Min dag!?

I morse rusade jag och Tindra ner till Ridskolan för att se Kim hoppa! Men vi missade henne ändå...
Fast som tur var så efteranmälde hon sig till en klass! Men vi var långsamma ner till ridbanan och såg bara halva! haha!

Sen vart Tindra rastlös och grinig så vi gick hem. Vill ju inte ha henne rännandes med en massa hästar som man inte känner o.s.v...

Väl hemma så tog jag ut hennes badbalja och så fick hon leka i vattnet medan jag solade! jag låg på backen (På en filt såklart!) och hon stänkte vatten på mig! Busunge! ^^ Hon hade så kul med sitt vatten så! Vattnade mamma och blommorna! Men efter ett par timmar i solen och lite lunch så vart vi trötta båda två. Jag lade Tindra och hon sover fortfarande! Hon har sovit i två timmar snart!

Jag har huvudvärk fast jag har druckit vatten.... Inge kul....

Idag är det mors dag oxå! Mamma jobbar så jag kan inte gratta henne än! Och jag har inte heller blivit grattad! ;) Bara blöt! hehe! Inte ens en puss har jag fått av Tindra idag.. :(
Mitt livs andra mors dag! ^^

Och min pappa fyller år idag! Han bjöd inte på tårta så jag ville inte komma förbi! ;) Nej då, han hade precis kommit hem efter att ha vart på sjön sedan igår.

Sen har det inte hänt så mkt mer.... Ska väl lagga mig på soffan tills Tindra vaknar eller väcka henne snart!?

xOxO

Myyyyys!!

Åååh vad jag saknade lillstrumpan i natt! Jag ska aldrig mer lämna ifrån mig henne!!

Jobbade "heldag" idag (ja en hel dag för att vara lördag alltså!) och tiden gick rätt så fort och vi hade att göra hela dagen! Bl.a att städa från gårdagen! ;)

Efter jobbat gick jag upp till Flygfältet och skulle hämta Tindra! Hon hade precis vaknat när jag kom och var jätte ledsen! Magknip antagligen!

Sen gick vi ner på stan, Patrik oxå, och skulle äta. Jag åt Grekisk kyckligpasta som är suuuuuper god! Den rekomenderar jag verkligen!!

_________________________________________________________
På tal om det!!
Igår efter jobbet mötte jag upp Kim och några kompisar till henne! Sen gick vi till Antep och åt! Eller Kim och en tjej skulle äta men jag och den andra var inte så hungriga. men vi tänkte om vi kunde dela på en barnpizza så kunde vi åtminstone vara sällskap.
Så när vi skulle beställa så sa Kims kompis: "men vi kan ju dela på en barn pizza?"
ja men då ställer sig den där förbannade servitören på tvären och påstår att "Det här är en fin resturang och så gör vi inte här"
Ja jävla fin resturang som serverar kebab och pizza!!
Då sa jag: "Men om jag köper en pizza så får jag väl göra vad jag vill med den?"
Han: "Nej vi gör inte så här. Det här är en FIN resturang!!"
Jag: "Nej då vill jag inte ha något...." *Bitter*

Sen när han kom fram med salladen som de serverar till maten med äckliga hemgjorda röror så sa han, med väldigt otrevlig ton: "Det här är BARA för de som ska ÄTA!!"
Som ett jävla småbarn!!

Vi vart lite bittra men var ju tvungen att äta klart! Eller Kim och hennes kompis åt. Sen ville de betala och Kim ropade på honom. han gick bara förbi. Sen kom han igen och jag skrek: "Ey, ursäkta! De vill betala"
Då kom och och sa: "Ska ni dela notan? Ja då får ni gå fram till kassan och betala"

Jäkla fin resturang där man får gå fram till kassan och betala!! ;)

De har i alla fall förlorat minst två kunder nu.....
__________________________________________________________________

Men i alla fall.. Vi åt på Dejvan. Patrik bjöd!
Sen gick vi ner till Parken och Tindra gungade och gungade och gungade och gungade..... Hihi! Hon äääälskar att gunga! Efter ett tags gungande var det dags att gå hem! Patrik till sig och vi till oss.

När vi gick förbi mormors hus så vinkade de genom fönstret till oss och frågade om vi hade ätit middag, annars skulle de bjuda! men vi hade ju redan ätit...

När vi kom hem var Tindra världens mysigaste mysbarn! Vi lade oss i soffan och kollade på AMF, men det var från typ 80-talet och var jätte tråkigt.. Fast man kollar ju ändå! hehe!
Jag låg på sidan med ryggen mot ryggstödet och Tindra låg i en liten boll i min famn och kramade sin lilla kanin. Och så låg vi under nästan hela programmet som är 55 min långt! ;)



Sen fick hon lite välling och jag lade henne i sängen. Idag fick hon kramas med både "kissen" (En panter!) och kaninen! ;)
Lyckost! Hon har två och jag har ingen... ;P haha!

Nej vad ska man göra nu då?
I morgon är det hästtävlingar i Vigelsjö! Kim ska vara med så jag ska pallra mig upp i tid i morgon och kolla på henne! Hon kommer starta typ först.......
Ska ta med kameran oxå! ^^

XOXO!

:'/

Jag hade hoppats på att få åka till Uppsala på lördag och träffa Ida och mina andra gamla vänner som jag inte träffat på typ evigheter... Men så blir det nog inte....
Patrik kunde inte ta Tindra för han skulle ut och festa med sin bror/sina bröder och jag vågar inte fråga mamma för hon ställer upp så mycket jämt ändå och dessutom håller dom på att gräva runt huset så hon har nog massa annat att göra när hon inte jobbar...
Hon ska ju ta Tindra i morgon när jag jobbar, för dagis är stängt och jag jobbar 15-21 eftersom det är marknadsafton! Och Bosse får ta henne en stund på morgonen eftersom mamma ska iväg och jobba.... Sen ska Patrik hämta henne och när jag slutar så kommer jag och hämtar henne hos honom...

Shit jag blir helt slut bara jag tänker på det!!

Stackars Tindra som får fara runt så.... Typiskt att jag ska jobba så knasigt på "mina helger"....

Lite (Mycket) ledsen är jag för att jag inte kan åka på lördag... Hur ofta lixom? Men men..

Kanske händer någon gång senare.. Kanske...

Idag får ni bara:

Oo

T-shirt

Jag får nog lämna tillbaka t-shirten jag köpte igår.. XS var lite för litet.. Jag kan ha den, men den var så uringad att man måste ha något under och då blir den lite tight! ;)
Kanske kan prova en XL ;) Blir som en tunica då! haha! Fast det fanns en rosa i M tror jag.. men jag har så mkt rosa, svart och grått! Vill ha lite andra roliga färger oxå!

