Göteborg!

19 dagar kvar!

Helt galet blidde det nu! Ida ville tyvärr inte åka med för hon gillar inte att tälta.. Vilket jag förstår, men är väldigt tråkigt! :( Fast vi bestämde oss för att boka vandrarhem någon gång och ta med ungarna istället!

Så nu ska jag åka med Linda, Sussie, Jonko och Emma istället! Det kommer bli en helt crazy helg! Vi ska tydligen åka kl 3 på torsdag natt.. Varför? Jo det undrade jag med.... Svaret jag fick var: För att inte vara som alla andra!

Ja men det duger för mig! Jag slipper ju köra! ;)

Btw.. Jag fyller ju faktiskt år då! Har jag sagt det? Jag hade totalt glömt bort det!! Så det blir lite födelsedags firande oxå!
Ser fram emot resan så jäkla mycket! Vi får se om det blir Liseberg eller Universeum! Jag gissar på Universeum, Liseberg är inte så himla kul faktiskt.. Eller jo, om det inte är några 2 timmars köer!

Men sen är ju jag tönt oxå å vill se Botaniska trädgården! Men ingen annan ville det.. Så jag får väl gå själv medan de andra är på U2! ;) Inte mig emot.. ;)

Synd bara att min kamera suger kamel röv.... Annars hade man fått riktigt najsa bilder därifrån tror jag! Kanske kan fråga mamma om jag får låna deras! (Angel) hehehe!
Men inte på fest såklart! Då blir det min sunk kamera, så jag inte tappar bort den fina! (A) Mamma? hehehe!

Men sen är ju frågan.. Vad fan ska man ha med sig? 2 Luftmadrasser, bäddmadrassen, två täcken (Jag sover alltid med 2 täcken!) och alla kuddarna! Men sen då? Jo kläder och tandborste och skit oxå, men ska man ha något litet gasolkök med eller hur gör man? Kylväska? Håller den sig en hel helg? hahahaha! Får inte glömma tältet bara! hahahaha!

TIPS MOTTAGES TACKSAMT!

Nu ska jag sova!

Nighy Bitches!

Xoxo!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad är Universum för nått? Aha, ska flickorna på U2? Jag vill också till GBG!

2009-07-14 @ 11:49:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0