Recept!

Ja nu har jag gjort det igen! Ett smarrigt recept om ni vill ha!
Enkelt och gott!

Du behöver:
Laxfileér
Färskpotatis
4 dl Créme fraiche (stavas?)
färsk dill
kryddor
pressad citron

Gör såhär:

Stek laxen så den är nästan genomstekt. koka upp potatisen så den är mjuk nog att skiva, med eller utan skal. lägg laxen i en ungssäker form, hacka dill och strö över fisken, skiva potatisen och lägg över laxen. Blanda créme fraiche och kryddor som passar till fisk. Är du osäker finns det färdig "fisk krydda" att köpa. Pressa i lite citron i blandningen och rör om ordentligt.
Häll sedan över blandningen över potatisen och laxen och ställ in i ugnen på 175 grader tills laxen är genomstekt.


Till det passar en god bönsallad.

Till den behöver du:


Kruksallad
Gurka
Tomater (Jag föredrar kvisttomater)
Paprika
Bönor av olika slag (Finns att köpa färdigblandat eller blanda själv)
Fetaost
Purjolök

Gör såhär:

Bryt av salladbladen, smaken stannar kvar bättre då än om man skär den. Skölj bönorna i ett durkslag och låt vila ett tag. Skär ner gurka, paptika och tomat i lagom stora bitar. Smula ner fetaosten och skär purjolöken i tunna skivor. Häll över bönorna och häll lite god vinägerdressing över. Blanda.


Det kommer bli en super måltid som är lätt att göra och god. Passar bra som både "finmat" och vanlig middag om man vill lyxa till det lite.
Avnjutes med ett glas vin eller dryck av valfritt slag.

Prova och säg gärna vad ni tyckte!!

Puss!

Tatooed on my heart?

I morgon blir det tatuerings mässa med ett gammalt ex till mig! hehe!
Det blir han, jag och 10 av hans arbetskamrater.... All gräbs! Men mig gör det inte så mkt eftersom tjejer är så svåra att umgås med.. . Det känns alltid så falskt när jag umgås med tjejer! vet inte om det är så att de bara inte gillar mig eller om de är blyga men försöker vara tuffare än dom är.. Nåt är det iaf....

Och jag ska INTE tatuera mig där! Oavsett om de startar en pengainsamling till mig! haha! Jag vet visserligen vad jag vill ha, men jag vill inte sitta och gråta så att alla ser! hahaha! Teri får panik av nålar!

Men det ska bli kul att komma ut och träffa lite folk! VUXET FOLK!
P ska ju oxå dit med Fredrik så man kanske stöter in i dom med!

Ikväll ska vi till mamma och äta tacos!! *I lovded them tacos* Sen ska Tindra sova kvar där, kanske jag med, får se hur det blir! För de ska ju låna Tindra i morgon!
Nej nu måste jag väcka skruttan så vi hinner bada innan vi ska gå! Både hon och jag måste tvätta håret!

Ha det!

Puss! 


You rock my world!

Torkan är över!

Idag har jag börjat på ett nytt kap. i novellen! Den flyter på ganska bra och vi har kommit på massor med idéer! Det är tur att man har någon att brainstorma med! Annars hade jag nog fastnat där jag är nu....

Ååh jag vill ju ge er mer redan nu! Men både ni och jag får hållas till tåls tills den är klar! ;)

Men det är kul med beröm! Jag har ju aldrig skrivit något seriöst innan och inte med såhär mycket jobb!! Kollat upp platser o.s.v... Men mycket kul! Det får ni gärna fortsätta med! ;)

Oki ett liiiiitet smakprov kan ni få då... ;)

"Amy parkerade bilen och drog åt handbromsen. En tår föll från hennes kind och hon torkade bort den med baksidam av handen. Hon plockade upp mobilen och svarade att han kunde komma förbi om han ville. Hon tog sin väska och klev ur bilen, in i garaget där hon hade sin studio, förbi stativen där halvfärdiga målningar hängde, in i förrådet och där stod den. Tavlan."

Mer än så får ni inte! ;)

Nu är det dags för middag!

PUSSSSS!

Stop?

Just nu står det lite stilla i skrivandet.. Fick ner några rader igår på morgonen men sedan har det inte kommit mer.... Jag vet inte om jag fastnat för att storyn känns fel eller i brist på inspiration! Men inte mycket har blivit skrivet än så länge!

