I wanna tatoo you on my skin!

Jag vill tatuera mig! Men jag är inte helt säker på vad jag vill ha! Jag menar, den kommer ju sitta där i resten av mitt liv!
Jag vet att jag vill ha något om/med Tindra! Det är allt jag vet! Typ, hennes namn, födelsedatum och några stjärnor kanske.. Men jag vet inte hur det ska se ut!
Ja ja det kommer väl en vacker dag! ;)

Fotograferingen gick bra! Ida hjälpte till med Tindra under tiden! *Tack, du är bäst! I.O.U!*
Har dock forfranade inte fått bilderna.. Men de kommer väl snart! Hoppas jag....

Idag när jag lämnade Tindra på dagis så träffade jag Kusin Vitamin (Regina) och gick hem till henne efter att vi lämnat av barnen! Fick äntligen träffa hennes lilla Linn! Jätte söt! :)
Satt å snackade skit tills hennes pappa (Min farbror) kom och så kom han med in i skitsnacket! haha! Diskuterade bl.s Tony Irving! ;) love him! hihi!

Sen häntade vi ungarna och Anders och Regina åkte till farmor en sväng!
Jag gick hem för att hämta bankomatkortet och gick till Coop! Strosade runt och plockade mina varor i godan ro, gick till kassa och skulle betala... Och märkte att kortet inte låg i etuiet... *Förbannade j*a skit hel***te!*
Bad kassörskan packa ner allt i en korg och så sprang jag hem för att hämta koret (IGEN!)... På vägen hem ringde Linda och ville gå på promenad med sin lilla Märtis Fjärtis (En hund) så hon mötte mig hemma och gick med till Coop där jag äntligen fick mina varor och sen gick vi hem igen!

Hon gick efter ett tag till grannen och jag och Tindra åt lite tidig semla! Gottigt! Sen stoppade jag ner Tindra i ett bad!
Då fick jag nåt ryck och började skrubba golvet med svamp, flytta ut Tindras skötbord, laga badkaret som var trasigt ("Sidan" hade ramlat av och jag har inte orkat sätta tillbaka den!) och gjorde rent i kattlådan!
När Tindra sen ville upp torkade jag henne och så fick hon springa Nakenpisa en stund! Satte på blöja och pyjamas, flyttade in hennes skötbord i hennes rum, städade där och upptäckte att ena väggen där inte är en betongvägg!! :o
Jag har bott här i snart 3 år och har inte märkt det än! haha!

Sen busade vi och dansade i hennes nystädade rum innan det var dags för sova! ^^
Men hon ville inte sova, utan ligger bara å pratar och gnäller just nu.. Men hon brukar göra så..
Hon gör så på dagis oxå! Men idag hade det inte vart några problem att sova! ;)

I morgon jobbar jag hela dagen så dår får hon komma dit halv 9 sen kommer hennes morfar att hämta henne igen vid 3-4 tiden! Känns så jobbigt att låta henne gå heldagar redan... :/ Så jag föröker så gott jag kan att ha henne där så korta dagar som möjligt!
Ska fråga pappa sen om han kan hämta henne vid 5 tiden, eller när han slutar jobba, sen så blir det åtminstone en timme kortare!
Visserlign kommer jag jobba 11-17 ganska mycket nu, men även 11-18... Men hon måste ju ändå börja åtminstone 9 även fast jag börjar kl 11.... LIte trist, men det blir ju bökit för dem annars....

Fan jag ångrar nästan att jag inte valde dagmamma istället.... Men ja ja.. Kanske senare?

Oj nu vart det långt här!
Nu ska jag ta mig ett bad sen ska jag sova! Är förbaskat trött....


Puss!

Kommentarer
Postat av: Ida (Meya, Tex)

Har regina fått en till dotter?

2009-01-28 @ 14:19:40
URL: http://idaelisa.blogg.se/
Postat av: Amandah

Jadå <::

2009-01-29 @ 14:58:47
URL: http://devingle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0