Farfar...

Tillägnad farfar!
Saknar dig, nu och för alltid...


http://www.youtube.com/watch?v=2HejVjzhKTY

All out of love...

Begravning....

I förrgår lyfte Tindra huvudet första gången på riktigt när hon låg på mage! Hon lyfte upp det, vred på det och lade ner huvudet igen! Hon lyfte det även stadigt när hon låg över axeln, och tittade sig omkring!
Igår så satte jag henne, mest på skoj, i soffan så att hon lutade sig mot ryggstödet. Sen släppte jag henne och då satt hon kvar så! Förvånad
Helt själv med bara ryggstödet som stöd! Min lilla flicka håller på att bli stor!!



Var på begravning idag....
Farfars begravning... Jag tror det var bland det värsta jag har varit med om i hela mitt liv.... Mitt hjärta brast totalt när jag såg farmor gråta!Gråter
Själva cermonin var jätte fin. Och alla blommorna!

Och det märktes att farfar var en omtyckt människa. Halva kyrkan var fullsatt! Om inte mer!
Vi sjöng lite psalmer och sen fick vi alla gå fram och lägga blommor på kistan... Det var svårt...
Det var då jag riktigt förstod att han verkligen är borta....
Jag lade fingrarna på kistlocket och sa hej då...
Och då brast det med tårarna.. Jag hade gråtit innan, men inte såhär... Mamma tröstade mig. Tur att hon var med! Annars hade jag nog brutit ihop... Jag kände att jag höll på att få en panikångestattack!
Det kändes som att jag bara ville slänga mig ner på golvet och gråta tills farfar kom tillbaka...
Fast jag visste att han inte skulle göra det...

När allt var slut gick några av oss fram till kistan igen... Jag ville inte gå därifrån... Det kändes som att han skulle försvinna om jag gjorde det.. Men tillslut fick mamma ta mig därifrån, alla var ju på väg ut...
Då gick vi och åt lite smörgåstårta och drack kaffe.
Prästen läste upp tackkort från Hjärt&Lungfonden. Alla som hedrat farfars minne genom att skänka pengar till Hjärt&Lungfonden stod med på korten. Jag, Nicklas och mamma hade bidragit oxå.
Hon (prästen) hade sagt att hon aldrig någonsin varit med om att någon fått så många tackkort från så många människor....

Alla älskade (älskar) farfar...

När jag kom hem hade Tindra precis vaknat. patrik hade vart hemma med henne för hon hade vart så kinkig de senaste dagarna så jag ville inte ha henne med ifall hon skulle börja gnälla mitt i allt, jag skulle inte orkat med det...
Men när jag kom hem var hon glad!

Och det var precis vad jag behövde! Hennes vackra, söta, busiga lilla leende! Glad
Mamma lilla skrotkorn är den bästa medicin som finns mot ledsna hjärtan!


Nu är vi själva hemma jag och Tindra! Patrik har åkt till sin brorsa på Lan igen.. men det gör inget.. vi är bara ensamma tills på lördag, då åker vi till landet med Tindras mormor och firar nyår! 

Bye!

Tindras första jul!

Vi firade Tindras första jul hemma hos gammelmormor på Lidingö. Ledsamt nog vart pappa magsjuk i förrgår och fick stanna hemma med katterna..
Men mamma och Tindra åkte bussen och tunnelbanan själva och det gick så bra så! Även om et är väldigt jobbigt att ta sig fram i Stockholm med barnvagn, alla hissar är så läskiga och snuskiga.. De luktar gammalt kiss... *BLÄ*
Vi hade en jätte tur med bussarna och tunnelbanan! Allt gick som på räls *HumorSkrattande* och vi kom t.o.m 30 min tidigare än planerat!

Vi började med godis och glögg, men dom hade ju inte köpt alkoholfri glögg.. Så jag ville inte ha nån eftersom jag ammar... Jag som älskar glögg...

