Jag vill..

Jag vill flytta... Gärna ifrån Norrtälje.. Även om jag trivs här, det är en jätte mysig stad, så finns det ingen framtid här.. Inga jobb, inga vänner... Jag vill absolut inte bo i Sthlm!! Jag hatar att ens gå på gatorna där när man shoppar o.s.v..

Jag kan tänka mig "utanför" Norrtälje, en bit ut på landet.. Men då måste man oftast ha körkort...
Och eftersom jag har en sån "dum-lat" pojkvän så får vi inte ens knappt ihop till hyran och maten varje månad... Men nu har han iof garanterat sommarjobb på systembolaget (Tack vare mitt tjatande att gå dit!!) och han var på intervju på Contiga idag! De skulle höra av sig i slutet på April.. Om en månad altså (Låter det inte lite skummt?) Och så ska han på intervju på Anstalten här i Norrtälje på fredag! Ett välbetalt jobb, men säkert inte så kul...

Vänner ja... De finns det inte många av här... Antingen är alla så "pinsamma" och fega, fjortisar och omogna idioter (Fjortis är ingen ålder, det är en livsstil!) eller så är de argsinta bitchar (D.v.s osäkra på sig själva!)! Vart finns de normala människorna?

Jag har ledsnat lite på mitt liv.. Jag vill börja om på nytt (Märks det??) Men hur gör man?

Relationen med Tindra är så mkt bättre nu! Ååh jag är så lycklig varje gång jag ser henne och det pirrar i mig! Så som det ska göra! Så nu känns det ändå enklare på nåt sätt! Jag står lixom ut ändå!

Mamma ringde idag! Vi pratade om när jag ska till Sirku! Hon som ska spå mig! Mamma sa att jag kan fråga om farfar! Då började jag nästan gråta och jag har vart jätte känslig hela dagen idag! Flera gånger idag har jag tänkt på farfar och andra saker så att tårarna vällt upp... Undrar varför... Kanske behöver gråta ut?

Var ner på stan med Li idag me! Henkes tjej! Hon skulle kolla lite bebis och mammakläder! Gav lite tips! me njag tror inte hon gillade min stil på kläder! haha! Gick till pappa sen och lånade telefonen! Ringde farmor men hon var inte hemma... Skulle ju hälsa på henne idag, men det blidde inte så då..

Ja så mkt har det inte hänt idag... Inget kul iaf.. Undrar när jag skulle till BUP igen.. Hmm.. Blir nog sista gången där nu.. Kanske jag blir skickad vidare till vuxenpsyk. istället... För nu handlar det ju inte om Tindra längre, inte så mkt iaf! Hoppas bara att det är gratis.. Annars så blir det inget av det!

Ne nu ska jag leta lägenhet!
BYE!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hej!

Tack för din jättefina kommentar! Jag blev verkligen jätteglad :)
Har suttit och skummat igenom din blogg lite, och jag har en fråga. Drabbades du av förlossningsdepression?

2008-03-26 @ 22:16:40
URL: http://meandmymen.blogg.se
Postat av: Nathalie

Jag skulle väl inte säga att jag är ur det till 100%, men åtminstone 95% eller så. Så det är inget jag märker av.
Tycker att du är modig som vågar berätta så öppet om det, om såna saker som många andra inte skulle göra!

2008-03-27 @ 11:51:50
URL: http://meandmymen.blogg.se
Postat av: sandra

Jag känner lika som du! trött på norrtälje.. attityderna och falskheterna! vill också börja på nytt.... kram på er /sandra

2008-03-27 @ 15:19:31
Postat av: Kim

Henke ska alltså bli pappa? Jag är chockad.

Haha, jag skriver ju nu. :p

2008-03-27 @ 15:47:05
URL: http://kimlundin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0