Tjoflöjt..

Tjudelutt!
Idag var jag med Tindra till dagis eftersom jag var ledig idag! Så fort vi kom innanför grindarna ville hon ut ur vagnen och leka! hihi! Kom dit 09.15 och halv sa de åt mig att gå! Gå?
Jag ville ju inte lämna min skrutta.. Jag ville se henne leka och busa.. :(
Men hon skulle få äta lunch med dem och sen skulle jag komma tillbaka halv 12..

Och det var en trött tjej jag hämtade som gav slängkyssar till barnen och fröknarna när vi gick! hihi! Det är hennes mormor som lärt henne det! hihi!

Sen har vi busat, badat och busat lite till! En riktig mysdag! :) Hon sov inget på eftermiddagen så jag lade henne nyss, och nu ligger hon och pratar för sig själv i sängen! Sötnosen!

I morgon är det jobb igen sen är jag ledig; Fre, lör, sön, mån och tis.... Skulle vart ledig onsdagen oxå, men fick hoppa in extra då! Skönt, för jag behöver verkligen jobba så mkt jag bara kan! Annars kommer vi inte överleva!!
Fick lönespecen igår.. Runt 9000 kr..

Med en hyra på ca 6000, el på ca 570 och internet på ca 345 (Som visserligen redan är betald, men ändå!) blir det 2050 om man avrundar lite... Sem är det 600 kr till Csn och 196 kr i förskoleavgift för Tindra som tillkommer nu...
Det blir ca 1250 avrundat... Som bli kvar!

Visserligen har jag ju 2000 i bostadsbidrag, men hur länge till? Måste ju ändra det där nu när jag har lägre inkomst.. + att Patrik aldrig kommer till skott med att skriva över sig till Fredrik! Måste jag göra allt själv?
Han betalar ju inget för Tindra heller.. Utan jag betalar allt själv!

Jag har ju visserligen min underbara mamma som hjälper mig! Fast jag vill klara mig själv! JAg är ju faktiskt (Även om jag inte vill vara!) vuxen nu! Och jag vill ju inte att hon ska behöve bli ruinerad p.g.a mig.... Hon har ju redan betalat min skuld hos kronis... Min älskade underbara mamma!
Jag vart väldigt överraskad!

Jag tror inte det finns godare människor än min mamma och Bosse! Så mkt som de har hjälpt mig!  De förtjänar en utmärkelse! MINST! De är de bästa och mest godhjärtade människor jag har träffat i mitt liv! De bästa som finns!!

Tack för allt!! Älskar er!!

Nu ska jag ta ett bad innan jag däckar.. är skit trött!! Sen ska jag läsa TILLS jag däckar! hehe!

BYE!

Kommentarer
Postat av: mormor

Älskar dej meeee!!! Puss

2009-01-22 @ 10:32:59
Postat av: Bosse

Man får det man förtjänar. ;) Älskar tebax!

2009-01-22 @ 18:43:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0