Sen åt vi mat! Äntligen! Jag hade skippat frukosten för att få plats med massor med julmat så jag var super hungrig!
Det var sååå gott all mat! Synd att Tindra inte får smaka... Jag får frysa in lite så kan hon få smaka om några månader! hihi!

Efter maten vart det Kalle, men efter halva kalle var lillebror så otålig och vi skulle ju dessutom till Farmor efteråt, så vi skyndade med att öppna julklapparna!
De flesta klapparna var till Tindra! hihi! Hon fick massa fina saker!
B.l.a: Ett BabyBjörn bärsele, en babysitter, en plych- (Stavas??) kanin, en glasburk med småmynt (Min morbror hade lite dåligt med fantasi! ), kläder från b.l.a Lingon&Blåbär, från Bali (Från Tindras morfar) och massa andra söta kläder från både H&M och Kappahl m.fl.!!
Min kusin Sara, tyckte att det var jätte roligt med papperena! hehe! Hon slängde iväg sina klappar och lekte med papperet istället! Söta lilla Sara! hihi! Räcka ut tungan

Efter det tog jag ett halvt litet "glas" glögg, för jag kunde inte motstå... hehe! men det gjorde nog inte så mkt för såå mycket alkohol är det väl inte i glögg? Hoppas jag! fast hon åt ju iof ersättning efter det ändå för mina tuttar var urmjölkade... OJ så hungrig hon vart efter bussresan dit!! Förvånad

Sen packade vi ihop oss och så åkta jag och lillebror hemmåt till NJorrtälje igen! Vi gick hem till farmor och Tindra började bli kinkig... men hon fick äta lite och en ny blöja så vart hon glad igen!
Hon gillar gammelfarmor, Tindra! Hon skrattar alltid så när hon pratar med Tindra!

Farmor fick tavlan oxå.... Hon började gråta....
Var ju inte meningen att göra henne ledsen, men hon kommer nog uppskatta den mer sen när den värsta sorgen lagt sig...
Hoppas jag...
Det är en sån fin bild, jag har alltid älskat den!

Vi var hos farmor till halv 9! Förvånad Sen skulle vi hem! Eller Nicke skulle till pappa så han höll mig sällskap! men så ringer pappa och tjatar på att jag ska dit för han vill hälsa på Tindra!
Men jag sa att jag hade så j*a mycket tunga saker med mig att bära och Tindra var trött och kinkig!
Men han bara tjatade och dessutom gav mig dåligt samvete för att Andreas var där och hade skickat iväg en taxi m.m. för att han hade lovat att Tindra skulle komma!!

J*a svin min pappa är altså... På självaste julafton!!!
Jag kom ju endast dit för Andreas skull!!
Full som en kastrull var pappa och höll på att välta med vagnen när han skulle hjälpa mig in i porten och dessutom ville han bära upp Tindra för trappen! ALDRIG!
Sen satt han och gullade med henne medan jag pratade med Andreas och hans flickvän... För mig skiter ju pappa i...
Och sen började Tindra bli kinkig och trött och knappt ens då fick jag gå!!
Och självklart var hon trött och ledsen när jag klädde på henne och hon grät och var ledsen hela vägen hem! Iof inte så långt, men jag vill ju inte att min snutta ska vara ledsen ju!!

Hon fick äta lite när vi kom hem, pappa Patrik fick mata henne medan jag packade upp babysittern! Han hade ju saknat henne och hon saknat honom! Flört Tindra gillade sin babysitter massor! hihi! Och det var ju tur!
Hon satt och sparkade så det gungade och vart så förvånad och glad varje gång det gungade! hihi! Och figurerna på lekbågen gungade ju oxå och det var kul att titta på! hihi!

Sen var hon heeeeelt slut! Hon somnade som en stock när jag lade henne i sängen! Många intryck och många långa resor igår... Klart man blir slut! hihi!
Mamma och pappa somnade ganska snabbt de oxå!

En ganska bra Jul ändå! Trots magsjuka och min pappa...


