EN GÅNG FÖR ALLA!!

EN GÅNG FÖR ALLA!!

Vilka är ni som läser!?!?
Jag tänker inte skriva ett enda inlägg till om ni inte avslöjar vilka ni är!
Hehe! *Blink blink*
De som jag redan vet om, Mamma, Bosse, Pernilla m.fl.
Ni behöver förståss inte skriva!

Jag funderar på lösenord på bloggen! Vad tycker ni?

Idag...

Kärnan idag! Masserade TinTinsan! Hon tyckte det var mysigt och kissade lite på handduken! hihi!
Efter det var jag iväg och shoppade!

Köpte: 3 par rosa byxor, 2 rosa bodys, en rosa kjol, en vit stickad kofta med rosa snöre och en rosa solhatt! hihi! Gissa vilken min favvofärg är! haha!
Solhatten var sååå söt! hihi!

image99


Eller inte! haha! Men den är praktisk!

Fikade lite med Tove på Tösses innan vi gick hem till mig för hon ville låna ett linne av mig...
Sen åkte jag iväg till BUP och pratade med Solveigh...

Pratade mycket om Patrik och vårat förhållande... Det satte lite tankar i huvudet...
Jag ska försöka, jag ska ge (Nästan) allt för att få det här att fungera och gör det inte det så... Ja..
Hon gav mig några tips...

Och när jag kommer hem *Suprise suprise* Så ska Patrik åka till sin bror på LAN! Till och med SÖNDAG!!
*Suck* vad ska jag göra nu då? När får jag åka iväg i en vecka och "leka"?

Hmm.. kanske drar till Uppsala igen snart då.. I en MÅNAD eller så! Ne jag kommer sanka Tindra för mkt...
Konstigt att HAN inte saknar Tindra... Hmm...

Aja nu ska jag väcka pluttan och kolla lite på TV!
BYE!

Hihihi!

Hihi!
Nu har jag gjort en intresseanmälan på en lägenhet i Uppsala på Kvarngärdet! Det är rätt så nära stan och ligger typ mitt emellan Ida och Arvid! hehe! Och nära till MAX! hehe!
Det är typ 2 gator ifrån mitt ex's pappa.. Men jag tror inte han bor kvar där.. Hoppas jag...

1:a våningen (Bottenplan??),     Yta (m²):     73, Hyra (kr/mån):     5115 kr och inflyttning 2008-08-01!!

Hoppas man får jobb där bara! Om man skulle få lägenheten altså! *Hoppas*

image98

Fram och baktid!

Idag på förmiddagen var jag iväg till Sirkku, hon som spår i siffror (Nummerologi). Jag var rätt så nervös redan en vecka innan! Och när jag väl satt där så vart jag ännu nervösare!
Och inte nog med det så fick jag en konstig känsla, kroppen blev tung och jag vart alldeles yr... Men så försvann det igen efter några sekunder...

Jag kom in och hon började redan innan jag hann sätta mig typ! Haha! Och det hela började med att hon talade om för mig att Marianne kan vara det som ställer till det för mig (namnet alltså, jag hette så förut i andranamn!) Och jag berättade att jag tagit bort det av just den anledningen! Hon sa ju nämligen det till mamma förut! Hon frågade om många kom till mig med sina problem förut, och det gjorde dom? Ofta? Men det vart bättre efter att jag tog bort namnet och jag fick mer tur i livet!
Det där med "problemen" hade jag inte tänkt på ens förrän hon sa det!!

Och sen när vi pratade om Patrik så stämde typ allt (Efter vad jag hört av/om Patrik) som hon sa om honom.. Och hon sa lite andra saker om honom som jag tyvärr inte kan avslöja här!
Hon talade om för mig att jag har levt många tidigare liv (Och även några med Patrik!!) och har en gammal själ. Jag har en bra, hög siffra och det kommer att gå bra för mig i livet! Jag kommer få det jag vill och uppnår de mål jag vill, om jag bara sätter mig in i det.

Hon sa även att jag inte är här p.g.a. karma den här gången, utan jag var där för att uträtta något. Jag fick två datum; 2011-11-28 och 2012-12-21 då det kommer "hända något speciellt"?
Vad det skulle vara fick jag inte veta? Spännande!

Jag fick veta lite om Tindra också! Hennes själ är äldre än Patriks och hon är en mycket klok och självgående tjej. Hon sa att vi inte behövde oroa oss för henne! Skönt att veta!
Hon spred mycket glädje och ljus om sig i sitt senaste liv, men offrade sig själv för att komma till oss, där hon behövdes mer! Hon valde alltså oss redan när jag och Patrik träffades första gången!
Hennes aura är Indigo färgad och därav ljuset och styrkan!
Hon kunde redan vid 1 mån ålder "se" och känna andar!

Mycket hon sa stämde! Och lite hon sa satte nya frågor i mitt huvud.. T.ex. så sa hon att jag snart så åka på en kort resa, antagligen vid havet eller med båt. Jag skulle även ta en längre resa till ett ställe där jag trivdes bra och tyckte mycket om (Thailand?) Och lite fler saker som jag inte heller vill ta upp här...

Det var kul och spännande att gå dit! Och jag ska garanterat dit igen senare!

Efter det var jag på promenad med Madde runt "Lommaren", ridskolan och vid kolonilotterna på vargheden innan jag mötte upp Patrik och så gick vi till Fredrik och Johan! Jag och Johan skulle plugga körkorts teori! Vi ska göra det nu några gånger i veckan och komma igång ordentligt med det där nu! Sen när jag fått jobb ska jag även börja köra lite! Jag SKA ha körkort inom ett år!

Nej nu ska jag gå och lägga mig! Fast jag brukar typ göra det 2-3 timmar efter att jag skrivit att jag ska göra det! Haha! Men nu SKA jag sova! Hihi!
BYE!

Uppsala Love!

Fiii faan vad jag saknar Uppsala.. Det känns så bra att vara där... Synd att det tar typ 1,5 timma att åka dit med Buss.. Annars hade jag åkt dit dagligen! Hehe!

Partyt var kul! Det var typ bara tjejer där, förutom några dryga raggare som klädde av sig och sprang runt i kallingar och skinnväst tills alla protesterade och tvingade dem att klä på sig! Alla var så fint klädda och man kände sig lite "lost" bland alla "hotties" haha! Men det var kul att träffa gamla Jällakompisar! Vissa hade jag inte träffat sen typ jag slutade där... Så det var jätte roligt!!

#1  #2  #3  #4

#1: PlayGirl Ida!
#2: Prostituerad Transa - En snabbis för en varmkorv! haha!
#3: Sofie och Jag som inte vill vara med på kort....
#4: FödelsedagsBarnen! Ida och Yasmine!


Efter att festen börjat lite smått spåra ur (Yasmine fick rödvin över sig och det gick sönder nånting i huset så hon vart rasande och kastade ut alla typ..) så åkte vi hem till Ida och böt om! Sen gick vi ner på stan, på krogen!
På nåt ställe som hette.. Eehh.. Nåt på P....
Aja.. Det var massor med folk och jag var lite trött.. Men det var kul ändå!

Vi vart fotade oxå! haha!
image90

Lite trött man ser ut att vara då! haha!
Ida vart rätt så full så jag vågade inte dricka något (Är så rädd nuförtiden att det ska hända saker, världen är ju på väg under numera..) men hade kul ändå!
Innan vi gick hem gick vi förbi MAX (Love!!) och i kön (Det var typ 1000 människor där inne som trängde ihop sig i en kort kort kö...) stod det en massa idioter som skrek åt folk att inte tränga sig och trängde sig själva..
Jag fattar inte... På bussen är det pinsamt att sätta sig brevid någon.... Men är man full så kan man stå och jucka  på okända människor i en kö på MAX!
Men i alla fall....

