brum brum!

Idag har jag övningskört! ^^

Först med Bosse. Började med start i backe, sen körde vi runt lite i Grossgärdet och inne på Nordrona. Jag måste lära mig att växla ner! haha! Eller växla ner i rätt tidpunkt!

Efter det var vi hos mamma ett tag och busade med Tindra. Sen skulle de åka och handla, så jag åkte med för jag behövde balsam. Nicklas skulle köra lite först han oxå, så han åkte runt lite i Kvisthamra. Han var så duktig så!

Sen medan johanna och nicklas var inne på Flygfyren så körde jag lite med mamma oxå. Vi övade krypkörning uppe på parkeringen på grusplanen ovanför flygis. jag tyckte det gick ganska bra! Mamma pratade i hästtermer så jag fattade! haha! Vi övade halvhalter! haha!
Mamma gnällde på att jag hade handen på växelspaken när jag körde.. hehe! Det kommer jag nog få höra mycket om för jag tycker det är bekvämare, när man inte behöver svänga... Men jag får öva på det! ;)

Jag hoppas jag får köra mycket mer sen så jag får det där förbannade körkortet snart!

sen bjöd mamma på middag, pytt i panna! Efter det var det dags att gå hem för det började bli sent! Då inser vi att det snöar för fullt ute.. Det började snöa när vi åkte till flygis, men det slutade ett tag.
Så jag gick i gympadojjor med hål i sulorna, skinnjacka och mjukisar utan långkallingar och inget regnskydd till vagnen hade jag heller! men hem kom vi och Tindra fick hoppa i pyjamasen på en gång och vi fick leta efter nappflaskan som hon hade lekt med innan hon kunde få välling, men hon var glad ändå trots att hon fick vänta! ;)

Nu sitter jag här men funderar på att gå och lägga mig... farmor fyller år i morgon och jag vet inte vad jag ska köpa.. En blomma tror jag, men vad för blomma? En grön kanske, som inte kräver så mkt skötsel!?
Pappa ska hämta Tindra på dagis i morgon och så ska jag ta mig till farmor efter jobbet!

Nej nu ska jag göra i ordning för natten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0