Old ladie...

Jag börjar bli gammal.... *Gråter* Fast än jag aldrig i hela mitt liv gillat kaffe så har jag hela förra veckan, av någon konstig anledning, vart sugen på kaffe! Ja så jag köpte mig lite kaffe... Drack halva och det smakade väl inte toppen direkt. Men så drack jag en till kopp igår och gissa vad? Jag köpte mig en jävla kopp kaffe till idag!!! Vad är det för fel på mig? För varje klunk så tänker jag: "uäää, men den här var godare än den förra..." jag skrämmer mig själv! haha! Men det blir väl så när man börjar bli gammal! (Inte vuxen! Gammal...)

Jag sover så himla dåligt om nätterna... Jag tror jag behöver en ordentlig sovmorgon!! Jag är så trött om dagarna att jag knappt orkar tänka.... Matten idag gick väl sådär, det gick upp ett litet ljus i mig men jag har fortfarande svårt för det där med PI och ^² när, var och hur när det gäller cirklar... *Suck* Tur att vi får ha vårt "fuskpapper" på provet!! Men ska jag vara såhär trött på provet om några (FÅ!!) veckor så kommer det gå åt helskotta!

Tur att jag åker till Tobias i morgon så jag får sova lite! ;) Får se om det blir party i morgon eller inte.. Jag är inte så taggad med min huvudvärk som jag haft sedan i fredags.. Men den är bättre idag iaf! Skönt det! men när man väl är där så vet man ju aldrig! hehe!
För mig spelar det ingen roll så länge jag får vara med Tobias! Det är ju faktiskt vår halvårdag i morgon! hihi! Tänk att han stått ut med mig så länge!! Det tackar jag för! Dessutom sa han att han kan stå ut lite till! ;) ♥

Snart är det dags att hämta lillskruttan! Jag är hungrig.... Och arg på min dator!!
Ikväll ska vi äta middag hos mamma i vanlig ordning! :D Tackogratäng skulle det tydligen bli! Ja jag vet det för att när jag var på flygis träffade jag på min halvt döende (Men väldig söta!) lillebror som skjutsade hem mig! Han är snällsate bästaste i världen! ^^

Nej nu ska jag sluta tråka ut er....

Puss och kram!

April 27, 2010

I bensinmackens bevakningskamera ser man en bil rulla in på parkeringen. En kvinna och hennes lilla dotter kliver ur bilen för att gå in på macken och handla. Precis framför entrén möter de en äldre herre med en raggig, stor, gammal hund. Hunden nosar försiktigt på den lilla flickans hand och viftar glatt på svansen innan de går vidare åt varsit håll. Kvinnan och flickan kliver in på macken och när de betalat det som de ska ha och ska gå ut hör de hundskall, minst två hundar som slåss och män som skriker. De ser ut genom fönstret och får syn på den äldre mannen de just hade mött. Blodig och panikslagen ligger han på marken mellan bensinpumparna, han försöker att backa därifrån men hans högra hand är söndertrasad. Kvinnan får panik och tar sin dotter i famnen. De går in i personalrummet där de ringer efter polis och kvinnan lämnar dottern där med en kvinna från personalen. När hon går ut genom entrén ser hon den gamla raggiga handen. Han är förändrad. Hans kropp var svullen, som om musklerna hade växt på enbart några få sekunder, hans päls hade lossnat här och var, hans ögon var uppspärrade och fyllda med hat, tänderna var blottade och fragda rann från hundens mun. Men ändå kände hon igen hunden. Den muterade hunden sprang i snabb fart fram längs landsvägen i kvällsskymningen.

Kvinnan sprang tillsammans med några män, varav en av dem allvarligt skadad efter att ha blivit biten av hunden, efter monstet längs landsvägen. När de kommit en bit på vägen såg de en man och hand hund ligga döda i diket. Båda söndertrasade. Ytterligare en man med en Jeep kom åkande och plockade upp de sökande. De åkte längs vägen och de såg spår efter monstret längs vägkanterna och på ängarna runtom. En häst, ytterligare en hund, en katt och en hare hade de hittat, söndertrasade, blodiga och lidande. Tillslut fick de syn på monsterhunden. Han stod med skallen intryckt i inälvorna på en ko och de stora framtassarna placerade på kons kropp. Ena mannen i sällskapet plockade sakta fram en bössa och började ladda den. De var chockade allihopa över vad de såg. Hunden hade växt ännu mer sedan händelsen på macken. När han stängde bössan klickade den till och monstrets stora blodiga huvud for upp och dess onda blick riktades mot dem. Den vände sin kropp mot dem och tog ett steg. BANG!! Bössan avfyrades och skottet träffade monstret i bogen. Det vacklade till men kom snabbt på fötter igen, tog ett steg till och morrade dovt. Ett steg, ett steg till, ett till. BANG!! Den här gången träffade skottet i skallen på monstret och det föll till marken. Strax hörde de sirener och såg blåljus i backspeglarna. Polis och ambuland kom till platsen skjutsade kvinnan och en av männen tillbaka till macken. Hon tog dottern i sin famn, höll henne hårt och grät. Tänk att sekunderna innan allt hade hänt, hade hunden som de just sett förvandlats till ett monster, slickat på hennes älskade dotters vackra hand...

