Hungry Eyes...

Jisses....
Glad och åter glad! Idag har det vart en bra dag! Trots att det inte har hänt så mycket och trots att mitt knä typ gick sönder av att gå i högklackat igår! Har smsat med mina vänner hela dagen och bara haft det mysigt med Tindra! Gick även en sväng med Madde till Rusta!

Annars har jag bara legat på soffan och läst "Nalle" och "Tindras regnbågspicknik" för Tindra! Hon är så söt när hon ska hjälpa till att bläddra sida och t.o.m läsa! haha! Hon pekar på bilden och så säger hon typ "ajajja da ma" ja en massa nonsens bara, men det låter som om hon skulle läsa själv! hihi!

Ja.. Idag.. Idag var en bra dag helt enkelt! ;)

Funderar på att sätta lösenord på bloggen, så att bara de som får lösenordet kan läsa! Känns inte som någon idé att blogga om man ändå inte kan få ut allt man vill få ur sig! Vad tycker ni som läser?

Shit är mitt nya favvo ord, bara så ni vet! haha! Det kommer användas ofta framöver! x)

Ida; Jag glömde göra en Tony Irving o lördags.. Förlåt! haha! Men med så många boxande killar och andra distraherande saker så glömmer man lätt! ;)

Ja-a du....

Ta å lägga sig kanske? Jobba i morgon ju! :) Weeii!

BYE! <3

Kommentarer
Postat av: Ellie

Vad jag tycker om lösen...? De beror ju på om jag får de :P Jag vill gärna fortsätta läsa din blogg =)

2008-12-01 @ 00:30:05
Postat av: Ida

neeee therese glömde du =( attans!!!!!!!

2008-12-01 @ 11:45:30
URL: http://frokenmodig.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det kan ju vara en bra idé med lösenord, fast just so you know, jag läser din blogg och vill gärna fortsätta göra det, så om det blir lösenord säg till XD

2008-12-01 @ 12:23:52
Postat av: Ela

Jag röstar inte för lösenord, läser din blogg varje dag :) Men du kan ju ha en vanlig dagbok att skriva känsliga saker i o så :)

2008-12-01 @ 17:27:41
URL: http://karateelixx.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0