Gammelmormor fick oxå kramas med Tindra!


Tomtenissan Tindra farsinerades av gammelmormors fönster!


Hemma igen och leker i babysittern! kul kul! Men hon har ju tappat en strumpa!!

Inför julafton!

Idag har det inte hänt något speciellt..
Pappa var över med julklapparna från dom, massor med klappar till Tindra! hehe!

Och Tindra har fortsatt vara kinkig... Kan vara så att det är lite bajs påväg oxå för det var ett tag sen nu... Bara det inte kommer på bussen till mormor i morgon! hehe!

Tog ett litet julbad med Tindra! Måste ju vara ren och fin på julafton! Men bara därför kräks hon väl ner sig i morgon bitti! hihi!
Sen badade jag själv oxå! Jag måste ju oxå vara ren! Skrattande

Patrik stackarn har åkt på nån magsjuka eller nåt.. Kanske samma som jag hade.. Så han får kanske vara hemma i morgon... Men går han till sin pappa blir jag arg...
Trist... men men...

Jaha.. Så är det julafton i morgon... Ska vara hos mormor på Liiindiiingö! (Säger med Liningö iiiiii! hehe!) och sen på kvällen ska jag förbi farmor en snabbis med hennes present!
Lite trist att behöva åka buss på julafton, men vad gör man inte för sin gamle mormor!

Nej nu ska jag sova så att jag är pigg i morgon!
BYE!


Födelsedags lunch!

Var på födelsedags lunch hos mamma och Bosse idag! Bosse fyllde år i torsdags så vi firade honom! Hans familj och släkt var där (ja inte alla, men hans bröder och  derasrespektive och hans mamma!) och jag, Tindra och Patrik! Min morbror Mattias kom oxå!

Åt Chilliconcarne med tacochips, gräddfil och sallad! Fikade en jätte god och jätte kladdig kladdkaka med kaffe/té/julmuskt/cola till efterrätt!

Tindra var lite dålig med att amma! Hon åt en gång ur båda brösten sen verkade det inte komma så mkt andra och tredje gången, för hon skrek och var hungrig efter att hon ätit... Så hon fick äta ersättning istället... Jag provade brösten flera gånger men det verkade inte gå..
*suck* Jag som äntligen fått igång det igen ju! Igår sprutade det ju ur brösten när jag låg i badet! Men nu är det bara en genomskinlig mjölk igen som det var förut när hon inte gick upp som hon skulle, när hon inte fick i sig tillräckligt! Iof var det ganska tunnt igår oxå...
Får fråga på BVC sen igen hur jag ska göra.. Kanske hon kan kolla på mjölken! haha! Eller nåt iaf.. För det är som vatten nästan!
Hon sa att det ska vara så, men det blir inte fetare hur mkt hon än suger..
Aja få dricka massa Té imorgon och se om det funkar igen sen! verkade ju funka förra gången men så fort jag inte dricker så verkar det ta slut...

Annars så har Tindra vart gnällig och kinkig hela dagen! Utom när hon vaknade och bajsade! Då var hon jätte glad och skrattade högt åt allt! hihi!
Jag tror att det är för att det är fullmåne snart som hon är sådär, för så var hon sist det var fullmåne oxå!! Förvånad
Låter säkert sjukt, men jag tror bebisar är ganska lättpåverkade av såntdär! Bebisar och min mamma! haha! Hon kan inte sova om det är fullmåne!

Nu har hon sonmnat redan kl 22! Så jag ska oxå lägga mig nu så jag får sova i natt! Hon vaknade med 1,5-2 tim mellanrum hela natten igår... *Suck*
BYE!


Farmor, bvc och nattövning! ;-)

Har nog inte hänt så mkt sen sist, eller så minns jag inte allt! haha!

Var hos Farmor (skriver alltid farmor med stort F, som om det vore hennes namn! hihi!) i onsdags! Kände mig bra då så jag passade på! hade ju lovat pappa att se efter henne medan han var på Bali! Kusin var där oxå med sin lilla galna Nova! haha! Så stor hon har blivit altså! 8 månader! Och hon låter jätte roligt när hon skrattar! haha!

