Rubrik? Hmm..

Ja gipset till Tindras avgjutning räckte ju inte att fylla hela ramen... Hon har väl för stora förtter!?!? haha! Men vi var ju tvugna att köpa mer!
Så jag bestämde mig för att vi skulle knata ner på stan!
Först hade jag tänkt DubbelBoa, leksaksaffären nere på stan och sen om dom inte hade så skulle vi kolla Franks Färg och kanske handla på Flygis efteråt!

Men när vi hade börjat gå hemmifrån så tyckte Patrik att det var onödigt att gå ner på stan först och tyckte vi skulle gå till Franks Färg först istället.... Jaha ja då gör vi så istället då!
Nästan framme ville jag först gå föbi minneslunden på kyrkogården! Jag ville ju se farfars namn....

Det var häftigt att gå där.. Inte på ett coolt vis altså! Utan det känndes som någon gick brevid mig och puchade mig frammåt... Jag kände en närvaro av "något" och fick rysningar i hela kroppen! Förvånad Det kändes tungt på något vis...
Det slutade när vi kom fram till minneslunden... Kanske inbillade jag mig bara?

Men jag hade inte varit där förut så jag visste inte vart farfars namn fanns! Så vi kollade runt lite och så hittade vi det tillslut! Jag började nästan gråta.. Hade inte patrik och Tindra vart med hade jag satt mig där och gråtit... Men nu hade Tindra vaknat och Patrik var rastlös...
Så vi gick till Franks....

Och det var väl tur att vi gick dit för deras gips var billigt! 22 kr för typ ett ganska så stort paket (Minns inte hur mkt det var i!)! Så vi köpte det och gick till Flygfyren! Tindra var ju vaken så vi satte henne upp i vagnen (det kom en familj och snodde sista kundvagnen med babysits och de hade 2 st barn i 2-5 års åldern!! *Grrr* Barnen satt inte ens i sitsen för dom var för stora!!), lutad mot liftens kant och sufletten! Det tyckte hon om för hon satt alldeles tyst och snällt! hihi! Vi handlade lite saker, packade ner Tindra igen och gick till "Kina" och åt!

Gott som tusan! Och hon är ju så rolig tanten som äger (??) stället! hihi!
"Mela liiis?" "Inte väcka bebis. Sovel sött" "Aaah, du vill inte ha stalka klyddor i maten? nej?"!
hihihi! Det är så sött tycker jag! På nåt konstigt sätt! haha! Efter maten gck vi hem!

Det var skönt med promenad! Även om inte Patrik tyckte det... Latmasken... Räcka ut tungan Men jag tycler om att röra på mig och få frisk luft! Och Tindra mår ju bra av det oxå!
Men jag behöver bara någon att gå med... Det är ju så fruktansvärt tråkigt att gå själv... Även om jag har Tindra med, för hon sover ju mest bara.. Och mamma jobbar ju på dagarna i veckorna... Man vill ju gärna gå när det är ljust ute! Ja ja..

Kollade på film igår me! "Sweeney Todd, the phantom barberer of Flee street" kollade vi på.... Med Jonny Depp i huvudrollen! Inte helt värdelös, men ganska! haha! det var ju typ som en musikal! De sjöng hela tiden nästan! Den var bra när dom inte sjöng.. typ 35 min av filmen altså...

Den är nog baserad på en musikal och det är därför dom sjunger.. Jag tror jag har talas om någon sån.. Jag kände iaf igen namnet!
Nu pratar dom om den på TV4 ser jag.. Och den var baserad från en musikal! Räcka ut tungan

Och så såg vi nya tecknade Stålmannen! Den var bra! hehe!

Tindra sov väl sisådär i natt! Vaknade 2 ggr och ville ha nappen och 2 ggr och var hon hungrig... Hon åt hela 150 ml på en gång vid halv 4 tiden och vid 7-halv8 tiden åt hon 50 ml till och nyss, halv 11 resten, d.v.s 100 ml! Förvånad Ska ringa BVC i morgon för hon verkar inte bli mätt på ersättningen längre! Hon äter massor, men blir bara full i magen, inte mätt! Inte en längre tid iaf!
Så jag ska fråga om jag kan ge välling åtminstone på kvällarna innan hon ska lägga sig, trots att hon bara är 3 månader än så länge!

Nyss vaknade Tindra och åt det sista av ersättningen som jag gjort i ordning! En glad liten gladfis vart hon då! Skrattade och låter! hihi! Skrattande Fast hennes "riktiga" skaratt; "ha ha" skrattet skrattar hon bara med Patrik....
Hon tycker inte om mig lika mycket som Patrik.. Ledsen Han är roligare... Men han vill aldrig busa med henne....

Ne nu ska jag äta lite frukost, bada Tindra, klä på mig, ringa Mamma och sen ev. gå på promenad med henne och hälsa på hos dom!
BYE! Kyss

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Blev avgjutningen bra? Måste få tummen ur och göra sån med Rasmus också.

Pröva att ge henne lite smakisar, man får ge det 1 vecka i sträck så märker man om magen klarar av det eller inte.

Mosad banan, Rasmus får det 1-2 ggr om dagen och då mosar vi lika bred som en gaffel är.

Sen potatis blandat med bröstmjölk/ersättning så det blir rinnigt. Det ska vi börja med nästa vecka.

Välling tror jag det är 6 månader på, men man kan börja ge banangröt vid 3½-4 månader!

2008-02-10 @ 11:54:31
URL: http://jerseyko.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0