bordet.... *Suck* Men den här låten måste man lyssna på så man blir glad!
De som minns barnprogrammet Hamtaro vet vad jag menar! ;) Spotify länk mao!

Annars får man lyssna på den här låten som är så jävla söt så man får ont i tänderna! Love love love!! ♥

Jaha tydligen vill den inte bädda in videon, så ni får anstränga er och klicka på en länk! Youtube that is!

Nu ska vi klä på oss och gå ner på stan!

Mata ne!

Funniest thing....

Morrn... Hemsk natt.. Svårt att sova, för kallt, för varmt, obekvämt osv... När jag äntligen somnade så hann jag knappt komma in i drömmen innan Tindra kom smygandes. Efter att hon hade legat och petat på mig i en timma bad jag henne (under protester från henne) gå och lägga sig i sin säng igen. Sen hade jag svårt att somna om igen och när jag somnade så var det bara för en stund innan jag vaknade flera gånger och trodde att jag hade försovit mig.....

Jag måste bara berätta om en underlig sak som jag var med om här om dagen. Jag låg i sängen och kunde inte sova, som vanligt. Jag har ju sängen i Tindras rum nu så jag låg och tittade upp i taket på de självlysande stjärnorna och funderade. Sen sa jag: "Jag önskar att en stjärna kunde falla så att min önskan kan slå in..." Straxt efter somnade jag.
Nästa morgon så vaknade jag, pigg, glad och med en stjärna bredvid mig som FALLIT FRÅN TAKET!! Hur lustigt är inte det då? Betyder det att min önskan slår in? (Det var en mycket ynklig önskan, inget stort..) Hur som, slump eller inte så var det mycket lustigt!
Vad önskningen var kommer bli hemligt tom det att önskningen ev slår in. Gör den inte det så får ni aldrig vet! ;)

Nu ska jag jaga på Tindra lite mer så hon får i sig sin frukost!! Vi måste typ gå snart till Dagis! Första dagen på nya jobbet idag, eller iaf introduktion tror jag! Jag är mest glad för att Tindra få gå på dagis! Ska sätta mig och ringa runt lite sen oxå och så ska jag söka fler jobb... Jag blir sur när man inte ens får ett "Nej tyvärr" eller ens ett "NEJ!"... Känns som att man väntar och väntar och så händer inget, men vet ju aldrig. Ibland tar det ju tid innan man får svar och ibland går det jätte snabbt! Av kanske 80 arbeten jag har sökt de här 2 månaderna så har jag fått svar från ETT!! Eller två om man räknar med Tio100.... DÅÅÅÅLIGT!!

Nej, sätta fart nu kanske... Tindra sitter och tar små mini tuggor av mackan så nu får hon vara utan... Dags att gå!!

Matane~

Beside you, grey is turning to blue...

Jag vet inte vad jag ska skriva... Just nu är klockan 02.36 och jag är jätte trött. Men jag är för rädd för att lägga mig. Rädd för att vara ensam... Jag är ju van att vara ensam, eller? Jag menar, jag har bott ensam i över 2,5 år nu med mycket lite besök av både vänner och pojkvänner... Och nu är inte ens Tindra hemma, bara jag och katterna. Och de får inte vara i sovrummet. Men varför vänjer man sig aldrig att vara ensam?
Jag får inte flytta hem till mamma, haha, och Madde kan inte komma hit för hon är allergisk mot mina katter eller nåt... Och jag har inte alltid råd att ta mig till Uppsala fram och till baka och samma med mina vänner där, de har inte heller alltid tid eller råd. Så jag känner mig fruktansvärt ensam just nu....

Sen känner man sig dessutom gammal och stressad inför framtiden! Herre jösses jag är närmare 30 nu än 20! Jag är arbetslös, soc-fall och dessutom helt värdelös på det mesta. Jag är singel och deprimerad som fan och (Enligt många) beter mig som en 12 åring och tittar på tecknade filmer och klär ut mig...