Hur kort/lång är en novell? Jag hade tänkt mig ett par sidor åtminstone!

Idag är det regn och rusk.. Fy...
Åh! Jag har modifierat min spellista lite! ;) Jag har bland annat lagt till Scorpions och Sex Pistols!
Undrar om det kanske bor en liten punkare i mig ändå! hahaha!

Jag har ont i min vänsterarm... Precis så som- och där jag har brytit armen förut... Det känns som efteråt, när armen nästan var läkt men fortfarande var öm! Som om jag precis tagit bort mitellan (Heter det så?) och när alla mina kompisar drog mig i armen hela tiden! haha!

Men jag har i alla fall (med hjälp av Tobias) vart riktigt duktig på att brainstorma och hitta information om novellen! Han försökte hjälpa mig i går när det stod still för mig! ;) Men tyvärr så stod det seriöst still hos mig så det vart inget mer! Fast jag hoppas att åtminstone skriva klart första kapitlet idag!
För noveller har väl kapitel om de är lite längre? Eller?

Aja nu ska jag ta segproppen till dagis! Hon har inte ätit uppp sin macka än och vi måste gå om en kvart! Eller måste och måste... Men ja...
Åh jag måste ju först berätta vad hon sa igår!
Vi pratade med P på msn, i cam, och när vi skulle sluta så sa vi hej då och allt det där man brukar göra.. Då hoppade hon ner från mitt knä och sa: "Ses imon"
Haha sötstumpan!
Och hon vill gå hem till Piju och Essan ibland oxå! ;) Det är Pirju och Tessan hon menar då! Hennes dagisfröknar! :)

Nej nu måste vi skynda oss!

Kram!

Amy's Story?

Varför kan inte livet vara som ett sånt där lyckohjul man ser på bingolotto? Med en "elak gubbe" och resten bara tur!? Då hade man bara behövt snurra en gång och hoppas på att den inte hamnar på den elaka gubben! Sen var allt bra!

Nu ikväll har jag, med hjälp av min käre medarbetare Tobias, börjat skriva på en novell! min första seriösa novell! Och jag SKA skriva klart den den här gången! Får ha Tobias som puschar på mig! hehe!

Ni kan få ett litet smakprov på den! ;)

Amy vred om nyckeln till bilen och den startade med ett gnissel från fläktremmen. Hon svor för sig själv och kollade i backspegeln. Gnisslet påminnde henne om Sam som hade lovat att fixa det innan de separerade. Hon förbannade sig själv över att allt skulle påminna om honom. Hon satte på radion för att få något annat i tankarna. Hon backade ut från utfarten och körde mot galleriet där hon nyligen fått anställning. Hon gillade jobbet där, hon fick inspiration. Hennes studio hemma började bli full med målningar och hennes dröm var att få upp åtminstone en tavla i galleriet där hon arbetade. Hon log medan hon drömde om champange, vackra klänningar och hur alla beundrade hennes konstverk. Hon avundades de lokala, lite halvkända konstnärerna som hade sina tavlor hängandes på de vita väggarna i galleriet. Helt borta i hennes drömmar höll hon på att missa en man som klev rätt ut i gatan. Hon tvärnitade och svor högt. Mannen bara log och blinkade åt henne medan han fortsatte över gatan. Hon tittade på mannen medan han korsade gatan och fortsatte längs trotoaren på andra sidan. Hon hoppade till när någon bakom henne tutade på henne att köra och satte i första växeln och körde iväg.

Väl framme i galleriet stötte hon såklart på Mrs Palmer som var på sitt vanliga bittra humör.
- Jaså Amy. Ska du se ut sådär? sade hon och ögnade Amy uppifrån och ned. Amy tyckte inte att hennes klädsel var opassande, men Mrs Palmer hade alltid något att gnälla på och just idag råkade det vara Amy's korta kjol.
- Förlåt Mrs Palmer. Jag ska tänka på det till nästa gång.
- Det hoppas jag. Herre gud flicka lilla det är ingen bordell vi arbetar på här.
Mrs Palmer satte näsan i vädret som vanligt och gick därifrån, in på kontoret där hon spenderade hela dagen om hon inte hade något att gnälla på. Amy och de andra medarbetarna tyckte att det var skönt att slippa henne springades med sitt dåliga humör.
Det klev in ett par i gallerian och Amy erbjöd sig att visa dem runt. Medan hon gjorde det noterade hon en man som stod och studerade en av de större tavlorna i galleriet. Hon tyckte att han kändes bekant, men gick vidare för att visa nästa objekt. När hon sagt farväl till paret stod hon och drömde vid en av de tavlor hon gillade mest. En man på en vit häst som stegrade sig över en naken kvinna. Kvinnan låg på en bädd av rosor och höll händerna över huvudet som om hon försvarade sig mot hästens hovar. Hon gillade tavlan för att hon kände igen sig i kvinnan.

