Dålig dag....

Idag har det vart en riktigt dålig dag!!
Det började med att jag vaknade ur en jätte härlig sömn! Klev upp i ett iskallt rum...
Kollade mig i spegeln och ser att mitt högra öga är jätte svullet! Snyggt? Går utanför dörren och det är slask hela vägen till jobbet! Efter ett tag börjar det rinna ur båda ögonen p.g.a den kalla vinden! Sminket rann.... Kommer till jobbet, börjar jobba.. Känner att det känns konstigt i magen, går på toa och jo men visst.. Mens....

Svullnaden i ögat är nästan borta när jag gå på lunch, går ut för att prata med Henke på Expert ang inställningarna till min telefon. På vägen dit höll jag på å halka och vart utprejad från under markisen lägs ena husväggen och blir dyngsur av allt snövatten som rinner där.... På tillbakavägen köper jag paj. Kommer tillbaka och Madde ringer mig! Pratar med henne i knappt 4 min innan batteriet i telefonen dör... Äter pajen på en kvart innan jag går tillbaka upp för att jobba igen!

Jobbar på som vanligt och ser plötsligt att jag är röd på handen. Trode jag var torr, så jag smörjde med salva. Det gick inte över... Gick för att prata med Tessan och slog i knät i ett av borden och fick ett blåmärke!

På hemvägen skulle jag handla! Det gick smärtfritt! Var sugen på grillad kyckling och tänkte: Nu är det säkert slut bara för att jag ville ha det! Men det var det inte!
Vart stoppad av några försäljare från Tele2 på vägen ut och medan jag pratade med dem i entrén (Som var typ 200 grader varm!) började det stickas och pirra i benen. Började gå hemmåt på gångvägen och tänkte att jag inte skulle gå över vägen där det var plogat, för jag ville se om de hade plogat vid det andra övergånsstället oxå.... Och plaskade rakt igenom världens djupaste och största vattenpöl!! Det såg ut som slask bara, men inte då.... Och det andra övergånsstället var INTE plogat....

Kom hem, åt kycklingsallad och tänkte ta ett bad. När jag lade mig i badet såg jag att jag var röd på båda benen och på magen, samma röda som jag har på handen! Jaha vad är det då? Säkert nån allergisk reaktion.....
Kliver ur badet, får magknip så jag måste sitta dubbelvikt! Reser mig upp när det gått över och ja.. Nu har jag huvudvärk!!

Jag ska nog bara gå å lägga mig så slipper jag råka ut för mer idag....

Det enda som var både glädjande (och lite ledsamt ändå för hon var ledsen..) idag var att Tindra vart ledsen när jag badade och ropade på MAMMA!! ^^, Inte pappa... MAMMA!! <3 Min älskling!

Och det var kul att träffa farmor på stan idag oxå! Så iaf 2 bra saker idag!

Nej nu ska jag nog lägga mig...

BYE!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jag fick SMS av lillebror idag, han hade sett dig på jobbet ;)

2008-11-27 @ 22:08:37
URL: http://jerseyko.blogg.sre
Postat av: Ida

låter som en jätte rolig dag :s

2008-11-27 @ 22:41:53
URL: http://frokenmodig.blogg.se/
Postat av: Kim

Vi ska minsann leka! :) Men jag ska börja tömma min lägenhet då med! Men kan ta "små" möblerna då på kvällen och resten på måndagen.

2008-11-27 @ 23:45:44
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Marie

Oj då, vad var det för rött du fick på kroppen?

Låter ju... skumt...



Imorgon blir det flytt..

Haha har säkert skrivit det en miljon gånger men va fan jag LÄNGTAR!!



Skall lämna Julian hos mormor (min mamma) så han skall vara där igelgen medans vi hller på med flytt och städning..

Sen blir det ingen mer flytt, iaf inte för mig..



Kram

2008-11-28 @ 08:42:51
Postat av: mormor

Läs Rickard Grandins kolumn i Norrtälje Tidningen från i tisdags... Ni har mycket gemensamt, fast han är lite mer positiv än du!!

2008-11-28 @ 21:14:13
Postat av: Ela

haha Gordon är bäst :D

2008-11-29 @ 08:15:28
URL: http://karateelixx.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0