Vad i helvete ska det bli av Therese? Som bara drömmer om att åka till Japan och leker med kostymer i en fantasivärld?

Jag vill bara härifrån, lång åt helvete bort från den här hålan.... Men det går inte.... Jag är fast i den här fördömda skithålan i resten av mitt liv, om jag inte flyttar till Stockholm då, men då tar jag hellre livet av mig faktiskt eller bor kvar här.... Det är ju typ samma sak....
"Sök jobb, sök jobb, sök jobb...." JAG SÖKER JU FÖR I HELVETE!!! Jag söker i äckel hålan och stresstaden som jag hatar, jag söker allt jag kan och allt jag inte kan. Jag gör mitt bästa, men får inte ens ett "Nej" som svar från en enda arbetsgivare.... Jo en fick jag från, då tjänsten gått till en annan KOMPETENT sökande.... Tack för den....


Ensam.... Kärleken då? Jo den lämnade jag ju som sagt. "Hitta någon nära med mycket pengar, bil och körkort osv osv..." Jo jo, i den här hålan kryllar det ju av miljonärer som är både snygga och snälla.. HAHAHA!!!! Jag fick mig själv att skratta mellan tårarna iaf, skönt det...
Jag har en fruktansvärt lång kravlista på nästa pojkvän, bara så ni vet grabbar! Men det största kravet jag har är att han ska älska mig villkorslöst, utan bortförklaringar och annat krusidull! Jobb såklart är viktigt, körkort inte det viktigaste, men uppskattat.
Och såna killar finns det! Men inte här i närheten... I så fall, om någon hittar en sån, som dessutom inte ser ut som en äcklig gubbe, en skolpojke eller är snygg men beter sig som ett svin, så skicka hit honom direkt!!
Men han måste uppfylla mina krav, åtminstone 10 av 15!

Jag kan skriva hela listan någon dag så får vi se vilka som vill och kan leka matchmaking! Jag kan ju direkt säga att jag dissar killar som kallar mig sexig nån gång under de första 10 samtalen och dessutom innan vi ens träffat! FETING BORT! Det är jag så sjukt less på.... Jag har faktiskt en fantastisk insida oxå!!
Jag kopierar in samma text som jag skrev på bilddagboken här om dagen


Det är trevligt att ibland bli kallad för trevlig snarare än sexig. Det är sött att ibland bli kallad söt snarare än snygg. Det är mysigt att prata med någon som vill lära känna mig, inte min kropp.
Jag menar.. Once you've had one you have had 'em all! Right? Utsidan är samma för alla, det är insidan som räknas. Och jag har faktiskt en rätt så bra, inte perfekt, men rätt så bra insida oxå!!


03.04..... Oyasumi och matane.....

Städning går en på nerverna ibland!

Nog för att jag är lat... Men min kära dotter är tamigfan värre!! Nu har jag städat hela lägenheten medan hon går efter och stökar ner igen och jag vart irriterad till max tillslut, tog en svart sopsäck (jag har alltså bett henne städa i två dagar!) slängde ner ALLA leksaker som låg på golvet och hon blev HYSTERISK för att jag tänkte "slänga" leksakerna och DÅ minsann skulle hon städa!! Nu sitter jag och övervakar hennes städning, som är mer lek än städning så jag måste påminna henne och hon kommer fortfarande med bortförklaringar som:

- Mamma jag ramladeeee!! Uuuääähh!! *Kastar sig på golvet*
- Jag är kissnödig!
- Jag har ont i magen!
- Jag har ont i foten!
- Mamma kolla vad katten gör......
- Nu är det mörkt ute...
- Leksakerna vill inte att jag ska städa!
- Hur ser latmaskar ut?

Och nu plockar hon pärlor, en efter en... Undrar om hon vill bli klar så hon slipper höra mig tjata och får leka istället...

*pjuh* Nu är jag helt svettig och vill bara ta ett låååångt bad, sen sätta mig och kolla på anime och drama hela natten.... *Gråter* men det går ju inte nej...