Farmor vart nog helt slut av alla bebisar! Fast Tindra skötte sig utmärkt! Hon grät inte alls! bara gnällde lite en gång när hon var trött och ville sova!

Var till BVC i torsdags! Skulle ju gått till Familjecentret, men det var stängt så vi fick gå ner på stan istället! Men det gjorde inget!
Eg. behövde vi ju inte väga henne, men eftersom jag vart magsjuk och mjölkproduktionen avtog under den tiden så tyckte vi att det var lika bra! Passade på att mäta henne oxå!
4680 g och hela 59 cm!! Förvånad Min stora tjej! hihi!

Idag så var jag ner till pappa på jobbet och ramade in fotona på mig och farfar som jag förstorat! Pappa fick sin i julkapp ändå! var ju "bara" 115 kr! hehe!
Tavlorna vart jätte fina med ramar! Hoppas Farmor blir glad!!
Var å köpte strumpbyxor på H&M oxå.. Till begravningen..
Det var inte alls lika roligt att shoppa när det är till en begravning... Kändes tvärt emot, jag ville inte...
Kan ju fortfarande inte fatta att han är borta lixom...

Och mina skuldkänslor kommer växa efter begravningen... Fy det känns så hemskt... Som om jag begått ett brott! Bara för att jag inte orkade, för att jag tyckte att det var pinsamt för vi inte hade något att prata om.. Något så töntigt...
han fick inte träffa Tindra bara därför... Skuld skuld skuld....
Aja..

Sen var jag in på Expert och hälsade på Patriks bror! han var lite upptagen, men några ord fick jag med honom!
Han ska sitta med sin flickvän och nennes tjejkompisar på julafton... och han ska vara tomten!! Asså.. Stackars grabb!!
*Piskad* har han bussratt i ryggen eller vad? haha!
Får kidnappa honom och ta med honom till mormor istället! hehe!

Nu ligger Tindra och sover! Patrik har fått öva på att lägga henne idag! Ifall att jag nåndag inte kan (Typ om jag vart ute och druckit alkohol, då vill jag inte hålla på med henne! Av säkerhetsskäl!) eller sover borta! han gillade inte att han fick gå in flera gånger och stoppa tillbaka nappen i munnen på henne! hehe! men så är det med bebisar! iaf med henne! och det måste han ju vänja sig vid!
Han håller på att lära känna henne än! Han känner henne ju inte lika väl som jag än!
Jag har sagt att han måste göra det!
De flesta pappor känner sig utanför och som att dom inte får vara med! Och jag försöker engagera honom så mkt jag kan, men han bara struntar i allt istället!
Så nu får han bannemig börja ta sitt ansvar! Vi var två som satte henne till världen och vi måste vara två som tar hand om henne i den!

ne nu ska jag göra mig i ordning för å nanna sängen! hihi!
BYE!


Idag och sammanfattning!

ÅÅH! Förbannat oxå....
Jag trode att jag skulle slippa kräkas! I morse kändes det som om det var något som skulle gå över under dagen, men efter att jag ätit så vart det värre! En timma efter så kom allt upp igen...

Fick ringa stackars lillebror som fick åka från grind typ, till Willys, handla Cola och blåbärssoppa åt mig och sen hit...
Men han fick sig en titt på Tindra medan hon var vaken! ;)

Åt lite blåbärssoppa! kanske Liiite för fort för en timma senare (Efter mycket sväljande) så kom det upp det oxå.. *Suck* Jag hoppas att jag mår bättre i morgon!
Nu när jag är tom i magen så mår jag relativt bra!
Jävligt hungrig, men vill inte äta för då kommer jag säkert kräkas upp det igen..
Har fått i mig ett glas cola och lite vatten iaf!
Vätska är ju viktigast!