Medan hon stod där och drömde kände hon en hand på sin axel och hon vände sig snabbt om i tron på att det var Mrs Palmer som skulle skälla på henne för att hon stod och dagdrömde. Men där stod istället mannen hon sett tidigare. Nu kom hon även på vart hon kände igen honom. Det var mannen som korsade vägen tidigare på morgonen.
- Goddag min unga dam. sade han och log.


Mer än så blir det inte, för någon! Bara jag och Tobias som får läsa hädanefter! Jag gillar storyn och jag hoppas att fler kommer gilla den när den är klar!

Tar gärna emot kritik på den lilla snutten! ;)

Nej nu vart det väldigt sent och jag hostar lungorna ur mig... Ska försöka sova....

PUSS!

Frukt!

kliar lite i halsen, lite snorig fortfarande och hosta!
Snart frisk!! Woho!

Köpte en massa frukt igår! Grymt gott!
Ska faktiskt bli skönt att få vila ut i helgen nu! Har ju haft Tindra i 3 veckor i sträck nu eftersom vi böt helg! Inte för att hon är jobbig på något vis eller så! Hon är ju världens underbaraste! Men jag saknar lite att träffa VUXNA människor oxå!

En låt från Kiss kommande album! Sjukt bra!

Klicka här för att lyssna!

Nu ska vi göra oss i ordning och gå ner på byn eller något, för att få tiden att gå! Och det är ju fint väder idag! ;)

Puss å kram!

Hej!

Vi (jag) försov oss idag!
Men det gjorde inte så mkt! Hon skulle vara på dagis 9.00 och var där 9.30 istället.

Jag kollade på film igår och somnade mitt i filmen så jag glömde ställa klockan! Men som sagt, det gjorde inte så mkt och vi stressade inte iväg på morgonen heller!

Nu ska jag passa på att städa klart här hemma för jag är lite piggare idag! Men nu har jag börjat hosta oxå!
Ja ja.. Städa var det...

Puss å kram!

I stormens öga!

Jag är glad att jag satte på mig mina gummistövlar igår när jag hämtade Tindra på dagis!
Trots att det var sol och fint när vi gick från dagis mot affären så kändes det rätt att ha stövlarna på! och vilken tur! Vi hamnade mitt i stormens öga, vinden ven i träden och regnet piskade marken. Vi fick ta skydd och handla nödproviant hos militären. Efter flera timmar instända p.g.a stormen, utan toalett. Så fick vi ringa efter hjälp.

Efter någon timma till kom min pappa och även solen. Men han hade ju kommit "för vår skull" så vi fick åka med honom hem ändå! Dessutom hade han kontanter så jag fick kissa! ;)

Ja vi var alltså på Ö.B och handlade när det började regna som bara den! ;)

Nu är vi hemma med lite mat i förrådet och lite glad vart jag när vi kom hem och jag såg brevet från Försäkringskassan! TACK! Det tog bara 4 månader!! Så jag får retraktivt fr.o.m i maj! Så jag kanske klarar den här månaden ändå!
På Soc är dom ju hur otrevliga som helst när man ringer...

Jag: *Hör att det klickar, som om någon svarat* Hallå?
Tant: Jaha du söker Linda? Hon är upptagen i ett samtal nu.
Jag: Jaha oj, vet du när det går att få tag i henne?
Tant: Hallå, hon är upptagen i samtal. Hur ska jag veta det?
Jag: Jaha.... Men det går att få tag i henne idag?
Tant: Ja men hon sitter i samtal nu!
Jag: *Börjar bli väldigt irriterad* Mmmmmm... Du sa det! Men det går att ringa senare då? *Frågar långsamt och tydligt så hon ska förstå vad jag menar*
Tant: *Skitglad* Ja men det gör det!
Jag: Jaha tack då...
Tant: *Klick*
Jag: Ja, hej då då......

