Glat Påsg!

Ja det var ju ett tag sen jag skrev nu!

Torsdag: Var ner på stan och köpte present till Rasmus! Köpte en prasselbok "Tummen" och en månadssten med Delfiner i guld! Hoppas han blir glad för dom! En kedja får han sen till den! hehe! Det vart för dyrt med kedja oxå!
Gick runt på stan och insåg att alla Norrtäljebor är så "svenska"... Allt är pinsamt.. Det fick mig att vilja flytta för här kommer jag inte hitta några kompisar, för det är ju så "pinsamt" att prata med nya människor... Det är "pinsamt" att titta på någon annan! *Suck*
Det är nästan så man vill flytta.... Men vart lite gladare när jag kommit hem och det ringde på dörren!
Två söta små Påskgubbar stod där! De fick lite godis och jag fick ett fint kort med ett färgglatt ägg på som det stod "Glat Påsg" på! hihi!

Fredag: Åkte tidigt till Uppsala för att gå på Namngivningscermoni för Rasmus! Det var jätte fint! Jag var Rasmus ena fadder och fick ett jätte fint hemmagjort fadderbrev! Rasmus "döptes" i de 4 elementen! Jätte fiffigt och fint!
Sen åt vi jätte god tårta! Jag var jätte hungrig och åt en stooor bit eftersom vi inte ätit lunch! Sen måde jag illa...

Men när vi tagit bussen från Björklinge till Uppsala så hade vi en halvtimma på oss innan Norrtäljebussen gick, så vi köpte oss en varsin korv!
På bussen ville inte Tindra alls sova! Hon satt i mitt knä nästan hela resen! Vi busade och gosade och efter lite över en timma fick patrik ta henne för jag fick så ont i ryggen!
Från mellan kl: 07.00 till ca 21.00 sov hon sammanlagt 1,5 timma!!

Hon vaknade, trots det, kl 2 och igen kl 6!! Sen ville hon inte somna om, men vid 7 somnade hon igen och sov till halv 9!

Lördag: Mötte lillebror på busstationen och så tog vi bussen in till Sthlm! Vi åkte till mormor på Lidingö för påskmiddag! Det var gott gott! hihi! Tindra åt lite Majs&Potatis pureé, eller ja, lite och lite! haha! Det var en halv burk! Hon brukar inte äta allt, men nu verkade hon vara hungrig! hehe!
Hon t.o.m åt 150 ml typ en timma senare!! Hon har aldrig ätit 150 ml på en gång!
Sen sov hon hela bussresan hem!!

Och var jätte trött när vi kom hem! Sov lite till innan vi väckte henne vid 20! Annars skulle hon aldrig somna i natt sen! Var så trött så trött så... Hon gnällde och ömsom skrattade ända fram till 21.30 då vi lade henne! Sen låg hon i sängen och "Gnällpratade" i några minuter för hon tappade nappen när hon bökade med sin kanin i nasiktet *Tokunge* men somnade direkt när jag satte tillbaka den i munnen på henne!

Har pratat med en tjej som jag ska hjälpa med lite hästar idag me! 2 hästar, ett halvblod och ett varmblod. Halvblodet, Nadja, är typ 20+ (De säger född ca 86) men kan hoppa lite lågt och ridas dressyr på! Hon har gått 150 hoppning i unga dagar samt LA dressyr!
Varmblodet kallas eller heter Ini, är f.90. Har tjänat in massa pengar på travet, närmare 1,5miljoner. Gick som tävlingshäst på travet tills hon inte fick längre, vid 10 års ålder. Så hon slutade 2000. Sedan efter det blivit enbart skogsriden i 6 år hos en fodervärd vid eskilstuna, kom tillbaka till ägaren 2006, första vintern 06 så blev hon totalt söndersparkad av deras fjording vid ett missförstånd vid ett "ihopsläpp" och fick griffelbenet avsparkat!
Så med henne är det bara promenadridning och lättare longering för hon kan inte ridas på böjt spår!

Ska bli kul!! Längtar massor!! Måste bara låna Mia´s cyckel för min måste pumpas och Sivan har stängt på helgerna....
I morgon fyller Farmor år me! Jag ska dit med pappa och Mia (Och TinTin såklart!)! De ska hålla mig sällskap! Eg skulle de ta bilen (Latmaskarna) men när jag sa att jag skulle gå så ville pappa gå med oss istället och så vart det så!

Ne nu ska jag sova! Natti natt!
BYE!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Rasmus aptit har smittat av sig på Tindra tror jag :-)

2008-03-22 @ 23:31:03
URL: http://jerseyko.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0