F*n för förkylning!

Jag blir galen!! Galen på denna j*a förkylning! Måndag och tisdag var ok, då mådde jag ganska bra. Igår började jag känna av lite halsont igen men tänkte att det går väl över. Sen på kvällen började snoret rinna, men även det hoppades jag att det bara berodde på kylan. Sen ringde de från jobbet och frågade om jag kunde jobba idag, såklart kunde jag det! Men så i natt när jag lade mig så rann det konstant ur näsan på mig. Helt täppt och rinnig på samma gång. Det var så pass att jag fick blöta fläckar på lakanet och kunde inte sova. Halv 3 i natt fick jag nog och tog en stooor tuss papper och stoppade i näsan. Jag tror jag somnade om vid 4 tiden för paniken spred sig i kroppen på mig och jag insåg att jag inte kommer kunna jobba när det är såhär. Kändes lite dumt när de är så få och har så mycket att göra, men jag tycker att min hälsa är viktigare!

Jag var galet trött när jag vaknade i morse och sov en stund på dagen medan Tindra oxå sov. Det var skönt men inte tillräckligt.... Frågade om jag verkligen skulle komma till mamma och Bosse idag och äta ifall de inte ville bli mer smittade, om de blivit bättre. Men jag fick komma ändå. Var väl lite skönt att få komma ut och få mat lagad, men nu är jag så sjukt slut...

Jag försöker få Tindra att sluta med vällingen, hon är ändå snart 3 år, och det går väl sådär kan jag väl säga. Får hon yoghurt innan hon lägger sig så blir det inget gnäll men det tar sån tid för henne att äta. Hon har väl ärvt det från mig... Så inte förrän NU sover hon! Ska väl tillägga att vi kom ganska sent hem från mamma oxå. Skulle duscha men det får väl vänta till i morgon...

Jag ska ta mig lite meducin innan jag lägger mig, kanske en kopp té om jag orkar. Är trött på att ha ont i halsen nu. Två månader snart med kanske max 5-6 dagar utan halsont! Ska ringa läkaren i morgon och se vad de säger. "Virus" antagligen, men man måste ju för f*n kunna svälja utan att få tårar i ögonen. NÅT måste ju finnas att göra! Jag mår illa oxå till och från, men idag har jag kunnat äta normalt, ganska mycket faktiskt.

Nej... Medicinering och sen sova!

Puss och kram... Typ....

Hedderuddan!

Idag har jag jobbat igen! Gick helt omotiverad till jobbet i morse, men det blev bättre under dagen! Allt gick så bra idag så jag är nöjd! hehe! Efter jobbet haltade jag till dagis och hämtade Tindra och sen for vi vidare till farmor. Jag önskar att jag kunde vara hos henne varje dag nu när hon är så ensam.... :( Ska hälsa på så mycket jag bara kan i alla fall! Hon tycker om att ha Tindra där iaf för hon är så lugn! ^^ Eftersom vi kom så sent så köpte vi en liten paj i var och åt hos farmor. Sen tog vi 20.10 bussen hem! haha! Orkade inte gå, var/är helt slut som artist! Vill färga håret idag men orkar nog inte... Det känns som att benpipan är på väg ut genom hälen på mig! Helt sjukt!

Längtar till fredag av två anledningar! Ridning och jag kanske åker till Tobias! ♥ Men det kommer kännas lite jobbigt, för idag tog Najda sina första steg på de evigt gröna ängarna... Min fina älskade surtant!
Älskad och saknad av många....


♥ R.I.P ♥


Det känns som att alla bara försvinner från mig. Även om de inte är döda så känns det som att jag glider längre ifrån alla... Vänner och familj. Jag försöker hålla ihop med alla, men det går inte. Kanske bryr jag mig för mycket? Eller för lite? Jag vet iaf vissa som jag tänker ge upp om... Jag försöker och försöker och får inget gensvar så jag skiter i det nu.
Wuäääh! Jag behöver en ordentlig fylla känner jag... Var är du käre alkohol? Göra mig fin, dansa och supa bort mina bekymmer.... Ah, någon annan gång kanske. Till dess nöjer jag mig med att vara hög på kärlek! ^^

Nu ska jag lägga mig och drömma om att någon byter ut mina fötter och knän medan jag sover! Tihi! Jag börjar bli gammal....