Ja det var min dröm jag hade natten till igår! Med viss reservation för slutet som jag hittade på själv. När hunden vände sig mot människorna tänkte jag "Vakna nu, det här vill jag inte drömma!!" och så vaknade jag! Så det sista hittade jag på själv. Men tanken, att min dotter blivit slickad på handen av "monstret sekunderna innan hade jag... Fy... Jag vet inte varför kvinnan (Jag??) lämnade ungen och åkte med!! Det skulle inte jag ha gjort!! Läskigt ju! hehe!
Men ibland undrar jag, om man tänker på att drömmar är tankar och känslor m.m. som hjärnan prosesserar, så hur i hela he***te är jag funtad när jag drömmer sånna här drömmar!? haha! Jag menar, jag har inte sett någom film eller nåt med någon liknande handling i så det kan ju inte vara det! Och jag är absolut inte rädd för hundar eller nåt sånt! Ja ja... Det var en cool handling i den iaf! haha! kanske en blivande film? ;)

Idag tog Tindra av sitt gips! Det längsta hon har gått utan gipset är väl samanlagt kanske 4-5 m... Hon går på tå fortfarande och säger att det gör ont i foten, så det är väl hälsenan antar jag... Men hennes "ben" fick vi ta med hem! ^^

Jag har huvudvärk för 4:e dagen i rad och ingen matlust... Nu ska vi vila tydligen! ^^

Puss och kram!

Min helg!

I fredags hade jag och min älskade skrutta en "mor-dotter" dag! Den började med att jag stresskrev min engelska uppsats på morgonen/fm. Sen när jag äntligen skrivit klart så sa jag till Tindra: "kom igen nu då så går vi ner på byn och busar!!" och fick till svar: "jag är trött..." Och så somnade hon på vägen ner...
Så det var bara att knata runt på byn en timma tills hon vaknade. Sen gick vi och åt pannkakor! Det var jätte mysigt! Efter det gick vi in på H&M och hälsade på mamma/mormor. Tindra fick åka rulltrappa och tyckte att det var super roligt så vi åkte två gånger! ;)
Sen gick vi till leksaksaffären! Bara för att kolla den här gången. Läskiga leksaker det finns nu för tiden... Och sen gick vi hem! Det var en helmysig dag och på kvällen låg jag med Tindra i hennes säng och kollade på 'Benny' tills hon somnade! ♥

Igår var vi ner på byn en gång till. Åt korv och sen fikade vi med Madde!
Efter det var vi in på systemet. Jag köpte 2 flaskor rött och en liten flaska rött. Det ser så dumt ut med ett tomt vinställ! haha! Sen gick vi runt lite till innan vi gick hem. Jag ringde Tindras farfar och frågade om han ville vara barnvakt och det ville han mer än gärna! :)
Så jag tog min lilla vinflaska och gick till Madde! Men den lilla var inte nog tyckte hon! haha! Sen tog vi taxi till Teatern och då träffade vi på min mamma! ♥ Den var en rätt så kul kväll!

Den hade nog vart roligare om jag inte hade blivit raggad på av typ 40+are hela tiden! haha! En kille var jätte på och hängde typ över mig när jag stod vid baren! Han var gift för 9 år sedan.... Spännande va? haha! För 9 år sedan gick jag i gymnasiet! hahahaha! Tur att jag hade Thomas som skyddar mig! haha!

Mådde inte bra när jag kom hem..... Nästa gång ska jag äta middag innan jag dricker något! Jag har sjukt ont i magen idag! Men lite nyponsoppa fixar biffen! Ska snart hämta Tindra sen drar vi på kalas! Min söta kusin Sara har kalas! Så jag måste klä på mig nu! *Panik*

Puss och kram!

dösnack...

