Snart dags!

Snart är det dags! Nu är Tindra på dagis och leker ute i solen! Eller du har väl kanske gått in nu! Men ändå! Hon vart så glad när hon kom dit! :)
Men jag saknar henne redan massor!! Speciellt nu när jag bara sitter här och väntar på att tiden ska gå så att jag kan börja röra mig mot busstationen....

Allt är packat och klart! Tror jag... haha! Jag har typ värsta väskan med mig! Patrik skrattade åt mig igår när jag berättade vad jag hade packat! Men tjejer är ju så! De måste ha alternativ!!
Och det vart inga mjukisar.. Även om jag tror att det skulle vara skönt.. Men det vart så mkt att det fick inte plats! hahaha!

Idag är det varmt och skönt så idag har jag på mig en av klänningarna mamma köpte till mig! En svart med blommor på och skärp! Jätte söt!
Funderade på kjolen, men när jag hade den när jag lämnade Tindra så åkte den bara upp i fram när jag gick och jag orkar inte gå och dra ner den hela tiden så det fick bli klänning istället! :)

Just det måste kolla så alla mina räkningar är betalda! Tror inte det nämligen.. Jag tror det fattas lite.. *Suck* Trots löneförhöjningen fick jag bara 800 mer än förra månaden.... Nu har jag 111 kr i månaden! så jag fick en höjning  med 10 kr!
Och mamma säger att jag ska få mer i Agusti! Så vi får hoppas på det då! :)

Ne vad ska jag göra nu då? Sitter och gör quiz på facebook men jag har gjort typ alla snart! haha!
Ja ja nånting ska jag väl hitta på.. Sitta på altanen en stund kanske? nej katterna kan ju inte gå ut....

Är jag dum som lämnar katterna ensamma en hel helg? De har mat och vatten så det räcker i 6 dagar typ! haha! Så de kommer ju inte svälta direkt! halva burken med mat gick åt! Och ska nog fylla på lite till innan jag åker!
Kanske en vattenskål till? Nu har de en stor gammal kakburk med vatten!! Kanske inte räcker? Eller?

Tarzan dricker ju ur toan haha!
Det är synd att man inte har kattlucka så de kan gå ut och in som de vill... Speciellt nu när det är så fint väder!
Ne nu är jag bara uttråkad! haha! Ska hitta på något nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0