Hungry Eyes...

Jisses....
Glad och åter glad! Idag har det vart en bra dag! Trots att det inte har hänt så mycket och trots att mitt knä typ gick sönder av att gå i högklackat igår! Har smsat med mina vänner hela dagen och bara haft det mysigt med Tindra! Gick även en sväng med Madde till Rusta!

Annars har jag bara legat på soffan och läst "Nalle" och "Tindras regnbågspicknik" för Tindra! Hon är så söt när hon ska hjälpa till att bläddra sida och t.o.m läsa! haha! Hon pekar på bilden och så säger hon typ "ajajja da ma" ja en massa nonsens bara, men det låter som om hon skulle läsa själv! hihi!

Ja.. Idag.. Idag var en bra dag helt enkelt! ;)

Funderar på att sätta lösenord på bloggen, så att bara de som får lösenordet kan läsa! Känns inte som någon idé att blogga om man ändå inte kan få ut allt man vill få ur sig! Vad tycker ni som läser?

Shit är mitt nya favvo ord, bara så ni vet! haha! Det kommer användas ofta framöver! x)

Ida; Jag glömde göra en Tony Irving o lördags.. Förlåt! haha! Men med så många boxande killar och andra distraherande saker så glömmer man lätt! ;)

Ja-a du....

Ta å lägga sig kanske? Jobba i morgon ju! :) Weeii!

BYE! <3

Hängt med Noice!

Fy fan vilken kväll! ;) (Nöjd nu mamma?)

Var på Mobergs med Madde idag/i natt! Noice spelade! Det var ett j*a drag!
Tyvär fanns det assholes som vanligt, bl.a en kille som typ slog sin ambåge i mitt bakhuvud! Jag puttade på honom med min armbåge så han skulle flytta sig, men istället så slog han sin knytnäve i min mage! Sen skröt han om det för sin kompis! *Modig kille som vågar slåss med tjejer* Så jag gick till närmsta vakt och han sa till honom sen lugnade han ner sig...

Festade på som vanligt, dansade och hade kul! Vart raggad på av 40-taggare! haha! En av dem bjöd Madde på en drink, men vi gav den till en kille i baren istället! ;) Man vet ju aldrig vad dom stoppar i de där drinkarna.... Haha!
Efter ett tag vart vi lite trötta och varma.. Satte oss i soffan ett tag och vilade! Då kom killarna i bandet och satte sig mitt emot!
Vi började prata med dem, trevliga killar! De erbjöd sig att köra oss hem och vi fick komma in gratis på nästa spelning om vi ville! ;) Najs! Men tyvär tror jag att jag jobbar då....

Idag kom även Ida hit! Min älskade Ida! <3 det var så kul att få träffa henne igen och se hennes mage! hihi! Den var så liten! Det blir nog en liten kille det där! ;) Men det var kul att hon kom! Vi träffas ju inte så ofta tyvär.. men nästa gång då jag är ledig 2 dagar i rad ska jag komma till henne har jag lovat! ;)

Nej.. Nu ska jag gå å lägga mig efter en helt OK kväll för att inte har vart så 100%-igt taggad på att gå ut!

BYE!

Dålig dag....

Idag har det vart en riktigt dålig dag!!
Det började med att jag vaknade ur en jätte härlig sömn! Klev upp i ett iskallt rum...
Kollade mig i spegeln och ser att mitt högra öga är jätte svullet! Snyggt? Går utanför dörren och det är slask hela vägen till jobbet! Efter ett tag börjar det rinna ur båda ögonen p.g.a den kalla vinden! Sminket rann.... Kommer till jobbet, börjar jobba.. Känner att det känns konstigt i magen, går på toa och jo men visst.. Mens....

Svullnaden i ögat är nästan borta när jag gå på lunch, går ut för att prata med Henke på Expert ang inställningarna till min telefon. På vägen dit höll jag på å halka och vart utprejad från under markisen lägs ena husväggen och blir dyngsur av allt snövatten som rinner där.... På tillbakavägen köper jag paj. Kommer tillbaka och Madde ringer mig! Pratar med henne i knappt 4 min innan batteriet i telefonen dör... Äter pajen på en kvart innan jag går tillbaka upp för att jobba igen!

Jobbar på som vanligt och ser plötsligt att jag är röd på handen. Trode jag var torr, så jag smörjde med salva. Det gick inte över... Gick för att prata med Tessan och slog i knät i ett av borden och fick ett blåmärke!

På hemvägen skulle jag handla! Det gick smärtfritt! Var sugen på grillad kyckling och tänkte: Nu är det säkert slut bara för att jag ville ha det! Men det var det inte!
Vart stoppad av några försäljare från Tele2 på vägen ut och medan jag pratade med dem i entrén (Som var typ 200 grader varm!) började det stickas och pirra i benen. Började gå hemmåt på gångvägen och tänkte att jag inte skulle gå över vägen där det var plogat, för jag ville se om de hade plogat vid det andra övergånsstället oxå.... Och plaskade rakt igenom världens djupaste och största vattenpöl!! Det såg ut som slask bara, men inte då.... Och det andra övergånsstället var INTE plogat....

Kom hem, åt kycklingsallad och tänkte ta ett bad. När jag lade mig i badet såg jag att jag var röd på båda benen och på magen, samma röda som jag har på handen! Jaha vad är det då? Säkert nån allergisk reaktion.....
Kliver ur badet, får magknip så jag måste sitta dubbelvikt! Reser mig upp när det gått över och ja.. Nu har jag huvudvärk!!

Jag ska nog bara gå å lägga mig så slipper jag råka ut för mer idag....

Det enda som var både glädjande (och lite ledsamt ändå för hon var ledsen..) idag var att Tindra vart ledsen när jag badade och ropade på MAMMA!! ^^, Inte pappa... MAMMA!! <3 Min älskling!

Och det var kul att träffa farmor på stan idag oxå! Så iaf 2 bra saker idag!

Nej nu ska jag nog lägga mig...

BYE!

Dagis!