Jag hade fått vår mat tillslut och hade satt mig med Ida... Då kommer det ett par i 25-30 års åldern.. De hade köpt mat "att ta med", i påse altså! De far ner på bordet brevid oss och häller ut påsen med dricka och allt i på bordet så det stänker ner hela mig!
Och inte nog med det så satt de och typ "nedvärderade" oss och slängde ur kommentarer som: "Tycker ni inte att det är lite tryckt stämning här vid bordet" och "Kan man inte dela med sig när man er som er" (vad han nu menade med det??) och värst av allt var när han böjer sig fram och ska dippa sina pommes i MIN DIPP!

Så slog jag bort hans hand och frågade vad som var fel på honom, varför han inte kunde bete sig som en normal vuxen! Då lade dom ner...

Kom hem gaaanska sent (04.20) och när vi kom till porten sa jag till Ida: "Det är en katt i din port!" och hon trode jag skämtade och sa: "Ja ja vad roligt.." Men jag visade henne katten som låg och tryckte under trappen! Jätte rädd... Så vi klappade lite på henne och sen tog vi in henne till Ida! Hon måste vart hemlös, men haft en ägare! För hon var tam, kelig och inte alls rädd för att vara i en lägenhet! Men hon var lortig och oljig i pälsen, hade inget halsband, ingen tatuering och var inte steriliserad! Så inte vågar man lämna henne ute ifall hon blir dräktig och får en massa ungar som far illa o.s.v...

Vi döpte henne till "Trappen" haha!
   

Vi satte upp lappar med telefonnr runtomkring i områdrt! och är det ingen som ringer måste vi ringa Katthemmet eller försöka hitta ett hem åt henne.. Ida jobbar så konstiga tider så hon kan inte ha henne.... Idas syrra, Emma, ska ha henne tills ägaren ringer eller tills vi hittar ett hem till henne!
Men hon kommer garanterat bli kär i henne och behålla henne! För det var värdens raraste kisse!

Sen idag så har vi även lekt med Arvid! Han är ju för rolig! När det är han, jag och Ida så är det asgarv hela tiden! Vi hälsade på hans mamma! har saknat henne massor! hihi! Hon är så rar!
Sen åkte vi och hälsade på hans syster och hennes dotter Saga!

         

Hon är 7,5 månad och väger bara ett kilo mer än TinTin typ! haha! Antingen är Tindra stor, eller så är Saga liten! Men söt var hon iaf! Sprang runt i sin gåstol och busade! hihi!
Efter det hämtade vi Ida som var på "möte" på jobbet! Sen bjöd Arvid på mat! Snälla han!
Vi satt hemma hos Arvid och åt, gjorde listor (På vilka 5 kändisar man få lov att ha sex med om man råkar få chansen, 5 ställen man skulle vilja ha sex påoch 5 saker man ska/vill göra innan man dör.) och asgarvade typ hela tiden!

Det är så härlig med någon som förstår min humor! haha! Norrtäljeborna fattar ju inget alls av min humor.. Tråkmånsar! de ser bara ut som frågetecken och skakar på huvudet...

Fick skjuts hem av Arvid och Ida var med! Super snällt! Saknar dom redan.. Funderar på att åka dit igen näst nästa helg igen eller nåt och hälsa på med Tindra så Arvids mamma får träffa henne! För hon ville det! Jag åker ju gratis med vagnen, men det tar ju sån tid tyvär...

Tindra sov när jag kom hem, men jag sprang in till henne när hon gnällde lite! Hade tappat nappen och rullat emot spjälskyddet/spjälorna så hon hade ansiktet trycklt mot sidan! Så jag flyttade henne och gav henne nappen!
Jag har saknat henne massor när jag var borta!
Men har försökt att inte tänka så mkt på henne.. Jag har vart duktig och INTE svarat när Patrik ringt! Hade det vart nödis så hade han ju sms:at om jag inte svarat! Förhoppningsvis....
Det var lite svårt att somna när jag tänkte på henne.. Att jag inte fått säga god natt var jobbigt!

image97
Busunge!!


Men jag får väl ta henne i natt och i morgon bitti för nu är Patrik less (Efter bara 24 timmar....) och kommer säkert gnälla...
Ja ja ja...
Men nu ska jag gå och sova lite!
BYE!

oj förlåt!

Shit vad tiden går fort!
Det känns som igår jag skrev sist, men det var i tisdags!!


I onsdags hände det inte så mkt! Var med Patrik på stan en stund innan vi gick till hans bror och Johan. Satt där ett tag med Johans kompis som var och hälsade på från Göteborg! Sen skulle de gå ut och ta en öl, och jag hängde på! Vi gick till "Bröder på G" och det var trevligt! vart väldigt trött bara!!

I torsdags red jag på Nadja och Marie på Bosse! Först red vi ut och ner till sjön! Bosse ville bada som vanligt men inte Nadja!! Men jag hade bestämt mig att hon skulle i! Och det tog lite tid och mycket övertalning innan det gick! Men jag fick offra mina skor, shortchaps och mina strumpor.... Blöt till tusen och kall om fötterna! Men hon gick i!! hehe!

image83
image84


Efter det red vi en sväng i skogen (Med skvalpande skor!!) och sen en sväng på banan! Både jag och Marie försökte oss på vänster gallopp! Det gick bra för henne efter ett tag! Men Naddis ville inte mer än ett par steg sen tvärnitar hon och slår upp huvudet! Det gick förra fredagen när jag red för Annnica så hon kan om hon vil! Men man måste rida henne till 100% annars går hon inte..

På kvällen var Tindra lite svår att få att somna.... och på Natten vaknade hon typ kl: 02.00, 05.30, 07.00, 08.30 och bara gallskrek! Både jag och patrik var helt förtvivalde.... Men efter ett tag så kom det lite bajs (Senare på dagen) så hon hade väl ont i magen antagligen för det var jätte hårt, bajset. Vi var jätte trötta.... hehe!

Fredag:
Men vi gick ner på stan i solen! Jag skrev till Linda att jag inte orkade rida för jag hade säkert somnat på Nadjas rygg eller ramlat av/svimmat av trötthet att rida ett hårt dressyrpass i solen.... Skulle ju rida För Annica...
Så vi tog oss ner på stan istället!
Jag postade iväg klänningen jag sålt på tradera och TENSen! Äntligen! Nu har vi iaf 100 kr i utgift mindre!
Fan vad dyrt det är att posta saker!! Klänningen vägde ju inte så mkt, men TENSen skickades som rekomenderat brev eftersom det är lite ömtåligt och det kostar 50 kr extra!!! + Porto och en såndär påse!! 18 kr gick klänningen på, och totalt gick det på nästan 130 kr! Ja ja...

Gick ett varv på stan och sen mötte vi Fredrik. Följde med honom hem sen för Patrik skulle hjälpa Micke med hans dator! Vi satt där ett tag, Linda skulle komma dit och hålla mig sällskap ett tag senare på kvällen. Under tiden fick jag leka med Johan och Fredrik! Vi var lite trötta allihopa! men Fredrik och johan tjatade påatt jag skulle gå med dom ut så jag coh Linda och killarna gick ut.. Fört till "På g" och sen till "träggå'rn" Alla var skit trötta....
Jag och Lindra drack vatten, hon för att hon körde och jag för att jag ville vara fräch inför lördagens bravader! Så efter 12 började vi tjata om att åka hem! Och vid 1 åkte vi!
Det hade nog vart lite roligare om vi inte vart så trötta allihopa!

Hemma hos dem var Patrik kvar och meckade dator! Han och micke var lika tröta som vi! hehe! Men det var snart klart! Jag tog Tindra och hennes saker medan han fixade klart datorn, sen gick vi hem! Det var riktigt kallt ute!

I natt så sov Tindra bra igen! Vaknade vid 6-7 tiden (Tror jag det var, det var iaf ljust ute!) och somnade om och sov ända till halv 10!! Min söta tjej!
Snällt av henne att sova så länge när vi vart uppe så sent! hihi!

Idag ska jag till Ida i Uppsala! Party party! Playboy! Jag ska få skjuts av Henkes tjej Li och Henke såklart! De ska till Uppsala ändå så jag kunde haka på! *Hoppas jag fortfarande* Så slipper jag åka buss!!