Puss och kram!

Relax, just do it!

Idag fick jag hoppa in och jobba! Det är bra, pengar behövs. Men sista timmen var jag på otroligt dåligt humör... jag vet inte om det var den sura kärringen som gnällde på några skrynklor på en skjorta som smittade av sig på alla som var i närheten av henne och jag kände det från de andra eller om jag bara helt enkelt var jävligt trött! Eller båda.... Ska jobba i morgon oxå, 09.45 till 16.00. Alldeles lagom länge tycker jag. Vill inte att Tindra ska gå så länge på dagis och jag orkar nog inte varken psykiskt eller fyiskt jobba längre än så just nu. Efter att ha varit förkyld så länge till och från så känns det som att kroppen re-bootar och jag måste ta det lite lugnt. Jag har lärt mig nu att lyssna på min kropp, för den har oftast rätt!

Just nu sitter jag och lyssnar på Bhudistisk meditations musik och jisses vad avslappnad man blir....
Den gick inte att bädda in, fanns ingen sån tydligen. Men HÄR har ni länken. Avslappnande att lyssna på bara, man behöver inte meditera.

Jag är så avslappnad att det blir svårt att skriva, för jag vill bara.. Slappna av...

Så nu tänkte jag avsluta och ta en stunds meditation....
Tack för mig, för nu!

Puss och kram!

Äntligen min ridtur!

Idag fick jag min tur på Mellinge med Kamelis (Bosse), som faktiskt kunde vara häst idag! Även fast vi red i skogen så fick han ju arbeta lite. Stackaren tycker nog inte att det är roligt när jag rider, det är nog roligare när de mindre tjejerna rider och rejsar! ;) Men det gav resultat! Vi kunde skritta på lång tygel UTAN HETS och han JOBBADE i traven på TYGELN i 3 steg (Och ett lååååååångt och högt stön!) ;) Och som avslutning satte vi av i full galopp så han blev gladis! Mötte Linda och Ini på vägen hem och gjorde sällskap sista biten. Det är härligt att vara i stallet! Jag skulle kunna vara där hela dagen som jag kunnat... Hehe!
I morgon försvinner antagligen Nadja till Trappalanda oxå.. Lite tråkigt, men det är inte mitt val. Och snart kommer nya pollen, Fandango hette han tydligen! ^^ Söt var han oxå! Jag och Linda hade lite samtal när vi smörjde tränsen efter ridturen. Kul att få prata med henne ibland! haha! "Fröken jobbnarkoman"!

Sen hämtade jag Tindra som var hos mamma/mormor. Hon och Bosse (Människan) sov båda två när jag kom och skulle väcka henne. Det såg skönt ut... Haha! Sen "installerade" vi (Bosse) deras nya Wii Fit och testade det. *Poff* sa det så hade tiden gått jätte snabbt och vi hade inte ätit middag! Så vi sprang, eller Tindra cyklade(!!), hem och gjorde varma mackor innan det var dags för prinsessan att sova. Läggdags är den bästa stunden på hela dagen. För då myser vi och busar nära inpå varandra och man FÅR pussa henne, lite! ;) Synd att man inte kan ha läggdags hela dagen. Hehe!

Skulle gått och hälsat på farmor idag, men det tog längre tid i stallet än beräknat och jag glömde att Tindra hade cykeln med sig så vi skulle inte hunnit hem och hämtat vagnen o.s.v... Så vi  ska hälsa på i morgon istället!
Handla måste vi göra med, kattmat och skithuspapper! :D

Nej nu ska jag krypa ner i sängen, fast jag är ovanligt pigg! Kanske beror på att jag snart, äntligen, är frisk från min eviga förkylning! För nu...

Puss och kram, ät banan! För det är nyttigt...

ÄNTLIGEN!!

ÄNTLIGEN fungerar datorn som den ska! Omformaterad och alla inställningar är installerade! Helt virusfri!

Vad har hänt sen sist då? Hmm... Bråkar vidare med soc och fick även avslag på min överklagan oxå, L.J (Min handläggare) påstod att jag hade missförstått henne. BULLSHIT! Pratade med en av cheferna på soc som skulle gå igenom min ansökan den här månaden med L.J.. Istället för att jag ska få en ny! Som om det skulle hjälpa mig att lita på henne mer? Jag vill börja plugga NU så jag får in lite pengar.