Glömde ju berätta att TinTin fått dagisplats nu!
På det dagiset jag sökte som första hand! Hon börjar inskolningen den 7/1-09! Hon kommer gå 09.00-12.00, 15 timmar i veckan då altså eftersom Patrik inte jobbar än! Men han vet vad som händer.....

Sen skulle jag vilja prata med dem om tider, men det får jag ta nån dag då jag är ledig och får gå med!

Nej sovdags på riktigt nu!

BYE!

It's cold in here....

Det är ISKALLT i lägenheten nu!! Och eftersom det är iskallt redan i sovrummet kan jag tänka mig att det bli minusgrader där i natt!! Det är 20,3 grader i V-rummet nu, och det sjunker...
De skulle stänga av fjärrvärmen IGÅR men då märktes det inget.. Antar att de klantade till det och fick göra allt idag istället eller nåt... Hoppas det för annars så ska jag kräva hyressänkning om det ska vara såhär kallt hela tiden!
Tindra blir ju sjuk om det ska vara såhär!

Och Ceacar har hittat Tindras ena napp som vi letat efter och håller på å leker med den! Han är som besatt av den! Haha! Han är ju typ "gummi-holic" eller nåt! haha! Galna katt....
Ganska söt när han springer runt med napp i munnen och så jamar han högt och dovt så det ekar i hela lägenheten.. Inte lika gulligt! ;)
Som tur är så är det den enda nappen Tindra har (Kvar) som är gummi! De flesta är i silicon och det gilllar inte Ceacar.. ;)

Har fått reda på en lite trist nyhet idag oxå....
Jag kan inte längre ställa mig framför tv'n och så ska nån säga: Är din pappa glasmästare eller?
Och så ska jag svara: Ja faktiskt!
För han är inte glasmästare längre..... :(

En annan tråkig sak är att jag slutat rida... Av flera anledningar jag inte tänker ta upp här, men en stor del av det hela handlade egentligen om Tindra!

En bra sak idag var iaf att jag fick beröm av bossen idag! Man känner sig lite bortskämd när man är van med "elaka" chefer.... Men vi hade städat ur jeansfacken, dammtorkat, sorterat och vikt snyggt eftersom han sa att det behövdes! Och det bästa var ju att han kom in och sa: "Shit vad snyggt det blir! Det har ni gjort bra! Jätte bra!"
Och guuuuuu så skönt det är att få beröm, även om det var han som sa att vi skulle göra det! Jag älskar min chef! hihi!
Ja fast inte på det viset altså.. Untan som chef! ;p haha! Han är bäst!

Har pratat med Kim idag i telefon oxå! Det var länge sedan vi pratade så mycket! Var kul att prata med henne igen! Hon ska komma över hit på söndag och så ska vi promenera på stan! Det är ju skyltsöndag!
Eller hur vad det Kim? Skulle vi det? ;)
Ta en fika kanske och prata skit!? ;)

Synd att man inte hade tid att träffa sina vänner oftare!
Men jag lovar att försöka hälsa på er alla så ofta jag kan! Jag är ju inte ledig 2 dagar i rad så ofta bara.... :(

Sen har jag bestämt att jag vill festa i helgen! På lördag.. Eftersom på fredag ska jag sitta på kyrkogården och prata med farfar... Ettårsdagen så....
Mamma sa idag att han nog inte skulle vilja att jag var ledsen fortfarande, men det är ju så svårt att bara glömma och komma över... Han var ju lixom speciell!
Så efter jobbet på fredag ska jag knata upp dit! Jag ska köpa en krans på lunchen oxå som jag ska lägga där! Jag är säker på att min inte kommer vara den enda som är till honom.... Han var älskad- och är saknad av många!

Undrar om farmor är kvar i dalarna!? Skulle vilja hälsa på henne nån dag! Får ta å ringa sen!

Nej nu är det bara massa drabbel som ramlar ur mig! Nu ska jag lägga mig under mina täcken i det iskalla sovrummet och försöka sova! Upp till jobbet i morgon!
Jag har skit ont i fötterna och ryggen idag! Dels för alla konstiga böjda ställningar man hade när man "kröp in" i jeansfacken (Jag får förresten nästan plats där inne! Haha!) och dels för att jag inte har nå bra skor..... Men det får jag önska mig i julklapp tillsammans med kameran, körkortet och IKEA presentkortet! ;)

Imorgon tänkte jag julpynta oxå! Eller är det för tidigt än? Nej.. Dags att dra!

BYE!

Känslor...

Gjort en god gärning!

I morse så var jag på väg till jobbet! Som vanligt! Det snöade och var väldigt dåligt plogat! Efter en stund passerade jag en hadikappad kvinna med rullator som försökte komma över dessa högar och slask som finns på alla gångvägar!
Inte hade jag väl hjärta att bara gå vidare bara sådär!

Nej jag erbjöd mig hjälp och fick henne över vallarna! Men då skulle hon plötsligt inte gå på gångvägen längre för hon vågade och orkade inta ta sig över fler vallar! Trots att jag erbjöd mig att hjälpa!
Så hon började promenera på bilvägen! Mot korsningen vid busstationen! Där stora bussar och lastbilar åker!

Självklart så kände jag mig ju tvungen att hjälpa henne så jag gick med henne längs vägen, vinkade åt bilarna som saktade ner när det körde förbi och hoppades på att de förstod varför vi var på vägen och promenerade! Jag hjälpte henne över slasket och över korsningen tills vi kom till de bra plogade vägarna ner mot stan, dit hon skulle!

Jag kom precis i tid till jobbet och var lite orolig att hon inte skulle klara sig hela vägen själv, trots att jag är nästan säker på att hon gjorde det!
Dagens goda gärning?


Det är bara det att varje gång jag gör något bra! Så tackas jag genom att få åter 10000 ggr helvete! Jag väntade bara på att det skulle komma och det gjorde det nu....