Ja du... Undrar om man ska ta jobb på Soc och svara i telefon: "Nej jag fattar ingenting! Ville du prata med någon?"

Tindra behöver lite nya kläder oxå.. Pyjamaser framför allt.... Hon växer ju så det knakar!! Hon vill ha Rock'n'Roll kläder! hihi! Hon sa det! ;)
Köpte regnställ åt henne idag! Hoppas det passar för det var bara byte på och det var minsta storleken! Men då kan hon ju visserligen ha större kläder under.... men måste jag byta så får jag ta tillgodo för vad fan hadlar man på "nighmare Outlet" lixom? nu var det ju bara tur att de hade så fina regnställ!
Mörkblått med Alfons Åberg på! ^^ Och reflexer! Det är det viktigaste!!


Idag har vi inte gjort så mkt.
Tindra var på dagis som vanligt mellan 09.00 och 14.00, sen gick vi till lekparken en snabbis innan hon fick syn på hästarna och ville gå och hälsa på dom! haha! så vi gick till ridskolan och kollade på hästarna och matade "nin" med gräs! Och tittade på Pippi gjorde vi oxå!
Efter det gick vi hem och städade lite! Tindra var så duktig så och lade sina leksaker på sitt rum! Fast hon plockar ju fram dem lika fort igen! Men duktig var hon iaf!

Sen har vi bara myst och busat resten av dagen för hon var sååå trött redan vid femtiden så jag var tvungen att hålla henne glad och sysselsatt så hon skulle hålla sig vaken!

Sen skulle vi laga mat! Pasta med ostsås och Picknick Bog som jag köpte på Ö.B! Tänkte ju så att jag måste sluta vara så fördomsfull och kanske åtminstone handla konserver där! Det brukar det ju inte vara något fel på!
Men ack så fel jag hade, för när jag öppnade burken så såg jag redan på locket att det var nåt konstig och jo visst, den var rutten! MYSIGT!!
Så i morgon ska jag gå tillbaka med den och aldrig mer handla där! Fy vad äckligt!

Så det fick bli bacon till.. Igen... Vi åt tortellini och bacon i förrgår.. Men det är gott så det gör inget! Fast det var väldigt salt! Både jag och Tindra drack massor efter det!

Jag lyckades hålla henne vaken till kvart över åtta i alla fall så nu sover hon! Och jag ska med sova snart...
Känner mig helt uttorkad och matt.. Jävla förkylning! Mornarna är värst!

Och idag fyller P år!
Grattis till honom! vart bjudna på kalas men jag orkade inte gå hela vägen när jag mår såhär tyvärr... Helt slut som artist.... Känns som att jag skulle kunna sova 24 timmar i sträck! Nej, 48 kanske....
Och så känns det som att jag skulle behöva ta ett bad i hudsalva! Haha! Helt uttorkad!

Nej nu ska jag vänta på att någon av filmerna ska bli klara så jag kan lägga mig i sängen och glo på film tills jag somnar! ;)

Natti natt!
Puss! (RU m TG!)

Sovit lite!

Jag somnade ändå..

Vaknade av en jätte rap och trodde jag skulle spy!
Dessutom hade jag musiken på rätt så högt när jag sov och jag vet inte vad jag lyssnade på men jag drömde om Ramones och Jälla! hahaha!
Så går det väl när man har spotify och Fejsbok uppe medan man sover! ;)

Nu dricker jag ett stort glas varmt té med några Läckerol i så halsen kan bli bra!

Jag borde städa lite men jag har verkligen ingen energi! Det ser ju iaf inte fördjävligt ut här... Bara diskmaskinen som behövs plockas ur och i.... Och alla skor i hallen som jag inte vet vad jag ska göra av! Vill ha en stoooooor skohylla! ;)

Åh det känns hur teét lenar halsen! Fast.. Vart ha de gamla goda halstabletterna tagit vägen? Typ Kungen av Danmark (Eller vad det godis?) och de tyska "fem örter" som är suveräna att ha i teét!!! Får kolla Ö.B sen.. De fanns iaf inte på Coop i morse och Ö.B var stängt fortfarande....

