Party? ZzZzZzZzZzzz......

I förrgår kom Patrik hem tidigare så att jag kunde gå ut och partajja! Snälla Sandra hade bjudit med mig ut till Mobergs! *Tackar för det*
Var värsta skitnervös medan jag klädde på mig, för jag har ju inte vart ute på över ett år!! Förvånad

Jag gick hem till Sandra i värsta blåsen, snacka om att frillan var totaltförstörd.... men men... Hon hade en kompis där oxå, så vi satt alla 3 och pratade bebisar typ! haha! Hennes kompis hade oxå en liten bebis, så vi alla 3 var "Mammor på party"! haha!

Vi kom till Mobergs! Var värsta på G och det var spännande å så! Drack en Rosa Pantern (Har saknat den!!)! Åååh så gott det var! De tipsade om en "nyare, godare" variant av den och fy f*n vad god den var!!

Men efter nån timma, nå de öppnade andra dansgolvet och vi gick upp och dansade så kollade man sig omkring... Alla var så... Små... De såg så unga ut.. Några såg inte ens ut att ha fyllt 18!! Förvånad Och man kände sig inte direkt "fit" när man stod där.. Fick håll av att bara stampa fram och tillbaka! haha!
Och efter ett tag började jag gäspa, tänka på Tindra och hur jag skulle göra när jag kom hem... Kul va? haha!

Sandra mådde inte så bra och hon var lite trött hon me så vi satte oss ett tag. Sen bestämde vi oss för att åka hem (Efter att jag hade gäspat typ 10000 ggr!) och ringde en taxi!
Vilket var tur för när jag kom hem så höll jag på att somna i soffan!! Förvånad Jag var sååå fruktansvärt trött! Känndes lite som jag förstörde Patriks kväll, eftersom jag, inte tvingat... Men bönade och bad honom, att komma hem så jag kunde få gå ut..
Men jag har bestämt mig för att inte gå ut och festa förrän jag har sovit åtminstone en hel natt!!

Men igår sa han att det var tur att han inte gick ut och festade igår för då hade han vart ännu "sjukare" (Lite ont i halsen, stackarn!)
Gick upp tidigt på morgonen igår! Och sparkade upp Patrik så vi kunde äta frukost (igen!)! Och sen klädde vi på oss och gick till Coop!
Tindra sov ca 40 min i vagnen medan vi handlade. det småsnöade när vi gick hemmåt och Tindra hade vaknat och satt upp och tuggade på sin filt! Gott! hehe!

Vi hade köpt lite gott till kvällen, för vi skulle ha filmkväll! och det hade vi! Vi kollade på typ 4 filmer på raken! Satidigt som jag busade med Tindra! hihi! Hon låg i soffan på sin fäll och ibland satt hon med oss i knäet och kollade på filmen hon oxå! Hon vart helt galen ibland och bara toksparkade och "pratade" jätte högt! haha! Sötsnuttan!

Sen somnade hon i ca 30 min i soffan och det var allt hon sov på hela dagen! Förvånad Ca 40 min i vagnen och 30 min i soffan! Så vid 21 var hon jätte trött! Så jag lade henne och hon somnade direkt!! Konstigt!? Flört

Och hon sov ända till kl 4, då "petade" jag på Patrik så han fick mata henne och sen vaknade hon ingen vid 6 och då var det min tur att mata!
Annars när hon somnar vid 22 brukar hon ju vakna kl 02 och 07! Och ibland somnar hon även om efter det och sover till 8-9..
Och nu somnade hon om, men vaknade kvart i 8 igen och låg och pratade med sig själv! Och hon åt bara 200 ml i natt igen..

Är lite orolig för att hon äter så lite.. Ska ringa BVC idag och kolla om man kan komma och väga henne och så..

Hon rosslade väldigt mycket så jag tog upp henne efter en stund så hon fick sitta upp lite! Då gick vi upp, jag och Tindra, och nu sitter hon i babysittern! Jag har lagt dit fårfällen så hon håller sig varm och Go´!

Ne nu ska jag ta mig lite frulle och TE! Köpte mjölk igår! hehe!
BYE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0