Är det straffet för att jag inte tror på gud eller är det karma som vill ge mig en läxa?
Helvetes j*a f*tt h*r k*k hel**tes j*a skit liv jag haaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seriöst.. Ibland önskar jag att jag inte fanns.... *Oj stackars Therese, tycker synd om sig själv, ska ta livet av sig när allt bli jobbigt* ja jag vet att det kan verka så för er som inte känner mig....
Men ni som verkligen känner mig, på djupet, vet hur kännslig jag är, hur mycket jag tar åt mig av varje litet negativ ord.... Hur dåligt jag mår för varje gång jag hör ordet "Fel" och tolkar det som att allt jag gör är fel och jag är världens mest värdelösa människa!
Ni som känner mig på djupet, VET hur sårad jag kan bli av minsta lilla....

Därför är jag tacksam för allt ni gör, för att ni stöttar mig och hjälper mig att bli starkare!

Mest av allt vill jag tacka min mamma! För utan hennes underbara stöd hade jag gått under.... Utan henne hade jag inte vart den jag är idag! Utan henne hade jag krälat i sotet på marken, antingen hög eller dyngrak.... Eller död...
Gud vet hur många gånger jag önskat att jag var stark nog att verkligen ta livet av mig!
Men så har jag tänkt på min älskade familj, hur de alltid funnits där, även om de kanske inte gjort så mycket!
Och nu har jag ju Tindra oxå som ger mig livslust i varje leende, varje blöt puss, varje kram och varje ögonkast!
Mitt hjärta, mitt liv....
Jag skulle offra allt för henne.... ALLT!

Fy vad känslosamt inlägg det blev.. Var tvungen att ta en paus och samla mig....
Jag har så mycket jag vill få ut ur systemet, men jag vill inte lasta andra med mitt misserabla liv och mina värdelösa problem.... Så jag sätter pungt här!

Jag vet att jag lovade er bilder från i helgen, men just nu har jag tappat lusten... Jag gör det när jag orkar tömma kameran!

Jag har förresten köpt ny telefon idag, så nu går jag att nås igen! Inte för att någon nånsin hör av sig till mig, mer än mina goda vänner då och då, min mamma eller någon annan som vill skälla på mig för alla misstag jag gör i mitt liv....
Jag önskar att jag hade alla pengar i världen så jag kunde ringa mina vänner hela tiden och tala om hur mycket jag uppskattar dem! Tala om hur mycket jag älskar dem!

Nej, i morgon är ännu en dag fylld med jobb jobb jobb! Så jag ska väl tvätta av mig mitt smink som hamnat i hela ansiktet och gå och lägga mig! Natti natt!

BYE!

Jag vet inte vad jag ska skriva här....

Först var det "Ja vi ska tävla!" sen vart det "Nehej, en annan gång då kanske...." sen vart det "Yes tävling ändå! Jippie!" Sen vart det "Nej nu vart det inget igen... Jag ger upp!"

Idag är det tävlingsdagen och jag sitter hemma... Ja ja... Får väl gå ner och kolla på de andra ekipagen om jag inte följer med mamma på husvisningen... Men jag brukar ju ha lite otur med mig, så om jag följer med så får de inte huset.... Som med de andra hus de inte fått när jag följt med!
Och Nicklas vill så gärna att dom får huset så han får ett "eget" hus!

Just nu känner jag inte för nånting faktiskt....
Allt går åt skogen just nu känns det som!
Telefonen (R.I.P) har lagt av för gott nu t.e.x.... Efter över 2 års trogen tjänst..... Tack lilla telefonen för allt!
Åååh alla fina bilder på Tindra som jag hade på den... *Snyft*

Sparat som utkast för senare uppdatering!

Uppdaterat:
Var med på husvisningen! Huset var fint! Bra planlösning och super mysigt badrum och toalett! :P hehe! DÄR kan jag bo! ;)
Men mamma; Jag vill  INTE dela rum med Tindra! Eller hennes leksaker! Det vill inte hon heller! Eller jo med hennes leksaker, men inte med mig! hih!

Sen åkte vi till morbror min! Han fyller ju år den 25:e!
Han hade BAKAT en tårta! Eller ja, med färdig botten! Gjort kanske det heter då? Men den var god! Det måste han göra om! ;)
Sen åkte vi hem och det var snöstorm ute! Åt middag hemma hos mamma! Spagetti å köttfärssås! *Mums*
Efter det fick vi gå hem i ännu värre snöstorm! Men Tindra hade det skönt i vagnen för jag fällde ner sufletten så hon såg ut genom "fönstret" och var helt skyddad från vinden!
Jag hatar att de inte plogar trottoarerna och gör vallar vid övergångsställena! Vet dom inte hur svårt det är att ta sig över dem med vagn!?!?!?!?!?!?!

Jag tror att TinTin håller på att bli sjukis.... Hon har vart jätt lös i magen idag, har inte velat äta nånting (inte ens tårta och bulle!!) och hon är lite snorig....
Hoppas bara att det är en vanlig förkylning eller nåt då! Annars kommer jag inte klara av att jobba och kommer ringa hem var annan timma för att fråga om hon lever! Om hon kan andas! om hon får i sig tillräckligt med näring och vatten! o.s.v...

Ja ja.. Jag har precis badat och tvättat mig ordentligt och nu ska jag fläta håret och gå å lägga mig! Hatar att sova med blött hår....
Bilder från idag och igår kommer snart!! Natti natt!

BYE!

Tänk om jag hade en liten liten apa.. OMPA LOMPA fallerallera!

Glömde ju förresten att berätta!
Idag har Tindra tagit sig ett steg högre upp! Från att stå på fönsterbrädan i vardagsrummet (Klättrar från soffan!) till att stå på KÖKSBORDET!
Buskråkan klättrar första upp på en köksstol som hon drar ut, sen sätter hon sig på knä på den och reser sig upp till stående.... Sen klättrar hon upp på bordet och sitter där och äter KATTMAT!
Äckligt värre! Jag funderar nu på om man måste skaffa en barngrind att ha ut till hallen så att hon inte kommer ut till köket om vi inte är med! För man orkar/hinner inte springa efter henne varje gång hon går nånstans! Och ibland märker man inte ens att hon är borta...

