Smaka på livet...

Livet är inte lätt och det har jag fått lära mig, den hårda vägen känns det som! Visst har jag haft ett rätt så bra liv! jag har en underbar familj som gör allt för mig och ställer upp till 100% och jag lika för dem!
Jag har underbara vänner som gör det samma! Även om vännerna är få, så är de sanna!

Sitter och funderar på hur jag ska göra med mitt liv, min framtid... Alla säger: Tänk på dig själv, vad DU vill!
men det är svårt att tänka på sig själv när man aldrig gjort det förut och när man bryr sig för mycket om andra, oavsett vilken människa det är och vad denne har gjort... För mig är alla människor lika värda!
Man kan säga att man hatar en pedofil.. Och det den människan har gjort är väldigt fel, men det kan ju även vara så att den människan har vart utsatt för samma saker eller liknande och mår dåligt själv, vill ha hjälp o.s.v.... Ja ni förstår säkert vart jag ville komma? det finns oftast en förklaring till allt, allt har ett motiv....

Och mitt motiv? Ja det vet jag inte, för jag ser inte på mig själv på samma sätt som jag ser någon annan! Jag kan försöka ställa mig framför en spegel och säga till mig själv vad jag skulle sagt till någon annan i samma sits som jag.. Men jag vet att det inte funkar!
Jag kan verkligen inte hjälpa mig själv! Hur mycket tips och råd jag än ger till andra och hjälper dem... Kan jag inte lyssna på mina egna råda och hjälpa mig själv... Ja vad komplicerat det blev nu....

Men jag tror att jag kom fram till en lösning medan jag pratade med Ida idag.... En lösning som inte skadar någon annan eller mig själv.... Min underbara Ida! Tack för ditt stöd!

Varför är livet så komplicerat? Och varför är det så komplicerat att stava till komplicerat?

Jag har bitit ner naglarna typ till nagelbanden igen, har så ont i min mage och har halsbränna....
Men jag tror det löser sig.... Det löser sig nog....

Nu ska jag fundera ett tag och sen ska jag sova!

BYE!

Kommentarer
Postat av: Kim

Det ordnar sig babe, om inte annat så har vi en plan. ;) Förresten är de du som är underbar!

2008-12-05 @ 09:53:07
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0