No Ondo...

Det här är inte roligt... Jag är röksugen HELA TIDEN och tuggummina har jag fått så ont av att jag inte kan tugga... Dessutom är jag på gränsen till att gråta hela tiden och jag vet inte varför! Jag kan se en söt bild, en sorglig film eller läsa en fin text och börja störtböla!! Och allt känns som motgångar.... Jag är på gränsen till att börja gråta nu!!

Jag vet inte längre vad jag håller på med... Vad jag ska göra. Jag känner mig helt handfallen! Alla mina vänner lever sina drömliv, eller ja nästan i alla fall. Och här sitter jag som ett misslyckat pucko utan vänner, eller jag har vänner, som jag aldrig ser eller pratar med längre för jag har inte råd... Det enda som håller mig vid gott mod, eller ja, vid liv rättare sagt, är Tindra, Tobias, Familjen och min fantasidrömvärld som jag lever i varje kväll innan jag somnar...

Vad är det för fel på mig?
Idag hörde jag en mening, en titel på en låt faktiskt, som jag fastnade väldigt för och som beskriver mig på något sätt.

Namida no Ondo - Temperature of Tears

Jag ritade av kanjit för att få en egen stil på det och jag SKA tatuera in det här. I nacken tror jag!?
Jag fastnade för den för det känns som mig, jag har gråtit mestadelen av mitt liv. Om inte synligt så har jag gråtit inombords. Många tårar i många år. Jag känner igen känslan av varma tårar som rullar ner för mina kinder allt för väl. Därför fastnade jag för den här.

Vad tycks?

Sen tänkte jag bjuda på låten jag nämnde, Namida no Ondo - SID.


Det är en väldigt vacker låt. Tog en till live video med engelsk text så man förstår vad den handlar om. Jag tycker att alla ska läsa texten han sjunger minst en gång! och sen kan jag ju tala om att jag har gråtit sedan jag började på andra stycket in inlägget och har däremellan även lyssnat på 3 låter på youtube och letat upp den här....
Patetiskt va?

Nu ska jag kliva in i min pyjamas och min drömvärld innan jag ska sova.

Ha det....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0