Det är när det blir tyst som man ska oroa sig! Då har hon hittat på någe bus! haha!
Men vart ska vi ställa kattmatsskålarna nu då? Ska man ta bort stolarna? Vad gör man?


Visst finns det ett ord som "heter" SNOENDE? T.e.x: Om man snor något så säger jag: Inget mer snoende nu!!
Om inte, så har jag just hittat på ett nytt ord! haha!


BYE!

Aj aj aj....

Jag har så j*a ont i mitt knä så jag tror jag ska dööööööööö!!!!
Jag rörde på knäskålen idag och kände att den inte är lika rörlig som den andra och att det knakar i den!! Patrik tyckte att den kändes sned, men det vet jag inte...
Måste nog ringa min läkare så hon får kolla på den.. Kan ju inte vara bra att ha så ont jämt!?
Har ont i fotleden, altså ja.. Typ där foten sitter fast i benet! haha! Heter det fotled? Haha! Ja ja men där har jag ont om jag stått eller gått mycket...
Men knät/knäna är värst!

Idag har jag vart ledig som sagt! Hade tänkt komma till stallet tidigt med det blev inte så "av någon anledning"....
Men det går ju iaf inte att rida för det är snorhalt och stenhårt och hästarna har inga broddar.. De kommer inte få det förrän den 15:e Dec, så det blir väl ingen ridning innan dess...
Idag skrittade jag barbacka (Med "pyjamastäcke") på ridbanan, den lilla delen som inte var istäckt!
Nadja tyckte det var kul och var pigg och arbetsvillig! Hade vart kul att komma ut medan solen sken.. Men icke....

Kom hem och gjorde Lasange Carbonara! Vart jätte gott, trots de förvirrande anvisningarna på förpackningen!
JA jag gjorde färdig från förpackning... Det tar ju sån tid och jag kom hem sent... OK?
Behövde bara bryna köttfärs och blanda såsen!

Jag har funderat lite på jobbet!
Jag får inte jobba fast jag vill (Det var en dag då vi skulle ha öppet till 22 och jag sa att jag kunde jobba men fick inte!) och i onsdags var det en tjej inne och frågade om jobb, och då sa Tommy:
"Just nu behöver vi ingen men det är bra att komma in då och då för personal.... *Nånting* ...kan ändras *Nånting nånting* och då går det ganska fort. Man vet ju aldrig vad som händer"
Och sen nånting mer jag inte hörde för det var musik på i bakgrunden som var lite hög och det kom in en kund!
Jag är liiiite orolig!! Jag är ju den enda som inte börjat sy än, mer än "på prov" och jag är rätt så dålig på Jeans... Och jag är inte lika "Go" som de andra, men det är ju bara för att jag inte ÄR sån! När jag väl börjat prata så babblar jag ju massor istället....
Får väl börja kolla AMS nu då....

På tal om AMS.. Patrik har inte ens börjat KOLLA på jobb! Jag vet inte vad jag ska göra! Han spelar massor, så han kan ju inte skylla på att han har tid! För han kan fanemig offra en timmas speltid för att söka jobb!
Och på måndag eller nångång i veckan snart så ska jag ringa ett samtal om Tindras framtid! SEn får vi se vart vi kommer därifrån!

Nej nu vart jag faktiskt sugen att kolla AMS! haha!
Men jag ska ta ett snabbt bad och tvätta av mig hästlukten sen ska jag sova!

BYE!

Vyssan lull...

Ledig idag! Skönt!

Har precis lagt Tindra.. Eller hon ligger å skriker... Har lagt henne utan välling, för på dagis sen så kommer hon ju inte få någon välling innan de lägger sig, så hon måste vänja sig...
Hade jag inte tänkt på alls om inte mamma sagt något igår!

Tur att jag har min mamma! hihi!

Ska till stallet snart! jag hade ju tänkt hoppa och träna inför tävlingen på söndag, men jag vet inte om det blir någon hoppning idag eller ens tävling på söndag! Det kom ju snö häromdagen och det är jätte hårt i marken, halt och hästarna har inte fått på broddar än...
Vi får se hur ridbanan ser ut idag.... Och jag ska prata med dem på ridskolan och fråga hur de hade tänkt göra med framridningen/hoppningen eftersom det är hårt på deras ridbana ändå även på sommaren! Iof inte när den är nysladdad, men nu går det ju inte att sladda den....

Oj jag tycker synd om Tindra... Hon är så ledsen så... Men hon fick mat innan jag lade henne så hon lär ju inte vara hungrig! + Att hon åt frukost för inte så länge sen!
Uch hon är jätte arg och ledsen.. Ska gå in och sjunga lite för henne.. kanske hjälper....

BYE!

Tick tack tick tack tick tack....

Jaha så var det snö här me´ då!
Idag gick tiden såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå långsamt på jobbet!! Så långsamt att vid 3 trode jag klockan var 5-6! Fast det känndes som den var mer....

Snöade lite runt stägning och det var mysigt att komma ut i snön efter jobbet!
Tog bussen till stallet och upptäckte, genom att halka och nästan bryta benet!, att det var för halt för att rida med tanke på att hästarna inte fått på sig broddar än!
Så det vart en promenad från marken med Ini, men det var mysigt det oxå! Söta hästen! ^^,

Kom hem till "glada familjen"....
Slängde mig ned vid tv´n och såg precis sista 5 min av "Bonde söker fru" och hann se "Greys Anatomy oxå!" Jag säger bara: Ååååh.... <3
Tog ett bad efter det.. Patrik ville bada med mig.. Fine.. Allt jag ville var att tvätta av mig och tvätta håret sen gå och lägga mig... Men jag lät honom sitta med i badet... Och vad får jag för det? "Måste du vara så j*a spydig?" "Vad är felet?"..... Felet?
Felet är att varje gång jag säger som det är, talar om för honom vad felet är, så blir han sur och försöker ge MIG dåligt samvete...... Sen går han därifrån innan diskussionen är avslutad.... DET är felet!!