Mensvärk och magknip är ingen bra kombo! Det har gjort mig grinig och trött hela dagen idag... Men magen är bättre idag än igår så det är bra! Jag har vart så trött de senaste 2 dagarna att jag inte ens kunde glädja mig åt mitt mvg på samhällskunskaps uppgiften! Jo glad blev jag ju! Såklart! Mycket förvånad dessutom! Men inte så att jag hoppade av stolen och började dansa "the running man" direkt! ;)

Idag åt vi middag hos mamma. Det vart bara jag, Tindra, mamma, Nicklas och Johanna. Bosse var borta med jobbet. Lite trist men vi ses ju nästa vecka!

På tisdag åker ÄNTLIGEN Tindras gips av!! Som vi har längtat! Det första vi ska göra när det är av är att BADA! Tindras hårbotten är som om någon smetat smör i den... Äckligt värre! Har fått tvätta henne med våtservetter (Inte så poppis!!) men det är ju lite svårt att tvätta hårbotten med servetter.... Hon ska få ett låååångt skönt bad med bubblor (om hon vill ha) och dubbel dos med schampoo (oavsett om hon vill eller inte!) så att hon blir riktigt ren!

Jag är sällskapssjuk... Vill kramas... Massor! Men det får vänta till näst nästa helg. Då "firar" jag och Tobias hela 6 månader! haha! Fast det känns som att vi kännt varandra längre än så! Vi började ju egentligen prata i juli tror jag? men träffades inte förräni slutet på aug/början på sep tror jag!? Shit jag minns ju inte sånt.. Datum och skit... Glad att jag kommer ihåg min egen födelsedag (knappt!) och när min dotter är född! haha! Men 6 månader är det nu... 6 månader och min kärlek bara växer! Underbart!

Och på lördag fyller min älskade bästaste vän Ida år! Men det verkar inte som att jag kan komma och fira med henne och vännerna..... :'( Lite trist när vi nästan aldrig ses och speciellt inte festar tillsammans... Vi har inte festat ihop på ett år, ja exakt ett år på hennes födelsedag!! Nej nu ljög jag ju... Midsommar oxå! haha! Men två gånger på ett år....

Ida; Vi får se till att skaffa tid när vi båda är barnlediga, har pengar och lusten att partajja (och vännerna kan vara med!) någon annan gång.. Jag är hemskt ledsen älskade vän, men ni får ha kul utan mig... :'( Hoppas att du får en toppen-födelsedag!!

I morgon ska jag skriva min eng-uppsats lite snabbt sen ska vi har "mor-dotter dag". Tänkte gå förbi H&M och chansa på ett gratis presentkort, men jag är inte så desperat att jag kliver upp tidigare och stressar iväg för 100 kr... Det är faktiskt sällan som jag hittar något jag gillar på H&M dessutom.

Nej nu ska jag kolla lite på min nya (och sjukt billiga!!) rosa telefon som ligger på laddning och sen sova!!

Puss och kram!

April 21, 2010

Oj nu var det ett tag sedan jag skrev! Jag har inte haft tid eller lust helt enkelt....

Tindra är här hemma nu iaf och går på dagis! Det går super bra och alla är impade på hur hon kämpar med sitt gips! Det är skönt att ha skruttis hemma nu även om hon har vart i sitt "jag-kan-själv-mode" och vart fruktansvärt hysterisk ibland! Igår ville hon allt och inget på samma gång och när hon insåg att hon skulle förlora mot mig så försökte hon allt för att jag inte skulle vinna helt! haha! Hon ville ha sista ordet och få som hon ville oavsett vad det var! ;)

Jag: - Nu går vi till sängen och sover!
Tin: - NEJ JAG VILL INTE!!!!!!!!!!!!
Jag: - Då går jag utan dig.. *Börjar gå*
Tin: - NEEEEEEJ!! Vänta på mig!! *Jag stannar*
Jag: - Kom då så går vi.
Tin: - Ja... Jag ska.... *Tittar sig omkring* Jag ska bara klia först.... *Kliar på benet för att fördröja tiden lite*
Jag: - Hahahahaha!!! *I smyg*
Tin: - Så, nu går vi.....