Ska ta massor emd Bilder och lämna ut Johans visitkot till någon snygg tjej! haha! Jag har lovat! haha!
Nej nu ska jag äta lite sen ska jag pussa på snuttan och fixa inför ikväll!
BYE!

Vårbilder!











SOOLSKEN i STAAALET *Sjunger*

Johanna (Lillebrors flickvän!) är en ängel! hihi! jag fick låna ett skit snyggt linne, som täcker magen(!!!) och som är "Playboy passande" och som passar till min lilla fula röda kjol! haha!
Så nu är min lördag räddad!
I morgon ska jag till systemet och sen är min festkväll komplett! =)
Jag ska bara fundera ut ett sätt att ta mig dit på utan att behöva sitta i 1,5 timma och betala typ 300 kr... (Någon??)

Idag var vi på Kärnan! Det var bara jag och den nya tjejen där idag.. Jag vill gärna inte dömma folk bara sådär.. Jag är ingen sån som lixom skaffar mig en uppfattning om någon och håller fast vid den.. Men hon är fortfarande konstig!
Jag trivs inte med henne alls.... Men jag måste väl lära känna henne bättre antar jag! Hon är säkert super trevlig när man känner henne!

Efter Kärnan åkte jag till stallet som vanligt! Blev lite missförstånd men det löste sig! Vi red ut på Mellinge och Sika vägen! Det var strålande solsken och hästarna vart svettiga i sina vinterpälsar (Iaf Naddis och Bosse!)... Pratade lite med Carola om träningen på fredag! Jag har ju inga pengar då, men hon skulle lägga ut för mig så länge! Jag får ju mina pengar på måndag (Tror jag, kan komma på fredag men det tror jag inte!).. Typiskt nog...
Hon vill inte att Lovi ska vara själv i stallet, hon är ju bara 10 (Fast jag gissade på typ 12 iaf! haha!) och ifall det skulle hända nåt.. Ja iaf, jag måste rida med henne på fredagarna så att hon inte blir ensam! Men jag tycker att fredagar passar utmärkt! Fanny vill inte rida på fredagar så hon ska få nr till tränaren och så får hon bestämma sina egna dagar!
Smörjde Naddis träns och martingal i solskenet! Myspys!!

Tindra har börjat krångla med sovningen på dagarna nu! Jätte jobbigt! Hon sover typ bara om man har henne i vagnen och den är i konstant rörelse, eller i famnen efter att man matat henne! Det spelar ingen roll hur trött hon är! Hon vill inte sova! Och så blir hon gnällig och överlycklig om vartannat!
Måste börja med lite rutiner nu...
Det är ju bara det att Patrik (Och lite jag då efterom Patrik inte gör det.. Så varför ska jag?) är så förbaskat dålig på att hålla dom rutinerna!!
Mat, sova och lek rutiner.... Inget som finns med i Patriks "stressiga vardag".... Ja ja...

Nej nu ska jag sova och hoppas och be att Patrik har liiite innanför sitt huvud och liiite godhet i sitt hjärta och ger mig min första sovmorgon på 6 månader... Men det kommer ju aldrig hända....

BYE!
Night night!

Fort går det!

Ja dagarna bara susar förbi!!
Var ju ett bra tag sen jag skrev sist!!


Torsdag: Var i stallet med Marie. Löshoppade hästarna! Både vi och dom hade jätte kul! Tog lite bilder! hehe!




Hihi! De 2 sista är ju för sköna! haha!
Fick lite fina bilder på Nadja oxå! Som jag även gjorde om lite i Photoshop!

image68
Originalbilden!

image69
Ngt omgjord och beskuren


image70
Urklippt, beskuren och med ny bakgrund!


Lite slarvigt gjord, men jag var trött och ville ha den klar innan sovdags! haha! Patrik sov hos sin bror! De skulle spela eller nåt vad vet jag, skiter i vilket... Var skönt att få vara själv lite! hehe!

Fredag: Lämnade Tindra på Flygfältet hos patrik och gick till stallet! Red ut i vårsolen! Riktigt skönt!!
Patrik sov hos bror sin igen! Tindra sov dåligt på dan och även på natten.. Vaknade vid 3 och vid 7...

Lördag: Var på kalas på Liningö hos min mormor! Min söta kusin Sara fyllde 15! Stora tjejen! Så vi var där och firade henne!!


Hon är så söt! hih! Bilden är från 2006 tror jag! När vi var på Crie Du Chat "träff" och åkte till Gröna Lund!

Jag var jätte trött hela dagen och Patriks pappa skulle ha middag på kvällen! Men jag orkade inte gå..
Och jag fick ta ett bad för min snälla tjej! Hon satt snäll och kollade på medan jag badade!
Min söta älskade bebis! ♥
Henke berättade för deras pappa att han och Li ska ha barn.. Och deras pappa blev typ arg! Och sa att Henke skulle kräva ett faderskapstest... Bara för något Li gjorde för 1,5 år sen innan dom knappt ens var tillsammans...
Orka slösa sin energi på att vara arg på/hata någon så länge... *Suck, Göransson*

Jag tycker att hon är trevlig! Visst, hon är väl inte världens bästa flickvän! Men det finns värre! Och hon är ju snäll iaf! Och om Henke tycker om henne, så tycker jag om henne! Peter (Deras pappa) måste ju acceptera att det är som det är! Gilla läget lixom!

Söndag: Var strååålande väder ute när jag vaknade! Så jag bestämde mig för att vi skulle på promenad! Patrik var ju inte hemma för haf hade vart ute å festat, så han fick inte komma hem! hehe! Vill inte ha en "systembloagsstinkande", bakfull latmask hemma när jag måste ta hand om Tindra!
Iaf.. Vi gick en runda ner på stan och köpte solglasögon till mig! För mina är så repiga att man inte ser igenom dom längre! haha!
Sen skulle jag å möta pappa på varvet! Han håll på med båten! Farmor var där oxå så jag gick med dom hem sen! Var kul att få träffa farmor igen! Vi satt på balkongen och pratade lite! Mysigt! ♥

Sen gick jag hem och då ringer Patrik och frågar om jag ville komma och kolla på film hemma hos Fredrik! Visst!
Så jag packade ihop Tindra igen och gick dit! Då satt de och pillade på sina...






datorer... haha! *Humor*

Kollade på film ett tag, men sen följde jag med Johan och Micke hem till Micke för att kolla på Mickes alla djur och bära dumma dataprylar! Mest hans orm då! hehe! Döpte en av hans fiskar till Barbie! haha!
Den såg så blåst ut! hahaha!
Kolllade på slutet av filmen när vi kom tillbaka och sen vart det dags att gå hem!

Idag:
Vaknade på strååålande hummör och en stråååålande sol! hehe!
Satte på lite G.E.S (Till Patriks stora förtvivlan!) på datorn och dansade och sjöng! haha! Tindra och jag hade iaf kul!
Packade ner henne i vagnen och gick ner på stan (Höll på å gå så tidigt att affärerna inte ens öppnat!) vid 10 tiden! Njöt av solen och gick till baken för att orda en ny kod till min "Nordea Bank"... Slog fel kod 3 ggr igår.. *Dumma sifferminne* och sen åt jag lunch med pappa!
Sen var jag iväg till Babyproffsen och köpte en pipmugg till Tindra och nya nappar till hennes plaskor, med större hål! Hon var på lika strååålande hummör som jag tror jag för hon charmade ALLA på stan! hehe! Lämnade inte en mun utan leende! hihi!

Sen upp till den nya hästaffären bakom ElGiganten.. inte så märkvärdig... Trode det skulle vara värsta affären så som alla pratat om den på Bukefalos.. men icke då.. Gick till Willy:s o handlade tanborste med bitrin, tandkräm, ersättningspulver och lite pureér!
Sen fick det vara nog! Var helt slut när jag kom hem!
Se nhar jag bara tagit det lungt (Läs: PANIIIK) över vad jag ska ha på mig på lööördag..... Ska ju på PARTAY! Hos Ida, födelsedags fest med "Playboy Theme" hehe!