Nu har han gått å lagt sig med sin psp på högsta volym så att jag inte kommer kunna sova för jag kommer höra det där bruset (Jag irriterar mig lätt på minsta lilla ljud när jag ska sova! Typ hissen, grannarnas tv...) från hans äckliga musik...
Han är så sur att han t.o.m inte spelar!! ('o')

Ja ja nu ska jag ge katterna lite mat sen ska jag lägga mig brevid surkarten och sova med en kudde över huvudet...

BYE!

Vad ska jag ha för rubrik idag då?

Jahopp så var det snart natt igen och jag sitter här...
Veckan har inte vart så spännande! Jobbat varje dag...
Fast idag på jobbet var det lite kul! Vi skyltade om i fönstrena och på Barn A-ytan! Jag fick självklart inte göra fönstrena, men jag hjälpte till med att plocka ihop kläder och assistera! A-ytan fick jag och M göra och det var kul!
Synd att företaget inte har råd att skicka iväg mig (Eller de som vill!) på kurs så man kan lära sig mer om skyltning för det är kul!

Nej... Jag vet inte vad mer jag ska skriva... JO! Jag har anmält mig till klubbhoppningen på söndag! Lätt E! haha! En klass jag tror  dom har hittat på själva? men det är 80 cm och det är läskigt! haha! jag har hoppat som högst 70 med Nadja och DET var läskigt... xD Nej då, hon är bra!
Ska hoppa lite på fredag för att "känna in" henne lite, var ju ett tag sen jag hoppade! När Marie gick omkull med Nellie och bröt nyckelbenet, senast!
Oj det var länge sen ju!

Förkyld är man ju oxå oxå ingen som tycker synd om mig... *Snyft snörvel* men jag jobbar ändå... Måste ju försörja min älskade dotter! Min söta bebis som är så pappig att jag nästan blir ledsen.. Speciellt när jag tänker på hur han sköter henne....
Men men... Snart är det slut på det...

Sovdags!
BYE!

Sötaste i världen!

Kul.. Vaknade med världens halsont i morse....
Och ingen mjölk har jag heller så jag kan inte dricka Te´! Det fick bli blåbärssoppa istället...
Det är gott, men det hjälpte inte så mkt... Ska ta en Baffucin oxå....

Ja jag hoppas att det blir bättre under dagen! Mamma ska skomma hit eller så ska vi till henne idag! Först ska vi ut till landet och kolla så allt står rätt till där och tömma ev. råttfällor!

Sen måste jag bara säga att jag har världens underbaraste dotter! Hon är sååååå underbart söt!
Igår sade hon 2 nya ord! Hon har säkert sagt dem innan, men jag har iaf aldrig hört dem!
Det var när vi lekte "tittut" som jag frågade: Var är mamma? Och så drog hon bort halsduken jag hade över huvudet och sa: Dääj! Hihi!
Och när jag kom hem från jobbet igår låg Patrik och SOV (!!!) i soffan och Tindra hade gittat mina pringels chips och smulat ut allt på golvet och satt och åt av dem! Snacka om att jag vart arg på Patrik!
Men när jag (OBS jag!!) sopade upp allt så sa Tindra: Mamma a-aka! Kanske var det mamma smaka? hihi! För hon gav mig några smulor! hihi!

Nej nu ska jag gosa med lillsnuttan lite!!

BYE!

hihihi!

Ett roligt mail jag fick av min mamma:

En man stannar till vid en leksaksaffär för att köpa en födelsedagspresent till sin dotter.
Han frågar expediten:
"Hur mycket kostar en av Barbiedockorna i skyltfönstret?"
Expediten svarar:
"Vilken av dem menar du? Vi har:
Workout Barbie, 149 kr,
Shopping Barbie, 149 kr,
Beach Barbie, 149 kr
Disco Barbie, 149 kr
Ballerina Barbie, 149 kr
Astronaut Barbie, 149 kr
Skater Barbie, 149 kr
och Frånskilda Barbie, 1995 kr."
Den förvånade fadern frågar:
"Varför kostar Frånskilda Barbie 1995 kr och de andra bara 149 kr?"
Den lätt irriterade expediten himlar med ögonen, suckar och svarar:
"Herrn... I Frånskilda Barbie ingår även Kens bil, Kens hus, Kens båt, Kens möbler, Kens dator, en av Kens vänner och en söt liten nyckelring gjord av Kens testiklar." 

..........

Ja ja ett liv eller ett annat....
Vad spelar det för roll?

Orkar inte...

Undrar...

Jag är så tröööööött!
Något som kanske borde kollas upp? Eller gå å sova?

Jag funderade lite idag på vägen hem från stallet... Det är så mycket folk inte vet om mig!
Undrar om de hade tyckt annorlunda om mig om de vetat allt det som de inte vet?
Undrar om de tyckt annorlunda om mig, om jag var mig själv?

Det finns eg. bara två personer jag kan vara 100% mig själv inför, och det är Pernilla och Ida....
Men jag tror inte ens de vet allt om mig....

Undra kan man ju....

Idag har det vart lite mer fart på jobbet, åtminstone stundvis! Det är roligare när Aaron är med å jobbar får då kan vi bråkas lite när man har tråkigt och inga kunder! Typ våra petkrig.. Men självklart är han ju kille och är kännslig! ;) Han hade vart på konsert i onsdags och stått längst fram så han hade fått blåmärken efter staketet! haha! och jag petade på dom och då var det aj aj....
Men han petar ju så j*a hårt på mig så han får skylla sig själv!

Nadja var lite svullen och varm i vänster fram och bak så det vart en liten härlig promenad med Linda och Ini som sällskap istället för ridning! Hästarna gick och åt lite gräs och hittade några äpplen att smaska på! Lyckliga hästar! hihi!
Var snäll å hjälpte till att göra i ordning kvälls- och morgon fodret innan jag sopade och böt om för att gå hem!