Älskade skrutta! Och vet ni vad hon säger när vi äter middag igår då? Hon fick välja mat... Pizza.... Jag försökte med sallad, pasta, korv m bröd och allt annat gott, men icke! Så jag tänkte att när vi ändå är onyttiga så kan vi köpa påskmust för 5 kr och dricka till middagen. Häller upp ett glas till henne och ett till mig och då utbrister hon:
- Men! Har vi ingen saft hemma? ♥

Jag har fått mina pengar från CSN nu oxå! Skönt det! Fast nu är det ju snart dags att söka för ny period och då kommer det väl bli samma visa igen.... Men jag har ju fått lite extra pengar nu och jag vet inte riktigt hur jag ska prioritera dem! haha! Jag vill tatuera mig och samtidigt vill jag ta körkort! Men även om jag övningskör nu så kommer jag aldrig ha råd att ta nåt jävla fucking körkort.... För de få kr jag kan lägga undan på lektioner räcker kanske till 1-2, max 3 lektioner och sen då? Ska jag vänta på att det ska ramla in mer extrapengar och köra en lektion till 14 månader senare?
Then it is done! Tatuering it is! Körkort kan jag ju gärna ge upp när jag ändå inte kan övningsköra.... Men jag vill verkligen VERKLIGEN ha körkort..... Får vänta tills jag blir miljonär helt enkelt och ta bussen till dess (Som om det skulle hjälpa mig att spara?)

Skolan går bra! Så var det med det.....

Nu ska vi äta middag... Om skruttan vill vakna så att säga.. Har försökt väcka henne i en halvtimma nu, tröttmössan...

Puss och kram!

Walking down memory lane

Jag har funderat lite på "förr i tiden" (Gammal nu vettu!) och jag har kommit fram till att trots allt som hände i skolan och sånt så var jag nog ganska lycklig ändå! jag menar, jag har en underbar familj som älskar mig och jag hade mina älskade hästar! Jag minns att jag kom hem från skolan och så fort jag öppnade dörren hemma så släppte allt, det var som att allt som pågått i skolan bara några minuter innan bara rann av mig. Kanske var därför jag aldrig sa något till mamma..?
Jag kan väl inte säga att jag var något helgon som ungdom, (Jag sa ju det, gammal!!) men jag är glad att jag inte var som alla andra  och festade varje helg. Jag satte hellre hemma med mamma och kollade på film under filten i soffan och åt massa godis! ^^ ♥ Det är faktiskt en av de stunder jag minns bäst! haha!
Min kusin och några "kompisar" var nere i parken och drack, jag satt hemma i soffan, telefonen ringde, mamma svarade, min fulla kusin frågade om jag ville följa med ut och "festa", jag tittade ut genom fönstret, tittade på godisskålen, fönstret, godis, film.. Nej jag stannade hemma! Och jag ångrar det inte en minut!

Jag minns de gånger jag faktiskt följde med ut.. Jag kan ju tala om att jag inte drack så mycket!! JAG HANN INTE!! För jag var tvungen att se till så att mina vänner inte blev våldtagna uppe i skogen, så att de inte dog av alkoholförgiftning och med att ringa deras föräldrar. Jag, Therese Nordqvist, då 14-15 år gammal tog ansvar över mina vänner!
Jag minns en gång då jag sprungit runt som en galning och letat efter en vän, som jag tillslut hittade hånglandes nånstans med någon som jag fick slita bort från henne för hon var ju uppenbarligen inte helt med på det, så lade jag mig ner på rygg på gräsmattan, helt slut, och tog 3 stora klunkar av en cider som jag fått av en klasskompis (jag minns att den var ganska god!) och så kom det två st "föräldrar på stan" fram till mig och frågade om jag var trött! Oj så arg jag blev (Inte på dom!) och förklarade hur jag hade sprungit och härjat på mina vänner. De skrattade åt mig och sa att jag skulle gå hem och vila istället... Undrar om de verkligen trodde mig..?
Men jag gick hem i alla fall!

Och vet ni vad det värsta är? Jag ringde en kompis mamma för att h*n spydde som en gris och jag kände att h*n behövde komma hem. Det visade sig att h*n var alkoholförgiftad och fick åka in. Och vet ni vad jag fick för det? Jo h*n skrek fula ord, kallade mig saker, pratade inte med mig, viftade knytnävar och hatade mig... Det är tacken man får för att man räddar sina vänners liv!!

