Long time ago...

Ja jag vet.. Jag hinner inte och när jag hinner så orkar jag inte.....

Det har iaf inte hänt så mkt här! Jo med Tindra har det ju hänt massor, men något annat roligt har jag inte att berätta! Typ..
Jag har bytt riddagar till torsdagar och söndagar så jag kan vara med Tindra och slipper vara borta från henne i 48 timmar (Hon sover när jag går till jobbet och sover när jag kommer hem från stallet!) och jag jobbar på som vanligt! trivs forfarande jätte bra och tycker att det är kul! Eller ja.. Det är väl aldrig riktigt kul att jobba, man vill ju vara lite ledig och umgås med min älskade familj oxå!
Men jag är ledig 2 dagar i veckan (Ibland 3!) så jag har ändå lite tid för dem! ;)

Nästa vecka jobbar jag värsta lite, heldag måndag, tis & ons12.00-17.00, ledig på torsdag och fredag (!!) och jobbar 11-15 på lördag! Och söndagar är jag alltid ledig iaf fram till veckorna runt jul, då har vi söndagsöppet! Men annars är jag ledig då!

Umgås med Linda lite då och då och det är skoj! Vi kan inte slita oss från varandra! ;) haha! *Ta och fyll 20 snart så vi kan gå ut på lördagar utan en massa (Eller ja dom fins ju då med, men inte lika många!) fjortisar drällandes!*

Igår var det full rulle på min lediga dag! Avslutning på Kärnan *Gråter*.... Fick en fin present och de bjöd på kladdkaka och glass! ^^, Presenten var ett äppelskrutt i trä! Där man såg kärnhuset = Kärnan! Hihi! och en "lycka till" lapp med allas underskrifter på! jag började nästan gråta när Maude började prata om hur jag och Tindra utvecklats och funnit varandra.. *Snyft* men hon och jag ska ju träffas igen på ett samtal senare!

Efter det var jag in på banken och tog ut pengar! Sen mötte jag upp Linda så hon kunde gå till AMS och skriva in sig! Under tiden hon gjorde det så sprang jag och Tindra runt och hon tyckte det var roligt att gå, men inte själv, inte med skorna på! Men hon börjar lära sig hur man ska sätta fötterna när hon har skorna på nu!
Efter AMS så gick vi till Café Hörnan och fikade! Foccachia (Stavning?) till mig och Linda och Tindra fick självklart smaka men tyckte att det var roligare att kasta runt på bitarna efter ett tag!

Sen åkte Linda hem för att träffa sin vän från Sthlm (var det viktigt att berätta att hon kom just från Sthlm? haha!) och jag gick till pappa på jobbet!
Just det, pappa fick ju måtten på glasskivan i kylskåpet som jag hade sönder häromdagen... Undrar vilket årtionde man får den då? ja ja.. jag gick iaf dit och frågade om han visste om farmor var hemma! det trode han, men han ringde och kollade och hon var på promenad, men var på väg hemmåt igen! Jag och Tindra var hjärtligt välkomna över!

Så vi gick hem till farmor! Vi var där i ca 2 timmar innan Tindra började bli kinkig och det började bli dags för "Sjukhuset" så vi tog bussen hem! Det var kul att se farmor! Hon verkar mkt piggare nu! Hon kunde t.o.m leka lite med Tindra! ;)
Vi får se efter årsdagen hur hon mår.. Måste nog stötta henne mycket då, alla i familjen..
Jag tänkte gå dit med en krans... En julkrans.. Nej fy.. Jag börjar ju bara gråta jämt när jag tänker på det...
Jag saknar honom så mycket....

Ja ja.. Hemma så kollade jag och Tindra på Sjukhuset och sen topmodel! Hon somnade i min famn! Mysan! Och sen kom Patrik hem från gymmet! Han tvättade av sig och sen fyllde han badkaret och tog ett bad med Tindra! Hon älskar ju att bada lillstrumpan! Hon badade tills hon såg ut som ett russin!! hihi!
Sen somnade hon gott efter dagens äventyr! men inte jag... Jag hade jätte svårt att sova...

Idag efter jobbet gick vi ner på marknaden! Linda följde med! Var inte alls så kul som det vart tidigare år då den var INNE i stan! Det känns inte som en marknad längre! Inte lika.. Hemtrevligt! Vi gick ett varv och träffade på P och hans idiotkompis! haha! De hade på sig alldeles för små tröjor och såg pinsamma ut så vi ville inte leka med dom!
Jag köpte en filt till Tindra, en jätte mysig!!! Och korv och hårt bröd från "Vild Hasse"! Ville ha varma munkar oxå med det var typ 10 m kö.... Tindra tyckte det var kul med marknad och alla blinkande lamporna från karusellerna! hon fick även en "SvampBob fyrkant! helium ballong spm, färgen lossnade på... 60 spänn för skit.... Men hon hade kul med den så det var väl värt det?

Oj så långt det blev nu! Ska försöka hålla det kort!

Nu kan Tindra: Gå kortare sträckor själv, gå längre (För henne!) sträckor om man håller i en hand! Hon kan nästan äta själv med sked! Och säkert massor mer!
Hon säger:
Mamma, bappa (pappa), ojsh (oj, jag säger likadant när jag säger oj så det har väl fastnat! haha!), va (Ja har man en halvdöv mamma så... hehe!) itta (Titta!) (Där!) ja och igår sa hon tatt (katt?!) till min pälsmuff på jackan och till farmors katt och idag sa hon toti! Kan vara "tokig"! För det säger jag jätte ofta! haha! "Du är tokig du" "Tokigt unge" "Är katten tokig?" Hon är så underbart intelligent min söta dotter! Smart och söt på samma gång! ;) Ett kap för killarna i framtiden eller... Så blir de livrädda för henne! ;)
Hur som helst så älskar jag henne massor!!

Nej nu ska jag dricka vatten sen ska jag sova! Jobb i morgon!
BYE!

Kommentarer
Postat av: Kim

Regnade det på marknaden? Spö regnade i Älmsta när jag och Marie red.

2008-10-07 @ 12:03:16
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0