Månen lyste upp ganska väl ute så det var inte så läskigt att gå hem, trots att jag inte hade min mobil!
Som förresten gett upp för alltid nu tror jag... Den varkar ju ha lite egen vilja...
Men jag lyssnade på MP3:n och gick förbi flygis och köpte lördagsgodis! Så i morgon ska jag da ur kontakten på Patrik j*a dator så han ska f*n inte sitta där på hela dagen (Fr.om. det att jag kommit hem iaf! Helst inte innan det heller för då ska han ju vara med Tindra!!) och vi ska kolla på film på kvällen och busa med Tindra på dagen!

Hur mycket sta vi sätta på att Tindra bara får riktig mat en gång om dagen? Att hon bara får GÅ UT en gång i veckan!! Att han sitter och spelar hela dagarna medan hon får leka själv bakom hoom utan uppsyn!!

Jag hatar att han får vara hemma medan jag som VILL vara med Tindra och som VILL hitta på saker med henne, måste jobba och försörja HONOM (Givetvis Tindra oxå.. Men han har typ ingen inkomst!) Men det är fruktansvärt orättvist!

Ja ja jag ska försöka lite till... Funkar det inte... Ja då är det bye bye!
Ärligt.. han beter sig som en tonåring! Jag orkar inte med två barn!

Ja men nu ska jag iaf sova! Jobb i morgon igen!

BYE!

Utmanad av Ida! ^^

har blivit utmanad av Ida att göra detta och måste då anta utmaningen :p

Sju sanningar - Alldagligt & knäppt :

1: Jag älskar Tindra mer än något/någon annan i universum!

2: Jag är typ beroende av energi dryck!
3: Jag tror jag är hypokondriker (Hur vet man det lixom?)
4: Jag gillar att titta på barnprogram! haha!
5: Mina favvo färger är rosa/svart/rött!
6: Jag gillar att "Klä ut" mig i olika teman!
7:  Jag håller inne med ganska många kännslor och verkar gladare än jag är...

Regler :

Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg

Bestämmer senare vilka jag utmanar! ;) Ni kommer märka!

A freak like me, just needs infinity!

Ja jag vet, jag skulle skrivit i fredags/lördags men det orkades inte med...

Tindras kalas i lördags gick bra!
De som kom var:

  • Min pappa
  • Mia (Pappas fru)
  • Sandra (min kusin)
  • Min farmor
  • Ida (Min bästaste bästaste vän!)
  • Henrik (Patriks bror)
  • Li (henkes tjej)
  • Ewelyn (Tindras kusin, Henke och Li's lilla dotter!)
  • Linda

Och senare kom även Patriks pappa, hans fru Laila och barnen (Michis och Rickard)!

Jag bakade tårta som var jätte fin men smakade inte så mkt som jag hoppats på... Men men... man kan ju inte vara bäst på allt heller! ;)

Patrik gjorde rosetten! haha! Han var jätte stolt!
Men han misslyckades (Även jag gjorde det!) med marsipanrosorna... Den torkar så fort så det blev svårt att hantera!
Så det fick bli en rosenknopp från rosbusken jag fick av farmor i 21 års present! ^^,

Timdra var klädd i en söt virkad klänning som även jag haft när jag var liten! hihi! Hon var sååå söt så! <3

Hon fick massa fin presenter som hon gillade jätte mycket!


                         
                       

Tyvär har jag ingen bild på den fina och roliga leksaken Tindra fick av Ida! Men det var en ruchkana för små pingviner! hihi! Den sätter man på badkarskanten och så åker pinvinerna upp med hjälp av magneter och sen ner på andra sidan! Men Tindra har inte riktigt fattat hur den funkar än bara... Men det kommer! ;) Hon är ju världens mest inteligenta ettåring!

Söndagen vart lugn med en ridtur tillsammans med Amanda och Lovi! Det var skönt!

Sen har det vart jobba hela veckan, utom idag då, för idag är jag ledig!
Det har vart strömavbrott i typ hela Norrtälje (Ja inte riktigt hela, men mycket!) och precis när jag hade fiskgratäng i ugnen!! Typiskt... Men som tur var så varade det bara i ca 10 min!

Vi ska gå ner på stan och kolla på en ny telefon till mig sen, och om vi hinner, ska vi upp till Lekland! Men de lär ju ha stängt när vi kommer... Men nånting måste vi ju iaf göra! Hittar inget nr eller adress dit så man vet ju inte ens om det finns kvar längre! Men pappa sa att det låg mitt emot byggvaruhuset, på gäddvägen....
Så vi får väl gå och kolla! Är det stängt har vi ju iaf fått en promenad! ;)

Snart vaknar nog Tindra så jag ska väl gå och göra mig i ordning!

BYE!

She had a bad day...

Ingen bra dag idag.. Eller jo på sätt och vis så är den ju det!
För det första mår jag inge bra... Trött, huvudvärk, hosta, ont i kroppen och allmänt dålig bara...
Sen har min mobil lagt av!
Den är över 2 år gammal så den gick väl i pension.. Så om ni vill få tag i mig får ni ringa till Patrik! Har ni inte hans nr så skriv ett inlägg här så får ni det! Inte för att jag tror att någon VILL ha tag på mig, men ändå...

Det braiga är att TINDRA FYLLER ETT ÅR IDAG!!!
Min älskade lilla bebis har blivit stor! *Gråter*
Skriver ett mer "sentimentalt" inlägg om det ikväll! hihi!

Sen rinde en tjej om läge hetsbyte idag! Har mailat med henne förut, men hon hade hittat enlägenhet redan och undrade om vi kunde göra ett "fyrkantsbyte" och det var ok!
Men så ringde hon nu och sa att vi gärna fick komma och kolla på läge heten och hon ville se våran, för det gick så segt med alla byten och hon trivdes i området och vi likaså, så hon tyckte att det var lika bra att vi iaf kollade och sen kunde bestämma vidare om hur vi ville göra!

Problemet är ju bara att hyran ligger på runt 6400... men när jag räknade på det, med min och Patriks inkomst och våra utgifter så verkade det fungera ändå!