Tindra växer och pratar non stop. Min lilla prinsessa. Hon säger an massa knasiga och söta saker så man blir alldeles varm i hjärtat och man skrattar minst en gång om dagen! hihi! Hon är det bästa som finns!

En sak måste jag berätta som hände förra helgen när jag var hos Tobias!

Så som många andra dagar övade jag på att kontakta min guide med hjälp av min pendel. Enda skillnaden var att jag var hemma hos Tobias. Innan jag ens hann fråga efter min guide dök det ner någon i mig, så att säga, som jag inte kände igen. Först vart jag lite orolig att det var "fel" ande, men kände inget obehag eller så, så jag fortsatte för känslan av att vilja komma fram var så stark och känslorna jag fick var så att mitt hjärta slog extra hårt just då. På skoj frågade Tobias (Som inte alls tror på det övernaturliga) några frågor, bl a om det var "det" som förföljde honom när han hade känslan av att vara förföljd. Svaret blev JA och frågorna fortsatte och av någon anledning fick jag upp namnet på hans döde vän i huvudet.

Så jag frågade om det var han och svaret blev JA. Vi frågade vidare båda två och under tiden fick jag bilder i huvudet som jag förklarade för Tobias ifall han skulle känna igen något. Jag fick även svar på frågorna ibland, i huvudet då, som svaret på frågan: Är du tjej?
"Är du dum eller?" (Pendlade nej) blev svaret! Och på frågan: Är det du som är med mig? Blev svaret:
"Alltid!" (Pendlade ja)

Medan jag pendlade rörde sig pendeln väldigt ryckigt och den kändes tung, som att någon drog i den då och då. Jag vart även väldigt känslosam ett tag och fällde nån tår, men sen fick jag känslan: "Jag är kille, jag ska inte gråta" och blev fnittrig istället!
Det här är första gången jag har varit med om något sånt här. Jag har "pratat" med min guide ett par gånger, men aldrig fått kontakt med någon annan! Och det var så häftigt!!! Just med bilderna och orden som placerades i mitt huvud!
Och om Tobias fortfarande är skeptisk.. Ja, han kräver lite mer "bevis"...  Men snart så... Hehe!

Det är nog bland det häftigaste jag har varit med om!

Idag ska jag rida på lilla Kamelis (Bosse) så Tindra ska vara hos mormor så länge! Fick byta dag till idag från fredag eftersom det var begravning i fredags. Det var inte så roligt, begravningar är aldrig roliga. Men att se farmor så ledsen igen... Och kusinerna.... Fy... Kanske ska hälsa på farmor idag om vi hinner. Måste handla idag oxå.

Nej nu kanske man ska klä på sig lite!

 

Puss och kram!

Luring!!

Ja jag lurades i förra inlägget om jag skrev att viruset var borta! Vaken i kroppen eller i datorn är det borta... *suck* Kroppen, fine... det går över av sig själv! Är faktiskt nästan frisk! Men datorn... Det känns som att jag slänger skiten och köper ny!! Kim som så snllt försökte hjälpa mig frågade om han skulle komma och kolla igen, men jag vill inte tvinga stackaren att göra en massa saker som han kanske inte har lust med hemma hos någon han egentligen inte känner! Patriks brorsa Henrik undviker mig = han vill inte hjälpa mig med datorn och jag vet inte om Patrik kan sånt... Vilket betyder att jag kastar datorn och köper en ny för pengar jag inte har!! För jag MÅSTE ha en dator när jag börjar plugga... *suck, suck, suck* jag hatar teknik, men man kan inte leva utan den!? Konstigt....

Så.. om någon snäll människa vill köpa en dator på avbetalning åt mig (Självklart betalar ju JAG varje månad!) så får de gärna göra det! Eller om någon snäll människa vill komma och sopa datorn från äckel virus så får de gärna prova på det, även om jag tror att det är kört.... FAN OXÅ!!!!!!! Jag som gillade min dator... *Gråter* Blir bara skit hela tiden...
Som jag säger jämt: Går 1 sak bra får jag 9 saker dåligt på köpet... Köp en, betala för 10!