Ps: Skaffa aldrig barn! Haha! De är underbara 90% av tiden, men de 10% de inte är det så går de en verkligen djupt in på nerverna! haha! Nej då... ;) Eller jo de gör det, men låt inte bli att skaffa barn för det! För som sagt, 90% av tiden är de underbara!

Hon hällde ut påsen med leksaker på golvet i hallen och nu har jag sagt att hon får behålla dom om hon plockar upp alla. Men nu borrar någon av grannarna så nu är det "läskigt" att gå ut i hallen.. Jag får sitta som en arbetsledare och påminna henne att städa upp annars kastas allt! Det bli en leksak i taget och en hel del leka mellan....  Men antalet minskar.
Som belöning ska hon få pepparkaka sen! :)

Och jag hoppas att hon förstår nu, efter femhundraelfte gången, att plockar man fram något så tar man bort det när man lekt klart, så blir det inte så mycket att städa. Men jag tror inte att hon förstår det.. Have faith säger dom.. Men min dotter verkar tyvärr ha ärvt mina hjärnceller! haha!

Matane~ ♥


Sommar, sommar, sommar!!!

Länge sedan, men det händer inte så mycket här....

Nyår spenderades hemma hos en kompis. En flaska vin och en jätte jätte stark "våldtäkt drink" som vi döpte den till fick jag i mig på tom mage. Rati raj raj! Kvällens stora fråga som alla ställde sig var: "Var är Madde?" Hon skulle ju oxå dit, men kom lagom till alla skulle gå hem! ;) haha!

Tindra saknar dagis och sina vänner jätte mycket. Tjatar ofta att hon vill dit. Så jag ringde idag men hon fick inte komma för de har mycket barn och lite personal... Dåligt tycker jag.... Jag hoppas att hon får börja på barn gympa så hon får lite roligt att göra och blir av med lite energi åtminstone en dag i veckan!
Och att jag får ett jobb snart så hon FÅR vara på dagis! På måndag får hon iaf komma dit för jag ska hälsa på min blivande brukare då. Om de inte ringer och ändrar IGEN för då blir jag sur!

Soc är segbollar och har FORTFARANDE inte ens gått igenom mina papper så jag har fått ringa RB och be att få hyran framskjuten IGEN... Så sjukt pinsamt att behöva göra det... Men vad ska man göra?

Funderar igen på att flytta. Fortsätter söka lägenheter i Uppsala och har även anmält intresse på några lägenheter i Norrköping! Ja Norrköping, vad jag ska göra där det vet jag inte än, men jag har åtminstone en jag känner där och jag vill verkligen ifrån den här hålan nu, till något ställe där hyran inte är baserat på att man är miljonär och man faktiskt KAN få JOBB!!

Jag har massa planer under sommaren! UppCon såklart!! Ser fram emot det sjukt mycket!! Och så har vi bestämt, några tjejer (och kanske nån kille om någon vågar??), att vi ev ska till Gbg i sommar och gå på Liseberg! Otaku vänner från Japan.ifokus!

Jag har haft huvudvärk sedan i Torsdags. Ipren funkar för stunden, men det verkar inte vilja gå över... Vill ju inte äta Ipren i resten av mitt liv! haha! Och igår somnade jag faktiskt innan halv 2! Jag lade mig strax efter 12 och låg lääänge och vred och vände på mig innan jag somnade. Jag har ställt in min säng i Tindras rum tills hon slutar vakna på nätterna och känner sig trygg igen. Det är ganska skönt ändå att ha sängen där! Så den kanske får stanna! haha! Men jag hoppas mina sömnproblem går över snart. Blir ju jobbigt om man ska jobba sen, fast det är precis vad jag tror att jag behöver. Göra något om dagarna så att jag blir fysiskt trött!

Ååååh jag vill ha sommar nu! Med all den här snön kommer det inte bli vår förrän i juni... *suck* Jag hatar verkligen vintern.... Ska snart ner på byn... Inte för att det finns något där att göra, men det är bättre än att sitta hemma...

Puss och kram!
抱擁とキス

RSS 2.0