Nej nu ska jag plocka lite skor i hallen... Det är alldeles för många framme nu!! haha!

XOxo

Bilgalen unge!


Nej!!

Ett nej på ett jobb och ett "Vilket jobb är det du söker" och sen inget svar på det....

Det första, som jag fick nej på, var en barnskötar plats på en förskola i Täby! Men de ville ha någon med längre erfarenhet! Fast.. Jag tycker att man kan ha hur mycket erfarenhet som helst, men ändå vara en dålig barnskötare!
Men men....

Det andra var som personlig assistent i Rimbo...

Det är trist om jag måste sluta på J.C för jag älskar verkligen det jobbet! men får jag inte jobba mer än 2-3 dagar i veckan och dessutom inte mer än 6 timmar om dagen (Minus en timma för lunch då, så 5 blir det väl..) så måste jag ju söka annat! Jag fattar inte varför han inte delar upp tiderna bättre! En klagar på att hon får jobba så mkt och jag för lite.. Kan inte jag få ta de dagar hon inte vill jobba då? Men men...
Hittar jag något annat så är det väl bra det med.. Men det vore synd att få sluta på J.C....

xo

Mysmorgon!

Vilken mysig morgon!!
Jag vaknade av att jag fick ett sms och såg att klockan var kvart i 9!! Sedan hörde jag Tindra som låg och pratade i sitt rum. Hon babblade på som bara den! ;)
Sen när jag kom in så sa hon: Heeej! haha! Kan man bli sötare eller?
När jag tagit upp henne så satt vi i soffan och gosade till barnprogrammet! MYYYYYYYYS!!!!!! <3

Nu äter vi frukost! Eller den är väl klar nu! ;)



Ceacar ville oxå ha frukost! ;) hihi! Men hur gott kan det bli lixom! Knäckemacka med Basturökt Emilskinka, kvisttomater och alfa groddar! Mums!
Inte sugen på Thé idag... Så jag vet inte vad jag ska dricka istället!? Mjölk? C-vitamin? Vatten?

Skulle vara gott med Juice! Men ja ja... Man tager vad man haver! Tindra får mjölk! ;) Mjölk ger starka barn!!

Nej nu ska jag gosattackera Tindra lite! hehe!!

xOxO

Duktig jag!!

Jahopp! Så har man suttit uppe tills nu och sökt jobb! Duktig man kan vara då! Jag som behöve städa lite och bada! Men det är en dag i morgon oxå! ;) Ska ju ha något att göra då med! ;)

Hästabstinensen blir bara värre och värre! Snart får jag nog gå ner till Ridskolan och gräva ner näsan i manen på någon mysig häst (Börje!!) så jag kan bli normal igen! haha!

God natt!

xoxo

Tears in heaven!

100:e och näst sista avsnittet av Grey's för den här säsongen!
Så vackert! Tårarna bara sprutade! haha!

Snacka om att man är blödig! ;)

Idag var jag och Tindra ner på stan i blåsten! Vi lämnade in papperna till FK och jag frågade 3 ggr om det verkligen var rätt och allt var med så om jag får tillbaka nåt nu så lovar jag att jag ska strypa någon!

Sen gick vi och hälsade på min mamma som jobbade i Norrtälje idag! Och jag köpte en kjol och en t-shirt för 98:- st! Jag hängde även undan ett par jeans på jobbet!
Och nu kommer säkert alla skriva: men du har ju inga pengar och bla bla bla....

Men jag ska tala om för er att eftersom jag gått ner i vikt så pass mkt den senaste tiden så har jag inte ett enda par jeans som passar längre! Jag har gått från 28" till 25".... Så ni kan ju tänka er hur stora byxorna är med tanke på att de töjer sig 1-1½ tum...!!
Dessutom så är inte byxorna så dyra och jag får rabatt! Jag tog bara de billigaste...

SÅ DET SÅ!!
Och kjolen och tröjan var ju inte heller så dyra.... Och jag behöver en kjol... Nån gång måste jag ju bli kvinna! ;)

Men i alla fall.... Sen gick vi hem och Tindra somnade i vagnen på vägen. Jag började bli extremt trött jag oxå så jag däckade i soffan när vi kom hem. När vi vaknade så lade jag mig i sängen och Tindra busade lite med mig och kastade leksaker på mig! haha! Men jag frös så jag var tvungen att lägga mig under täcket ett tag.
Sen gick jag upp och lagade mat!
Eller ja... Det vart varmkorv med bröd! Jag hade groddar på korven och det var jätte gott! Rekomenderas!!

Då började det åska ute och jag förstod direkt varför jag vart så trött! Konstigt att jag inte hade huvudvärk, även om det tryckte lite i huvudet.... Men men, bra för mig!

Sen mös vi framför tv'n och kollade på extreme home makeover! Jag grät såklart! haha! Och Tindra var så mysig och låg i min famn! Sen var hon tvungen att lägga sig för klockan var 40 min över läggdags! ;) Men det skulle vart mysigt om hon somnade i min famn.. Fast jag vet att hon inte skulle göra det så jag måste lägga henne i sängen!

Efter EHM så var det dags för Grey's! Tårar även där och det obligatoriska sms:andet med Linda! hihi! Nästa onsdag är det sista avsnittet som sagt och det ska vi se tillsammans! Då kommer det bli blött i min soffa! haha!

Nej nu ska jag kolla på lite Anime igen! Har börjat kolla på en ny serie som jag ha rsett lite av redan, men jag minnsi nte riktigt allt och man måste ju se allt... Jag såg bara lite då och då....
Serien heter "I me my ! Strawberry Egg" Lite underlig titel men så heter den!

Handlar om en kille som söker jobb på en skola som gympalärare men de anställer bara tjejer så han får hjälp av sin hyresvärd att "bli tjej" och får jobbet! Den är riktigt rolig men bör inte ses av barn under 15 år tycker jag för den innehåller lite trosscener o.s.v.... ;)

Ne vi hörs!
Love! Xo

Tears..!

Idag är det onsdag och jag har redan börjat gråta!
Kollar på reprisen av Extreme Home Makeover! haha!

Sen är det EHM igen ikväll och efter det så är det Grey's! 
Onsdag = gråtdag! hehe!

Problem?

Jag vet inte vad jag har för problem! Eller jo jag vet ju.. Men mitt problem är att jag inte har något att ha på mig när det är varmt ute! haha!