Stackars Tindra får ingen mat ur mina tuttar heller.. det har sinat, antagligen p.g.a att jag är sjuk + att jag inte varken ätit eller druckit något sedan igårkväll!  Så pappa får ge henne ersättning..
Han har vart snäll och hjälpt till (Så mycket som han kan.. *harkel*) litegrann och bytt blöjor och matat när jag inte kunnat resa mig upp...
Tindra har bajjat 3 ggr idag!! (O.o) Hon som bara brukar bajja 1 ggr varannan dag typ! Men så har hon haft ont i magen hela dagen idag oxå..
Konstigt att när vi slutade med medicinen (*Harkel* Glömde...) så hade hon inte ont alls! och när vi började ge den igen (*Harkel* Mindes..) så fick hon jätte ont helt plötsligt!

Nej nu har Tindra somnat i soffan... Måste bära henne till hennes säng och sen gå och lägga mig själv! Mer kommer i morgon!!
BYE!


Jag har mått mycket bättre idag! men nånting är garanterat fel på magen! För det bubblar och knorrar som bara den och ibland får jag sånna här "illamående känslor"... Men annars har jag mått bra! Förutom att jag vart lite yr eftersom jag inte ätit något ordentligt sedan i förrgår!

Patrik köpte med sig fiskgratäng hem till mig! Medelhavsgratäng! Jätte gott, fick i mig iaf halva lådan! Så lite har jag ätit! Fast det var vitlök i den och varja gång jag rapar mår jag illa! haha!
Och Tindra har vart vaken nästan hela dagen!! Hon har totalt sovit 3 timmar från det vi gick upp vid 11 tiden till det att jag lade henne nu kvart i tio! Hon har legat i soffan, med mig... men inte sovit mer än så.. Konstigt.. Inte vill hon äta så mkt heller.. Hon kanske oxå mår lite dåligt.. Men jag hoppas att det är över i morgon för då går jag och hälsar på farmor!!
Saknar henne.. och farfar...

Var kanske bara någon slags matförgiftning eller nåt.. jag hade säkert ätit något väldigt dåligt...  Åt Pizza i förrgår... Hmm... Aja..

Åh nu gör jag ju sådär igen... Förnekar att han är borta... Inte ens på hans namnsdag kunde jag vara ledsen.. För han är ju lixom inte borta! Han sitter hemma hos farmor...
Men nästa torsdag är begravningen.. Då måste jag ju inse att det är så...
Min farfar är död och har vart det i några veckor nu!
kollade igenom min almenacka för att skriva i allas födelsedagar i min nya.. och kom till farfars födelsedag... Jobbigt som satan.. mitt hjärta nästan brast...
men jag skrev i hans födelsedag... Måste ju veta vilken dag jag ska komma med blommor...
När jag ska komma och säga grattis... Tända ljus... Gråta...

Nu, första gången sedan pappa ringde och sa att han gått bort, kommer tårarna... Jag sitter ensam här nu.. Både Tindra och patrik sover...
Känns som att nu, nu kan jag äntligen få sörja i fred...
Nej nu har jag svårt att se mellan tårarna..
Hej då..


Sön 16 Dec 15.05
Kräka och ny pojkvän? (O.O)

@ 15:05

Igår satt vi hela familjen, alla 3, i soffan och kollade på film! hela kvällen! Tindra vart trött och kinkig vid 23 så hon fick gå och lägga sig då! Även om hon inte ville sova (Hon var trött men vägrade erkänna det! ) utan bara låg och spottatde ut nappen och skrek i en timma först innan hon somnade som en stock!

Sen gick jag och Patrik och lade oss vid halv 12 ungefär... Fast vi pratade fram till sent på natten innan vi somnade! Var länge sedan vi gjorde så! Missade ju några timmars sömn, men det var det värt!

Vaknade i morse och såg fram emot att träffa Sandra och Heli och promenera med dom och våra barnvagnar! men när jag satte mig upp kändes det som hela magen vände sig ut & in....
Faaaan!

