Samanfattning!

Här kommer en liten samanfattning! har missat (inte orkat!) att skriva i här så jag kopierar in alla inlägg jag skrivit här!
Börja längst ned så blir "bilden klarare" haha!


Söta Tindra "går" på stan! 

@ 20:31
Igår regnade det ute... hade tänkt hälsa på min farmor, men det blev det inget av.. Så vi var bara hemma och gosade!
Tindra fick sig ett bad i sin balja! Andra gången hon använder den! hehe!
Först var den jätte läskig! hihi! men sen när hon fick syn på sina fötter så var det mer intressant än själva badet! Hon var super konsentrerad på fötterna och skrattade varje gånge gon sparkade eller sprattlade med benen! hihi! Söta lilla tjej! Kyss (första gången jag använder den smileyn! Förvånad)
Hon fick bada lite sittande ett tag, men vattnet började bli kallt så jag lade henne för att skölja håret!
SKIT ROLIGT! haha! Tindra skrattade och sprattlade som bara den! hihi! Hon tyckte att det var super roligt att ligga så! men tyvär är hon ju lite lång och fick inte riktigt plats att ligga raklång och sprattla! Men kul hade hon iaf! hihi!

Sen fick hon ligga med mig i sovrummet, som vi alltid gör! och hon låg heeelt naken! Det är mysigt! Tills hon kissade.... men som tur var låg hon på sin filt som jag snodde från sjukhuset när hon föddes! Oskyldig och den var ganska "tät" så mitt lakan klarade sig oskadd! hihi!
Hon var så söt med sitt ruffsiga hår och hon ville bara sitta! hihi! Så jag var ju bara tvungen att fota! hihi! Oskyldig



Trollunge!

Men inte ville hon sova inte.. Hon var pigg som en mört! Så jag tänkte ta fram hennes aktivitetsmatt så hon kunde få ligga och titta lite! Hon är ju lite för "liten" för den än, men hon kan ju iaf titta på de roliga figurerna och lyssna på ljuden o.s.v! och ca 3 min efter att jag lade henne på mage på mattan.. Så somnade hon! haha!



Söt va? hihi!

Och i natt sov hon bra igen! Som vanligt! och jag somnade ganska tidigt jag oxå! *Skönt* Kollade på film innan jag lade mig! Kung-fu Hustle! hihi! den är ju så rolig! Var nog därför jag vart så trött! hmm.. Ska nog kolla på film varje kväll! haha!

Idag skulle jag vara på BUP kl 13.00 och jag ville gå på stan efteråt, så Tindra fick följa med! Hon måste ju få frisk luft oxå!
BUP gick bra! Solveig lärde mig en "Tanke övning" som jag ska göra när jag får ångest eller känner mig nere!
Tindra var snäll under hela tiden! Gnällde lite för hon var hungrig när jag kom in, men fick äta och sen sitta i mitt knä resten av tiden!

Solveig vart lite kär i Tindra! hihi! Hon satt och lekte med henne med en apa! Räcka ut tungan

Efter mötet ringde jag Madde, hon var oxå på stan med sin mamma så jag gick och mötte dom! Sen åt vi mat på Kina Garden! Tindra sov hela tiden tills hon oxå vart hungrig! Då fick hon lite ersättning på flaska och sen satt hon i vagnen, lutad mot kanten på mjukliften! Och det var poppis! Hon kommer inte vilja åka liggvagn länge till! hehe!
Sen var hon vaken ett tag medan vi gick runt i butikerna! men hon vart nog lite varm, för hon började stortjuta och när jag böt blöja på henne så var hon alldeles våt om benen och fötterna stackarn!
Så jag tog av henne och "vädrade" henne ett tag och sen fick hon ligga med händerna utanför overallen, med vantarna på och filten över sig istället, så det inte skulle bli för varmt!
Det var mycket bättre! Sen var hon ömsom vaken, ömsom sov hon tills vi satt på bussen på väg hem! Då vaknade hon och skrattade lite, men så vände hummöret snabbt och hon gallskrek! Hela bussen hoppade nog till! haha!

Hemma så väntade pappa ivrigt att få gå till gymmet! *Äntligen har har börjat aktivera sig!* Så när han gick satte jag och tindra oss i soffan och busade! Sötloppan är så rar när hon skrattar!
Jag tror jag blir mer och mer kär i henne för varje dag och jag lär känna henne mer och mer! Så det är bra!
Vi satte oss på golvet efter ett tag, honi babysittern och jag brevid och så lindade vi in oss i filten! myspys! Men sen fick hon lite magknip! Så jag fick bära henne på mage ett tag!
Jag lade henne på mage i soffan så hon fick lite jämt tryck och det hjälpte nog!