Jag har inga kjolar och de klänningar jag har är för korta för att ha i lekparken! haha! Party kläder bara lixom! ;) Jag har ju aldrig haft sånt förut typ! :P Jag har ju vart lite pojkflicka med jeans och långärmat typ! Eller t-shirt!

Men nu vill jag ha en kjol! Inte för kort och inte för lång! Eller en klänning som är lite roligare än den jag hade när jag var gravid....

Jag har några tunicor, men även de är för stora nu! Jag har ju gått ner en del sedan grav och efter det...
Värsta i-lands problemet! haha!

XOXO

Dagens Frukost! ;)

Dagens frukost bestod av:

  • Rostad smörgås med Bacon mjukost och Basturökt Emilskinka.
  • Ett glas Äpple/Kanel/Russin thé.
  • En liten skål med "fruktsallad" bestående av jordgubbar, satsumas och russin!

Men Tindra ville inte ha någon fruktsallad... Eller sin smörgås! Jag ska sluta ge henne skinka för hon äter bara upp den och vill inte ha mackan....

GALET!

Jag gick till Försäkringskassan idag då och frågade vad som hänt med mitt Bostadsbidrag... Ja men gissa vad!?
DE HAR INTE FÅTT DET!!
Jag kände det på mig..... Är det Postens eller Försäkringskassans fel då? Vem ska jag skälla på?

Men tanten på FK var snäll och trevlig och sa att jag måste lämna in ny ansökan senast onsdag/nu i Maj för att få bidrag för Maj månad!
Så typiskt min otur....

Efter det var jag och Tindra ner på stan och tog en varmkorv, hälsade på Henke på jobbet och sen ringde Patrik och frågade om vi ville komma in till stan (Stockholm) och köpa lite kläder åt Tindra! Så vi satte oss på bussen!

Mötte Patrik, Fredrik och Danne vid Sergel och först gick vi till Stadium! Där köpte de alla ett vartis par skor. Jag hittade ett par fina och biliga jag med, men de var lite för trånga + att dte hade vitt på sig och jag är inte så bra med vitt.. hehe!

Efter det gick vi till H&M och hälsade på "mormor" (Min mamma) och hon skulle precis sluta jobba när vi kom så det var tur att jag tjatade på grabbarna att snabba sig! Där handlade vi lite kläder till Tindra, 2 tröjor och ett par shorts! Jätte söta! Ena tröjan var bedåååååårande söt med Musse som blåser tuggummi bubbla! Jag har fotat trycket så ni kan få se sen! Jag vart Über kär!! Och köpte den i stlk 80... Fast Tindra kan inte ha 80 snart längre... Men då kan jag rama in den! hihi!

Sen vart vi hungriga och gick mot gamla stan för att hitta nåt bra ställe att äta på! Jag hittade "Sjätte Tunnan" som var med på TV på 'Det okända' för att det spökade där! Jag ville äta där men det var 1000000000 trappsteg och med vagn går det inte så bra....

Så det vart nåt läskigt Kina hak istället! haha! Helt sjukt... Vi fick typ duka själva och fick colan i burk på bordet. Men det var gott och rätt så billigt så det fick gå! ;)

Det tog lite tid att hitta nåt bra matställe bara för Patrik skulle in på nån rock butik där jag hittade en jätte fin mössa jag ville ha men som var lite för kort typ... Och sen var vi in på SF Bokhandeln där jag fastnade med en massa Manga och kollade in DVD'erna som kostade typ 600 kr!!!! Galet....

Tindra sov i ca 2 timmar nästan och missade middagen så hon fick en korv med bröd igen till middag.. Men hon gillar korv så mkt så hon hade nog inget emot det! ;)
Sen när jag köpte min bussbiljett så stod det en kille i kön som jag kände igen!

Den där transan från 'Rent hus' som hade massor med massor med äckliga djur i och under sin säng! Han var mycket mindre i verkligheten! :p haha!

Efter all cola så var vi lite kissnödiga så vi passade på att kissa på toan vid Östra... GUUUUUUUUUD så äckligt det var där!! Jag stod upp och kissade som vanligt när man går på en offentlig toalett och helt plötslig började toan spola och det skvätte hej vilt överallt!!! Bl.a på mitt ben!!!! ÄCKLIGT!!!!!

Men på bussen så vart man lite gladare när Tindra var mysig och busig och man skrattade nästan hela tiden när hon härjade! Trött som bara den var hon efter en lång dag! men hon hade tappat nappen och vi behövde handla lite så vi klev av vid Flygis och hon sprang runt och slet ut alla schampoo flaskor på golvet och byggde torn med Tigerbalsamet medan vi (jag) sprang efter och plockade upp medan jag försökte hitta en bra deo....

När vi kom hem var det bums i säng och nu sitter jag här! Ska snart duscha av mig toavattnet från mitt ben och sen ska jag gå och sova! Jag har ju kollat klart på min Anime serie nu och jag har ingen egelsk text (eller text över huvud taget!) till den andra så jag får vänta med den...

Ne..

XOXOXOXO!

True Love!

Feta osten i maten var riktigt gott! Så lägg till det i receptet! ;)


Nu är min älskade Tindra hemma igen! Och hon var riktigt mysig ikväll! Först lekte vi på lekplatsen och sen gick vi hem och mös framför tv'n. Hon var så söt och låg i min famn och tittade på tv. Och när jag frågade om vi skulle gå och sova så flinade hon bara och skakade på huvudet! hihi! Sötnosen!

Nu fattar jag äntligen vad som menas med oändlig kärlek! En kärlek som inte kan beskrivas med ord!

Så härligt att äntligen få känna den här riktiga kärleken! JAG ÄLSKAR DET!!!!!!!!!!



I morgon har vi lite tråkiga sysslor framför oss... Vi ska fylla i papper till Soc och maila soctjejen (Har fått en ny igen!) och hoppas på att få lite pengar! Sen ska jag ner till Försäkringskassan och fråga vad som hänt med mitt bostadsbidrag!
Kanske kika in på jobbet en snabbis! kan ju inte slita mig därifrån! ;)
Kommer alltid in och frågar: Har det kommit något nytt idag?
Så jag kan hålla mig uppdaterad tills nästa gång jag jobbar. Vilket inte är så ofta längre tyvär... Jag önskar att jag fick jobba mer, för jag trivs verkligen där och jag älskar alla mina arbetskamrater!
Och att hitta ett nytt jobb jag trivs med kommer bli svårt...