Och Nej mamma, de killarna som kommer är alla vänner till oss (Vi känner dom altså)
och vi har dessutom Arvid som vår personliga Bodyguard! haha!

Nu ska jag hem till lillebror och sno hans flickväns kläder! moahaha!
BYE!
image36


Film!

Tröttmössan är så övertrött på kvällarna att hon skrattar åt allt!
Här skrattar hon åt när jag låtsasnyser och blåser på henne! haha!




Strunta i mig som låter! haha! Lyssna bara på hennes mysiga skratt! hehe!


Skrotfia i Bilder!

Mammas lilla gullplutt hade en störtskön frilla när hon vaknade efter badet! haha!
Har ju som sagt sänkt sängen så hon kan sitträna lite! Frågade på Kärnan om det var OK innan (De har sköterskor där!) så att hon inte tar någon skada av det! Det var mest min egna rygg dom var oroliga över isf! hehe!
Och stackarn fick sitta upp där medan mamma fotade sin tokiga söta bebis! haha! ♥
*Bli tvingad till att öva på att sitta! Fy skäms!*

Här är några bilder iaf:



Jail Baby! Haha!
Men hon verkar trivas med att få sitta lite sådär så vi kommer fortsätt öva på att sitta i sängen! Idag satt hon i soffan med mig och hon satt upp! Altså, hon satt inte framlutad som en.. Jag vet inte vad... Dubbelmacka??
Hon reste sig altså upp själv i rät uppsittande ställning själv och satt så (Tills hon fick syn på Nase-skallran och skulle ha den och föll framåt igen!) ett tag!

Sen hade hon ju en jätte söt frilla oxå! haha! Jag kammade henne så hon vart alldeles fluffig i håret! haha!



Min söta bebis!!

Tömde kameran och hittade en massa söta kort från månaden som gått typ! haha!
Här kommer några av dom:

#1 #2 #3
#4 #5

Beskrivning:
#1: Cecar ligger och sover brevid Tindra som busar på filten! Hon har snurrat så filten blivit alldeles rörig, vill "klappa" Ceacar!!
#2: Kaninen pappa köpte på Åland är jätte mysig! Nya favoriten!
#3: Bollen från Go´Boken funkar bra som huvudkudde när man bli trött! haha!
#4: Gladfia ren och fin innan matdags! hehe!
#5: Fick en boll av mamma och pappa som är god att bita på! Blir arg när den rullar iväg!

Nu sover skruttan och jag ska snart oxå gå och lägga mig!
BYE!

Roslagens Badflicka #2!

Jag är ju #1!
hehe!
Tindra åt lite gröt till frukost och den sista skvätten fick hon gegga med! Det tyckte hon var kul! Men mest skeden, för skålen var inte alls rolig... Hon vart jätte kladdig! hihi! Hon fick även lite juice med Lactulos i så att hon ska kunna bajsa normalt... Stackarn...

                             

Så efter frukosten vart det ett bad! Förts tvättade jag av henne all gröt så vattnet vart grumligt! hehe! och sen kom Patrik och visade hur man kunde plaska! Och plaska det gjorde hon! Så det stänkte över heeeeela badrummet!!
Och det stänkte vatten upp på henne själv och hon höll andan varje gång det kom i ansiktet! haha! Men hon skulle bakna och plaska! Tillslut började hon t.o.m skratta lite! hihi! Fast lite läskigt var det ändå!
*Undrar vem hon fått envisheten ifrån? Hrm..*

Tvättade håret på henne och hon skrynklade ansiktet som om hon ätit en citron när hon fick vatten i öronen! hihi! Men insåg att det inte var så farligt och ville t.o.m ligga ner på rygg i mitt knä tillslut! hehe!
Men sen började hon gnugga ögonen och var trött så vi gick upp, efter att ha plaskat lite till!
 
Nu ligger snuttan i bara blöjan och sover i sin säng som vi har sänkt ner nu!! Återkommer senare!
BYE!

Vart tar det vägen??

Jag fick en "balansblads mall" i Exel av Pernilla!
Jag fyllde i den, inkomst och utgifter. Jag överdrev en del i utgifterna i t.ex. Elen och Livsmedel. Jag skrev en ungefärlig inkomst på Patriks "lön" (Det vi får av soc) och fyllde i min FP och barnbidrag m.m...


image44


Vi får lixom 3316 kr över i månaden! Trots att jag överdrev i utgifterna!!
Tensen kan/ska vi ju lämna tillbaka så det blir en 100:ing mer...

Men hallå! Vart tar pengarna vägen?
Jag försöker göra matlista vecka för vecka. men Patrik är för lat för att laga den mat jag skrivit upp eller vägrar kolla i kokboken hur man gör.. Eller så "tycker han inte om" så hela j*a listan blir förstörd!! *Ät vad somserveras ffs!!*

Här anstränger jag mig för att vi ska få vår ekonomi att gå ihop men ändå funkar inget som det ska... Jag skulle behöva gå en sån där kurs.... Undrar vart dom har det nånstans???

Ne nu sk jag göra frukost till mig och Tindra eftersom Patrik inte orkar/tänker på att hon behöver äta annat än välling.... Och han klagade på dom på "unga mödrar"....
BYE!

Drömmar i kras...

Jag funderar på att ge upp hästlivet...
Min dröm är ett hus på landet och en egen häst.. Och jag envisas med att alltid kolla på de där förbaskade annonserna på Bukefalos och hastannonser m.fl och tänker "ååh, en vacker dag ska jag ha den där hästen"....

Men det kommer aldrig hända... Patrik kommer aldrig få det där jäkla jobbet på heltid som han trivs med och kommer stanna läääänge på och jag kommer slita arslet av mig för att vi knappt ska kunna överleva och OM han nu får det där jobbet kommer han aldrig vilja flytta till landet i hus...

Jag vet att hade jag bara haft en liten chans så skulle jag klara det! Jag skulle kunna ta den där jäkla körkortet, ta det där jäkla lånet och köpa det där jäkla huset och den där jäkla hästen!
Men det känns som att med Patrik får jag inte den chansen....

Han vill inte tillräckligt mycket och det slutar med att jag sitter där alldeles frustrerad över hur han förstör mina drömmar! Jag vet att jag kan! Jag kan om jag vill!

Så ju mer jag pysslar med dessa hästar, desto mer vill ja leva i den där drömmen....  Även om jag är lycklig för stunden när jag sitter där på hästryggen i vårsolen eller mockar skit i ett stall som doftar härligt av hö... Så kommer jag alltid komma tillbaka till verkligheten så fort jag stänger stalldörren bakom mig.... Jag ligger om kvällarna och planerar mina dagar så som jag skulle vilja ha det!

07.00 - Upp och ge Tindra frukost och äta själv.
07.30 - Packar in Tindra i bilen och åker för att ta ut hästen i hagen och mocka.
08.30 - Lämnar Tindra på dagis och åker till jobbet. (Jag börjar jobba 09.00)
18.00 - Slutar jobbet.
18.15 - Hämtar Tindra på dagis, lämnar henne hemma (Hos pappa?) och åker till stallet.
18.30 - Borstar och rider. (Jag har även medryttare som rider 3 dagar/vecka så jag får vara med Tindra lite oxå!)
20.00 - Hem och busa med Tindra, äta middag och varva ner.
22.00 - Går och lägger mig....


vill jag ha det! jag VILL gå upp tidigt på morgonen i -15C° för att mocka hästskit!!
Men så kommer det aldrig bli så det är lika bra att jag ger upp...
Ja! Therese ger upp.. Igen! Vilken jäkla Looser..



Idag har vi vart på kärnan! Det började en ny mamma idag! Nu är inte Tindra yngst längre! hehe!

Åkte till stallet och red ut en sväng på Naddis i vårsolen! Red i 2 timmar!! hihi! Mycket trav, så hon vart lite svettig! Ingen kondis, gamla tanten! hehe!

Kom hem, haft tråkigt.. Myst med Tindra i soffan!! *Love* kollat på desperate Housewhifest!

