Får jag döda dig?

Jag känner för att skada någon! I morse slog jag nävarna i garderoben.... Jag har aggressivitet som jag grävt ner och satt lock på under några års tid och är rädd att allt ska komma till ytan. Jag har ofta funderat på en sak, nämligen att jag skulle vilja prova att döda någon! kanske någon dömd förbrytare som ändå skulle dö i dödsdom eller något. Jag väntar nästan på att någon ska försöka våldta eller råna mig så jag kan döda dom och skylla på självförsvar! Frågan är bara om jag är tillräckligt, fysiskt, stark för det!
En sak jag skrattade åt när jag åkte buss (Jag tänker mycket när jag åker buss!) var att när jag tänkte mig scenariot att jag kört på ett rådjur som lider och jag hade varit tvungen att vrida nacken av det så fick jag rysningar och mådde illa bara av tanken på ljudet av nacken som knäcks på det stackars rådjuret. Men när jag tänkte på filmer där man vrider nacken av människor och tänkte på att göra det i verkligheten så var det inte alls lika hemskt!
Hur kommer det sig? Är jag psykopat eller är det fler som tänker såhär?
Eller det här begäret av att skada någon. Jag kan tänka för mig själv, se framför mig hur jag slår till någon med något hårt, hugger ner någon o.s.v... Men i verkligheten står jag bara där och ler eller något...
Shit jag kanske ska gå och prata med en psykolog? haha! Fast då kanske jag blir satt på anstalt! Jag har ju faktiskt aldrig gjort slag i tankarna, men tänk om det en dag brister för mig!?

Det är ju faktiskt bara det normala vettet som hindrar oss alla från att göra saker som är moraliskt fel i vårat samhälle. Vi har lärt oss att så gör man inte! Men jag har nog utvecklat något slags hat mot människan.
Det är som när jag sa att jag hoppades (Vi diskuterade teorier om 2012) att det skulle ske en massiv naturkatastrof över hela världen och mer än 50% av jordens befolkning dör. Gärna fler och att de som vet hur man överlever kommer att överleva. Dvs de som inte betalt för sitt liv! Alla vart helt hysteriska!! Varför? Jorden är överbefolkad och vi behöver avverka ett par st människor för att jorden ska återfå sin balans. Jag tänker bara långsiktigt.... Människan har ju förstört så de ska offras!

Vilket negativt inlägg.. Eller ja.... Skriver nog ett till senare! :)

Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0