Träffade Tindra på vägen hem från Coop! De skulle ut och leka! Inte en tanke på att följa med mamma istället... Jag blir både glad och ledsen! men hon vinkade en extra gång till mig i af! ;) Söta älskade unge!

Snart får jag hämta hem henne igen!

Puss

Blä!

Jahopp så var man förkyd då.. Fan oxå... Det förklarar tröttheten och att jag hade så förbannat ont i kroppen igår.....
Och inte kan jag vila heller medan Tindra är på dagis för de ska komma och putsa fönstrena här! Men bara på ena sidan... Helt sjukt...
Fan jag som ville vila.. Mår piss....

......

Jag tror jag dör snart...

Choklad eller Daim?

Oki nu ska jag be att få tala om för er en sak.....

Jag har ett problem.... Jag gillar choklad... Men jag gillar även daim! Och jag vet att det finns daimchoklad! men daimchokladen är tillfälligt slut....

Så jag vet inte vilket av chokladen eller daimen jag ska välja!

Chokladen är söt, och smälter i munnen. Den är lojal, smakar alltid samma sak, överraskar aldrig med något dåligt. Men choklad kan smälta...

Daimen  smakar oftast den samma men med små överraskningar ibland. Både bra och dåliga! Ibland får man ont av daimen... Den är hård ibland men samtidigt så förbannad jävla god!

Jag tror att chokladen hade vart bättre för mina tänder och min mun! Men daimen är ju så jävla god!

Och det är ju slut på daimchoklad....

Så.. vad skulle du välja?

I ♥ LOLcatz!


♥♥♥♥♥♥

Jag behöver verkligen färga håret och klippa mig....

Undrar om jag ska fråga Patrik om jag får hans svarta hårfärg han har hemma? Men jag vill ha svart med rött.... :/ kanske ska köpa en röd och be mamma hjälpa mig? ;)
hehehehe!

Eller om någon annan känner sig manad?

Idag har jag jobbat igen! Men på H&M i norrtälje! Det var skoj! Hoppas jag får jobba där mer!
Sen åt vi middag hos mamma! Hon hämtade Tindra på dagis eftersom hon (mamma alltså) slutade klockan fyra idag och jag jobbade till stänging!

Jag tror jag har universums bästa mamma! Det finns ingen bättre människa på denna jord! Och Bosse är ju såklart världens bästa "plast pappa" ;) Helt underbara människor!
Jag önskar att jag kunde visa på något vis hur mycket jag tycker om dom! Men jag kommer nog på en vacker dag! ;)

Nu funderar jag på att ta ett bad igen.... Fryser som en gris på nordpolen! Men jag badade igår och i förrgår.... Vill ju inte torka ut! ;)
Kanske krypa ner i sängen och läsa? Fast jag har huvudvärk så jag vet inte hur bra det är att läsa då... Soffan och tv kanske?
Aja något kommer jag iaf göra! ;)

Kisses from a Happii Teri! ♥ Råttungen saknar Trollgubben!

Dagens!

Det var länge sedan nu jag körde en 'dagens' ;)

Dagens...

Låt: Ramones - Beat On The Brat

Outfit: Trashade jeans och Kiss tisha

Göra: Handla

Minnas: Inget å minnas idag tror jag?

Roligaste: Hmm.....

Tråkigaste: Att det regnade på oss när vi gick hem från Coop!

Favorit: Ida, Tindra, Tobias och Jimmie. Men mest Tindra!



Fans!

Mest vänner, men även nänners vänner som jag inte känner!
Kul! haha!

Klicka här om du vill komma till sidan!

Kalasbra!

Igår var det som sagt kalas!

De som kom var: mamma, Bosse, Nicklas, mormor, Göran, Mattias, Sara, Ida, Lucas och Betsy!

Jag fick en TVÄTTMASKIN i present! Samt ett torkställ och en flaska vin! ^^ Bästa presenterna ever! Och av Ida, Lucas och Betsy fick jag två skivor! Super bra!
Och tårtorna var goda tydligen! Jag tyckte inte de smakade så mkt men om gästerna gillade det så måste de vart bra!