Pengar har börjat lösa sig nu iaf! Jobbar lite extra på H&M då och då och fick skattepnegarna tillbaka nu! Så hyran blir betald åtminstone! Bråkar fortfarande med Soc.. Har lämnat in överklagan och begärt byte av handläggare, men har inte hört något och de går inte att få tag på där... Men hoppas på att kunna slippa söka nästa månad! Är som sagt nästan frisk oxå! Ont i halsen fortfarande då och då bara och lite snor som man kan stå ut med.

OOH! Och jag och Tobias var och såg Blue Man Group i lördags! Awesome! Skrattade så tårarna sprutade!!
På monitorn innan showen började:
"Ulrika har huvudvärk. Nu ska  vi hjälpa Ulrika att bli av med sin huvudvärk: Ulrika, tänk dig att din huvudvärk är en stor ko. Koncentrera dig nu Ulrika. Se framför dig hur kon betar på en stor äng. Och nu.........
DÖDA KON!
"
Hahaha! Hysteriskt roligt!! Det var verkligen värt pengarna och det bästa var det fina sms jag fick av Tobias efteråt faktiskt! ♥ Hihi!
Det var roligt att de engagerade hela publiken oxå! Lärde oss lite dancemoves och några fick komma upp på scenen och vara med! Riktigt riktigt roligt faktiskt!



Riktigt allt man får se i videon fick vi ju inte se eftersom det var så liten scen.. Men det var så grymt!

Nu är vi hos mamma och ska snart äta middag! Min älskade mamma fyller även år idag så vi säger:

♥JA MÅ HON LEVA!! HURRA HURRA HURRA HURRAAAA!!!♥

Pyss å kräm..


Virus x 2

Ja virus, dom är inte roliga! Vare sig i datorn eller i kroppen! I torsdags fick jag virus i datorn, ett härligt Trojan virus! I torsdags började det även värka i örat... Det blev bättre över söndagen och måndagen, men när jag vaknade tisdag morgon var jag snorig och täppt i näsan och örat värkte mer och mer. I lördags fick jag även blåsor på tungan och händerna... Smittad av Tindras "Höst virus"....
Datorn fixades av en snäll kille som heter Kim! Tacka mycket!!! Så nu fungerar min kära dator igen!
Men mig själv... Ja jag var hos en läkare idag, en ung kille som var AT läkare och VÄLDIGT nervös! haha! Fumlade med verktygen, stammade och petade in instrumentet man kollar öronen med i trummhinnan på mig! hahaha! "Oj oj oj" hördes ganska ofta! ;) Fick Kåvepenin utskrivet och ett gott skratt på vägen hem! :)

Var ner på  AMS och frågade om Alfa kassan, blev påanmäld och ska försöka där. Pratade även med dom på Skatteverket för jag fattar inget av deras brev... Tyvärr glömde jag det hemme så jag måste gå tillbaka och få hjälp sen! Ska även jobba i morgon! På H&M! Jag hoppas att jag får jobba mycket så jag får lite pengar att spendera när skolan börjar! Skolböcker kostar................

Sen har jag även försökt få tag i min soc tant som är omöjlig att få kontakt med och som inte ringer upp trots att man pratat in 4 meddelanden på telefonsvararen (På 3 dagar) och skickat 2 mail! Fick till slut tag på henne och hon hon lät chockad och "Oj var det du.. Oj... Aj då.."
Sen bråkade vi... Hon klantade till sig 3 ggr och fick ringa upp mig 4 ggr innan vi fick allt rätt och jag är fortfarande lika fattig... Jag ska överklaga och byta kontakt... Jag fattar inte hur de tänker egentligen! Straffar mig för att jag vill plugga! idioti... Varför ska jag få mindre pengar bara för att jag ska plugga om 2 månader när någon som kanske få jobb om 2 månader får full ersättning? När det enda jag bad om var pengar till hyran, inget mer! IDIOTI!!!

Grät lite, ringde Tobias som är den enda som verkligen förstår mig på alla sätt och sitter nu och funderar på vad jag ska skriva i överklagandet. Det måste låta proffessionellt! Kan inte ens stava till ordet! haha!

Nej.. Ladda ner Open Office och börja skriva nu då!

Puss.. Typ...

RSS 2.0