Kräk och kalas!

Oj! Massor har hänt sen sist...
Vart ska jag börja.. Hmm.... Fundersam

TinTin har sovit orolig som vanligt och jag har inte fått sova mycket alls jag heller...
I natt vart jag t.o.m nedkräkt så det var bara att gå upp och tvätta av sig.. *Tack Tindra*

Igår var vi ner på stan! Patrik var på nåt "Arbetsgaranti möte" som AMS hade annordnat... och sen mötte jag upp honom nere på stan!
Jag kände mig "pysslig" så vi gick in på papperhandeln och köpte lite fina papper och så och sen bort till tyg/hobby affären och köpte lite annat pyssel!
Därefter åt vi lunch med Henke! Och sen ville jag snabbt hem och pyssla! hihi!

Gjorde 2 födelsedags kort! 1 till Nicklas, som han fick idag! och 1 till mormor som hon ska få i morgon! Jag tyckte mormor´s vart finast, men inte Patrik.. Men det var nog för att Nickes kort var lite "killigare"...

Ska lägga upp foton på dom senare! Patrik har andra grejjer inkopplade i usb´n nu så jag får inte sätta in kameran... Räcka ut tungan

Igår var vi även på Bio på kvällen! Såg "AVP 2" (Alien vs Predator 2)..





Den var väl ingen toppen film som ettan var.. men den var OK!
Min mamma var barnvakt åt lilla Tindra!!

Tack snälla mamma och Bosse!

Tindra hade vart jätte snäll sa dom! Men vart trött sista halvtimmen och låg och "O-ade" hehe! "Aaoooo.... Oaaaooo.... Aaaaooo.... Ooaaaaoooo...." hihihi!
Sen när vi kom hem åt hon! Massor!Förvånad Och sen somnade hon som en stock! men vaknade 2 ggr ändå och var hungrig *Suck*.. och då passade hon på att kräkas på mig oxå...
mer om det längre ner för er "kräksugna" Oskyldig hehe!


Idag var vi på kalas hos morbror Nicklas! Tindra vaknade vid 11 ungefär.. Sov 15 min i vagnen medan vi gick till mamma och Nicklas vid halv 1 tiden... Sen var hon vaken läääänge! Sova ca 1,5 timma hos mamma medan Patrik var på gymmet och låg i "bögrosten" (Solariet altså! )! Sen gick vi upp till McDonalds och åt hela familjen! Då sov hon på vägen dit (Ca 15-20 min) var vaken inne på Donken, satt upp i vagnen och kollade på allt roligt runtomkring och gjorde roliga grimasher! hihi! och på vägen hem somnade hon igen (Ca 25-30 min)...

När vi kom hem var hon värsta super pigg! hon åt lite och sen satt vi och busade i soffan ett tag medan Patrik tog ett bad! Sen var det min tur att bada, då fick Patrik ta TinTin och gick runt med henne i bärselet men inte vart hon tröttare för det!
Halv 11 började vi klä på henne pyjamas och byta blöja ändå... Och så fick hon mat.. Men vart ändå inte trött!!
Eller ja.. Hon börjagde "O-a" liiite, men inte som hon brukar.. men när vi lade henne isängen gnällde hon bara en gång efter nappen och somnade som en stock!!

Konstig, knäpp liten bebis jag har! haha! Hoppas hon sover bra i natt.. Iaf bara vaknar en gång!
I natt vaknade hon eg. 4 ggr., men 2 ggr. behövde jag bara stoppa in nappen igen så somnade hon om!
och en gång kräktes hon på mig och mitt täcke.. och en gång hittade jag en handuk på toan som jag tog med som hon fick kräkas på andra gången! hehe! Räcka ut tungan

nu ska jag gå och sova! För vi ska på ännu ett kalas i morgon! på Liiidingö! Min mormor fyller ju år! Eller har fylly.. I torsdags, precis som Nicke! Samma dag!
Så vi ska åka heeela familia on la busso till el stockholmo i tomorrow!
hahahahahahahaha! Gud jag är övertrött! hihi!
Ne...
BYE!

Kommentarer
Postat av: Ida

4 ggr är väl inget på en natt^^, Meya vaknade säkert upp till 10 ggr VARJE natt för att ammas men hon somnade ju ifrån innan hon hann bli helt mätt så hon åt ofta.. fast det gjorde hon på dagarna med.. typ hela tiden :/ Hoppas nästa inte kommer äta lika ofta för då blir det jobbigt!

2008-02-03 @ 12:58:40
Postat av: maria

jag kan ge ett tips på allt ätande på natten, elias vart aldrig mätt heller så vi tjuvstartade me "lite" risgröt (från 4mån) på kvällen å då sov han bättre sen fick han vatten på natten.. inte så nöjd först 2 nätterna mn sen accepterade han de å åt bara ersättning vid kl 5... kanske funkar? de e stabbigare oxå så de blir mindre kräkningar då.. ;)

2008-02-03 @ 18:21:46
URL: http://mylife2008.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0