Hon lyfter huvudet högre och högre för varje dag nu! hihi! och om man säger: "Åååh en sån duktig tjej! Vad duktigt du är!" med jätte ljus och "gullig" röst så blir hon värsta stolt och glad! hihi! Hon "smajlar" och försöker ÄNNU mer! hihi! Min lilla envisa tösaflicka!
Sen när pappa kom hem igen från gymmet så började hon även att bajsa! Men jag tror hon somnade mitt i allt! haha! Hon sover nu iaf! vet inte om hon hann bajsa eller inte, men hon somnade iaf! men bajs kommer det komma idag iaf, garanterat!

Nej nu ska jag se om Patrik får igång min dator och CD-rom så jag kan spela mitt nya spel som jag köpte idag! hihi!
BYE!

I förrgår 22:03

Stadspromenad och Städdag!
@ 22:03
Igår var vi ute på stan för att hämta lite papper på Skatteverket, så vi  ÄNTLIGEN kan söka bostadsbidrag! Bara 2 år för sent... haha! Vi passade även på att gå ett varv på stan! Köpte strumpor och ett par söta strumpbyxor till Tindra (Undrar om jag är en sån där "jag är inte mordern men min bebis måste vara" mamma??Förvånad) som hon kunde ha till sin söta klänning från Logg!

Och så köpte vi en body från "Name It"! En jätte fin! Räcka ut tungan men sen fick det vara nog! Räcka ut tungan hon har så mkt kläder nu! hehe! Oskyldig

Sen vart hon hungrig så vi gick till pappa på glasmästeriet så hon fick äta! Och hon somnade när jag skulle rapa henne! hihi! Hon var lite trött...
Då ringde Henke och han kom ner och mötte oss där, sen bestämde vi oss för att gå hem till honom och "hänga"! hehe!
Vi köpte lite "Food" på Flygfyren *Sankar sååå mycket* så vi kunde äta, för vi var oxå hungriga! Tindra vaknade precis innan vi kom hem till Henke och skrek lite innan vi kom in! men efter lite mer mat och lite klapp på rumpan så vart hon glad igen!

Vi satt och skrattade och pratade med Tindra och busade med Henriks katter! En av dom, Ursula (Fult namn va? Hans flickvän som döpt den..) älskade TinTin´s Nasse skallra! hihi! Och sen vart hon grinig igen... Vi trode att hon kanske var hungrig elelr hade ont i magen, så vi gjorde lite mat och frågade om henrik ville mata henn! och han ville först inte, men vi tjatade! hehe!
Och typiskt nog så självklart skulle hon börja bajsa då! Så hon lät sådär läskigt som hon brukar göra! Och Henrik vart ju självklart livrädd! hahaha!
Stackarn! han vågade inte hålla henne mer sen! hihi!

Men hon bajsade, och hon gjorde det 2 gånger!! Förvånad
Vi tittade på Animé och fastnade lite hos Henke! Vi kom inte därifrån förrän vid 23 tiden! Förvånad och TinTin var inte alls trött! haha! Men somnade tillslut vid 00.40 ungefär...

Ja TinTin är Tindras nya smeknamn! Vad tycks? hihi!

Idag har jag storstädat! Vilket behövdes! Verkligen!! Så patrik tog TinTin och gick ut på stan några timmar så jag kunde få städa ifred! Han fick välja, städa eller gå med Tindra.. han ville städa först, men ångrade sig sen för han skulle gymma senare och jag sa att han kunde ju gå till Henke med Tindra och gå direkt därifrån till Gymet och så hämtar jag henne där innan dom börjar!
Och så gjorde vi!
Jag städade som en galning, det tog ca 4 timmar! Men jag hann inte klart ändå! Det är lita småputs kvar och skura golvet behövs!
Jag körde ut allt julpynt och lite annat skit i förrådet oxå! Nu finns det äntligen plats här hemma igen! *Pust*

Innan Patrik gick ut med Tindra så bar jag henne i bärselen! frågade igår på Babyproffsen hur man skulle göra den mindre! det var löjligt enkelt.. men det finns ju ingen beskrivning på hur man EG ska göra.. men iaf.. Jag bar henne i den här hemma och huuuuur mysigt det var di! hihi! Hon somnade som en stock! hihi!