Jag har funderat lite på utbildning.. Men jag vet ju inte riktigt vad jag vill. Kanske göra klart de där kurserna jag hade kvar i Barn- och Fritidsutbildningen men så har jag även funderat på om jag kan bli.. Vad heter det? När man bakar kakor och tårtor? Konditor?
Ja jag vet ju inte ens vad det heter så det är nog uteslutet då... Eller florist! Verkar också roligt! Men frågan är ju om det finns jobb innom dessa områden och hur bra betalt det är.

Men men... Nu är det dags för sängen!! Får fundera lite mer på det där i morgon! ;)

Puss och kram på er!

Recept!

Jag skulle bara vilja tipsa om ett gott recept!

Du behöver:
  • Tomater i olika former/storlekar/sorter/färger (T.e.x coctail tomater, körsbärstomater och så föredrar jag kvisttomat!)
  • Lufttorkad skinka, t.e.x Parmaskinka
  • Parmesanost
  • En röd lök
Skiva tomaterna/dela i halvor (Om man vill. De små) och lägg dem i en ugnssäker form. Skiva löken och strö över.

Lägg skinkan i strimlor jämt över tomaterna och löken.

Ta ett rivjärn eller en potatisskalare (
Att föredra) och skiva ner parmesanosten över alltihopa. Se till att det täcker hela formen.

Sätt ugnen på 175 grader och ställ in i mitten tills osten smält eller tomaterna är mjuka.
 Viktigt! Bränn inte osten! Den blir bara mjuk, den smälter inte som när man gör varma mackor!

Servera med couscous eller bulgur och en god bönsallad!
Smaklig måltid!!


Om ni provar receptet så säg gärna till vad ni tyckte! Jag har nämligen kommit på det själv och håller på att utveckla det!
Nu ska jag t.e.x prova att ha i lite feta/getost i tillsammans med parmesanen!
Kommer med uttalande om det nya i receptet senare i helgen!! ;)

Puss på er!

Däck tjyvar!

Min stackars vän fick sina fälgar snodda i natt.... De hade tagit bort alla 4 däcken och lämnat bilen så... Och inte nog med det så satt en P-lapp på rutan! Stackarn...
Det är ju sånt som bara händer i amerikanska filmer! haha!

Idag var det drag på jobbet! Men tiden stod still... Och sen började det regna oxå... Så mina strumpor var blöta när jag kom hem.... Ingen bra dag idag tror jag?
Dessutom är jag utan min älskade lilla tjej i helgen.. Men men... Saknar henne redan.. Tänkte nyss: Oj snart är det dags för Tindra att sova! Men sen kom jag på att hon inte var hemma ju...

Nu ska jag kolla på massor med avsnitt av min Anime serie! Jag har kollat på 30 avsnitt av 51 nu! Får se hur många det är kvar när jag är klar för sängen ikväll! ;)

PUUUS!

The phaaaaaantom of the operaaa!!!!

Idag har det vart en mysdag med Tindra (igen!).
Vi började efter lunch och sovstund att gå ut till dagis lekplats. Det är närmsta stället där de har gungor som Tindra kan gunga på... Där lekte vi en stund innan vi gick vidare mot Coop. På vägen dit stannade vi till vid en annan lekplats där vi träffade på Tomas och Rikard (Patriks småbröder) och de lekte med Tindra en stund och åkte en rutchkana som var lite för högt upp för Tindra så hon landade på rumpan och magen i sanden hela tiden! hihi!

Sen gick vi vidare till Coop (Under stora protester!!) och där handlade vi lite mat och annat gott.
När vi kom hem så busade vi en stund igen innan det var dags för middag. Efter middagen plockade jag fram lite chips och så satt vi i soffan under en filt och mös tillsammans! Hon blir riktigt gosig när man har en skål med chips i famnen! hihi!

Efter det så var det dags för ett bad! Vi badade båda två och hade vattenkrig bl.a. Badade ganska länge, tills vi båda vart som russin! Då var det dags att gå upp. På med badrocken för Tindra och mjukisarna för mig. Busade en liten stund till och sen satt hon i mitt knä framför datorn och kollade på knasiga katter på Youtube! men eftersom bilden är konstig ibland var det inge kul, så jag satte på lite Paul Potts istället och även lite Sarah Brightman!

Jag bara ÄLSKAR låten "The phantom of the opera" med henne! När jag var liten ville jag kunna sjunga som henne! hehe. Hon har en fantastisk röst!
Men vi njöt av de vackra tonerna medan jag satte på Tindra pyjamasen och nattade henne.

Det var en mysig dag i dag!
Jag kände att jag måste passa på att mysa med henne nu när jag inte kommer få se henne på hela helgen....
Här om natten så hade jag riktiga "Tindra cravings" och ville nästan gå och väcka henne och bära henne till min säng och mysa med henne! Bara krama och gosa och njuta av hennes närhet!
Min älskade ÄLSKADE lilla snutta!

Idag har favoritordet varit: Bajs! haha! Hon har sagt det flera gånger idag bara sådär.. Så söt! Annars så är det tom, alltså t.e.x: Hon håller i ett glas vatten och dricker upp allt. Hon ställer det på bordet framför mig och säger 'Tom'! haha!

Bajs bajs bajs! ^^ Gullunge! Hon har vart lite dålig i magen idag så det är väl därför!? Har fått byta 4 bajsblöjor idag. Vanligtvis är det en eller två om dagen! Och så har hon pruttat MASSOR idag oxå!
Men nu sover hon (Nästan!) och i morgon är det dagis för henne och jobb för mig! Sen kommer hennes pappa och hämtar henne på dagis... Nästan så jag blir lite tårögd när jag tänker på det! haha! Men han ska ju få träffa henne lite han med och hon vill ju träffa sin pappa såklart!

Ska skaffa mig en Web cam snart så de kan prata med varandra på kvällarna och han kan få se alla söta saker hon gör när han pratar med henne! ^^

Ne nu ska jag tvätta håret! Blir nog bara över badkarskanten för annars torkar jag väl ut totalt om jag ska ta ett bad till idag! haha!
Kram på er!

Klicka och få presentkort!



Klicka på bannern och bli medlem!
Det är gratis att bli medlem och du behöver inte göra något om du inte vill!

Du kan samla poäng som du kan växla in mot presentkort på Kicks!
Och allt är helt gratis!
Lätt som en plätt!

Bakdag!