Jag vill ju inte vara magsjuk nu! Över jul!!
Jag hoppas att det är något tillfärlligt bara..
Tindra har ont i magen oxå.. Det luktar prutt hela tiden här hemma! haha! Hon pruttar som en tok! Och så hade hon lite magknip i morse! men så kom det lite bajs, hon vart hungrig, åt och sen vart det bra igen!
Men hon har vart lite gnällig ändå... Mammig kanske..

Har inte vågat äta något förrän för ett tag sen.. Jag gjorde lappkojs och fick i mig ca 5 tuggor sen tog det stopp... jag har inte kräkts än, men har ju iof inte haft något att kräkas upp heller.. Förrän nu då.. Men det hoppas jag att jag får behålla!
Blä jag hatar magsjuka och att kräkas! Räckte tillräckligt med att jag spydde i 8 veckor under graviditeten!!

Patrik var ute och sökte jobb idag!! Skrattande han har chans att få jobba på Systembolaget mars!! och ev sommarjobba oxå! och då kan man ju hoppas på att han får mer tider sen!
Hoppas hoppas hoppas!!!!! *Håller alla tummar och tår*
Och i morgon ska han till AMS på möte med sin ams-tant!
Hoppas verkligen det här håller i sig!

Nu piper det från soffan! Patrik gosar med henne så hon blir glad igen! hihi! Ååh jag hoppas att han fortsätter såhär!
nej nu ska jag lägga mig på soffan och tycka själv om mig själv...
BYE!



Lör 15 Dec 15:51

Lucia på ridskolan och ny hårfärg!

@ 15:51

Var på Luciatåg på ridskolan här borta alldeles nyss! Tog med mig Tindra i vagnen, hon sov ju hela tiden, men ändå!
Det var inte i samma klass som när jag red där och var med och fixade lucinashowerna! haha! "Det var bättre förr"...

Det var väldigt kallt att stå där och titta! men tindra hade det iaf mysigt i vagnen! Nästan så man ville krypa ner med henen! hihi!
Och kylan gjorde ju inte direkt att min hosta blev bättre!
Hostade som en tok hela vägen hem (Alla 300m! haha!)...

Igår var jag hemma hos mamma och hon hjälpte mig att färga håret! Mörkbrunt, precis som jag hade förut! ååh vad jag älskar mitt hår mörkt! men mamma tycker att jag passar bättre i ljusare brunt.. men det tycker inte jag och det är ju vad jag tycker som räknas! Moahahaha!

Sen bakade vi pepparkakor och knäck! Eller mamma gjorde knäcken och apelsinchokladkola och så gjorde vi pepparkakorna (Vi köpte deg, kavlade och trykte ut med formarna! haha!) tillsammans! Det var kul!
Sen bjöd dom på middag! Jätte gott kött med stekt rödlök, rå äggula (som man häller på köttet och löken) och hemmagjord klyftpotatis och sallad! Gott gotti gott gott!

Kom hem ganska sent sen.. Var hemma vid 23 tiden... men då vart Tindra JÄTTE PIGG! och ville absolut inte sova!! Så vi satte oss och kollade på en film; Heartbreak kid!
Den var väl rolig, men lite väl sjuk och snuskig humor för mig... *Ryser* Tindra börade gnälla att hon var trött vid halv 1 tiden och vid 1 somnade hon som en stock i sin säng!
Halv 3 (!!!) gick vi och lade oss! Fy satan.. Somnade ganska fort och vaknade vi halv 8 när Tindra gnällde och var hungrig! Sen åt hon igen vid halv 11 och sen igen vid halv 1!

Och nu vaknade hon igen! Hon sov i vagnen! Hon är väl hungrig nu! pappa tog upp henne och sitter och gosar med henne! Undrar om han äntligen fattat nu.. *Funderar och ler i smyg*
Ne matdags!
BYE!



Fre 14 dec 14:59

Miss u Farfar!