ÅH!
Igår var Ida här me! Hon kom från uppsala för att dricka te med oss! hihi! Eller hon dricker ju kaffe numera! hehe! Jag drack te! Sara var oxå med! Och hon hade sin hund med så katterna var livrädda! mest ceacar! haha! han smög fram i slow motion! hahahaha!
Det var kul att hon kom förbi!

Annars så händer det inte så mkt kul här.... Jag ska typ sova nu...
BYE!

Yoshi!!

Pratade lite om hästar med Linda på msn idag och så kom vi in på "våra älsklingshästar"! Och jag sa att min absoluta favvo var en häst på sklolan som heter Yoshi!
Och så säger hon att hon känner honom och har ridit honom och att han står på Östermalms ridskola!! I en pytteliten spilta och knappt någon hage....
Och att han bli halt titt som tätt... Stackars lilla älskade Yoshi...

Hade jag haft råd hade jag köpt honom... Hos Linda får jag stallplats gratis säger hon! hehe! Behöver bara betala för foder, strö och hovslagare! Men det blir ju ändå en del pengar och tid...

image43 
Såhär ser han ut!


Han är E: Eighty Eight Keys xx <---- *Länk* Han är född 1993. MammanHeter Hanny! Hon är halvblod! Och farfar heter Jopal.<-- *Länk*

Ååh vad jag saknar honom.. Han var så mysig... Även om han kanske var en fjolla ibland när man red honom! haha! Blev rädd för sin egen skugga! haha! Men han var suuuper mysig att pussas å kramas med i boxen! Och han hoppar som en.. Jag vet inte vad! hihi!

Jag och Linda (Hon har lovat!) ska åka och hälsa på honom sen när hon slutat skolan!! Kanske jag hästnappar honom!! hehe!

OJ! vad tiden gick! Nu måste jag sova !Upp tidigt i morgon (Eller ja, samma tid som alltid! haha!)
BYE!

Helgen for förbi med raketfart!

Jag inser nu att det var ett tag sen jag skrev!!
Det som hänt är följande:
Tindra var super kinkig på fredagkvällen.. Hon verkade ha ont nånstans och det verkade som om det var i nacken för hon hade bara hakan mot bröstet hela tiden! Ringde vårdguiden och dom visste ingenting och tyckte vi skulle gå till akuten! men så plötsligt så verkade hon inte ha så ont längre utan var mest bara super trött (hade sovit jätte dåligt på dan ju!) så vi lade henne och hon somnade på en gång!

 Glömde ju oxå berätta att jag red privatliktion i fredags! Gick jätte bra och jag är nöjd med tränaren! Ska bara be henne vara lite strängare nästa gång! hehe!

På lördagmorgonen vaknade hon relativ glad! Lite kinkig, men skrattade emellanåt ganska mkt! Vi åt lite frukost och jag råkade känna i Tindras mun att hon har en TAND på gång!! Patrik skulle gå och klippa sin pappa så han sprang iväg dit! Ca 30 efter att han gått satte hon igång och började gnälla, gav nappen men hon gnällde fortfarande! provade med maten men inget funkade! Sen började hon gråta massor och skrek som om hon hade jätte ont!! *Stackarn* Så hon fick en alvedon men inte ens det verkade hjälpa! Tillslut vart jag så ledsen för jag kände mig så ensam och hjälplös så jag satte mig ner och började storgråta...

Vad gör man när ens bebis har ont och man inget kan göra!! Men efter ett tag somnade hon i min säng, men suckade ett tag innan och snyftade lite halvt förtvivlat... *Mamma gråter*
Jag började göra mig i ordning för utgång! *Woho! Träffa riktiga vuxna människor!!* och hann precis locka sista hårslingan innan hon vaknade igen! Lite gladare den här gången! Men fortfarande lite gnällig! Klädde på henne och lade henne i vagnen och hon somnade igen!

Gick med henne upp till flygfältet där Patrik var hos sin bror, Henke. Lämnade av Tindra där, åt lite mat och sen gick jag hen til hans storebror Fredrik och hans "roomie" Johan! Fick 2 goá groggar å trevlig sällskap innan det bar det iväg till Mobergs för att träffa Madde och min Pappa! haha!
Pappa var där på 30 år "reunion" då det var 30 år sen han gick ut 9:an! hehe! Jag trode det skulle bli pinsamt, men det var det inte! jag t.o.m gick bort till pappa ibland då han såg ut att ha tråkigt!
Var med Madde ju såklat oxå! Det var kul! var så länge sen man såg henne! Jag hade det faktiskt jätte trevligt hela kvällen!

Gick hem vid 2.. Mötte Patrik som fick ta med mina skor från Fredrik och Johan! Jag hade super ont i fötterna! haha! Tog t.o.m av dom och gick barfota en sväng i spöregnet för det var så skönt att svalka av dom!! haha!
Mötte Patrik vid flygis och jag fick mina skor! *Skönt!* Sen sällskapade vi hem och jag somnade som en stock!

Tindra vaknade på strålande hummör och var glad heeela dagen idag!! Vi var upp till Farfar (På kyrkogården!) och grattade på födelsedagen! han fick ett Hallondoftande ljus av mig! hihi! Nicklas och Johanna var med oxå! Sen gick vi på flygis en sväng innan N och J gick hem igen! Vi gick till Johan och Freddan IGEN! haha! Kollade på en film; "Whisper" hette den! Det var OK! Tindra somnade i vagnen vid halv 9 och sov hela vägen hem! vaknade när vi kom hem och åt 150 ml innan jag lade henne i sängen!

Jag ska nog gå och sova jag me nu snart! Natti natt!
BYE!
image35

Knasfia!

Nu har jag skickat in ansökan om dagisplats (Eller FÖRSKOLEPLATS som det heter nuförtiden!)

Område      Enhet       fr.o.m.       Verksamhet      Timmar/vecka
1. - Fågelsången Freinetskolan Mimer o Hugin 20081107 Barnomsorg 1-5 år 25
2. - Vigelsjö Blåklintens förskola 20081107 Allmän förskola 25
3. - Grossgärdet Paletten förskola 20081107 Allmän förskola 25
4. - Grind Alla Enheter i Grind 20081107 Allmän förskola 25
5. - Öster Knutby Kråkbrinken förskola 20081107 Allmän förskola 25

Vill eg. inte att hon ska gå på montessori.. Eller, det är inget fel med montessori... Jag har bara inte hört så mkt om de förskolorna... Men nr:4, Grind- Alla enheter, där så blev det nån montessori...
Helst av allt hoppas jag på nr:1,2 eller 3! Men mest ettan!
Såklart!
Men jag hade min praktik där och det är verkligen en toppenförskola! ♥

Ja i veckan har det inte hänt så mkt....
Jag har ridit lite (Som vanligt!) Vart på kärnan i tisdags (Som alltid) och idag var vi på BVC och TinTin fick sina 5 mån vaccin sprutor! Hon vart jätte ledsen, men det gick över relativt fort!
Efter det åt vi sen lunch med Henrik, gick till Ronja och fikade och sen skulle vi gå och handla lite, men Tindra hade sovit dåligt efter att vi vart på bvc (Typ 20 min på hela dagen!) och hade nog lite ont oxå! Så hon gallskrek, stackarn.. Så det vart inget handlande....

Hon fick sitta inlindad i sina filtar innanför min jacka halva vägen, då vart hon lugn och kunde somna en stund... men när vi kom hem vart det för varmt med dunjacka innomhus och jag hade kramp i armarna, så när jag lade ner henne vaknade hon.. Jag tog av henne kläderna för att ge henne en alvedon och då började hon skratta! Knasig bebis!! ♥
Men sen skrek hon igen... Prövade att lägga henne men det gick inte.. Provade med mat, men inte det heller... Sen lade jag henne på mage, inte det heller... Då började jag sjunga och smeka henne på huvudet.. Men ingenting funkade! Men helt plötsligt så bara.. Vart hon glad och skrattade igen! *Knäpp* Alvedonen kanske började verka? Eller så vart hon bara pigg ändå?