Fick även med lite saker som mormor hade hemma hos sig; Böcker, fotoalbum och sånt! Mitt gamla nattlinne! Har det på mig nu! hihi! Lite litet men vad fan.. haha! Och det bästa av allt.. en "bok" som min dagmamma gjort med foton och text från tiden jag gick hos henne! Läste igenom den igår och började nästan gråta! Jag saknar henne så! Världens bästa dagmamma!!

Fotoalbumen ska jag vänta med att kolla igenom!

Tindra har ritat på hela kroppen med en bläckpenna! Hur tusan får man bort sånt? Blir ett bad sen tror jag!
Och den 18:e ska hon börja på dagis igen! Tis-tor mellan 9.00-14.00!
Jag vill ju vara med henne lite oxå... Är ju så van nu så jag kommer sakna henne om hon ska vara borta varje dag från mig! Även om det bara är några timmar! haha! Min älskling!

Idag ska jag tvätta! I tvättstugan alltså! ;) Provtvättade maskinen igår! Lite sängkläder och handdukar och Tindras badrock! frågade mamma om det skulle bli rosa (badrocken är vit och sängkläderna röda!!) men hon sa "Nej inte det där"... Gissa vad? DEN ÄR ROSA! haha! Men det gör ju inte så mkt! ;)

Nej bada Tindra kanske? Och hoppas på att hon sover middag idag! För hon bökade som tusan i natt! låg och skrek mellan halv 2 - 5 och inget hjälpte! Tänker inte ta upp henne när hon är så för då får jag inte sova alls! Så det var bara å ge henne mer välling och lägga kudden på öronen och försöka sova ändå! Men 4 timmar fick jag sova! *Woho*

Nej.. Nu ska jag hitta på nåt!

Xoxo

kalas!

Ja vad har hänt idag då?

Jo först hämtade mamma och Bosse oss och vi åkte med bilen runt i vackra Roslagen! Mycket trevligt! Sen var vi hemma hos mamma och busade! Plockade fram vattenspridaren och så hoppade vi igenom den! Jag med kläderna på och Tindra naken.. Jag vart blöt..
Sen fick jag gunga Tindra tills hon började bli kall så vi gick in. Som tur var hann jag torka! Åt middag som lillebror lagade som vanligt! ;)
Sen fick vi skjuts av lillebror till Flygfyren, handlade och sen hem, lägga Tindra, städade lite i köket och nu sitter jag här för jag orkar inte städa mer.. Jag har lite huvudvärk....
Och jag måste hinna duscha innan det blir midnatt så jag ska väl sätta fart nu då!

I morgon är det kalas!


Puss!

Tindra uppdate!

Tänkte uppdatera lite om Tindra!

Några ord som hon har lärt sig:
  • Lastbil (Lascht bil)
  • Skansen (Schansen)
  • Älg (Äsken)
  • Fisk (Fisken)
  • Bil (Bilen)
  • Cyckel (Schy kel)
  • Blomma (Pomman)
  • Kasta (kasta)
  • Älskar dig (Äschka dej)
  • Dricka (dricka)
  • Torka (Torka)
  • Kanin (Knin)
  • Sova (Åva)
  • Napp/en (Nomin)
  • Blöja (blöja)
Sen är det de här vanliga orden som mamma, pappa, mormor, morfar, farfar, morbror (Även kallad Popo), vovve, kisse, pippi, Bosse(n), Janna (Johanna) och några andra namn o.s.v...

Hon sätter även ihop meningarna jätte bra! T.ex: Mamma kolla, Titta Pippi, Åka bilen o.s.v...

Tror även att det är några tre ords meningar på gång! med i och på.. Förut så sa hon t.e.x: Mamma gå ut... ;)

Hon är så duktig min lilla tjej!
och så är hon ju världsbäst på att bygga torn med sina klossar!! Höga som tusan blir de och hon är jätte duktig på att hitta balansen på tonet så det inte rasar! :p
Och så sjunger hon oxå! Så förbaskat söt! haha! Hon kan ju inte orden, men hon hittar på egna och sjunger med i melodin! ;)

Nu ska vi klä på oss och gå ut i solen!

Bye!

Fuck off?

Finns det någon snäll människa som vill skänka mig typ 1000 par skor!?
I feel the need of shoes! Give me shoes!