Utgifter:
Hyra 6400
El 700
Internet 380
Totalt: 7480;-

Inkomst:
Inkomst Therese 10000
Inkomst Patrik 4200
Barnbidrag 1050
Bostadsbidrag ?? Okänt ??
Totalt: 15250

Över : 7770;-

Jag tycker det verkar ganska mycket! Men det är säker felräknat eller nåt? Jag har fixat Exel nu igen så jag ska räkna lite mer på alla utgifter i övrigt! Det är jobbigt att skriva upp och räkna ut själv såhär.. Det är ju mer utgifter, t.e.x ridningen... Och maten är ju en utgift...
Sen är dte inte ens säkert att det finns uttag för etanet internet uppkopplning så det blir en extra utgift, men ändå bara en engångsvgift!
Sen ska jag ju spara till körkortet....

Ja ja vi så se hur det blir!
Det är ju gratis att kolla iaf! ;)

Nu ska jag vila lite...
BYE!

Hypokondriker?

He***te vad trött jag är!!
Slem i halsen, hosta, känns tungt att andas.... Springa är uteslutet, då svullnar halsen igen på 2 sek!
Ibland smakar det blod i munnen på mig och jag är nästan alltid yr och mår illa....

I morgon ska jag ringa husläkaren för undersökning.... Nu har hypokondrikern krupit fram i mig igen... Tänk om jag har lungcancer eller KOL!? Eller lunginflammation? Eller influensa? Eller kikhosta?
Eller om det är något fel på mitt hjärta?

Jag har ju vart inne 2 ggr för hjärtklappning/hjärtflimmer och får ofta "små" hjärtklappningar om jag rör mig snabbt, t.ex. reser mig, eller om jag går fort!
De brukar gå över av sig självt om jag sätter mig på huk med huvudet mellan benen och håller andan ett tag.... Men det är ju inge kul!
Försökte ta pulsen på mig själv men jag hittade ingen (?!?!) i handleden så jag fick ta på halsen! Och jag jämförde med Patrik, men min puls var snabbare! Men killar har väl lägre puls? Eller?
Hur många per minut gick inte att räkna, det är svårt att koncentrera sig och vi har bara digitalklockor.. Iof så har jag stopur på mobilen!

*Springer å hämtar*

87 slag i minuten i vila... Iof säger inte det här mig ett skit för jag vet inte vad som är normalt?!?!?
Jag ska googla!

*Googlar*

Enligt sjukvårdsupplysningen så är en puls på 60-70 slag i minuten normalt! Lägre om man är mer vältränad!
Betyder det att jag är sjuk då eller? Eller onormal? Eller bara extremt otränad?

Men jag går minst 20 min varje dag, rider 2 dagar i veckan och Tindra är ju typ mitt personliga "baby gym" haha!

Och jag fryser JÄMT! Vi har 21,3 grader här inne och sitter jag bara stilla i soffan måste jag ha filten eller täcket! och mina händer och fötter är alltid som isbitar!
Jag började med långkallingar för en månad sen!! Blir fett mobbad på jobbet, men jag skrattar bara när de står där och fryser! Moahahaha! Fast jag fryser ju ändå.... men men...
Jag har 2 täcken när jag sover! Men visserligen ÄR det iskallt i vårt sovrum.... Tindra stackarn brukar vara som en isglass....
Därför har vi möblerat om i vardagsrummet så att vi ev kan ställa hennes säng där! Men då måste (Eller måste och måste, men det är ganska tråkigt annars!) vi ställa min tv (<3) i vårt sovrum så vi har NÅGOT att göra när hon sover!
Oj.. undrar hur Patrik ska klara sig utan sitt j*a spelande!! Stackars lilla krake.. hehehehe!
Vi kan ju göra som jag såg på tv förut...
En tjej skulle ha fest och bodde i en etta.. Hon lade ett mörkt lakan över spjälsängn så hennes 2 åring inte skulle bli störd?!?!? MEN HALLÅ!? hahahaha! Idiot....

Nu börjar det spåra ur.. Ska lägga mig och tycka synd om mig själv nu.....
BYE!

Älskade vänner!

Underbara underbara vänner! tack för att ni finns!

Älskar er alla!


Tankar en ledig dag....

Det är inte bra att vara ledig.. Man har mer tid att tänka…

Jag har funderat massor på mina vänner… Det känns som att jag tappat de flesta av dem.. Det är långt avstånd mellan oss, vi har “växt” olika mycket, en del har hittat nya, bättre vänner och en del har helt enkelt inte tid….

 

Jag har även funderat mycket på mitt liv!
Det är så mycket jag MÅSTE göra jämt…
Jag vill bara kunna göra något för att jag vill!
Jag vill inte jobba i klädbutik.. Det passar inte mig! Butik, visst, men inte mode…. Jag vill bara kunna dra på mig ett par jeans, college tröja och raggsockor ibland, jag vill låta bli att sminka mig för att jag känner för det, jag vill sätta upp håret i en slarvig knut när jag inte orkar borsta det.. Men nu måste jag vara snyggt klädd, måste vara sminkad och snygg….
Det enda moderna jag äger har min mamma köpt till mig! Jag har ingen aning om vad som är mode och inte… Bra va? Speciellt när man jobbar i en mode butik!

 

Jag vill ha körkort och bil, så jag kan åka iväg och dunka på med hög musik och ställa mig på någon skogsväg någonstans och gråta när jag är ledsen. Ja av andra mer praktiska anledningar också såklat, men ni förstår vad jag menar!?!

 

Jag vill komma hem till ett fint, mysigt inrett hem där jag trivs och få mat i magen när jag är trött efter jobbet. Sen vill jag leka med min älskade dotter och höra om hur hennes och P’s dag har varit och vilka äventyr de vart på idag. Eller….

 

Jag vill att P ska ha ett heltodsjobb så jag kan dra ner på lite timmar på jobbet och komma hem tillsammans med Tindra! Hämta henne på dagis och höra av fröknarna (Förlåt, pedagogerna!) vad duktig hon har vart eller prata om hon har gjort något fel m.m….