Igår fick jag ett jätte sug på att baka, men hade inga ägg hemma. Så jag bad min pappa köpa med sig mjölk och ägg när han skulle komma och skruva upp mina hyllor!
Under tiden så gjorde jag och Tindra chokladbollar!
Eller ja, Tindra åt upp sina bollar innan de hann bli bollar! haha! Men några stycken vart det!

Och sen när pappa vart här så blev det så sent så jag hann inte göra någon kaka!
Så idag blidde det sockerkaka istället!
Den står i ugnen nu och är klar om ca 20 min! Ska bli smarrigt med sockerkaka!


Och jag hade råd att baka eftersom min pappa betalade för äggen och mjölken och resterande ingredienser hade jag redan hemma! ;) Bara så att ni vet! ;)

Sen så ska Kim komma hit efter att hon varit hos tandhygienisten och då ska vi fika! ^^ Myspys!

Snott av ida! ;)

Ida hade den här roliga fråge grejen på sin blogg och jag tyckte det skulle vara kul att fylla i! bara jag kommer ihåg allt!!

Graviditeten

*Vilka/vilket var ditt favorit plagg?
Mina sportbyxor och tjocka tröjor och t-shirts.
*Vad var din/dina favorit rätter?  Jag hade nog ingen direkt..
*Vad var dina/din favorit dryck?  Fanta, eftersom jag inte kunde dricka cola!
*Vad tyckte du inte om? Cola!
*Vad var du mest sugen på? Sura frukter, som persika, mandariner och gröna äpplen.
*Hade du halsbränna? Ja gud ja!
*Hade du foglossning? Frutansvärt mycket sista 4 månaderna.. Aj aj aj...
*Hade du sammandragningar? Ja har inte alla det?
*Mådde du illa? "Bara" de första 3 månaderna! ;)
*Vilken sovställning var bäst? På vänster sida! Eller på "mage"...

*När var din BF dag? 8 Nov enligt mig/Sista mensen, 9 enl. BM och 10 enligt UL!

*Gick du över tiden? Nej
*Hur mycket gick du upp i vikt? 22 kg.........
*Hade du mycket vätska i kroppen? sista månaden svällde jag som ett lik i en å! haha!
*Hur var ditt psyke? Upp och ned.... Ibland överlycklig ibland deppig! men det berode mest på smärtan o.s.v...
*Gnällde/klagade du? Massor antagligen!
*Vad trodde du det var för kön?  Det kändes som en flicka! Och det var det! ;)
*Visste du vad det var för kön? Nope!
*Var du rädd för något? I början var det förlossningen, sen var det nålarna! ;)
*Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Jag hade ingen aning, bara att jag inte ville ligga på rygg!
*Hur ser du på graviditeten idag?  Det var hems och underbar på samma gång! Men jag gör nog inte om det!

Förlossningen

*När började din förlossning?
5 Nov 2007
*Hur började den? Vattnet gick och jag ringde BB: Fick komma in men bebiseb var inte fixerad så jag fick ligga kvar...
*När åkte du/ni in till förlossningen? Runt 7 tiden tror jag!
*Varför? De tyckte att jag skulle in eftersom bebisen inte var fixerad än!
*Vem/vilka åkte du in med? Min pappa och Tindras pappa
*Fick du/ni åka hem igen? Nej fick ligga kvar i 2 dagar.. Sängliggandes....
*Vilket sjukhus skedde förlossningen på? Danderyds BB
*Vilka/vilken var med under förlossningen? Patrik
*Tog du nått smärtstillande? Epidral och lustgas!
*Vad tyckte du var jobbigast?  Värkarna innan jag fick Epiduralen, men inte jätte farliga! Mest jobbiga bara...
*Var du rädd för något? NÅLARNA!!! Ville eg. inte ha Epidural, men hade så ont och orkade inte mer så jag tog ändå..
*Hur lång tid tog det? Samanlagt 62 timmar och 18 min f.o.m vattnet gick. Själva förlossningen tog väl 14 timmar!
*Hur ser du på förlossningen idag? Hellre föder jag barn än är gravid!! ;)


Mammas älskling!!

Hemma hos mig!

Nu har pappa vart här och borrat åt mig! ^^






Nu sitter allt uppe!
Har inte städat ordentligt än bara! Behöver dammsuga lite till!

Äventyr!

Igår var vi på äventyr!
Jag och Tindra skulle gå till Lek Rymden nere i Görla. Vi ringde hennes pappa på vägen och frågade om han skulle följa med. Han var lite (Läs: Mycket!) bakis men tackade ja.
Jag köpte lite picknick  som vi åt innan vi gick.

Sen var det problemet att hitta! Vi har ju aldrig varit där förut och det var inte utmärkt på kartan, men det gick bra tillslut!

I 4 timmar var vi där och lekte! Tindra hade jätte roligt och vi oxå!

Här kommer några klickbara bilder:

 

En rolig dag full av äventyr! Tindra var så trött efteråt så hon somnade så fort hon hamnade i vagnen på vägen hem!


Hej då knarkarkvart!!

Mu har min underbara mamma och underbara Bosse flyttat ut och kastat allt det fula i min lägenhet och flyttat in allt det fina från landet. Så nu ser det nästan riktigt snyggt ut här hemma!
Hej då knarkarkvart!!

Hej fina lägenheten!!
Jag ska leta upp kameran sen när alla hyllor och skåp sitter på väggen och så ska jag fota lite åt er!
Hoppas bara den vita soffan får vara vit så länge! ;)
Men nu blir det ingen mer frukost i soffan för Tindra och mig.. :( Det som var det mysigaste på hela dagen... Men jag vill ju hålla soffan ren, även om klädeln är tvättbar... Men man kan ju inte tvätta den hela tiden!

Jag ska önska mig en blå klädsel i födelsedagspresent!!

Eurovision ikväll!! Ensam som vanligt antar jag.. Madde sa att hon skulle komma, men hon har inte hört av sig eller svarar på sms.. så.. Ja.... Men jag är ju van nu! tradition nästan! ;)

WTF!

Jag gick till läkaren som var huuuur virrig som helst!
Fick göra lite prover, tops i halsen för att kolla efter halsfluss och blodprov..........
Topsen var ok, men jag fick ondare i halsen efter att hon vart där och pillade.... Och blodprovet.. jag hyperventilerade nästan och så skulle hon sticka och....

Hon kom inte ens igenom skinnet!!!!!!
Så hon måste göra om!!!! Och så sätter hon den på fingret och.....

Hon kommer bara halvvägs så det kommer nästan inget blod! Hon ber mig slappna av så att det ska komma mer men hade jag slapnat av mer i handen hade den fallit mot marken.... Så....

