Ännu ett tråkigt inlägg?

Igår var Patrik och hämtade Tindra på dagis! Sen kom de hit efter att ha vart hos hans pappa som fyllde år.
Tindra var trött men somnade ändå senare än hon gjort de senaste dagarna...
Jag coh Patrik kollade på Let's Dance! Som för överigt sög för att Hasse åkte ut och Kitty och han den där boxaren var kvar!
De två kan ju inte dansa! Hasse är ju bra!

SKÄMS PÅ ER SOM INTE RÖSTADE PÅ HASSE OCH SKÄMS PÅ ER SOM RÖSTADE ATT KITTY OCH "VAD-HAN-NU-HETER-BOXAR-KILLEN" SKULLE VARA KVAR!! FYYYYYY!!!
Skäms på mig som inte röstade alls.. men jag har inga pengar att rösta för så jag kan ju faktiskt inte!

Sen somnade jag i min säng och Patrik på soffan efter att jag vart snäll och bäddat åt honom! Sen var jag även snäll och gick upp mitt i natten för att ta Tindra när hon vaknade! För stackars Patrik får ju aldrig sova nu när han jobbar! Ja förutom på helgerna då....
Jag är ju van att gå upp varje natt och bara få 3-5 timmars sömn per natt så...

Tindra vaknade runt 8 sen så lite fick vi sova i alla fall!
Sen satt patrik och spelade Guitar Hero medan jag lekte med Tindra.. Fast det var HAN som skulle umgås med henne.. Hela meningen med att han var där.. Sen lade han sig och sova igen i soffan....
Jag ville städa, fick värsta energirycket och ville att han skulle te henne och gå ut en sväng eller nåt.. Men han vill inte....
så min energi rann ur mig och jag deppade ihop i soffan med riskakorna....

När Tindra sovit sin förmiddagslur ville Patrik äta! Igen! Så han tvingade iväg mig ut i slasken och vi gick till Anthep och åt! Sen tvingade jag honom att ta med sig Tindra till sig så jag kunde få tvätta och städa!
Och det gjorde jag!
Men min dammsugare suger... Den är dålig altså.. Nånting har fastnat i röret och jag får inte ut det.. Så den suger dåligt och bara sopar smuttsen framför sig typ...
Och moppen gick av på mitten!!!

Men städat är det nu i alla fall!
Och tvätten är ren!

Och sen fick jag hämta Tindra hos Patrik för det var typ den enda anledningen att han skulle ta henne, om han slapp gå tillbaka med henne... Så jag kutade upp dit medan tvätten var i maskinen, hem, lade Tindra, ut i tvättstugan och gjorde klart!
Och nu är det äntligen klart! Skönt!

I morgon ska vi till mormor på Lidingö! Vi ska fira hennes födelsedag i efterskott! Vi kunde ju inte komma förra helgen när hon och lillebror fyllde år... Så vi tar det nu istället!
Alla ska åka bil utom jag! haha!
Mamma, Bosse, Tindra, Nicklas och Johanna ska åka bil och jag åker buss! Men det gör inget! Ganska skönt att få vara lite själv oxå och sitta å lyssna på min musik! Kanske börja läsa om boken!? haha!
Fast hade inte Tindra fått plats med mamma och dem i bilen så hade det inte vart lika kul med buss... Det är så tråkigt att "bara åka buss".. Jag måste ha musik och ev en bok.. Annars är det dötrist att åka buss!

Nej nu ska jag dricka upp mitt Thé och sen ska jag göra i ordning inför natten! Bädda sängen för jag har inget lakan.. "Någon" hällde välling på mitt lakan häromdagen.... hehe!
Nej....


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Patrik jobbar?

2009-02-08 @ 21:03:30
URL: http://jerseyko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0