 

Jag vill kunna åka till stallet utan tjat om att jag måste hem så att P kan spela eller något annat. Jag vill kunna ta det lungt och njuta av tiden jag har i stallet.

 

Jag vill att P ska sluta spela och defenitift sluta prata om spelet medan han spelar! Han sitter och pratar med sina bröder på Skype: “Ta den till höger så tar jag honom till vänster” “F, heala mig” “Han är en mage (antagligen en magiker?) så du kan ju ta och….SKITA PÅ DIG?!?!?

 

Hur kul är det att titta på mina kvällsprogram, mitt enda sätt att få slappna av och ta det lungt, när man hör någon sitta och prata för sig själv? Och dessutom gnäller på att jag har för hög volym! Hallå? Jag måste ju ha hög volym för att höra eftersom han pratar så förjävla mycket och högt!

 

Nej… Jag MÅSTE stå ut och bita ihop.. Jag MÅSTE ju försörja familjen och jag MÅSTE ju göra något för att NÅGON ska bli nöjd…
Självklart gör jag allt för min älskade Tindra! Men jag vill gärna att någon ska göra lite för mig också…

 

Ja, vi får väl se hur länge det här går.. Det är ju bättre nu när jag jobbar, men det tar bara någon timma efter att jag kommit hem så är allt som förr igen… Grejen är ju den, att jag vet att jag aldrig kommer att hitta något bättre….

 

Varför har jag så svårt att acceptera det jag har? Att jag har det bra?
Jag har tak över huvudet, en inkomst (Även om den är liten så finns den!), ett underbart barn, en sambo/pojkvän/fästman som inte knarkar, slåss eller super, jag har en fin lägenhet i ett bra område, jag har ett jobb som jag faktiskt trivs på trots att jag inte riktigt passar in, med en snäll chef dessutom! Jag har underbara föräldrar som älskar mig och jag har mat på bordet (Oftast)…. Men ändå är jag inte nöjd!?
Jag ska ha mer, mer, mer!!! Varför? Jag vill ha förändring! varför?
Varför kan jag inte vara nöjd med det jag har? jag kan inte få det bättre än såhär!
Eller…?


Nu ska jag sova för det är jobbdag i morgon!

BYE!


Shut up, I'm about to break!

I cannot take this anymore
I'm saying everything I've said before
All these words they make no sense
I find bliss in ignorance
Less I hear the less you'll say
You'll find that out anyway
Just like before...

Everything you say to me
Takes me one step closer to the edge
And I'm about to break
I need a little room to breathe
Cause I'm one step closer to the edge
I'm about to break

I find the answers aren't so clear
Wish I could find a way to disappear
All these thoughts they make no sense
I find bliss in ignorance
Nothing seems to go away
Over and over again
Just like before

Everything you say to me
Takes me one step closer to the edge
And I'm about to break
I need a little room to breathe
Cause I'm one step closer to the edge
I'm about to break

Everything you say to me
Takes me one step closer to the edge
And I'm about to break
I need a little room to breathe
Cause I'm one step closer to the edge
And I'm about to break

Shut up when I'm talking to you
Shut up, Shut up, Shut up
Shut up when I'm talking to you
Shut up, Shut up, Shut up
Shut up, I'm about to break!

Everything you say to me
Takes me one step closer to the edge
And I'm about to break
I need a little room to breathe
Cause I'm one step closer to the edge
I'm about to break

Everything you say to me
Takes me one step closer to the edge
And I'm about to break
I need a little room to breathe
Cause I'm one step closer to the edge
And I'm about to break
-
Linkinpark - One step closer

Alla helgona..

Ville gå upp till farfar i dag efter att jag vart i stallet, men Patrik envisades med att vänta på mig och hålla mig sällskap hem, så det gick inte... Tindra var ju med och det var kallt.... Minusgrader nu.. *Burrr*

Hade velat tända ett ljus, prata lite med dig och gråta lite med dig.... Snart är det ett år sen du försvann.... Ett år....
Ett år utan dig..... Ett år med Tindra!

November 2007 var den bästa och den värsta månaden i mitt liv...


På din årsdag ska jag inte rida, och direkt efter jobbet kommer jag upp till dig, och jag kommer sitta där tills mina tår domnar eller skinkorna fryser fast i bänken.... Jag ska köpa ljus och en krans och lägga så du kan se den. Kosta vad det kosta vill, det ska vara den finaste kransen i hela Norrtälje.... Så mycket älskar och saknar jag dig!

Ett år med Tindra... Tiden går för fort! Nu kan jag inte kalla henne för bäbis längre! Mitt vackra lilla bustroll... Min prinsessa, mitt allt! Vad skulle jag göra utan henne?!?!?
Nu när jag äntligen kan känna den här kärleken som alla pratat så mkt om, den obeskrivliga kännslan, den oändliga kärleken, så är jag lyckligare än någonsin!
Min vackra kloka dotter....
Jag har en känsla av att hon kommer, på något vis någon gång, förändra världen.. iaf försöka....

I morgon är det kalas hos "gammelmormor" på lidingö!
Jag vet en sak som Tindra kommer få i present, mamma avslöjade det! hihi! Men det får inte ni veta förrän i morgon, då uppdaterar jag mer!
Nu ska jag sova! vart sent igår och tidigt i morse... Trött....

BYE!

Hood!

ÅÅH! jag vill shoppa!
Jag råkade surfa in på Nelly.com och hittade värsta coola Hooden!

Den kostar "bara" 999;- tyvär.... Vilket jag inte har eller tänker betala för en tröja....
Men man kan ju drömma? Eller hur? ;)

COPYRIGHT!

Bilden nedan är ritad av mig och får bara användas av mig!
Men om du frågar snällt kanske du får låna den!

Skriv en kommentar med din mailadress eller msn
så skickar jag den till dig i full storlek!


Moder Jord...

Var rädda om varandra.......

....Var rädda om vår jord!

RSS 2.0