Jag vill...

Jag vill ha och behöver:


I mellanbrun!

Och så vill jag ha:

De här gardinerna!

Jag behöver lite annat oxå... En matta, en kaffebryggare (För gästerna) och säkert lite till.... En 120 säng....

Idag har jag plockat i diskmaskinen, lagat mat, dammsugit och skurat!
Det behövdes verkligen! Det var så kladdigt på vissa ställen så trumporna fastnade! TinTin springer ju runt med nappflaskan upp och ned hela tiden och kladdar ut överallt och Patrik är jätte duktig som dammsuger, men man behöver ju skura ibland oxå!!

Tindra sprang ju självklart runt medan jag skurade och tror ni inte att hon halkade! 2 ggr dessutom! Hon slog i huvudet i golvet och vart jätte ledsen, men det gick ganska snabbt över! Men hon såg ut som Bambi på hal is när hon halkade runt på golvet! haha!
Och när det torkat och hon skulle gå igen gick hon jätte försiktigt! haha!

I morgon börjar min 8 dagar i rad.... Det känns lite jobbigt, speciellt nu när det är såhär... Sen när allt ordnat sig och TinTin är på dagis så kommer det vara mycket lättare! Då kan jag jobba 10 dagar på rad om det så! Men just nu känns det motigt... + att jag är sjuk..
Har börjat med Mollipect (Hostmedicin) nu så får vi se om det hjälper! Kan ju inte hosta på alla kunder och dessutom tror jag att jag smittat en tjej på jobbet.... Inte bra!
Men jag har tyvär inte råd att vara hemma! Speciellt inte nu!


Jag har kommit på oxå att jag måste måla om lite... Typ kortsidan/orna.. Funderar på brunt, en lite mörkare caffe latte! Eller nötbrun? Passar väl bra med gardinerna? Och med brunt soffbord! Sofforna är ju en annan sak.. De är ju beige med typ orange/brun, blå, grån, svart, gröna mönster på.... Men de kanske passar med den fula beige (Ska nog vara vit?) tapeten?
Sen kom jag på att jag ska bygga mig en sänggavel, så behöver jag bara köpa en 120 madrass och "fötter" till den! Kommer sakna min säng.. Farfar och farmors säng.... Det är tryggt at sova i den när jag vet att farfar legat där innan mig!
Men jag måste ju göra plats för TinTins alla leksaker!!

Oj nu var klockan mycket! Tiden har ju sniglat sig fram idag, men nu har den minsanbestämt sig för att snabba på! SOVDAGS!!

BYE!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Men sängen behåller du väl, man vet ju aldrig när det blir besök och så slipper du trängas med Tindra om hon skulle vara sjuk eller ledsen och vill sova med dig!

2008-12-10 @ 10:31:54
URL: http://jerseyko.blogg.sre
Postat av: Kim

Åh, det är ju så himla kul att inreda! :) Du får väl åka på en tripp till Ikea med mig sen! :)



Krya på dig! Puss

2008-12-10 @ 13:17:02
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Marie

Ja det är mycket man vill ha... Tänk vad mycket man kunde unna sig om man hade obegränsat med pengar?



Tror att lägenheten kommer bli superfin :-)



Kram

2008-12-10 @ 18:46:59
Postat av: sandra

hahaha :) usch! vad jobbigt hehe.. dock är inte synkoll för körkort riktigt lika "korrekt" utförd som en vanlig synundersökning.. du får ju inte veta alla styrkor och om du har brytningsfel osv osv.. ;) kom upp till mej på skolan då! våra lärare är optiker och tar emot.. vi har som en butik också!

2008-12-10 @ 19:00:28
URL: http://saandraa83.myblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0