Hon sticker en gång till!! Och den här gången tog hon i utav bara helvete!!! Och då forsade blodet så då var hon väl nöjd....

Sen kom min läkare inspringandes och hade en annan patient samtidigt som mig som fått bomullen från topsen i öronen! hahahahahahaha! Och så ber hon mig vänta utanför hennes dörr.. Jag väntar...
Helt plötsligt rusar hon ut och ser ner på mig och säger: "DU.... Testerna visade på virus, finns inget att göra" och så springer hon iväg med gubben som hade bomull i öronen efter sig! haha!
Virrigt värre!

Men jag får väl dras med den här skiten ett tag till då.. Hoppas det går över snart....

Jahopp...

Ringde till sjukvårdsuppl. och de sa: men oj då, då måste du gå till en läkare på en gång tycker jag!!

JAHA!?!?!?!

Så jag ringde husläkarmottagningen men min husläkare hade ingen tid förrän i mitten av JUNI!!!  Så jag fick en akuttid med en annan läkare... Hoppas för guds skull att det är en kvinlig läkare annars vänder jag i dörren!
Och att jag slipper ta blodprov!

Jag frågade om faktura, för det kostar 170 kr och jag har 70 kr så det fattas en 100:ing, och fick något otrevligt svar att ja men bara när det är akuttid så får man det! Men jag har för mig att jag fått det förut för vanligt husläkarbesök! Kanske har ändrat?
Jag menar, alla har ju inte pengar 'just nu' så de borde ju kunna ge en faktura!
Men tur då att jag fick en akuttid!

Jag är jätte nervös! Jag skakar och mår illa.. Jag hatar sjukhus och läkare.. Framför allt manliga läkare.... Fy... Och nålar.... *Ryser*

Lite ironiskt att mitt favvo program på tv är 'Sjukhuset' då! hahaha!
Ne nu ska vi klä på oss och göra oss i ordning.....

Fy fan...

Jag är så less på det här nu! Jag ska ringa sjukvårdsupplysningen på order av Madde! Då hoppas jag att de kan säga hur jag ska göra för att bli av med det här! Snoret och hostan kan jag stå ut med, men halsontet är fan i mig "a pain in the ass".... Hostan är för övrigt mycket bättre! Och jag snorar inte så mycket heller längre, men så fort jag får ont i halsen igen så kommer snoret oxå!

C-vitamin, läckerol och The + Bafucin är vad som gäller nu, men inte hjälper det inte! Bafucinen är ok, den tar ner svullnaden och tar bort det onda eftersom det är smärtstillande! Men det tar ju inte bort just det att det sväller i halsen och gör ont så fort jag inte har en Bafucin i munnen....

Jag vill verkligen bli frisk nu och vara av med det här!
Jag har inte råd att gå till någon läkare heller... Jag kom ju på att min husläkare är kvinna så om jag får komma till henne så är det ju OK! Bara jag slipper några manliga läkare!
Men jag har inte 170 kr..... Och även om jag tar det på faktura så kommer jag inte ha råd att betala den sen ändå!

Fan vad jag hatar pengar....

Heldag!

Igår hade jag och Tindra en mysdag! Vi började dagen på altanen där jag möblerade om lite i rabatten och flyttade de låga växterna framåt och de högre bakåt.. Hade råkat göra en miss där i fjol...
Medan jag höll på där så sprang Tindra runt på gräsmattan och jagade katterna. När jag var nästan klar så tittade jag upp och hon var borta!
Paniken spred sig i kroppen! Men hon hade bara gått till lekplatsen och satt på en sån där motorcyckel som sitter på en fjäder, som gungar.... Hon gillar dom trots att hon ramlade av en förut.

Så vi lekte ett tag där och det satt en tjej och gungade på ena gungan som jag tror hade någon slags cancer för hon hade inget hår... Alltså det var inte rakat... Men iaf. Hon var såååå söt! Hon satt och sjöng för sina mamma som satt på kanten i gräset och läste. Hon var jätte duktig och sjöng "Håll om mig" och "Värsta slagern"... Så himla sött!
Längtar tills Tindra kan sjunga för mig! ^^

Sen när det var dags för lunch ville inte Tindra alls komma in! Så hon fick vattna blommorna på altanen medan jag lagade maten. Men det dög inte så länge och hon vart grinig och gnällig. Det är vid sådana tillfällen man önskar att man kunde trolla!

Efter lunch så sov hon. När hon vaknade på ovanligt glatt humör så klädde vi på oss igen och gick (!!) ner till stallet och kollade på hästarna. Men hon vart lite arg för att hon inte fick gå som hon ville.... Så vi gick och tittade på kaninerna och guldfasanerna istället. Hon var jätte imponerad av fåglarna och sprang runt och skrek "Pippi". Hihi!
Blir nog en lite djurskötare av henne oxå! ;)

Sen lekte vi en stund på lekplatsen vid fritids/lommarskolan. Där hade de inte heller några bra barngungor! Måste man gå 10 mil för att ens barn ska kunna gunga? Jag tror den närmsta gungan som hon kan gunga på är dagis och dit kan man ju inte gå förrän de stänger kl halv 7!!

Till middag vart det spagetti och köttfärssås. Gottigt!!
Sen busade vi resten av kvällen tills Extreme Home Makeover började! Då var det dags för skruttan att sova!

Sen satte jag och grät resten av kvällen! haha! Först till Ex Home Makeover och sen till Grey's Anatomy!

Efter det var der dags för sängen och Anime!
Har börjat kolla på "Full Metall Alchemist" men hade råkat få den med engelskt tal... Men men... Sen ska jag kolla på "I My Me - Strawberry Egg" son handlar om en man som tar jobb som en kvinlig lärare på en skola för tjejer.. Haha! Kan det bli bättre eller?

Nej nu måste jag kurera mig klart och klä på mig och Tindra! halsen är igensvullen igen så jag har druckit ett glas c-vitamin, thé med 3 st Läckerol i och snart ska jag ta mig en Baffusin!
Jag vill inte gå till någon läkare, trots att jag sa för en vecka sen (Eller var det två?) att om det inte gått över om en vecka så skulle jag gå... Men jag vill inte komma till nån pervo läkare och min husläkare är lite virrig, men hon är bra! kanske ska ringa henne då? Minns bara inte vad hon heter! haha!

Nej, klä på dags!

