Stäng dörra!!

Vaknade med ovanligt glatt humör och ovanligt pigg och tänkte: idag ska jag julstäda! *Stort leende*
Gick in till Tindra kvart över 8 och sa att nu fick hon vakna. Hon puttade bara bort mig och var grinig så jag gick ut och satte på tv'n och började klä på mig.
Ropade på Tindra att hon fick komma upp nu. Till svar fick jag:
"Stäng dörren! Stäng dörren! Stäng dörren!"

Lite smått chockad stirrade jag bara på dörren och skrattade. Jag sa en gång till att det var dags att komma upp! Svaret blev:
"Stäng dörren! Vill inte!"

När blev min lilla tjej så stor?

Sen ringde telefonen och det var från jobbet! Så det var bara att snabbt göra mig fin och bre smörgås åt Tindra samtidigt. Och när jag stod och bredde smör på mackan så kom Tindra och sa:
"Vill inte dagis"
Jag trodde mitt hjärta skulle hoppa ur kroppen på mig! Hon som alltid älskat dagis! Men det var väl bara trotsåldern som pratade antar jag för när vi väl kom till dagis var hon glad att få träffa sina kompisar!

Jobbet var rätt så långtåkigt... Jag vet inte varför, men jag gillar inte att vara på nedre plan.. Dessutom är det kallare där nere! haha! Men jag gissade att jag skulle få vara där eftersom mamma jobbade idag så jag satte på mig varma kläder och tjocka strumpor!

När det var ca 40 min kvar tills jag skulle sluta så kände jag att jag var såååå fruktansvärt kissnödig. jag hade ju inte kissat på hela dagen (Ni som känner mig vet att jag kissar ofta! haha!) och nu var det nästan akut!
Och bara för det så gick de sista 40 min i snigelfart!
Det känns ju så dumt att gå på toa när det är 10 min kvar tills man slutar... Ja jag håller mig hellre tills jag slutat om det är så "lite" tid kvar som 40 min...
Men det var skönt att få kissa sen! haha!

När jag kom till dagis satt Tindra och åt mellis med de andra. Så jag satte mig med dom och fick blöta äppelpussar av Tindra! haha! Ååh det var så härligt, jag vill jobba på dagis! hihi!
Träffade även en av tjejerna som jag gick med på Kärnan! Hennes unge har oxå blivit stor! haha!

Sen gick vi hem och Tindra skulle promt putta vagnen halva vägen. men det får hon så länge vi inte har bråttom! Vilket vi inte hade nu! Och när vi kom hem så lagade vi middag.
Det vart Wokade grönsaker med Peanutsatay sås och cocosmjölk. Till det vart det även de två regnbågslax-fileérna som var kvar (Köpte 4 pack) som jag kokade med dill och vitlök. Vart supergott!
Brukar ju alltid steka fisken, för jag gillar inte kokt. men när jag kryddade den sådär så vart det gott!
Var tvungen att koka för det var inte planerat att äta lax och den var fryst...

Oj.. Vänta... *Kisspaus* hihi!

Sådär ja! :)
Vart va jag nu? Jo.. Maten var jätte god och det tyckte nog Tindra oxå för hon åt upp allt på tallriken förutom brockolin! haha! Den var "äslig"! ;) Och medan vi åt, när vi var nästan klara, så bajsade Tindra.... Upp över hela ryggen.. Massor med bajs! BAJS BAJS BAJS!! Så vi fick sanera oss och sätta på pyjamas när vi ätit klart!
Sen åt vi en varsin skumtomte och öppnade luckan på våra chokladkalendrar!
Tindra lekte en stund medan jag plockade undan och sen var det dags för kvällsmys (jag tvingar Tindra att få massa pussar och kramar och hon stretar emot för hon vill hellre leka! haha!) och sen var det dags för välling och sängen!

När hon lagt sig ville hon att vi skulle ringa pappa (Patrik) och säga god natt! Hon är så söt! Och så STOR! Vart tog min lilla bebis vägen? Så vi ringde! Hon säger alltid "Natt natt, älskar dig" till honom, men bara till mig om jag tvingar henne! :( Orättvist! Men jag vet ju att hon älskar mig (Ibland! ;P ) och hon träffar ju inte sin pappa så ofta och han blir ju glad av att få höra det när de inte ses så ofta!
Jag önskar att det fanns ett sätt så de skunde ses oftare....
Tindra saknar ju honom och han saknar ju henne.... Men men, en vacker dag kanske! Vi får hålla tummarna!

Och jag saknar Tobias... Men vad ska man göra åt det? En vacker dag kanske vi löser det med.... Vi får hålla tummarna! ;)

Nej nu är jag sjukt uttråkad igen! Kanske ett bad? Eller Naruto? Tobias har lagt sig så honom kan jag inte tracka....
Ååååhh vad jag saknar honom...... :'(
Det rä så sjukt jobbigt att bo så nära, men ändå så långt bort! Hade inte pengar och plats vart några problem hade vi kunnat ses mycket mycket oftare!
Jag saknar ju hans mamma oxå! :D Och hundarna!
Men mest Tobias....

Han gör mig.... Jag vet inte hur jag ska förklara! Han gör mig lugn på nåt vis! När jag känner min psykotiska panik sprida sig så räcker det med att jag bara pratar med honom eller bara tänker på honom så blir jag lugn. Det känns som att ha för mig på rätt väg!
Som sagt tidigare så har jag inte haft en dålig tanke på några veckor nu! Och det är helt underbart! Jag minns inte ens när det var så sist!!
Trots motgångar som att katten måste till veterinären och jag gick minus på kontot så fick jag varken panik eller kände oro. Eller jo, lite orolig för hur vi ska klara den här månaden är jag. Men jag vet att jag aldrig skulle Tindra fara illa på något vis, så är det slut på pengar så lånar jag!
Förut hade jag brytit ihop och storgråtit var eviga dag... Som jag alltid gjort.... Men nu känner jag t.o.m hopp! Och lycka!

♥Du är fantastisk Tobias!♥Det finns ingen i hela världen som du!♥Jag älskar dig!♥

Vad han än gör så gör han det bra! Nu hoppas jag bara att jag kan göra det samma för  honom! En vacker dag (Många vackra dagar framöver låter det som! haha!) så kanske! ;)

Nej nu var det ju något annat jag skulle göra... För sent för bad nu tror jag så det blir nog Naruto!

Puss och kram mina älskade vänner, familj och övriga nyfikna men härliga läsare!

Kommentarer
Postat av: Kim

Lax e så gott! Bra att du får jobba så att extra pengar kommer in, det behövs ju alltid. :)

2009-12-08 @ 22:57:12
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Kim

Du får väl bjuda in mig på middag. :D Så kan Tindra få sina födelsedags presenter då med. :)



Barnmorskan trodde inte att bebisen skulle ha vänt på sig tills mitt besök hos Danderyd, men man vet ju aldrig. Irreterande att den låg rätt för 2 veckor sedan men inte nu. Jag kommer vara sjukt grinig den 17e då jag måste fasta, och jag som är hungrig JÄMT!

2009-12-09 @ 10:58:49
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Kim

Bara klara drycker som vatten, saft, te utan någonting i.

2009-12-09 @ 11:40:14
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: sanna

Du kissar heeeela tiiiiden.. kul att du hittat kärleken:D

2009-12-09 @ 13:41:32
URL: http://sannaeh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0