Sen var hon glad, men ville ändå inte sova! Och VIPS så vart klockan 20.00!! Och fortfarande ljust ute dessutom!
Vi trode klockan var typ 6-7....
Så nu kan vi ju inte lägga henne ändå! Men snart är det ju läggdags för henne så det gör väl inte så mkt...

Nu ska jag gosa med min tokiga bebis!!
BYE!

Oro..

Tog ett bad nyss och låg å funderade lite på saker som hänt...
Vart är vår värld på väg?
4 barn och en mamma har blivit mördade på mindre än en månad, en 12 åring är försvunnen i uppsala, Patriks barndomskompis dog av överdos för nån dag sen och lämnar efter sig ett barn på ca 5 år.
Och många i vår omgivning, mest på Patriks "sida" då, är folk som jag inte vill se i Tindras omgivning; Alkoholister, drogmissbrukare eller har någon annan slags störning/sjukdom/problem...

Vågar man lämna sitt barn att gå till och från skolan själv? Måste man lära 5 åringar självförsvar för att de tryggt ska kunna leka ute på gården efter kl 18.00 när det börjar mörkna?

Vad ska man göra för att få våldet och drogerna att minska?
Vissa menar att man ska tillåta droger och låta nakomanerna komma till sjukhuset och få sina heroinsprutor för att minska både sjukdomars spridning och illegala droger som hamnar i fel händer!
Men hur f*n tror dom att det ska fungera?
Tror dom på allvar att någon går dit frivilligt? De kommer ju bara tro att polisen står där med dragna vapen och väntar på att få arrestera korkade pundare!
Vilket även jag tror att det kommer bli! Det kommer aldrig fungera! om OM de arresterar pundarna.. vad ska dom göra sen? "ajja bajja dum pundare! Inte knarka" och sen släppa dom ut på gatan igen? Elelr ska dom överbefolka fängelsena med "onödigt trams"?

Våldet kommer aldrig att försvinna... Mycket möjligt att det kan minskas, men då måste folk verkligen engagera sig! Men vi svenskar är alldeles för fega och hämdlystna.
Om någon man känner skadas, så ska man alltids hämnas... Hur ska någonsin våldet minskas när vi lär våra barn att hämd är bästa sättet att agera om någon närstående skadas eller liknande...
Och ser vi någon bli brutalt misshandlad på gatan går vi vidare som om det inte fanns... Istället för att agera!

Inte måste man väl slänga sig in i slagsmålet om man inte vill eller vågar! men ta upp telefonen, filma, fota, ring polis och ambulans, NÅNTING!
Gå inte bara vidare!

Det jag tänker bidra till för det minskade våldet och alkohol/drogmissbrukaet hos unga är att anmäla mig som "förälder på stan" i sommar! Och kommer dom och säger att jag är "för ung" igen så ska jag trycka upp mitt leg i nyllet på dom tillsammans med en bild på min söta lilla dotter och förklara hur mkt jag verkligen vill det här och att dom kan dra åt h***e om jag inte få gå!
Och får jag inte gå ändå... Så tar jag en egen röd eller gul j*a jacka och går ut på stan själv!!

SÅ DET SÅ!!

Jag tror att ungdomarna lättare kan relatera och prata med någon yngre... Det kände jag själv iaf när jag var i den åldern! Jag minns Sofie, hon var ung och förstod hur det var att vara tonåring och kännslorna och "kraven" som hör till! Jag minns hur lätt det var att prata med henne! Men så kom det någon gammal "kärring" och då vart man istället kaxig och satte sig på tvären!
Jag vill vara som Sofie! Jag vill hjälpa ungdommmarna att förstå att de inte måste supa och knarka för att vara "Inne" eller populär (Samma sak kanske?)! Visa dem att man KAN ha roligt utan alkohol och att sånt är skadligt. och inte allt det där drabblet man får lära sig i skolan: "ajja bajja! Dumt att knarka"... Utan från egna erfarenheter!

JAG SKA GÖRA EN INSATS FÖR MITT BARNS FRAMTID!
Gör det du oxå!

Helgen som varit!

I fredags var på till BUP och pratade! Sades ungefär samma saker som på Kärnan i torsdags! Men det var ändå skönt att få prata lite och uppdatera!

Efter det åkte jag till stallet! Mockade först och sen red jag ut på Ini! Utforskade lite nya vägar och så! Mötte 2 hästar på vägen och Ini vart som en gummiboll! haha! Sen kunde hon inte gå i normal fart alls.... "Som en gummiboll kommer jag tillbax ..." Ja.. haha! Men efter ett bra tag så kunde vi skritta på långa tygtlar! Iof i 190! Men det var SKRITT!!
 


Naddis var på elakt bushummör och ville inte komma in! Och det var typ en halvmeter lera i hela hagen! Så jag hade ingen lust att springa efter henne! Så efter en kvart så gav jag upp! *Tokiga Kärring* haha!



När jag åkte hem så bad Patrik mig att ta ut pengar och så tänkte jag passa på att handla lite till Tindra å så! Och när jag stod där i kassan så kom Johan och Fredrik! Och tuuuuur var väl det!!
För jag insåg, precis när jag skulle betala, att jag inte hade plånboken med mig!!!!
Så jag fick låna pengar av Johan så länge! *Tack tack tack* hade blitt lite pinsamt annars!!

Sen stod jag och pratade med dem medan de rökte och de sa attt de skulle partajja på kvällen och att Patrik skulle komma dit (Men det hade han tydligen glömt att nämna för mig!) och att de sen skulle åka till Åland på lördagen!

Kom hem och frågade Patrik:

Jag: Ska du gå till Fredrik ikväll och dricka 13 liter vodka? För dom har 13 liter vodka hemma! (Låtsas om att jag inte vet att han egentligen vill gå dit)
Han: Eeh, men altså jag vet inte än! (Har redan bestämt sig för att gå, men säger kanske för att jag inte ska bli sur!)
Jag: Så du vet inte än?
Han: Njae kanske.... (Läs: Ja!)
Jag: haha! Jamen gå du! Jag kan vara hemma själv.. Ensam... Med Tindra. (Försöker ge lite skuldkänslor så han inte ska ha FÖR kul!)
Han: Jaha, jamen jag struntar i det då.. (Fast han skulle gått ändå!)
Jag: haha! men GÅÅÅ nu då!!

Så han gick! och jag och TinTin kollade lite på tv ett tag innan hon somnade!

lördagen vaknade Tindra vid 4 och ville ha nappen och sen igen vid halv 6... Vid halv 8 tog jag upp henne och lade henne i Patriks säng efter att jag gett henne mat. Sen sov vi en halvtimma till! Vaknade på glatt hummör och skrattade och busade nästan hela dagen! Skulle gått på promenad med pappa men han fick åka iväg på jobb i Hallstavik så det blidde inget, men jag ringde på kvällen sen och frågade om jag fick komma förbi då istället! Skulle "bara" gå en promenad inna så TinTin skulle få lite frisk luft!

Skulle gå runt längs Lommaren, men vid ridskolan fick jag syn på Jennifer som stod och borstade på min älskling Rocky! Så jag stannade och pratade med henne en stund! Och så sa hon att hennes mamma gärna ville se Tindra, men att hon hade lektion då.. Så vi gick in i ridhuset och kikade! Men hennes mamma var upptagen, så vi kikade lite i stallet och sen ringde pappa och frågade vart jag var! haha!


Rocky!

Hos pappa så pratade vi lite! Eller pappa busade mest med Tindra... Och när hon vart trött så lade jag henne i deras säng, men då kom pappa och störde där istället så hon inte kunde sova! Och efter att tag sa han: Nej hon vill ju inte sova! och så tog han upp henne!! Stackarn var ju jätte trött! och inte lyssnade han på mig heller (Som vanligt!!) när jag sa att han skulle låta bli henne.. *Suck* Men hon somnade när jag klädde på henne och gick hem! Sen fick hon "Bums i säng" direkt från vagnen!