Sen har jag ju själv festat gärnet ett par gånger och gjort otaliga dumma saker. Men jag var faktiskt medveten om att jag gjorde dessa dumma saker, det vill säga, jag gjorde dem med flit! Varför? Jo för att alla andra gjorde det! P.g.a allt som hänt så kände jag väl antagligen att jag behövde bli lite "ballare" och vara som alla andra eller så kände jag väl bara för at testa! Men det som jag tror skilde mig från många av mina vänner var att jag har alltid vetat min alkoholgräns. Det är få gånger jag gått över den än idag! Jag har endast EN GÅNG i mitt liv haft en minneslucka på fyllan och det var ta mig fan på Idas födelsedagskryssning!! hahahaha! Jösses amalia, jag minns fortfarande inte vad som hände där mellan toabesöket och hytten och mellan hytten och dansgolvet!

Vill ni se hur fucking snygg jag är på fyllan?

Klickas upp på egen risk! haha!

Jag minns inte att bilden ens togs på mig.... Illa illa! Jag skäms faktiskt än idag för detta och har inte vågat dricka allt för mkt sedan dess! Snart ett år sedan....

Jag är faktiskt glad för det jag gjort i mitt liv och för den jag varit och är! Och om Tindra bara blir hälften av den jag var/är när hon blir äldre så skulle jag bli överlycklig! Jag vet inte om min mamma tycker att jag var så värst duktig som JAG tyckte att jag var... Jag kanske skulle ha pratat med henne mer och berättat hur det egentligen var?
Hur som helst är jag glad att jag tillslut vågade berätta för mamma och att vi har super bra kontakt nu!

Och alla ni ungdomar där ute:

Vare sig ni vill eller inte så är det så! Så det så!!

 

Puss och kram!!


Älskade skrutta.....

Vad jobbigt det här är.... Inte nog med att Tindra är gipsad, hon är dålig i magen och har diarré samt att hon kaskadkräktes en gång tidigare idag.... Det har inte kommit mer kräk sedan dess och hon är pigg och glad. Så man får väl hoppas att det var allt godis vi åt tidigare idag... Det är jobbigt att se ens barn såhär och inte kunna göra något. Jag vill bara slita av henne gipset och "vips" så är hon frisk! Men det funkar ju inte så tyvärr....

Igår natt baxade jag in min bäddmadrass i hennes rum och sov där med henne, samma i dag... Vilka mardrömmar hon måste ha. Hon vaknade i natt och skrek "mamma, mamma, mamma!!" och verkade väldigt rädd. Då var jag glad att jag låg precis nedanför henne och kunde ta hennes hand och lugna henne på en gång.

Hon har pratat om en "gammal gubbe" som heter Ivan! Det är ännu en anledning till att jag vill sova inne hos henne, för att se om det finns något där. Vsserligen är hon nog mer mottaglig än vad jag är och jag somnar ju på studs nuförtiden.... Men när hon pratar om något och nämner det vid namn, ett namn jag inte tror att hon hört föut eller inte så ofta iaf så blir man ju lite nyfiken. Och "gubben" bor i ett av hörnen i hennes rum säger hon. Ja ja, vi får se. Jag brukar försöka prata om det då och då och när storyn är den sama hela tiden så vet man ju att det inte är bara fantasi.. Fantasi är ju när de går över gränsen.

Min EKG-dosa håller på att ta livet av mig! Det kliar och gör ONT under plåstrerna och jag kan sätta en femma på att jag är alldeles röd och inflamerad under.. Men jag får ju inte ta av den så jag vet ju inte... Eller jo jag får ju, men då måste jag byta påster och skriva det i dagbokspappret... Kanske ska göra det? Så jobbigt är det ju inte! haha! Jag gör't! Sen ska jag lägga mig brevid skruttan och sova! Det vart sent idag....

Puss och kram!

Sjukhusfamiljen nr:1!

Idag har vi varit mer på sjukhuset än hemma kan jag lova! Först var det dags för mig att ta EKG på morgonen.. Jag skulle gentligen cykla, men fick en EKG dosa istället som är EXREMT diskret och oerhört sexig!

Där sitter den, med plåster som kliar något så fruktansvärt! På fredag morgon ska den lämnas tillbaka.. Jag ska alltså sova med den där... Det enda jag inte får är att bada med den, då måste jag koppla av den och skriva ner det i "dagbokspappret" som jag fick med.

