Helgen som varit!

I fredags var på till BUP och pratade! Sades ungefär samma saker som på Kärnan i torsdags! Men det var ändå skönt att få prata lite och uppdatera!

Efter det åkte jag till stallet! Mockade först och sen red jag ut på Ini! Utforskade lite nya vägar och så! Mötte 2 hästar på vägen och Ini vart som en gummiboll! haha! Sen kunde hon inte gå i normal fart alls.... "Som en gummiboll kommer jag tillbax ..." Ja.. haha! Men efter ett bra tag så kunde vi skritta på långa tygtlar! Iof i 190! Men det var SKRITT!!
 


Naddis var på elakt bushummör och ville inte komma in! Och det var typ en halvmeter lera i hela hagen! Så jag hade ingen lust att springa efter henne! Så efter en kvart så gav jag upp! *Tokiga Kärring* haha!



När jag åkte hem så bad Patrik mig att ta ut pengar och så tänkte jag passa på att handla lite till Tindra å så! Och när jag stod där i kassan så kom Johan och Fredrik! Och tuuuuur var väl det!!
För jag insåg, precis när jag skulle betala, att jag inte hade plånboken med mig!!!!
Så jag fick låna pengar av Johan så länge! *Tack tack tack* hade blitt lite pinsamt annars!!

Sen stod jag och pratade med dem medan de rökte och de sa attt de skulle partajja på kvällen och att Patrik skulle komma dit (Men det hade han tydligen glömt att nämna för mig!) och att de sen skulle åka till Åland på lördagen!

Kom hem och frågade Patrik:

Jag: Ska du gå till Fredrik ikväll och dricka 13 liter vodka? För dom har 13 liter vodka hemma! (Låtsas om att jag inte vet att han egentligen vill gå dit)
Han: Eeh, men altså jag vet inte än! (Har redan bestämt sig för att gå, men säger kanske för att jag inte ska bli sur!)
Jag: Så du vet inte än?
Han: Njae kanske.... (Läs: Ja!)
Jag: haha! Jamen gå du! Jag kan vara hemma själv.. Ensam... Med Tindra. (Försöker ge lite skuldkänslor så han inte ska ha FÖR kul!)
Han: Jaha, jamen jag struntar i det då.. (Fast han skulle gått ändå!)
Jag: haha! men GÅÅÅ nu då!!

Så han gick! och jag och TinTin kollade lite på tv ett tag innan hon somnade!

lördagen vaknade Tindra vid 4 och ville ha nappen och sen igen vid halv 6... Vid halv 8 tog jag upp henne och lade henne i Patriks säng efter att jag gett henne mat. Sen sov vi en halvtimma till! Vaknade på glatt hummör och skrattade och busade nästan hela dagen! Skulle gått på promenad med pappa men han fick åka iväg på jobb i Hallstavik så det blidde inget, men jag ringde på kvällen sen och frågade om jag fick komma förbi då istället! Skulle "bara" gå en promenad inna så TinTin skulle få lite frisk luft!

Skulle gå runt längs Lommaren, men vid ridskolan fick jag syn på Jennifer som stod och borstade på min älskling Rocky! Så jag stannade och pratade med henne en stund! Och så sa hon att hennes mamma gärna ville se Tindra, men att hon hade lektion då.. Så vi gick in i ridhuset och kikade! Men hennes mamma var upptagen, så vi kikade lite i stallet och sen ringde pappa och frågade vart jag var! haha!


Rocky!

Hos pappa så pratade vi lite! Eller pappa busade mest med Tindra... Och när hon vart trött så lade jag henne i deras säng, men då kom pappa och störde där istället så hon inte kunde sova! Och efter att tag sa han: Nej hon vill ju inte sova! och så tog han upp henne!! Stackarn var ju jätte trött! och inte lyssnade han på mig heller (Som vanligt!!) när jag sa att han skulle låta bli henne.. *Suck* Men hon somnade när jag klädde på henne och gick hem! Sen fick hon "Bums i säng" direkt från vagnen!


Hon sov heeela natten till Söndag morgon innan hon vaknade och gnällde!
Och gnällde det gjorde hon! HEEELA dagen!!
Så fort jag inte hade ögonkontakt med henne eller hon inte såg mig så gallskrek hon! Så om jag skulle på toa eller äta fick jag göra det när hon sov eller så fick hon skrika då!
Inte förrän efter 17 tiden började hon bli "normal" igen... Hon hade väl kanske lite växtvärk eller något... För INGET funkade! Inte mat, sova, leka, ny blöja, kramas.. inget! Och jag fick ÄNTLIGEN äta!
Johan tjatade på att jag skulle komma och hälsa på dom och äta mat där! Men vi hade en fläskfilé framme som vi skulle ätit.. Men då kom Patrik på att vi tar med den och äter den hos dom!

Och sagt och gjort! Var in på Flygis först och handlade lite mer! Sen gjorde jag och Johan WOK! Så duktiga vi är! hihi!

Åh jusste! jag ska skriva:
Johan är en jätte trevlig singelkille som gillar datorer, promenader i solen och att laga mat! haha! Han är jätte snäll och rolig och bland de trevligaste och gladaste människor jag känner!
Vill Du ha kontakt med Johan så skriv en rad i
Kommentarer! hehe! ;)

haha! Så, nu är det gjort! Sen kollade vi på en film, Eagle vs. Shark. Det var bara jag och Johan som tyckte den var bra! Kanse Fredrik ocå, men jag tror inte han fattade så mkt! haha! Patrik tyckte att den sööög! Haha! Men den var rolig! KNÄPP! Men rolig!

Tindra somnade i vagnen i sin pyjamas och när vi kom hem fick hon bara lägga sig i sin säng som vanligt!

I natt sov hon heeela natten igen och och var glad när hon vaknade! Söta lilla snuttan! Nu sitter hon och kollar på "Byggare Bob" hehe!
 
image40

BYE 4-Now!

Kommentarer
Postat av: Kim

vem är den där johan då? ;)

2008-04-07 @ 11:36:18
URL: http://kimlundin.blogg.se
Postat av: Kim

jag jobbar som vanligt + att jag är pank! :( min kompis blev drogad där i helgen, fick åka ambulans.

aha, är han snygg? ;)

2008-04-07 @ 13:35:42
URL: http://kimlundin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0