Aj aj och raj raj! hehe!

Var te stallet (Äntligen!) i torsdags! Jag och Linda red ut! Eller jag red, hon körde Nellie.
Nadja fick höra många fula ord kan jag tala om! haha! Hon var helt dum i huvudet! Först var hon normal och t.o.m lite lat! Men efter en kort galopp på typ 4 språng å vart hon som en 4 åring!!
Hon hoppade undan för buskar och stenar (Vilket hon aldrig gjort förut!) och trippade på tå.. Sen skulle vi galoppera en bit i skogen och efter några meter så tvärnitade hon och gjode en helomvändning! Jag styrde tillbaka henne framåt igen medan hon hoppade på bakbenen och sprang bakåt ner i skogen...
"Korv ska du bli häst j*kel!" och "Jag ska göra klister av dig j*a kärring häst!" ekade mellan träden... Hehe!

Det var några som var ute med sin hund som måste trott att vi var tokiga eller nåt! Men efter ett tag så gick hon framåt igen i trav och vi travade ikapp Linda och Nellie. Efter det fick hon bara galoppera en kortis....
När hon hoppade omkring sådär så knakade det till i min höft och det gjorde jätte ont! Foglossning som inte är över än antar jag....

Var även i stallet i fredags! Men med Marie! Vi bestämde oss för att hoppa! Hon skulle rida både Nellie och Ini eftersom Bosse är halt... Han har sparkat sig själv, giraffhästen! hehe!
Men iaf! Det stod lite hinder framme redan, en oxer och ett studs med ett rätuppstående och en oxer. Marie tyckte Nellie hade obehväm galopp och ville hellre hoppa Nadja så vi böt! Men Nellie var inte alls lika mysig som Nadja och hoppade dessutom lite konstigt! haha!
Men efterdom Marie är lite modigare än mig och Nadja gillar att hoppa med lite fart och lite högre så fick hon fortsätta!
Men efter att även Nellie knäckt min höft genom att från skritt bara vika benen under sig och hoppa iväg i trav så ville inte jag rida mer så jag hoppade av och fotade och höjde lite hinder istället!

image142


Vi höjde upp till 90 (??) och Nadja njöt! Men blev lite trött mot slutet.... Hon vart lite svettig så jag ledde runt henne lite medan Marie fortsatte med att rida Nellie!

    

Sen gick jag runt och fotade hästarna medan Marie red Ini!

     
     
   
Det är GRYMT förbjudet att ta/kopiera mina bilder! Bara satt ni vet!!

Jag är nöjd! Önskar bara att jag haft en bättre kamera.... Kanske fotografering är något jag ska satsa på?

När jag kom hem från stallet gick vi och handlade! Sen gick patrik med Tindra hem till Fredrik medan jag gick hem och storstädade! Hatar att ha folk runt mig när jag ska städa! Antingen städar jag själv, helt ensam! Eller så städar jag inte alls...
Dammorkade, möblerade om (Pynt och plotter bara altså!) och dammsög! Efter det så bakade jag mockarutor! Men hade inte kollat receptet innan, hade ju tänkt göra chokladkaka innan, men ångrade mig i sista stund! Så när jag skulle göra glacyren insåg jag att jag inte hade något florsocker!!!!
Ringde mamma för att gnälla och tycka synd om mig själv! hehe! Och kom på världens snilleblixt!!!

*Tack mamma*

Jag smällte choklad, blockchoklad och DAIMchoklad och smetade på ett tunnt lager ovanpå och hällde på kokosflingor över! jag hade även lite hackade choklad i kakan så det blev riktigt gottigt!

Somnade som en stock på natten och drömde konstiga drömmar....

Vaknade halv 9 och insåg att Tindra fortfarande sov! Men hon vaknade kort efter mig och vi låg och pratade en stund innan jag sparkade upp Patrik! Åt ägg till frukost, tog ett snabbt bad (jag KAN inte duscha!!) och satte igång med att dammsuga en snabbis igen, skura hela lägenheten och baka en sockerkaka.
Vi flyttade ut bordet lite och vid 12 kom hon som höll i ljuspartyt... Hon plockade upp allt och vid 13.00 när vi skulle börja var bara mamma och Bosse där!!! *Paniiiik* Ida var på väg och var nästan framme, hon hade hjälpt sin syrra med punka eller nåt innan.. Förlåtligt! Min morbror med andra morbror och mormor i släptåg var oxå på väg!
varför kan ingen i min släkt hålla tiden? haha!
Men halv 2 kunde vi iaf börja!
Partyt var bra och det luktade gott i hela lägenheten av både doftljusen och kakorna! hihi!

Det var många som köpte saker och en, Görans ex, ville även hålla ett eget party så jag fick 20% av försäljningen, vilket var ca 900 kr, att handla för!!
Weeii! Vi tog 2 lyktor som matchar de jag köpte på Gina's party och 2 st lycktor med "hylla" som man hänger på väggen och en hållare för ett ljus som jag oxå köpt på Gina's party! Inga ljus tyvär...
Men men...

Det var några som inte kom och som inte hörde av sig.. Den enda som gjorde det var lillebror... Lite tråkigt tycker jag.. Jag hade ju räknat med dem och bakat och så för si och så många... Dålig stil tycker jag....
Men men.. Det var kul utan dom och dom missade och inte jag!

Nu har vi bara städat undan lite och ätit middag! Fläskfilé med pommes och bea! Mmmmm! Gottigt!! Sen har jag busat med Tindra på golvet! Hon fick ligga naken på golveten stund oxå och det tyckte hon var mysigt! Så mysigt att vi även hoppade in i ett bad! hihihi!
image154


Tindra älskar ju att plaska så det stänker över hela badrummet! hihi! Hon är ju för söt! Mammas lilla skrutta! Vi satt i badet tills vi blev russin båda två sen började tiden bli mycket och snuttan började gnugga ögonen så vi gick upp!
Det var tydligen inte lika kul! haha! För hon skrek och gnällde och ville plaska mera!
Sirkku sa ju att Tindras element var vatten! Det stämmer ju kan man ju lungt säga! hehe!

Jusste, hon hade jätte ont i magen idag oxå.. Elelr ja.. Hon var hård i magen och hade jätte ont när hon skulle bajsa!

VARNING FÖR KÄNNSLIGA LÄSARE! ÄCKLIGA DETALJER!!!

Hon skrek och skrek och hade jätte ont och när jag tog av henne blöjan så var det en hård jätte korv! Den var så stor och "torr" så snuttan blödde i rumpan.. Stackarn.. Jag tog termometern och förökte hjälpa till att dra ut den och även om det kanske gjorde lite ont så gick det fortare än om hon hade gjort det själv! Så istället för 5  plågsamma minutrar så tog det 7 plågamma sekundrar!

Smörjde med Xylocain för hon verkade ha ont fortfarande och efter lite kramar och pussar så vart det bra igen, även om hon var lite öm fortfarande...

Slut på äckliga detaljer!!

Efter badet så matade jag bebich och hon somnade i min famn! men vaknade när jag bar henne till sänge och så låg hon och lyfte på rumpan med benen under sig (På mage altså!) i sängen och försökte dra sig upp i spjälorna innan hon somnade! Min söta snuttetjej! ♥



Så nu har jag delat med mig lite av mitt liv! Hoppas ni är nöjda! Blogandet kommer inte vara lika aktivt nu för jag varken orkar eller hinner så ofta... Hoppas ni är nöjda ändå!!

BYE!! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0