Hon sov heeela natten till Söndag morgon innan hon vaknade och gnällde!
Och gnällde det gjorde hon! HEEELA dagen!!
Så fort jag inte hade ögonkontakt med henne eller hon inte såg mig så gallskrek hon! Så om jag skulle på toa eller äta fick jag göra det när hon sov eller så fick hon skrika då!
Inte förrän efter 17 tiden började hon bli "normal" igen... Hon hade väl kanske lite växtvärk eller något... För INGET funkade! Inte mat, sova, leka, ny blöja, kramas.. inget! Och jag fick ÄNTLIGEN äta!
Johan tjatade på att jag skulle komma och hälsa på dom och äta mat där! Men vi hade en fläskfilé framme som vi skulle ätit.. Men då kom Patrik på att vi tar med den och äter den hos dom!

Och sagt och gjort! Var in på Flygis först och handlade lite mer! Sen gjorde jag och Johan WOK! Så duktiga vi är! hihi!

Åh jusste! jag ska skriva:
Johan är en jätte trevlig singelkille som gillar datorer, promenader i solen och att laga mat! haha! Han är jätte snäll och rolig och bland de trevligaste och gladaste människor jag känner!
Vill Du ha kontakt med Johan så skriv en rad i
Kommentarer! hehe! ;)

haha! Så, nu är det gjort! Sen kollade vi på en film, Eagle vs. Shark. Det var bara jag och Johan som tyckte den var bra! Kanse Fredrik ocå, men jag tror inte han fattade så mkt! haha! Patrik tyckte att den sööög! Haha! Men den var rolig! KNÄPP! Men rolig!

Tindra somnade i vagnen i sin pyjamas och när vi kom hem fick hon bara lägga sig i sin säng som vanligt!

I natt sov hon heeela natten igen och och var glad när hon vaknade! Söta lilla snuttan! Nu sitter hon och kollar på "Byggare Bob" hehe!
 
image40

BYE 4-Now!

Hade lite tråkigt! ;)

Jag hade lite tråkigt och stumpan var ju så söt (Som vanligt!) så jag kunde inte låta bli!

image34

image35

image36

image37

image38

Inspirerades av: Pernilla!

Tvättdag igår, möte idag!

Ut till tvättstugan igår... Inte det roligaste kanske, men det Behövdes!! Fick huvudvärk oxå under dagen + att jag hade en 7-helvetes träningsvärk *skönt* i ryggen! Det är bra, då vet jag att jag har några muskler iaf! haha!
Men jag sträckte en muskel (Samma muskel jag hade ont i när jag var gravid) när jag böjde mig ner i tvättstugan! aj aj aj.. Det gjorde fruktansvärt ont!

Och min höft har blivit värre sen jag började rida, men den blir väl värre innan den blir bra.. Hoppas jag iaf! Så jag inte måste sluta rida! Fast det gör inte ont just när jag rider...

Tvättade 4 maskiner! Eller ja, 5 om man räknar med fårfällen! Hela torkskåpet upptogs av TinTins alla kläder! Tvättade hennes overall oxå! Men snart är det vår på riktigt! Då behövs nog ingen tjock fleeceoverall!?
Hon har ju bara en filt i vagnen nu! En tjock i reserv, under vagnen! Annars så har hon bara en liten tunn som är dubbelvikt och fleeceoverallen! Och det tycker jag är lagom nu!

Snart är Tindra 5 månader! Så jag tänkte skriva en sammanfattning på vad hon kan hittils!
♥ Rullar från rygg till mage.
♥ Ler och skrattar högt.
♥ Kan sitta upp själv lite halvt (Det lutar liiiite framåt och hon har inte riktigt hittat balansen! Men nästan!)
♥ "Pratar" med konsonanter: Boaboaboa, ajjschhhh (med spottande efteråt! haha!) Nänänä. Ppffftt (Typ pruttljud oxå! haha!).
♥ Drar till sig föremål.
♥ Flyttar leksaker från ena haden till den andra.
♥ Bär upp sin egen vikt när hon står upp (med hjälp såklart!)
♥ Vänder sig efter röster.
♥ Håller huvudet stabilt när hon dras upp i sittande ställning.
♥ Kan följa ett rörligt föremål i 180 graders vinkel.
Säkert nåt mer som jag har glömt...

Hon får jätte mycket beröm för att hon är så duktig! Min lilla kicka! Och hon är före med en del saker och lite "efter" med andra! Eller man ska väl inte säga efter.... Men hon är "inte där än"  hehe!


Idag var vi på uppföljningsmnöte på Kärnan. Pratade lite om mig och Tindra, vår relation och relationen till Patrik. Vi pratade om mina kännslor till Tindra och vad som stärkte dem o.s.v! Och att trots att jag inte "älskat" henne så har jag försökt att inte visa det för Tindra (Eller någon annan!) och hon sa att det inte syntes på Tindra iaf att det här hade hänt! Hon hade inte blivit berörd av det negativt iaf! Och hon sa dessutom att jag var en klok tjej trots min "unga ålder"! Kul å höra! ♣

Pratade även om "egentid" och om hur viktigt det är för både mig, Tindra och Patrik! och ridningen hur det påverkar mig och Patrik.. Positivt faktiskt! Tycker jag iaf!
Patrik får ta Tindra mer själv och därmed inser hur jag har det! Och jag får vara själv en stund och känna mg som "Therese" och inte mamma eller Flickvän! Vilket gör att jag vill vara med med Patrik och Tindra!

Hon sa att man får ju så mkt närhet och det av barnet att sambon ibland hamnar lite utanför för man blir så utmattad av alla kännslor till barnet att man helt enkelt inte orkar med att kramas och pussas hela tiden! Och i Patriks fall... Han tror ju att bara för att jag inte vill kramas så ska jag göra slut! Eller ja.. och så klänger han på mig istället och jag vill ännu mindre kramas och pussas eftersom jag inte får mitt "space"...

Så att få komma ifrån och rida är jätte bra!!
Och ridit det har jag gjort idag!

Först på Ini för första gången! Red ute i skogen men det var så lerigt så det var inge kul och Ini ville bara gå hem och vägrade gå i vattenpölar (Fast hon hade rullat sig i h (Inte jag som sitter på!)agen så hon såg ut som ett lermonster!!) och i leran så hon klättrade nästan i träden! Dessutom hade hon liiiite svårt att gå i normal skritt! Hon typ halvtravade fram hela tiden.
Så när vi kom ut på åkern (En väg runt en åker) så vart det diciplinövningar! Skritt och halter! Så fort hon ökade till passgång eller trav så vart det halt, vänta tills jag sa "var så god" och DÅ fick hon skritta! det tog 1,5 varv innan hon lyssnade och kunde skritta på låååånga tyglar hem! Duktig tjej!

 (Inte jag som sitter på!)

Och sen red jag Nadja! Men jag såg att hon tappat en sko!! Så det blev bara lätt arbete på banan med serpentiner, volter och andra mjukgörande övningar. Hon var väldigt stel i vänster varv (VÄLDIGT stel!) och vart tjurig så fort hon var tvungen att arbeta i traven! Och den där hästen har den mest skumpiga trav en häst kan ha om hon inte arbetar! Så att sitta ner på henne när hon springer som en giraff är inte det lättaste! haha!

 (Inte där heller!)

Sen cycklade jag hem och Patrik hade på min begärna börjat med maten! farmarbiffar idag! *Mmm...* Eller inte.. men man kan ju inte äta lyxmat varje dag! Tyvär...

Sen busade jag med Tindra tills hon vart jätte trött! Då fick hon lite gröt och aprikosdricka (För hon är så hård i magen!) och en pyjamas på! Sen BUMS i säng! Men det ville inte hon! Hon ville kramas med mamma! ♥ Min lilla skrutta! Hon låg med mig i min säng och gosade innan jag lade henne i hennes säng, men då började hon gnälla.. KRAMIS!! ♥ Mamma blir så glad!

OJ! Vad klockan vart mycket!! MÅSTE SOVA!
BYE!

Busunge!



