Kom och handla på J.C!

Ja ok... Lite omogen är jag kanske.... Men jag har ju nästan missat hela min uppväxt, min tonårsperiod!
Jag har ju lite att ta igen! ;)

Nej seriöst... Omogen och barnslig, men när det gäller så är jag väldigt vuxen och mogen. Man kan säga att jag har min "omogen tid" på kvällarna när Tindra lagt sig.... Annars är jag vuxen och ansvatrsfull förälder.
Men man FÅR vara lite omogen och barnslig IBLAND!

Vilket underligt väder det har varit idag!
Först sol, sen 3 sek senare snöstorm med typ snöKORN som man andas in och sätter i halsen! Och sen helt plötsligt blir det stilla snöfall i solen och tillslut bara sol.. Sen har det pågått sådär hela dagen!
Helt sjukt!

Vagnen vart som ett segel i morse när jag skulle ta Tindra till dagis! Och hon kunde knappt andas när det blåste så jag fick fälla ner sufletten över henne. Inte så populärt hos fröken, men hon hade inget val den här gången....
Sen höll jag på att blåsa omkull på väg till jobbet! Det kom en kastvind från höger och jag tappade balansen och höll på att ramla rätt in i buskarna!
För att 4 sek senare njuta av solen och vindstilla.... Konstigaste vädret i år tror jag....

Ooh titta vad vuxen jag är som pratar om vädret! hehe!

Idag har jag försökt sysselsätta mig på jobbet genom att vika om T-shirts på herr och barn, putsat fönsterrutor, larmbågar och kassadisken och nästan attackerat kunderna som kom in för att hjälpa dem! ;) Nej men nånting vill man ju göra..
Ett par jeans sydde jag oxå! De bästa hittils om jag får säga det själv! Tog ca 14 min och allt var rakt och fint! Stolt över mig själv!
Snart är jag ikapp Aaron och Tommy med deras 10 min! ;) Eller Tommy gör det väl på 5 kanske... Men han har ju sytt X-antal jeans i sitt liv....

Annars har det väl inte hänt så mycket... så jag har inte så mkt mer att skriva om!

Kommentarer
Postat av: Ida *Meya och Tex mamma*

Min syssling är ju Regina ^^ Jocke fyller 6e om jag minns rätt. Min farmor fyllde 2a, jag vet många som fyller i september men inte just den 4e.

2009-03-25 @ 09:11:00
URL: http://idaelisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0