Galet rolig helg!

Ja den barnfria helgen vart helt lyckad faktiskt!

Igår bestämde jag mig för att följa med Madde till stallet! Fick rida lite på hennes polle, soda, oxå! Det var mysigt att få rida igen! Men nu har jag träningsvärk.... Fast det var värt det för jag fick den lille pollen att arbeta i hela 4 sek! ;)

Sen åkte vi hem till mig och hämatde lite kläder och sen till Madde igen och började dricka lite goda (och nån som inte var lika god! haha!) groggar och lite cider innan vi begav oss till Mobergs!

Dans, dans, dans och några toabesök! ;) haha! Man han ju ingen partyblåsa längre! :p

Lite trist bara att folk i den här byhålan är så tråkiga och rädda för att socialisera sig med okända människor.. Man vill ju dansa allihopa på dansgolvet och inte bara i klungor med sina "vänner"... Men men...

Träffade lite gamla vänner och dansade med dem istället eftersom ingen annan vågade! ;)

Det vart två Tequila shots som Madde bjöd på! Det var naaaajs! ;) *Tack gumman!* Hon "bjöd" även på inträdet!

Vi vart fotade oxå! hihihi!

(Cuttad och klar, som du ville ha den! ;) )

Vi hade en massa galna saker för oss! ;) Busigt! hihi!

Sen när de stängde (Efter en massa tjafs om hur man skulle ställa klockan och vems klocka som var ställd och inte! haha!) så gick vi till Statoil och köpte pizza! hahaha! Och oj vad kul vi hade på vägen hem därifrpn! haha!

Det vart i alla fall en galet rolig dag och natt!!

Sov hos Madde, hade en jätte konstig dröm... Vaknade av att det var typ 100 grader och att jag slog i mitt knä i fönsterbrädan för 10:e gången! Såg att jag tappat en nagel.. Lillfingernageln... :(

Vi fick vakna till ganska fort för vi skulle på lägenhetsvisning kl 12 och var tvugna att kolla text TV för att se vems klocka som stämde! haha! Det var Maddes som stämde.. :p

Kollade först en ganska så snygg lägenhet i Vigelsjö. Lite slarvigt renoverad (hemmafixare!) men annars jäkligt snygg! trevlig mäklare!

Den andra vi kollade på, även den i Vigelsjö, var lite mer "gammelbebodd" och mäklaren var den konstigaste vi träffat någonsin! han hälsade inte på oss när vi kom, han hade inget förberätt, han visste inget om lägenheten och vart sur för att madde kollat på en annan lägenhet innan och för att hon vilel ha kakel i badrummet! Typ...
Han verkade i alla fall inte alls vilja sälja lägenheten....

Efter det gick vi hem till mig och sen satt vi här ett tag och jag städade lite. Det var skönt att komma i myskläderna kan jag lova! ;)
Och snart kommer Tindra hem igen! Saknar henne som attan! Ska kramas massor med henne!! ^^,

Nej nu ska jag chilla framför TV'n ett tag....

Kommentarer
Postat av: madde

galet trevlig, och något sjuk helg:D och du mamma och jag hade roligt åt mäklaren efterråt;) han var helt klart psyko!vågar man ens prata med honom igen?:) den här helgen får vi göra om snart igen hihi ne dags att nanna kudden:D kramis! ps tack för bilden;)

2009-03-30 @ 00:25:22
Postat av: Mia

Men vilken fin bild :) Du är grymt söt. Jag vill också se ut som du, haha.

2009-03-31 @ 22:03:13
URL: http://miijaah.blogg.se/
Postat av: Kim

Ska hon å hennes kille köpa lägenhet? :p

2009-04-05 @ 13:22:24
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0