Mammas söta gulliga Busunge!! hihi!

Vårkänslor!

Tindra sov hela natten igår!! från ca 22 till 08.00!! *Wihii* Jag var värsta chockad! Trode jag drömde ellrr att det var ljust mitt i natten!

Igår var jag och Tindra bort till Kärnan! Hon sov medan vi sjöng! hehe! Så jag fick sjunga för mig själv och för de/t andra barnen/et! Men hon vaknade lagom till vi sjungit klart, eller hon var nog vaken innan det, men sa inget bara! hehe! Åt kycklig till lunch och Tindra satt med vi bordet!
Sen lekte dom lite till innan vi klädde på och och gick hem! Eller tog bussen för jag har så ont i foten...

Vet inte vad jag har gjort! Jag var hos farmor.. jag satt på golvet och så reste jag mig upp och hade helt plötsligt jätte ont under foten! Precis där man sätter met vikt på foten oxå! Jobbigt..

Men iaf... Kom hem och Patrik hade överraskat med att STÄDA! Hela lägenheten (Nästan!) och lite på altanen! Tindra sov i vagnen och fick sova ute på den nystädade altanen en stund i solen! Det är ju så varmt och skönt nu! *Gillas*
Jag sms:ade med Marie och bestämde tid när vi skulle mötas!

Sen åkte vi till stallet! Fanny hade redan longerat Ini.. Hon hade missat att det var jag som skulle ta henne idag! haha! Så marie fick rida Nellie istället!

image30 image29



Men hon gillade Nellie (tror jag!?!?) haha! Och båda hästarna hade vårkänslor! Naddis, gamla tanten vart GAAALEN när vi skulle galloppera!! Upp med huvudet och i 190.... Diciplin!! Det blir trav och halter i fortsättningen tills jag fått ordning på henne! hehe! För hon var underbar i slutet av ridturen när hon ÄNTLIGEN började lyssna på mig!!

Sen väntade vi på bussen som aldrig kom!! Det stod att den skulle åka förbi där, men det gör den inte!! Sjukt..
Så vi fick gå upp till flygfältet och vänta på stadsbussen istället... Men det gjorde inget för när jag kom hem hade Patrik börjat med maten (Jag ringde och sa att han kunde börja för jag var på väg hem, men trode inte det skulle ta sån tid! Haha!) och den var nästan klar! Så jag behövde bara duka och sätta snuttan i sin babysitter! Sen vart det körrbullar, mos (Pulver tyvär...) och grönpepparsås framför Sjukhuset på TV! hehe!

image31


Snuttan hade lite svårt för att somna på kvällen! Och hon var så hungrig att hon satte i halsen hela tiden och tillslut ville hon inte ha alls för hon var så trött! *Stackarn* Så vi lade henne...
Hon vaknade vid 5 och var hungrig! Så jag tror att om hon ätit innan hon lade sig så hade hon sovit hela natten igen! Men efter att hon fått mat somnade hon om och vaknade igen vid 08.30!! Min älskade skrutta! hehe!

Idag har jag hittils:
♥ Ätit frukost,
♥ Fyllt i en jobbansökan!
♥ Fyllt i ansökan om dagisplats
♥ Och skrivit Blogg! hehe!
Jag ska tvätta och gå på promenad med Tindra oxå! Det är ju så fint väder idag oxå! Just nu sover hon, så jag måste vänta tills hon vaknar!

Nu ska jag klä på mig för promenad!
Ittekimasu!

Gårdagens Inlägg!

Konnichiwa!
Blogg.se har legat nere ett tag så jag har fått skriva på FL då istället! Flört

Fredag natt sov Tindra sådär.. Vaknade ett par gånger och gnällde efter nappen.. Magknip antagligen..
Lördagen var sisådär! Det var ju bara jag och Tindra hemma eftersom Patrik var hos Fredrik! Men vi vart överbjudna dit på filmtittande så vi gick dit!

Vart inte nån film förrän sent, vilket jag hade räknat med för det är alltid så segt där och alla var dessutom bakis.. Så jag tog med en pyjamas till TinTin och jag var inne på Flygfyren och hittade "God natt gröt" som jag köpte!

Matade TinTin med gröten, som var brun och smakade osaltat ris (vatten)... Men Tindra åt som en galning! Räcka ut tungan Hon t.o.m vart arg om det gick för långsamt att mata henne! haha! Knäppa bebis!
Sen fick hon sova i vagnen tills vi kom hem!

Hon sov lite oroligt den natten oxå.. Antagligen för att hade magknip av att ätit så mkt och så fort (annars brukar hon äta typ ½dl på 30 min!).. Men hon fick lite gröt på morgonen med lite katrinplommon i och bajsade en liiiiten och seg klutt senare på dagen!

Vi åkte med min snälla mamma oxå och storhandlade på Flygis! Handlade väl för ca 2½ vecka och det gick bara på 1200 kr! Flört Men "God natt gröten" var slut!!! Förvånad
Jag var t.o.m duktig och gjorde en matlista på vad vi ska äta till middag 2 veckor framåt! En ganska bra lista om jag får säga det själv!

Tindra åt det sista av "God natt gröten" innan läggdags och var lika etusiastisk (Stavat rätt?) den här gången oxå! Fick äta naken! Flört minst kladd så! Bara å torka av! haha!

Tindra sov bra natten till måndag! Vaknade en gång på natten (Vet ej vilken tid för jag var för trött för att kolla!) då Patrik tog henne och sen inte förrän vid halv 9! Flört Skönt med lite "sovmorgon"! Sen åt hon gröt mas MASSOR av katrinplommon så att magen skulle komma igång lite! Hon är ju så trög!

Iväg till min mamma på förmiddagen! Skulle låna telefon! Hittade oxå, på kommunens hemsida, där man skickar efter användar ID och lösenord för att fixa kögrej (ja jag vet, fjortisskrivning, men jag är trött! OK!?!?!) till dagisplats! Så jag behövde inte ringa dit iaf! Men jag glömde nr till Sthlm Bostad eller vad det heter där jag skulle "avregistrera" mig! Och veterinären hade stängt...

Så då vart det lite prat med "morbror Nicke" istället innan vi gick ner på stan! Höll på å köra på ett gäng chiuauor med barnvagnen när jag rusade längs gatan! haha! Stackarna vart livrädda och deras husse (!!!) råkade trampa en av dom på tassen eller nåt när jag kört förbi så den lät exakt som en sån där "Clowntuta" hahaha! *Bröööl*

In på Försäkringskassan och fråga varför mina pengar fortfarande kommer in på Sparbankskontot... "Du har glömt fylla i det här papperet"..... FFS! Jag fyllde ju i ett papper sist jag var där som DOM sa att jag skulle fylla i för att få pengarna flyttade! Jag blir så less på den där j*a försäkringskassan!!!

Och så gick jag förbi Krabat, en leksaksaffär typ.. Dom har sålt den fina rosa sänghimlen som jag skulle köpa till Tindra!! Gråter Hoppas dom får in fler.. Jag SKA ha den! Om jag så ska söka upp den som köpte den och "MUTA" (Läs: Hota) dem till att ge mig den!

Gick till pappas jobb och lånade telefonen! Ringde Farmor! Frågade om jag fick komma över en stund och det fick jag!
Farmor vart glad av att se Tindra! Hon t.o.m kunde hålla henne en stund! Men mer än så orkar hon inte *Stackarn*... Hoppas att man inte KAN dö av brustet hjärta... Ännu gladare vart hon när Tindra hade bajsat och fick ligga naken! För det älskar TinTin och då skrattar hon och är glad! Och då vart farmor glad! Och är Farmor glad är jag glad!

Men sen var iaf tvungen att gå hem! Jag skulle laga kallops! Tyvär så hade köttet legat i varmvatten (Å tinat) för länge så det vart segt och allt vart förstört!! Gråter Jag är totalt misslyckad som kock.. Jag kan inte ens tina kött!! *Gråter*

Nus ka jag gå å sova!!Flört
Ittekimasu!

RSS 2.0