Sömnlös in Norrtälje!

Jag kan inte sova... Gick upp för jag fick myror i kroppen! Sitter och pratar med Pernilla på msn som inte heller kan sova!
Idag (ja, igår då eftersom klockan är efter 00.00!) har vi inte gjort någe alls! Jag mådde lite illa i morse  och förmidags men det gick över och jag fick ont i halsen istället! Eller inte ont, men typ som torr... Jätte jobbigt...

Ja vi lade oss vid 23.30, Tindra vid 21.00! Hon somnade på golvet! Förvånad Först var hon naken! Men Patrik klädde på henne medan jag gjorde hennes mat! och då somnade hon! Så det vart ingen mat... Hon vaknade inte ens när jag tog upp henne! Min trötta snutta! hehe!

Och nu så vaknade hon vid 01.00 och åt över 150 ml! Hela flaskan var fylld till max och hon åt allt!! Förvånad men sen kräktes hon ut massor oxå.. På sin egen kudde... Så jag fick vända på den.... Efter det kunde jag absolut inte somna om! Och vi som ska på möte med soc i morgon.. Jag lär ju se ut som en knarkare och hon kommer undra vad f*n vi gör här hemma! haha!

Åh snart är det helg... Den här veckan har gått fort! På måndag ska jag till BUP och på tisdag är det första Kärnan till 12.30 sen ska vi till BVC på föräldraträff kl 13.00... *Pjuh* Fullt upp! hehe!

Ne nu ska jag försöka drick lite så det torra i halsen ev. försvinner.. Vilket det inte gör, me njag kan prova..
BYE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0