Jag vart tvingad!! ;)

Jaha helgen var en rätt så bra helg ändå trots att det inte vart som man planerat.. Fast.. Jag skulle ju sluta planera!?!? Ja ja...
Men i fredags konstaterade jag via Sjukvårdsupplysningen att jag har bihåleinflammation! Kul kul... INTE! Det kändes som att hjärnan höll på att tränga ut genom näsan!!
Sen på kvällen lämnade jag Tindra hos sin pappa, kollade in hur de har det där nu, var väldigt fint men lite väl svart kanske.... En kudde eller filt i någon klar färg kanske hade "piffat upp" det lite! ;)

De bjöd på lövbiff och potatisklyftor. Gott! Sen kollade vi på film! 'Låt den rätte komma in'! Den var OK men boken var sååååååå mycket bättre!

Lördagen började med znooz i 30 min! Skönt... ;) Sen iväg och jobba! Dagen gick så långsamt och det var knappt några kunder alls.. Inte kul.
Sen iväg hem igen, och jag fick något ryck och tokstädade hela lägenheten! Och möblerade om på diskbänken i köket! Så nu är det mer plats för jag tog bort diskstället som jag ändå bara hade mina diskborstar i. Jag ska fota sen så ni kan få se hur fint det vart! ^^

Försökte mig även på att sätta ihop den där stället, vad heter det? Med nätkorgar.. ja ja.. Men jag försökte få ihop det i alla fall men det var totalt omöjligt utan hammare! haha! Så jag kastade iväg det och fortsatte att storstäda!

När jag var klar så promenixade jag iväg till Madde, färgade håret på henne och sen gjorde vi oss redo för... Ja för vad? Vi hade ingen aning om vad vi skulle göra!
Men vi drack lite cider och sen kom Robban, hennes kille och Tomas förbi och vi drack lite och hade trevligt. Jag och Madde var galna som vanligt! haha! Men kul hade vi!

Sen bar det iväg till Mobergs! Jajemen! Var typ tomt där när vi kom och vi kom ändå ganska sent. Men jag och Madde ställde oss på dansgolvet direkt och hade jätte kul. Sen bjöd Robban på Tequila.... Min älskade, farliga, Tequila.... Och Tomas bjöd på en Smirnoff Ice.
Jag kan ju tala om att jag och Madde hade roligast på vägen hem! haha!
Sen däckade jag i soffan hos Madde.... Trött som bara den var jag! haha! Och tur var väl det.... ;) *Madde vet* haha!

Ja 2 bilder hamnade vi med på den kvällen....

 

HAHAHAHAHA!!!!

Sen på söndagen var det bara med massa runt-farande och en sväng till Elgiganten där vi provade massagestolarna!! Och SNÄLLA kan någon ge mig 3000 kr så jag kan få en sån!?!? Det var det bästa jag vart med om i hela mitt liv! Jag höll på att somna där i stolen och folk som gick förbi kollade på mig konstigt där jag satt och "ååååh, jaaa... Ååh så sköööönt" hahaha!

Efter det vart det en sväng till flygfältet där jag VART TVINGAD ATT LAGA MAT! ;) Nej då, men jag lagade mat åt grabbarna även om de kanske inte gillade min milda kryddning, men det är ju för att jag är fortfarande van att göra mild mat till Tindra! Jag kommer aldrig göra om samma misstag igen då Tindra fick lite stark mat och hade jätte ont i magen hela natten och bara skrek och skrek!
Men Lillstrumpan gillade min mat och åt med hela ansiktet! ^^ Det är det viktigaste! Att hon gillar den alltså.
Sen hem därifrån och bums i säng för Tindra för klockan var mycket!


Jag måste höra av mig till RB för det slåter så förbannat i rören här att om någon spolar vatten på natten så vaknar man i panik och tror att man blir pepprad med en kulspruta!!! Och det blir bara värre och värre! Förut var det bara om man spolade varmvatten och inta hade tillräckligt sprut i kranen.. Men nu tycker jag att det låter hela tiden! Sen måste jag bara påpeka lite för dem att tapeterna håller på att ramla av.. De har krullat upp sig i hörnen. och golvet är ju värdelöst lagt.. Hade ju fan gjort bättre själv! ÄRLIGT!
Jag måste prata med dagis oxå.. De har ju stängt den 29:e IGEN! De hade ju stängt den 4:e oxå!
Jag har fan inte råd att ta ledigt hela tiden bara för att de ska stänga och ha nån j*a planeringsdag 2 ggr i månaden! Specielllt inte då jag knappt jobbar något nu!
Så jag ska fråga om de kan ordna något annat den dagen åt Tindra, typ något annat dagis eller någon dagmamma!

Jag ångrar nästan att jag inte valde att ha henne hos dagmamma..... Men men...
Och så måste jag ringa försäkringskassan och fråga vad som hänt med mitt bostadsbidrag för jag har fortfarande inte hört något! Och så måste jag ringa BVC, det ska jag göra idag....
Och så måste jag fråga FK om jag har fler föräldradagar att ta ut eller om alla är slut!

Nej vad tråkigt inlägget blev nu! haha!
Snart ska vi ut i solen (Blåsten!!) och leka lite!

PANIK!

Jag får panik varje gång sånt här händer!!!
Jag hade missat en betalning, eller var inte säker på om jag betalat den elelr inte, och inte fått någon påminnelseavgift så jag antog att jag hade betalat den! Men så fick jag ett brev från inkasso!
Såklart satte jag mig och betalade den på en gång, men så hade det dragits en avgift från kontot som dras från banken varje månad så det fattades 9 kr för att jag kulle kunna betala den! Så jag fick vänta tills jag fick lön och ändrade betalningsdatumet till den 24:e...

Men så hade den tydligen inte blivit betald ändå och jag kunde inte ändra för det var problem med sidan på nordea. Så jag fick ännu ett inkassokrav i brevlådan och jag betalade den på 998 kr! och den här gången såg jag till att det verkligen blev betalt och kollade så att det hade dragits från mitt konto och det hade det!
Skönt att bli av med den i alla fall tänkte jag!

Men så idag damp det ner ett brev från Kronofogden om att jag hade blivit delgiven!! VAD I HELA HELVETE!!!!!!!!!!
Så jag ringde upp Kommunen och sa att jag hade betalat den! Då fick jag nr till inkasso till en Malin och pratade med henne och berättade som det var.
Som tur var så hade de bara gått om varandra och de hade fått in pengarna! De hade skickat delgivningen samma dag som jag betalade det var därför jag fick den och nu ska jag strunta i den!