@ 14:59

Det är farfars namnsdag idag...
Hur gör man för att låta bli att tänka på någon som gått bort, när allt man, gör, ser, hör påminner om personen...
Idag så jag på "THe Ellen Show" på tv (Finns ju inget annat att se på..) och hon hade två gäster där som var i 85 års åldern och hade precis gift sig efter att vart kära i varandra redan i Highschool och träffats igen på en återförening...
Då började jag fundera.. Farmor kommer inte ha någon hos sig när hon är 85... Ingen make.. Helt ensam.. Min farfar finss inte mer...
och jag började gråta...

Jag har nog fortfarande inte fattat att han är borta... För det känns inte som det.. det känns fortfarande som att han sitter hemma hos farmor och är alldeles livs levande!!
Kommer nog bli mer verkligt efter begravningen... Fy... jag vill inte säga farväl!
Han är ju lixom inte död! han lever.... Han lever ju faktiskt....

Måste nog börja inse att han är borta... För alltid... Även fast jag gärna vill låtsas att det inte är så!

Som tur är så har jag ju Tindra som lindrar den värsta smärtan! Speciellt när hon ler! När hon ler ända upp till öronen så kan man inte tänka på något hemskt! man kan inte annat än att bara bli glad och varm i hela kroppen!
Min älskade lilla Tindra, min prinsessa, min guldklimp, min älskling!

Idag kräktes hon på pappa! hihi! Han vart sååå rädd! haha! *Mes* jag sa att "vi mammor minsann fångar spyorna med händerna"!! haha! Nu ligger hon med nybytt pyjamas brevid pappa i soffan och sover!
Hon är väldigt trött idag... Undrar varför.. hon kan inte vara vaken!! Hon somnar hela tiden och då har hon ändå sovit ända från kl 22.30 igår! Ja och vart vaken pch ätit då förstås, men inga längre stunder...
Undrar om hon oxå håller på att bli förkyld, för hon har hostat lite...
jag är ju förkyld... Har ont i halsen och snorar.. Hostar gör jag me! Inge kul...

Men men.. Idag händer inget kul alls.. Ska färga håret idag bara.. kanske går till mamma och gör det så hon kan hjälpa mig!
Mörk mörk brunt blev det! Patrik sa svart, men jag skonar mormors hjärta och säger nej! haha! Ska ju dit på julafton, så det får bli svart efter det isåfall!
Det stod mellan de två färgerna och ilrött, som jag hade förut! hihi!
Nej nu ska jag nog mata Tinra! Hon börjar gnälla nu!
BYE!


*Suck* Killar...

Idag vaknade jag på dåligt hummör, fortfarande osams med Patrik... Och till råga på allt, när man är skit trött, så skäller grannens stackars hund igen så man inte kan sova! Den gillar inte att vara ensam tydligen... och det är hela 3 våningar emella oss...

Men men.. Gick upp och Tindra låg kvar. Tittade på tv tills hon vaknade och gnällde om hunden till mamma! hihi! Hon sa: "Skriv ett brev och lägg i brevlådan"! hihi! men det känns lite taskigt!

Tindra vaknade vid 1 tiden och då började Patrik tjata om att vi skulle gå och handla!! men jag tyckte att Tindra skulle få vara vaken åtminstone en timma innan hon skulle in i vagnen! Annars skulle hon ligga och skrika i vagnen hela vägen! 1½ timma fick hon vara vaken innan hon själv vart trött!
Då gick vi till Coop och handlade! hon var vaken en stund inne på Coop och låg och tittade snällt! Och precis när vi var klara för att packa in varorna började hon gnälla, för då stod vi stilla alldeles för länge! hihi! Åh vi träffade Sandra och hennes lilla Isadora oxå! Fast vi kunde inte prata så mkt för Tindra ville inte stå till! hihi! Hon började gråta så fort man stod still mer än 1 min!

