Svar på en kommentar!

Fick denna kommentaren i föregående inlägg....

Lisa om Vandrande häxblandning!:
VAD FAN MERAR DU MED "EN VUXEN" I DEN HÄR STADEN :@ Jag bor också i den här norrtälje staden. Men du ska fan inte komma och säga att du är den ända vuxna här!! Mina föräldrar är den bästa man kan ha för att dom tar hand om mig och stöttar mig. Tycker du att dom inte är vuxna för att dom tar hand om sin familj?
Men du? vad är du? du verkar ju bara gå och fummla i luften och tror att livet är på rosor. Din dotter behöver kanske ha sin pappa!? vad vet jag? tänkt när hon är 14-15 år och undrar, ""varför ville inte mamma vara med pappa för? det kanske berodde på mig?"" Det är då man hamnar i skiten, man vet inte vem man ska tro på.. mer ska jag inte skriva.
Men kom FAN INTE och säg att du är den enda "vuxna" i den här staden.
IP: 217.151.52.206

Jag ska svara på den nu:

Vad jag menade var att det finns folk, i och runt min ålder, som inte kan hantera sitt drickande (Alkohol) som en vuxen människa... De dricker för mycket och blir redlösa, kan inte ta hand om sig själva och får minnesluckor m.m...

Har du läst min blogg verkligen? Hela? Mitt liv är knappast på rosor.. Ja jag kanske målar upp mitt liv som bättre än det är här i bloggen, för att den inte ska bli allt för trist att läsa.. För vem vill endast läsa om andras elände? Om man inte vill att personen ska må dåligt och gottar sig åt eländet då....

Och dina föräldrar är säkert underbara! Precis som mina!

Men att hoppa på någon på det viset du gjorde nu är inte särskilt vuxet! Snarare ohövligt och omoget eftersom du inte vet ett skvatt om mitt liv! Det jag skriver i min blogg kanske handlar om en femtedel av mitt liv.. MAX!

Och hon HAR sin pappa.. Varje dag nästan! Och han är en jätte bra pappa! När de inte kan ses ringer jag så att hon kan få "prata" med honom och höra hans röst! Och när hon är så pass gammal att hon vill veta varför mamma och pappa inte är tillsammans, så ska jag berätta för henne varför! På ett vuxet och pedagogiskt sätt så att hon förstår... Du behöver inte vara orolig!

Är dina föräldrar skilda? Det låter så på dig när du skriver.... Är du arg på dem för att de skilde sig? Eller arg på dig själv?
Jag hoppas att du mår bra och är glad och att det här ska ge lite mer svar på sina funderingar!?!?

Annars är det bara att fråga på! Jag svarar på alla frågor!

BYE!

Kommentarer
Postat av: Kim

jo men har ej hunnit skriva, eller ja vet inte. :p

2009-01-21 @ 00:34:47
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Haha vilken super mupp. Snacka om att helt missuppfatta 100% av allt du skriver i din blogg!



En bra pappa är en pappa som bryr sig om sitt barn, som prioriterar sitt barn som nummer 1. Tyvärr gör inte alla pappor det och då är det mkt bättre att gå skilda vägar än att ens barn får höra på bråk varje dag. Hur bra uppväxt får man av det?



2009-01-21 @ 07:46:53
URL: http://jerseyko.blogg.se/
Postat av: Ela

Å, vilken jobbig människa, snacka om att ta åt sej! Hur "vuxet" är det att hoppa på dej i din blogg liksom! Hoppas du mår bra :) Kram

2009-01-21 @ 08:22:05
Postat av: Elli

Tycker du svarade på den där kommentaren på ett väldigt bra sätt :) Jag känner mig vuxen o mogen och känner flera som är det, men tog absolut inte åt mig av ditt inlägg, för jag förstår hur du menar :) Hoppas du får en bra dag!

2009-01-21 @ 09:50:31
URL: http://elliaurore.blogg.se/
Postat av: Elli

Hmm.. Kanske skrev lite konstigt.. Vad jag menar är att om man är beter sig som en vuxen, behöver man ju inte ta åt sig..

2009-01-21 @ 09:53:25
URL: http://elliaurore.blogg.se/
Postat av: Nattis

Tycker att du gav ett bra och väldigt moget svar. Du verkar vara en toppen mamma. Helt rätt att gå isär när det inte funkar. Alla barn vill nog ha två lyckliga föräldrar. Inte bra att hålla ihop för barnens skull, fast man som förälder inte mår bra ihop som par. Det genomskådar nog barn rätt snabbt. Barn är långt ifrån "dumma" Du har en bra blogg.

2009-01-21 @ 10:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0