Efter att jag hämtat Tindra satt hon och jag i soffan och mös, tills hon började slingra sig och hålla på! Såg ut som hon försökte krypa! Men hon hade ont i magen och jag tror hon inte ville ligga på mage, som hon gjorde då, och försökte vända sig!?!?! Eller så försökte hon kanske krypa, men jag tror mest på det första...
Men ont i magen fick hon iaf! Så vi fick gå lite med henne på axeln tills det gick över! Skönt.. Glad Ringde Patrik som precis gymmat klart och frågade om han kunde köpa en pizza åt mig för allt jag hade ätit var 2 st wasa knäcke och vatten!
Och han köpte en pizza! Och Cola och en pizza-sallad! Snällt! bara för att jag städat idag sa han! hihi!

Så nu är jag mätt! och TinTin är på dåligt hummör och pappa Patrik gör allt för att göra henne glad! hihi! nu sjunger han: Små grodorna! för henne! hihi!
han ska äta nu och sen tänker jag bada, när Tindra lagt sig! det är ju sovdags snart!
BYE!



Mån 14 jan 12:41

Tin Tin!
@ 12:41 Tindra var jätte snäll mot mormor i förrgår medan vi var på Bion! Lilla snuttan hade bra sovit nästan! hihi!
Och filmen var bra! Jätte bra faktiskt! Förutom slutet, tyckte jag iaf... Men Patrik tyckte det var bra!

Igår var vi en stund över till Morfar.... Efter ett "glatt" sms som jag fick i förrgår hade jag eg. ingen lust....
Han skrev:

"Jag vet att du älskar din mamma 200 ggr mer än mig, men jag vill träffa Tindra, så hör av dig."

Jo tjena så älskad man känner sig då! Inte konstigt att jag älskar mamma 200 ggr mer! Hon älskar ju mig tillbaka!!
*Mummel*

Men vi gick dit iaf! Men Tindra hade lite ont i magen så hon skrek mest hela tiden! Det var bajs på gång! Ocj när det kommit och hon var glad igen så gick jag! hehe! För jag var hungrig!
Men lite hann han hålla henne medan hon var glad!

Sen låg hon på kvällen och babblade i soffan. Jag ville ta ett bad så Patik fick ta hand om henne lite och hon började bli kinkig... När jag klev upp satt han och matade henne och hon sov typ..
Så jag sa att han skulle lägga henne i sängen, men hon skulle ju ha ny blöja och pyjamas först!

Och medan jag klädde på henne pyllijamasen så vart hon ju PIGG! Och så låg hon och jag och skrattade medan Patrik (Som sa att han inte skulle somna om han lade sig så tidigt!) slocknade med kläderna på i sin säng! haha!
Jag satte Tindra i knät så hon fick sitta lite, för det tycker hon ju om! Och när hon sitter så dreglar hon! Väldigt mycket!
Så jag lade handduken i hennes knä så det skulle vara smidigt att torka när det rann!

SKIT KUL tyckte Tindra! Armarna viftade som två propellrar och hon skakade av anträgning när hon försökte sträcka armarna dit hon vill ha dom och greppa tag i handduken! hehe!
"Jag SKA" sa hon typ! haha! Och så fort hon fick lite tag i den eller om den hamnade på hennes hand så hon lyfte upp den var det skit kul! Hon asgarvade verkligen! hihi!
Och det kom ljud som jag aldrig hört förut! haha!
Jag tror hon försökte skratta som "oss vuxna" hihi!

Men sen vart hon trött igen och började gnälla.. Och när jag lade henne i sängen så började hon gallskrika!! Jag orkade inte ta upp och trösta henne, för jag vet att hon bara skriker igen då när jag lägger ner henne.. Så hon fick ligga och skrika och efter nån minut så vart hon tyst och somnade!

Hon somnade 23.45 och vaknade vid 8.30 ungefär!! Förvånad Jag vaknade vid 7.00 som vanligt,då hun brukar vakna när hon somnat vid 22-23 tiden! Men somnade om igen efter att bara behövt stoppa in nappen igen som hon tappat!

Vaknade lite grinig i morse, Tindra altså, och ville inte göra nåt alls! Satte henne i nitt knä igen med handduken och då vart det fart på henne! hihi! Munngiporna bara for upp på henne och hon började genast vifta igen! hihi!
Och hennes miner hon gör är ju såååå söta! hihi!

nu är hon hungrig!
bye!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0