När vi var klara med det så gick vi ner på byn och skulle fika. Tindra somnade och jag följde mamma fram och tillbaka till Antep (Svikare!!!!) ;) och sen gick jag runt lite innan jag satte meg på Café hörnan och så fikade vi. När vi nästan var klara så ringer ortopeden och säger att Tindra måste GIPSAS!! För de hade hittat en liten fraktur nu när de kollade närmare! Så det var bara att springa ner på akuten igen. Först kontrollröntkades hon och sen fick vi komma till gipsrummet.
Det var en USK som var ny på att gipsa tror jag... Den erfarne usk vart lite irriterad på den andra för hon gjorde inte som hon sa och de fick göra om! Och när de skulle ta bort gipset så råkade de såga Tindra lite i foten så hon började blöda... Jag såg när de gjorde det, att Tindra ryckte till, men hon säger ju inget när det gör ont!
När de gipsat andra gången och det vart fel IGEN så kallade den erfarne usk på en annan och så gick det dubbelt så snabbt och det vart super fint!
Tindra fick massor med beröm för att hon var så snäll och låg stilla och tyst! Hon var faktiskt jätte duktig hela iden vi var där! Hon fick välja färg på gipset oxå! Hon ville ha rosa, men det fanns inte, så hon tog lila istället!

Det ser blått ut, men är lila!

Nu sitter hon i soffan och äter godis. Nu får hon göra vad hon vill idag för hon var så duktig! Jag tycker så synd om henne.. Nu är bara frågan hur vi ska lösa det här med 5 veckors gips... Jag kan INTE vara hemma från skolan för jag MÅSTE ha pengarna från CSN! Och P har ju föräldradagar att ta ut så han får väl ta ut några veckor då! Någon vecka kan hon säkert gå på dagis! jag går ju bara en lektion om dagen på ons-fred så då kan hon säkert vara där sista veckan eller så! Ska fråga läkaren på måndag, vi skulle få en kallelse då!

Nu ska jag fixa lite middag!!

Puss och kram!

Helgen som gått

I torsdags åkte jag till Tobias efter skolan! En dag/natt extra med min älskling!
I fredags storstädade vi Tobias lägenhet och sedan kom Ida på besök! Sedan ringde Patrik och berättade att Tindra gjort sig illa. Hon hade åkte kana och vridit om benet i landningen och nu ville hon inte gå på det... Jag sa (Eller snarare skrek?) - GÅ TILL AKUTEN!! Och lite senare gjorde han det.
De röntgade hennes knä och satte på gips ifall att och så fick de gå hem. Stackars stumpan....

Tur att både Tobbias och Ida var där och kunde lugna mig. Det var super trevligt och kul att se henne igen, Ida alltså. Vi pratade massor och hon åkte ganska sent. Super duper trevligt! Senare på kvällen öppnade jag och Tobias en flaska vin och myste i soffan med lite kollande på datorn och lite mysprat. Vi somnade inte förrän 05.00 ungefär! hehe.

I lördags ringde Patrik på morgonen och berättade att de skulle tillbaka till sjukhuset och att de skulle röntka hennes höft oxå för säkerhetsskull. Sedan ringde han när de var klara och berättade att de tagit bort gipset och inget syntes på plåtarna. Skönt det! Senare på eftermiddagen gick vi och åt lite sallad och sen köpte vi en franska och gick ner till ån och matade änderna! Det var MÅNGA änder! haha! På kvällen gick vi till Tobias moster och hans två kusiner och de drack lite vin och så. Jag fick en Irish Coffey, som inte ens gillar kaffe, men jag tror jag börjar bli gammal för den var helt OK! haha! Sen slutade kvällen i mer eller mindre katastrof så vi gick hem och tog Robbin med oss och satt i nån timma eller tre och snackade skit bara. Vart sent då med. Typ 04.00....

Söndag morgon satt jag uppe innan Tobias och kollade på ponnyakuten på SvtPlay, sedan ringde hans mamma och frågade om vi ville komma över och äta, och det ville vi såklart! Vi fick fläskfilé, potatismos och stekt lök med bea och brunsås! Hon hade även gjort typ "inlagd" sallad! Så sjukt gått!! Synd bara att vi inte hann sitta och prata mer för jag skulle hem.
Jag skulle få skjuts av Li hem så jag knatade hela vägen genom Boländerna till IKEA där hon hämtade upp mig! En trevlig promenad i skönt väder! Det jobbiga var bara packningen jag hade med mig. Kom till Norrtan och hämtade skruttan, handlade och gjorde påskgodis när skruttan somnat. Det såg ut som råa köttbullar med ögon, näbb och fötter... Men dom är goda! haha!

Idag ska vi till mormor/gammelmormor och äta påsklunch! Och så S N Ö A R det!!! FFS!! Vår var det ju!!

nej nu måste vi klä på oss om vi ska hinna!!

Puss å kram!

RSS 2.0