SOOLSKEN i STAAALET *Sjunger*

Johanna (Lillebrors flickvän!) är en ängel! hihi! jag fick låna ett skit snyggt linne, som täcker magen(!!!) och som är "Playboy passande" och som passar till min lilla fula röda kjol! haha!
Så nu är min lördag räddad!
I morgon ska jag till systemet och sen är min festkväll komplett! =)
Jag ska bara fundera ut ett sätt att ta mig dit på utan att behöva sitta i 1,5 timma och betala typ 300 kr... (Någon??)

Idag var vi på Kärnan! Det var bara jag och den nya tjejen där idag.. Jag vill gärna inte dömma folk bara sådär.. Jag är ingen sån som lixom skaffar mig en uppfattning om någon och håller fast vid den.. Men hon är fortfarande konstig!
Jag trivs inte med henne alls.... Men jag måste väl lära känna henne bättre antar jag! Hon är säkert super trevlig när man känner henne!

Efter Kärnan åkte jag till stallet som vanligt! Blev lite missförstånd men det löste sig! Vi red ut på Mellinge och Sika vägen! Det var strålande solsken och hästarna vart svettiga i sina vinterpälsar (Iaf Naddis och Bosse!)... Pratade lite med Carola om träningen på fredag! Jag har ju inga pengar då, men hon skulle lägga ut för mig så länge! Jag får ju mina pengar på måndag (Tror jag, kan komma på fredag men det tror jag inte!).. Typiskt nog...
Hon vill inte att Lovi ska vara själv i stallet, hon är ju bara 10 (Fast jag gissade på typ 12 iaf! haha!) och ifall det skulle hända nåt.. Ja iaf, jag måste rida med henne på fredagarna så att hon inte blir ensam! Men jag tycker att fredagar passar utmärkt! Fanny vill inte rida på fredagar så hon ska få nr till tränaren och så får hon bestämma sina egna dagar!
Smörjde Naddis träns och martingal i solskenet! Myspys!!

Tindra har börjat krångla med sovningen på dagarna nu! Jätte jobbigt! Hon sover typ bara om man har henne i vagnen och den är i konstant rörelse, eller i famnen efter att man matat henne! Det spelar ingen roll hur trött hon är! Hon vill inte sova! Och så blir hon gnällig och överlycklig om vartannat!
Måste börja med lite rutiner nu...
Det är ju bara det att Patrik (Och lite jag då efterom Patrik inte gör det.. Så varför ska jag?) är så förbaskat dålig på att hålla dom rutinerna!!
Mat, sova och lek rutiner.... Inget som finns med i Patriks "stressiga vardag".... Ja ja...

Nej nu ska jag sova och hoppas och be att Patrik har liiite innanför sitt huvud och liiite godhet i sitt hjärta och ger mig min första sovmorgon på 6 månader... Men det kommer ju aldrig hända....

BYE!
Night night!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0