Nu så lagar jag mat! Kycklingbröst med ris och currysås! Om Patrik lagar mat så blir det bara makaroner och köttbullar hela tiden... Det är typ bara jag som lagar "riktig mat" här hemma.. och då får Patrik ta Tindra!
men han försöker bara få henne att sova så hon är vaken hela j*a natten! ÅÅh jag blir så arg! Han tänker alltid bara på sig själv! För han tänker ju inte sitta uppe i natt när hon skriker.. neeej... Utan det får ju jag göra medan han sover! ÅÅH! varför kan jag inte hitta en normal kille nångång.. *suck*

ne nu ska jag fortsätta med maten.. måste vända filéerna..
BYE!

Äventyr!!

Ska försöka blogga lite här nu oxå!!

Igår hade vi tråkdag och gjorde absolut ingenting! Vi satt i soffan och gosade och pussades!
Vi tog även ett litet bad en snabbis, men det var bara roligt i 5 min sen ledsnade Tindan! hihi!

På kvällen började hon få ont i magen! Hon hade inte bajsat något sedan i måndags så hon borde haft ont! Och hon var sååå ledsen! 
Stackars lilla flickan!  Hon somnade ändå tillslut vid 1 tiden!

Vi vaknade i morse (jag och Tindra altså) och Tindra hade fortfarande ont i magen! Hon fick ligga med mig i sängen och så gosade vi och kramasdes och tillslut så kom det... Massor med bajs! hihi!
Sen vart hon glad igen! Hon vart t.o.m så glad att hon låg och asgarvade åt sitt spjälskydd och min Musse Pigg kudde! hihi!

Jag och Patrik bråkade lite i morse med, eller ja.. i förmiddags.. men skit samma..
Gick ensam till BVC iaf, var först å hämtade fotona som jag förstorat upp på mig och farfar och köpte "iskubsgrejjer" och köttermometer på Åhléns!
På BVC gick det bra! Vi har gjort upp en plan på hur vi ska få Patrik till pappagruppen på Familjecentret! hihi! *hemligt hemligt* hihi! och så vägde vi Tindra igen!! 5460g! En uppgång med 260g på 6 dagar och med hjälp av mestadels bröstmjölk! Min lilla flicka!
Plockade undan alla henens kläder i stl 50 som hon inte kan ha längre...  Min lilla flicka är stor...

Kom hem och tröståt lite choklad och busade med Tindan!
Hon skrattade massor och vi busade som tokar i soffan! hihi! Hon är ju så underbart söt!

Kim skulle komma förbi idag me! Men först skulle vi åka till McDonalds för jag var hungrig och patrik gjorde mackor till sig själv istället för at laga mat! Så jag bestämde att vi åker till Donken istället!

Hoppade in i bilen och den rullade 3 m innan den dog!! haha! Sen när vi fick igång den igen hackade den sig fram i ett par meter innan den kom igång igen! Sen hann vi åka genom halva stan innan bilen började hacka igen och stannade mitt i den längsta och mest trafikerade uppförsbacken i hela Norrtälje! Vi satt i baksätet och asgarvade! haha! och jag och de andra tjejerna som var med fick hoppa ur och PUTTA upp bilen! haha! Sen hann vi åka 10 m till innan den gav upp igen och sen stannade den inte förrän vi var på donken!

Vi åt våra hamburgare, lite glass och så lekte vi lite i rutchkanan (man får göra det när man är mamma! ) och så satte vi oss i bilen för att åka hem! Men den startade inte... Kim ringde sin kille som åkte ända från Älmsta för att hjälpa oss! Han sa att det var soppatorsk men Kim envisades med att det inte kunde vara det för hon hade bara åkt 17 mil! hahaha! Men det visade sig att det var soppatorks ändå! hihi! så vi fick tanka! men roligt hade vi iaf! haha!

Men tillslut kom hon hem hit för att kika på Tindra och alla hennes tuffa prylar! haha! min söta snutta sov på pappas axel när vi kom hem! hihi!

Ne nu är Skrotan hungrig igen...
BYE!

RSS 2.0