Vaknade på dåligt humör idag och idag kommer  jag garanterat vara en bitch! Så gud nåde den som ger sig på mig idag! Jag står inte för konsekvenserna idag!

Tur att jag har min telefon och mina sms!

Nu blirre frulle!

----

Pain

This is pain. A pain that does not give itself.
Longing, anxiety and happiness.
So many mixed feelings over life.
How much can a person withstand?
I thought I was strong, but something makes me weak ...
____________________________________________________________________________________

Tänker på mina vänner Arvid och Sofie som går igenom det värsta man kan gå igenom i livet!
Många varma kramar till er!


Lycka!

Jag ville bara tala om att jag är lycklig! Lycklig som fan!

Spotify link: Klicka

If every word I said
Could make you laugh
I'd talk forever (together my love)
I ask the sky just what we had
Mmm It shone forever (together my love my my my my my my my my my my my
my my)
If the song I sing to you
Could fill your heart with joy
I'd sing forever (together my love my my my my)
Forever
Forever
I've been so happy loving you

Do do do do do do do do do together my love

Let the love I have for you
Live in your heart
And beat forever (together my love)
Forever
Forever
I've been so happy loving you

Baby just let me sing it my baby
I wanna be singin' my baby
Baby baby baby my baby
I wanna be singin'
I wanna be singin' my baby
Oh oh oh oh
My my my my my my

So I'm goin' away
Mmm but not forever
Na na na na
I gotta love you anyway

Forever


Sova!

Det var grymt skönt att få sova i sängen kan jag tala om!

Idag har vi inte hunnit med så mkt än! Lekt lite, badat... Sen ska vi ut i solen och leka och handla lite!
Jag har typ ont i örat.. Inge kul alls! Bara jag inte får öroninflammation för det pallar jag inte med om Tindra ska vara hemma.. Ljuden blir ju som knivar i öronen då och hon är väldigt bra på höga toner!!

Förresten.. är det här ok?


Mitt blåmärke på knät som jag inte har en aning om vad jag har gjort!!
Ser ni Tindras fina torn i bakgrunden förresten!? ;)
Duktig unge!!


Ja ja...
Det finns inte så mkt jag kan skriva just nu... Så jag återkommer efter dagens slut om det har hänt något roligt då!

Bye!

XoxoX

Roadtrip till Gbg!

Ja så var man hemma från Göteborg då!

Resan var helt underbar!
Först den galna nedresan då vi åkte vilse när vi skulle hämta upp en vän till Linda och dom! Sen att sätta upp tälten i stormvind! Tack och lov att vi fick hjälp av en trevlig man som oxå bodde på campingen! Annars hade vi aldrig fått upp de där jävla tälten! haha!



Det blåse ju som fan och regnade! Men tillslut fick vi upp dom och sen var det ner på stan som gällde!

Hela helgen var underbar! Men tälta är ju inte det lyxigaste man gjort i sitt liv! ;)
Natten till lördag så vaknade jag mitt i natten och frös som en idiot, då hade luften gått ur madrassen så jag låg nästan på backen bara! Så det var bara upp och pumpa madrass mitt i natten/tidig morgon! haha!

Lördagen slutade med Bio och det var mys! Såg 'Baksmällan' och den var hysteriskt rolig! haha!
Sen var det dags att åka hem på söndag morgon och det var inte lika roligt... Men jag saknade ju Tindra oxå! Och min SÄNG!

Stannade till i någon hästaffär oxå där tjejerna (Linda!!) storhandlade! Men det var kul! Jag och Jonko var super seriösa när vi dansade macarena! haha! Man var ju något sliten! ;)


Stannade även till i Linköping där Linda köpte sexiga tärningar i storlek XL till backspegeln! haha!

Väl hemma så sov jag hos P för Tindra var ju där och jag ville inte gå hem med henne så sent... Så jag fick sova på soffan! Men i natt sover jag i min egna säng och det ska bli såååååååå skönt!

Snart blir det roadtrip igen kan jag lova! ;) Med min älskade Ida den här gången! Jag hoppas det i alla fall att den blir av!

Nu ska jag snart väcka Tindra som sovit ganska länge nu! Vaknade iof ganska tidigt.. Men men..
har även en (Samma?) igelkott på altanen igen! Så söt så! Den ligger och sover! Hoppas bara katterna ger fan i den!

RSS 2.0