Feber... :(

Jahopp så var Tindra sjuk igen då....
Det hela började med att hon inte bajsade på hela dagen i förrgår, så jag anade att något var på gång! Sen på kvällen så satt vi och gosade i soffan med lite mysig musik i bakgrunden och hon var jätte trött....
Hon somnade till då och då i min famn när jag kliade henne i håret och i öronen (Hon gillade det! hihi!) med naglarna. Kände även att hon var lite varm, men tänkte(Hoppades!) att det kunde ju vara för att hon var trött!

Men så somnade hon ändå tillslut utan välling!! Och utan gnäll(efter välling altså)!
Och kl halv 6 på morgonen vaknade hon och var gnällig, men gallskrek inte. Jag gick upp och gjorde välling och kom in till hene och gav henne flaskan. Satte handen på hennes panna (man kände värmen redan långt innan man rörde henne!) och hon var smällhet. Men hon somnade efter vällingen så jag ville inte ta upp henne och böka när hon var så trött.

Hon vaknade igen vid 8 tiden och då tempade jag henne och gav alvedon. 40,2C' hade hon i temp....
Ringde barnläkarmottagningen och fick stå i kö i 25 min trots att jag ringde direkt när de öppnade växeln, och då menar jag sekunden efter!!
Där ifrågasatte de allt jag sade och jag fick en tid kl 11....

Men när klockan började närma sig 11 så somnade hon igen och febern hade gått ner lite, eller hon var inte lika varm längre, så jag ringde och avbokade. Hon sov väl en timma eller så sen vaknade hon igen. Vi åt lite yoghurt och hon drack massor med vatten.

Efter det sov hon till och från under hela dagen och jag låg med henen i min säng och gosade med henne under tiden. Hon vart lite piggare på kvällen men var fortfarande varm så hon fick springa i bara blöjan medan vi kollade på Greys Anatomy och Fråga Olle. sen somnade hon för natten.

Hon vaknade vid 8 i morse och fick välling och somnade om och sov till 10! Skönt! men hon var fortfarande lite varm så hon fick springa i blöja igen och sen bajsade hon ett jätte lass efter frukosten!
Efter det så vart hon bättre! Hon fick ha pyjamasen på och har vart feberfri sedan dess!

Så förhoppningsvis så kan hon gå till dagis i morgon även om jag gärna skulle vilja att hon var hemma en dag till, men jag måste jobba och P vill inte vara ledig...

Sen i helgen ska jag ÄNTLIGEN åka till Ida och Lucas!! och om Rasmus och Pernilla är friska då så tänkte jag kanske ta en sväng förbi där oxå! Men om de inte är det så ska de självklart få friskna till!
Vem orkar med besök när man är sjuk lixom!

Känns lite kasst att man har missat att vara ute i det fina vårvädret de senaste två dagarna.. Men jag vill inte riskera att hon blir värre.. Sist hon hade feber så vart hon värre efter att vi vart ute.. :/

Nej idag har tiden gått så fort!
Snart dags för sjukhuset! ;)

Kommentarer
Postat av: Ida

Försökte ringa dig förut men var telsvarare. Har tråkiga nyheter. Nu är det min tur att bli sjuk. Är tokförkyld vet inte om jag har feber men känns så. Men kanske är bättre till lördag. Kan ju höras fredag kväll. Puss och kram

2009-04-02 @ 20:50:34
URL: http://frokenmodig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0