Sjukt skönt! Jag som äntligen blivit av med min skuld hos kronofogden!
Jag satt i soffan nyss och höll på att börja gråta för jag har inte mycket pengar kvar att leva på fram till banbidraget och ännu en skuld hade satt oss på gatan! Sådet var skönt att det löste sig!

Nu ska jag stressa av innan vi ska på återkontroll för Tindras öroninflammation hon hade för 5-6 veckor sedan... Som jag redan kollat hos en läkare att den hade gått över, men de ville att vi skulle komma ändå... Jag vet ju vad de kommer att säga: "Nej det var bra där, ingen inflammation kvar".. Men men.. Sen ska vi väl leka ett tag i lekparken! Kanske ta en sväng på stan igen och äta en glass!

Jag hatar att vara vuxen... *Suck*


Igelkotte!

Jag hittade en liten igelkott på min altan!


(Klickbar bild)

Jag sprang in och gav den lite Gourmet Kattmat (Blötfoder!) och den sniffade i luften och såg väldigt glad ut när den fick syn på maten! Den åt så det smaskade om det! Så söt så! Sen visade jag den för Tindra. Hon fick sitta i mitt knä och kolla medan den åt. Hon har lite svårt för att viska.. men men.. ;) hehe! Och så sa jag: "Det är en igelkott. Den kan man inte klappa för den sticks!" då pekade hon på den och sa: "Icks" haha!
Precis som mormors kaktusar! ;)
Sen när vi kollade på bilderna på datorn så sa jag: "Titta, igelkott" då sa hon: "Kåå" haha!

Nej nu ska jag oxå klä på mig! Tintin har en söt klänning som hon fått av mormor på sig idag! Vad jag ska ha är en annan fråga! hahaha! 26 grader visar mätaren nu.. I solen alltså!

Chihuahua!!

Ja Patrik bad iaf om ursäkt för allt han sagt här om dagen! Via sms visserligen men en ursäkt från honom... Det är bra!

Känns lite trist faktiskt, ändå, att jag inte kan skriva blogg utan att behöva tänka på hur jag formulerar mig eller på vad jag skriver....
Men jag får väl öppna min andra blogg igen då..... Eller skriva på datorn så bara JAG kan läsa.....


Jag vill ha en hund! En liten söt långhårig chihuahua (Stavade jag rätt nu?) eller en Yorky! Men jag har inte tid med en hund... :( Hade jag haft en hund hade jag nog inte kännt mig så ensam om kvällarna tror jag...
Iblan känner jag mig så ensam att jag gråter.. Jag sitter uppe halva nätterna och pratar med folk på msn för att slippa vara helt ensam! Och jag tror att det är därför jag är ute och härjar så mkt på mina lediga helger.. För att slippa vara hemma.. Ensam....

Men min älskade skruttunge får mig glad åtminsone!! Utom här om dagen så både hon och jag var väldigt trötta! haha! Hon gnällde, jag gnällde, hon skrek, jag skrek.... Ingen bra dag... ;)

Nu sitter hon och stoppar in grejer i stjärtskåran på mig! hahahaha! Knasfia! ;)

Idag ska vi ut på stan och äta lite glass med Madde var det tänkt! Kanske ska göra sig i ordning och få tag på henne nu så vi kommer ner innan 5! Jag och Tindra har oxå blitt lite tidsoptimistiska ibland! :p haha!

Men just nu är det 13 grader i solen och sol! Så jag hoppas på en fortsatt bra dag!
Åh åh! Kanske kan låna Kulans vovve? :p Roy - Råttan! ;) Så söt så!

Ne nu ska vi klä på oss!!

Ignorant?

Alltså jag vet inte varför mitt privatliv är så intressant....

Bara för att jag inte vill dela 100% av mitt liv med alla så blir "folk" sura och det är anledningen till att jag inte skrivver vad jag vill i bloggen!
För vad jag än skriver, eller inte, så blir "folk" sura!

Jag ska lägga ner bloggen helt istället....

Efter ett samtal via telefon där jag vägrade berätta vad jag inte kunde/ville skriva i bloggen eftersom alla inte har med det att göra så fick jag det här trevliga meddelandet på msn:

säger:
*hatar hemligheter.. Jag vet iaf att det är något jag skulle reagera starkt på för annars hade jag fått veta.. jag är bara så less på din ignoranta stil..

Är jag ignorant för att jag inte vill dela exakt allt med mitt ex som inte har med mitt liv att göra överhuvudtaget!? Det enda han har att göra med i mitt liv är Tindra.. Resten ska han ge fan i! Men då är jag ignorant... Jo jo....

Sen är jag tydligen en alkoholiserad slampa oxå... Trevligt trevligt...

jaja nu ska jag samtala med trevliga människor på msn innan jag lägger mig! Natti natt!

Gome...

Ja det är lite dåligt med uppdateringa här för jag vet inte vad jag ska skriva...
Det jag vill skriva kan jag inte skriva av flera anledningar och det jag kan skriva vill ingen läsa av flera anledningar!

Fortfarande förkyld, men det börjar bli bättre!
Tindra har oxå blivit snorig men jag hoppas det håller sig till bara snor!

Annars så känner jag mig ensam och övergiven...
Utom igår då Ida och Lucas kom på besök!

Tindra var så söt och försiktig med Lucas och han fick t.o.m en liten puss!! ^^.



Dom två ska ju gifta sig när dom blir stora! ;) Det har vi bestämt! haha!
Men det verkar ju redan vara kärlek i luften! ;)

Det var kul att de kom förbi! Så jag äntligen fick träffa lille Lucas oxå! jag t.o.m vandrade runt med honom i min famn tills han somnade! Det var mysigt!
Men för det så vill jag INTE ha fler barn!!

På tal om fler barn så är min bäste vän Pernilla gravid med bebis nr 2! Stort grattis gumman!! *Kramar om*

Nästa helg vill jag åka bort här ifrån! Någon som har lite tips? Direkt efter jobbet på lördag.... GONE! Hem på söndag kväll... Så inte 100 mil bort....

Deleted!

Jag raderade nr ur min mobil igår och fy fan vad skönt det känns nu!

Idag hade jag tänkt städa eftersom det kommer folk hit och vi ska grilla ikväll... Men.. Det är ju så fint väder ute!
Sen tänkte jag faktsikt gå och köpa lite matolja och karamellfärg och göra TROLLDEG!
Det kommer både jag och Tindra ha kul med! haha!

Nej nu visar tempen på 24 grader i solen så vi ska väl klä på oss och gå ut! Ta med hink och spade oxå! ;) Äta lite glass kanske oxå!

Ha det! KRAAM!

RSS 2.0